[quote]
אדם~
אתה שולח פוקדור חדש לעברו של הפוקימון המעולף ובלי יותר מידי בעיות הוא נלכד.
Printable View
[quote]
אדם~
אתה שולח פוקדור חדש לעברו של הפוקימון המעולף ובלי יותר מידי בעיות הוא נלכד.
[size="1"]אינג'ל~
אחרי כמה דקות של יאוש אתה זורק פוקדור כבר ושחור לעברו של גרבלר המתמקד בריח, אבל עם יד אחת תופס את הפוקדור ושובר אותו לרסיסים. ואז מחייך אליך ריוך נבזי ומתחיל להתגלגל אליך במהירות.
[/size]
[size="1"]אדם~
אתה מתחיל לרוץ לעיר הבאה שלפתע, אתה מבחין לצד הדרך מרכז קטן ונטוש למראה.
אתה נכנס פנימה ושם יושבת אחות ג'וי משועממת למראה פותרת סודוקו. "אפשר לעזור?" היא שואלת בחיוך ואתה מגיש לה את הפוקדורים שלך.
"דרך צלחה!" היא אומרת אחרי חמש דקות שהיא מרפאת את הפוקימונים שלך.[/size]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431002][size="1"]אינג'ל~
אחרי כמה דקות של יאוש אתה זורק פוקדור כבר ושחור לעברו של גרבלר המתמקד בריח, אבל עם יד אחת תופס את הפוקדור ושובר אותו לרסיסים. ואז מחייך אליך ריוך נבזי ומתחיל להתגלגל אליך במהירות.
[/size]
[/QUOTE]
'שיט שיט שיט שיט ' אחשוב ואקפוץ הצידה על מנת להתחמק מגרבלר.
"מורדרד ריח מתוק שוב! הפעם שגרבלר מתחיל להתקרב אליו תשלח חומצה אל מתחת לאדמה שעליה הוא עומד תנסה ליצור חור שיגרום לגרבלר להיעצר לזמן מה"
[quote=Ritsuka kun;1430830]
[SIZE=1]סייבר~
נידורן יוצאת במהירות עם בעיטה כפולה ומזנקת במהירות לכיוונו של ג'יגליפאף ומצליחה לבעוט בו פעם אחת. אבל, ג'יגליפאף מתכונן לשנייה ותופס את רגלה של נידורן ומעיף אותה לאוויר. ג'יגליפאף לא מוותר ויוצא במהירות עם חבטה ומעיף אותה בעודה באוויר, בעזרת חבטה. נידורן למרות החבטה הקשה מצליחה לפגוע בג'יגליפאף עם זנב הרעל שלה.[/SIZE]
[/quote]
"נידורן, רוצי אל עבר ג'יגליפאף והשתמשי בשריטות, ואז תחבטי בו בזנב רעל פעם נוספת!"
[SIZE="1"]אינג'ל~
מורדרד מתחיל לפזר אבקה ורודה לכל עבר ומושך לכיוונו את גרבלר כשלפתע הוא זוהר באור לבן ובהיר. הוא התפתח לגולם! [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/e/ea/Spr_5b_044_m.png[/IMG].
גלום עומד מולו ושולח קרן אור ירוקה לעברו של גרבלר ומוצץ ממנו את רוב החיים שלו.
גרלבר נראה חלש באופן קיצוני.[/SIZE]
[SIZE="1"]סייבר~
נידורן רצה לעברו של ג'יגליפאף ושורטת אותו מכד צד ואז מחסלת אותו במהירות עם זנב רעל.
ג'יגליפאף נוחת על האדמה הקשה מעולף.[/SIZE]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431006][SIZE="1"]אינג'ל~
מורדרד מתחיל לפזר אבקה ורודה לכל עבר ומושך לכיוונו את גרבלר כשלפתע הוא זוהר באור לבן ובהיר. הוא התפתח לגולם! [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/e/ea/Spr_5b_044_m.png[/IMG].
גלום עומד מולו ושולח קרן אור ירוקה לעברו של גרבלר ומוצץ ממנו את רוב החיים שלו.
גרלבר נראה חלש באופן קיצוני.[/SIZE]
[/QUOTE]
"מעולה מורדרד!"אומר ואזרוק פוכדור כבד לעברו של גרבלר.
