סיימתי עם הלינקייה.
Printable View
סיימתי עם הלינקייה.
[QUOTE=Sindaquil Boy;1315251]מאט[/QUOTE]
לא צריך רקע ואני מסכים שתערוך מחר או בראשון,אז תירשם עכשו(תשים את התמונה שלך בטופס ותמלא את השאר)
[QUOTE=Kaiser;1315249][b]זה [/b]לא יכול להיות,בפלאשבקים שלו שהוא היה קטן אין לו את הסימן הזה הוואן טיילס תמיד היה אצלו[/QUOTE]
נראה לי יגידו על זה כשיראו את העבר של גאררה. הסמל אומר " אהבה"
[b]אהבה?[/b]
אנחנו עדיין מדברים על אותו גאררה נכון?
גאררה אוף דה סאנד נכון?
[QUOTE=Kaiser;1315249][b]זה [/b]לא יכול להיות,בפלאשבקים שלו שהוא היה קטן אין לו את הסימן הזה הוואן טיילס תמיד היה אצלו[/QUOTE]
אה בדקתי הוא קיבל את הסמל הזה מתי ששינובי בעל מסיכה תקף אותו גאארה חיסל אותו וגילה שזה היה הבן דוד שלו שהוא כל-כך אהב והסמל מסמל אהבה שזה אומר שהוא נשבע שהוא יאהב רק את עצמו(זה לא מדוייק כלכך מצטער)
[QUOTE=Kaiser;1315257][b]אהבה?[/b]
אנחנו עדיין מדברים על אותו גאררה נכון?
גאררה אוף דה סאנד נכון?[/QUOTE]
כן,זה מה שכתוב ויקי נארוטו
[QUOTE]Gaara was once kind and had initially tried to be friendly to others, despite their fear and hatred of him, but Yashamaru's actions and words changed him. Realising that nobody loved him, Gaara used his sand to create the kanji on his forehead "love" (愛, ai), as a symbol of a "demon loving only himself", and to live up to his name, as what he believed Karura intended and Yashamaru told him. Gaara became emotionally withdrawn, silent, and consumed with a bitter loathing for everyone but himself and "Mother": the voice of Shukaku in his head. He learned to find pleasure, and eventually a reason to live, in annihilating the numerous assassins sent to kill him – and, by extension, anyone who threatened his existence. This was only worsened by the occasional demand by Shukaku for blood to satisfy its blood lust, which resulted in Gaara being merciless, demonstrated when he murdered Baiu and Midare while ignoring their pleas. Gaara's insomnia, forced upon him by the fear that the demon inside him would eat away at him if he were to fall asleep, only furthered his instability and desire to kill. In fact, his hatred extends to his siblings, as he never saw them as such, and was fully willing to kill them were they to cross him.[/QUOTE]
כנראה עוד לא הגעת לפרקים על עברו.
[QUOTE=Sindaquil Boy;1315258]אה בדקתי הוא קיבל את הסמל הזה מתי ששינובי בעל מסיכה תקף אותו גאארה חיסל אותו וגילה שזה היה הבן דוד שלו שהוא כל-כך אהב והסמל מסמל אהבה שזה אומר שהוא נשבע שהוא יאהב רק את עצמו(זה לא מדוייק כלכך מצטער)[/QUOTE]
לא ענית לי,תענה
סיימתי לבנות דק אקס סאבר, נראלי יצא דיי טוב
פשוט בושה בכדורגל הישראלי...
ליאור אתה פה?
עוד דק Xs?
ליאור,יצא בפאן סאב הזה פרק 51 של זקסל
דניס, את התגובה שלי?
תבדוק בעמוד 5...
עומר כנס למאל האדיר שלי!
תן לינק
איזה מעצבנים אלו שקוראים ולא משאירים תגובה....
תגידו משהו יא קקות
[url]http://myanimelist.net/animelist/SuperKamehameha[/url]
אתה הולך על התצוגה הקלאסית אני מבין
ואני לא מבין עוד משהו,אתה מדרג אנימות שאתה ראית בקושי ראית חצי מהאנימה?
חוץ מדרגון בול
[QUOTE=Kaiser;1315270]עוד דק Xs?
ליאור,יצא בפאן סאב הזה פרק 51 של זקסל[/QUOTE]
אני יודע,ראיתי תפרק כבר היום.
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1315274][url]http://myanimelist.net/animelist/SuperKamehameha[/url][/QUOTE]
רשימה קצרה יש לך.יפה ששמת את פוקימון ב
Dropped.
הנה המאל שלי [url]http://myanimelist.net/animelist/monster1997[/url]
[QUOTE=Kaiser;1315275]אתה הולך על התצוגה הקלאסית אני מבין
ואני לא מבין עוד משהו,אתה מדרג אנימות שאתה ראית בקושי ראית חצי מהאנימה?
חוץ מדרגון בול[/QUOTE]
זה דירוג זמני. אני בעצם מדרג רק את הקטעים שראיתי. נגיד שמעתי שבדת' נוט, החלק השני גרוע, אז אחריו הציון אולי ירד.
ד"א, איך משנים עיצוב?
אני אראה את הפרק בעוד כמה דקות
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1315277]זה דירוג זמני. אני בעצם מדרג רק את הקטעים שראיתי. נגיד שמעתי שבדת' נוט, החלק השני גרוע, אז אחריו הציון אולי ירד.
ד"א, איך משנים עיצוב?[/QUOTE]
שנה פה.[url]http://myanimelist.net/editprofile.php?go=stylepref&do=changestyle[/url]
ראיתי משתמשים הכינו אחה רקעים למאל שלהם.
[QUOTE=monster;1315276]אני יודע,ראיתי תפרק כבר היום.
