-
[quote=Al Bundy;1360286][B]אלון~[/B]
אתה עם וורמפל בכלל, אבל נוותר לך על הטעות הזאת :}
אתה מוציא את וורמפל החוצה והוא מגיח החוצה, מסתכל ימינה ושמאלה ואז מביט בשון, מוכן לקרב "בסדר ספינראק, צא!" קורא שון וזורק פוכדור קדימה. מתוך הפוכדור מגיח החוצה עכביש ירוק עם פנים על החלק התחתון של הגב שלו "ניתן לך להתחיל ראשון" אומר שון בחיוך.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/167.gif[/IMG]
[/quote]
התבלבלתי בשמות
~~~~~~~
"ספינארק?" אקרא מופתע ואכוון את הפוקידע לעברו. "פוקימון נחמד יש לך שם, אבל לא כמו שלי" אקרא לעבר שון. לאחר מכן אכוון את הפוקידע על וורמפל שלי, ואבדוק את התקפותיו. "אוקיי, וורמפל אני רוצה שתשתמש בהתקפת חוט! לאחר מכן תתקוף אותו בבלימה זריזה!" אורה לו.
-
[B]אלון~[/B]
אתה מוציא את הפוקדע שלך ובודק מידע על ספינראק, והפוקדע אומר לך שהוא חי במחוז הזה בעיקר באזורים של יערות ושהוא אוהב מאוד את החושך. אתה פוקד על וורמפל לשלוח מתקפת חוט לעבר ספינראק, והוא שולח חוט ארוך שתופס את ספינראק ברגלו הימנית הקדמית "עוקץ רעל על החוט ולעבר וורמפל1" פוקד שון. ספינראק קורע את החוט בקלות וממשיך עם עוקץ רעל לעבר וורמפל, שמתחמק בקפיצה ומעיף את ספינראק אחורנית "לא רע עבור וורמפל. ספינראק, פרצוף מפחיד!" קורא שון. ספינראק נע במהירות ומתקרב לעבר וורמפל ונעצר מולו, מסתובב וגורם לפרצוף שבאחוריו להפחיד את וורמפל שנעשה משותק "מצויין, עכשיו מתקפת חוט משלך!" קורא שון. ספינראק יורה מתקפת חוט ומתחיל להקיף בה את וורמפל שמנסה להשתחרר אבל לא מצליח.
[B]פיטר~[/B]
אתה צועד אל עבר מרכז הפוקימונים ואתה נכנס פנימה. אתה רואה לובי גדול שבקצהו אח גדול ומחמם, כמה ספות וטלוויזיה כאשר על הספות יושבים מספר מאמנים ומדברים ביניהם, ובקצה החדר אתה מבחין בדלפק גדול, שבו נמצאים אישה ופוקימון ורוד גדול עם ביצה אחת הנמצאת בתוך כיס מקדימה. אתה מתקרב אליה והיא מבחינה בך "שלום לך וברוך הבא למרכז הפוקימונים. אני האחות גו'י. איך אני יכולה לעזור לך?" היא שואל אותך ואתה מבקש ממנה שתרפא לך את הפוקימונים. היא לוקחת ממך את הפוכדורים שלהם ומוסרת לפוקימון שלצידה, והוא מניח אותם במכונה בקצה הדלפק ומפעיל אותה. אחרי כמה דקות הוא מחזיר לך את הפוכדורים "הפוקימונים שלך בריאים כעת" היא אומרת לך בחיוך "אני יכולה לעזור לך בעוד משהו?" היא שואלת כעת.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/113.gif[/IMG] [IMG]http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2010/080/3/d/Nurse_Joy_Trainer_Sprite_by_junahu.png[/IMG]
[B]טל~[/B]
ציקוריטה מתנשפת וגם אודיש, ושניהם תוקפים ביחד. אודיש יורה את החומצה וציקוריטה מנסה לחמוק ושולחת תוך כדי עלי תער, שתי ההתקפות נפגשות אחת בשנייה והחומצה ממיסה את רוב עלי התער, אבל אחד עובר ופוגע באודיש בעוד חומצה אחת נוגעת גם בציקוריטה שזועקת מכאב. לאחר מכן אודיש תוקף עם ספיגה וציקוריטה ממשיכה עם עלי התער, שני הפוקימונים לבסוף נפגעים ואז נופלים מעולפים על הקרקע "ואו, זה תיקו!" קורא טום בהפתעה "אודיש חזור" הוא אומר ומחזיר את אודיש "נתת קרב מעולה, הציקוריטה שלך יחסית חזקה" אומר לך טום בחיוך "אז, מה התוכניות למסע שלך? אני חולם להיות מגדל פוקימונים" הוא אומר בחיוך.
-
[quote][b]טל~[/b]
ציקוריטה מתנשפת וגם אודיש, ושניהם תוקפים ביחד. אודיש יורה את החומצה וציקוריטה מנסה לחמוק ושולחת תוך כדי עלי תער, שתי ההתקפות נפגשות אחת בשנייה והחומצה ממיסה את רוב עלי התער, אבל אחד עובר ופוגע באודיש בעוד חומצה אחת נוגעת גם בציקוריטה שזועקת מכאב. לאחר מכן אודיש תוקף עם ספיגה וציקוריטה ממשיכה עם עלי התער, שני הפוקימונים לבסוף נפגעים ואז נופלים מעולפים על הקרקע "ואו, זה תיקו!" קורא טום בהפתעה "אודיש חזור" הוא אומר ומחזיר את אודיש "נתת קרב מעולה, הציקוריטה שלך יחסית חזקה" אומר לך טום בחיוך "אז, מה התוכניות למסע שלך? אני חולם להיות מגדל פוקימונים" הוא אומר בחיוך.[/quote]
[/quote]
''גם האודיש שלך לא רע בכלל'' אומר לטום ואחייך
''אני חולמת להיות מתאמת פוקימונים, אני אוהבת תחרויות אבל עם אני אתקל במכון אלחם בו רק בשביל האימון'' אומר לטום בשמחה
''כמה זמן אתה במסע?w' אשאל לבסוף
-
[quote]פיטר~
אתה צועד אל עבר מרכז הפוקימונים ואתה נכנס פנימה. אתה רואה לובי גדול שבקצהו אח גדול ומחמם, כמה ספות וטלוויזיה כאשר על הספות יושבים מספר מאמנים ומדברים ביניהם, ובקצה החדר אתה מבחין בדלפק גדול, שבו נמצאים אישה ופוקימון ורוד גדול עם ביצה אחת הנמצאת בתוך כיס מקדימה. אתה מתקרב אליה והיא מבחינה בך "שלום לך וברוך הבא למרכז הפוקימונים. אני האחות גו'י. איך אני יכולה לעזור לך?" היא שואל אותך ואתה מבקש ממנה שתרפא לך את הפוקימונים. היא לוקחת ממך את הפוכדורים שלהם ומוסרת לפוקימון שלצידה, והוא מניח אותם במכונה בקצה הדלפק ומפעיל אותה. אחרי כמה דקות הוא מחזיר לך את הפוכדורים "הפוקימונים שלך בריאים כעת" היא אומרת לך בחיוך "אני יכולה לעזור לך בעוד משהו?" היא שואלת כעת.[/quote]
"יש לכם פה חדרים לשינה?" אשאל את האחות ג'וי ואקח את הפוכדורים של הפוקימונים שלי.
