-
[quote]דן
אתה הולך לפינה המזרחית של היער יחד עם ריי, אך לא נתקל בשיימין.
אתה וריי מחליטים להתפצל, הוא הולך יותר מערבה ואתה מזרחה, אתה מחפש ומחפש אך לא מוצא!
לפתע אתה רואה את שיימין!
''טורצ'יק גחלת חלשה על שיימין!'' אתה אומר בלחש
טורצ'יק משתמש בגחלת על שיימין שאינו מבחין בכם ותעלף מיד.
מה תעשה?
[/quote]
באלי לתפוס אותו!
---------------------
" אוקיי צא פוקדור!" אגיד ואוציא פוקדור מכיסי ואז אזכר שאני צריך להביא אץ שיימין לאחות ג'וי וארוץ לאחות ג'וי ואם שיימין יתעורר שוב אני אגיד לו שאנחנו מנסים לעזור לו ואם הוא יתקוף שוב אז אגיד לטרוצ'יק להשתמש עליו שוב בגחלת חלשה.
-
תשכח מזה D:
''תחליף לו תחבושת כל יום'' היא אומרת לך ומושיטה לך גליל ''למשך שלושה ימים ואז פנה למרכז הקרוב ביותר להוצאת התפרים'' והיא נעלמת בין השיחים.
אתה אובד עצות ולא יודע מה לעשות, שלפתע שיימין פוקח עיינים מטושטש
-
אפשר עוד להרשם? אם כן אז:
שם:קווין בלייט
מראה:גבוה עם שיער חום כהה ועיניים בצבע ירוק,עם אף שפיצי ,לובש בד"כ דברים ירוקים
רקע:משפחתו של קווין גרה בהוואן בהר פייר,ושם יש מלא פוקימוני אש והוא ממש אהב אותם וחלם שכשיגדל יהיה לו פוקימון אש. לקווין יש אחות תאומה שקוראים לה טליה והיא לעומת זאת ממש סבלה בהר פייר כי היא אוהבת פוקימוני עשב בייחוד את צ'יקוריטה(איזה חנפן אני!:))למרות הניגוד באישיות שלהם הם היו כל הזמן ביחד ממש ניגודים משלימים והם ממש אהבו אחד את השניה(אהבת אחים!).אמם חולה במחלה קשה ואביהם נאלץ לטפל בה ובגלל המחלה הם נאלצו לעבור מהר פייר למחוז החדש שם הם החליטו לצאת למסע ביחד.
כסף:3000 ש''ח
הערות:אחותו התאומה יכולה להיות שותפה למסע שלו?(אם לא אז תעשי שהם יפרדו די בהתחלה אבל בבקשה כן? תיהי את היא! טל-טליה(אני כ"כ חנפן היום שבאלי לשרוף את כולכם היום! מוהאהאהאה D: )
-
[QUOTE=ttrrtte;1349661]תשכח מזה D:
''תחליף לו תחבושת כל יום'' היא אומרת לך ומושיטה לך גליל ''למשך שלושה ימים ואז פנה למרכז הקרוב ביותר להוצאת התפרים'' והיא נעלמת בין השיחים.
אתה אובד עצות ולא יודע מה לעשות, שלפתע שיימין פוקח עיינים מטושטש[/QUOTE]
'שיימין מתעורר! אוי לא... ' אחשוב בעצב ואז אגיד לו " אתה בסדר ? אני מקווה שאתה מרגיש טוב ... אל תדאג אנחנו מנסים לעזור לך, אני מקווה שאתה מרגיש עכשיו טוב יותר... "
-
יצור אחד-כן בטח, חנפן שכמותך 3:
תגיב להתחלה
[b]דן[/b]
אתה אומר לשיימין שאתה רק רוצה לעזור לו, ושאף אחד לא מנסה לפגוע בו.
שיימין קם ואומר בקול מטושטש ''אני לא צריך הצלה, אני הפוקימון הכי חזק בעולם'' ומתיישב מסורר על הדשא.
''מה זה?'' שואל שיימין בקול יציב יותר ומצביע על התחבושת
-
"הא?" אני בוהה בהם (אני די עייף אז סליחה על חוסר ההשקעה בתגובה אני מקווה שהוד צ'יקוריטתך(מלשון צ'יקוריטה) תסלח לי ומבטיח שאשתפר)
ד"א הבקשה שלי התקבלה?(עם אחותי וכל זה...)
-
[quote]דן
אתה אומר לשיימין שאתה רק רוצה לעזור לו, ושאף אחד לא מנסה לפגוע בו.
שיימין קם ואומר בקול מטושטש ''אני לא צריך הצלה, אני הפוקימון הכי חזק בעולם'' ומתיישב מסורר על הדשא.
''מה זה?'' שואל שיימין בקול יציב יותר ומצביע על התחבושת
[/quote]
"רק בזכותנו אתה חי עכשיו!" אגיד לו בעצבים ואז אענה על השאלה שלו ואגיד לו שחייבים להחליף את התחבושת כל יום ושלא ייבהל.
-
[QUOTE=ttrrtte;1349652]
[B]ריי[/B]
אתה הולך לפינה המזרחית של היער יחד עם דן, אך לא נתקל בשיימין.
אתה ודן מחליטים להתפצל, הוא הולך יותר מזרחה ואתה מערבה, אתה מחפש ומחפש אך לא מוצא!
לפתע אתה רואה את שיימין!
אתה קופץ עליו אך הוא לא זז למגע שלך, ומבין שזה שיח פרחים.
אתה מעלעל במדריך לצמחים שבפוקדע שלך שמזהה אותו כפרח אשר הופך את שיימין לצורת השמיים שלו!
[/QUOTE]
ששיימין ידבר גם איתי כן .
-------------------------------------------
"יש סיכוי שזה ירפא את שיימין!"אומר בשמחה וארוץ לאחות ג'וי להראות לה את זה ואז ואבקש מימנה לבוא איתי לחפש את דן וכשאגיע עם האחות ג'וי אתן לשיימין את הצמח ואחכה לראות את צורת שמיים שלו .
