-
[QUOTE=מונקי;1418955]
Gallade123:
סקווירטל מתחיל להסתחרר בתוך בשריון שלו וענפי העץ מתחלים להסדק עד שהם נשברים.
בזמן שלקח לו לשבור את הענפים פוקימון הדשא הקטן מתחיל להרות סמנים של קרב וניראה שהוא עומד לצאת מהשיתוק בתוך זמן קצר, למרות זאת סקווירטל ממשיך בהוראות שלך ומשתמש במתקפת מגן שפוגעת בפוקימון אך לא מעלפת אותו.
הפוקימון הקטן הופך לעצבני ושולך שוב גל של עלי תער קטלנים.[/QUOTE]
"סקווירטל, תיכנס לשיריון שלך כדי להתחמק מהעלי תער ואז תשתמש במתקפת מגן שוב!" אני אומר לסקווירטל ונושם לרווחה על זה שהוא הצליח להשתחרר מהעץ.
-
Gallade123:
סקווירטל נכנס לשריון שלו וכל עלי התער עפים לכיוון הפוקימון הקטן בחזרה.
לפתע הפוקדע אומר בקול "מזל טוב סקווירטל למד התקשחות."ומשתתק בשנית
לאחר מכן סקווירטל תוקף על מתקפת המגן וההתקפת המגן בנוסף לעלי התער שחזרו על הפוקימון מעלפים אותו.
-
[QUOTE=מונקי;1418959]Gallade123:
סקווירטל נכנס לשריון שלו וכל עלי התער עפים לכיוון הפוקימון הקטן בחזרה.
לפתע הפוקדע אומר בקול "מזל טוב סקווירטל למד התקשחות."ומשתתק בשנית
לאחר מכן סקווירטל תוקף על מתקפת המגן וההתקפת המגן בנוסף לעלי התער שחזרו על הפוקימון מעלפים אותו.[/QUOTE]
"כל הכבוד סקווירטל, תחזור!" אני אומר לסקווירטל ואז זורק על הפוקימון הקטן פוקדור בהתרגשות ואז אני בודק אותו בפוקדע.
-
Gallade123:
אתה זורק על הפוקימון המעולף את הפוקדור והוא נע למשך כמה שניות ונעצר. הפוקדע מודיע לך "מזל טוב תפסתה אודיש,אודיש יודע :עלי תער,דחיפה וצרחה.
בנתיים אתה מודה לסקווירטל על עבדתו הטובה ומחזיר אותו לפוקדור שלו.
השביל שהלכתה בו התרוקן מפוקימונים ויש בו כרגע רק אגם ושטח דשא גדול ורחב.
בהמשך ישנו שביל נוסף שמוביל על פנים היער.
-
[QUOTE=מונקי;1418972]Gallade123:
אתה זורק על הפוקימון המעולף את הפוקדור והוא נע למשך כמה שניות ונעצר. הפוקדע מודיע לך "מזל טוב תפסתה אודיש,אודיש יודע :עלי תער,דחיפה וצרחה.
בנתיים אתה מודה לסקווירטל על עבדתו הטובה ומחזיר אותו לפוקדור שלו.
השביל שהלכתה בו התרוקן מפוקימונים ויש בו כרגע רק אגם ושטח דשא גדול ורחב.
בהמשך ישנו שביל נוסף שמוביל על פנים היער.[/QUOTE]
אני אשמח על התפיסה של אודיש ואמשיך בדרכי אל פנים היער.
-
[quote=מונקי;1418955]קודם כל שתהיה שנה אזרחית טובה
-------------------------------------
Roronoa zoro:
סטארלי מתחמק ע"י המתקפה המהירה בקושי ומגיע מאחורי פוקימון הגז במהירות עם מתכפת כנף חזקה מתנופת מתקפת המהירות ופוגע בו בחוזקה, פוקימון הגז איננו מוותר ומתקרב על סטארלי כאשר גופו מתחיל להיות לבן וקרח נופל ממנו זוהי מתקפת אגרוף קרח.
[/quote]
גם לך:)
----
"תתחמק שוב עם מתקפה מהירה" אומר לסטארלי "ועכשיו שוב מתקפת כנף" אוסיף ואנסה לחשוב על אסטרטגיה 'לסטארלי אין עוד מתקפות חוץ ממתקפת כנף שיכולות להשפיע' אחשוב לעצמי 'אה! רגע! בעצם יש לו גם ניקור מקדחה... אבל זה יהיה הימור גדול מידי' כל זה יעבור בראשי במהירות הבזק ואז אגיד לסטארלי להשתמש במתקפה מהירה כדי להתקרב לפוקימון במהירות ואז להשתמש בתנופה כעזר ולהשתמש בניקור מקדחה"
-
Roronoa zoro:
סטארלי חומק בקלילות ולאחר מכן משתמש במתקפת כנף אשר פוקימון הגז מצליח להתחמק ממנו בקושי.
בעודך חושב על אסטרטגיה פוקימון הגז מתחיל להיות לבן בשנית אך הפעם לוקח לו הרבה יותר זמן לכך, סטארלי ממשיך לאחר מתן ההוראה ומתחיל להשתמש במתקפה מהירה ושהוא קרוב עלי הוא משתמש בניקור מגדחה אשר גורם לפוקימון הגז ליפול על הקרקע ולהתעלף. ליפני שאתה מספיק להגיב את רואה את סטארלי אשר צונך גם הוא על הקרקע וכנפו לבנה מקרח והעניים שלו עצומות.
Gallade123:
אתה ממשיך בדרכך ביער.
בתוך היער הרבה יותר שקט ויש מאט פוקימונים וחוץ מכמה ניקורים שאתה שומע מעל ראשך הכל שקט ודומם,לאחר זמן רב שדבר ששקט זה ממלאה אותך והשלווה של קול רוח העצים ממלא אותך אתה שומע זעקה של פוקימון מרחוק ואדם שצועק בקול "פוקימון טפש עזוב אותי!"
-
[QUOTE=מונקי;1419209]
Gallade123:
אתה ממשיך בדרכך ביער.
