-
נועם
דרך פלאטיום-ורידיוס אנטום.
--
צ'ארמנדר עומד ומחכה להתקפה של נידורן. נידורן מתחיל לרוץ לכיוון צ'ארמנדר. צ'ארמנדר זז הצידה בזמן ומנסה לקפוץ על נידורן, אך הוא מחטיא ומתנגש באדמה. הם עדיין קרובים יחסית.
רונאלד
דרך פלאטיום-ורידיוס אנטום, בוקר.
--
המאבק ממשיך וצ'יקוריטה מנסה למשוך את איפום לכיוונה. איפום כמובן מתנגד עם הלחץ של הזנב שלו, ואז לפי הורואתיך צ'יקוריטה דוחפץ לכיוון איפום, מה ששובר את המבוא הסתום, ואיפום צועד צעד אחורה ובזמן שהוא מנסה להשיב לעצמו את שיוי המשקל צ'יקוריטה תוקפת. נראה שאיפום ממש עייף.
-
[quote]יונתן
דרך פלאטיום ורידיוס אנטום בוקר.
--
ללא קושי רב אתה עובר ברחובות פלאטיום עד שאתה מגיע לשלט המעיד על יציאה מעיר, ואתה יוצא מתחומי העיר, אל הדרך פלאטיום-ורידיוס אנטום. אין כל כך הרבה אנשים בדרך, שכן הדרך מחברת שתי ערים לא כל כך גדולות. תנאי שטח לזמן הקרוב: הדרך היא שביל עפר ש-3 אנשים יכולים לעמוד בו בשורה ביחד. בצד הדרך יש בעיקר דשא, אך לפעמים יש מקבצים של שיחים ועצים. כעת יהיה קרב, שיש לו 2 מטרות: 1. לעזור לי כוון את עצמי על זמני קרבות קצרים יותר (כי במשחקים קודמים הייתי מייבש אנשים למוות בקרבות), 2. להרגיל את שנינו לתגובות של השני בקרב, שזה חשוב כי אחרי הכל עיקר המשחק הוא בקרבות...
אתה רואה בצד הדרך סנשרו.
[/quote]
אשמח אם תכתוב את המתקפות שמאצופ יודע
בארק, בוקר.
--
אתה הולך אחרי המכשף. הכישופייה חשוכה, אין בה חלונות, ויש בה אור רק מלפידים שבקירות. ממה שאתה מבחין זה שיש הרבה מדפים עם ספרים, אבל שום אתה לא מבחין בשום דבר בעל משמעות עבורך. אתם מגיעים לאזור מרווח מעט יותר בכישופייה, שם יש שולחן וליד שולחן זה יושב מכשף ג'וטרמי גם כן עם גלימות ירוקות ושפניו מכוסות בברדס.
"רב מכשפים," אומר המכשף שהביא אותך. רב-המכשפים מסתובב לכיוונכם. "הנער הזה רוצה פוקימון."
"זה הגיוני למדי..." אומר רב המכשפים, "איזה פוקימון תרצה נערי?"
[/quote]
"אדוני המכשף, ברצוני לקבל את הפוקימון הורסי" אומר לרב המכשפים אלבוס ואחכה שיביא לי את הורסי. "האם אתה תביא לי עוד משהו למסע?" אשאל אותו.
-
[quote=lordabizi;1454261]נועם
רונאלד
--
המאבק ממשיך וצ'יקוריטה מנסה למשוך את איפום לכיוונה. איפום כמובן מתנגד עם הלחץ של הזנב שלו, ואז לפי הורואתיך צ'יקוריטה דוחפץ לכיוון איפום, מה ששובר את המבוא הסתום, ואיפום צועד צעד אחורה ובזמן שהוא מנסה להשיב לעצמו את שיוי המשקל צ'יקוריטה תוקפת. נראה שאיפום ממש עייף.[/quote]
"עוד קצת צ'יקוריטה וניצחנו" אני אומר לה וחושב במהירות על המהלך הבא שלי.