[quote=Ritsuka kun;1431006]
[SIZE=1]סייבר~
נידורן רצה לעברו של ג'יגליפאף ושורטת אותו מכד צד ואז מחסלת אותו במהירות עם זנב רעל.
ג'יגליפאף נוחת על האדמה הקשה מעולף.[/SIZE][/quote]
"עבודה מצויינת נידורן!" אקרא בהתלהבות ואוציא פוקדור ריק, ובתנופה מהירה אזרוק אותו על ג'יגליפאף.
[B]שם בפורום:[/B] Creep
[B]שם+ שם משפחה: [/B]אמבר ריד
[B]מראה:[/B] [IMG]http://www.pokecharms.com/trainercards/images/trainers/O_BW/002-1.png[/IMG]
[B]גיל:[/B] 18
[B]רקע:[/B] אמבר ריד היא לא בחורה טיפוסית. היא נולדה למשפחה מבוססת בעיירה ניו-בארק. אביה של אמבר הוא סוחר מפורסם בעיר גולדנרוד, ואמה, ג'ולייט ריד, סופרת ידועה במחוז ג'וטו אשר ידועה בזכות סדרת ספריה "בין מחשבותיה של הליידי". לאמבר אחות הגדולה ממנה בשנה, אליזבת'. אמבר ואליזבת' נורא דומות, אך מסתבר שבאופי הם ללא ספק ההפך הגמור. אליזבת' דומה יותר לאמה - עדינה, מנומסת, אצילה, נשית בעוד שאמבר ההפך - נמרצת, עקשנית, ברברית, פזיזה והמונית. אמבר לא בעלת תחומי עניין נשיים: היא לא מתעניינת באופנה ובמראה, אלא כבר מגיל קטן התעניינה בפוקימונים ובעוצמתם. היא אהבה לחטט בעיתונים שאביה השאיר על השולחן בסלון ולחפש אודות פוקימונים חזקים, בעיקר פוקימונים אגדיים.
כתוצאה מההבדלים הגדולים בין אליזבת' ואמבר, הם נמצאות ביחסי יריבות יומיומיים אחת עם השנייה. הם רבות על כל דבר קטן ואליזבת' כל הזמן מזלזלת בהתעניינותה של אמבר בפוקימונים כי היא חושבת שזה מטופש. אביה של אמבר, לעומת זאת, תומך מאוד בחלומה של אמבר להיות מאמנת פוקימונים. הוא מספר לה סיפורים על פוקימונים אגדיים לפני השינה.
יום אחד, אמבר מצאה בחצרה קטרפי קטן. אמבר החליטה לאמץ את קטרפי (ללא פוכדור), לנעול אותו בכלוב ולגדל את הקטרפי שמצאה. לעיתים קרובות היא נהגה להוציא אותו מהכלוב ולנסות לאמן אותו על מנת לחזק אותו, אבל בסופו של דבר נכשלה, והקטרפי היה מותש וגוסס. כמה ימים לאחר מכן, מצאה אמבר את הכלוב ריק וגילתה שקטרפי נעלם. מאותו יום למדה אמבר לקח, שחשוב לאמן פוקימונים כדי שיהיה חזק, אך לא צריך לעשות זאת בצורה אינטנסיבית כל כך, אחרת זה עושה נזק לפוקימון.
מאז שהפנימה את אותו הלקח, אמבר גדלה להיות בחורה עקשנית, קשוחה, שחלומה להיות בעלת צוות הפוקימונים החזק ביותר שקיים.
[B]סוג המאמן שבחרתי:[/B] הלוחם
[B]התחלתי:[/B] ---
[B]הערות\הארות\בקשות,הטבות מיניות:[/B] להתקבל. אני יודע שאני אמנם משתמש חדש בפורום, אך נרשמתי לפורום רק כי התגעגעתי לחת''ם. אני חת''מניק ותיק, אל תדאג.
[quote]אדם~
אתה מתחיל לרוץ לעיר הבאה שלפתע, אתה מבחין לצד הדרך מרכז קטן ונטוש למראה.
אתה נכנס פנימה ושם יושבת אחות ג'וי משועממת למראה פותרת סודוקו. "אפשר לעזור?" היא שואלת בחיוך ואתה מגיש לה את הפוקדורים שלך.
"דרך צלחה!" היא אומרת אחרי חמש דקות שהיא מרפאת את הפוקימונים שלך.[/quote]
אני יוצא משם וממשיך בדרכי במטרה לאמן את הפוקימונים שלי. הגיע הזמן להתחיל תכלס.