-
[b]טל~[/b]
"אני התחלתי את המסע שלי לפני חודש, אבל אני מכיר את אודיש הרבה זמן, והצלחתי לתפוס אותו אחרי קרב עם הפוקימון ההתחלתי שלי" אומר לך טום בחיוך "יש לי רעיון, מה דעתך לטייל ביחד איתי?" שואל אותך טום לפתע "ככה נוכל לטייל ולא לחשוש מדברים שיכולים לקרות שאנחנו לבד" הוא אומר "מה דעתך?"
[B]פיטר~[/B]
"כן, זה עולה דולר ללילה" היא אומרת לך בזמן שהיא מחזירה לך את הפוכדורים ואתה מניח אותם בחגורת הפוכדורים שלך "תוכל להשתמש גם בחדר האוכל של המרכז" היא מוסיפה ומגישה לך מפתח. "עוד משהו?" היא שואלת אותך.
-
[quote]פיטר~
"כן, זה עולה דולר ללילה" היא אומרת לך בזמן שהיא מחזירה לך את הפוכדורים ואתה מניח אותם בחגורת הפוכדורים שלך "תוכל להשתמש גם בחדר האוכל של המרכז" היא מוסיפה ומגישה לך מפתח. "עוד משהו?" היא שואלת אותך.[/quote]
"רק תגידי לי איפה החדר שלי, בבקשה." אומר לאחות ג'וי בזמן שאקח את המפתחות.
-
[b]פיטר~[/b]
"החדר שלך נמצא בקומה השנייה, חדר מס' 8" היא אומרת לך. אתה לוקח את המפתח, משלם ועולה לקומה 2, שם אתה נעצר ממש מול חדר 8. אתה מכניס את המפתח למנעול, פותח את הדלת ולעיניך נגלית מיטה זוגית, מקלחת ושירותים, מרפסת קטנה וטלוויזיה. על שידה ליד המיטה אתה מבחין בטלפון גדול.
אתה נכנס פנימה וסוגר את הדלת. השעון שלך מצפצף ומראה שהשעה 17:00.
מה תעשה?
-
[QUOTE=Al Bundy;1360884][b]טל~[/b]
"אני התחלתי את המסע שלי לפני חודש, אבל אני מכיר את אודיש הרבה זמן, והצלחתי לתפוס אותו אחרי קרב עם הפוקימון ההתחלתי שלי" אומר לך טום בחיוך "יש לי רעיון, מה דעתך לטייל ביחד איתי?" שואל אותך טום לפתע "ככה נוכל לטייל ולא לחשוש מדברים שיכולים לקרות שאנחנו לבד" הוא אומר "מה דעתך?"[/QUOTE]
איך לא צפיתי את זה?P:
צ'יקוריטה'' אומר לטום בחיוך
אני אחזיר את צ'יקוריטה וסנטרט לפוקדורים ואמשיך בדרכי יחד עם טום
-
[b]טל~[/b]
את מוציאה החוצה את סנטרט ומציגה אותו בפני טום "ואו זה סנטרט! אני שמח מאוד בשבילך שתפסת אותו" אומר לך טום "בואי נמשיך בדרך" הוא אומר לך ואתם מחזירים את כל הפוקימונים שלכם לפוכדורים שלהם ואתם ממשיכים לצעוד בדרך. בזמן שאתם צועדים אתם מדברים אחד עם השני ולומדים להכיר זה את זה מקרוב. אחרי הליכה של שעה וחיצ אתם מבחינים מרחוק בעיר צ'ארינגרוב! "מצויין! זאת העיר שבה נולדתי" הוא אומר לך בחיוך.
-
[QUOTE=Al Bundy;1361120][b]טל~[/b]
את מוציאה החוצה את סנטרט ומציגה אותו בפני טום "ואו זה סנטרט! אני שמח מאוד בשבילך שתפסת אותו" אומר לך טום "בואי נמשיך בדרך" הוא אומר לך ואתם מחזירים את כל הפוקימונים שלכם לפוכדורים שלהם ואתם ממשיכים לצעוד בדרך. בזמן שאתם צועדים אתם מדברים אחד עם השני ולומדים להכיר זה את זה מקרוב. אחרי הליכה של שעה וחיצ אתם מבחינים מרחוק בעיר צ'ארינגרוב! "מצויין! זאת העיר שבה נולדתי" הוא אומר לך בחיוך.[/QUOTE]
''באמת?'' אומר לטום בחיוך וסקרנות
''האחרון שמגיע הוא מג'יקארפ! (P: )'' אומר לטום בחיוך ו
אתחיל לרוץ במהירות אל עבר העיר
שאגיע מתנשפת בתקווה שלא יצאתי מג'יקארפ אחייך
לטום ואשאל בחיוך ''זאת העיר שלך, לאן הולכים?''
-
[quote=Al Bundy;1360768][B]אלון~[/B]
אתה מוציא את הפוקדע שלך ובודק מידע על ספינראק, והפוקדע אומר לך שהוא חי במחוז הזה בעיקר באזורים של יערות ושהוא אוהב מאוד את החושך. אתה פוקד על וורמפל לשלוח מתקפת חוט לעבר ספינראק, והוא שולח חוט ארוך שתופס את ספינראק ברגלו הימנית הקדמית "עוקץ רעל על החוט ולעבר וורמפל1" פוקד שון. ספינראק קורע את החוט בקלות וממשיך עם עוקץ רעל לעבר וורמפל, שמתחמק בקפיצה ומעיף את ספינראק אחורנית "לא רע עבור וורמפל. ספינראק, פרצוף מפחיד!" קורא שון. ספינראק נע במהירות ומתקרב לעבר וורמפל ונעצר מולו, מסתובב וגורם לפרצוף שבאחוריו להפחיד את וורמפל שנעשה משותק "מצויין, עכשיו מתקפת חוט משלך!" קורא שון. ספינראק יורה מתקפת חוט ומתחיל להקיף בה את וורמפל שמנסה להשתחרר אבל לא מצליח.
[/quote]
נו בחייאת ווארמפל
-----
"ווארמפל! המתקפה ממקודם, של ספינארק! הסגולה ההיא עם החיצים הרעילים!" אזכיר לו, "תנסה לחקות אותו ולחתוך את החוטים גם כן!" אורה לו בציפייה שיצליח.
-
[QUOTE=Al Bundy;1360939][b]פיטר~[/b]
"החדר שלך נמצא בקומה השנייה, חדר מס' 8" היא אומרת לך. אתה לוקח את המפתח, משלם ועולה לקומה 2, שם אתה נעצר ממש מול חדר 8. אתה מכניס את המפתח למנעול, פותח את הדלת ולעיניך נגלית מיטה זוגית, מקלחת ושירותים, מרפסת קטנה וטלוויזיה. על שידה ליד המיטה אתה מבחין בטלפון גדול.
