-
[QUOTE=omer2012;1352922][QUOTE=ttrrtte;1352637]
את שואלת אותו אם הוא בסדר והוא מראה לך פצע ברגל ימין. זה נראה כאילו הוא לא יכול להתגונן מכלום והוא לא יכול להילחם. הוא מילל מכאבים ומבקש עזרה. מה תעשי?[/QUOTE]
אני אני ארים אותו ליידים שלי ואומר ''טוב חמוד, אתה יכול לבחור אני אקח אותך איתי למרכז הפוקימונים הקרוב שם האחות ג'וי תרפא אותך שאתה ביידים שלי או בפוקדור'' אומר לו ואחכה לתשובה שלו.
''איך נפצעת בכלל?'' אשאל
-
[QUOTE=omer2012;1352986]
אחרי שירפאו לך את הפוקימונים אתה חוזר למערת הירח ואתה מוצא שם שוב את אוניקס. אוניקס מביט בך בכעס רב והוא בא אליך במהירות רבה. מה תעשה?[/QUOTE]
:what: תגיד אתה רוצה שאני אמות?
אני אני ארים אותו ליידים שלי ואומר ''טוב חמוד, אתה יכול לבחור אני אקח אותך איתי למרכז הפוקימונים הקרוב שם האחות ג'וי תרפא אותך שאתה ביידים שלי או בפוקדור'' אומר לו ואחכה לתשובה שלו.
''איך נפצעת בכלל?'' אשאל[/QUOTE]
ליליפאף מפחד שתתפסי אותו ולכן לא רוצה להיכנס לפוקדור. את לוקחת אותו למרכז הפוקימונים והאחות ג׳וי אומרת ״ זו פציעה קשה, איך נתת לו להגיע למצב הזה? ״ היא שואלת בכעס. וליליפאף בינתיים מאוד מפוחד והאחות ג׳וי נכנסת איתו למחלקת טיפול נמרץ. מה תעשי?
[QUOTE]אני במהרה מוציא מהתיק הרבה אוכל וזורק אותו לכיוון אוניקס גדי שיוכל את האוכל ואני אמשיך בדרכי בשלווה[/QUOTE]
לא אני לא רוצה שתמות
אתה זורק אוכל לעבר אוניקס ולמזלך הרב הוא נרגע ונותן לך לעבור. אחר כך אתה ממשיך בדרכך ואתה מוצא איזה פוקימון מוזר וקטן יחסית לאוניקס [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/408.png[/IMG] ) וזה נראה כאילו הוא ממש לא ייתן לך לעבור. מה תעשה?
-
[QUOTE=omer2012;1352986]הוא יוודע התקשחות אם הוא לא היה יודע לא היו לו מתקפות
-------------------------------------------------------------
אתה אומר לסקווירטל לנסות ללמוד סיבוב מהיר ואחרי איזה חצי שעה שהוא לא מצליח אתה מחליט להמשיך ללכת. אחרי כמה זמן הגעת לעיר ורמיליון . מה תעשה?
[/QUOTE]
ורידיאן או ורמיליון/עיר מכון האדמה=המכון האחרון או עיר מכון החשמל=המכון השלישי .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אבדוק את העיר ואז אלך למכון ואכנס אליו , לאחר מכן אאתגר את המנהיג , אם לא יתנו לי להיכנס אז אאמן את מטפוד וסקווירטל כדי שאחד מהם יתפתח , 'לפי מה שאני זוכר מטפוד לא מתפתח אחרי הרבה זמן.' אחשוב לעצמי ואתחיל באימון במרכז הפוקימונים שאלך לרפא את הפוקימונים ואז אמשיך ליער ורידיאן ואנסה לתפוס שם פוקימון חדש לצוות ואם לא אז אחפש פוקימונים ואלחם נגדם קרב כפול עד שאחד הם יתפתח.
-
[QUOTE=omer2012;1352994][QUOTE=ttrrtte;1352991]
לא אני לא רוצה שתמות
אתה זורק אוכל לעבר אוניקס ולמזלך הרב הוא נרגע ונותן לך לעבור. אחר כך אתה ממשיך בדרכך ואתה מוצא איזה פוקימון מוזר וקטן יחסית לאוניקס [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/408.png[/IMG] ) וזה נראה כאילו הוא ממש לא ייתן לך לעבור. מה תעשה?[/QUOTE]
לא שאני מעליב (אם העלבתי אז סליחה) פשוט היה לי נראה שהאני עוד אמות מהאוניקס הזה.
ליליפאף מפחד שתתפסי אותו ולכן לא רוצה להיכנס לפוקדור. את לוקחת אותו למרכז הפוקימונים והאחות ג׳וי אומרת ״ זו פציעה קשה, איך נתת לו להגיע למצב הזה? ״ היא שואלת בכעס. וליליפאף בינתיים מאוד מפוחד והאחות ג׳וי נכנסת איתו למחלקת טיפול נמרץ. מה תעשי?