בתוך היער הרבה יותר שקט ויש מאט פוקימונים וחוץ מכמה ניקורים שאתה שומע מעל ראשך הכל שקט ודומם,לאחר זמן רב שדבר ששקט זה ממלאה אותך והשלווה של קול רוח העצים ממלא אותך אתה שומע זעקה של פוקימון מרחוק ואדם שצועק בקול "פוקימון טפש עזוב אותי!"[/QUOTE]
אני יוציא את סקווירטל ואת אודיש מהפוקדור וארוץ אל מקור הרעש.
-
[quote=מונקי;1419209]Roronoa zoro:
סטארלי חומק בקלילות ולאחר מכן משתמש במתקפת כנף אשר פוקימון הגז מצליח להתחמק ממנו בקושי.
בעודך חושב על אסטרטגיה פוקימון הגז מתחיל להיות לבן בשנית אך הפעם לוקח לו הרבה יותר זמן לכך, סטארלי ממשיך לאחר מתן ההוראה ומתחיל להשתמש במתקפה מהירה ושהוא קרוב עלי הוא משתמש בניקור מגדחה אשר גורם לפוקימון הגז ליפול על הקרקע ולהתעלף. ליפני שאתה מספיק להגיב את רואה את סטארלי אשר צונך גם הוא על הקרקע וכנפו לבנה מקרח והעניים שלו עצומות.
[/quote]
"אוי לא..." אמלמל וארוץ לעבר סטארלי 'הוא בטח נפגע ממתקפת קרח וביחד עם המתקפה שהוא לא כל כך שולט בה הוא בטח מותש" אחשוב ואשא את סטארלי למחנה שהקמתי, לאחר שאוודא שהוא בסדר אקח פוכדור ואחזור למקום שבו עילפתי את פוקימון הרוח ואזרוק עליו פוכדור. לאחר שאתפוס\ לא אתפוס את הפוקימון אחזור למחנה ואלך לישון
-
Roronoa zoro:
לאחר שאתה מגיע על המחנה עם סטראלי אתה רואה שהוא מתעורר אך הוא מותש וזקוק למנוחה.
לאחר מכן אתה חוזר על זירת הקרב שהייתה במרחק קצר וחוץ מהתיק שלך שהיה מונח על צד הדרך אין כל סימן לפוקימון.
אתה הולך למחנה ונרדם ואתה חולם חלום מוזר ובו פוקימונים ענקיים וחזקים נלחמים נגד אנשי מוטציון מאומנים הייטב ומגונדרים. כאשר את מתאורר מהחלום אתה מוצע את עצמך בתוך יער גדול ובו שני שבלים אחד הוא זה שהלכתה בו אתמול בלילה ומלא בעצים סובוחים והוא אפל במקצט והשני מוביל לאזור מלא דשא ירוק ואור שמש שמציץ מאחורי הצללים של עצים הפזורים בדרך.
Gallade123:
כאשר אתה מגיע על מקור הרעש אתה רואה זוג אנשים עם זובאטים אשר מקיימים קרב עם חבורה של [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/19.png[/IMG] ו[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/43.png[/IMG] לאור מראה האודישים אודיש שלך מלא בנחישות להלחם מול זוג האנשים שעל בגדיהם מודפס המילה "מוטציון".
-
[QUOTE=מונקי;1419231]
Gallade123:
כאשר אתה מגיע על מקור הרעש אתה רואה זוג אנשים עם זובאטים אשר מקיימים קרב עם חבורה של [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/19.png[/IMG] ו[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/43.png[/IMG] לאור מראה האודישים אודיש שלך מלא בנחישות להלחם מול זוג האנשים שעל בגדיהם מודפס המילה "מוטציון".[/QUOTE]
"היי! מה אתם חושבים שאתם עושים?!" אני אצעק אליהם ואז אני אגיד לסקווירטל ולאודיש להשתמש במתקפת מגן ועלי תער על הזובאטים.
-
[quote=מונקי;1419231]Roronoa zoro:
לאחר שאתה מגיע על המחנה עם סטראלי אתה רואה שהוא מתעורר אך הוא מותש וזקוק למנוחה.
לאחר מכן אתה חוזר על זירת הקרב שהייתה במרחק קצר וחוץ מהתיק שלך שהיה מונח על צד הדרך אין כל סימן לפוקימון.
אתה הולך למחנה ונרדם ואתה חולם חלום מוזר ובו פוקימונים ענקיים וחזקים נלחמים נגד אנשי מוטציון מאומנים הייטב ומגונדרים. כאשר את מתאורר מהחלום אתה מוצע את עצמך בתוך יער גדול ובו שני שבלים אחד הוא זה שהלכתה בו אתמול בלילה ומלא בעצים סובוחים והוא אפל במקצט והשני מוביל לאזור מלא דשא ירוק ואור שמש שמציץ מאחורי הצללים של עצים הפזורים בדרך.
[/quote]
לפני שאחליט לאן ללכת אבדוק מה מצבו של סטארלי
אם מצבו השתפר אבחר בדרך האפלה 'ריגושים חדשים ופוקימונים חזקים, זה מה שאני רוצה' אחשוב לעצמי ואתחיל ללכת
אם סטארלי עדיין לא מרגיש טוב כל-כך אבחר בדרך המוארת במטרה להגיע כמה שיותר מהר למרכז פוקימונים שבו יהיה אפשר לרפא אותו
-
Roronoa zoro:
אתה רואה מצבו של סטארלי השתפר אך הוא עדיין מאט עייף אך לא פגוע, על כך אתה בוחר ללכת בדרך האפלה.
בדרך האפלה אין פוקימונים לצערך את לאחר שאתה הולך במשך זמן מה אתה מגיע לקרחת יער ובא אתה רואה 5 מאמני פוקימונים,מתוכם שניים בקרב ושלושה צופים.
בקרב אתה רואה ילד עם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/100.png[/IMG] אשר מעיף מכת ברק אדירה על ה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/276.png[/IMG] של יריבו ומעלף אותו, ומודיע בקול "4 מ 4 אני בלתי מנוצח!"