אתה נכנס פנימה וסוגר את הדלת. השעון שלך מצפצף ומראה שהשעה 17:00.
מה תעשה?[/QUOTE]
"טוב,קצת מנוחה ואז אלך לאכול." אומר לעצמי, אנעל את דלת החדר, אוציא את הפוקימונים שלי מהפוכדורים ואשכב במיטה.לאחר מכן אדליק את הטלוויזיה ואצפה במעט תכניות לפני שאלך לאכול.
-
[b]פיטר~[/b]
אתה נועל את החדר, נשכב במיטה ומדליק את הטלוויזיה. אתה מזפזף לך בין הערוצים כשלפתע אתה מבחין בערוץ החדשות בדיווח מניו בארק:
[i]"אם כן אנחנו נמצאים במעבדת הפוקימונים של ניו בארק, כאשר לפני כשעה קלה התרחשה פריצה אל תוך המעבדה. פרופסור אלם כאן איתי, פרופסור, מה קרה כאן?"
"תודה רבה לך גו'ש, לפי כשעה קלה הבחנתי שהחלון בחדר החלוקה נשבר בחלקו, ואחד מהפוכדורים של ההתחלתיים חסרים. הספקתי להבחין בחלק משיער אדום של נער צעיר שחמק החוצה אך נעלם מיד. זה כל מה שאני יכול למסור לכם כרגע, ואני מקווה מאוד שמישהו יעצור אותו בקרוב".
"תודה לך, פרופסור. חזרה אליכם לאולפן".[/i]
[b]אלון~[/b]
וורמפל מביט בספינראק ולפתע נעצר, מפיו נוצרים כמה עוקצי רעל קטנים והם חותכים את החוט ופוגעים ישירות בספינראק והודפים אותו אחורנית "מהר, עוקץ רעל משלך!" קורא שון. ספינראק מגיב עם עוקץ רעל אבל וורמפל מצליח לחמוק מהם בקלות. "תקיף אותו בחוטים קדימה!" מצווה שון.
[b]טל~[/b]
אתם מתחילים לרוץ אל עבר צ'ארינגרוב ואחרי כמה דקות מגיעים יחדיו לשם "טוב נראה ששנינו מ'גיקארפים" אומר טום בצחקוק "בואי נלך קודם כל למרכז הפוקימונים" הוא אומר לך ואתם צועדים בעיר, ואחרי כמה דקות מבחינים במרכז. אתם נכנסים פנימה ורואים לובי גדול שבקצהו אח גדול ומחמם, כמה ספות וטלוויזיה כאשר על הספות יושבים מספר מאמנים ומדברים ביניהם, ובקצה החדר דלפק גדול, שבו נמצאים אישה ופוקימון ורוד גדול עם ביצה אחת הנמצאת בתוך כיס מקדימה. אתם מתקרבים אליה והיא מבחינה בכם "ברוכים הבאים למרכז הפוקימונים. אני האחות גו'י. איך אני יכולה לעזור לכם?" היא שואל אותכם וטום מבקש ממנה לרפא לכם את הפוקימונים. היא לוקחת ממכם את הפוכדורים שלהם ומוסרת לפוקימון שלצידה, והוא מניח אותם במכונה בקצה הדלפק ומפעיל אותה. אחרי כמה דקות הוא מחזיר לך את הפוכדורים "הפוקימונים שלכם בריאים כעת" היא אומרת לך בחיוך "תודה האחות גו'י" אומר טום ואתם יוצאים מהמרכז החוצה "עוד מוקדם יחסית, נראה לי שכדאי שנמשיך לדרך 30 ונחזור אח"כ. מה את אומרת?" הוא שואל אותך.
-
[/QUOTE]
[b]טל~[/b]
אתם מתחילים לרוץ אל עבר צ'ארינגרוב ואחרי כמה דקות מגיעים יחדיו לשם "טוב נראה ששנינו מ'גיקארפים" אומר טום בצחקוק "בואי נלך קודם כל למרכז הפוקימונים" הוא אומר לך ואתם צועדים בעיר, ואחרי כמה דקות מבחינים במרכז. אתם נכנסים פנימה ורואים לובי גדול שבקצהו אח גדול ומחמם, כמה ספות וטלוויזיה כאשר על הספות יושבים מספר מאמנים ומדברים ביניהם, ובקצה החדר דלפק גדול, שבו נמצאים אישה ופוקימון ורוד גדול עם ביצה אחת הנמצאת בתוך כיס מקדימה. אתם מתקרבים אליה והיא מבחינה בכם "ברוכים הבאים למרכז הפוקימונים. אני האחות גו'י. איך אני יכולה לעזור לכם?" היא שואל אותכם וטום מבקש ממנה לרפא לכם את הפוקימונים. היא לוקחת ממכם את הפוכדורים שלהם ומוסרת לפוקימון שלצידה, והוא מניח אותם במכונה בקצה הדלפק ומפעיל אותה. אחרי כמה דקות הוא מחזיר לך את הפוכדורים "הפוקימונים שלכם בריאים כעת" היא אומרת לך בחיוך "תודה האחות גו'י" אומר טום ואתם יוצאים מהמרכז החוצה "עוד מוקדם יחסית, נראה לי שכדאי שנמשיך לדרך 30 ונחזור אח"כ. מה את אומרת?" הוא שואל אותך.[/QUOTE]
''בסדר גמור, אני גם רוצה ללכוד עוד פוקימונים ולהתאמן'' אומר לטום בחיוך
אלך עם טום לדרך שלושים ואחפש יחד איתו פוקימונים שונים [SIZE="1"])אהמ זורא\איווי\וולפיקס אהמ)[/SIZE]
''טום, ממתי אתה רוצה להיות מגדל פוקימונים'' אשאל בזמן שנהיה בדרכינו לדרך 30
-
[quote=Al Bundy;1361283]
[B]אלון~[/B]
וורמפל מביט בספינראק ולפתע נעצר, מפיו נוצרים כמה עוקצי רעל קטנים והם חותכים את החוט ופוגעים ישירות בספינראק והודפים אותו אחורנית "מהר, עוקץ רעל משלך!" קורא שון. ספינראק מגיב עם עוקץ רעל אבל וורמפל מצליח לחמוק מהם בקלות. "תקיף אותו בחוטים קדימה!" מצווה שון.
[/quote]
"ווארמפל, עוקץ רעל על האדמה!" אקרא בתקווה שההתנגשות תעיף אותו באוויר ותעזור לו להתחמק מהחוטים, לאחר מכן אקרא "קדימה, בלימה!".
-
[B]אלון~[/B]
וורמפל משתמש בעוקצי רעל אל עבר הקרקע ומעיף את עצמו גבוה, והוא נופל אל עבר ספינראק המופתע "תיזהר!" קורא שון אך ללא הועיל, וורמפל פוגע ישירות בספינראק ומעיף אותו אחורה בחוזקה והוא מתעלף "לא, ספינראק!" קורא שון באכזבה. הוא מחזיר את ספינראק ופונה אלייך "יחסית למאמן התחלתי אתה טוב. אנחנו עוד ניפגש בעתיד, ואז אני אנצח אותך" הוא אומר לך בפנים רציניות, מסתובב והולך משם.