"צ'יקוריטה רוצי אליו במהירות ותזהרי מהזנב שלו, אם הוא לא משתמש בו תנגחי בבטנו בחוזקה, אך אם את רואה שהוא משתמש בזנב תנשכי אותו ותמשכי את איפום לכיוונן על מנת להפיל אותו על הרצפה!" אני אומר לצ'יקוריטה.
-
[quote=lordabizi;1454261]נועם
דרך פלאטיום-ורידיוס אנטום.
--
צ'ארמנדר עומד ומחכה להתקפה של נידורן. נידורן מתחיל לרוץ לכיוון צ'ארמנדר. צ'ארמנדר זז הצידה בזמן ומנסה לקפוץ על נידורן, אך הוא מחטיא ומתנגש באדמה. הם עדיין קרובים יחסית.[/quote]
"צ'רמנדר אתה בסדר" אני שואל אותו "עכשיו תתקופף למטה ותדאג שזנבך יהיה מעל גופך"
-
יונתן
דרך פלאטיום ורידיוס אנטום, בוקר.
בינתיים מאצ'ופ יודע רק מתקפות טריוויאליות. אם הוא ילמד מתקפות לא טריוויאליות אני אוסיף, אבל אין טעם לפרט מתקפות טריוויאליות פשוט כי אין לזה סוף. זה הכל עניין של עד כמה אתה רואה דברים בפוקימון שאפשר לנצל.
--
מאצ'ופ מתקרב אל סנשרו, שעסוק ב-??? ולכן לא שם לב למאצ'ופ. מאצ'ופ מגיע אליו ובועט בו.
יאשה
בארק, בוקר.
--
"זה אפשרי." עונה אלבוס, מושיט את ידו לכיוון אחד המדפים ומתחיל למלמל מהר מילים שאתה לא קולט. אחת הפוקרשתות שמונחת במדף שלכיוונו אלבוס מצביע מתחילה לרחף ומתחילה להסתובב סביבך באיטיות. אתה רואה דרך הפוקרשת שזה אכן הורסי. לאחר מכן אתה שואל את מה שאמרת שאתה שואל, והוא יוצא מהפעולה של הקסם. "המפ! חצוף! אני אביא לך את מה שאני רוצה להביא לך, ועכשיו גרמת לי לא לרצות להביא לך פוקרשתות. לווה אותו החוצה!" הוא אומר למכשף שהביא אותך.
"כן רב מכשפים." הוא אומר, מסתובב אליך ומחכה שתצטרף אליו בדרך ליציאה.
רונאלד
תזכור שבקרבות נגד פוקימונים פראיים הסוף הוא לא כל כך חד משמעי, ודי תלוי בך.
--
צ'יקוריטה רצה לכיוון איפום. נראה שאיפום לא מתכוון להשתמש בזנב, ולכן צ'יקוריטה נוגחת בבטן שלו ופוגעת. איפום, חרף העייפות, מנחית אגרוף על הראש של צ'יקוריטה, ואז תופס את ראשה ומכה עם הברך שלו בגוף/צוואר/סנטר שלה.
נועם
--
בזמן שצ'ארמנדר נעמד ונכנס לתנוחה הזו נידורן תופס מרחק בטחון מהזנב שלו... לא נתת כאן שום הוראה אמיתית...
-
[quote=lordabizi;1454374]
יאשה
בארק, בוקר.
--
"זה אפשרי." עונה אלבוס, מושיט את ידו לכיוון אחד המדפים ומתחיל למלמל מהר מילים שאתה לא קולט. אחת הפוקרשתות שמונחת במדף שלכיוונו אלבוס מצביע מתחילה לרחף ומתחילה להסתובב סביבך באיטיות. אתה רואה דרך הפוקרשת שזה אכן הורסי. לאחר מכן אתה שואל את מה שאמרת שאתה שואל, והוא יוצא מהפעולה של הקסם. "המפ! חצוף! אני אביא לך את מה שאני רוצה להביא לך, ועכשיו גרמת לי לא לרצות להביא לך פוקרשתות. לווה אותו החוצה!" הוא אומר למכשף שהביא אותך.