Gallade123:
זוג האנשים אומרים לך "תלך מפה ילד זה לא עינינך!" בטון מאיים.
למרות זאת אודיש מקשיב להוראה שלך מקודם ומעיף מתר של עלי תער על אחד הזובאטים שמתחיל להראות סמני חולשה. זוג הבריונים שקודם ניסו לגרום לך להסתלק מעצבנים ואומרים "על זה לא ניתן לך ללכת זובאט התקפה מהירה!"
-
[QUOTE=מונקי;1419318]
Gallade123:
זוג האנשים אומרים לך "תלך מפה ילד זה לא עינינך!" בטון מאיים.
למרות זאת אודיש מקשיב להוראה שלך מקודם ומעיף מתר של עלי תער על אחד הזובאטים שמתחיל להראות סמני חולשה. זוג הבריונים שקודם ניסו לגרום לך להסתלק מעצבנים ואומרים "על זה לא ניתן לך ללכת זובאט התקפה מהירה!"[/QUOTE]
"כל הכבוד אודיש!" אני אצעק אליו בעידוד ואז אגיד במהירות "סקווירטל, תשתמש בהתקשחות ותגן על אודיש ואחר כך, אודיש, תדחף את סקווירטל על אחד הזובאטים וסקווירטל, תשתמש במתקפת מגן!"
-
[quote=מונקי;1419318]Roronoa zoro:
אתה רואה מצבו של סטארלי השתפר אך הוא עדיין מאט עייף אך לא פגוע, על כך אתה בוחר ללכת בדרך האפלה.
בדרך האפלה אין פוקימונים לצערך את לאחר שאתה הולך במשך זמן מה אתה מגיע לקרחת יער ובא אתה רואה 5 מאמני פוקימונים,מתוכם שניים בקרב ושלושה צופים.
בקרב אתה רואה ילד עם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/100.png[/IMG] אשר מעיף מכת ברק אדירה על ה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/276.png[/IMG] של יריבו ומעלף אותו, ומודיע בקול "4 מ 4 אני בלתי מנוצח!"
[/quote]
אחשוף את עצמי לפניהם ואשאל "מה דעתך על עוד קרב" אשאל בצניעות ואביע לעבר הפוקימון שבו הילד הישתמש. לאחר מיכן אוציא את הפוקדע כדי לקבל מידע על הפוקימון, שכנראה מסוג חשמל.
-
Roronoa zoro:
הילד מתלהב ואומר לך "בשימחה אני ישמח לאתגר!"
בנתיים אתה בודק את הפוקימון בפוקדע והוא מודיע :"ווקטרוד פוקימון הכדור החשמלי,ווקטרוד הוא מהיר וחזק. ווקטרוד יודע מכת ברק,מהירות וצרחה."
"טוב בגלל שאתה הוא המזמין לקרב אני יתן לך להתחיל בקרב." מודיע הילד הנמרץ.
Gallade123:
אודיש מתתתר מאחורי סקווירטל ומוגן מהתקפת הזובאט הנוסף מפני ששריונו קשוח זובאט נפגעים מהמתקפה בעצמם.
לאחר מכן אודיש משתמש בדחיפה על סקווירטל מה שגורם להעלה במהירותו בזמן מתקפת המגן אשר גורמת לאחד הזובאטים להתעלף.
אחד מהאנשים אז אומר בקול "זובאט טיפשי אפילו להגן אלינו הוא לא יכול מזל שיש לי עוד פוקימון, צא מיאו השתמש בשריטה!" ומופיע לפנך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/52.png[/IMG] עם ציפורניים שלופות שמתקדם לעבר אודיש.
-
[quote=מונקי;1419364]Roronoa zoro:
הילד מתלהב ואומר לך "בשימחה אני ישמח לאתגר!"
בנתיים אתה בודק את הפוקימון בפוקדע והוא מודיע :"ווקטרוד פוקימון הכדור החשמלי,ווקטרוד הוא מהיר וחזק. ווקטרוד יודע מכת ברק,מהירות וצרחה."
"טוב בגלל שאתה הוא המזמין לקרב אני יתן לך להתחיל בקרב." מודיע הילד הנמרץ.
[/quote]
"צ'ארמנדר, צא" אומר ואוציא את צ'ארמנדר מהפוכדור שלו. "צ'ארמנדר תשתמש בצווחה" אומר ואז אוסיף במהירות "ועכשיו רוצ לעברו ותשתמש בשריטה"
-
[QUOTE=מונקי;1419364]
Gallade123:
אודיש מתתתר מאחורי סקווירטל ומוגן מהתקפת הזובאט הנוסף מפני ששריונו קשוח זובאט נפגעים מהמתקפה בעצמם.
לאחר מכן אודיש משתמש בדחיפה על סקווירטל מה שגורם להעלה במהירותו בזמן מתקפת המגן אשר גורמת לאחד הזובאטים להתעלף.
אחד מהאנשים אז אומר בקול "זובאט טיפשי אפילו להגן אלינו הוא לא יכול מזל שיש לי עוד פוקימון, צא מיאו השתמש בשריטה!" ומופיע לפנך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/52.png[/IMG] עם ציפורניים שלופות שמתקדם לעבר אודיש.[/QUOTE]
"סקווירטל, תגן על אודיש שוב עם התקשחות, ואז אודיש, תשתמש בעלי תער על מיאו וסקווירטל, תשתמש בהתקפת מגן על הזובאט השני!" אני צועק אליהם.
-
שם: יונתן
שם במשחק: קווין
גיל ומין: ז 14
רקע: אביו של קווין הוא מאמן פוקימונים מנוסה וידוע. כולם תמיד התייחסו לקווין כ"הבן של לוק" (לוק זה שם אביו). קווין רצה יותר מכל שאנשים יכירו אותו בזכות מי שהוא ולכן החליט להיות מאמן הפוקימונים החזק ביותק בעולם! קווין בא מסינו וכששמע על פוקואוקה הוא החליט שזו תיהיה ההזדמנות שלו להוכיח את עצמו, כי אביו היה ידוע בסינו וחשב אולי שם לא ממש יכירו אותו. קווין נסע לפוקואוקה והתארח שם אצל משפחה עד שהתחיל את מסע הפוקימונים שלו.