אתה מסתכל על וורמפל שמסתכל עליך בשמחה, ולפתע גופו מתחיל לזהור באור לבן. גופו משנה צורה לדבר עגול ואחרי כמה שניות עומד לפניך גולם לבן "קון" אומר הגולם.
מזל טוב, וורמפל התפתח לסילקון!
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/265.gif[/IMG] ---->[IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/266.gif[/IMG]
הפוקדע שלך מצפצף לפתע "סילקון למד התקשחות".
[B]טל~[/B]
את וטום צועדים אל עבר דרך 30 ואחרי כמה דקות מגיעים אליה. את שואלת אותו מתי הוא החליט להיות מגדל והוא עונה לך שכבר מגיל קטן מאוד. למשפחתו היה פעם בית גידול ומשם הוא נקשר עם אודיש.
אתם צועדים בדרך כשלפתע שניכם שומעים רחש לא רחוק ממכם. אחרי כמה שניות אתם מבחינים בשני פוקימונים רודפים אחד אחרי השני ומשחקים ביניהם.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/300.gif[/IMG] [IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/179.gif[/IMG]
"ואו, אני יודע מי אלה! אלה סקיטי ומאריפ!" קורא טום בהתלהבות "אני זוכר אותם מבית הגידול. הם ידועים כצמד שובב" הוא מסביר לך.
-
[QUOTE]
[B]טל~[/B]
את וטום צועדים אל עבר דרך 30 ואחרי כמה דקות מגיעים אליה. את שואלת אותו מתי הוא החליט להיות מגדל והוא עונה לך שכבר מגיל קטן מאוד. למשפחתו היה פעם בית גידול ומשם הוא נקשר עם אודיש.
אתם צועדים בדרך כשלפתע שניכם שומעים רחש לא רחוק ממכם. אחרי כמה שניות אתם מבחינים בשני פוקימונים רודפים אחד אחרי השני ומשחקים ביניהם.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/300.gif[/IMG] [IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/179.gif[/IMG]
"ואו, אני יודע מי אלה! אלה סקיטי ומאריפ!" קורא טום בהתלהבות "אני זוכר אותם מבית הגידול. הם ידועים כצמד שובב" הוא מסביר לך.[/QUOTE]
[/QUOTE]
פאקק אני מתה על שניהם!!! או שיט><' ~עושה הגרלה~
''טום רוצה ללכוד את מאריפ?'' אשאל
-
[quote]פיטר~
אתה נועל את החדר, נשכב במיטה ומדליק את הטלוויזיה. אתה מזפזף לך בין הערוצים כשלפתע אתה מבחין בערוץ החדשות בדיווח מניו בארק:
"אם כן אנחנו נמצאים במעבדת הפוקימונים של ניו בארק, כאשר לפני כשעה קלה התרחשה פריצה אל תוך המעבדה. פרופסור אלם כאן איתי, פרופסור, מה קרה כאן?"
"תודה רבה לך גו'ש, לפי כשעה קלה הבחנתי שהחלון בחדר החלוקה נשבר בחלקו, ואחד מהפוכדורים של ההתחלתיים חסרים. הספקתי להבחין בחלק משיער אדום של נער צעיר שחמק החוצה אך נעלם מיד. זה כל מה שאני יכול למסור לכם כרגע, ואני מקווה מאוד שמישהו יעצור אותו בקרוב".
"תודה לך, פרופסור. חזרה אליכם לאולפן".[/quote]
"וואי אני חייב ללכת לשם!" אומר, אחזיר את הפוקימונים שלי לפוכדורים, אצא מהחדר[כמובן גם אנעל אותו..] וארוץ אל עבר המעבדה של פרופסור אלם.
-
[quote]מקס~
אתה מאמן מתחיל, אתה לא מכיר את כל הפוקימונים. שתדע להבא.
~~~~~~~~~~~
אתה מזהה את הלוטד שמולך מתוכנית בטלוויזיה, ואתה מוציא מיד את ציקוריטה החוצה שנעמד מוכן לקרב. אתה מצווה עליו לתקוף עם עלי תער וציקוריטה מסובב את העלה שלו ויורה שלושה עלי תער לעבר לוטד. לוטד מבחין בהם ברגע האחרון ומתחמק משניים, וברגע האחרון גם מהשלישי. בינתיים, ציקוריטה רץ במהירות אל עבר לוטד ומפתיע אותו עם בלימה, מעיף אותו בחוזקה אחורנית. לוטד נחבט בקרקע ומתאושש די מהר, הוא נראה כועס ומשתמש בתדהמה, והמתקפה עפה באנרגיה שחורה לעבר ציקוריטה, פוגעת בו ומעיפה אותו אחורנית על הקרקע. לאחר מכן, הוא תוקף עם כוח טבעי. אנרגיה כסופה נאספת סביב העלה שלו, ולפתע כוכבים יוצאים משם ועפים במהירות לעבר ציקוריטה. מתקפת מהירות![/quote]
"קדימה,צ'יקוריטה!אני יודע שאתה יכול לעשות את זה!תשתמש בעלי תער בלי סוף כל הכוח!!!"
-
[b]מקס~[/b]
ציקוריטה מקשיב לך ומתחיל לסובב את ראשו במהירות, וכמה עלים בודדים עפים במהירות לעבר לוטד, ופוגשים במתקפת המהירות, ומשביתים אותם. עלה אחד עובר אותם וכוכב אחד עובר את העלים ושני הפוקימונים נפגעים מהמתקפות של השני. שניהם נופלים על הקרקע, אך מתאוששים במהירות.
ציקוריטה ממשיכה עם עלי תער, שלפתע היא זוהרת מעט באור ירוק, ועלי התער הופכים יותר מהירים ופוגעים בחוזקה יותר בלוטד. לוטד ההמום סופג מכה קשה ונופל על הקרקע, בקושי מצליח לקום
הפוקדע מצפצף לך לפתע "זהו היכולת המיוחדת של ציקוריטה. כאשר כוחו הכללי בפחות משליש יכולת, התקפות העשב גדלות פי 1.5".
[b]פיטר~[/b]
אתה לוקח במהירות את כל הציוד שלך, מתארגן תוך רגע, ויוצא החוצה. אתה מחזיר לאחות גו'י את המפתח לחדר ואתה מתחיל לרוץ חזרה לעבר העיר ניו בארק. כעבור כמה דקות של הליכה, אתה נתקל לפתע בנער שמגיח ממול "היי, תיזהר!" הוא קורא. אתה מסתכל ומבחין שזהו אותו נער עם שיער [b]אדום[/b] שאתה ראית בבוקר ליד המעבדה.
"היי, אני זוכר אותך" הוא אומר לך במבט רציני "אתה אחד מהמאמנים ההתחלתיים, נכון? אם ככה, בוא נראה אותך מולי" הוא אומר ושולף פוכדור "צא!" הוא קורא ומשליך את הפוכדור קדימה. מתוך הפוכדור מגיח החוצה פוקימון העלה, ציקוריטה! "קדימה, אני רוצה שתילחם מולי בהתחלתי שלך" הוא אומר לך בשקט.