-
[quote]סליחה שלא הגבתי הייתי בפארק עם חברה+אחותי הקטנה+אחותה הקטנה P:
סקווירטל ניצב מולך, להוט לקרב, אתה מתכונן לסרוק את הפוקימון של היריב בפוקדע, ובטעות הכפתור של הפוקדע נלחץ.
להפתעתך, הפוקדע פועל! ''זורא, פוקימון משנה הצורה, זורא יכול לשנות את צורתו לכל מה שירצה, מפוקימון ועד לבן אדם, מזרע עד לעץ''.
המאמן מחייך ועושה גלגול באוויר, שהוא נוחת הוא נוחת כפוקימון שועל שחור([/quote]
אני אסתכל מופתע בזורא ואומר לסקווירטל ״ וואו סקווירטל הוא פוקימון ממש חזק אבל אנחנו יכולים לנצח אותו קדימה הוא יכול להיות פוקימון ממש טוב לצוות שלנו גו גו גו צא בנהמה חזקה ואז בועות במלא הכוח אתה יכול לנצח אותו״.
-
[B]eקווין[/B]
תצוטט אותי בפעם הבאה בבקשה
________________________________________-
האפונוע האמצעי נוסע פנימה ועליו מתגלה דמות אידהף ''תתרחק מצוות הרס, בכל מקום שתשמע את השם הזה תברח'' היא רק אומרת והיאא וחבורת הביריונים שלה נעלמים.
''אז..איזה פפוקימון מתחיל תרצה? טורצ'יק צ'יקוריטה או סקווירטל?'' שואל הפרופסור כאילו כלום לא קרה
[B]דן[/B]
אתה מתכוון לענות לא בצורה מתחכמת שלפתע אתה רואה את ריי רץ אליכם מבין העצים עם פרח ורדרד בידו.
לפתע שיימין מתחיל לרחרח בטירוף את האוויר שלפתע הוא זורח, אתה לא מבין מה קורה, שלפתע במקום שיימין נעמד מולך מין פוקימון אייל יפיפה ([IMG]http://www.serebii.net/platinum/pokemon/492.png[/IMG])
התחבושת שעל גופו נעלמה, והחתך לא נראה עוד.
אתה שולף פוקדע שמזמזם ''שיימין, אחד הפוקימונים האגדיים, כאשר שיימין מריח את פרח הגרדיניה, הוא נהפך לצורת השמיים שלו המקנה לו יכולת לעוף'' לפתע שיימין מתחיל לעוף מסביב ראשכם באושר
[B]ריי[/B]
אתה מחליט לבסוף שאין זמן למצא את האחות ג'וי וחוזר למקום בו ראית את שיימין לראשונה, והוא באמת שם!
אתה מתחיל לרוץ לעבר דן ושיימין שלפתע לפתע שיימין מתחיל לרחרח בטירוף את האוויר שלפתע הוא זורח, אתה לא מבין מה קורה, שלפתע במקום שיימין נעמד מולך מין פוקימון אייל יפיפה ([IMG]http://www.serebii.net/platinum/pokemon/492.png[/IMG])
דן שולף פוקדע שמזמזם ''שיימין, אחד הפוקימונים האגדיים, כאשר שיימין מריח את פרח הגרדיניה, הוא נהפך לצורת השמיים שלו המקנה לו יכולת לעוף'' לפתע שיימין מתחיל לעוף מסביב ראשכם באושר
[B]מייקל
[/B]_______________
סקווירטל יוצא בנהמה על זורא, שמשנה את צורתו אל סקווירטל, זורא תופס בידי הסקווירטל שלך ומסתובב המון פעים עד שאתה לא מבדיל מי שלך ומי זורא!
שני הסקווירטלים משתמשים אחד על השני בבועות ושניהם עפים לאחור, הסקווירטל הימני חוטף קצת יותר נזק
-
[quote]סקווירטל יוצא בנהמה על זורא, שמשנה את צורתו אל סקווירטל, זורא תופס בידי הסקווירטל שלך ומסתובב המון פעים עד שאתה לא מבדיל מי שלך ומי זורא!
שני הסקווירטלים משתמשים אחד על השני בבועות ושניהם עפים לאחור, הסקווירטל הימני חוטף קצת יותר נזק[/quote]
אני אסתכל מבולבל על שניהם ואומר להם ״סקווירטל האמיתי תשתמש בנהמה ואז בבועות ולאחר מכן תקפוץ עלי״ וארקום תוכנית בראשי איך להבדיל בין שניהם מואהאהאהאהאהאהאהא.*
-
[quote=ttrrtte;1349763][B]eקווין[/B]
תצוטט אותי בפעם הבאה בבקשה
________________________________________-
האפונוע האמצעי נוסע פנימה ועליו מתגלה דמות אידהף ''תתרחק מצוות הרס, בכל מקום שתשמע את השם הזה תברח'' היא רק אומרת והיאא וחבורת הביריונים שלה נעלמים.
''אז..איזה פפוקימון מתחיל תרצה? טורצ'יק צ'יקוריטה או סקווירטל?'' שואל הפרופסור כאילו כלום לא קרה
[/quote]
'טוב' אני מושך בכתפיים וחושב לעצמי 'יש דברים יותר מוזרים מזה בעולם, כמו איזה יצור אחד שמתחנף לסוג של צ'יקוריטה....שיהיה'
אני חוזר אל הפרופסור "מה?אה הפוקימון ניראלי אני אקח טורצ'יק"(ובניגוד לאחרים הוד איך שתרציותך אני מעדיך שיהיה בן :))
-------------------------
מה בנוגע לבקשה שלי?
-
[b]קווין[/b]
א.הבקשה התקבלה
ב.אוף נו טוב עד שחשבתי סוף סוף מ''ת נטול פוקימונים זכרים אחדxd
אתם מגיעים יחדיו לפיצול דרכים, עומדת בפניכם התלבטות ללכת בדרך 1, במסלול הסלול, או לסטות ליער בו קיימות סכנות כמו הליכה לאיבוד ועוד.