''זאת לא הייתי אני, מצאתי אותו ביער'' אומר בזעף.
אני אתיישב בחדר ההמתנה בדאגה בתקווה שליליפאף יהיה בסדר
שהאחות ג'וי תצא אשאל אותה בדאגה עם הוא בסדר
-
[QUOTE=omer2012;1352912]הפרופסור נותן לך את צ׳ארמנדר 5 פוקדורים פוקידע ותיק מסע. הפרופסור אומר לך בהצלחה ואתה יוצא החוצה , אתה נזכר שאתה צריך לחזור לאמא שלך ואתה רץ הביתה . היא אומרת לך ״ אנדרו! הגעת בדיוק בזמן!״ והיא הולכת לכמה שניות ושהיא חוזרת היא מביאה לך אוכל ושתייה ( לכל החיים ) ומחסנית תגים. מה תעשה?[/QUOTE]
"תודה רבה" אגיד לאימי ואפרד מימנה תוך כדי שאני וצא מהבית. "זה הזמן להכרות, צ'ארמנדר צא" אומר ואזרוק את הפוכדור של צ'ארמנדר באוויר, כשהוא יצא אגיד לו "שלום צ'אמנדר, אני אנדרו ואני המאמן החדש שלך, נעים להכיר" אוסיף בחייוך 'טוב עכשיו לדרך 1' אחשוב לעצמי ואתחיל להתקדם לכיוון היציאה מהעיר לדרך 1 כשצ'ארמנדר לידי
-
[QUOTE=matan0066;1352995]ורידיאן או ורמיליון/עיר מכון האדמה=המכון האחרון או עיר מכון החשמל=המכון השלישי .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אבדוק את העיר ואז אלך למכון ואכנס אליו , לאחר מכן אאתגר את המנהיג , אם לא יתנו לי להיכנס אז אאמן את מטפוד וסקווירטל כדי שאחד מהם יתפתח , 'לפי מה שאני זוכר מטפוד לא מתפתח אחרי הרבה זמן.' אחשוב לעצמי ואתחיל באימון במרכז הפוקימונים שאלך לרפא את הפוקימונים ואז אמשיך ליער ורידיאן ואנסה לתפוס שם פוקימון חדש לצוות ואם לא אז אחפש פוקימונים ואלחם נגדם קרב כפול עד שאחד הם יתפתח.[/QUOTE]
אתה מתחיל לאמן את סקוירטל ומטפוד אבל במקום שאחד מהם יתפתח אתה רואה אתה סקוירטל יורה מים מהפה בעוצמה, אתה מבין ש[U][B]סקווירטל למד אקדח מים![/B][/U]אחר כך אתה הולך למרכז הפוקימונים כדי לרפאות את הפוקימונים שלך. אתה מחפש פוקימונים אבל לפני שאתה מתחיל לחפש אתה מזהה ילד שאתה מכיר ממזמן, לא פעם רבת איתו, אתה מזהה את הילד בתור טופז! ( [IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/210.png[/IMG] ) הוא בא אליך ושואל ״ יא מעצבן בא לך קרב 1 אחד על אחד אני אקרע אותך ״ . מה תעשה?
[QUOTE=quilavaxd;1353000][QUOTE=qilavaxd;1352994]
לא שאני מעליב (אם העלבתי אז סליחה) פשוט היה לי נראה שהאני עוד אמות מהאוניקס הזה.
אתה אומר לבלבאזור להשתמש בהצלפת גפן אבל הפוקימון המוזר מתחמק. אחר כך הפוקימון רץ לבלבאזור במהירות רבה ביותר שהראש שלו זוהר. הוא פוגע בבלבאזור קשות , אחר כך בלבאזור משתמש בעלי תער והעלים פוגעים בו בעוצמה רבה. בלבאזור מסתובב סביב הפוקימון אבל זה לא עושה כלום. מה תעשה?
[QUOTE=ttrrtte;1353028][QUOTE=omer2012;1352994][QUOTE=ttrrtte;1352991]
''זאת לא הייתי אני, מצאתי אותו ביער'' אומר בזעף.
אני אתיישב בחדר ההמתנה בדאגה בתקווה שליליפאף יהיה בסדר
שהאחות ג'וי תצא אשאל אותה בדאגה עם הוא בסדר[/QUOTE]
״סליחה זה בסדר ״ היא אומרת בהבנה אחרי שאמרת לה שאת לא המאמנת של ליליפאף. אחרי כמה זמן היא חוזרת והיא אומרת שליליפאף במצב לא טוב והיא מסבירה לך שהוא קיבל מכה מפוקימון פראי וענק. מה תעשי?