[b]טל~[/b]
"בהחלט" אומר לך טום בחיוך. הוא שולף פוכדור קדימה "צא החוצה, מגבי!" הוא קורא וזורק את הפוכדור קדימה. מתוך הפוכדור מגיח החוצה פוקימון אדמדם שיורק מעט אש מפיו "מגבי!" הוא קורא "זהו הפוקימון ההתחלתי שלי" הוא אומר לך בחיוך.
טום מצווה על מגבי לשלוח גחלת לעבר מאריפ, ומגבי יורה גחלת חזקה מאוד שפוגעת ישירות במאריפ ומפיל אותה, בעוד ציקוריטה מפתיעה את סקיטי עם עלי תער. סקיטי ומאריפ קמות לאט לאט ואז שתיהן תוקפות יחדיו את ציקוריטה ומגבי עם בלימה משותפת, מעיפות אותם אחורנית.
"קדימה מגבי, ערפיח!" קורא טום.
-
ציקוריטה מקשיב לך ומתחיל לסובב את ראשו במהירות, וכמה עלים בודדים עפים במהירות לעבר לוטד, ופוגשים במתקפת המהירות, ומשביתים אותם. עלה אחד עובר אותם וכוכב אחד עובר את העלים ושני הפוקימונים נפגעים מהמתקפות של השני. שניהם נופלים על הקרקע, אך מתאוששים במהירות.
ציקוריטה ממשיכה עם עלי תער, שלפתע היא זוהרת מעט באור ירוק, ועלי התער הופכים יותר מהירים ופוגעים בחוזקה יותר בלוטד. לוטד ההמום סופג מכה קשה ונופל על הקרקע, בקושי מצליח לקום
הפוקדע מצפצף לך לפתע "זהו היכולת המיוחדת של ציקוריטה. כאשר כוחו הכללי בפחות משליש יכולת, התקפות העשב גדלות פי 1.5".
"יש!זאת ההזדמנות שלנו!צ'יקוריטה,תגמור את לוטד בבלימה!" אומר ואזרוק פוקדור על לוטד,בתקווה ללכוד אותו...
-
[quote]פיטר~
אתה לוקח במהירות את כל הציוד שלך, מתארגן תוך רגע, ויוצא החוצה. אתה מחזיר לאחות גו'י את המפתח לחדר ואתה מתחיל לרוץ חזרה לעבר העיר ניו בארק. כעבור כמה דקות של הליכה, אתה נתקל לפתע בנער שמגיח ממול "היי, תיזהר!" הוא קורא. אתה מסתכל ומבחין שזהו אותו נער עם שיער אדום שאתה ראית בבוקר ליד המעבדה.
"היי, אני זוכר אותך" הוא אומר לך במבט רציני "אתה אחד מהמאמנים ההתחלתיים, נכון? אם ככה, בוא נראה אותך מולי" הוא אומר ושולף פוכדור "צא!" הוא קורא ומשליך את הפוכדור קדימה. מתוך הפוכדור מגיח החוצה פוקימון העלה, ציקוריטה! "קדימה, אני רוצה שתילחם מולי בהתחלתי שלך" הוא אומר לך בשקט.[/quote]
"למה לא?" אומר ואוציא את טוטודייל.לאחר מכן אגיד לטוטודייל:"תשתמש בשריטה על צ'יקוריטה!"
-
[quote=Al Bundy;1361677][B]אלון~[/B]
וורמפל משתמש בעוקצי רעל אל עבר הקרקע ומעיף את עצמו גבוה, והוא נופל אל עבר ספינראק המופתע "תיזהר!" קורא שון אך ללא הועיל, וורמפל פוגע ישירות בספינראק ומעיף אותו אחורה בחוזקה והוא מתעלף "לא, ספינראק!" קורא שון באכזבה. הוא מחזיר את ספינראק ופונה אלייך "יחסית למאמן התחלתי אתה טוב. אנחנו עוד ניפגש בעתיד, ואז אני אנצח אותך" הוא אומר לך בפנים רציניות, מסתובב והולך משם.
אתה מסתכל על וורמפל שמסתכל עליך בשמחה, ולפתע גופו מתחיל לזהור באור לבן. גופו משנה צורה לדבר עגול ואחרי כמה שניות עומד לפניך גולם לבן "קון" אומר הגולם.
מזל טוב, וורמפל התפתח לסילקון!
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/265.gif[/IMG] ---->[IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/266.gif[/IMG]
הפוקדע שלך מצפצף לפתע "סילקון למד התקשחות".
[/quote]
פאק הפוקימון הזה מזכיר לי סיליקון כל פעם מחדש..
~~~~~~~~~~~~~
"יפה וורמפל! התפתחת לסיליקון!" אומר.
"מה דעתך לנוח קצת?" אשאל ואחזיר אותו לפוכדור. לאחר מכן אמשיך בדרכי, בהנחה שאני יודע לאן אני הולך. (באמת שכחתי איפה אני שוהה)
-
[b]אלון~[/b]
היית בצארינגרוב' וחזרת לדרך 29 לחפש קרב נגד מאמן
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את סילקון לפוכדור שלו ואתה חוזר חזרה אל העיר צארינגרוב. אחרי כמה דקות אתה נמצא במרכז הפוקימונים, אחרי שטיפלו לך בסילקון.
אתה יושב לך בלובי, כשלפתע אתה שומע על דיווח על פריצה למעבדת הפוקימונים בעיר ניו בארק, ושהגנב היה בעל שיער אדום.
[b]פיטר~[/b]
טוטודייל יוצא ונעמד מוכן מול ציקוריטה. אתה פוקד עליו להשתמש בשריטה והוא רץ לעבר ציקוריטה ופוגע בה עם השריטה, אך להפתעתך ציקוריטה מביטה בו בנחישות "עכשיו, אבקת שיתוק!" קורא הנער. ציקוריטה מסובבת את העלה שלה ומתוכו מגיחה החוצה אבקה צהובה שמתקרבת במהירות לטוטודייל, הוא מצליח להתחמק מרובה אבל לפחות נפגע ממנה ולא מסוגל לנוע. הוא משותק!
"עכשיו, עלי תער!" קורא הנער. 3 עלים גדולים משוחררים ע"י ציקוריטה והם עפים לעבר טוטודייל!
[b]מקס~[/b]
"צי...קו!" קורא ציקוריטה ורץ במהירות לעבר לוטד, לוטד מנסה להתחמק אך ללא הועיל, וציקוריטה פוגע בו בחוזקה עם בלימה ומעיף אותו אחורנית. לוטד סופג מכה קשה, פוגע בקרקע ומתעלף.
אתה שולף פוכדור וזורק אותו במהירות לעבר לוטד. לוטד נשאב פנימה והפוכדור נסגר, נוחת על הקרקע ומתחיל לזוז ימינה ושמאלה, עד שלבסוף נעצר.
