-
[QUOTE=Tobi...;1353110][COLOR="Red"]
[COLOR="DarkRed"]
[B]ליאור~[/B]
הנינג'ה עונה לך "אז תתחיל" ולוחץ על עין הנחש שמצויר מתחת לציור האחרון. את נופל אל יער הרוס ומוצא שם חיות משולבות של חיות אכזריות ענקיות וגן ורדים חי וענקי. אתה מרגיש כמו ג'וק.
[/COLOR][/QUOTE]
ואו כמה הגבת
-----------
אני חושב לעצמי'יאי נפלתי לגן עדן לסאדיסטים, עכשיו אני יכול להתעלל ביצורים האלו כמה שארצה, ד שהם יהרגו אותי, בכל זאת אני נראה להם כמו 'וק. זה אחלה מקום ' אני צועק אל הנינג'ה ואומר לו " מה זה אמור להיות? למה נפלתי אל היער המוזר הזה?. מה אני אמור לעשות פה, אולי תסביר לי את פרטי המבחן שאני אתחיל אותו?, לא אחרי סנסי".
-
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
הרוח נותנת לך שורש מעץ שהיא יוצרת ואומרת לך "תשים אותו באדמה אם לא יאמינו לך ואז אתה תראה כבר בעצמך.".[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]סטלי~[/B]
*תודה על העצה
את אומרת לרוח "בסדר. אבל אני רוצה לבקש עצה:"כשו כולם יודעים שאני האוואטר,מה לגבי אמון? הוא ינסה להשמיד אותי בכל דרך" והרוח עונה לך "את יכולה לעבור למצב האוואטר ולנצח אותו,אבל אם תיכשלי האוואטר ימות לנצח."
[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]
[B]ליאור~[/B]
אתה חושב לעצמך 'יאי נפלתי לגן עדן לסאדיסטים, עכשיו אני יכול להתעלל ביצורים האלו כמה שארצה, ד שהם יהרגו אותי, בכל זאת אני נראה להם כמו 'וק. זה אחלה מקום ' ואומר "מה זה אמור להיות? למה נפלתי אל היער המוזר הזה?. מה אני אמור לעשות פה, אולי תסביר לי את פרטי המבחן שאני אתחיל אותו?, לא אחרי סנסי". סנשי עונה לך "תישאר בחיים,או בקיצור:הגעת באמת לגן עדן לסדיסטים.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1353227][COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
הרוח נותנת לך שורש מעץ שהיא יוצרת ואומרת לך "תשים אותו באדמה אם לא יאמינו לך ואז אתה תראה כבר בעצמך.".[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]סטלי~[/B]
*תודה על העצה
את אומרת לרוח "בסדר. אבל אני רוצה לבקש עצה:"כשו כולם יודעים שאני האוואטר,מה לגבי אמון? הוא ינסה להשמיד אותי בכל דרך" והרוח עונה לך "את יכולה לעבור למצב האוואטר ולנצח אותו,אבל אם תיכשלי האוואטר ימות לנצח."
[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]
[B]ליאור~[/B]
אתה חושב לעצמך 'יאי נפלתי לגן עדן לסאדיסטים, עכשיו אני יכול להתעלל ביצורים האלו כמה שארצה, ד שהם יהרגו אותי, בכל זאת אני נראה להם כמו 'וק. זה אחלה מקום ' ואומר "מה זה אמור להיות? למה נפלתי אל היער המוזר הזה?. מה אני אמור לעשות פה, אולי תסביר לי את פרטי המבחן שאני אתחיל אותו?, לא אחרי סנסי". סנשי עונה לך "תישאר בחיים,או בקיצור:הגעת באמת לגן עדן לסדיסטים.
[/COLOR][/QUOTE]
"טוב.. אמלמל ואצא מהמקום, מביט פעם אחרונה בחברים דמויי העץ שלי. כשאצא מהמערה רכוב על ספידי, אביט על כל כשפי השמש ואתחיל לדבר מיד, כדי שלא תתחיל מהומה.
"חברים," אכחכח בגרוני, "אני יצאתי מהמערה כדי להעביר לכם מסר מרוח היער." אתחיל לדבר, "היא מוסרת לכם, להפסיק להרוס את היערות שלה. היא התנקמה במלא בני אדם חפים מפשע, ביניהם אפילו כמה חברים שלי.." אנאם.
אחכה לראות את תגובתם, מחזיק את שורש העץ שרוח היער נתנה לי חזק.
-
[COLOR="Blue"]
[B]סטלי~[/B]
*תודה על העצה
[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
''אני יודעת'' אומר בעצב.
אלך אחרי הרוח ואקשיב להוראות שלה בתקווה להצליח לעשות כשפות דם
אבל לא כשפות כמו שבני האדם עיוותו, אלה את כשפות הדם המקורית
-
[SIZE="4"]שימו לב! שריון הקריסטל שכתבתי ניתן להיווצרות בכל היסודות חוץ מאוויר! באש אתה עטוף בלבה מוצקת שנפכת עליך אם אתה לא מכשף אותה בזמן. במים זה קרח שמקפיא אותך אם אתה לא עוצר בזמן ובאדמה זה כבר כתוב! אני דורש מכם לנסות טכניקה זו[/SIZE]
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה מעביר את המסר:"חברים אני יצאתי מהמערה כדי להעביר לכם מסר מרוח היערהיא מוסרת לכם, להפסיק להרוס את היערות שלה. היא התנקמה במלא בני אדם חפים מפשע, ביניהם אפילו כמה חברים שלי.." וכשפי השמש כורעים ברך ומודיעים לכשפים אחרים בעזרת אותות עשן וקול תופים. אז אתה נופל אל בור ענקי עם שלוש מנהרות ושומע מישהו אומר לך "אתה נמצא במבון האבן,פתחת דלת אחת ואתה צריך לאסוף את שמלי הכשפות:נוצת ירח,נציב הקרח שמפוסל בצורת דוב,אבן בצורת כשף האדמה הראשון ואבן גחלים,בהצלחה."