[QUOTE=r03e;1353198]"תודה רבה" אגיד לאימי ואפרד מימנה תוך כדי שאני וצא מהבית. "זה הזמן להכרות, צ'ארמנדר צא" אומר ואזרוק את הפוכדור של צ'ארמנדר באוויר, כשהוא יצא אגיד לו "שלום צ'אמנדר, אני אנדרו ואני המאמן החדש שלך, נעים להכיר" אוסיף בחייוך 'טוב עכשיו לדרך 1' אחשוב לעצמי ואתחיל להתקדם לכיוון היציאה מהעיר לדרך 1 כשצ'ארמנדר לידי[/QUOTE]
צ׳ארמנדר שמח מאוד שאתה המאמן שלו ואתם הולכים לדרך אחד ואיך שאתם נכנסים פתאום קופץ עליכם פוקימון מוזר ולא מובן , כנראה חרק עטוף. ( [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/412.png[/IMG] ) מה תעשה?
-
[QUOTE=omer2012;1353561]
לא העלבת
________
אתה אומר לבלבאזור להשתמש בהצלפת גפן אבל הפוקימון המוזר מתחמק. אחר כך הפוקימון רץ לבלבאזור במהירות רבה ביותר שהראש שלו זוהר. הוא פוגע בבלבאזור קשות , אחר כך בלבאזור משתמש בעלי תער והעלים פוגעים בו בעוצמה רבה. בלבאזור מסתובב סביב הפוקימון אבל זה לא עושה כלום. מה תעשה?[/QUOTE]
אני אבדוק את הפוקימון בפוקדקס ואז אומר לבאלבזור לתפוס את הפוקימון בעזרת הגפנים שלו ולזרוק אותו על הקיר ואז להשתמש בעלי תער חזקים. לאחר מכן אזרוק פוקדור על הפוקימון.
-
[QUOTE=quilavaxd;1353567]אני אבדוק את הפוקימון בפוקדקס ואז אומר לבאלבזור לתפוס את הפוקימון בעזרת הגפנים שלו ולזרוק אותו על הקיר ואז להשתמש בעלי תער חזקים. לאחר מכן אזרוק פוקדור על הפוקימון.[/QUOTE]
Xdddd תשכח מזה אתה לא תתפוס אותו
אתה בודק את הפוקימון בפוקידע ואתה מגלה שזה קרנידוס, פוקימון מסוג אבן. אתה אומר לבלבאזור לזרוק את קרנידוס על הקיר בעזרת הגפנים שלו והוא מצליח. אחר כך בלבאזור משתמש בעלי תער על קרנידוס וקרנידוס התעלף. אתה זורק עליו פוכדור אבל איכשהו הוא השתחרר וברח משם. מה תעשה?
-
[QUOTE=ttrrtte;1353028][QUOTE=omer2012;1352994]
״סליחה זה בסדר ״ היא אומרת בהבנה אחרי שאמרת לה שאת לא המאמנת של ליליפאף. אחרי כמה זמן היא חוזרת והיא אומרת שליליפאף במצב לא טוב והיא מסבירה לך שהוא קיבל מכה מפוקימון פראי וענק. מה תעשי?
''אוי לא'' אומר בחשש לגורלו של ליליפאף.
''יש משהו שאוכל לעשות? להביא משהו שיעזור לו?'' אשאל את האחות ג'וי
בתקווה שאוכל לעזור
-
[QUOTE=ttrrtte;1353575][QUOTE=ttrrtte;1353028][QUOTE=omer2012;1352994]
''אוי לא'' אומר בחשש לגורלו של ליליפאף.
''יש משהו שאוכל לעשות? להביא משהו שיעזור לו?'' אשאל את האחות ג'וי
בתקווה שאוכל לעזור[/QUOTE]
״כן, אני חייבת שתלכי לחנות הקרובה ותקני שיקוי ריפוי ״ האחות ג׳וי אומרת ואז היא אומרת לך ״ אם את לא תביאי אם השיקוי ליליפאף ימות!״ מה תעשי?
-
[QUOTE=omer2012;1353572]Xdddd תשכח מזה אתה לא תתפוס אותו
אתה בודק את הפוקימון בפוקידע ואתה מגלה שזה קרנידוס, פוקימון מסוג אבן. אתה אומר לבלבאזור לזרוק את קרנידוס על הקיר בעזרת הגפנים שלו והוא מצליח. אחר כך בלבאזור משתמש בעלי תער על קרנידוס וקרנידוס התעלף. אתה זורק עליו פוכדור אבל איכשהו הוא השתחרר וברח משם. מה תעשה?[/QUOTE]
אני אומר לבאלבזור שהוא היה מצוין וממשיך בדרכי אל המשך המנערה
-
[QUOTE=quilavaxd;1353578]אני אומר לבאלבזור שהוא היה מצוין וממשיך בדרכי אל המשך המנערה[/QUOTE]
אתה ממשיך בדרכך במנהרה ופתאום אתה רואה עוד פוקימון שכועס עליך ולא נותן לך לעבור , הוא נראה כמו קוף כחול ומוזר ( [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/515.png[/IMG] ) והוא מאוד כועס עליך. מה תעשה?