לוטד נלכד!
-
[b]טל~[/b]
"בהחלט" אומר לך טום בחיוך. הוא שולף פוכדור קדימה "צא החוצה, מגבי!" הוא קורא וזורק את הפוכדור קדימה. מתוך הפוכדור מגיח החוצה פוקימון אדמדם שיורק מעט אש מפיו "מגבי!" הוא קורא "זהו הפוקימון ההתחלתי שלי" הוא אומר לך בחיוך.
טום מצווה על מגבי לשלוח גחלת לעבר מאריפ, ומגבי יורה גחלת חזקה מאוד שפוגעת ישירות במאריפ ומפיל אותה, בעוד ציקוריטה מפתיעה את סקיטי עם עלי תער. סקיטי ומאריפ קמות לאט לאט ואז שתיהן תוקפות יחדיו את ציקוריטה ומגבי עם בלימה משותפת, מעיפות אותם אחורנית.
"קדימה מגבי, ערפיח!" קורא טום.[/QUOTE]
''צ'יקוריטה תנצלי את הערפיח של מגבי, תסתכלי טוב טוב איפה סקיטי נמצאת! ברגע שמגבי ישתמש בערפיח תשתמשי בבלימה ועלי תער על סקיטי!'' הורה לצ'יקוריטה בתקווה להצליח
''טום מגבי יודע להביור?'' אשאל שלפתע יצוץ רעיון במוחי
-
[b]טל~[/b]
מגבי משתמש בערפיח שמקיף את מאריפ וגם את סקיטי המבוהלות שלא מצליחות לראות כלום ונחנקות, וציקוריטה מנצלת זאת ושולחת לעבר סקיטי עלי תער, מעיפה אותה אחורנית ותוקפת עם בלימה אולם מאריפ מגנה על סקיטי וסופגת את הבלימה במקומה.
לפתע עולה בראשך רעיון ואת שואלת את טום אם מגבי יודע להביור, והוא אומר לך שעוד לא.
"בסדר מגבי, גחלת לעבר מאריפ! לאחר מכן, תוסיף עוד ערפיח!" הוא פוקד על המגבי שלו.
את מבחינה בינתיים שסקיטי התאוששה יותר מהר וידה זוהרת באור לבן אך לא ברור.
-
[quote][b]אלון~
[/b]היית בצארינגרוב' וחזרת לדרך 29 לחפש קרב נגד מאמן
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את סילקון לפוכדור שלו ואתה חוזר חזרה אל העיר צארינגרוב. אחרי כמה דקות אתה נמצא במרכז הפוקימונים, אחרי שטיפלו לך בסילקון.
אתה יושב לך בלובי, כשלפתע אתה שומע על דיווח על פריצה למעבדת הפוקימונים בעיר ניו בארק, ושהגנב היה בעל שיער אדום.
[/quote]
'אולי אני אוכל לעזור לפרופסור, למרות שהוא די עיצבן אותי' אחשוב.
ובמחשבה רצינית, ארוץ בחזרה אל העיר ניו בארק, אל עבר המעבדה. בעודי מחפש בו זמנית את הגנב, אולי הוא ברח לאיפה שאני.
-
[quote]פיטר~
טוטודייל יוצא ונעמד מוכן מול ציקוריטה. אתה פוקד עליו להשתמש בשריטה והוא רץ לעבר ציקוריטה ופוגע בה עם השריטה, אך להפתעתך ציקוריטה מביטה בו בנחישות "עכשיו, אבקת שיתוק!" קורא הנער. ציקוריטה מסובבת את העלה שלה ומתוכו מגיחה החוצה אבקה צהובה שמתקרבת במהירות לטוטודייל, הוא מצליח להתחמק מרובה אבל לפחות נפגע ממנה ולא מסוגל לנוע. הוא משותק!
"עכשיו, עלי תער!" קורא הנער. 3 עלים גדולים משוחררים ע"י ציקוריטה והם עפים לעבר טוטודייל![/quote]
"אוי לא טוטודייל!" אומר בדאגה "תשתמש בזעם!" אומר לטוטודייל.
-
[quote]"צי...קו!" קורא ציקוריטה ורץ במהירות לעבר לוטד, לוטד מנסה להתחמק אך ללא הועיל, וציקוריטה פוגע בו בחוזקה עם בלימה ומעיף אותו אחורנית. לוטד סופג מכה קשה, פוגע בקרקע ומתעלף.
אתה שולף פוכדור וזורק אותו במהירות לעבר לוטד. לוטד נשאב פנימה והפוכדור נסגר, נוחת על הקרקע ומתחיל לזוז ימינה ושמאלה, עד שלבסוף נעצר.
לוטד נלכד![/quote]
"אני לא מאמין!תפסתי את לוטד!" אומר ואחזיר את צ'יקוריטה לפוקדור.ולאחר מכן אמשיך לעיר הבאה.
-
[B]מקס~[/B]
אתה מרים את הפוכדור של לוטד בשמחה מהרצפה ומחזיר את ציקוריטה לפוכדור שלu, ולאחר מכן אתה ממשיך בלצעוד בדרך. אחרי הליכה של שעה בערך, אתה מבחין סוף סוף בעיר גדולה לפניך. העיר צארינגרוב!
אתה ממשיך לצעוד ולאחר כמה רגעים מגיע לתחומי העיר, כשהשמש מתחילה לשקוע לאט לאט. אתה צועד ברחבי העיר כשלפתע אתה מבחין במבנה גדול עם סימן של פוכדור עליו ומעל הפוכדור מטפחת ורודה. מרכז הפוקימונים!
[B]פיטר~[/B]
"דייל!" קורא טוטודייל ואור אדום מקיף אותו, הוא רץ בזעם לעבר ציקוריטה וסופג מכה משלושת עלי התער, שפוצעת אותו ממש קשה, אבל רמת הזעם שלו ממשיכה לעלות, והוא מעיף בחוזקה את ציקוריטה על הקרקע, פצועה קשה, אך גם טוטודייל. שניהם פצועים באותה מידה "קדימה ציקוריטה, תתאושש! עלי תער!" קורא הנער.
[B]אלון~[/B]
אתה מתחיל לרוץ לעבר העיר ניו בארק, ובדרך אתה חולף על פני שני מאמנים שעסוקים בקרב. לפי הפוקימונים שלהם, אתה מזהה שהם החלו גם כן את מסע הפוקימונים שלהם לא מזמן. תוך כדי הריצה אתה מביט עליהם, אבל אתה לא מצליח לראות את שיערם של שניהם ביחד, רק שלאחד היה שיער ממש ארוך.
אתה ממשיך לרוץ במשך חצי שעה ולבסוף אתה מתעייף ועוצר לנוח בצד. לפתע, אתה שומע רעש של כלי רכב מתקרב. אחרי כמה שניות מגיח מפינת השביל אופנוע משטרתי "היי ילד, אולי ראית כאן נער עם שיער אדום?" שואל אותך השוטר "הוא אמור להיראות כך" הוא אומר ומראה לך קלסתרון, ובו פרצוף של נער ושיער שממש מוכר לך...