"כן רב מכשפים." הוא אומר, מסתובב אליך ומחכה שתצטרף אליו בדרך ליציאה.
[/quote]
'איזה חם מזג' אחשוב לעצמי ואז מיד אומר: "סליחה אדוני, המכשף אלבוס. לא רציתי להריץ בך. היני פשוט מתרגש ממסעי שכבר מתחיל". לאחר מכן אחכה אם הוא ישנה את דעתו ואם לא אלך אל מחוץ לבניין בעקבות המכשף
-
[quote=lordabizi;1454374]נועם
--
בזמן שצ'ארמנדר נעמד ונכנס לתנוחה הזו נידורן תופס מרחק בטחון מהזנב שלו... לא נתת כאן שום הוראה אמיתית...[/quote]
התכוונתי שנידורן יעלה או יתקוף את צ'רמנדר ואז הוא יכווה מהזנב שלו...
---------
"צ'רמנדר,יש לי רעיון" אני אומר לצ'רמנדר"בוא ננסה ביחד ללמד אותך את המתקפה גלגול אש-
במתקפה הזאת המטרה היא להתגלגל לעבר המטרה שלך ולהגביר את האש שבזנב שלך ואז תיצור גלגל אש קטלני האיברים שתצטרך להשתמש בהם הם הגוף שלך כדי להתגלגל והזנב שלך כדי ליצור את האש,
אז קדימה בוא תנסה ללמוד את המתקפה הזאת,תעשה גלגול אש לעבר נידורן"
-
[quote=lordabizi;1454374]
רונאלד
תזכור שבקרבות נגד פוקימונים פראיים הסוף הוא לא כל כך חד משמעי, ודי תלוי בך.
--
צ'יקוריטה רצה לכיוון איפום. נראה שאיפום לא מתכוון להשתמש בזנב, ולכן צ'יקוריטה נוגחת בבטן שלו ופוגעת. איפום, חרף העייפות, מנחית אגרוף על הראש של צ'יקוריטה, ואז תופס את ראשה ומכה עם הברך שלו בגוף/צוואר/סנטר שלה.
[/quote]
'אני מניח שבדקתי את צ'יקוריטה מספיק, תוצאות לא רעות אני חייב לציין אך כמובן שיש מקום לשיפור' אני חושב לעצמי.
"צ'יקוריטה זה יספיק" אני אומר לה ומתקרב אליה.
"עבודה טובה" אני אומר לה בחיוך ומלטף את ראשה.
"גם אתה נלחמת טוב אייפום" אני אומר לו בחיוך תוך כדי שאני שולף את הפוקרשת של צ'יקוריטה.
"אני אתן לך לנוח עכשיו" אני אומר לה ועוטף אותה בפוקרשת ושם אותה בתיק.
"להתראות אייפום" אני אומר לו ומסמן לו עם ידי, מיד אחר כך אני מסתובב וממשיך ללכת בדרכי לעיר ורידיוס אנטום.
-
[quote]ברירת מחדל
יונתן
בינתיים מאצ'ופ יודע רק מתקפות טריוויאליות. אם הוא ילמד מתקפות לא טריוויאליות אני אוסיף, אבל אין טעם לפרט מתקפות טריוויאליות פשוט כי אין לזה סוף. זה הכל עניין של עד כמה אתה רואה דברים בפוקימון שאפשר לנצל.
--
מאצ'ופ מתקרב אל סנשרו, שעסוק ב-??? ולכן לא שם לב למאצ'ופ. מאצ'ופ מגיע אליו ובועט בו.