[B]מייקל[/B]
אתה קולט פתאום שקראת פעם על זורא.
אתה נזכר שהוא יכול לשנות את צורתו אבל לא להשתמש במתקפות שהיריב שלו יכול, הוא נותר עם אותן מתקפות.
אתה נזכר בכך שלזורא יש יכולת מיוחדת בשם אשליה, והוא יכול לגרום לאשליה של כל דבר, מי יודע עם היער הזה בכלל אמיתי.
סקווירטל השמאלי משתמש בנהמה ובבועות על הימני, לפתע הסקווירטל הימני משתמש בכדור צל!
שפוגע בסקווירטל השמאלי אשר מסבר כסקווירטל שלך!
-
[quote]מייקל
אתה קולט פתאום שקראת פעם על זורא.
אתה נזכר שהוא יכול לשנות את צורתו אבל לא להשתמש במתקפות שהיריב שלו יכול, הוא נותר עם אותן מתקפות.
אתה נזכר בכך שלזורא יש יכולת מיוחדת בשם אשליה, והוא יכול לגרום לאשליה של כל דבר, מי יודע עם היער הזה בכלל אמיתי.
סקווירטל השמאלי משתמש בנהמה ובבועות על הימני, לפתע הסקווירטל הימני משתמש בכדור צל!
שפוגע בסקווירטל השמאלי אשר מסבר כסקווירטל שלך![/quote]
אני שמח שמצאתי את הסקוורטל שלי ואומר לו כל הכבוד ולאחר מכן אני אומר לו ״ טוב מאוד עכשיו עוד נהמה ובועות בשיא הכח זאת המכה המנצחת שלך״ ואז אני אזרוק על זורא את הפוקדור.
-
[QUOTE=ttrrtte;1349763][B]e]
[B]ריי[/B]
אתה מחליט לבסוף שאין זמן למצא את האחות ג'וי וחוזר למקום בו ראית את שיימין לראשונה, והוא באמת שם!
אתה מתחיל לרוץ לעבר דן ושיימין שלפתע לפתע שיימין מתחיל לרחרח בטירוף את האוויר שלפתע הוא זורח, אתה לא מבין מה קורה, שלפתע במקום שיימין נעמד מולך מין פוקימון אייל יפיפה ([IMG]http://www.serebii.net/platinum/pokemon/492.png[/IMG])
דן שולף פוקדע שמזמזם ''שיימין, אחד הפוקימונים האגדיים, כאשר שיימין מריח את פרח הגרדיניה, הוא נהפך לצורת השמיים שלו המקנה לו יכולת לעוף'' לפתע שיימין מתחיל לעוף מסביב ראשכם באושר
[/QUOTE]
"וואו , אז שיימין , שמעתי שאתה יכול לדבר בטלפתיה , אז איך אתה מרגיש בצורת השמיים שלך?" אשאל אותו תוך כדי חיוך.
-
[quote=ttrrtte;1349779][B]קווין[/B]
א.הבקשה התקבלה
ב.אוף נו טוב עד שחשבתי סוף סוף מ''ת נטול פוקימונים זכרים אחדxd
אתם מגיעים יחדיו לפיצול דרכים, עומדת בפניכם התלבטות ללכת בדרך 1, במסלול הסלול, או לסטות ליער בו קיימות סכנות כמו הליכה לאיבוד ועוד.
[/quote]
א.ייייייייייייששששששששש(בעצם על שניהם) הו תודה רבה לך הוד מנהלותך
ב.תראי מישהו צריך להיות גבר פה חחח
סקווירטל משתמש בנהמה על זורא, וההגנה שלו יורדת.
הוא תוקף בבועות וזורא משתמש בהגנה שחוסמת את הבועות.
אתה זורק את הפוקדור שלך, נידנוד ראשון נידנוד שני, יצא!
זורא עדיין לא נתפס.
זורא משתמש בכדור צל על סקווירטל ופוגע, סקווירטל קם מותש.
''אתה יריב לא רע'' אומר לפתע קול ילדותי בראשך, אתה מביט בזורא ורואה חיוך מרושע על פניו
[B]ריי[/B]
''הרבה יותר טוב, כמובן שרק בזכותי אתה יכול לזכות במראה המרהיב שלי בצורת השמיים'' אומר לך שיימין בראשך בגאווה.
אתה מביט בדן מזועזע, מדיבורו וזה רק מגלגל עיינים כלפי שימין בצורה של ''אני כבר רגיל לזה''.
אתה מחליט ללכת ולהמשיך במסע שלך.
אתה יוצא בין סבך העצים ורואה את העיר הראשונה!
[B]קווין[/B]
טליה מסכימה ואתם נכנסים ליער.
אתם לא מפחדים כי אתם יחד שלפתע אתם שוממעים רעש מאחוריכם
אתם מסתובבים ורואים
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/396-f.png[/IMG]
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/333.png[/IMG]
-
[quote=ttrrtte;1349932][B]קווין[/B]
טליה מסכימה ואתם נכנסים ליער.
אתם לא מפחדים כי אתם יחד שלפתע אתם שוממעים רעש מאחוריכם
אתם מסתובבים ורואים
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/396-f.png[/IMG]
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/333.png[/IMG][/quote]
"מגניב" אני אומר לה "2 פוקימונים במכה אחת איזה מזל שאנחנו צוות כי אם היינו לבד המצב לא היה טוב ב2 על 1"
-
[quoteדן
אתה מתכוון לענות לא בצורה מתחכמת שלפתע אתה רואה את ריי רץ אליכם מבין העצים עם פרח ורדרד בידו.