תאור/תמונה: [IMG]http://www.deviantart.com/download/170831673/dai_kun__my_oc_pokemon_trainer_by_danielisawesome52-d2tpik9.png[/IMG]
אופי: חכם, מצחיק, שחצן, פחדן
שותף: כן, עדיף בת.
רומנטיקה: תלוי איך זה יתפתח, כרגע לא.
פוקימון התחלתי: בלבאזור
פוקימונים: להשאיר ריק
חפצים: אין סוף פוקדורים, אין סוף אוכל/שתייה לבני אדם ופוקימונים , 1000 שקל, חכה ישנה.
הערות/הארות:אם אפשר שיהיה לי סיזור. אני יודע שנולדנו וגדלנו שם אבל תן לי לעשות את הרקע ככה, טוב?
-
Roronoa zoro:
צ'ארמנדר משתמש בצרחה אשר גורמת לווקטרוד מעט להסס אך הוא איננו משותק.
לאחר מכן צ'ארמנדר משתמש בשריטה, ובאותו רגע אתה שומע את היריב אומר בשמחה "יש הוא תקף אותו פיזית!"
לאחר זמן קצר שהוא איננו מוציא פקודה אתה שם לב שצ'ארמנדר מתחיל להיות משותק והוא איננו זז.
ובזמן זה היריב מודיע :"ווקטרוד תשתמש במתקפה מהירה."
scizor-x:
הרקע בסדר גמור די קצר אבל מעניין,ולכן אתה רשום ומוזמן להגיב להתחלה.
לגבי סיזור אני יתן לכך בהמשך לנסות לתפוס אחד.
Gallade123:
בעוד סקווירטל מתקדם לעבר אודיש כדי להגן עלי האויב אומר "תהיה יצרתי כבר ראיתי אז זה,מיאו מתקפוץ מעל סקווירטל ותשתמש בשריטה!" מיאו עושה בדיוק מה שהמאמן אומר ואודיש נפגע באופן קל.
לאחר מכן אודיש שולח גל של עלי תער למיאו בעצבניות ופוכע בו גם באופן קל,בעוד שסקווירטל מעלף את הזובאט שנותן עם מתקפת המגן שלו.
האויב אומר שוב :" ידעתי שהזובאט לא שווים כלום אבל מה תעשה נגד המיאו שלי? מיאו משתקפת שריטה שוב!"
-
[quote=מונקי;1420025]Roronoa zoro:
צ'ארמנדר משתמש בצרחה אשר גורמת לווקטרוד מעט להסס אך הוא איננו משותק.
לאחר מכן צ'ארמנדר משתמש בשריטה, ובאותו רגע אתה שומע את היריב אומר בשמחה "יש הוא תקף אותו פיזית!"
לאחר זמן קצר שהוא איננו מוציא פקודה אתה שם לב שצ'ארמנדר מתחיל להיות משותק והוא איננו זז.
ובזמן זה היריב מודיע :"ווקטרוד תשתמש במתקפה מהירה."
[/quote]
'אוי לא' אחשוב לעצמי 'הקרב רק התחיל ואני כבר בצרות' אוסיף לחשוב. "צ'ארמנדר תנסה להשתמש בצווחה כי להאט אותו וכשהוא מתקרב אליך תשתמש בשריטה שוב" אומר בקול בטוח כדי להראות לצ'ארמנדר שהכל בסדר
-
[quote=מונקי;1414171][B]ההרשמה נסגרה והמשחק עומד להתחיל אבל קודם לרשומים:[/B]
[SIZE=4]התחלה[/SIZE]
אתה קם מהמיטה בבוקר חם בקיץ.
אתה נרגש מכך ש אתמול היה יום ההולדת שלך, ואתה יודעה מה זה אומר: היום אתה מקבת את הפוקימון הראשון שלך!
לאחר שאתה מצחצח שיניים, מבריש את השיער, אוכל ארוחת בוקר ובכללי מסיים את הפעולות היום יומיות אתה יורד אל אמכם והיא מודיעה לך "איזה בוקר נהדר לצאת למסע!".
לאחר מכן בנימה מתרגשת היא אומרת לכך "בהצלחה במסע".
אתה מודה לה ויוצא אל המעבדה של פרופסור ארכימדס אתה דופק בדלת שלפתע אדם בחלוק לבן פותח את דלת המעבדה ''שלום אני פרופסור ארכימדס אתה בטח___ בוא היכנס!'' הוא אומר לך אתה נכנס אחריו ולפנייך מתגלה מעבדה מדהימה. ''איזה פוקימון תיבחר?'' הוא שואל אותך .
אחרי שאתה עונה הוא נותן לך את הפוקימון ואת הפוקידע ואומר בחיוך שאתה יכול להתקשר אליו מתי שתרצה דרך הפוקדע שלך.
לאחר שקיבלת את הפוקימון הראשון שלך ואת הפוקדע החדש אתה הולך במעלה הדרך לצד שותפכם החדש שלפתע אדם זר מגיע ומציע לכם להילחם מולו, לפני שאתם מספיקים לענות הוא מוציא עכבר מוזר וסגול שניראה כך:[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/19.png[/IMG] מבלי שהוא מחכה לתשובה.
מה תעשו?[/quote]
"אין בעיה!" אגיד 'אני אוכיח לך, אבא, אני אוכיח לכולם, אני אתחיל את המסע הזה בניצחון, לפחות אני מקווה'.
"צא בלבאזור!" אוציא אותו. "בלבאזור, בוא נתחיל בקרב, תשתמש בצרחה תוך כדי שאתה רץ כדי להסיח את דעתו ואל תפסיק עד שתגיע אליו ואז תשתמש בדחיפה!"