אני גומל בליבי החלטה להיות מתאמן, גם אם זה יהיה הדבר האחרון שאעשה.
[size="1"]אינג'ל~
אתה משבח את הפוקימון שלך ואז במהירות זורק פוקדור כבד ושחור על גרבלר המעולף. תוך כמה שניות הוא נלכד!
אתה מרים את הפוקדור שלו וחוזר לעבר המאמן שמודה לך נורא.
"אז כמה אני חייב לך?" הוא שואל בחיוך "300$ יספיק?" [/size]
[size="1"]סייבר~
בנידנוד אחד של הפוקודור ג'יגליפאף נלכד![/size]
[size="1"]אמבר~
רשום! :)
מוזמן להתחיל[/size]
[size="1"]אדם~
מה זאת התגובה התקועה הזאת?! ><
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
יצאת מהמרכז ואתה עומד נחוש להצליח...[/size]
[quote]אדם~
מה זאת התגובה התקועה הזאת?! ><
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
יצאת מהמרכז ואתה עומד נחוש להצליח...[/quote]
ילד קקי...
~~~~~~~~
אני יוצא לשדה על מנת למצוא עוד פוקימונים פראיים. במטרה להתחיל לאמן ..
[QUOTE=Ritsuka kun;1429967]
[b][u][SIZE=1][color=#FF1493]התחלה[/color][/SIZE][/u][/b]
[SIZE=1][color=#FF1493]אתם קמים לבוקר קיצי ונעים 'יש היום אתחיל את מסעי כמאמן פוקימונים' חושבים לעצמכם וקופצים מהמיטה בהיתרגשות.
אתם מתארגנים מהר ויוצאים מביתכם והולכים לביתה של הפרופסור.
כעבור עשר דקות הליכה אתם מגיעים לביתה המפואר ליד היציאה מהעיר.
אתם דופקים בדלת ואישה בעלת שער אדום וחלוק לבן פותחת את הדלת [img]http://img403.imageshack.us/img403/3511/profredwood.png[/img].
"בוקר טוב" היא אומרת ומכניסה אתכם לביתה.
"באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי" אתם אומרים לפרופסור במעט היסוס
"בוודאי" היא אומרת ולוקחתל אתכם לחדר גדול ובו שולחן עם שישה פוקדורים.
"טוב כל ההתחלתיים נלקחו ונישארו לי רק את אלו" היא אומרת ומראה עם ידה את שורת הפוקדורים.
"תבחרו טוב" היא אומרת וקורצת אליכם מבעד למשקפיה.
אתם לוקחים פוקדור מתוך השורה.
"הנה, גם פוקידע חדשה שתצטרכו למלא וחמישה פוקדורים" היא אומרת בחיוך "בהצלחה!" מוסיפה כשאתם יוצאים מביתה.[/color][/SIZE]
[color=#87CEEB][SIZE=1][/color][/SIZE][/QUOTE]
אני יוצאת במהירות מן המעבדה, מנסה להסתיר את התרגשותי הרבה לכבוד מסע הפוקימונים הראשון שלי.
'מעניין איזה פוקימון אני אקבל' אני תוהה בלבי. 'אני מקווה שזה יהיה פוקימון התחלתי טוב, שיגדל להיות פוקימון חזק וקשוח!'.
בהתלהבות משולבות עם פזיזות, אני זורקת את הפוכדור כדי לגלות את הפוקימון ההתחלתי שלי.
"פוכדור צא!".
[QUOTE=Ritsuka kun;1431075][size="1"]אינג'ל~
אתה משבח את הפוקימון שלך ואז במהירות זורק פוקדור כבד ושחור על גרבלר המעולף. תוך כמה שניות הוא נלכד!
אתה מרים את הפוקדור שלו וחוזר לעבר המאמן שמודה לך נורא.
"אז כמה אני חייב לך?" הוא שואל בחיוך "300$ יספיק?" [/size]
[/QUOTE]
"נאממ הגרבלר הזה היה קצת בעייתי מה אתה אומר על 400$?"אשאל.