-
[QUOTE=omer2012;1353581]אתה ממשיך בדרכך במנהרה ופתאום אתה רואה עוד פוקימון שכועס עליך ולא נותן לך לעבור , הוא נראה כמו קוף כחול ומוזר ( [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/515.png[/IMG] ) והוא מאוד כועס עליך. מה תעשה?[/QUOTE]
'מה יש לפוקימונים האלה' אחשוב לעצמי ואז אומר לבאלבזור להשתמש באותב שיטה (לתפוס עם הגפנות ולזרוק אותו על הקיר ואז להשתמש בעלי תער).
-
[QUOTE=quilavaxd;1353589]'מה יש לפוקימונים האלה' אחשוב לעצמי ואז אומר לבאלבזור להשתמש באותב שיטה (לתפוס עם הגפנות ולזרוק אותו על הקיר ואז להשתמש בעלי תער).[/QUOTE]
אתה אומר לבלבאזור לעשות מה שעשיתם קודם . הוא מוציא את הגפנים אבל הקוף המוזר מתחמק. אחר כך בלבאזור משתמש בעלי תער והוא פוגע בפוקימון. מה תעשה?
-
[QUOTE=omer2012;1353601]אתה אומר לבלבאזור לעשות מה שעשיתם קודם . הוא מוציא את הגפנים אבל הקוף המוזר מתחמק. אחר כך בלבאזור משתמש בעלי תער והוא פוגע בפוקימון. מה תעשה?[/QUOTE]
"תשתמש בעלי תער במהירות ובסיבוב כדי שיצא סופת עלים חלשה ותתחמק ומכל מתקפה של הפוקימון" אומר לבאלבזור ואז אבדוק את הפוקימון.
-
[QUOTE=omer2012;1353561]אתה מתחיל לאמן את סקוירטל ומטפוד אבל במקום שאחד מהם יתפתח אתה רואה אתה סקוירטל יורה מים מהפה בעוצמה, אתה מבין ש[U][B]סקווירטל למד אקדח מים![/B][/U]אחר כך אתה הולך למרכז הפוקימונים כדי לרפאות את הפוקימונים שלך. אתה מחפש פוקימונים אבל לפני שאתה מתחיל לחפש אתה מזהה ילד שאתה מכיר ממזמן, לא פעם רבת איתו, אתה מזהה את הילד בתור טופז! ( [IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/210.png[/IMG] ) הוא בא אליך ושואל ״ יא מעצבן בא לך קרב 1 אחד על אחד אני אקרע אותך ״ . מה תעשה?
[/QUOTE]
"כן , נעים לראות גם אותך." אומר, "אה ובסדר , צא עכשיו." אומר ואזרוק את הפוקדור של סקווירטל , "תשתמש באקדח מים עכשיו." אומר .
-
[QUOTE=omer2012;1353561]
צ׳ארמנדר שמח מאוד שאתה המאמן שלו ואתם הולכים לדרך אחד ואיך שאתם נכנסים פתאום קופץ עליכם פוקימון מוזר ולא מובן , כנראה חרק עטוף. ( [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/412.png[/IMG] ) מה תעשה?[/QUOTE]
'מושלם לאימון קטן' אחשוב לעצמי ואז אגיד לצ'ארמנדר "תשתמש בגחלת ואז בשריטה, קדימה"
-
[QUOTE=omer2012;1353577][QUOTE=ttrrtte;1353575][QUOTE=ttrrtte;1353028]
״כן, אני חייבת שתלכי לחנות הקרובה ותקני שיקוי ריפוי ״ האחות ג׳וי אומרת ואז היא אומרת לך ״ אם את לא תביאי אם השיקוי ליליפאף ימות!״ מה תעשי?[/QUOTE]
אני אתחיל לרוץ במהירות אל החנות הקרובה
עם יש תור אני יעקוף את כולם ואומר במהירות למוכרת ''יש במרכז הפוקימונים לילפאף שעומד למות! אני חייבת שיקוי ריפוי האחות ג'וי אמרה לי'' לאחר שאקבל את השיקוי ארוץ בחזרה למרכז
-
[quote=quilavaxd;1353589]'מה יש לפוקימונים האלה' אחשוב לעצמי ואז אומר לבאלבזור להשתמש באותב שיטה (לתפוס עם הגפנות ולזרוק אותו על הקיר ואז להשתמש בעלי תער).[/quote]
חחחחחחחחחחחחחח מה עשית שכולם כועסים עליך היום? חחחחחחחח
-
[QUOTE=quilavaxd;1353604]"תשתמש בעלי תער במהירות ובסיבוב כדי שיצא סופת עלים חלשה ותתחמק ומכל מתקפה של הפוקימון" אומר לבאלבזור ואז אבדוק את הפוקימון.[/QUOTE]
אתה אומר לבלבאזור להשתמש בעלי תער תוך כדי סיבוב אך הוא מסתבך וחלק מעלי התער פוגעים בו וחלק עפים באוויר. אחר כך קוף המים בא לדחוף את בלבאזור בעוצמה רבה ובלבאזור מתחמק. נראה כאילו שניהם עייפים מהקרב. מה תעשה?