-
[QUOTE=מונקי;1420025]
Gallade123:
בעוד סקווירטל מתקדם לעבר אודיש כדי להגן עלי האויב אומר "תהיה יצרתי כבר ראיתי אז זה,מיאו מתקפוץ מעל סקווירטל ותשתמש בשריטה!" מיאו עושה בדיוק מה שהמאמן אומר ואודיש נפגע באופן קל.
לאחר מכן אודיש שולח גל של עלי תער למיאו בעצבניות ופוכע בו גם באופן קל,בעוד שסקווירטל מעלף את הזובאט שנותן עם מתקפת המגן שלו.
האויב אומר שוב :" ידעתי שהזובאט לא שווים כלום אבל מה תעשה נגד המיאו שלי? מיאו משתקפת שריטה שוב!"[/QUOTE]
"סקווירטל, תכנס לשיריון שלך ותשתמש בצרחה! ואודיש, אחרי שקסווירטל משתמש בצרחה תשתמש בעלי תער על מיאו!" אני צועק אליהם בהתרגשות.
-
Roronoa zoro:
צ'ארמנדר מתחיל לצווח בחולשה והקול איננו מאיים כלל ולכן ווקטרוד ממשיך בהתקפתו ופוגע בו מאט.
בזכות הרגיעה שבקול שלך והזיעזוע מהתתקפה של ווקטרוד צ'ארמנדר מתעושש מהשיטוק ומשתמש שוב בשריטה אשר פוגעת שוב וגורמת לנזק נמוך לווקטרוד.
המאמן היריב אומר לך בזמן שצ'ארמנדר מתחיל להפסיק לזוז בשנית " אתה לא לומד הא היכולת של ווקטרוד שלי היא שאם תוקפים אותו באופן פיזי ההתקפה תגרום לפוקימון השני לשיתוק, ווקטרוד תשתמש בהתקפה מהירה שוב!"
scizor-x:
בלבזור יוצא באור גדול ונראה דרוך לקרב, וכאשר הוא שומע את פקודתך הוא מתחיל לרוץ תוך שימוש בצרחה,
הדבר גורם לפוקימון העכבר לתהות 'מה בדיוק הפוקימון הזה עושה?' ועל כן הוא איננו מגיב למרות בקשת היריב שיתחמק,על כן הפוקימון נפגע מהדחיפה.
היריב אומר בקול "רטטה על תפסיק אתה יכול להביס אותו אל תתייחס לתנוע של בלבזור ותתקוף, התקפה מהירה!"
רטטה אשר כבר התאושש מההתקפה מתחיל לרוץ במהירות לעבר בלבזור כדי למצוע נקמה.
Gallade123:
סקווירטל נכנס במהירות לתוך השריון שלו ומתחיל לצרוח הקול האיום אשר בוקע מהשיריון שלו גורם למיאו לסגת ובאותו רגע אודיש משתמש בעלי תער אשר גורמים למיאו להתעלף.
האויב אומר "שיט אין לי עוד פוקימונים בו נברח!" וחברו אומר " כן ננתחיל לרוץ לפני שהוא יזמין משטרה!" ושניהם מתחילים לרוץ בעוד שלושת הפוקימונים שלהם על הרצפה.
-
[QUOTE=מונקי;1420145]
Gallade123:
סקווירטל נכנס במהירות לתוך השריון שלו ומתחיל לצרוח הקול האיום אשר בוקע מהשיריון שלו גורם למיאו לסגת ובאותו רגע אודיש משתמש בעלי תער אשר גורמים למיאו להתעלף.
האויב אומר "שיט אין לי עוד פוקימונים בו נברח!" וחברו אומר " כן ננתחיל לרוץ לפני שהוא יזמין משטרה!" ושניהם מתחילים לרוץ בעוד שלושת הפוקימונים שלהם על הרצפה.[/QUOTE]
"כל הכבוד!" אני אגיד להם בהתלהבות ואחזיר אותם לפוקדורים. אחרי שאחזיר אותם אני אמשיך בדרכי.
-
[QUOTE=מונקי;1420145]Roronoa zoro:
צ'ארמנדר מתחיל לצווח בחולשה והקול איננו מאיים כלל ולכן ווקטרוד ממשיך בהתקפתו ופוגע בו מאט.
בזכות הרגיעה שבקול שלך והזיעזוע מהתתקפה של ווקטרוד צ'ארמנדר מתעושש מהשיטוק ומשתמש שוב בשריטה אשר פוגעת שוב וגורמת לנזק נמוך לווקטרוד.
המאמן היריב אומר לך בזמן שצ'ארמנדר מתחיל להפסיק לזוז בשנית " אתה לא לומד הא היכולת של ווקטרוד שלי היא שאם תוקפים אותו באופן פיזי ההתקפה תגרום לפוקימון השני לשיתוק, ווקטרוד תשתמש בהתקפה מהירה שוב!"
scizor-x:
בלבזור יוצא באור גדול ונראה דרוך לקרב, וכאשר הוא שומע את פקודתך הוא מתחיל לרוץ תוך שימוש בצרחה,
הדבר גורם לפוקימון העכבר לתהות 'מה בדיוק הפוקימון הזה עושה?' ועל כן הוא איננו מגיב למרות בקשת היריב שיתחמק,על כן הפוקימון נפגע מהדחיפה.
היריב אומר בקול "רטטה על תפסיק אתה יכול להביס אותו אל תתייחס לתנוע של בלבזור ותתקוף, התקפה מהירה!"
רטטה אשר כבר התאושש מההתקפה מתחיל לרוץ במהירות לעבר בלבזור כדי למצוע נקמה.
Gallade123:
האויב אומר "שיט אין לי עוד פוקימונים בו נברח!" וחברו אומר " כן ננתחיל לרוץ לפני שהוא יזמין משטרה!" ושניהם מתחילים לרוץ בעוד שלושת הפוקימונים שלהם על הרצפה.[/QUOTE]
"חח" אגחך "בלבאזור, צרחה!" אצעק "תוריד לו את הביטחון ותאט אותו ואז תתחמק!"
-
[quote=מונקי;1420145]Roronoa zoro:
[/quote]
'הצלחתי להבין את זה לבד' אחשוב לעצמי 'אבל לצ'ארמנדר אין מתקפה אחרת, חוץ משריטה, שעושה נזק פיזי ליריב' אוסיף לחשוב ואז אגיד לצ'ארמנדר "תנסה להתחמק". 'ווא! עלה לי רעיון' אחשוב לעצמי. "צ'ארמנדר תעמוד מול אחד העצים וכשווקטרוד יתקוף אותך שוב תתחמק פעם נוספת" אדריך את צ'ארמנדר בתקווה שווקטרוד יתנגש בעץ
-
Roronoa zoro:
אהבתי את היצירתיות
-----------------------------
צ'ארמנדר מצליח להתחמק מווקטרוד ונעמד לייד העץ כמו שביקשתה,המאמן היריב מתחיל להתעצבן ואומר לווקטרוד "תשתמש שוב במתקפה מהירה!" ווקטרוד משתמש בהתקפה שוב כמו שרציתה וצ'ארמנדר חומק שוב ווקטרוד מתנגש בעץ בחוזקה וחוטף נזק רב.
"ווקטרוד תתקוף במכת ברק אני יודע שאתה מסוגל!" אומר היריב בהתרגשות ווקטרוד מתחיל לתקוף והברק מתקרב לצ'ארמנדר במהירות.
scizor-x:
בלבזור מתחיל לצרחה כדי לערר לרטטה את הביטחון אך דבר זה נכשל בעקבות העידוד של המאמן היריב קודם, אך בלבזור מצליח לחמוק באופן חלקי ומקבל נזק נמוך ביותר.
"רטטה עבודה טובה תשתמש בהתקפה מהירה שוב!" מודיע המאמן היריב בהתרגשות.
רטטה מקשיב לפקודתו ומתחיל לרוץ במהירות לכיוון בלבזור תוך כדי השמעת נהימות בקולי קולות.
Gallade123:
תנבה להתחבר לרקע שלך יותר בתר ילד שרוצה לנקום במוטציון מוזר שעזבתה אותם כך, אבל החלטה שלך אז...
----------------------------------------------------------------------------------
אתה ממשיך בדרכך ולאחר הליכה מרובה בא לא פגשת פוקימונים או בני אדם אתה רואה שלט ובו רשום :"העיר סאקאי בעוד כ קילומטר אחד", אחרי השלט ישנו שביל גדול וארוך אשר ניתןן לראות באופק גורדי שחקים ולשמוע קולות של הרכבים בעוד שאורות הדימדומים מתחיל להראות בשמים.
כמו כן ניתן לראות בשולי הדרך כמה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/19.png[/IMG] אשר רצים לכיוון העיר.
-
[QUOTE=מונקי;1420269]
Gallade123:
תנבה להתחבר לרקע שלך יותר בתר ילד שרוצה לנקום במוטציון מוזר שעזבתה אותם כך, אבל החלטה שלך אז...
----------------------------------------------------------------------------------
אתה ממשיך בדרכך ולאחר הליכה מרובה בא לא פגשת פוקימונים או בני אדם אתה רואה שלט ובו רשום :"העיר סאקאי בעוד כ קילומטר אחד", אחרי השלט ישנו שביל גדול וארוך אשר ניתןן לראות באופק גורדי שחקים ולשמוע קולות של הרכבים בעוד שאורות הדימדומים מתחיל להראות בשמים.
כמו כן ניתן לראות בשולי הדרך כמה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/19.png[/IMG] אשר רצים לכיוון העיר.[/QUOTE]
צודק, אני ינסה להתחבר יותר לדמות שלי.
-----------------------------------
אני עדיין ארגיש את הכעס מהבריחה של אנשי המוטציון, ואחשוב לעצמי שלהילחם ברטטה יכול להיות אימון טוב לאודיש בקרב יחיד, כי עד עכשיו הוא הספיק להילחם רק בקרב כפול, וגם דרך טובה להוציא את העצבים שלי. אני אוציא את אודיש מהפוקדור ואגיד לו להתקיף את אחד מהרטטה במתקפת עלי תער.
-
[QUOTE=מונקי;1420269]Roronoa zoro:
אהבתי את היצירתיות
צ'ארמנדר מצליח להתחמק מווקטרוד ונעמד לייד העץ כמו שביקשתה,המאמן היריב מתחיל להתעצבן ואומר לווקטרוד "תשתמש שוב במתקפה מהירה!" ווקטרוד משתמש בהתקפה שוב כמו שרציתה וצ'ארמנדר חומק שוב ווקטרוד מתנגש בעץ בחוזקה וחוטף נזק רב.
"ווקטרוד תתקוף במכת ברק אני יודע שאתה מסוגל!" אומר היריב בהתרגשות ווקטרוד מתחיל לתקוף והברק מתקרב לצ'ארמנדר במהירות.
scizor-x:
בלבזור מתחיל לצרחה כדי לערר לרטטה את הביטחון אך דבר זה נכשל בעקבות העידוד של המאמן היריב קודם, אך בלבזור מצליח לחמוק באופן חלקי ומקבל נזק נמוך ביותר.
"רטטה עבודה טובה תשתמש בהתקפה מהירה שוב!" מודיע המאמן היריב בהתרגשות.
רטטה מקשיב לפקודתו ומתחיל לרוץ במהירות לכיוון בלבזור תוך כדי השמעת נהימות בקולי קולות.
Gallade123:
כמו כן ניתן לראות בשולי הדרך כמה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/19.png[/IMG] אשר רצים לכיוון העיר.[/QUOTE]
"בלבאזור תעמוד במקום, תישאר יציב ותנסה לגרום לכך שרטטה יחטוף יותר נזק מהמכה מאשר ממך!"
~~~~~~~~~~~
מה הסביבה שאנחנו נלחמים בה? יש עצים\אבנים באזור?
-
scizor-x:
אתה יכל פשוט לרשום שאתה מסתכל בסביבה, והסביבה היא דרך אפר חולית שבצדדים יש אבנים אשר מסמנים אותה ויש עצים במרחק לא גדול אבל הם לא יסייעו בקרב.