[/quote]
אגיד למאצופ "כל הכבוד,עכשיו תפיל אותו על הרצפה ותן לו אגרוף!"
-
יאשה
בארק, בוקר.
וזה היה שיעור ב"שאלות קיטבג". למה לשאול אותו אם הוא מתכוון להביא לך משהו? אם הוא [b]מתכוון[/b] להביא לך אז הוא יביא לך בלי קשר לשאלה שלך.
--
"שיהיה, קח." הוא מרים פוקרשת ריקה אחת וגורם לה לעוף לכיוון היד שלך, ואתה תופס אותה. לאחר מכן המכשף מלווה אותך ליציאה וכשאתה יוצא הוא אומר לך "כל טוב."
נועם
אני לא קורא מחשבות, עליך להיות יותר מדוייק במילים שלך.
--
צ'ארמנדר מנסה לבצע גלגול אש, אך קשה לו לבצע את הגלגול ברצף והגלגול שלו די איטי. לכן כשהוא מגיע לנידורן הוא פוגע בו באזור של הגוף שלו שבו הזנב לא נמצא, וכל מה שיצא זו דחיפה (אך עדכנתי בדף הרשומים שהמתקפה הזו בלמידה). נידורן מגיב בכך שהוא שורט את צ'ארמנדר.
רונאלד
--
אתה מחזיר את צ'יקוריטה, וכשאתה אומר את מה שאתה אומר לאיפום, הפוקימון הגוסס מגיב לך ב-thumbs up. (שמשמשת כסוג של הפוגה קומית לא מוצלחת במיוחד).
כשאתה ממשיך להתקדם אתה שומע קול שאולי קורא את שמך, ומאחוריך על השביל אתה מבחין בדמות שאולי לבושה באדום שמתקרבת לכיוונך, זו כנראה אישה.
יונתן
--
מאצ'ופ תופס את סנשרו ומפיל אותו, ובינתיים סנשרו שורט את מאצ'ופ עם הרגליים שלו. לאחר מכן מאצ'ופ נותן אגרוף לסנשרו, ואז סנשרו קם ודוחף את מאצ'ופ.
-
[quote=lordabizi;1454790]
רונאלד
--
אתה מחזיר את צ'יקוריטה, וכשאתה אומר את מה שאתה אומר לאיפום, הפוקימון הגוסס מגיב לך ב-thumbs up. (שמשמשת כסוג של הפוגה קומית לא מוצלחת במיוחד).
כשאתה ממשיך להתקדם אתה שומע קול שאולי קורא את שמך, ומאחוריך על השביל אתה מבחין בדמות שאולי לבושה באדום שמתקרבת לכיוונך, זו כנראה אישה.
[/quote]
'יכול להיות שזאת ת'יאה?' אני חושב לעצמי ומתקרב קצת לאישה לראות אם אני מזהה אותה.
-
[quote=lordabizi;1454790]יאשה
בארק, בוקר.
וזה היה שיעור ב"שאלות קיטבג". למה לשאול אותו אם הוא מתכוון להביא לך משהו? אם הוא [b]מתכוון[/b] להביא לך אז הוא יביא לך בלי קשר לשאלה שלך.
--
"שיהיה, קח." הוא מרים פוקרשת ריקה אחת וגורם לה לעוף לכיוון היד שלך, ואתה תופס אותה. לאחר מכן המכשף מלווה אותך ליציאה וכשאתה יוצא הוא אומר לך "כל טוב."
[/quote]
"תודה רבה" אומר לאלבוס כאשר הוא ישלח לי את הפוקרשת. לאחר מכן כאשר אצא לדרך ביחד עם הפוקרשת של הורסי בתיק שלי (אמור להיות לי כזה, נכון?). כאשר אגיע לכיוון הדרך אוציא את הורסי ואערוך בינינו הכרות.
-
רונאלד
דרך פלאטיום ורידיוס-אנטום בוקר.