[SIZE="1"]אדם~
אתה יוצא מהמרכז ומחפש שדה פנוי, ועד מהרה אתה מבחין בפוקימון קטן וורוד המעופף בקרבת מקום [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/b/b9/Spr_5b_187.png[/IMG][/SIZE]
[SIZE="1"]אמבר~
מה השם שלך רק? =]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את זורקת את הפוקדור שלך גבוה באוויר וממנו יוצא פוקימון קטן ומוכר [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/8/83/Spr_5b_010.png[/IMG]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[SPOILER]מתוך הפוקדור יוצא פוקימון כחול ורציני למראה [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/6/60/Spr_5b_258.png[/IMG] אשר מסתכל עלייך בארשת רצינית. הוא מרים מעט סנטר ובוחן אותך, נראה שהוא מאשר.[/SPOILER] [/SIZE]
[SIZE="1"]אינג'ל~
"מקובל עליי!" הוא אומר בחיוך ולוקח ממך את הפוקדור ומגיש לך את הכסף. "יש לך איזה כרטיס או משהו? אם אנשים ישאלו מאיפה שאני אוכל להפנות אליך" הוא אומר בחיוך[/SIZE]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431084][SIZE="1"]
אמבר~
מה השם שלך רק? =]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את זורקת את הפוקדור שלך גבוה באוויר וממנו יוצא פוקימון קטן ומוכר [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/8/83/Spr_5b_010.png[/IMG]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[SPOILER]מתוך הפוקדור יוצא פוקימון כחול ורציני למראה [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/6/60/Spr_5b_258.png[/IMG] אשר מסתכל עלייך בארשת רצינית. הוא מרים מעט סנטר ובוחן אותך, נראה שהוא מאשר.[/SPOILER] [/SIZE]
[/QUOTE]
צחי.
ואין לי באמת קטרפי נכון? XD
זה היה סתם כי זה פוקימון כזה שקפץ לי בראש שיכול להיות שיהיה נפוץ בגינה..
~~~~
"מאדקיפ..." אני לוחשת בקול חלוש ומחייכת.
'מאדקיפ... אני חושבת שקראתי עליו באיזה עיתון פעם. הוא מתפתח בסופו של דבר לסוואמפרט, שהוא ללא ספק פוקימון חזק!'.
"היי שלום מאדקיפ," אני אומרת ומתכופפת ליצור הביצות התכול והקטן. "אני אמבר, ואתה ואני הולכים ביחד לנצח את כולם!".
[QUOTE=Ritsuka kun;1431084][SIZE="1"]אדם~
אתה יוצא מהמרכז ומחפש שדה פנוי, ועד מהרה אתה מבחין בפוקימון קטן וורוד המעופף בקרבת מקום [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/b/b9/Spr_5b_187.png[/IMG][/SIZE]
[SIZE="1"]אמבר~
מה השם שלך רק? =]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[SIZE="1"]אינג'ל~
"מקובל עליי!" הוא אומר בחיוך ולוקח ממך את הפוקדור ומגיש לך את הכסף. "יש לך איזה כרטיס או משהו? אם אנשים ישאלו מאיפה שאני אוכל להפנות אליך" הוא אומר בחיוך[/SIZE][/QUOTE]
"אין לי כרטיס אבל יש לי פלאפון" אומר ואתן לאדם את מספר הפלאפון שלי.
[quote]אדם~
אתה יוצא מהמרכז ומחפש שדה פנוי, ועד מהרה אתה מבחין בפוקימון קטן וורוד המעופף בקרבת מקום [/quote]
אני מתעלם מהופיף, משתדל שלא להפריע לו.
[SIZE="1"]אמבר~
לא חחח
אם אתה רוצה אפשר לארגן אחד חחח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מדקיפ מסתכל עלייך ומהנהן באישור. נראה שהוא מאשר אותך ומחכה לראות מה תעשו.[/SIZE]
[SIZE="1"]אינג'ל~
"תודה" הוא אומר בחיוך ומסתלק משם, משאיר אותך לבד בדרך הזאת.[/SIZE]
[SIZE="1"]אדם~
אתה מתעלם מההופיפ וממשיך ברכך ואחרי עשר דקות הליכה קצרה, אתה מבחין בעץ ועליו יושב סטארלי קטן [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/6/62/Spr_5b_396_m.png[/IMG][/SIZE]
[quote]אדם~
אתה מתעלם מההופיפ וממשיך ברכך ואחרי עשר דקות הליכה קצרה, אתה מבחין בעץ ועליו יושב סטארלי קטן
__________________[/quote]
"בכל הכוח, ווישמר!" אקרא למראה הפוקימון המיוחל, ממהר לבדוק בפוקדע מידע עליו. "מהומה!"