[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את מחכה להוראותיה של הרוח והיא אומרת לך " קודם כל תצטרכי לדעת כשפות אדמה. יש בית ספפר לכשפות אדמה בבה סינג סה.(שברתי את הראש חמישים שנה מה לעשות).
[/COLOR]
-
[quote=Tobi...;1353251]
[COLOR=red][B]ספיידי~[/B][/COLOR]
[COLOR=red]אתה מעביר את המסר:"חברים אני יצאתי מהמערה כדי להעביר לכם מסר מרוח היערהיא מוסרת לכם, להפסיק להרוס את היערות שלה. היא התנקמה במלא בני אדם חפים מפשע, ביניהם אפילו כמה חברים שלי.." וכשפי השמש כורעים ברך ומודיעים לכשפים אחרים בעזרת אותות עשן וקול תופים. אז אתה נופל אל בור ענקי עם שלוש מנהרות ושומע מישהו אומר לך "אתה נמצא במבון האבן,פתחת דלת אחת ואתה צריך לאסוף את שמלי הכשפות:נוצת ירח,נציב הקרח שמפוסל בצורת דוב,אבן בצורת כשף האדמה הראשון ואבן גחלים,בהצלחה."[/COLOR]
[/quote]
"אבל מה עם חברים שלי, וספידי..?" אמלמל לתוך הריק. לאחר זמן ממושך שבו אהיה בשקט, אפתח את פי. "טוב ספיידי, נצטרך לטפל בהם אחרכך.. שמעת את הקול.." אדבר לעצמי. ואתחיל ללכת במבוך, תחילה הולך ימינה.
-
[COLOR="Red"][B]ספיידי~[/B]
אתה הולך ימינה ומגיע לטירה מפוארת בצבעי ירוק עתיק וירוק עתיק כהה ועם סמלים של ממלכת האדמה. על הבית שומרים מכל הצדדים,אנשים בחלוקים באותו מראה כמו הטירה עם כובעים סיניים ירוקים ועם כפפות אדמה על היד. אתה שם לב לאישה יפהפייה עם שיער חום מפוזר ולבוש שחור נכנסת לאחוזה ומשאירה דלת פתוחה כשהשומרים הולכים[/COLOR].
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את מחכה להוראותיה של הרוח והיא אומרת לך " קודם כל תצטרכי לדעת כשפות אדמה. יש בית ספפר לכשפות אדמה בבה סינג סה.(שברתי את הראש חמישים שנה מה לעשות).
[/COLOR][/QUOTE]
סליחה שאני מגיבה קצת אני משלימה פעמים באווטר קורה עוד 3 פרקים נותרו^^
'בסדר'' אומר.
אני אקח את קאי ואחזור הביתה.
בבוקר אצא לסייר בעיר, לקחת קצת הפסקה תקווה שעכשיו כולם כולל אמון יודעים שאני האווטר
לא תפריע לי
אני ילך להתסכל בחנויות
'
-
[QUOTE=Tobi...;1353227][COLOR="Red"]
[COLOR="DarkRed"]
[B]ליאור~[/B]
[/COLOR][/QUOTE]
למה 3/4 מתגובה שלך זה קופי פייסט מהתגובה שלי? לא תוכל להשקיע קצת יותר?.
---------------------------------------------------
אני אומר לנינג'ה סנסי שלי בהתגשות רבה " הו תודה לך שאתה מגשים לי פנטזיה להגיע לגן עדן של סאדיסטים. טוב לא כל כך הבנתי במה זה יעזור לי ללמוד כשפות שמש, אך כנראה ארה למה בהמשך המבחן ".
אני מטייל ביער ההרוס ונזהר מהחיות שלא יפגעו בי עד שהגיע למקום שיש בו מלא עצים יחד מלא עם בע לי חיים ענקיים. כשאגיע למקום כזה ארכז אנרגית האש שלי ביד שלי ולאחר זאת אשלח את האש שרעכזתי בידי לעבר העצים בשביל לשרוף את היער ולהשמיד את כל החיות שבו.
-
[QUOTE=Tobi...;1353255][COLOR="Red"][B]ספיידי~[/B]
אתה הולך ימינה ומגיע לטירה מפוארת בצבעי ירוק עתיק וירוק עתיק כהה ועם סמלים של ממלכת האדמה. על הבית שומרים מכל הצדדים,אנשים בחלוקים באותו מראה כמו הטירה עם כובעים סיניים ירוקים ועם כפפות אדמה על היד. אתה שם לב לאישה יפהפייה עם שיער חום מפוזר ולבוש שחור נכנסת לאחוזה ומשאירה דלת פתוחה כשהשומרים הולכים[/COLOR].[/QUOTE]
"זאת ההזדמנות."
ארוץ בכל הכוח לעבר דלת האחוזה, לא נותן לשומרים הזדמנות לסגור את השער.
-
[COLOR="Red"][B]ליאור~[/B]
*מצטער.
אתה מודה לסנסי שלך על הגן עדן לסדיסטים ואתה מגיע לעץ ענקי. אתה שורף אותו וכל היער נשרף. אתה מגיע פתאום לטירה מפוארת בצבעי ירוק עתיק וירוק עתיק כהה ועם סמלים של ממלכת האדמה. על הבית שומרים מכל הצדדים,אנשים בחלוקים באותו מראה כמו הטירה עם כובעים סיניים ירוקים ועם כפפות אדמה על היד. אתה שם לב לאישה יפהפייה עם שיער חום מפוזר ולבוש שחור נכנסת לאחוזה ומשאירה דלת פתוחה כשהשומרים הולכים. [/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את חוזרת הביתה והולכת לישון. בבוקר את יוצאת לסייר בעיר ורואהכ הרס וחורבן. את עוקבת אחר שביל ההריסות המותכות ומגיעה לטירה מפוארת בצבעי ירוק עתיק וירוק עתיק כהה ועם סמלים של ממלכת האדמה. על הבית שומרים מכל הצדדים,אנשים בחלוקים באותו מראה כמו הטירה עם כובעים סיניים ירוקים ועם כפפות אדמה על היד. את שמה לב לבחור חתיך עם שיער שחור קצר ולבוש שחור נכנס לאחוזה ומשאיר דלת פתוחה כשהשומרים הולכים. [/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]עומר~[/B]
אתה נכנס לטירה ורואה את הבחורה שוטפת פנים ומתאפרת. היא יוצאת מחדר האמבטיה אל חדר השינה שלה ואתה עוקב אחריה,אתה נתקע בחדר כשהוא נעול והיא עומדת לראות אותך. מה תעשה?