--
אתה ממתין כדי לוודא את זהות האישה. כשהיא מתקרבת אתה רואה שזו ת'יאה. קצת מתנשפת מקצב ההליכה שלה, אבל פרט לזה הכל תקין.
"היי רונאלד," היא אומרת כשהיא מתקרבת.
יאשה
בארק, בוקר.
אגב שים לב שעדכנתי את הדברים שלך בדף שלך.
--
אתה יוצא מהכישופייה. לאחר מכן אתה פותח את הפוקרשת ומוציא משם את הורסי. הורסי נראה קצת מבולבל תחילה, משום שזו הפעם הראשונה שהוא זז מזה זמן מה, אבל מעבר לכך הכל נראה בסדר. אתה צריך יותר להסביר לי מה אתה רוצה כשאתה אומר "עורך הכרות".
-
יונתן
--
מאצ'ופ תופס את סנשרו ומפיל אותו, ובינתיים סנשרו שורט את מאצ'ופ עם הרגליים שלו. לאחר מכן מאצ'ופ נותן אגרוף לסנשרו, ואז סנשרו קם ודוחף את מאצ'ופ.
דרך פלאטיום - ורידיוס אנטם, בוקר.
מעולם לא אמרתי שהוא נפל.
--
מאצ'ופ מתקרב אל סנשרו ונותן לו אגרוף לפנים ולאחר מכן סנשרו מגיב בכמה שריטות בגופו של מאצ'ופ.
-
[quote=lordabizi;1454790]נועם
אני לא קורא מחשבות, עליך להיות יותר מדוייק במילים שלך.
--
צ'ארמנדר מנסה לבצע גלגול אש, אך קשה לו לבצע את הגלגול ברצף והגלגול שלו די איטי. לכן כשהוא מגיע לנידורן הוא פוגע בו באזור של הגוף שלו שבו הזנב לא נמצא, וכל מה שיצא זו דחיפה (אך עדכנתי בדף הרשומים שהמתקפה הזו בלמידה). נידורן מגיב בכך שהוא שורט את צ'ארמנדר[/quote]
"כל הכבוד צ'רמנדר" אני אומר כשחיוך על פניי "עכשיו תנסה לעשות את זה שוב ותזכור תמיד שאני מאמין בך"
-
[quote=lordabizi;1455282]יונתן
דרך פלאטיום - ורידיוס אנטם, בוקר.
מעולם לא אמרתי שהוא נפל.
--
מאצ'ופ מתקרב אל סנשרו ונותן לו אגרוף לפנים ולאחר מכן סנשרו מגיב בכמה שריטות בגופו של מאצ'ופ.[/quote]
...
לרוב שדוחפים מישהו הוא נופל לא כך?
______
אומר למאצופ "תבעט כדי להפיל את סנשרו ואז תשרוט אותו"
-
נועם
אל תכתוב "שוב פעם". אין לי כח לחפש מה כתבת / לנסות להבין את זה מהתגובה שלי.
--
צ'ארמנדר מנסה את אותה התחבולה פעם שנייה, אך שוב לא באמת מצליח לעשות סיבובים מהירים מספיק כדי שתהיה אש כשהוא יפגע בנידורן. בכל מקרה הוא פוגע בנידורן מכה יבשה, ובתגובה נידורן מכה בו עם הקרן. נראה שנידורן מתחיל להתעייף.
יונתן
קיבלתי, הנחה במשחק שלי אפוא: כשדוחפים מישהו הוא עושה צעד אחורה בכיוון הדחיפה, אבל נותר עומד.
רגע, ניסית להגדיר עכשיו low kick?
--
מאצ'ופ מנסה לבעוט בסנשרו כדי להפיל אותו, אבל סנשרו סופג את המכה וצועד אחורה אבל נותר עומד. כשמאצ'ופ מתקרב כדי לשרוט נידורן דוחף את מאצ'ופ. מאצ'ופ מנצל את הקרבה כדי לשרוט אותו, ולאחר מכן נידורן נושך את מאצ'ופ.