לפתע שיימין מתחיל לרחרח בטירוף את האוויר שלפתע הוא זורח, אתה לא מבין מה קורה, שלפתע במקום שיימין נעמד מולך מין פוקימון אייל יפיפה ()
אתה שולף פוקדע שמזמזם ''שיימין, אחד הפוקימונים האגדיים, כאשר שיימין מריח את פרח הגרדיניה, הוא נהפך לצורת השמיים שלו המקנה לו יכולת לעוף'' לפתע שיימין מתחיל לעוף מסביב ראשכם באושר
][/quote]
" מה זה ?! מה קרה לך?!" אשאל בבהלה ואז אחשוב ' מעניין אם זו צורת השמיים שלו...' ואז אשאל אותו " זו צורת השמיים שלך?"
-
[quote]ייקל
סקווירטל משתמש בנהמה על זורא, וההגנה שלו יורדת.
הוא תוקף בבועות וזורא משתמש בהגנה שחוסמת את הבועות.
אתה זורק את הפוקדור שלך, נידנוד ראשון נידנוד שני, יצא!
זורא עדיין לא נתפס.
זורא משתמש בכדור צל על סקווירטל ופוגע, סקווירטל קם מותש.
''אתה יריב לא רע'' אומר לפתע קול ילדותי בראשך, אתה מביט בזורא ורואה חיוך מרושע על פניו
[/quote]
אני מתפלא וחושב ׳מאיפה בא הקול הזה׳ ואז אומר לסקווירטל להשתמש בעוד בועות חזקות אנחנו כבר מתישים אותו הוא עוד מעט נלכד.
-
[QUOTE=ttrrtte;1349932][B]
[B]ריי[/B]
''הרבה יותר טוב, כמובן שרק בזכותי אתה יכול לזכות במראה המרהיב שלי בצורת השמיים'' אומר לך שיימין בראשך בגאווה.
אתה מביט בדן מזועזע, מדיבורו וזה רק מגלגל עיינים כלפי שימין בצורה של ''אני כבר רגיל לזה''.
אתה מחליט ללכת ולהמשיך במסע שלך.
אתה יוצא בין סבך העצים ורואה את העיר הראשונה!
[/QUOTE]
"טוב , צריך לומר לאחות ג'וי שהקול בסדר עם שיימין." אומר ואחפש אותה , כשאמצא אותה אסביר לה מה קרה ואקח את סקווירטל ויאנמה מימנה , לאחר מכן אחזיר אותם לפוקדור ואלך לעיר הראשונה , 'מעניין מה יש פה.' אחשוב תוך כדי שאני מסתובב בעיר .
-
כתבתי את כלל התגובות והן נמחקו ליL;;;;;;;;;;;;; אוך! מהתחלה><'
[B]קווין[/B]
תשקיע יותר בתגובות בבקשה
טורצ'יק וצ'יקוריטה קופצים בעצבנות מצד לצד להוטים להתחיל.
[B]דן[/B]
''כן, בהחלט'' עונה לך הקול המשתחצן.
לפתע המון שיימינים בצורת השמיים באים מסביב לשיימין ומחבקים אותו.
שיימין נראה מאושר.
הוא נעמד בראש כולם והשאר יוצרים מאחוריו משולש גדול, ''תודה ולהתראות!'' אומר לך שיימין, ומתחיל לדהור באוויר שכל השאר מאחוריו, הם חזרו על מילותיו ''תודה תודה תודה..'', אתה קולט שזאת הפעם הראשונה שהוא אומר לך משהו נחמד.
אתה מחליט ללכת לעיר הראשונה, אתה קולט שריי לא לידך ובטח כבר המשיך.
ברוכה הבאה לעיר ג'ול!
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQZnCnxov1VMFh_lVfFeLzY_nuNbQXmgJegCCwgPn5eqqe_td4M[/IMG]
אתה מסתובב בעיר ורואה שיש שם-
מרכז פוקימונים
מלון לינה
זירת אימונים
זירת קרב לזוגות
מכון תחרות סרט
שלט המכריז ''תחרות תפיסת פוקימוני האש''
[B]ריי[/B]
אתה אומר לאחות ג'וי שהכל בסדר עם שיימין והולך לחקור את העיר.
ברוכה הבאה לעיר ג'ול!
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQZnCnxov1VMFh_lVfFeLzY_nuNbQXmgJegCCwgPn5eqqe_td4M[/IMG]
מרכז פוקימונים
מלון לינה
זירת אימונים
זירת קרב לזוגות
מכון תחרות סרט
[B]מייקל[/B]
אתה קולט שהקול מגיעה מזורא על פי חיוכו הרחב.
''לא רע לא רע'' שוב אומר לך זורא בטלפתיה.
אך הוא לא מרוכז והבועות פוגעות בו, אתה זורק עליו פוקדור, נדנוד 1 שני שלישי נתפס!
מזל טוב לכדת זורא
-
[quote]דן
שיימין נראה מאושר.
הוא נעמד בראש כולם והשאר יוצרים מאחוריו משולש גדול, ''תודה ולהתראות!'' אומר לך שיימין, ומתחיל לדהור באוויר שכל השאר מאחוריו, הם חזרו על מילותיו ''תודה תודה תודה..'', אתה קולט שזאת הפעם הראשונה שהוא אומר לך משהו נחמד.
ברוכה הבאה לעיר ג'ול!
מרכז פוקימונים
מלון לינה
זירת אימונים
זירת קרב לזוגות
מכון תחרות סרט
[/quote]
ממזמן לכדתי נידורן ולא עדכנת את זה xd
-----------------------------------------------------
'וואו העיר ג'ול!' אחשוב לעצמי ואז אגיד לטורצ'יק ונידורן " הגיע הזמן ללכת לתחרות הסרטים הראשונה שלנו! אבל לפני זה אנחנו חייבים להתאמן" אני אגיד להם ואז נלך לזירת האימונים.
-
[quote]
מייקל
אתה קולט שהקול מגיעה מזורא על פי חיוכו הרחב.
''לא רע לא רע'' שוב אומר לך זורא בטלפתיה.
אך הוא לא מרוכז והבועות פוגעות בו, אתה זורק עליו פוקדור, נדנוד 1 שני שלישי נתפס!