[QUOTE=matan0066;1353614]"כן , נעים לראות גם אותך." אומר, "אה ובסדר , צא עכשיו." אומר ואזרוק את הפוקדור של מטפוד , "תשתמש בחוט משי ולאחר מכן בתקשחות , אחרי זה תשתמש בדחיפה ." אומר .[/QUOTE]
אני מצטער אבל רק עכשיו שמתי לב לתגובה שלך :sorry: אבל תגיב מחדש כי למטפוד אין מתקפות חוץ מהתקשחות.
[QUOTE=Roronoa zoro;1353651]'מושלם לאימון קטן' אחשוב לעצמי ואז אגיד לצ'ארמנדר "תשתמש בגחלת ואז בשריטה, קדימה"[/QUOTE]
אתה אומר לצ׳ארמנדר להשתמש בגחלת על הפוקימון המוזר. צ׳ארמנדר פוגע בפוקימון. אחר כך צ׳ארמנדר משתמש בשריטה והפוקימון מתעלף. מה תעשה?
[QUOTE=ttrrtte;1353658][QUOTE=omer2012;1353577][QUOTE=ttrrtte;1353575]
אני אתחיל לרוץ במהירות אל החנות הקרובה
עם יש תור אני יעקוף את כולם ואומר במהירות למוכרת ''יש במרכז הפוקימונים לילפאף שעומד למות! אני חייבת שיקוי ריפוי האחות ג'וי אמרה לי'' לאחר שאקבל את השיקוי ארוץ בחזרה למרכז[/QUOTE]
״וואו אין בעיה!״ המוכרת אומרת במהירות ומביאה לך שיקוי, את רצה למרכז הפוקימונים והאחות ג׳וי מביאה מהר לליליפאף את השיקוי. ליליפאף ניצל ברגע האחרון אבל הוא עדיין מאוד עייף וחולה. האחות ג׳וי אמרה שכדאי להשאיר אותו כאן, במרכז. מה תעשי?
[QUOTE=יצוראחד;1353667]חחחחחחחחחחחחחח מה עשית שכולם כועסים עליך היום? חחחחחחחח[/QUOTE]
איך אתה מעז להספים ככה?! אתה לא מבין שאסור להגיב ככה?!?! קרא חוקים חצוף! פעם הבאה אני אדווח עליך ואני לא צוחק!
-
[QUOTE=ttrrtte;1353658][QUOTE=omer2012;1353577]
״וואו אין בעיה!״ המוכרת אומרת במהירות ומביאה לך שיקוי, את רצה למרכז הפוקימונים והאחות ג׳וי מביאה מהר לליליפאף את השיקוי. ליליפאף ניצל ברגע האחרון אבל הוא עדיין מאוד עייף וחולה. האחות ג׳וי אמרה שכדאי להשאיר אותו כאן, במרכז. מה תעשי?
''כמה זמן ייקח לו להחלים?'' אשאל את האחות ג'וי
עם זה יהיה יותר מ4 ימים אלך לדרכי
עם פחות אחליט להישאר לצידו ל ליליפאף
-
[QUOTE=ttrrtte;1354068][QUOTE=ttrrtte;1353658][QUOTE=omer2012;1353577]
''כמה זמן ייקח לו להחלים?'' אשאל את האחות ג'וי
עם זה יהיה יותר מ4 ימים אלך לדרכי
עם פחות אחליט להישאר לצידו ל ליליפאף[/QUOTE]
״אני מאמינה שיקח לו יומיים להחלים. אבל כל יום צריך לתת לו עוד שיקוי. ואני מאמינה גם שהוא לא יוכל יותר אף פעם להילחם כי אפילו מהמכה הכי קטנה הוא עלול למות״ האחות ג׳וי אומרת. מה תעשי?