[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1353268][COLOR="Red"][B]ליאור~[/B]
*מצטער.
אתה מודה לסנסי שלך על הגן עדן לסדיסטים ואתה מגיע לעץ ענקי. אתה שורף אותו וכל היער נשרף. אתה מגיע פתאום לטירה מפוארת בצבעי ירוק עתיק וירוק עתיק כהה ועם סמלים של ממלכת האדמה. על הבית שומרים מכל הצדדים,אנשים בחלוקים באותו מראה כמו הטירה עם כובעים סיניים ירוקים ועם כפפות אדמה על היד. אתה שם לב לאישה יפהפייה עם שיער חום מפוזר ולבוש שחור נכנסת לאחוזה ומשאירה דלת פתוחה כשהשומרים הולכים. [/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את חוזרת הביתה והולכת לישון. בבוקר את יוצאת לסייר בעיר ורואהכ הרס וחורבן. את עוקבת אחר שביל ההריסות המותכות ומגיעה לטירה מפוארת בצבעי ירוק עתיק וירוק עתיק כהה ועם סמלים של ממלכת האדמה. על הבית שומרים מכל הצדדים,אנשים בחלוקים באותו מראה כמו הטירה עם כובעים סיניים ירוקים ועם כפפות אדמה על היד. את שמה לב לבחור חתיך עם שיער שחור קצר ולבוש שחור נכנס לאחוזה ומשאיר דלת פתוחה כשהשומרים הולכים. [/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]עומר~[/B]
אתה נכנס לטירה ורואה את הבחורה שוטפת פנים ומתאפרת. היא יוצאת מחדר האמבטיה אל חדר השינה שלה ואתה עוקב אחריה,אתה נתקע בחדר כשהוא נעול והיא עומדת לראות אותך. מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
אשחק אותה מבולבל, מנסה לאלתר משהו. "אממ- סליחה.. את יכולה לכוון אותי לחלק המזרחי של הטירה..?" אשאל אותה, בונה סיפור בתוך שניות, "פשוט..- אני צריך - אממ.. להתייצב שם. כן להתייצב שם.. אני פשוט אהה..- שומר חדש, זהו! שומר חדש, כן." אוסיף, מנסה לאמוד כמה מטומטם נשמעתי.
~~~
שמע, ליאון, כמו שליאור שאל, בכל הקטע של הרומאנס יהיה ***..? כי תכלס, סקסטייל אמר שהוא מרשה בפורום כבר דברים כאלה..
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
אני אחליט להתגנב פנימה ולגלות מה פשר העניין.
אני אתגנב פנימה, שאגיע אקח מים מהמיימיה שתמיד איתי, אני יעטוף את עצמי במים, אבל בבצורה כזאת שיהיה לי אוויר, ואני יעיף את עצמי לתקרה, אני אמשיך להתקדם בתוך חליפת המים על התקרה ואעקוב אחרי הבחור בשחור.
-
[QUOTE=Spider Man;1353303]אשחק אותה מבולבל, מנסה לאלתר משהו. "אממ- סליחה.. את יכולה לכוון אותי לחלק המזרחי של הטירה..?" אשאל אותה, בונה סיפור בתוך שניות, "פשוט..- אני צריך - אממ.. להתייצב שם. כן להתייצב שם.. אני פשוט אהה..- שומר חדש, זהו! שומר חדש, כן." אוסיף, מנסה לאמוד כמה מטומטם נשמעתי.
~~~
שמע, ליאון, כמו שליאור שאל, בכל הקטע של הרומאנס יהיה ***..? כי תכלס, סקסטייל אמר שהוא מרשה בפורום כבר דברים כאלה..[/QUOTE]
*אם תרצה אני אנסה
הבחורה רואה אותך ונבהלת. היא מתחילה להתנהג כמו טיפשה ואתה רואה מסכה כחולה כמו של שד מתחת לכרית שלה. המסכה נראית בדיוק כמו מסכת הנינג'ה והיא אומרת "אממ,בטח. אתה אחד משומרי הראש שלי?" והיא מתחילה לשחק בשיער שלה בלחץ.[/COLOR]
[QUOTE=ttrrtte;1353306][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
אני אחליט להתגנב פנימה ולגלות מה פשר העניין.
אני אתגנב פנימה, שאגיע אקח מים מהמיימיה שתמיד איתי, אני יעטוף את עצמי במים, אבל בבצורה כזאת שיהיה לי אוויר, ואני יעיף את עצמי לתקרה, אני אמשיך להתקדם בתוך חליפת המים על התקרה ואעקוב אחרי הבחור בשחור.[/QUOTE]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את מתגנבת וזוחלת על התקרה בחליפת מים. הבחור נכנס לשירותים ואת רואה אותו שוטף את הפנים וחושף בטעות בידו,צלקת בצורת חץ. הבחור נכנס למקלחת ומתחיל להתרחץ חליפת המים שלך לא יציבה בגלל המים החמים ואת עומדת ליפול.