[QUOTE=Ritsuka kun;1431093][SIZE="1"]אמבר~
לא חחח
מדקיפ מסתכל עלייך ומהנהן באישור. נראה שהוא מאשר אותך ומחכה לראות מה תעשו.[/SIZE]
[/QUOTE]
אני מחייכת אל מדקיפ. "קדימה, בוא נתחיל במסענו!" אני אומרת למדקיפ בהתלהבות, מניחה אותו על כתפי, ומתקדמת לעבר העיירה צ'ריגרוב.
[QUOTE=Ritsuka kun;1431093][SIZE="1"]אמבר~
לא חחח
מדקיפ מסתכל עלייך ומהנהן באישור. נראה שהוא מאשר אותך ומחכה לראות מה תעשו.[/SIZE
[SIZE="1"]אינג'ל~
"תודה" הוא אומר בחיוך ומסתלק משם, משאיר אותך לבד בדרך הזאת.[/SIZE]
[SIZE="1"]אדם~
אתה מתעלם מההופיפ וממשיך ברכך ואחרי עשר דקות הליכה קצרה, אתה מבחין בעץ ועליו יושב סטארלי קטן [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/6/62/Spr_5b_396_m.png[/IMG][/SIZE][/QUOTE]
מאושר מהכסף הראשון שהרווחתי המשיך בדרכי.
[SIZE="1"]אדם~
אתה משחרר את ווישמר המתחיל לצרוח ולבעוט בכל מקום- יוצר גלי קול כחולים המתפוצצים על סטארלי, שאת שמו גילית דרך הפוקידע. סטארלי קם ויוצא עם מתקפה מהירה ומעיף את ווישמר על גבו.[/SIZE]
[SIZE="1"]אמבר~
אתה מתחילה ללכת בנחישות דרך היציאה מהעיר ואחרי עשר דקות, את נמצאת על שביל ארוך מוקף יער וכל כולו מכוסה בדשא ירוק ויפה. לפתע, על אחד מהעצים הקרובים אלייך, את מבחינה בפוקיון קטן וחום יושב על עץ ומצייץ בקול [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/08/Spr_5b_016.png[/IMG]. את מזהה אותו במהירות כפידג'י.
[/SIZE]
[SIZE="1"]אינג'ל~
אתה מכניס את הכסף לארנקך וממשיך ללכת. אחרי עשר דקות אתה חוזר לשביל הראשי המוביל לעיר הבאה, אבל לפני שאתה מספיק לדרוך בו כבר עוצרת אותך נערה ושואלת לקרב.[/SIZE]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431103]
[SIZE="1"]אמבר~
אתה מתחילה ללכת בנחישות דרך היציאה מהעיר ואחרי עשר דקות, את נמצאת על שביל ארוך מוקף יער וכל כולו מכוסה בדשא ירוק ויפה. לפתע, על אחד מהעצים הקרובים אלייך, את מבחינה בפוקיון קטן וחום יושב על עץ ומצייץ בקול [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/08/Spr_5b_016.png[/IMG]. את מזהה אותו במהירות כפידג'י.
[/SIZE]
[/QUOTE]
'פידג'י, ראיתי כמה כאלה בעצים בשכונה בה אני גרה,' אני אומרת בלבי, ומחייכת לעבר מאדקיפ.
"אתה מוכן לקרב הראשון שלנו? קדימה!" אני אומרת לו, ומורידה אותו מכתפי לקרקע שליד העץ.
"התחל באקדח מים לעבר פידג'י, כך שהוא ייפול מהעץ לקרקע! לאחר מכן, המשך בנשיכה!".
[QUOTE=Ritsuka kun;1431103][SIZE="1"]אינג'ל~
אתה מכניס את הכסף לארנקך וממשיך ללכת. אחרי עשר דקות אתה חוזר לשביל הראשי המוביל לעיר הבאה, אבל לפני שאתה מספיק לדרוך בו כבר עוצרת אותך נערה ושואלת לקרב.[/SIZE][/QUOTE]
"אחד על אחד ?"אשאל עם חיוך.
[SIZE="1"]אמבר~
מדקיפ יוצא בזריזות ומפיו יוצא סילון של מים הנשפך על פידג'י, המופתע מהמתקפה ונופל מהעץ. אבל לפני שהוא מתרסק, הוא נוסק כנפיים ועף לאוויר ואז יוצא עם מתקפת דחיפה- הפוגעת ישירות במדקיפ.