-
[QUOTE=Al Bundy;1365233][b]טל~[/b]
מגבי משתמש בערפיח שמקיף את מאריפ וגם את סקיטי המבוהלות שלא מצליחות לראות כלום ונחנקות, וציקוריטה מנצלת זאת ושולחת לעבר סקיטי עלי תער, מעיפה אותה אחורנית ותוקפת עם בלימה אולם מאריפ מגנה על סקיטי וסופגת את הבלימה במקומה.
לפתע עולה בראשך רעיון ואת שואלת את טום אם מגבי יודע להביור, והוא אומר לך שעוד לא.
"בסדר מגבי, גחלת לעבר מאריפ! לאחר מכן, תוסיף עוד ערפיח!" הוא פוקד על המגבי שלו.
את מבחינה בינתיים שסקיטי התאוששה יותר מהר וידה זוהרת באור לבן אך לא ברור.[/QUOTE]
''צ'יקוריטה תיזהרי מסקיטי ואל תתקרבי יותר מידי ותתקפי בעלי תער!'' הורה לצ'יקוריטה
אני אהיה מודאגת מהרגל הזוהרת של סקיטי ''איזה מתקפה זאת?'' אמלמל לעצמי
-
[quote=Al Bundy;1366927]
[B]אלון~[/B]
אתה מתחיל לרוץ לעבר העיר ניו בארק, ובדרך אתה חולף על פני שני מאמנים שעסוקים בקרב. לפי הפוקימונים שלהם, אתה מזהה שהם החלו גם כן את מסע הפוקימונים שלהם לא מזמן. תוך כדי הריצה אתה מביט עליהם, אבל אתה לא מצליח לראות את שיערם של שניהם ביחד, רק שלאחד היה שיער ממש ארוך.
אתה ממשיך לרוץ במשך חצי שעה ולבסוף אתה מתעייף ועוצר לנוח בצד. לפתע, אתה שומע רעש של כלי רכב מתקרב. אחרי כמה שניות מגיח מפינת השביל אופנוע משטרתי "היי ילד, אולי ראית כאן נער עם שיער אדום?" שואל אותך השוטר "הוא אמור להיראות כך" הוא אומר ומראה לך קלסתרון, ובו פרצוף של נער ושיער שממש מוכר לך...[/quote]
וואו אני לא זוכר אף אחד
~~~~~~
"לא ראיתי אותו." אומר ואמשיך לשאול "הוא לא בעיר?" אשאל בביאוס, אם יענה שלילי, אחזור אחורה לעיר הקודמת..
-
[QUOTE]אתה מרים את הפוכדור של לוטד בשמחה מהרצפה ומחזיר את ציקוריטה לפוכדור שלu, ולאחר מכן אתה ממשיך בלצעוד בדרך. אחרי הליכה של שעה בערך, אתה מבחין סוף סוף בעיר גדולה לפניך. העיר צארינגרוב!
אתה ממשיך לצעוד ולאחר כמה רגעים מגיע לתחומי העיר, כשהשמש מתחילה לשקוע לאט לאט. אתה צועד ברחבי העיר כשלפתע אתה מבחין במבנה גדול עם סימן של פוכדור עליו ומעל הפוכדור מטפחת ורודה. מרכז הפוקימונים![/QUOTE]
אני אכנס למרכז הפוקימונים.לאחר שאגיע לשם,אני אבקש להשכיר חדר.
-
[quote]פיטר~
"דייל!" קורא טוטודייל ואור אדום מקיף אותו, הוא רץ בזעם לעבר ציקוריטה וסופג מכה משלושת עלי התער, שפוצעת אותו ממש קשה, אבל רמת הזעם שלו ממשיכה לעלות, והוא מעיף בחוזקה את ציקוריטה על הקרקע, פצועה קשה, אך גם טוטודייל. שניהם פצועים באותה מידה "קדימה ציקוריטה, תתאושש! עלי תער!" קורא הנער.[/quote]
"טוטודייל!קפוץ מעל עלי התער ותשתמש לאחר מכן בשריטה!" אומר לטוטודייל בדאגה למצבו.
-
סליחה על חוסר התגובות בשבועיים הללו - פשוט סגרתי שבת בבסיס והיה לי גם טיול אז לא הצלחתי להגיב גם דרך הפלאפון (למרות שניסיתי)
[b]פיטר~[/b]
שני הפוקימונים מתאוששים וקמים לאט לאט, ציקוריטה מצליח לתקוף ראשון עם עלי התער, טוטודייל קופץ לאוויר אולם נפגע מעלי תער אחד, הוא נופל פצוע על הקרקע, בקושי מצליח לעמוד "קדימה ציקוריטה, תקוף עם בלימה וסיים את זה!" קורא הנער. ציקוריטה יוצאת בריצה מהירה לעבר טוטודייל, כשלפתע הוא זוהר באור אדום. "דייל!" הוא צועק ומניף אגרוף קדימה, ומעיף את ציקוריטה בחוזקה אחורנית. מתקפת זעם קטלנית! הוא מפיל את ציקוריטה על הרצפה והוא נופל מעולף "ציקוריטה!" קורא הנער בעצבנות. הוא מחזיר אותו לפוכדור ומסתכל על הפוכדור "לא מאמין שלקחתי דווקא אותך..". אחרי כמה שניות הוא פשוט מסתובב והולך משם בלי לומר לך מילה.
[b]מקס~[/b]
אתה צועד אל עבר מרכז הפוקימונים ואתה נכנס פנימה כעבור כמה רגעים. אתה מבחין בלובי ענק ובו מלא ספות לישיבה, אח חמימה בקצה החדר ומעליה פלזמה גדולה עם שידורים של קרבות פוקימונים מאליפויות ישנות. אחרי כמה שניות אתה מבחין בדלפק הגדול של האחות גו'י, ואתה צועד ישירות לשם. אתה מגיע אליה והיא מחייכת אלייך "ברוך הבא למרכז הפוקימונים של העיר צארינגרו'ב, איך אני יכולה לעזור לך?" היא שואלת אותך ואתה מבקש חדר ללילה "אין בעיה, זה יעלה דולר ללילה" היא אומרת ומורידה מפתח עם המספר 6 שתלוי מאחוריה על וו עם עוד כמה מפתחות "בבקשה" היא אומרת ומושיטה לך את המפתח.
אתה מציץ בשעון ורואה שהשעה עכשיו רק 18:30. מה תעשה?
[b]אלון~[/b]
"לצערנו הרב הוא כנראה ברח עם הפוקימון שגנב מהמעבדה. אם תבחין בו, צור איתנו קשר" אומר לך השוטר והוא ושותפו נעלמים להם בדרך.
לפתע, אתה נזכר איפה ראית את השיער הזה, הוא היה שייך לאחד המאמנים שחלפת על פניהם בדרך חזרה, והיו עסוקים בקרב!
אתה יוצא מיד חזרה לעיר צארינגרו'ב, רץ במהירות, אך אתה מבחין שהמאמנים כבר לא נמצאים במקום שבו נלחמתם.