[/COLOR]
[SIZE="5"]כולם! תסתכלו בהודעות החשובות בהודעה שלוש![/SIZE]
-
[QUOTE=Tobi...;1353310][COLOR="Red"][B]ספיידי~[/B]
*אם תרצה אני אנסה
הבחורה רואה אותך ונבהלת. היא מתחילה להתנהג כמו טיפשה ואתה רואה מסכה כחולה כמו של שד מתחת לכרית שלה. המסכה נראית בדיוק כמו מסכת הנינג'ה והיא אומרת "אממ,בטח. אתה אחד משומרי הראש שלי?" והיא מתחילה לשחק בשיער שלה בלחץ.[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את מתגנבת וזוחלת על התקרה בחליפת מים. הבחור נכנס לשירותים ואת רואה אותו שוטף את הפנים וחושף בטעות בידו,צלקת בצורת חץ. הבחור נכנס למקלחת ומתחיל להתרחץ חליפת המים שלך לא יציבה בגלל המים החמים ואת עומדת ליפול.
[/COLOR]
[SIZE="5"]כולם! תסתכלו בהודעות החשובות בהודעה שלוש![/SIZE][/QUOTE]
"כן.." אומר ואחייך חיוך נבזי. "תירגעי.. ראיתי את זה כבר, אין לך מה לעשות.." אוסיף ואגש אל המיטה שלה, מרים את הכרית.
בלי מושג איך היה לי את החוצפה לעשות זאת, אחזיר את הכרית למקומה. "אחלה מסכה."
~~~
טוב, מה אתה רוצה שאני יתקיף אותה בשריון קריסטל? LOL
אין לי בינתיים איך לעשות את זה חח..
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
[/COLOR]
[SIZE="5"]כולם! תסתכלו בהודעות החשובות בהודעה שלוש![/SIZE][/QUOTE]
אני אסוג אחורה בכדי שעם יפול הוא רק ישמע ולר יראה אותי.
עם אפול ארוץ במהרה ואתחבר מתחת לכיור, עם איין שם מקום מתחת לשולחן.
אקווה שהוא לא יראה אותי כשיצא, 'מעניין מה זה הצלקת הזאת' אחשוב
פליז תגיב שובXD
-
הבחורה שולפת את המסכה והולכת לאמבטיה עם כמה בגדים,אתה מתאפד לא להציץ וכשאתה נשבר אתה רואה את הנינג'ה שאומר לך "אני בת. מאז שהייתי קטנה רציתי להילחם אבל ההורים שלי לא הרשו לי וחשבו שאני עדינה מדי. יום אחד כשהוריי קנו לי מיליוני מתנות. הם שכחו אותי בחנות ובכיתי ואמרתי "לא יכול להיות שהם עזבו. הם אמרו שאני פרח ואי אפשר לעזוב פרח. הם אוהבים אותי יותר מדי." המשכתי לבכות עד שהמוכר הגיע ואמר לי "למה את בוכה,ילדה קטנה?" סיפרתי לו את הסיפור והוא החליט ללמד אותי כשפות אש כדי שאני אגן על עצמי ולבשתי מסכה כדי שלא יכירו אותי. אני כשפית האש הכי חזקה אבל אף אחד לא ידע את זה. בבקשה אל תספר את לאף אחד." הבחורה מסירה את המססכה ואתה נזכר במראה היפיהפה והיא מנשקת אותך בפה נשיקה עמוקה ואומרת "דרך אגב,שמי הוא לין,לין אוטוקורה.".[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את נופלת והבחור יוצא כשהוא מסתיר את ה*** שלו ואומר לך "מה את עושה פה,סוטה?".
[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1353325][COLOR="Red"][B]ספיידי~[/B]
הבחורה שולפת את המסכה והולכת לאמבטיה עם כמה בגדים,אתה מתאפד לא להציץ וכשאתה נשבר אתה רואה את הנינג'ה שאומר לך "אני בת. מאז שהייתי קטנה רציתי להילחם אבל ההורים שלי לא הרשו לי וחשבו שאני עדינה מדי. יום אחד כשהוריי קנו לי מיליוני מתנות. הם שכחו אותי בחנות ובכיתי ואמרתי "לא יכול להיות שהם עזבו. הם אמרו שאני פרח ואי אפשר לעזוב פרח. הם אוהבים אותי יותר מדי." המשכתי לבכות עד שהמוכר הגיע ואמר לי "למה את בוכה,ילדה קטנה?" סיפרתי לו את הסיפור והוא החליט ללמד אותי כשפות אש כדי שאני אגן על עצמי ולבשתי מסכה כדי שלא יכירו אותי. אני כשפית האש הכי חזקה אבל אף אחד לא ידע את זה. בבקשה אל תספר את לאף אחד." הבחורה מסירה את המססכה ואתה נזכר במראה היפיהפה והיא מנשקת אותך בפה נשיקה עמוקה ואומרת "דרך אגב,שמי הוא לין,לין אוטוקורה.".[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
[/COLOR][/QUOTE]
השם ישמור, ישירה זאתי..
וטל בכלל, חרמנית קטנה..
~~~~
אהנה מהנשיקה, אבל ארגיש מוזר שהנינג'ה שלימדה אותי את כשפות השמש נישקה אותי כרגע. "אממ.. אני הארו.." אמלמל, ואביט על פניה.
"תגידי," אומר לה, מנסה להתעלם ממה שקרה. "איך אני אמור לעבור את המשימה המוזרה הזאת שנתנתם לי..?"
אהנה מהתחושה המחרמנת שהיא כשפית האש הכי חזקה. 'אכן לוהטת' אתלוצץ.
~~~~~
שמע, אני מרגיש כמו בלוט אחרי השיחה הזאת, לא יודע למה. /=
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
[/COLOR][/QUOTE]
אתה לא נורמלי><'
אנסה לראות עם הבחור סתובב בארמון עם הוא שם (ועם בגדים) אני יעקוב אחריו מהתקרה
-
[QUOTE=Spider Man;1353327]השם ישמור, ישירה זאתי..
וטל בכלל, חרמנית קטנה..