מדקיפ מנצל את ההיזדמנות ומצליח לנשוך את פידג'י בחוזקה.[/SIZE]
[SIZE="1"]אינג'ל~
"נהדר!" אומרת הנערה ומשחררת מאוויל [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/1/14/Spr_5b_303.png[/IMG]. "קדימה מאוויל התחל בנשיכה!" קוראת הנערה בשמחה.[/SIZE]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431107][SIZE="1"]אמבר~
מדקיפ יוצא בזריזות ומפיו יוצא סילון של מים הנשפך על פידג'י, המופתע מהמתקפה ונופל מהעץ. אבל לפני שהוא מתרסק, הוא נוסק כנפיים ועף לאוויר ואז יוצא עם מתקפת דחיפה- הפוגעת ישירות במדקיפ.
מדקיפ מנצל את ההיזדמנות ומצליח לנשוך את פידג'י בחוזקה.[/SIZE]
[/QUOTE]
"כל הכבוד, מאדקיפ," אני אומרת בלהט ובהתלהבות. "המשך עם סטירת חול - המתקפה אמורה לגרום לו להיות מעט מטושטש, כך שאם הוא יתקוף אותך, קרוב לוודאי שהוא יפספס. לאחר מכן, נתר למאחוריו, ואז סיים את זה עם אקדח מים בכל הכוח!".
[QUOTE=Ritsuka kun;1431107][SIZE="1"]
[SIZE="1"]אינג'ל~
"נהדר!" אומרת הנערה ומשחררת מאוויל [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/1/14/Spr_5b_303.png[/IMG]. "קדימה מאוויל התחל בנשיכה!" קוראת הנערה בשמחה.[/SIZE][/QUOTE]
"מורדרד השתמש בחומצה לעבר האדמה שלפני מאוויל בשביל לגרום לו למעוד אחר כך תרדים אותו בעזרת אבקת שינה!"
[size="1"]אמבר~
מדקיפ, בעזרת זנבו מתחיל לשלוח בוץ לעברו של פידג'י, שפשוט עף יותר גבוה ומתעלם לגמרי מהמתקפה ובמקום זה מתחיל לנפנף בכנפיו במהירות ויוצר רוח חזקה המעיפה טיפה את מדקיפ לאחור, אבל לא נראה שזה מזיז לו יותר מידי. פידג'י מנסה להשתמש שוב בדחיפה, אבל סילון מים ענקי פורץ שוב מפיו של מדקיפ ומטיח את פידג'י לאחור.
פידג'י עדיין לא מתעלף, אבל הוא ממשיך בקרב ויוצא עם דחיפה שוב.[/size]
[size="1"]אינג'ל~
התרגיל שלך עובד, ועד מהרה מאוויל ישן בנעימים על הבוץ החומצתי. "אוי לא!" קוראת הנערה "מאוויל התעורר!" ממשיכה הנערה, אבל לא נראה שזה מזיז למאוויל הישן עמוק.[/size]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431113]
[size="1"]אינג'ל~
התרגיל שלך עובד, ועד מהרה מאוויל ישן בנעימים על הבוץ החומצתי. "אוי לא!" קוראת הנערה "מאוויל התעורר!" ממשיכה הנערה, אבל לא נראה שזה מזיז למאוויל הישן עמוק.[/size][/QUOTE]
"מורדרד השתמש בשאיבת מגה!"אומר. 'אני צריך למצוא דרך לפגוע במאוויל המתקפות היחידות שלי הן עשב שבקושי משפיע ורעל שבכלל לא משפיע'
[QUOTE=Ritsuka kun;1431113][size="1"]אמבר~
מדקיפ, בעזרת זנבו מתחיל לשלוח בוץ לעברו של פידג'י, שפשוט עף יותר גבוה ומתעלם לגמרי מהמתקפה ובמקום זה מתחיל לנפנף בכנפיו במהירות ויוצר רוח חזקה המעיפה טיפה את מדקיפ לאחור, אבל לא נראה שזה מזיז לו יותר מידי. פידג'י מנסה להשתמש שוב בדחיפה, אבל סילון מים ענקי פורץ שוב מפיו של מדקיפ ומטיח את פידג'י לאחור.