אחרי כשעה של ריצה, אתה נכנס מתנשף לתוך צ'ארינגרוב. אתה מסתכל בשעון ורואה שעכשיו 19:00.
[b]טל~[/b]
את בוהה ברגל הזוהרת וחושבת לעצמך מזה יכול להיות, ובינתיים את מצווה על ציקוריטה לשלוח עלי תער. ציקוריטה שולחת עלי תער שעפים במהירות לעבר סקיטי, ואז סקיטי קופצת ומכוונת את הרגל הזוהרת, ומתוכה מגיח מכת ברק! מכת הברק פוגעת בעלים ומפילה אותם על הקרקע, וטום מביט בהתקפה בהפתעה "היא תקפה הרגע במתקפת סיוע!" הוא אומר בהתפעלות "המתקפה גורמת למתקפה ששייכת לפוקימון אחר בשישיה שלך לתקוף, ואת לא יכולה לדעת מה יצא. כנראה בגלל שהם חברים, נבחרה מתקפה של מאריפ כאן" הוא אומר לך. בינתיים, מגבי מקיף את מאריפ עם הערפיח ופוגע בה בחוזקה עם גחלת, ומאריפ נופלת מעולפת על הקרקע. טום זורק פוכדור על מאריפ ותופס אותה!
"קדימה, עכשיו זה תורך!" הוא קורא לעברך בחיוך.
סקיטי מסתכלת על שניכם בכעס, ויוצאת למתקפה לעבר ציקוריטה, ואת לא יודעת מהי.
-
[quote]מקס~
אתה צועד אל עבר מרכז הפוקימונים ואתה נכנס פנימה כעבור כמה רגעים. אתה מבחין בלובי ענק ובו מלא ספות לישיבה, אח חמימה בקצה החדר ומעליה פלזמה גדולה עם שידורים של קרבות פוקימונים מאליפויות ישנות. אחרי כמה שניות אתה מבחין בדלפק הגדול של האחות גו'י, ואתה צועד ישירות לשם. אתה מגיע אליה והיא מחייכת אלייך "ברוך הבא למרכז הפוקימונים של העיר צארינגרו'ב, איך אני יכולה לעזור לך?" היא שואלת אותך ואתה מבקש חדר ללילה "אין בעיה, זה יעלה דולר ללילה" היא אומרת ומורידה מפתח עם המספר 6 שתלוי מאחוריה על וו עם עוד כמה מפתחות "בבקשה" היא אומרת ומושיטה לך את המפתח.
אתה מציץ בשעון ורואה שהשעה עכשיו רק 18:30. מה תעשה?[/quote]
אני אלך לחדר שלי,ואוציא את לוטד וצ'יקוריטה. "היי לוטד!אני שמח שהצטרפת לצוות שלנו!תכיר את צ'יקוריטה!" אחרי שאכיר בין צ'יקוריטה ולוטד,אתן להם קצת אוכל. "תאכלו ותנוחו,חברה," אומר להם. "אני מתכנן לקבל את התג הראשון שלנו מחר.לילה טוב!" אומר ואלך לישון.
[I]לא הוספת לי את לוטד בדף הראשון...[/I]
-
[quote=Al Bundy;1374095]
[B]אלון~[/B]
"לצערנו הרב הוא כנראה ברח עם הפוקימון שגנב מהמעבדה. אם תבחין בו, צור איתנו קשר" אומר לך השוטר והוא ושותפו נעלמים להם בדרך.
לפתע, אתה נזכר איפה ראית את השיער הזה, הוא היה שייך לאחד המאמנים שחלפת על פניהם בדרך חזרה, והיו עסוקים בקרב!
אתה יוצא מיד חזרה לעיר צארינגרו'ב, רץ במהירות, אך אתה מבחין שהמאמנים כבר לא נמצאים במקום שבו נלחמתם.
אחרי כשעה של ריצה, אתה נכנס מתנשף לתוך צ'ארינגרוב. אתה מסתכל בשעון ורואה שעכשיו 19:00.
[/quote]
"אני חייב מקום לישון בו, לנוח קצת.." אמלמל ואיכנס אל מרכז הפוקימונים.
אחפש את האחות ג'ואי ואשאל "את יודעת איפה אני יכול לישון? זמנית?".
-
[b]אלון~[/b]
תשוש מהריצה, אתה צועד אל עבר מרכז הפוקימונים ונכנס פנימה, אתה פונה לאחות גו'י ושואל אותה איפה יש מקום ללינה בסביבה "לחדר הפוקימונים יש חדרים להשכרה ללילה" היא עונה "תמורת דולר אחד בלבד, המרכז מאפשר למאמנים לישון בו בלילה" היא מוסיפה "אז, אתה מעוניין בכך?" היא שואלת.
[b]מקס~[/b]
אתה עולה אל החדר ושם אתה מוציא את הפוקימונים שלך החוצה, ציקוריטה שמח לראות אותך ולוטד מסתכל עליך באדישות. אתה נותן להם אוכל ואוכל קצת משלך, עד שכולכם לבסוף שבעים מהארוחה. אתה נשכב במיטה וחושב על כל שמחר תשיג את התג הראשון שלך, ואט אט אתה נרדם.
למחרת אתה מתעורר עם קרן אור השמש הראשונה שפוגעת בפניך. אתה מציץ בשעון ורואה שהשעה היא 6:30 בבוקר.
-
[quote=Agito Wanijima;1374538][B]אלון~[/B]
תשוש מהריצה, אתה צועד אל עבר מרכז הפוקימונים ונכנס פנימה, אתה פונה לאחות גו'י ושואל אותה איפה יש מקום ללינה בסביבה "לחדר הפוקימונים יש חדרים להשכרה ללילה" היא עונה "תמורת דולר אחד בלבד, המרכז מאפשר למאמנים לישון בו בלילה" היא מוסיפה "אז, אתה מעוניין בכך?" היא שואלת.
[/quote]
אני שוכח מה עשיתי S:
~~~~~~~~~~
"כמובן." אהנהנן בפנים מחייכות ואתן לאחות ג'ואי דולר אחד. לאחר מכן, אחכה שתוביל אותי אל עבר מקום הלינה שלי.
"אוקיי, אז.. לילה טוב" אדבר אל הפוכדורים שלי לאחר שאיכנס לחדר, ואלך לישון.
-
[b]אלון~[/b]
מוזר, גם אני... אולי יש לשנינו מחלת השיכחה?
~~~~~~~~~~~~~~
אתה משלם לאחות גו'י את הכסף, לוקח את המפתח ועולה לחדר. אתה מסתכל על הפוכדורים שלך ומאחל לפוקימונים שלך שינה נעימה. לאחר מכן אתה מטפס אל המיטה ותוך שניות אתה נרדם על המיטה.
אתה מתעורר למחרת בבוקר בפיהוק גדול, היתה לך שינה פשוט מדהימה. אתה מסתכל על השעון ורואה שכבר 9 בבוקר. אתה מתארגן במהירות, יורד למטה עם הציוד שלך, מחזיר את המפתח ויוצא מהמרכז.
מה תעשה?