~~~~
אהנה מהנשיקה, אבל ארגיש מוזר שהנינג'ה שלימדה אותי את כשפות השמש נישקה אותי כרגע. "אממ.. אני הארו.." אמלמל, ואביט על פניה.
"תגידי," אומר לה, מנסה להתעלם ממה שקרה. "איך אני אמור לעבור את המשימה המוזרה הזאת שנתנתם לי..?"
אהנה מהתחושה המחרמנת שהיא כשפית האש הכי חזקה. 'אכן לוהטת' אתלוצץ.
~~~~~
שמע, אני מרגיש כמו בלוט אחרי השיחה הזאת, לא יודע למה. /=[/QUOTE]
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה אומר ללין את שמך ושואל אותה איך עברת את המשימה. היא משיבה לך "בחרת בדלת המהירה והגעת אל האהבה העמוקה שלך. מזל שגילית שאני בת,נכון?"
[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
*נכנס לי משהו מה*** עם ליאור ועומר. זה לא נשמע טוב.... אני אנקה את זה מהתגובות זשלך,בסדר?
הבחור מופיע מאחוריך עם תלבושת הנינג'ה ועם מסכת הנינג'ה ואומר "לא חשבתי שתהיי כאן עכשו."מה תעשי?
[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1353338][COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה אומר ללין את שמך ושואל אותה איך עברת את המשימה. היא משיבה לך "בחרת בדלת המהירה והגעת אל האהבה העמוקה שלך. מזל שגילית שאני בת,נכון?"
[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
*נכנס לי משהו מה*** עם ליאור ועומר. זה לא נשמע טוב.... אני אנקה את זה מהתגובות זשלך,בסדר?
הבחור מופיע מאחוריך עם תלבושת הנינג'ה ועם מסכת הנינג'ה ואומר "לא חשבתי שתהיי כאן עכשו."מה תעשי?
[/COLOR][/QUOTE]
"אממ.. כן.." אמלמל ואחשוב לעצמי וואט דה פאק אהבה עמוקה.
"אני יעני כשף שמש עכשיו, כי בחרתי את הדלת המהירה..?" אשאל אותה. בלי לחכות לתשובה ארגיש בעננים, גם בגלל הנשיקה ומקודם וגם מעצם המחשבה שאולי אני כשף שמש.
'אני אספר לחברים שלי.. ולמיו..' אפנטז.
-
[QUOTE=Tobi...;1353338][COLOR="Red"]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
[/COLOR][/QUOTE]
תגיד בבקשה שאני המחליפה שלך מחר
-
אתה ממלמל כן ולין עונה לך "עכשו אתה שיחררת את צ'אקרת הנפש בבטן ולכן תוכל ליצור להבה כחולה,השלב הראשון לכשפות השמש." אתה מנשק את לין עוד פעם וכשאתה פותח את העיניים,כל האנשים במקדש משתחווים לך ואתה שם לב שבידך נמצאים החפצים כשהם מתערבבים יחד והופכים לחרב ארוכה וחדה.[/COLOR]
אני אחשוב מעט על תשובה ואזיז את שערי הסגול אחורה בתקווה שלא יראה את הטבעות על שערי, מפני שסביר להניח שכך עברה השמועה בעיר מי היא האוואטר.
''אני ראיתי את הטירה הזאת וחשבתי שהיא נטושה ואמ..אה.. מקום נהדר להתאמן בכשפות מים'' אזייף
אביט בבחור, עם הוא לא אמין לי ויזהה מי אני, אצור גל מים וארכב עליו אל מחוץ לארמון ואחבא בשיח באזור.
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
*מיד
הבחור אומר לך "רציתי להתרחץ בשביל הפגישה שלנו בכיכר היום" והוא חובש את מסכתו.
[/COLOR]
[SIZE="7"][COLOR="Red"]כולם! טל תחליף אותי בניהול מחר עד שאחזור ממדגסקר[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Tobi...;1353345][COLOR="Red"][B]ספיידי~[/B]
אתה ממלמל כן ולין עונה לך "עכשו אתה שיחררת את צ'אקרת הנפש בבטן ולכן תוכל ליצור להבה כחולה,השלב הראשון לכשפות השמש." אתה מנשק את לין עוד פעם וכשאתה פותח את העיניים,כל האנשים במקדש משתחווים לך ואתה שם לב שבידך נמצאים החפצים כשהם מתערבבים יחד והופכים לחרב ארוכה וחדה.[/COLOR]
אני אחשוב מעט על תשובה ואזיז את שערי הסגול אחורה בתקווה שלא יראה את הטבעות על שערי, מפני שסביר להניח שכך עברה השמועה בעיר מי היא האוואטר.
''אני ראיתי את הטירה הזאת וחשבתי שהיא נטושה ואמ..אה.. מקום נהדר להתאמן בכשפות מים'' אזייף
אביט בבחור, עם הוא לא אמין לי ויזהה מי אני, אצור גל מים וארכב עליו אל מחוץ לארמון ואחבא בשיח באזור.
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
*מיד
[/COLOR]
[SIZE="7"][COLOR="Red"]כולם! טל תחליף אותי בניהול מחר עד שאחזור ממדגסקר[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"ק-ט-ל-נ-י!" אתלהב כמו ילד קטן מהחרב. אשרוק לספידי, במסקנה שהוא עדיין פה, כמו בפעם האחרונה. "ספידי, תראה את זה!" אנסה ליצור להבת אש כחולה.
אחפש במבטי את חברים שלי בקהל למטה. 'רוח היער שיחררה אותם..?' אתהה ואסרוק את כולם.
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
*מיד
[/COLOR]
''מה זה המקום הזה?'' אשאל
''למה הכל פה של ממלכת האדמה?''
''מי אתה באמת?''
אומר את כל השאלות אחת אחרי השנייה
'אני חייבת להשיג מסכה, רק לעיינים כדי שלא יזהו אותי שאני מרגלת' אחשוב במוחי.