רשימה קצרה יש לך.יפה ששמת את פוקימון ב
Dropped.
הנה המאל שלי [url]http://myanimelist.net/animelist/monster1997[/url][/QUOTE]
יחסית לילד שהוריד טורנט רק לפני כמה ימים וכך גילה א6ת העולם המופלא של לראות כמה אנימות בבת-אחת, זה הרבה
הלכתי לראות זקסל
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1315280]יחסית לילד שהוריד טורנט רק לפני כמה ימים וכך גילה א6ת העולם המופלא של לראות כמה אנימות בבת-אחת, זה הרבה[/QUOTE]
זה לא הרבה. מה רק לפני כמה ימים נהיה לך טורנט?
ראיתי דת׳ נוט וראיתי גרוע באותו משפט.
אני כנראה חיי כרגע במציאות אחרת..
ליאור לא מצאתי מתקפות של אייס..
[quote=♣Gogeta ssj4♣;1315229]ראיתי את הפרק הראשון של ואאן פיס, אדיר!
יאללה דניס בוא נקים קבוצת סגידה![/quote]
יאלה!
[quote=Kaiser;1315270]עוד דק Xs?
ליאור,יצא בפאן סאב הזה פרק 51 של זקסל[/quote]
לא, מחקתי את הקודם
יש לי כרגע רק:
Frog
TeleDAD
LightswornExodia
Winged Kuriboh LV10
X-Saber
[QUOTE=~prinny;1315283]ראיתי דת׳ נוט וראיתי גרוע באותו משפט.
אני כנראה חיי כרגע במציאות אחרת..[/QUOTE]
השם גוגטה מסביר הכול
[QUOTE=monster;1315282]זה לא הרבה. מה רק לפני כמה ימים נהיה לך טורנט?[/QUOTE]
כן, רק לפני כמה ימים הורדתי טורנט
[QUOTE=~prinny;1315283]ראיתי דת׳ נוט וראיתי גרוע באותו משפט.
אני כנראה חיי כרגע במציאות אחרת..[/QUOTE]
כן...
[QUOTE=Chopper;1315284]ליאור לא מצאתי מתקפות של אייס..
יאלה!
לא, מחקתי את הקודם
יש לי כרגע רק:
Frog
TeleDAD
LightswornExodia
Winged Kuriboh LV10
X-Saber[/QUOTE]
יאללה!
[QUOTE=Chopper;1315284]ליאור לא מצאתי מתקפות של אייס..
יאלה!
לא, מחקתי את הקודם
יש לי כרגע רק:
Frog
TeleDAD
LightswornExodia
Winged Kuriboh LV10
X-Saber[/QUOTE]
יש בויקי וואן פיס בעמוד של פרי השטן של אייס רשימה של כל המתקפות שלו, אם תכנס לשם אולי תראה ספוילירים.
אתה יכול גם להמציא מתקפות.
נו נכון מתת מצחוק כשהוא יצא מהחבית? חחח
אני מתתי מצחוק כשהוא ברח מהפיראטים
[QUOTE=Chopper;1315288]נו נכון מתת מצחוק כשהוא יצא מהחבית? חחח
אני מתתי מצחוק כשהוא ברח מהפיראטים[/QUOTE]
זה היה קורע הזה עם החבית, הגדול הזה כזה עם אגרוף פתאום לופי יוצא מהחבית, מותח את הידיים ומעלף אותו!
[quote=monster;1315287]יש בויקי וואן פיס בעמוד של פרי השטן של אייס רשימה של כל המתקפות שלו, אם תכנס לשם אולי תראה ספוילירים.
אתה יכול גם להמציא מתקפות.[/quote]
אתה יכול לתת לי כמה מתקפות שלו?
אני לא זוכר..
[QUOTE=Chopper;1315291]אתה יכול לתת לי כמה מתקפות שלו?
אני לא זוכר..[/QUOTE]
הנה מתוך ויקי וואן פיס
[QUOTE]Kagero (陽炎 Kagerō?, literally meaning "Heat Haze"): Ace shoots a stream of fire from the palm of his hand. This was first seen being used to stop Smoker from catching Luffy.[8] This is called Sun Flare in the Viz Manga and Heat Haze in the FUNimation dub.[/QUOTE]
[QUOTE]Hiken (火拳 Hiken?, literally meaning "Fire Fist"): Ace's apparent signature attack and the source of his nickname "Fire Fist Ace". Ace turns his fist into flames and launches it as a column of fire at his target. This attack is so incredibly powerful that it is able to plow through several ships in one shot.[/QUOTE]
[QUOTE]Higan (火銃 Higan?, literally meaning "Fire Gun"): Pointing the index and middle fingers of both hands at an opponent like guns, Ace turns his fingertips into flames and shoots bullets made of fire from them. This technique was first seen when Ace retaliated against Van Augur's attack.[10] In the Viz Manga and FUNimation subs, this is called Fire Gun[/QUOTE]
צריך עוד?
פרק מוזר
תודה ליאור אני אגיב תכף
דור מצטער ]=
משפחה..
שלום.
[QUOTE=Kaiser;1315293]פרק מוזר[/QUOTE]
אחלה קליפ בחתימה שלך :-)
[QUOTE=Sire Despair;1315295]שלום.[/QUOTE]
היי יואב מניינים?
כן,שיר הפתיחה של מגרש השדים הכחול עם מלא תמונות של אנימות טובות
[QUOTE=Itachi;1315297]אחלה קליפ בחתימה שלך :-)
היי יואב מניינים?[/QUOTE]
היי עמית. אני בסדר,מה איתך?
יבש פה ~_~
[QUOTE=Kaiser;1315304]יבש פה ~_~[/QUOTE]
מאוד....