מזל טוב לכדת זורא[/quote]
״יש יש אני לא מאמין לכדתי זורא״ אומר בהיתרגשות תוך כדי קפיצות באוויר. לאחר מכן אוציא את זורא מהפוקדור ואעשה לו הכירות עם סקווירטל הנרגש גם הוא. אחר זה אכניס את סקווירטל תוך כדי אמירה ״ זה היה קרב מצוין מגיעה לך מנוחה״ ואשאל את זורא אם הוא רוצה להכנס או להיות עוד קצת בחוץ.
-
[quote=ttrrtte;1350187]כתבתי את כלל התגובות והן נמחקו ליL;;;;;;;;;;;;; אוך! מהתחלה><'
[B]קווין[/B]
תשקיע יותר בתגובות בבקשה
[/quote]
אחרי התייעצות קצרה החלטנו שאני אלך על סוואבלו והיא תלך על סטארלי
"קדימה טורצ'יק בוא נראה לסוואבלו הזה מי אנחנו!"אני קורא לטורצ'יק
"תתחיל לרוץ לעברו ובדרך תנהם עליו וכשתהיה קרוב מספיק תשרוט אותו!" אני אומר ובודק בדאגה מה עם אחותי, בכל זאת, פוקימוני מעופף חזקים יותר מפוקימוני עשב
-
[QUOTE=ttrrtte;1350187]כתבתי את כלל התגובות והן נמחקו ליL;;;;;;;;;;;;; אוך! מהתחלה><'
[B]קווין[/B]
תשקיע יותר בתגובות בבקשה
[B]דן[/B]
שיימין נראה מאושר.
ברוכה הבאה לעיר ג'ול!
מרכז פוקימונים
מלון לינה
זירת אימונים
זירת קרב לזוגות
מכון תחרות סרט
[B]ריי[/B]
ברוכה הבאה לעיר ג'ול!
מרכז פוקימונים
מלון לינה
זירת אימונים
זירת קרב לזוגות
מכון תחרות סרט
[/QUOTE]
"כנראה שאין פה מכון , טוב אז אני לא אקבל את התג הראשון שלי." אומר בעצב , "רק רגע , אולי אתפוס עם סקווירטל פוקימון אש." אומר וארוץ לתחרות תפיסת פוקימוני האש .
-
[QUOTE=ttrrtte;1350187]
[B]ריי[/B]
ברוכה הבאה לעיר ג'ול!
מרכז פוקימונים
מלון לינה
זירת אימונים
זירת קרב לזוגות
מכון תחרות סרט
[/QUOTE]
חשבתי שההודעה לא נשלחה אז שלחתי אותה שוב
------------------------------------------------------------------------
"כנראה שאין פה מכון , טוב אז אני לא אקבל את התג הראשון שלי." אומר בעצב , "רק רגע , אולי אתפוס עם סקווירטל פוקימון אש." אומר וארוץ לתחרות תפיסת פוקימוני האש .
-
עומר (omer2012) אמר לי להירשם וטל אמרה שיש מקום, אז בא לי להירשם.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
שם: נתן
מראה: [IMG]http://www.serebii.net/pokearth/trainers/pt/24.png[/IMG]
רקע:
נתן נולד כבן יחיד לאמא ואבא שחיכו לבן 17 שנים מאז נישואיהם.
רק חבל שלנתן לא היה יותר מדי לחכות, כי הוריו נרצחו שנה אחרי שנולד. הוא עצמו לא ידע את זה, המשפחה המאמצת שלו סיפרה לו את זה כשהוא היה בגיל 8. הוא זעם עליהם על שגילו לו את הדבר כשהוא היה כבר בגיל כזה, והוא החליט לברוח מהבית. הוא חי ברחוב במשך שנים, בורח מהרשויות, הוא למד איך לשרוד ואופיו נעשה קשה, קשוח, זהיר ופיקח. הוא עבר 5 שנים ברחובות העיר, מהלך בכל המדינה, עד שבגיל 13 הוא נתפס על ידי בלש ששכרו הוריו המאמצים. בשנה הראשונה הוא התנגד להוריו המאמצים, למרות שניסו להסביר לו כל כך הרבה שהוא היה רגיש מדי לשמוע את האמת הנוראה. כמה חודשים לאחר שמלאו לו 13 שנים הוא הצליח לברוח מהבית שוב.
הפעם הוא לא ברח אל רחובות העיר הגדולה, כי ציפה שימצאו אותו שם. הוא ברח אל תוך היער העבות שבסמוך לעיר, אם מזון קטן ואספקת מים מזערית. מכיוון שלמד הרבה ב5 שנותיו ברחוב, הוא לא פחד שם בכלל, אפילו לא מהפוקימונים המסוכנים ביותר. הוא גם שמע על פרויקט השמדת הפוקימונים, והסכים אתו בכל תוקף. גם הוא שנא פוקימונים, כי הם תמיד נלחמו אתו ברחובות בקרבות על בית, מזון ומחסה דל. בשבוע הראשון לבריחתו מהעיר, אזלה לו המים. הוא ישב והקים לו מדורה בקרחת היער. מדורות תמיד עוזרות לו לחשוב, והוא חשב על מקומות שיוכל להשיג בהם מים, ואולי גם קצת פרות, כי גם מאספקת המזון לא נשאר לו הרבה. לפתע הוא שמע קול מוכר מעליו. הוא הסתכל למעלה ואיתר צורה מאוד מוכרת לו טסה בשמי הלילה - מסוק משטרתי. הוא רץ בנחישות לעבר מקום מחסה, כי הוא היה חשוף בקרחת היער.