אחרי שיענה לי הנינג'ה אלך משם ואלך לחנות מסכות, אני אברר איזה מסכות יש שם, עם יש שם סגולה בהירה אני אקח אותה, עם אין אקח שחורה רגילה ואלך משם מיד אל כיכר העיר
-
אתה מתפעל מהחרב ושורק לספידי שיראה את זה. אתה יוצר אש כחולה ואתה שואל אם רוח היער שיחרררה אותם. האנשים עונים לך "כן,היא שיחררה אותם ברגע שנישקת את אדוני או יותר נכון,גברתי..." והם מובכים על שהתייחסו אליה כאל זכרר.[/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
את שואלת מה זה המקום הזה,למה הכול של ממלכת האדמה ומי אתה. הנינג'ה עונה לך "את נמצאת בביתי. הכול פה של ממלכת האדמה משום שלמדתי כשפות אדמה. אמי היא כשפית אדמה ואבי כשף אש. אני באמת הנינג'ה שפגשת וקוראים לי קיין סיירור." את הולכת לחנות המסכות אחרי זה ולוקחת מסכה שחורה ומגיעה לכיככר העיר כשאת רואה ביזון מעופף משתגע בעיר.[/COLOR]
-
[COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
את שואלת מה זה המקום הזה,למה הכול של ממלכת האדמה ומי אתה. הנינג'ה עונה לך "את נמצאת בביתי. הכול פה של ממלכת האדמה משום שלמדתי כשפות אדמה. אמי היא כשפית אדמה ואבי כשף אש. אני באמת הנינג'ה שפגשת וקוראים לי קיין סיירור." את הולכת לחנות המסכות אחרי זה ולוקחת מסכה שחורה ומגיעה לכיככר העיר כשאת רואה ביזון מעופף משתגע בעיר.[/COLOR][/QUOTE]
אני אשרוק כדי לקרא לקאי בתקווה שהביזון המשתגע הוא לא קאי.
אחר כך אלך אל הביזון ואתקרב אליו לאט, אני אלטף את ראשו בכדי
להרגיע אותו ואנסה להבין מה קרה לו
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את שורקת לקאי והוא בה עם עגלת כרובים בפה.את מתקרבת אל הביזון ואת רואה שהחץ שיש על הביזון זוהר וגם את זוהרת.את עוברת לעולם הרוחות ורואה את אנג בלי אפה אומר לך "אפה יצא מעולם הרוחות ומכיוון שזה נגד החוקים לאוואטר לצאת מעולם הרוחות אז רק את יכולה לעצור את אפה בעולם האמיתי. תצטרכי ללמוד כשפות אדמה בשביל זה,את באה?"
[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1353357][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את שורקת לקאי והוא בה עם עגלת כרובים בפה.את מתקרבת אל הביזון ואת רואה שהחץ שיש על הביזון זוהר וגם את זוהרת.את עוברת לעולם הרוחות ורואה את אנג בלי אפה אומר לך "אפה יצא מעולם הרוחות ומכיוון שזה נגד החוקים לאוואטר לצאת מעולם הרוחות אז רק את יכולה לעצור את אפה בעולם האמיתי. תצטרכי ללמוד כשפות אדמה בשביל זה,את באה?"
[/COLOR][/QUOTE]
''טוב כנראה שאין טיול לבה סינג סה-_-'' אוממר מעט באכזבה אבל
אלך בשתיקה וסקרנות אחרי אנג
-
שם משתמש: flupy
שם במשחק: יאן
שם אמיתי: ניסים
אומה וסוג כשפות:
אופי: חכם, חסר טובות לב, לא אכפתי, סציופט
רומאנס:לא
מפגשים:
תיאור או תמונה: [IMG]http://www.google.co.il/imgres?q=cool+anime+man&um=1&hl=en&qscrl=1&nord=1&rlz=1T4SKPT_enIL424IL424&biw=1680&bih=854&tbm=isch&tbnid=lTmmgrVQJ7WgXM:&imgrefurl=http://kinggame.5forum.net/t22892-topic&docid=quWOBWIo-9C8GM&imgurl=http://i303.photobucket.com/albums/nn128/ra_89_2008/Cool_Anime_guy_by_ZackReborn.jpg&w=300&h=376&ei=Me35T629HqTS0QWO5IW2Bw&zoom=1[/IMG]במקרה וזה לא פועל אז זה איש רקע: אני לא רוצה לעשות את זה.
מגילות:לא לגעת
חברי צוות אוואטר שלי:
1.שם: צ'אן
רקע קצר של שלוש שורות לפחות:
חיי בשבט המים, למד כשפות מים בבחור זקן מאוד שנשאר בחיים רק בגלל שהקפיא את הגופה שלו ואז הנשמה נשארה בגוף. מתישהו הוא החליט שהוא יותר טוב מהמורה, החליט להמיס לו את הקרח ולהרוג אותו. אין מה לעשות, אנשים טועים, הוא לא הצליח להמיס את הקרח ואז המורה נורא התעצבן על ניסיון הרצח, הקפיא לו את העיניים לקח אותם ושיפד אותם. מאז הוא משתמש בקרח על העיניים, ולפי קרני השמש שפוגעות בקרח הוא יודע לכוון את עצמו (ולראות גופים ע"י חום גוף).
איך נפגשתם: בשבט המים, כאשר יאן הגיע הוא היה תחת ניסיון גניבה, עצר את הגנב (צ'אן) והם התידדו.
תיאור או תמונה: [IMG]http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire1/05112008/2/b/8/d/2b8d076b8155b0_full.jpg[/IMG] רק בלי כל הבליידריות המגניבה, עם כי אשמח שהוא ידע להיות בליידר.
מגילות:
תכונות: נחמד, נגרר, אדיש.
אומה וסוג כשפות: מים
אני לא עומד להשקיע בטופס יותר. זה אומר שאם לא התקבלתי אז אני לא מתקן..