-------------------------------------------
בלבזור עומד במקומו ביציבות ומחכה למכה אשר ממהרת להגיע, בעקבות המכה בלבזור עף לאחור ונופל על הרצפה ואבק מתפזר באוויר אשר גורם לחוזר ראייה של בלזור וררטה,בעקבות חוסר הראייה לא ניתן להבחין במצבו של בלבזור.
"רטטה אני רוצה שתקשיב ותנסה לפגוע שוב בבלבזור" אומר היריב וברקע ניתן לשמוע את רטטה מתחיל לתקוף שוב.
Gallade123:
בעודך עצבני בעקבות הבריחה של צוות המוטציון אתה זורק את אודיש לאימון נגד הרטטה ואומר לו להשתמש בעלי תער
אודיש אשר שם לב לעצבניותך חושש מאט ומוציא עלי תער כנגד רטטה אחד אשר עף לאחור בחוזקה ונפצע קשות.
בעקבות כך חבורת הרטטות כולה מתרתחת וכולם מתחילים לנוע לכיוון אודיש עם מתקפה דחיפה, ניראה שפגעתה במניהגם ולכן הם תוקפים בחזרה.
-
[QUOTE=מונקי;1420736]scizor-x:
אתה יכל פשוט לרשום שאתה מסתכל בסביבה, והסביבה היא דרך אפר חולית שבצדדים יש אבנים אשר מסמנים אותה ויש עצים במרחק לא גדול אבל הם לא יסייעו בקרב.
-------------------------------------------
בלבזור עומד במקומו ביציבות ומחכה למכה אשר ממהרת להגיע, בעקבות המכה בלבזור עף לאחור ונופל על הרצפה ואבק מתפזר באוויר אשר גורם לחוזר ראייה של בלזור וררטה,בעקבות חוסר הראייה לא ניתן להבחין במצבו של בלבזור.
"רטטה אני רוצה שתקשיב ותנסה לפגוע שוב בבלבזור" אומר היריב וברקע ניתן לשמוע את רטטה מתחיל לתקוף שוב.
Gallade123:
בעודך עצבני בעקבות הבריחה של צוות המוטציון אתה זורק את אודיש לאימון נגד הרטטה ואומר לו להשתמש בעלי תער
אודיש אשר שם לב לעצבניותך חושש מאט ומוציא עלי תער כנגד רטטה אחד אשר עף לאחור בחוזקה ונפצע קשות.
בעקבות כך חבורת הרטטות כולה מתרתחת וכולם מתחילים לנוע לכיוון אודיש עם מתקפה דחיפה, ניראה שפגעתה במניהגם ולכן הם תוקפים בחזרה.[/QUOTE]
"בלבאזור תצרח כדי שרטטה לא יוכל לקבל פקודות אך תרוץ תוך כדי הצרחה בשביל שהוא לא יוכל לאתר אותך, אז תחכה לרגע המושלם ודחוף!"
-
[quote=מונקי;1420269]Roronoa zoro:
אהבתי את היצירתיות
[/quote]
"נסה להתחמק שוב" אומר לצ'ארמנדר "ועכשיו תשתמש בצווחה ואז בשריטה" אומר לצ'ארמנדר 'אניחייב לתקוף' אחשוב לעצמי 'ואם אני לא אמצא פיתרון לחישמול של ווקטרוד אני לא חושב שאצליח לנצח את הקרב הזה' אוסיף לחשוב
-
[QUOTE=מונקי;1420736]Gallade123:
בעקבות כך חבורת הרטטות כולה מתרתחת וכולם מתחילים לנוע לכיוון אודיש עם מתקפה דחיפה, ניראה שפגעתה במניהגם ולכן הם תוקפים בחזרה.[/QUOTE]
אני עדיין ארגיש את הזעם בוער בי ואני כמעט אצווה על אודיש לעוד מתקפה של עלי תער על כל הרטטה, ואז אני אזכר ביחס הנורא שאנשי המוטציון התייחסו אל הפוקימונים שלהם, ואחשוב לעצי 'מה זה הופך אותי לשונה מאנשי המוטציון אם אני מתייחס ככה לרטטה האלה ופשוט מתקיף אותם?' אני יחזיר את אודיש בחזרה לפוקדור שלו ואבקש סליחה מהרטטה ואחר כך אמשיך בדרכי.
-
Roronoa zoro:
צ'ארמנדר מנסה להתחמק מהתתקפה של ווקטרוד אך הוא איננו מצליח להתחמק באופן מלא וחלק הברקים פגעים בו די קשה.
לאחר מכן הוא צורח בחוזקה דבר המשתק את ווקטרוד אך מתקשה להשתמש בשריטה בעקבות הפציעה.
המאמן היריב צוחק ואומר "אולי תנסה משהו חדש?! בכל מקרה ווקטרוד ברגע שהסתיים השיתוק תשתמש במכת ברק שוב!"
scizor-x:
בלבאזור צורח בחוזקה דבר אשר גורם לכך שלא שומעים כבר את רטטה זז ואחר כמה שניות שומעים משהו נופל על הקרקע וכשהאבק מתפזר מתגלה לך רטטה מעולף.
המאמן היריב מברח אתך על הניצחון ונותן לך לחמישה שקלים ומסביר כי זהו פרס נהוג על ניצחון מאמנים ומסתלק.
לפניך שביל גדול על אבנים בצידיו ומאות עצים בסופו וישנם גם צלילים של מים זורמים.
Gallade123:
לאחר גל נוסף של עלי התער חבורת הרטטה כבר החלה לפחד ואז אתה הבנתה כי מעשיך אינם שונים ממעשה המוטציון ואתה מבקש סליחה מחבורת הרטטה.
הרטטה המפוחדים נרגעו והם הולכים לדרכם בזריזות,הדרך שבה הלכתה דוממת מכל ורק השלט שאומר :"העיר סאקאי בעוד כ קילומטר אחד" נשאר ועדיין ניתן לראות את גורדי השחקים והמכוניות הנוסעות בעוד שהשמש שוקעת.