-
[QUOTE=omer2012;1354075][QUOTE=ttrrtte;1354068][QUOTE=ttrrtte;1353658]
״אני מאמינה שיחק לו יומיים להחלים. אבל כל יום צריך לתת לו עוד שיקוי. ואני מאמינה גם שהוא לא יוכל יותר אף פעם להילחם כי אפילו מהמכה הכי קטנה הוא עלול למות״ האחות ג׳וי אומרת. מה תעשי?[/QUOTE]
''תמיד חשבתי שיהיה נהדר להיות גם מגדלת פוקימונים'' אומר לאחות ג'וי, ''אני אגדל את ליליפאף בנוסף לאימון פוקימונים'' אומר בחיוך
אלך אל החנות ואקנה עוד ארבעה שיקויי מרפא, שניים ליומיים החלמה ושניים למע ליתר ביטחון.
בנוסף אברר עם יש מדריך למגדלים בחנות, עם יש אקח
-
[QUOTE=ttrrtte;1354100][QUOTE=omer2012;1354075][QUOTE=ttrrtte;1354068]
''תמיד חשבתי שיהיה נהדר להיות גם מגדלת פוקימונים'' אומר לאחות ג'וי, ''אני אגדל את ליליפאף בנוסף לאימון פוקימונים'' אומר בחיוך
אלך אל החנות ואקנה עוד ארבעה שיקויי מרפא, שניים ליומיים החלמה ושניים למע ליתר ביטחון.
בנוסף אברר עם יש מדריך למגדלים בחנות, עם יש אקח[/QUOTE]
שאת מגיעה לחנות את מתכננת לקנות 4 שיקויים אבל מגלה שיש להם רק 3. את קונה את שלושת השיקויים ואז שואלת אם יש מדריך למגדלי פוקימונים מתחילים. את מגלה שיש ואת קונה את המדריך. מה תעשי?
-
[QUOTE=omer2012;1354103][QUOTE=ttrrtte;1354100][QUOTE=omer2012;1354075]
שאת מגיעה לחנות את מתכננת לקנות 4 שיקויים אבל מגלה שיש להם רק 3. את קונה את שלושת השיקויים ואז שואלת אם יש מדריך למגדלי פוקימונים מתחילים. את מגלה שיש ואת קונה את המדריך. מה תעשי?[/QUOTE]
אני אתן לאחות ג'וי שני שיקויים ואומר לה שאחזור מאוחר יותר
אני אלך אל הדרך הקרובה ואסייר בא בתקוה למצא עו פוקימונים
לצוות שלי (אהמ זורא ופוינטה אהמ)
-
[QUOTE=omer2012;1354044]אתה אומר לצ׳ארמנדר להשתמש בגחלת על הפוקימון המוזר. צ׳ארמנדר פוגע בפוקימון. אחר כך צ׳ארמנדר משתמש בשריטה והפוקימון מתעלף. מה תעשה?
[/QUOTE]
'ואוו זה היה חתיכת פוקימון חלש' אחשוב לעצמי ואשבח את צ'ארמנדר על עבודתו "היית ממש טוב, הבסת את הפוקימון בקרב הראשון שלך רק בשתי מתקפות, כל הכבוד" אומר ואז אוסיף "קדימה בוא נמשיך" ואמשיך ללכת בדרך 1 לכיוון העיר הבאה
-
[QUOTE=omer2012;1354044]אתה אומר לבלבאזור להשתמש בעלי תער תוך כדי סיבוב אך הוא מסתבך וחלק מעלי התער פוגעים בו וחלק עפים באוויר. אחר כך קרנידוס בא לדחוף את בלבאזור בעוצמה רבה ובלבאזור מתחמק. נראה כאילו שניהם עייפים מהקרב. מה תעשה?[/QUOTE]
זה לא קריינדוס זה פוקימון הקוף מים מהדור החמישי את קריינדוס כבר נצחתי
אני אתן לאחות ג'וי שני שיקויים ואומר לה שאחזור מאוחר יותר
אני אלך אל הדרך הקרובה ואסייר בא בתקוה למצא עו פוקימונים
לצוות שלי (אהמ זורא ופוינטה אהמ)[/QUOTE]
את יוצאת אל הדרך הקרובה ומחפשת פוקימונים נוספים לצוות שלך , את רואה סוס עם אש על הגב מטייל בדרך ( [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/077.png[/IMG] ) מה תעשי?
[QUOTE=Roronoa zoro;1354170]'ואוו זה היה חתיכת פוקימון חלש' אחשוב לעצמי ואשבח את צ'ארמנדר על עבודתו "היית ממש טוב, הבסת את הפוקימון בקרב הראשון שלך רק בשתי מתקפות, כל הכבוד" אומר ואז אוסיף "קדימה בוא נמשיך" ואמשיך ללכת בדרך 1 לכיוון העיר הבאה[/QUOTE]
אתה ממשיך ללכת בדרך 1 ואחרי כמה זמן מתחיל להגיע הלילה. יש לך 2 אפשרויות, או לחפש פוקימונים ליליים או להקים מחנה. מה תעשה?