-
[QUOTE=Tobi...;1353268][COLOR="Red"][B]ליאור~[/B]
*מצטער.
[/COLOR][/QUOTE]
אתה משתפר, כל הכבוד
-----------
אני אומר לעצמי בלב" או יופי כל השומרים הלכו ואני יכול להיכנס למקדש ולהרוג את הבחורה היפה הזאת , בעצם למה לי להרוג בחורה כזאת יפה, אשאיר אותה בחיים ". אני רץ מהר אל המקדש מבלי שישימו לב אלי. אני מרכז אנרגית אש בידי ויוצר כדור אש, אני אמתקרב לאישה היפה מאחורה ומבלי שתשים לב ואומר לה" אם לא רצי למות, תגיד לי מי את ומה זה המקום הזה ?"
-
[QUOTE=upyוf;1353374]שם משתמש: flupy
שם במשחק: יאן
שם אמיתי: ניסים
אומה וסוג כשפות:
אופי: חכם, חסר טובות לב, לא אכפתי, סציופט
רומאנס:לא
מפגשים:
תיאור או תמונה: [IMG]http://www.google.co.il/imgres?q=cool+anime+man&um=1&hl=en&qscrl=1&nord=1&rlz=1T4SKPT_enIL424IL424&biw=1680&bih=854&tbm=isch&tbnid=lTmmgrVQJ7WgXM:&imgrefurl=http://kinggame.5forum.net/t22892-topic&docid=quWOBWIo-9C8GM&imgurl=http://i303.photobucket.com/albums/nn128/ra_89_2008/Cool_Anime_guy_by_ZackReborn.jpg&w=300&h=376&ei=Me35T629HqTS0QWO5IW2Bw&zoom=1[/IMG]במקרה וזה לא פועל אז זה איש רקע: אני לא רוצה לעשות את זה.
מגילות:לא לגעת
חברי צוות אוואטר שלי:
1.שם: צ'אן
רקע קצר של שלוש שורות לפחות:
חיי בשבט המים, למד כשפות מים בבחור זקן מאוד שנשאר בחיים רק בגלל שהקפיא את הגופה שלו ואז הנשמה נשארה בגוף. מתישהו הוא החליט שהוא יותר טוב מהמורה, החליט להמיס לו את הקרח ולהרוג אותו. אין מה לעשות, אנשים טועים, הוא לא הצליח להמיס את הקרח ואז המורה נורא התעצבן על ניסיון הרצח, הקפיא לו את העיניים לקח אותם ושיפד אותם. מאז הוא משתמש בקרח על העיניים, ולפי קרני השמש שפוגעות בקרח הוא יודע לכוון את עצמו (ולראות גופים ע"י חום גוף).
איך נפגשתם: בשבט המים, כאשר יאן הגיע הוא היה תחת ניסיון גניבה, עצר את הגנב (צ'אן) והם התידדו.
תיאור או תמונה: [IMG]http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire1/05112008/2/b/8/d/2b8d076b8155b0_full.jpg[/IMG] רק בלי כל הבליידריות המגניבה, עם כי אשמח שהוא ידע להיות בליידר.
מגילות:
תכונות: נחמד, נגרר, אדיש.
אומה וסוג כשפות: מים
אני לא עומד להשקיע בטופס יותר. זה אומר שאם לא התקבלתי אז אני לא מתקן..[/QUOTE]
התקבלת בזכות ליאור.
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
אנג מצחקק ואומר לך "האמת היא שאת באה בדיוק לבה סינג סה,אבל בה סינג סה של העבר...". את מגיעה עם אנג לבה סינג סה פעם ואת רואה את טופ בייפונג מוציאה סלע מהאדמה והופכת אותו לרסיסים. אנג אומר לך "תנסי. זה בדיוק כמו מים.".
[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]
[B]ליאור~[/B]
*ידעתי שאתה תאהב אותה
אתה מרכז כדור אש ושם לב שהאש כחולה באופן מוזר אבל לא מייחס לזה חשיבות,אתה שואל את הבחורה "אם לא תרצי למות,תגידי לי מי את ומה זה המקום הזה." הבחורה עונה "אני לין אוטוקורה,המקום הזה הוא הבית שלי,סוטה אחד." והיא מעיפה אותך לקיר עם להבת ארגמן ענקית בצורת דרקון(דרקון הארגמן חחח....)
[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1353514]
[COLOR="DarkRed"]
[B]ליאור~[/B]
*ידעתי שאתה תאהב אותה
אתה מרכז כדור אש ושם לב שהאש כחולה באופן מוזר אבל לא מייחס לזה חשיבות,אתה שואל את הבחורה "אם לא תרצי למות,תגידי לי מי את ומה זה המקום הזה." הבחורה עונה "אני לין אוטוקורה,המקום הזה הוא הבית שלי,סוטה אחד." והיא מעיפה אותך לקיר עם להבת ארגמן ענקית בצורת דרקון(דרקון הארגמן חחח....)
[/COLOR][/QUOTE]
upyוf- לא הצריך רקע בשביל להירשם למשחק, הוא שחקן טוב בלי רקע גם.
-------------
אני אומר ללין " אני לא סוטה רק שתדעי, אתה בחורה יפה בעיני, זה לא כאילו ראיתי את הצי**** שלך. פשוט ניגשתי אליך כדי לשאול י ומה זה המקום . מה זה היה הדרקון הארגמן הזה שלחת אלי לתקוף, זה גם כשפות אש,? או כשפות שמש?. סנסי שלח אותי לפה בשביל לשרוד וכנראה גם ללמוד כשפות שמש , איכשהוא."
-
[b]ליאור[/b]
''אתה יודע בדיוק מי אני'' לין אומרת, היא אומרת לך לצאת מהחדר ואתה יוצא, שהיא יוצאת אלייך היא לבושה בבגדי הנינג'ה, אותו אחד שאמר לך שילמד אותך כשפות שמש!