-
[QUOTE=מונקי;1421653]
Gallade123:
לאחר גל נוסף של עלי התער חבורת הרטטה כבר החלה לפחד ואז אתה הבנתה כי מעשיך אינם שונים ממעשה המוטציון ואתה מבקש סליחה מחבורת הרטטה.
הרטטה המפוחדים נרגעו והם הולכים לדרכם בזריזות,הדרך שבה הלכתה דוממת מכל ורק השלט שאומר :"העיר סאקאי בעוד כ קילומטר אחד" נשאר ועדיין ניתן לראות את גורדי השחקים והמכוניות הנוסעות בעוד שהשמש שוקעת.[/QUOTE]
'רק עוד קילומטר אחד' אני אומר לעצמי בהתרגשות ומתחיל לרוץ יותר מהר. "כשאגיע לעיר, אני אכנס למרכז הפוקימונים, ירפא את הפוקימונים שלי ואז אני אוכל סוף סוף לנוח" אני ממלמל לעצמי בהתרגשות.
-
[QUOTE=מונקי;1421653]Roronoa zoro:
צ'ארמנדר מנסה להתחמק מהתתקפה של ווקטרוד אך הוא איננו מצליח להתחמק באופן מלא וחלק הברקים פגעים בו די קשה.
לאחר מכן הוא צורח בחוזקה דבר המשתק את ווקטרוד אך מתקשה להשתמש בשריטה בעקבות הפציעה.
המאמן היריב צוחק ואומר "אולי תנסה משהו חדש?! בכל מקרה ווקטרוד ברגע שהסתיים השיתוק תשתמש במכת ברק שוב!"
scizor-x:
בלבאזור צורח בחוזקה דבר אשר גורם לכך שלא שומעים כבר את רטטה זז ואחר כמה שניות שומעים משהו נופל על הקרקע וכשהאבק מתפזר מתגלה לך רטטה מעולף.
המאמן היריב מברח אתך על הניצחון ונותן לך לחמישה שקלים ומסביר כי זהו פרס נהוג על ניצחון מאמנים ומסתלק.
לפניך שביל גדול על אבנים בצידיו ומאות עצים בסופו וישנם גם צלילים של מים זורמים.
Gallade123:
הרטטה המפוחדים נרגעו והם הולכים לדרכם בזריזות,הדרך שבה הלכתה דוממת מכל ורק השלט שאומר :"העיר סאקאי בעוד כ קילומטר אחד" נשאר ועדיין ניתן לראות את גורדי השחקים והמכוניות הנוסעות בעוד שהשמש שוקעת.[/QUOTE]
"בלבאזור, בוא נתפוס לנו איזה פוקימון מים!" אני אגיד ואלך עם בלבאזור לכיוון המים ואסרוק את הצדדים במבטי לראות אם יש משהו מעניין כמו פוקימון.
-
scizor-x:
אתה הולך לכיוון המים ומסכל מסביב, הסביבה שאתה רואה היא חולית ובצדדים ישנם המוני עצים והקרקע מחוסה במרחבי דשא כמו כן נשמעים המוני קולות של פוקימונים וניתן לראות כמה מהם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/54.png[/IMG] מתהלך על הקרקע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/278.png[/IMG] לוגם ממי האגם ו[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/422.png[/IMG] שוחל על החול לייד במים.
Gallade123:
מהמילמול הבנתי שאתה רוצה להגיע למרכז הפוקימונים
--------------------------------------------------------
אתה מתחיל לרוץ ובאמת לאחר זמן קצר אתה מוצא שלט נוסף ובו רשום :"ברוך הבא לעיר סאקאי בפנייה שמאל תגיע למרכז הפוקימונים ובפנייה ימין תגיע למרכז העיר." אתה הולך למרכז הפוקימונים, ושם מחכה לך אחות ג'יו נחמדה השאולת "שלום אני יכולה לעזור לך?"
מרכז הפוקימונים מלא כולו בלפוני וידאו ובמאמנים בנוסף ניתן לראות את זירות האימון המוצוות מחוץ למרכז בהם מתאמנים מאמנים יחדים לקראת סיום היום.
-
[QUOTE=מונקי;1422908]scizor-x:
אתה הולך לכיוון המים ומסכל מסביב, הסביבה שאתה רואה היא חולית ובצדדים ישנם המוני עצים והקרקע מחוסה במרחבי דשא כמו כן נשמעים המוני קולות של פוקימונים וניתן לראות כמה מהם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/54.png[/IMG] מתהלך על הקרקע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/278.png[/IMG] לוגם ממי האגם ו[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/422.png[/IMG] שוחל על החול לייד במים.
Gallade123:
אתה מתחיל לרוץ ובאמת לאחר זמן קצר אתה מוצא שלט נוסף ובו רשום :"ברוך הבא לעיר סאקאי בפנייה שמאל תגיע למרכז הפוקימונים ובפנייה ימין תגיע למרכז העיר." אתה הולך למרכז הפוקימונים, ושם מחכה לך אחות ג'יו נחמדה השאולת "שלום אני יכולה לעזור לך?"
מרכז הפוקימונים מלא כולו בלפוני וידאו ובמאמנים בנוסף ניתן לראות את זירות האימון המוצוות מחוץ למרכז בהם מתאמנים מאמנים יחדים לקראת סיום היום.[/QUOTE]
"בלבאזור, תתגנב לווינגול ותדחוף אותו לאגם ואז תתכונן, הוא כנראה יעוף אליך וינסה לנקר אני רוצה שכשהוא יהיה ממש קרוב אליך תצרח ואז תדחף אותו עם כל הכוח!"
-
[QUOTE=מונקי;1422908]
Gallade123:
מרכז הפוקימונים מלא כולו בלפוני וידאו ובמאמנים בנוסף ניתן לראות את זירות האימון המוצוות מחוץ למרכז בהם מתאמנים מאמנים יחדים לקראת סיום היום.[/QUOTE]
"כן, את יכולה לרפא לי את הפוקימונים? ודרך אגב, את יודעת במקרה איפה המכון?" אני אשאל אותה בנימוס.