[QUOTE=quilavaxd;1354390]זה לא קריינדוס זה פוקימון הקוף מים מהדור החמישי את קריינדוס כבר נצחתי
אתה אומר לספינאראק להשתמש בהרבה חוטי משי על הקוף המוזר אבל הקוף מתחיל לטפס ואחרי כמה שניות אתה כבר לא רואה אותו. אחר כך הוא יורד למטה במהירות ויורה על ספינאראק אקדח מים. אחר כך ספינאראק משתמש בחצי רעל ופוגע קשות בקוף. מה תעשה?
-
[QUOTE=omer2012;1354103]
סליחה
____
אתה אומר לספינאראק להשתמש בהרבה חוטי משי על הקוף המוזר אבל הקוף מתחיל לטפס ואחרי כמה שניות אתה כבר לא רואה אותו. אחר כך הוא יורד למטה במהירות ויורה על ספינאראק אקדח מים. אחר כך ספינאראק משתמש בחצי רעל ופוגע קשות בקוף. מה תעשה?[/QUOTE]
אני אוציא את הפוקדקס ואבדוק את הפוקימון ואז אני אזרוק עליו פוקדור.
-
[QUOTE=omer2012;1354409][QUOTE=ttrrtte;1354133][QUOTE=omer2012;1354103]
את יוצאת אל הדרך הקרובה ומחפשת פוקימונים נוספים לצוות שלך , את רואה סוס עם אש על הגב מטייל בדרך ( [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/077.png[/IMG] ) מה תעשי?
תודהההה!!
[QUOTE=omer2012;1354044]
אני מצטער אבל רק עכשיו שמתי לב לתגובה שלך :sorry: אבל תגיב מחדש כי למטפוד אין מתקפות חוץ מהתקשחות.
[/QUOTE]
"כן , נעים לראות גם אותך." אומר, "אה ובסדר , צא עכשיו." אומר ואזרוק את הפוקדור של סקווירטל , "תשתמש באקדח מים עכשיו." אומר .
-
[QUOTE=omer2012;1354409][QUOTE=ttrrtte;1354133][QUOTE=omer2012;1354103]
אתה ממשיך ללכת בדרך 1 ואחרי כמה זמן מתחיל להגיע הלילה. יש לך 2 אפשרויות, או לחפש פוקימונים ליליים או להקים מחנה. מה תעשה?
'אני רוצה לחפש פוקימונים ליליים' אחשוב לעצמי בתקווה לראות מורקרו (אהמ אהמ). "צ'ארמנדר אני חושב שכדאי לתפוס חבר חדש לצוות" אומר לצ'ארמנדר (שלידי) ואוסיף "אז אני רוצה להמשיך ללכת בלילה כדי למצוא מישהו, מה נראה לך?"
-
[QUOTE=quilavaxd;1354419]אני אוציא את הפוקדקס ואבדוק את הפוקימון ואז אני אזרוק עליו פוקדור.[/QUOTE]
אתה בודק את הפוקימון בפוקדע ומגלה שזה פנפור, פוקימון קוף המים. אתה זורק על הפוקימון פוקדור אבל אחרי 2 נדנודים פנפור יצא וברח משם. מה תעשה?
[QUOTE=ttrrtte;1354449][QUOTE=ttrrtte;1354409][QUOTE=ttrrtte;1354133][QUOTE=ttrrtte;1354103]
תודהההה!!
את בודקת את הפוקימון בפוקדע ואת מגלה שזו פוניטה, פוקימון סוס האש. הוא פוקימון מאוד נדיר למציאה ורק מאמנים ברי מזל יכולים למצוא אותו בתחילת המסע. את אומרת לצ׳ארמנדר להשתמש בנהמה על פוניטה ופוניטה נרתע לשניות ספורות. לפני שאת מספיקה להגיד לצ׳ארמנדר את שאר המתקפות פוניטה רץ אל צ׳ארמנדר ותוך כדי כל הגוף של פוניטה עטוף באש. מה תעשי?
[QUOTE=matan0066;1354568]"כן , נעים לראות גם אותך." אומר, "אה ובסדר , צא עכשיו." אומר ואזרוק את הפוקדור של סקווירטל , "תשתמש באקדח מים עכשיו." אומר .[/QUOTE]
אתה אומר לסקווירטל להשתמש באקדח מים על הפוקימון שהוא יוציא, אבל אז טופז אומר ״ אין לפוקימון החלשלוש שלך סיכוי מול הפוקימון המדהים שלי! צא בלבאזור!״ הוא אומר והוא מוציא מהפוקדור בלבאזור ([IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/1.png[/IMG] ) אתה אומר לסקווירטל להשתמש עליו באקדח מים ובלבאזור נפגע אבל לא עד כדי כך, מה תעשה?