היא שמה על עצה את המסכה ואמרה ''עכשיו מזהה אותי?''
-
[QUOTE=ttrrtte;1353525][b]ליאור[/b]
''אתה יודע בדיוק מי אני'' לין אומרת, היא אומרת לך לצאת מהחדר ואתה יוצא, שהיא יוצאת אלייך היא לבושה בבגדי הנינג'ה, אותו אחד שאמר לך שילמד אותך כשפות שמש!
היא שמה על עצה את המסכה ואמרה ''עכשיו מזהה אותי?''[/QUOTE]
ממתי נונתים לאחדהשחקנים להיות שה''מWTF:oing::what:
----------------------------------------
אני אומר לנינג'ה הבן בן( הכל מובן לי עכשיו אתה אקומה( קוקסינל ), זה הפתעה לראות שאתה קוסינל. אז אתה גם בן וגם בת. אוקי עזוב אתה כבר לא יפה, אני שונא קוסינלים שהם בן ובת. אתה יודע מה אני פורש מלמוד כשפות, אני לא רוצה שקוקסינל ילמד אותי כשפות שמש בי להתראות ".
אני יוצא מהמקדש בעצבנות יתר ומחפש את היציאה מן המקום הזה .
-
[b]ליאור[/b]
עברתי כבר את הקטעים שאתה בהם אז אני יודעת מה לכתוב וקיבלתי אישור מאייל למי שהולך אמ..לפגוש אתכם מוחעחעחע
יום אחד הם לקחו אותי לקנות לי מתנות בחנות, אבל שחכו אותי שם, לא האמתי שזה יכול להיות הם אמרו לי שאני פרח ופרח לא זורקים, המוכר ניגש לשאול אותי למה אני בוכה וסיפרתי לו את כל הסיפור, הוא נתן לי את החליפה הזאת ואת המסכה ולימד אותי כשפות אש, לא הרבה יודעים אבל אני אחת מכשפיות האש הכי חזקות''
אתה מביט בלין ולא יודע איך להגיב
-
[QUOTE=Tobi...;1353353][COLOR="Red"][B]ספיידי~[/B]
אתה מתפעל מהחרב ושורק לספידי שיראה את זה. אתה יוצר אש כחולה ואתה שואל אם רוח היער שיחרררה אותם. האנשים עונים לך "כן,היא שיחררה אותם ברגע שנישקת את אדוני או יותר נכון,גברתי..." והם מובכים על שהתייחסו אליה כאל זכרר.[/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
את שואלת מה זה המקום הזה,למה הכול של ממלכת האדמה ומי אתה. הנינג'ה עונה לך "את נמצאת בביתי. הכול פה של ממלכת האדמה משום שלמדתי כשפות אדמה. אמי היא כשפית אדמה ואבי כשף אש. אני באמת הנינג'ה שפגשת וקוראים לי קיין סיירור." את הולכת לחנות המסכות אחרי זה ולוקחת מסכה שחורה ומגיעה לכיככר העיר כשאת רואה ביזון מעופף משתגע בעיר.[/COLOR][/QUOTE]
'נישקתי.. איזה הגזמה.. הנינג'ה הזאת נתנה לי נשיקה כאילו היא איזה זונה..' אחשוב, ואצעק בחזרה אל הקהל, מכחכח בגרוני. "אז איפה הם עכשיו..? אנילא מוצא אותם!"
-
[b]ספיידי[/b]
הם מתכוונים לענות לך שלפתע חור נפער בקיר!
אתה רואה המון משווים(נראה לי קוראים להם ככה האיקולסט, החיילים של אמון) חודרים פנימה.
הם מתחילים אט אט לסגור על הקהל, הם מחשמלים ומעלפים את רובם, רק אתה ומעטים נותרתם.
אתה חיילים של אמון מתקרבים אלייך עם שוקר בידיים!
-
[QUOTE=ttrrtte;1353571][b]ספיידי[/b]
הם מתכוונים לענות לך שלפתע חור נפער בקיר!
אתה רואה המון משווים(נראה לי קוראים להם ככה האיקולסט, החיילים של אמון) חודרים פנימה.
הם מתחילים אט אט לסגור על הקהל, הם מחשמלים ומעלפים את רובם, רק אתה ומעטים נותרתם.
אתה חיילים של אמון מתקרבים אלייך עם שוקר בידיים![/QUOTE]
"אוקיי.." אעכל את כל מה שקרה, "אממ.. ספידי, זמן לעוף!" אומר ואמעד אחורה. אנסה לקפוץ מהר ככל שאוכל על ספידי, ואאחוז באחד הקרניים שלו.
-
[b]ספיידי[/b]
אתה עולה על ספידי ואומר לו שזה הזמן לעוף, אתם כבר בחצי הדרך החוצה שלפתע היידים שלך מוצמדות לגוף שלך, אתה קולט שאחד מן המשווים זרק עלייך (אני לא יודעת מה השם אז אני יתאר) את אחד הכבל עם כדור שחור בכל צד שלו וזה התעטף סביבך!
לפתע הכבל מחשמל אותך בחוזקה, אתה מעלף ונופל מספיידי
הדבר האחרון שאתה זוכר זה משווים עומדים מעלייך, ואז חושך.
אתה מתעורר בתוך תא כלא, אבל נראה כי הוא עוצ במיוחד בשבילך, כולו עשוי קירות מתכת והוא די קטן, אין יותר מידי לאן לזוז, אתה בתוך סוג של קופסא סגורה ומסוגרת.
אתה שומע קולות ''אז לכדתם אותו?'' ''כן אדוני, הוא בתוך הקופסא הוא בט יתעורר בקרוב'', אתה שומע קול שאתה מזהה כשל אמון ''בסדר, היום בערב, מול כולם אקח את הכשפות שלו, ובך אפטר מהאוואטר לתמיד!''
מה תעשה?