הוא נמלט לעבר עצים סבוכים שתחתם כלום לא יכול לראות אותו. הוא קלט רק מאוחר מדי שגם הוא לא רואה כלום. הוא הרגיש שהוא מועד, והדבר הבא שהוא ראה היה מראה האדמה המתקרבת אליו במהירות. לפתע הוא הרגיש הרגשה מוזרה, כאילו שתי ענפים חזקים אוחזים בו. הוא ניסה לסובב את ראשו, אך לפתע הרגיש מסוחרר. הוא ראה הכל שחור, עד שהוא הרגיש הבזק של אור חולף על פניו. המחשבה הראשונה שלו הייתה 'תפסו אותי!'. הוא הרגיש ידיים אוחזות בו ומושיבות אותו בעדינות. הוא שמע קולות שאומרים:
"הוא לא נראה בן 13, אבל הוא מתאים לתיאור ש..."
"עזוב את זה עכשיו, שמישהו יביא לילד הזה מים. הוא נראה כאילו הוא לא שתה שבוע."
"אני אביא את המים..."
הוא פקח את עיניו וראה פוקימון רוכן לידו במבט מודאג. הוא זיהה אותו כבייליף [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/153.gif[/IMG]. בייליף ליטף אותו בענפים רכים, שהמגע שלהם היה מוכר לו... הוא הבין שבייליף הצילה אותו. הוא הבין שאין לו כל סיבה לשנוא אף פוקימון, כי כל המלחמות שלו אתם היו על דברים שלא היו שייכים לו בכלל. הוא הבין שאם הא לא היה בורח, כל זה לא היה קורה. כשהוחזר אל הוריו הדואגים, הוא החליט שלא לברוח יותר לעולם מהבית. הוא גם החליט שישנה את דרכו וייצא נגד פרויקט ההשמדה. הוא החליט שהוא יילחם בהם עם הפוקימון צ'יקוריטה, שיום אחד תתפתח לפוקימון שהציל אותו, בייליף.
כסף:3000 ש''ח
[COLOR="blue"]עריכה: אולי כדאי שבדף הרשומים תשימי את הרקע בספויילר...[/COLOR]
-
נתן-כל הטופס בספויילר, תגיב להתחלה^^
[B]דן[/B]
עידכנתיXDD
______
אתה הולך עם טורציק אל זירת האימונים.
שם אתה מגלה שזירת האימונים היא פארק גדול ובו הרבה זירות קרב במצבים שונים-מלאות מים, בוץ,סלעית,ישרה ועוד..., בכניסה מספרים לך שכל מאמן מקבל זירה באקראי שתעזור לו להתמודד במצבים לא צפויים.
מביאים לך כרטיס ועליו הכיתוב ''מגרש 13א'' אתה מחפש את מגרש 13א עד שאתה מוצא אותו.
מגרש 13א הוא מגרש מכוסה בוץ, ובמרכזו ברכה מימית, שניתן לחצות אותה בקפיצות על האבנים שבמים.
בחור צעיר ניגש אלייך, הוא לובש חולצה כחולה עם הכיתוב ''13א'' עליו ושואל ''שלום, אני עובד פה במגרש 13א, אתה יכול להילחם לבד, מול פוקימונים של עצמך, או מולי.
[B]מייקל[/B]
זורא נראה מעט מאוכזב מכך שנלכד.
הוא אומר באף עקום ''אני רוצה להישאר בחוץ''
אתה נותן לזורא להישאר בחוץ וממשיך בדרכך, לפתע אתה רואה מרחוק את אורות העיר הראשונה!
אתה מתחיל לרוץ ומגיעה לכניסה.
ברוכה הבאה לעיר ג'ול!
מרכז פוקימונים
מלון לינה
זירת אימונים
זירת קרב לזוגות
מכון תחרות סרט
[B]קווין[/B]
טורצ'יק רץ אל עבר סטארלי, ומשתמש בנהמה ואז שורט את סוובלו.
סוובלו מתרגז ומשתמש בשירה שמרדימה את טורצ'יק וגם את צ'יקוריטה!
סטארלי תוקף את צ'יקוריטה הישנה ברוח, וסוובלו את טורצ'יק בדחיפה!
[B]ריי[/B]
אתה מגיעה בדיוק כמה דקות לפני תחילת הסבב הזה של התחרות.
בכניסה אתה מקבל טופס הרשמה וממלא אותו, מסבירים לך כי אתה יכול להשתמש רק בפוקימון אחד, אתה בוחר בסקווירטל ומשאיר את יאנמה בעמדת הפוקדורים.
אתה מקבל חמישה פוקדורים כתומים בעלי ציור להבה בראשם, מסבירים לך כי אלו הם פוקדורי אש, הם נועדו רק לתחרות.
אומרים לך כי המנצח בתחרות הוא זה שתופס את פוקימון האש הכי כבד, וזוכה לשמור אותו.
אתה נכנס לזירת התחרות וכל המאמנים מתפזרים, זירת התחרות היא בעצם יער.
בשלב מסויים אתה מתחיל לראות עצים חרוכים, שלפתע קופץ מולך פוקימון ([IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/hgss/037.png[/IMG])
-
[QUOTE=ttrrtte;1350462]נתן-כל הטופס בספויילר, תגיב להתחלה^^
[B]דן[/B]
עידכנתיXDD
______
אתה הולך עם טורציק אל זירת האימונים.
שם אתה מגלה שזירת האימונים היא פארק גדול ובו הרבה זירות קרב במצבים שונים-מלאות מים, בוץ,סלעית,ישרה ועוד..., בכניסה מספרים לך שכל מאמן מקבל זירה באקראי שתעזור לו להתמודד במצבים לא צפויים.
מביאים לך כרטיס ועליו הכיתוב ''מגרש 13א'' אתה מחפש את מגרש 13א עד שאתה מוצא אותו.
מגרש 13א הוא מגרש מכוסה בוץ, ובמרכזו ברכה מימית, שניתן לחצות אותה בקפיצות על האבנים שבמים.
בחור צעיר ניגש אלייך, הוא לובש חולצה כחולה עם הכיתוב ''13א'' עליו ושואל ''שלום, אני עובד פה במגרש 13א, אתה יכול להילחם לבד, מול פוקימונים של עצמך, או מולי.
׳טוב, אני חושב שאלחם נגדו ׳ אחשוב לעצמי ואז אגיד לאיש ״ אשמח להילחם נגדך, צאי נידורן! ״ אגיד ואזרוק את הפוקדור של נידורן ואגיד לה ״ נידורן תשתמש בניב רעל על הפוקימון שהאיש הזה יוציא!״
-
[B]ריי[/B]
אתה מגיעה בדיוק כמה דקות לפני תחילת הסבב הזה של התחרות.
בכניסה אתה מקבל טופס הרשמה וממלא אותו, מסבירים לך כי אתה יכול להשתמש רק בפוקימון אחד, אתה בוחר בסקווירטל ומשאיר את יאנמה בעמדת הפוקדורים.
אתה מקבל חמישה פוקדורים כתומים בעלי ציור להבה בראשם, מסבירים לך כי אלו הם פוקדורי אש, הם נועדו רק לתחרות.
אומרים לך כי המנצח בתחרות הוא זה שתופס את פוקימון האש הכי כבד, וזוכה לשמור אותו.
אתה נכנס לזירת התחרות וכל המאמנים מתפזרים, זירת התחרות היא בעצם יער.
בשלב מסויים אתה מתחיל לראות עצים חרוכים, שלפתע קופץ מולך פוקימון ([IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/hgss/037.png[/IMG])[/QUOTE]
"הוא לא מספיק טוב!" אומר ואמשיך לחפש פוקימונים כמו ארקניין או פוקימון התחלתי מפותח או בכלל פוקימון אש מפותח .
-
[quote=ttrrtte;1350462]
[B]קווין[/B]
טורצ'יק רץ אל עבר סטארלי, ומשתמש בנהמה ואז שורט את סוובלו.
סוובלו מתרגז ומשתמש בשירה שמרדימה את טורצ'יק וגם את צ'יקוריטה!
סטארלי תוקף את צ'יקוריטה הישנה ברוח, וסוובלו את טורצ'יק בדחיפה!
[/quote]
"מה?!!" אני בשוק אני מסתכל המום באחותי ואז רץ לטורצ'יק ולצ'יקוריטה ומרים אותו אחד בכל יד ומתחיל לנער אותם ולצעוק"תתעוררו! זה הקרב הראשון שלנו! אתם לא יכולים לישון!" ואם זה לא פועל אז אני ביאוש מתחיל לזרוק אבנים על סטארלי ועל סוואבלו בעוד אחותי מנסה להעיר אותם עוד פעם קצת יותר בעדינות
-
[SIZE="5"]שימו לב, בקרוב כל אחד ממכם יפגוש מישהו שיהפוך להיות היריב שלכם, לכל אחד יהיה יריב אחר, אבל כולם מעצבנים באותו אופן חח [/SIZE]
[b]דן[/b]
היריב שלך, שמסתבר ששמו הוא דארן, מוציא מן הפוקדור שלו פוקימון דג מוזר, אתה סורק אותובפוקדע ''גולדין, פוקימון הדג גולדין הוא פוקימון מים''
''גולדין תצלול בשביל להתחמק מן ניב הרעל!'' צועק דארן לגולדין שצולל מיד.
נידורן מתקרב אל פני המים מעט בחשש, שלפתע גולדין קופץ מהם וחובט בנידורן עם זנבו!
[B]ריי[/B]
אני לא אתן לך למצא מפותחים על ההתחלה תשכח מזהXD
אתה צועק וגם טליה וצ'יקוריטה וטורצ'יק קמים עייפים.
שניהם מסתכלים עליכם, מפהקים ומנסים להתרכז בקרב בהמתנה לפקודות התקפה.
-
[quote=ttrrtte;1350804][SIZE=5]שימו לב, בקרוב כל אחד ממכם יפגוש מישהו שיהפוך להיות היריב שלכם, לכל אחד יהיה יריב אחר, אבל כולם מעצבנים באותו אופן חח [/SIZE]
[B]קווין[/B]
אתה צועק וגם טליה וצ'יקוריטה וטורצ'יק קמים עייפים.
שניהם מסתכלים עליכם, מפהקים ומנסים להתרכז בקרב בהמתנה לפקודות התקפה.[/quote]
"עכשיו תקשיבו לי טוב" אני אומר לצ'יקוריטה וטורצ'יק "ותתרכזו בי!להתרכז לא להירדם!" אני נוזף בטורצ'יק "עכשיו תתרכזו שניכם בסוואבלו ואל תתנו לא הזדמנות לשיר! ואם הוא שר - תלחמו בזה!אסור לכם להירדם! עכשיו קדימה טורצ'יק תנהם על סוואבלו ותתחיל לרוץ כשבדרך תעשה עליו גחלת וכשתהיה קרוב מספיק תשרוט אותו!" אני מעודד מהשיחת עידוד של עצמי
-
[quote]דן
היריב שלך, שמסתבר ששמו הוא דארן, מוציא מן הפוקדור שלו פוקימון דג מוזר, אתה סורק אותובפוקדע ''גולדין, פוקימון הדג גולדין הוא פוקימון מים''
''גולדין תצלול בשביל להתחמק מן ניב הרעל!'' צועק דארן לגולדין שצולל מיד.
נידורן מתקרב אל פני המים מעט בחשש, שלפתע גולדין קופץ מהם וחובט בנידורן עם זנבו!
[/quote]
יהיו בקרוב איוונטים או שאין?
--------------------------
"אין מצב! " אגיד בבהלה ואז אומר לנידורן " תשתמשי בחצי רעל על גולדין !" בתקווה שהיא תצליח לפגוע.
-
אם אפשר עוד להירשם אז הנה:
שם: אריק גל
מראה: גבוה עם שיער שחור קצוץ. צבע עור בהיר חולצת טריקו כחולה ועיניים ירוקות, מכנסי טריינינג ונעליים צבאיות.
רקע: אריק נולד בלידה קשה, שאמו מתה ממנה. היא השאירה לו חבילה. בחבילה הייתה רק תמונה. תמונה של אמא שלו, של אבא שלו, ושל הפוקימון המתחיל של אמו, סקווירטל. זה הדבר היחיד שחיזק אותו במשך 11 שנים קשות. כשהיה בן שנתיים אביו התחתן עם אישה אחרת, שהתייחסה אל אריק ואל הסקווירטל של אמא שלו, שגדל בבית שלהם, בזלזול רב.
יום אחד, כשאריק נסע לקבר אמו, האם החורגת שלו מסרה את סקווירטל לאימוץ. זה היה הקש ששבר את גב הגמל.
אריק השמיד כל דבר שהיה שייך לאמו החורגת. האם החורגת עזבה את הבית ויותר לא נראתה בו. אבא של אריק כעס עליו, אך לקראת הגיל שבו יכל לבחור את הפוקימון שלו הם השלימו ואריק יודע שהוא רוצה סקווירטל. כשהוא שמע על מה שקרה לתומר הוא החליט שינסה לתפוס כמה שיותר פוקימונים שונים ולנצח את מי שהרג את הטרטוויג של תומר
כסף: 3000 ש"ח
-
[/QUOTE]
[QUOTE=ttrrtte;1330836][b]מתחילים!![/b]
עלילה
ביום שימשי אחד אתם קמים לבוקר נפלא,אתם מצחצחים שיניים מתלבשים ויורדים לקומת הכניסה,אתם אוכלים ארוחת בוקר של חביתה וסלט קטן וגומרים בדיוק לפני שאתם מתכוונים לצאת אתם רואים כתבה בחדשות-
מנחה:שלום לך מה שמך?
ילד:תומר
מנחה:אז תומר,תוכל לספר לי מה קרה?
תומר:הלכתי ביער יחד עם הטרטוויג שלי ופתאום הופיעה קבוצה משונה של אנשים ש....ש....הרגו את טרטוויג שלי ולקחו את הגופה,ואז פרץ הנער בבכי.
מנחה:אתה יודע מי אלה היו? שאלה המנחה בזהירות
תומר:לא,אבל הם לבשו חולצה אדומה ומכנסיים שחורים,לרובם היה שיער לבן קצר,אבל לאחד מהם היה שיער צהוב קוצני.
אמרתם שלום לאמא שלכם ויצאתם מהבית ישר לאחר שראיתם את הכתבה וחשבתם לעצמכם שעם תיתקלו אי פעם באיש הזה תינקמו את נקמתו של תומר. הגעתם למעבדה בדיוק בשמונה,הפרופסור קיבל אתכם בחיוך ושאל-
נו במי תבחרו- טורצ'יק,סקווירטל או ... ולפני שהספיק הפרופסור לסיים את דבריו התנפץ קיר המעבדה. מה תעשו?[/QUOTE]
אני אשאל מהר את הפרופסור "אתה יכול להראות לי את הפוקימונים כדי שאוכל לבחור אחד מהם ולהלחם בפורצים?" ואם הפרופסור יסכים אבחר באחד מהם ואלחם בפורצים.
-
[QUOTE=ttrrtte;1350804][SIZE="5"
[B]ריי[/B]
אני לא אתן לך למצא מפותחים על ההתחלה תשכח מזהXD
אני יודע , אני מתכוון פוקימונים חזקים .
----------------------------------------------
"סקווירטל , צא עכשיו!" אומר בקול , "תשתמש בבועות על פוניטה." אומר , "לאחר מכן תשתמש בנהמה." אומר .
-
אריאל-כן^^ תגיב להתחלה
[b]קווין[/b]
טורצ'יק משתמש בגחלת על סוובלו שנפגע ממלא העוצמה ונופל למטה מותש] אך לא מעולף לחלוטין.
טליה מורה לצ'יקוריטה להשתמש בעלי תער וסטארלי מצליח להתחמק משניים מהם, אך השאר פוגעים בו והוא צונח גם כן.
[b]דן[/b]
יהיו, בתגובה הבאה שלי או עוד 2 תגובות אני יודיע על זה
הוא לוחץ על כפתור כלשהו והמים מתרוקנים ומתמלאים מחדש במים נקיים, ''זה היה סיבוב 1 מתוך 3'' הוא או מר לך
''צא!'' הוא אומר וזורק פוקדור.
פוקימון צב מופיע מולך, אתה מזהה אותו כסקווירטל!!
[b]נתן[/b]
לפני שהפרופסור מספיק להגיד משהו.
האופנוע האמצעי נכנס אל תוך חלל המעבדה, אתה מזהה שהרוכבת היא בת.
''תיזהר מצוות הרס, בכל מקום שתמשע את השם הזה תברח'' היא אומרת ונעלמת עם החבורה שלה
''אז עם מי תרצה להתחיל?'' שואל הפרופסור כאילו כלום לא קרה.
[b]ריי[/b]
סקווירטל יוצא מן הפוקדור שלו משתמש בבועות, הבועות פוגעות בפוניטה ומפני שהוא פוקימון אש הן יוצרות נזק משמעותי.
סקווירטל משתמש בנהמה וההגנה של פוניטה יורדת.
פוניטה תוקף בגלגל להבה ופוגע בסקווירטל שעף לאחור.
-
[QUOTE]דן
יהיו, בתגובה הבאה שלי או עוד 2 תגובות אני יודיע על זה
הוא לוחץ על כפתור כלשהו והמים מתרוקנים ומתמלאים מחדש במים נקיים, ''זה היה סיבוב 1 מתוך 3'' הוא או מר לך
''צא!'' הוא אומר וזורק פוקדור.
פוקימון צב מופיע מולך, אתה מזהה אותו כסקווירטל!!
[/QUOTE]
לא התכוונת שגולדין התעלף ? xd
---------------------------------------
"אוקיי, נידורן מוכנה לעוד סיבוב? " אשאל אותה ובלי שאחכה לתשובה אגיד לה " תשתמשי על סקויירטל בניב רעל!"