פידג'י עדיין לא מתעלף, אבל הוא ממשיך בקרב ויוצא עם דחיפה שוב.[/size]
[/size][/QUOTE]
אני נבהלת במהירות, אך מנסה להישאר מאופקת ליד פידג'י.
"מאדקיפ, התחמק מהדחיפה! לאחר מכן, לפני שהוא מספיק להתרומם שוב, תקוף אותו בנשיכה! ואז, העף אותו עם שיניך קדימה והמשך עם אקדח מים!".
[size="1"]אינג'ל~
אחרי שהפוקימון שלך יוצר קרן ירוקה ומוצץ המון חיים ממאוויל של הנערה, נראה שמאוויל מתחיל להתעורר.
"קדימה! קדימה!" מאיצה בו הנערה ואכן אחרי כמה שניות הוא מתעורר, עדיין ישנוני.
"צא עם נשיכה שוב!" קוראת הנערה בביטחון מלא.[/size]
[size="1"]אמבר~
מדקיפ נתקע במקום ושניות לפני שפידג'י נכנס בו, הוא קופץ הצידה ונושך את גבו של פידג'י ומעיף אותו על האדמה ואז עוד לפני שפידג'י מספיק לזוז, מדקיפ שולח עליו סילון מים ענקי ומחסל אותו במקום.[/size]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431126]
[size="1"]אמבר~
מדקיפ נתקע במקום ושניות לפני שפידג'י נכנס בו, הוא קופץ הצידה ונושך את גבו של פידג'י ומעיף אותו על האדמה ואז עוד לפני שפידג'י מספיק לזוז, מדקיפ שולח עליו סילון מים ענקי ומחסל אותו במקום.[/size][/QUOTE]
"כל הכבוד מאדקיפ!" אני אומרת בהתלהבות, ומחבקת את מדקיפ. אני מביטה על הפידג'י הקטן.
'פידג'י מתפתח בסופו של דבר לפידג'יאוט, שנחשב לפוקימון מעופף חזק,' אני אומרת בלבי, ומחייכת.
אני מוציאה פוכדור ריק מכיסי, וזורקת על הפידג'י הקטן, במטרה ללכוד אותו.
[QUOTE=Ritsuka kun;1431126][size="1"]אינג'ל~
אחרי שהפוקימון שלך יוצר קרן ירוקה ומוצץ המון חיים ממאוויל של הנערה, נראה שמאוויל מתחיל להתעורר.
"קדימה! קדימה!" מאיצה בו הנערה ואכן אחרי כמה שניות הוא מתעורר, עדיין ישנוני.
"צא עם נשיכה שוב!" קוראת הנערה בביטחון מלא.[/size]
[/QUOTE]
"מורדרד השתמש ריח מתוק בשביל לעלות את הסיכויים לפגיעה, תחכה לרגע האחרון בשביל להתחמק ואז תשתמש באבקת שינה!"
[size="1"]אמבר~
את מוציאה פוקדור ריק לעברו של הפידג'י המעולף. הפוקדור נפתח וקרן של אור בהירה כולאת את פידג'י בתוך הפוקדור.
אחרי שלושה נידנודים, הפוקדור נעצר. פידג'י נלכד.[/size]
[size="1"]אינג'ל~
"תפסיק לעקב!" צועקת המאמנת למראה הפוקימון שלה שישן שוב בגלל שילוב המתקפות שלך "זה לא הוגן!" ממשיכה לזעוף "מאוויל תתעורר!" צועקת בכעס.[/size]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431129]
[size="1"]אנג'ל~
"תפסיק לעקב!" צועקת המאמנת למראה הפוקימון שלה שישן שוב בגלל שילוב המתקפות שלך "זה לא הוגן!" ממשיכה לזעוף "מאוויל תתעורר!" צועקת בכעס.[/size][/QUOTE]
"מורדרד שאיבת מגה!"אומר. "אני לא לוחם דגול או משהו בסגנון, אבל את לא יכולה ללכת עם הראש בקיר אחרת זה תמיד יגמר ככה שמאוויל ישן"אומר למאמנת.
[size="1"]אינג'ל~
"רואים שאתה לא מאמן דגול!" יורקת עליך המאמנת בפרצוף חמוץ "אבל אם ככה אתה רוצה לשחק אין בעיות" מוסיפה ומוציאה מהתיק שלה חליל קטן, והיא מתחילה לנגן בו, לא בכישרון כל כך, ומאוויל מתעורר.
"את החליל הזה קיבלתי במחוז קנטו מאדם שעזרתי לו. כל פעם שפוקימון נרדם אני יכולה לנגן בזה והוא פשוט יתעורר!" מכריזה באושר "עכשיו מאוויל אחיזת צבת!" צועקת ומאוויל יוצא כשאוזנו הגדולה נשלחת קדימה ותופסת את מורדרד בכוח עצום.[/size]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431132][size="1"]אינג'ל~
"רואים שאתה לא מאמן דגול!" יורקת עליך המאמנת בפרצוף חמוץ "אבל אם ככה אתה רוצה לשחק אין בעיות" מוסיפה ומוציאה מהתיק שלה חליל קטן, והיא מתחילה לנגן בו, לא בכישרון כל כך, ומאוויל מתעורר.
"את החליל הזה קיבלתי במחוז קנטו מאדם שעזרתי לו. כל פעם שפוקימון נרדם אני יכולה לנגן בזה והוא פשוט יתעורר!" מכריזה באושר "עכשיו מאוויל אחיזת צבת!" צועקת ומאוויל יוצא כשאוזנו הגדולה נשלחת קדימה ותופסת את מורדרד בכוח עצום.[/size][/QUOTE]
"מורדרד השתמש בשאיבת מגה שוב ושוב עד שהוא ישחרר אותך הוא היחיד שיפסיד מזה חיים אחר כך סינתזה בשביל לחזור לחיים מלאים!"
[QUOTE=Ritsuka kun;1431129][size="1"]אמבר~
את מוציאה פוקדור ריק לעברו של הפידג'י המעולף. הפוקדור נפתח וקרן של אור בהירה כולאת את פידג'י בתוך הפוקדור.
אחרי שלושה נידנודים, הפוקדור נעצר. פידג'י נלכד.[/size]
[/QUOTE]
הפידג'י נשאר מעולף בפוכדור עד צ'ריגרוב? זה אומר שלא אוכל לאמן אותו עכשיו?
~~~~
"הידד! לכדתי פידג'י!" אני אומרת בהתלהבות.
"עבודה טובה, מאדקיפ," אני אומרת למאדקיפ ומלטפת את הקשקשים שעל ראשו.
אני ממשיכה לצעוד לעבר העיר צ'ריגרוב.
[SIZE="1"]אינג'ל~
מורדרד ממשיך לשאוב אנרגיה ממאוויל, אבל לא נראה שהמתקפה יותר מידי מזיזה למאוויל. "מאוויל שחרר אותו ואז עבור לנשיכה!" קוראת המאמנת בזמן שמורדרד מחזיר לעצמו חיים בעזרת סינטזה.[/SIZE]
[SIZE="1"]אמבר~
בעיקרון יש לך מרכז בכל מקום, פשוט תרשום שאתה מחפש מרכז או משהו בסגנון.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מרימה את הפוקדור של פידג'י ומכניסה אותו לכיסך וממשיכה ללכת מאושרת מהלכידה הראשונה שלך.
אחרי כמה דקות של הליכה שקטה ורגועה את מבחינה במשהו שטיפה מערער אותך, עץ קטן יחסית מכוסה כולו עד אפס מקום בפוקימונים קטנים וירוקים הנתלים עליו [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/6/6d/Spr_5b_412.png[/IMG] ונראה שהמשקל כבד מידי בשביל העץ.[/SIZE]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431140]
[SIZE="1"]אמבר~
בעיקרון יש לך מרכז בכל מקום, פשוט תרשום שאתה מחפש מרכז או משהו בסגנון.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מרימה את הפוקדור של פידג'י ומכניסה אותו לכיסך וממשיכה ללכת מאושרת מהלכידה הראשונה שלך.
אחרי כמה דקות של הליכה שקטה ורגועה את מבחינה במשהו שטיפה מערער אותך, עץ קטן יחסית מכוסה כולו עד אפס מקום בפוקימונים קטנים וירוקים הנתלים עליו [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/6/6d/Spr_5b_412.png[/IMG] ונראה שהמשקל כבד מידי בשביל העץ.[/SIZE][/QUOTE]
'וואו, אלו הרבה פוקימונים...' אני אומרת בלבי. אני מוציאה את מאדקיפ מהפוכדור, ומנסה לחפש בין כל היצורים איזה יצור המיוחד מכולם/ שונה מכולם.