-
[QUOTE=X-Drake;1340661]להב אדון אזור הצללים - תשמע אני נותן כבוד ל'אוסף' שהתרגום מאנגלית לא דומה בגרוש למקור מבין ?xd
שמע יש כבר 10 שחקנים נדמה לי, אבל מה אתה אחד איכותי אז נראה לי שאין סיבה שבית אחד יהיה עם 6 לא סוף העולם, עוד אתגר וקרב למי ששם בסופו של דבר במילא 2 עולים בלבד...
יאללה סבבה תכין דק וטופס הרשמה, יש באנים בעמוד קודם כל השאר מותר כולל פוט אוף גריד וכו' וכמובן רק מבוסטרים עד פליימינג אנטרניטי. אני אומר תבדוק מישהו בלי צוות אולי תעשו אם יש אחד שאתה מכיר איכשהו[/QUOTE]
פוט אוף גריד וגרייספול צ'ריטי גם?
אצלי הדק יהיה בנוי עד מחר בערב.
-
סבבה וברור -כל- מה שאין בבאן ליסט המחודש מאלו שבבאן. כולם לשים לב לזה!
-
אני יורד מהטורניר יש לו מקום :x
-
למה יורד? ישך אמזונות מגניבות ואתה נהנה מה הקטע?
-
אני נהנה לשחק... אבל אם זה יתחיל בשבת זה פשוט לא יסתדר לי...
-
חחחחחח אם זה בשבת אז לא הקבוצה שלך, אל תדאג תשאיר את זה לי רק תדאג ללמוד לשחק מהר Xd
-
ניצלתי אתמול לראשונה בחיי... אני מתקדם: @
-
[QUOTE=X-Drake;1340661]להב אדון אזור הצללים - תשמע אני נותן כבוד ל'אוסף' שהתרגום מאנגלית לא דומה בגרוש למקור מבין ?xd
שמע יש כבר 10 שחקנים נדמה לי, אבל מה אתה אחד איכותי אז נראה לי שאין סיבה שבית אחד יהיה עם 6 לא סוף העולם, עוד אתגר וקרב למי ששם בסופו של דבר במילא 2 עולים בלבד...
יאללה סבבה תכין דק וטופס הרשמה, יש באנים בעמוד קודם כל השאר מותר כולל פוט אוף גריד וכו' וכמובן רק מבוסטרים עד פליימינג אנטרניטי. אני אומר תבדוק מישהו בלי צוות אולי תעשו אם יש אחד שאתה מכיר איכשהו[/QUOTE]
זו הסיבה היחידה שאתה נותן לאוסף כבוד? ^^"
-
-
היום כנראה יתפרסם נושא תחילת הקרבות, מקווה שעד אז להב יישלח תטופס הרשמה...............
-
אביב,לא נוח לי היום,מחר זה בסדר?
-
אם יש משהוא שאין לו קבוצה שיצטרף אליי :).
-
[QUOTE=red dd;1340819]אם יש משהוא שאין לו קבוצה שיצטרף אליי :).[/QUOTE]
אני צריך XP
-
שם פרטי: להב
שם בדואלינג: Moral
צוות: אזור הצללים חח סתם כרגע אין לי צוות..
-
[QUOTE=F!upy;1340824]אני צריך XP[/QUOTE]
אז פותחים צוות?
-
[QUOTE=red dd;1340828]אז פותחים צוות?[/QUOTE]
יאללה בכיף P:
-
להב רשום ותמציאו שם לצוות!
-
אני ו F!upy (עומרי) בצוות.
השם הוא : Successful .
-
אפשר להילחם בטורניר עם אוג'מה דק? כי אני לא הבננתי אם הוא בבאן ליסט או לא
-
לא מסובך אסור קלף מעבר לבוסטר פליימינג אנטרנטי תבדוק בעצמך כל קלף, ה3 אוג'מות במקרה בדקתי ומותרות. אם יתלה קלף אסור פשוט תעוף כי זה כבר חוסר אחריות שיהיה ברור שלא בדקת ואיןלי כוח לזה
-
אז אין לי קלפים אסורים חוץ מבסייד אבל אין קרב שבו באמת נלחמים עם הסייד דק.