[QUOTE=Roronoa zoro;1355251][QUOTE=Roronoa zoro;1354409][QUOTE=ttrrtte;1354133][QUOTE=Roronoa zoro;1354103]
'אני רוצה לחפש פוקימונים ליליים' אחשוב לעצמי בתקווה לראות מורקרו (אהמ אהמ). "צ'ארמנדר אני חושב שכדאי לתפוס חבר חדש לצוות" אומר לצ'ארמנדר (שלידי) ואוסיף "אז אני רוצה להמשיך ללכת בלילה כדי למצוא מישהו, מה נראה לך?"[/QUOTE]
צ׳ארמנדר מסכים בשמחה, אתם הולכים לחפש פוקימון חדש לצוות ולמרבה מזלך אתה מוצא ציפור שחורה שנראה כאילו יש עליו כובע ([IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/198.png[/IMG]) מה תעשה?
-
[QUOTE=omer2012;1356668]אתה בודק את הפוקימון בפוקדע ומגלה שזה פנפור, פוקימון קוף המים. אתה זורק על הפוקימון פוקדור אבל אחרי 2 נדנודים פנפור יצא וברח משם. מה תעשה?
[/QUOTE]
בכמה עוד אני צריך להילחם?
אתה אומר לסקווירטל להשתמש באקדח מים על הפוקימון שהוא יוציא, אבל אז טופז אומר ״ אין לפוקימון החלשלוש שלך סיכוי מול הפוקימון המדהים שלי! צא בלבאזור!״ הוא אומר והוא מוציא מהפוקדור בלבאזור ([IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/1.png[/IMG] ) אתה אומר לסקווירטל להשתמש עליו באקדח מים ובלבאזור נפגע אבל לא עד כדי כך, מה תעשה?
[/QUOTE]
תגיב בשרשור .
------------------------
"נו באמת!" אומר , "סקווירטל , תשתמש בנהמה ולאחר מכן בדחיפה ואחרי זה בדחיפה פעם נוספת ותתחמק מכל מתקפה שבלבאזור עושה ." אומר .
-
[QUOTE=omer2012;1356668]
[QUOTE=Roronoa zoro;1355251][QUOTE=Roronoa zoro;1354409][QUOTE=ttrrtte;1354133]
צ׳ארמנדר מסכים בשמחה, אתם הולכים לחפש פוקימון חדש לצוות ולמרבה מזלך אתה מוצא ציפור שחורה שנראה כאילו יש עליו כובע ([IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/198.png[/IMG]) מה תעשה?[/QUOTE]
קודם אציא את הפוקדע שלי ואבדוק את הפוקימון. לאחר מיכן אגיד לצ'ארמנדר "בוא נתפוס אותו, תשתמש בנהמה, גחלת ואז בשריטה"
-
[QUOTE=quilavaxd;1356681]בכמה עוד אני צריך להילחם?
אתה ממשיך ללכת תוך כדי שאתה חושב על פנפור ואז אתה רואה עקרב קטן שמביט בך בפחד ( [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/341.png[/IMG]) מה תעשה?
[QUOTE=matan0066;1356718]תגיב בשרשור .
------------------------
"נו באמת!" אומר , "סקווירטל , תשתמש בנהמה ולאחר מכן בדחיפה ואחרי זה בדחיפה פעם נוספת ותתחמק מכל מתקפה שבלבאזור עושה ." אומר .[/QUOTE]
עוד מעט
_______
אתה אומר לסקווירטל להשתמש בנהמה ובלבאזור נרתע, אחר כך סקווירטל רץ לבלבאזור בדחיפה ובלבאזור נפגע קשות, אחר כך בלבאזור מוציא עלים חדים מהגב שלו וסקווירטל מתחמק. מה תעשה?
[QUOTE=Roronoa zoro;1356720][QUOTE=omer2012;1356668]
[QUOTE=Roronoa zoro;1355251][QUOTE=Roronoa zoro;1354409]
קודם אציא את הפוקדע שלי ואבדוק את הפוקימון. לאחר מיכן אגיד לצ'ארמנדר "בוא נתפוס אותו, תשתמש בנהמה, גחלת ואז בשריטה"[/QUOTE]
אתה בודק את הפוקימון בפוקדע ומגלה שזה מורקרו, פוקימון עורב הלילה. אתה אומר לצ׳ארמנדר להשתמש בנהמה ומורקרו נרתע. אחר כך צ׳ארמנדר משתמש בגחלת ומורקרו נפגע אבל עדיין יכול להלחם. אחר כך מורקרו עושה רוח עם הכנפיים שלו ומהרוח יוצאים גם גבישי קרח שפוגעים בצ׳ארמנדר קשות. שני הפוקימונים מותשים מהקרב . מה תעשה?
-
[QUOTE=omer2012;1356766]בעוד הרבה, התחרות לא תהיה כל כך קלה כמו שחשבתם :wink: