-
[QUOTE=Ventriloquist;1399263][u][b]ג'קסון:
[/b][/u]"כן השומרים מתכוננים כי קיבלתי הודעה שהיה פיגוע בבר של או'דונל ו20 אלף חיילים נהרגו
יש לך 2 אפשרויות לבוא ולעזור לי או ללכת לחדר ולישון עד הבוקר" אומר לך המפקד
[/QUOTE]
אני אומר בקול שמח כזה " אני בעד לעזור לך, אין לי כוח להתבטל עד הבוקר במיטה. אני מעדיף להיותל מועיל במשהו .אז במה תצטרך את עזרתי?"
-
[u][b]ג'קסון:
[/b][/u]"רוץ סביב הבסיס וחפש כמה שיותר חיילים כדי להגיד להם לחזור מהר לביניינים האדומים" אומר לך המפקד
[u][b]סופי:
[/b][/u]"או'דונל לא מת אבל בין ההרוגים נמצאו אולף סוונדסון וטרוי ביגס, הם מוכרים לך?" שואל ג'ורג' שצופה בטלויזיה
[u][b]קווין:
[/b][/u]אתה נכנס לחדר,בתוכו יש כבר 4 אנשים,הם המומים מהפיגוע והם צופים בטלוויזיה.
"היי,אתה שמעת על הפיגוע?" שואלת אותך הראשונה "אני ג'וליה דינג" היא אומרת ומציגה את עצמה
"תסתכלו 20 אלף הרוגים!" אומר השני "אני סטיב טייסון" אומר השני
"אני גארי סנדסטון" אומר השלישי
"ואני ג'ניפר קינג" אומרת הרביעית
ולאחר שהציגו את עצמם הם ממשיכים לצפות בטלויזיה
-
[u][b]סופי:
[/b][/u]"או'דונל לא מת אבל בין ההרוגים נמצאו אולף סוונדסון וטרוי ביגס, הם מוכרים לך?" שואל ג'ורג' שצופה בטלויזיה
''כ..כן'' אומר בהפתעה ועצב ואתחיל לבכות מעט ''הם היו איתי ברכב לכאן.. דיברנו וחלקנו חוויות הם כל כך רצו להילחם ועכשיו..'' אומר שוב ואבכה
-
[u][b]סופי:
[/b][/u]"יש ניצול אחד מהפיגוע,בן דודו של פאטריק,ג'ייסון או'דונל ואומרים שהוא השאיר מכתב שהוא כתב לפני שזה קרה:
"יומן יקר,היום בדרך לצבא פגשתי מישהי מאוד מעניינת,היא התעניינה בחרבות ואני הייתי אליה לא כל כך נחמד ואולי אפילו די מגעיל,אני מקווה שתהיה לי הזדמנות להתנצל מתישהו" מקריא לך ג'ורג'
"הוא פצוע די קשה,הוא עכשיו בבית חולים הצבאי שפה,מעניין לחשוב על מי הוא כתב את זה" הוא אומר
-
[QUOTE=Ventriloquist;1399394][u][b]סופי:
[/b][/u]"יש ניצול אחד מהפיגוע,בן דודו של פאטריק,ג'ייסון או'דונל ואומרים שהוא השאיר מכתב שהוא כתב לפני שזה קרה:
"יומן יקר,היום בדרך לצבא פגשתי מישהי מאוד מעניינת,היא התעניינה בחרבות ואני הייתי אליה לא כל כך נחמד ואולי אפילו די מגעיל,אני מקווה שתהיה לי הזדמנות להתנצל מתישהו" מקריא לך ג'ורג'
"הוא פצוע די קשה,הוא עכשיו בבית חולים הצבאי שפה,מעניין לחשוב על מי הוא כתב את זה" הוא אומר[/QUOTE]
לאן אתה מנסה לדחוף אותי? 0:
-
[quote=Ventriloquist;1399385][U][B]ג'קסון:[/B][/U]
"רוץ סביב הבסיס וחפש כמה שיותר חיילים כדי להגיד להם לחזור מהר לביניינים האדומים" אומר לך המפקד
[U][B]סופי:[/B][/U]
"או'דונל לא מת אבל בין ההרוגים נמצאו אולף סוונדסון וטרוי ביגס, הם מוכרים לך?" שואל ג'ורג' שצופה בטלויזיה
[U][B]קווין:[/B][/U]
אתה נכנס לחדר,בתוכו יש כבר 4 אנשים,הם המומים מהפיגוע והם צופים בטלוויזיה.
"היי,אתה שמעת על הפיגוע?" שואלת אותך הראשונה "אני ג'וליה דינג" היא אומרת ומציגה את עצמה
"תסתכלו 20 אלף הרוגים!" אומר השני "אני סטיב טייסון" אומר השני
"אני גארי סנדסטון" אומר השלישי
"ואני ג'ניפר קינג" אומרת הרביעית
ולאחר שהציגו את עצמם הם ממשיכים לצפות בטלויזיה[/quote]
"אני קווין הארלם" אני אציג את עצמי "הוצבתי כאן עד לספירה מחדש, איפה הייתם בזמן הפיגוע? לי היה נס אני בדיוק יצאתי לשאוף קצת אוויר כשהכל התפוצץ" אני אומר באנחה ואשב על המיטה שלי
-
[u][b]קווין:
[/b][/u]"אנחנו התארגנו בחדר ורצינו לצאת כשגארי הדליק טלויזיה וראינו על הפיגוע.. למזלנו אף אחד חשוב לא נפגע אבל 20 אלף זה באמת יותר מדי" אומר לך סטיב
[u][b]סופי:
[/b][/u]לא יודע חחח נראה לאן המשחק הולך ונמשיך
---------------------------------
את הולכת לבית חולים ורואה אותו באחד החדרים,הוא יושב במיטה והוא במצב כל כך קשה,כוויות בגופו ופצעי חבלה,ניכר עליו שהוא בקושי מצליח לזוז "סופי? זאת את? כמה זמן חיכיתי" הוא אומר לך בקול חלש מאוד
-
[QUOTE=Ventriloquist;1399385][u][b]ג'קסון:
[/b][/u]"רוץ סביב הבסיס וחפש כמה שיותר חיילים כדי להגיד להם לחזור מהר לביניינים האדומים" אומר לך המפקד
[/QUOTE]
אני אומר בקול רם למפקד " כן המפקד, אטני אעשה כמיטב יכולתי במשימה שהטלת עלי".
אני יוצא מחדרי בריצה ומתחיל לרוץ לעבר יציאה מהבניין. כשאצע אתחיל לרוץ סביב הבסיס ואגיד לכל חייל שאראה אותו " תחזור מהר לבניין האדום, זאת פקודה מהפקד. אם תראה עוד חיילים תגיד גם להם לחזור לבניין האדום".
-
[quote=Ventriloquist;1399685][U][B]קווין:[/B][/U]
"אנחנו התארגנו בחדר ורצינו לצאת כשגארי הדליק טלויזיה וראינו על הפיגוע.. למזלנו אף אחד חשוב לא נפגע אבל 20 אלף זה באמת יותר מדי" אומר לך סטיב
לא יודע חחח נראה לאן המשחק הולך ונמשיך
את הולכת לבית חולים ורואה אותו באחד החדרים,הוא יושב במיטה והוא במצב כל כך קשה,כוויות בגופו ופצעי חבלה,ניכר עליו שהוא בקושי מצליח לזוז "סופי? זאת את? כמה זמן חיכיתי" הוא אומר לך בקול חלש מאוד[/quote]
"טוב" אני אומר להם ואז אפהק "אני חושב שאני אלך לישון" ואז אני אתרגן ואכנס למיטה ואומר "לילה טוב" ואלך לישון
-
[u][b]סופי:
[/b][/u]לא יודע חחח נראה לאן המשחק הולך ונמשיך
את הולכת לבית חולים ורואה אותו באחד החדרים,הוא יושב במיטה והוא במצב כל כך קשה,כוויות בגופו ופצעי חבלה,ניכר עליו שהוא בקושי מצליח לזוז "סופי? זאת את? כמה זמן חיכיתי" הוא אומר לך בקול חלש מאוד[/QUOTE]
''המף.. אני עדיין כועסת עלייך'' אומר מעט בעצבנות.
''איך אתה מרגיש? לדעת אתה נראה [B]פצצה[/B]'' אומר לו בחיוך ציני המטרה לנסות ולעודד אותו.
-
[u][b]סופי:
[/b][/u]"מצחיק מאוד..." הוא אומר ומסובב את הגב לצד השני,שעכשיו את לא רואה את פניו,ניכר עליו שאין לו כוח אפילו לצחוק את הצחוק הציני שלו.
"אני באמת חושב שאת צריכה ללכת,הוא לא במצב טוב" אומר לך אח אשר מטפל בו.
"ג'סטין אל תגזים,היא אורחת שלי למרות שהיא לא כל כך מודעת לכמה המצב קריטי" הוא אומר לו.
[u][b]קווין:
[/b][/u]אתה הולך לישון וקם בבוקר
סטיב מעיר אותך בזהירות ואומר לך
"שמע היום אמורים להיות האימונים,בשעה 9 בביניין הירוק,תתארגן תראה קצת טלויזיה הבנות עוד לא קמו אבל אני וגארי הולכים כבר מעכשיו,ואל תדאג השעה 7:30" אומר לך סטיב והולך
[u][b]ג'קסון:
[/b][/u]אתה הולך בין החיילים ומספר לכמה עד שאתה רואה שוב את אותו חייל מוזר שראית בפעם הקודמת
"נו,מה אתה אומר,כשאני רוצה לפוצץ דברים אני מפוצץ.. שמעתי שהלכו 20 אלף הא? הצלחתי הפעם" הוא אומר ומחייך חיוך שטני
-
[QUOTE=Ventriloquist;1400039][u][b]סופי:
[/b][/u]"מצחיק מאוד..." הוא אומר ומסובב את הגב לצד השני,שעכשיו את לא רואה את פניו,ניכר עליו שאין לו כוח אפילו לצחוק את הצחוק הציני שלו.
"אני באמת חושב שאת צריכה ללכת,הוא לא במצב טוב" אומר לך אח אשר מטפל בו.
"ג'סטין אל תגזים,היא אורחת שלי למרות שהיא לא כל כך מודעת לכמה המצב קריטי" הוא אומר לו.
זאת אני שיניתי שם משתמש
__________________________--
''נמף..'' אומר בהתרסה.
''אני יודעת טוב מאוד עד כמה רע המצב שלך, איך בכלל זה קרה?אין שמירה על המקום? איך לעזאזל מחבל הצליח להסתנן פנימה?'' אשאל בסקרנות
-
[u][b]סופי:
[/b][/u]"לפי מה שהבנתי,ככה סיפר לי ג'סטין שדיבר עם כמה מהמפקדים פה, המחבל הגיע איכשהו לקרקעית האדמה,שם שם כמה פצצות איפה שהבסיס של הביניין ואז הביניין קרס וחוץ מזה הוא גם הסתובב בחוץ,כנראה במדים של חייל ושם עוד כמה פצצות על קירות הביניין.
כנראה שהן פצצות מסוג מיוחד,חזקות כמו שלא ראינו אף פעם ובצבע של הקיר,ככה שאף אחד לא חשד
ואז כשהוא התרחק מהמקום הוא פוצץ אותן.. אני בסך הכל יצאתי רגע החוצה עמדתי מילימטר מהביניין ותוך שניה ראיתי את כל הביניין מתפוצץ ואותי עף מטרים קדימה נוחת על הרצפה.. לא היה לי כח לקום או להזעיק עזרה ומצאו אותי רק אחר כך". הוא אומר לך
-
[quote=Ventriloquist;1400039][U][B]קווין:[/B][/U]
אתה הולך לישון וקם בבוקר
סטיב מעיר אותך בזהירות ואומר לך
"שמע היום אמורים להיות האימונים,בשעה 9 בביניין הירוק,תתארגן תראה קצת טלויזיה הבנות עוד לא קמו אבל אני וגארי הולכים כבר מעכשיו,ואל תדאג השעה 7:30" אומר לך סטיב והולך
[/quote]
אני קופץ מהמיטה ומתארגן בטיל ואז אני רץ אחריהם וקורא "היי! סטיב! חכו לי!" וכשאני מגיע אליהם אני הולך איתם
-
[u][b]קווין:
[/b][/u]אתה לא מגיע אליהם אבל אתה הולך לביניין הירוק כדי לבדוק, אתה לא מוצא אותם ומגלה שעכשיו חדר האוכל פתוח.
אתה מסתובב בו ומגלה שהם יושבים בשולחן "בוא קווין תצטרף!" הם אומרים לך
-
[quote=Ventriloquist;1400976][U][B]קווין:[/B][/U]
אתה לא מגיע אליהם אבל אתה הולך לביניין הירוק כדי לבדוק, אתה לא מוצא אותם ומגלה שעכשיו חדר האוכל פתוח.
אתה מסתובב בו ומגלה שהם יושבים בשולחן "בוא קווין תצטרף!" הם אומרים לך[/quote]
אני לוקח אוכל ומצטרף אליהם "היי לא יצא לנו להכיר כ"כ אתמול בערב אז יאאלה בואו נספר קצת על עצמנו מאיפה אתם? איפה למדתם לפני שהגעתם לכאן? והאם אתם מתמחים במשהו?"
-
[u][b]קווין הארלם:
[/b][/u]"אני ג'וליה דינג,במקור ההורים שלי מסין אבל אני נולדתי בארה''ב. ההתמחות שלי היא קונג פו" אומרת הראשונה
"סטיב טייסון" אומר הראשון בפה מלא "נולדתי בארצות הברית ואני מתמחה בג'ודו"
"גארי סנדסטון,ההורים שלי במקור מאנגליה,אבל גם אני כמו ג'וליה נולדתי בארה''ב, ההתמחות שלי היא חץ וקשת,אז אני מניח שרובה צלפים לא יהיה בעיה".
"ג'ניפר קינג,נולדתי גם אני בארצות הברית וההתמחות שלי היא ג'יוג'יטסו"
"עזוב אותך עכשיו דיבורים בוא נאכל!" אומר סטיב הרעב
"אויש עזוב אותו" אומרת ג'וליה "בואו נדבר זה באמת מעניין" היא מסתכלת עליך
-
[QUOTE=Ventriloquist;1400039][u][b]
[u][b]ג'קסון:
[/b][/u]אתה הולך בין החיילים ומספר לכמה עד שאתה רואה שוב את אותו חייל מוזר שראית בפעם הקודמת
"נו,מה אתה אומר,כשאני רוצה לפוצץ דברים אני מפוצץ.. שמעתי שהלכו 20 אלף הא? הצלחתי הפעם" הוא אומר ומחייך חיוך שטני[/QUOTE]
אני אומר לו" אתה חתיכת שטן! , למה אתה הטרג מלא אנשים חפם מפשע!".
אני אברח במהירות מן החייל ואחפש ת המפקד להודיע מה קרה לי הרגע.
-
[QUOTE=Ventriloquist;1400144][u][b]סופי:
[/b][/u]"לפי מה שהבנתי,ככה סיפר לי ג'סטין שדיבר עם כמה מהמפקדים פה, המחבל הגיע איכשהו לקרקעית האדמה,שם שם כמה פצצות איפה שהבסיס של הביניין ואז הביניין קרס וחוץ מזה הוא גם הסתובב בחוץ,כנראה במדים של חייל ושם עוד כמה פצצות על קירות הביניין.
כנראה שהן פצצות מסוג מיוחד,חזקות כמו שלא ראינו אף פעם ובצבע של הקיר,ככה שאף אחד לא חשד
ואז כשהוא התרחק מהמקום הוא פוצץ אותן.. אני בסך הכל יצאתי רגע החוצה עמדתי מילימטר מהביניין ותוך שניה ראיתי את כל הביניין מתפוצץ ואותי עף מטרים קדימה נוחת על הרצפה.. לא היה לי כח לקום או להזעיק עזרה ומצאו אותי רק אחר כך". הוא אומר לך[/QUOTE]
''טוב...אני מקווה שתרגיש טוב'' אומר לו מעט באי נוחות.
''טוב אני צריכה ללכת..שותפיי לחדר בטח דואגים לי'' אומר לו במטרה להיחלץ מהצב ''אבו לבקר אותך מחר'' אוסיף ואפנה לחדרי
-
[quote=Ventriloquist;1402027][U][B]קווין הארלם:[/B][/U]
"אני ג'וליה דינג,במקור ההורים שלי מסין אבל אני נולדתי בארה''ב. ההתמחות שלי היא קונג פו" אומרת הראשונה
"סטיב טייסון" אומר הראשון בפה מלא "נולדתי בארצות הברית ואני מתמחה בג'ודו"
"גארי סנדסטון,ההורים שלי במקור מאנגליה,אבל גם אני כמו ג'וליה נולדתי בארה''ב, ההתמחות שלי היא חץ וקשת,אז אני מניח שרובה צלפים לא יהיה בעיה".
"ג'ניפר קינג,נולדתי גם אני בארצות הברית וההתמחות שלי היא ג'יוג'יטסו"
"עזוב אותך עכשיו דיבורים בוא נאכל!" אומר סטיב הרעב
"אויש עזוב אותו" אומרת ג'וליה "בואו נדבר זה באמת מעניין" היא מסתכלת עליך[/quote]
"טוב..."אני מרגיש לא נוח בזה שהיא מסתכלת עלי ככה "אני קווין הארלם אני נולדתי בארה"ב אבל יש לי מקור מרוחק בישראל, אני למדתי בפנימייה צבאית וההתמחות שלי בעיקר זה צלפות ולחימה בשטח בנוי אבל שלא כמוכם אני משמש ברובים ולא בקרב מגע" אני אומר בחיוך וקורץ.
-
[u][b]ג'קסון:
[/b][/u]"למה? כי אני עלי דאסופ קאמייני השליט האחד והיחיד של קוברה,למזלך,או לרוע מזלך אין לי זמן לשחק איתך."
הוא מסתכל ואתה מרגיש שאתה לא יכול לברוח "אקסגראניז'ור! טפל בו!" הוא אומר והולך ופתאום אדם ענקי בגובה של כ2 מטרים עומד מולך,הוא נראה חזק מאוד ואתה משותק מפחד
"אתה רוצה להלחם באקסגראניז'ור? כי אני לא אתן לך לברוח!"
*רודריק גוסטב אקסגראניז'ור יתווסף מיד לדף הדמויות,תמונה בקרוב*
[u][b]סופי:
[/b][/u]"אני יודע שאת שונאת אותי אבל בבקשה תבואי!" הוא מבקש ואת הולכת,בינתיים את חוזרת ואת רואה את ג'ורג'
"קדימה סופי את באה לאימונים בביניין הירוק? זה תכף מתחיל" הוא אומר לך
[u][b]קווין:
[/b][/u]"ישראל? ואו כל כך אקזוטי" היא אומרת לך "יפה מאוד שאתה מוכן להשתמש ברובים זה יעזור לך בשדה הקרב" ממשיך ואומר סטיב בזמן שהוא אוכל
-
[quote=Ventriloquist;1402632][U][B]ג'קסון:[/B][/U]
"למה? כי אני עלי דאסופ קאמייני השליט האחד והיחיד של קוברה,למזלך,או לרוע מזלך אין לי זמן לשחק איתך."
הוא מסתכל ואתה מרגיש שאתה לא יכול לברוח "אקסגראניז'ור! טפל בו!" הוא אומר והולך ופתאום אדם ענקי בגובה של כ2 מטרים עומד מולך,הוא נראה חזק מאוד ואתה משותק מפחד
"אני יודע שאת שונאת אותי אבל בבקשה תבואי!" הוא מבקש ואת הולכת,בינתיים את חוזרת ואת רואה את ג'ורג'
[U][B]קווין:[/B][/U]
"ישראל? ואו כל כך אקזוטי" היא אומרת לך "יפה מאוד שאתה מוכן להשתמש ברובים זה יעזור לך בשדה הקרב" ממשיך ואומר סטיב בזמן שהוא אוכל[/quote]
אני מתחיל גם לאכול ושואל בתדהמה "מה זתומרת זה יעזור לי בשדה קרב?! זה כמעט הנשק היחיד בקרב!"
-
[u][b]קווין:
[/b][/u]"אז זהו שלא.. מסופר על לוחם נדיר בצבא קוברה בשם רודריק גוסטב אקסגראניז'ור, הוא ענק בגובה 2 מ' אולי יותר, והוא שרירי וחזק בטירוף בצורה שלא ראית אי פעם. כשהוא נמצא בשדה הקרב הוא מסוגל לנצח מעל 100 חיילים אפילו אם הם יורים עליו את כל התחמושת,כדורים לא משפיעים עליו בכלל.. הוא פשוט מפלס לו דרך בתוך הכדורים וממשיך הלאה כדי לכסח את החיילים שירו בו. אומרים שדאסופ כבר נמצא בתוך הצבא שלנו ואם הוא כאן אז אני מניח שאקסגראניז'ור איתו, קצת יהיה קשה לחייל כזה להתחבא ולהיות מוסווה אבל אם אף אחד לא קלט את דאסופ כנראה שאף אחד לא קלט גם אותו. כולם יודעים איך דאסופ נראה אבל כנראה שהוא הצליח להתחבא איכשהו,הוא זה שגרם לפיגוע." אומר לך גארי במפתיע אחרי שבמשך רוב הארוחה הוא שתק
-
[quote=Ventriloquist;1402857][U][B]קווין:[/B][/U]
"אז זהו שלא.. מסופר על לוחם נדיר בצבא קוברה בשם רודריק גוסטב אקסגראניז'ור, הוא ענק בגובה 2 מ' אולי יותר, והוא שרירי וחזק בטירוף בצורה שלא ראית אי פעם. כשהוא נמצא בשדה הקרב הוא מסוגל לנצח מעל 100 חיילים אפילו אם הם יורים עליו את כל התחמושת,כדורים לא משפיעים עליו בכלל.. הוא פשוט מפלס לו דרך בתוך הכדורים וממשיך הלאה כדי לכסח את החיילים שירו בו. אומרים שדאסופ כבר נמצא בתוך הצבא שלנו ואם הוא כאן אז אני מניח שאקסגראניז'ור איתו, קצת יהיה קשה לחייל כזה להתחבא ולהיות מוסווה אבל אם אף אחד לא קלט את דאסופ כנראה שאף אחד לא קלט גם אותו. כולם יודעים איך דאסופ נראה אבל כנראה שהוא הצליח להתחבא איכשהו,הוא זה שגרם לפיגוע." אומר לך גארי במפתיע אחרי שבמשך רוב הארוחה הוא שתק[/quote]
"טוווב" אני אומר קצת מופתע מהתשובה הלא צפויה "אבל עדיין לא הבנתי למה יהיה מצב שאני אמטרך קונג פו או מה שזה לא יהיה בשדה קרב של ימינו יעני של מכונות מלחמה (רובים טנקים מטוסים וכאלה...)" אני שואל
-
[u][b]סופי:
[/b][/u]"אני יודע שאת שונאת אותי אבל בבקשה תבואי!" הוא מבקש ואת הולכת,בינתיים את חוזרת ואת רואה את ג'ורג'
''קדימה!'' אומר בחיוך, אני אקח במהירות את החרב שלי וארוץ עם שותפוו לחדר לבניין הירוק בהתרגשותת
-
[u][b]קווין:
[/b][/u]"אני חושב שאתה לא מבין,לצבא קוברה אין טיפת טכנולוגיה מבחינה טכנולוגית קוברה כצבא נמצאת במקום נמוך מאוד,אין להם שום חידושים צבאיים ואף אחד מהם לא מחזיק אפילו לא אקדח. מה שכן הם ללא ספק הצבא המסוכן ביותר שיש, הם מתפצלים ל2 סוגים של כוחות,כוח פיזי כמו במקרה של אקסגראניז'ור וכוח מאגי, יש להם בצבא קוסם מאגי חזק ברמות מפחידות, אני יודע שזה נשמע לך ימי הביניים אבל הקוסם הזה,שנדמה לי ששמו הוא וולף אקווס-פיירוס הוא מסוכן ברמות שאתה לא מתאר לעצמך,והרי קראתי לצבא הזה הכי מסוכן,אז זהו שאקווס-פיירוס לא לבד ויש לו אלפי תומכים שלמדו את שיטותיו ומסוכנים טיפה פחות ממנו,אבל עדיין אלפים.
מה שאני מנסה להגיד פה,זה שבעזרת אקווס-פיירוס,אקסגראניז'ור ובעיקר בעזרת דאסופ, הצבא של קוברה הוא הצבא הכי מסוכן בעולם ללא ספק, והמקדש הזה שנבנה בקוברה, אספליר, מסתיר סודות מאגיים מסוכנים מאוד. מול אף אחד מהכוחות של קוברה רובים,טילים ואפילו נשק גרעיני לא יעזרו." הוא אומר לך מודאג.
[u][b]סופי:
[/b][/u]את מגיעה אל הביניין הירוק
"ברוכים הבאים,אני האנק באריוס מנהל הפנימיה, בסך הכל באתי כדי לאחל לכם בהצלחה. המורה שלכם לאומנויות הלחימה השונות והנשקים,אלכס קרייג יפתח כעת את דבריו". אומר איש שנמצא בחדר,איתכם נמצאים עוד כ50 חיילים,ואז נכנס לחדר אדם ומתחיל לדבר.
"כן כפי שהציג אותי האנק, אני אלכס והמטרה שלי היא לעזור לכם להתמודד עם צבא הרשע ולאמן אתכם. באימון של היום אני אדחק אתכם עד קצה גבול היכולת, והסיבה שתרצו לשתף פעולה היא שמי שמנצח,ויהיו רק 5 כאלה מתוך ה50, ייקבל 20 נקודות לדירוג ויהפך לטוראי רשמי.
ובכן המבחנים של היום הם:ריצת 5,000 מטר, זריקת כדור למרחק,צליפה עם רובי דמה, ומבחן אומנויות לחימה שבו תצטרכו להלחם מול רובוט המופעל באמצעות סימולטור.
רק ה2 שיעברו בהצלחה את כל המבחנים ייזכו לנקודות דירוג.
אתם רשאים כעת לצאת החוצה וללכת לביתן אשר לו המספר של המבחן בו אתם רוצים להתחיל,לאחר מכן תמשיכו למבחן הבא. המספרים הם לפי מה שתיארתי 5,000 מ' זה 1, ומבחן אומנויות הלחימה הוא 4." אומר אלכס.
-
[u][b]סופי:
[/b][/u]את מגיעה אל הביניין הירוק
"ברוכים הבאים,אני האנק באריוס מנהל הפנימיה, בסך הכל באתי כדי לאחל לכם בהצלחה. המורה שלכם לאומנויות הלחימה השונות והנשקים,אלכס קרייג יפתח כעת את דבריו". אומר איש שנמצא בחדר,איתכם נמצאים עוד כ50 חיילים,ואז נכנס לחדר אדם ומתחיל לדבר.
"כן כפי שהציג אותי האנק, אני אלכס והמטרה שלי היא לעזור לכם להתמודד עם צבא הרשע ולאמן אתכם. באימון של היום אני אדחק אתכם עד קצה גבול היכולת, והסיבה שתרצו לשתף פעולה היא שמי שמנצח,ויהיו רק 5 כאלה מתוך ה50, ייקבל 20 נקודות לדירוג ויהפך לטוראי רשמי.
ובכן המבחנים של היום הם:ריצת 5,000 מטר, זריקת כדור למרחק,צליפה עם רובי דמה, ומבחן אומנויות לחימה שבו תצטרכו להלחם מול רובוט המופעל באמצעות סימולטור.
רק ה2 שיעברו בהצלחה את כל המבחנים ייזכו לנקודות דירוג.
אתם רשאים כעת לצאת החוצה וללכת לביתן אשר לו המספר של המבחן בו אתם רוצים להתחיל,לאחר מכן תמשיכו למבחן הבא. המספרים הם לפי מה שתיארתי 5,000 מ' זה 1, ומבחן אומנויות הלחימה הוא 4." אומר אלכס.[/QUOTE]
''אוקיי'' אומר ''אומ..אומנויות לחימה גופניות או למשל בחרב או רובה?'' אשאל את אלכס קרייג.
לאחר מכן אומר לעצמי ''עם כל האימונים שעשיתי בבית אני לוקחת את ריצת ה5000 בדקה'' אומר לעצמי ואלך לעשות מתיחות, לאחר מכן אלך לביתן מספר ארבע ואחכה לזינוק, אני אתחיל בקצר קבוע עד ל1000 מטר שם אתחיל לעלות את הקצב עד 2500 ושם אתן ספרינט עד הסוף
-
[quote=Ventriloquist;1403395][U][B]קווין:[/B][/U]
"אני חושב שאתה לא מבין,לצבא קוברה אין טיפת טכנולוגיה מבחינה טכנולוגית קוברה כצבא נמצאת במקום נמוך מאוד,אין להם שום חידושים צבאיים ואף אחד מהם לא מחזיק אפילו לא אקדח. מה שכן הם ללא ספק הצבא המסוכן ביותר שיש, הם מתפצלים ל2 סוגים של כוחות,כוח פיזי כמו במקרה של אקסגראניז'ור וכוח מאגי, יש להם בצבא קוסם מאגי חזק ברמות מפחידות, אני יודע שזה נשמע לך ימי הביניים אבל הקוסם הזה,שנדמה לי ששמו הוא וולף אקווס-פיירוס הוא מסוכן ברמות שאתה לא מתאר לעצמך,והרי קראתי לצבא הזה הכי מסוכן,אז זהו שאקווס-פיירוס לא לבד ויש לו אלפי תומכים שלמדו את שיטותיו ומסוכנים טיפה פחות ממנו,אבל עדיין אלפים.
מה שאני מנסה להגיד פה,זה שבעזרת אקווס-פיירוס,אקסגראניז'ור ובעיקר בעזרת דאסופ, הצבא של קוברה הוא הצבא הכי מסוכן בעולם ללא ספק, והמקדש הזה שנבנה בקוברה, אספליר, מסתיר סודות מאגיים מסוכנים מאוד. מול אף אחד מהכוחות של קוברה רובים,טילים ואפילו נשק גרעיני לא יעזרו." הוא אומר לך מודאג.
.[/quote]
"יכול להיות שמה שאתה אומר זה נכון לגבי נשק שרואים אותו אבל צלף מאומן יכול לירות ואפחד לא ידע מי ירה ומאיפה הוא ירה ויותר מי זה: עד שהכדור יפגע בבנאדם אפחד לא ידע שיש שם צלף בכלל!" אני אומר בהתלהבות "ובוא נגיד שבקוסמים באמת אי אפשר לפגוע, אבל לפחות חצי מהצבא שלו אנחנו יכולים להשמיד! את כל האלה עם האומנויות לחימה כמה טילים טובים או צלפים מאומנים יכולים להרוס בקלות!"
-
[u][b]קווין:
[/b][/u]"איזה תמים אתה.." אומר גארי ומוציא משהו שנראה כמו מחשב כף יד, הוא מראה לך סרטון.
"זה סרטון של אקסגראניז'ור וצבאו של 50 חיילים,אלה החזקים, נגד 250 צלפים ו1000 אנשים עם באזוקות ונשקים כבדים."
אתה רואה בסרטון אדם ענק ומפלצתי וצבא כמוהו ללא נשקים, אתה רואה את הצלפים על הביניינים והחיילים האלו פשוט עוקרים את הביניינים ממקומם ומפילים את הביניינים והצלפים בתוכם, הבזוקות וכדורי הצלפים שנורים לעברם לא פוגעים בהם ואם כן הם אפילו לא שורטים, לפי השעה שכתובה בסרטון אתה מבין שלקח לצבא אקסגראניז'ור רק שעה להרוג את כל החיילים של הצבא השני ולצאת בלי שריטה, כל איזור הקרב הרוס.
"זה סרטון שצולם על ידי אחד מאנשיו כדי להדגים את כוחו,תאמין לי אתה לא יודע על מה אתה מדבר כשאתה חושב שטילים וצלפים יעזרו מולם."
[u][b]סופי:
[/b][/u]"אומנויות לחימה ברובים או חרבות,בחירה שלך"
את מגיעה ורוצה להתחיל את הריצה אך להפתעתך את רואה שם מכשולים, בריכה של 1400 מ' מים, בריכה של 1600 מ' בוץ ובריכת כדורים של 1600 מ' של כדורים(כמו בריכות כדורים של ילדים קטנים) סך כל המרחק של הקטעים הקטנים של אדמה רגילה שמחברים בין הבריכות ובין קו הסיום הוא רק 400 מ'.
"קדימה חיילים צאו לדרך!" אומר אלכס קרייג
-
[u][b]סופי:
[/b][/u]"אומנויות לחימה ברובים או חרבות,בחירה שלך"
את מגיעה ורוצה להתחיל את הריצה אך להפתעתך את רואה שם מכשולים, בריכה של 1400 מ' מים, בריכה של 1600 מ' בוץ ובריכת כדורים של 1600 מ' של כדורים(כמו בריכות כדורים של ילדים קטנים) סך כל המרחק של הקטעים הקטנים של אדמה רגילה שמחברים בין הבריכות ובין קו הסיום הוא רק 400 מ'.
"קדימה חיילים צאו לדרך!" אומר אלכס קרייג[/QUOTE]
אפשרות 1:sorry:
שאצא ארגיש מעט עייפה אך אמשיך במרץ, אני אכנס לבריכת הכדורים ואלך בעדינות אך בזריזות לצד השני ואצא.
ואז אתיעל לדפוק ספרינט לקו הסיום
-
[QUOTE=Ventriloquist;1402632][u][b]ג'קסון:
[/b][/u]"למה? כי אני עלי דאסופ קאמייני השליט האחד והיחיד של קוברה,למזלך,או לרוע מזלך אין לי זמן לשחק איתך."
[/QUOTE]
אני אומר לדאסופ" אני להילחם נגד הענק הזה? זה לא כוחות בכלל, זה די ברור שענק 2 מטר הזה יכסח אותי בקלי קולות. אין לך איזה חייל בגובה שלי שהקרב יהיה הוגן.".
בזמן הזה שאשאל את דאסופ אסתכל מסביבי ו אחפש כל דבר שישמש לי כלי נשק נגד הענק.
-
[u][b]סופי:
[/b][/u]*אוקיי*
---------------
את מצליחה לפי התוכניות ומסיימת ראשונה,קרייג מאוד מרוצה.
"אוקיי עכשיו תבחרי את התחרות הבאה" הוא אומר בשמחה.
"הטבלה של ה5 בתחנה הראשונה של כולם כרגע היא:
במקום הראשון:סופי
במקום השני:מיקאל מקדרמוט
במקום השלישי:סבסטיאן דה מונט
במקום הרביעי:ג'ורג' ווטרסון
ובמקום החמישי:איתן טיילור
מזל טוב לכולם ותבחרו את התחרות הבאה שלכם"
[u][b]ג'קסון:
[/b][/u]"הוגן? הרגע רצחנו 20 אלף אנשים למה נראה לך שאני אדם הוגן?" הוא צוחק בפראות.
"ולגבי חייל בגובה שלך,יש אותי,אבל אם אתה תלחם מולי אתה תמות בשניה
זה לא שאקסגראניז'ור לא יכול להרוג אותך בשניה זה פשוט שהוא לא מספיק נמוך לך."
אקסגראניז'ור מתקרב אליך,הוא מרים אותך מהצוואר ומעלה אותך לגובה ואז הוא מטיח אותך ברצפה
נפער חור די גדול ברצפה וכואב לך מאוד. אתה לא מצליח לראות שום נשק פרט לאבנים קטנות
-
[QUOTE=Ventriloquist;1404056][u][b]סופי:
[/b][/u]*אוקיי*
---------------
את מצליחה לפי התוכניות ומסיימת ראשונה,קרייג מאוד מרוצה.
"אוקיי עכשיו תבחרי את התחרות הבאה" הוא אומר בשמחה.
"הטבלה של ה5 בתחנה הראשונה של כולם כרגע היא:
במקום הראשון:סופי
במקום השני:מיקאל מקדרמוט
במקום השלישי:סבסטיאן דה מונט
במקום הרביעי:ג'ורג' ווטרסון
ובמקום החמישי:איתן טיילור
מזל טוב לכולם ותבחרו את התחרות הבאה שלכם"
''אומנויות לחימה דא'' אומר לו ואלך לביתן בו מתחרים באומנויות לחימה.
אני אוציא את החרב שלי ואשאל עם יש לי יריב\בובת לחימה להראות עליה\להראות תנועות בסיסיות?
-
[QUOTE=Ventriloquist;1404056][u][b]
[u][b]ג'קסון:
[/b][/u]"הוגן? הרגע רצחנו 20 אלף אנשים למה נראה לך שאני אדם הוגן?" הוא צוחק בפראות.
"ולגבי חייל בגובה שלך,יש אותי,אבל אם אתה תלחם מולי אתה תמות בשניה
זה לא שאקסגראניז'ור לא יכול להרוג אותך בשניה זה פשוט שהוא לא מספיק נמוך לך."
אקסגראניז'ור מתקרב אליך,הוא מרים אותך מהצוואר ומעלה אותך לגובה ואז הוא מטיח אותך ברצפה
נפער חור די גדול ברצפה וכואב לך מאוד. אתה לא מצליח לראות שום נשק פרט לאבנים קטנות[/QUOTE]
מעניין אותי לדעתם מאיפה המצאת את השם של הענק.
--------
אני אומר בליבי" יש לי רעיון " ואז אפנה אל דאסופ" איך יכולתי לשכוח שאתה לא אדם הגון. היתי מפגגר ששאלתי שאלה כזאת".
אחרי זה ארוץ הר לעבר האבנים הקטנות שאני רואה, ארים אותם ואז אתחיל להשליך את האבנים בכל הכוח שלי לעבר העניינים של אקסגראניז'ור כדי לגרום לו להתעבר.
-
[u][b]ג'קסון:
[/b][/u]סתם חרבשתי שם,אין באמת שם כזה
-------------------------------
אתה זורק אבנים אל העיניים שלו אבל הוא מתחמק בקלות,בינתיים הוא מתעצבן ודורך עליך,הבור באדמה הופך יותר ויותר לעמוק,ואז לפתע אתה רואה מתוך חור קטן באדמה,שכנראה יש חדר סודי מתחתיכם.
[u][b]סופי:
[/b][/u]"יש לך בובת אימונים(רובוט),אני שם אותה על דרגה 8 מתוך 10 כי לדעתי את די מנוסה צאי לדרך!" אומר לך אלכס קרייג
-
[u][b]סופי:
[/b][/u]"יש לך בובת אימונים(רובוט),אני שם אותה על דרגה 8 מתוך 10 כי לדעתי את די מנוסה צאי לדרך!" אומר לך אלכס קרייג[/QUOTE]
ברגע שהרובוט יתחיל לזוז אראה את כושר המהירות והזריזות שלי ואתחמק מכל מכות החרב של הבובה, כאשר יד הבובה האוחזת בחרב תתקרב אליי אחסום את החרב בחרבי וכאשר היא פנה לתת תנופה אכה עם חרבו מלמטה במטרה לחתוך את יד הרובוט.
לאחר מכן עם לא אצליח אנסה להשתמש בחרבי ולנעוץ אותה בבטן הבובה ואז שוב לקטוע את היד האוחזת בחרב, לבסוף שאצליח אלך לאריק קרייג ואומר מעט מותשת ''אפשר בבקשה כוס מים?''
-
[u][b]סופי:
[/b][/u]מה שאני לא אוהב בהמשכים שלך זה שאת קופצת קרב שלם בתגובה אחת ואני לא אוהב את זה בכלל,במקרה הזה אני מתייחס רק לחלק הראשון ביותר של התגובה.
------------------------------------------------------------------
את רוצה לנסות ולהכות את הבובה אבל היא רק מחכה,זזה במהירות אבל לא תוקפת.
בשניה שאת לא שמה לב היא מפילה לשניה את החרב,בועטת בך ברגליים ומפילה אותך
ואז היא מרימה את החרב שלה ומחכה למהלך הבא
-
[QUOTE=Ventriloquist;1404067][u][b]סופי:
[/b][/u]מה שאני לא אוהב בהמשכים שלך זה שאת קופצת קרב שלם בתגובה אחת ואני לא אוהב את זה בכלל,במקרה הזה אני מתייחס רק לחלק הראשון ביותר של התגובה.
------------------------------------------------------------------
את רוצה לנסות ולהכות את הבובה אבל היא רק מחכה,זזה במהירות אבל לא תוקפת.
בשניה שאת לא שמה לב היא מפילה לשניה את החרב,בועטת בך ברגליים ומפילה אותך
ואז היא מרימה את החרב שלה ומחכה למהלך הבא[/QUOTE]
'אומ...' אחשוב במוחי.
אני אתכופף במהירות ואשסף (ככה אומרים?:sorry: ) את רגליה בתקווה להצליח.
אני ינסה לששסף (עם ככה אומרריםXD) את שאר חלקי גופה של הבובה ולאחר שאראה איך היא מגיבה אחליט מה לעשות במשך
-
[QUOTE=Ventriloquist;1404064][u][b]ג'קסון:
[/b][/u]סתם חרבשתי שם,אין באמת שם כזה
-------------------------------
אתה זורק אבנים אל העיניים שלו אבל הוא מתחמק בקלות,בינתיים הוא מתעצבן ודורך עליך,הבור באדמה הופך יותר ויותר לעמוק,ואז לפתע אתה רואה מתוך חור קטן באדמה,שכנראה יש חדר סודי מתחתיכם.
[/QUOTE]
אני אומר בליבי" יש ניצלתי, אני לא עומד למות כאן".
אני אנסה להתגנב אל המתור במהירות ולחפש שם מחסה מן הענק שרוצה להרוג אותי.
-
[u][b]ג'קסון:
[/b][/u]אתה מנסה להכנס דרך החור ולא מצליח,כנראה שתצטרך לגרום לו להפיל אותך עוד פעם אחת בשביל שהחור ייתרחב עוד קצת.
הוא עומד ומחכה,כועס מאוד
[u][b]סופי:
[/b][/u]את מנסה לשסף את רגליה אבל היא קופצת ודורכת לך על הרגליים,החרב נופלת לך מהידיים ואלכס קרייג מסתכל עלייך בחוסר רצון