-
[quote=lordabizi;1454955]רונאלד
דרך פלאטיום ורידיוס-אנטום בוקר.
--
אתה ממתין כדי לוודא את זהות האישה. כשהיא מתקרבת אתה רואה שזו ת'יאה. קצת מתנשפת מקצב ההליכה שלה, אבל פרט לזה הכל תקין.
"היי רונאלד," היא אומרת כשהיא מתקרבת.
[/quote]
אני לא עומד להגיב בשלושה ימים הקרובים - 01.10 עד ל 03.10 משום שאני אהיה בטיול שנתי ולא יהיה לי גישה לא למחשב ולא לאינטרנט, אני גם לא בטוח שאני אגיב ב 03.10 בגלל שאנחנו חוזרים מאוחר ובכל מקרה זה היום הולדת שלי אז אני לא חושב שאני אהיה על המחשב - ביום שישי אני אחזור להגיב.
- - - - - - - - - - - -
"שלום ת'יאה" אני אומר בחיוך.
"אני מבין שגם את הולכת לורידיוס-אנטום, אם כך אני אצטרף אליך" אני אומר לה ומתחיל ללכת איתה לכיוון העיר.
"אז ת'יאה, אם יצאת כבר למסע אני מבין שיש לך פוקימון, מי הפוקימון שלך?" אני אשאל אותה.
-
[quote]
יונתן
קיבלתי, הנחה במשחק שלי אפוא: כשדוחפים מישהו הוא עושה צעד אחורה בכיוון הדחיפה, אבל נותר עומד.
רגע, ניסית להגדיר עכשיו low kick?
--
מאצ'ופ מנסה לבעוט בסנשרו כדי להפיל אותו, אבל סנשרו סופג את המכה וצועד אחורה אבל נותר עומד. כשמאצ'ופ מתקרב כדי לשרוט נידורן דוחף את מאצ'ופ. מאצ'ופ מנצל את הקרבה כדי לשרוט אותו, ולאחר מכן נידורן נושך את מאצ'ופ.[/quote]
סנשרו לא נידורן
נפלא.
דרך פלאטיום - ורידיוס אנטום, בוקר.
טוב עכשיו היה קצת פייל כי דיברת יותר מדי.
--
"למען האמת לא. הייתי בכישופייה וקיבלתי את הפוקימון שלי, נידוראן נקבה. אחר כך חזרתי לכנסייה והם אמרו לי שכבר הלכת. אני עדיין לא כל כך מוכנה עדיין, אבל חשבתי לתפוס אותך בדרך ולבדוק את הפוקימון שלך."
יונתן
ma bad. דרך פלאטיום ורידיוס אנטום, בוקר.
סנשרו לא כזה פוקימון שאפשר להתלות עליו/ לקפוץ עליו. ולמאצ'ופ יש ידיים די אנושיות, אין לו כל כך טפרים.
--
מאצ'ופ קופץ על סנשרו ומנסה להחזיק אותו אבל זה לא כזה פועל ולא יוצא מזה שום דבר. מאצ'ופ מתחיל לתת כמה מכות לסנשרו, ולאחריהן סנשרו דוחף את מאצ'ופ. מאצ'ופ שורט את סנשרו, בתגובה סנשרו נושך את מאצ'ופ. נראה שסנשרו מתחיל להתעייף.
-
[quote=lordabizi;1455919]נועם
אל תכתוב "שוב פעם". אין לי כח לחפש מה כתבת / לנסות להבין את זה מהתגובה שלי.
--
צ'ארמנדר מנסה את אותה התחבולה פעם שנייה, אך שוב לא באמת מצליח לעשות סיבובים מהירים מספיק כדי שתהיה אש כשהוא יפגע בנידורן. בכל מקרה הוא פוגע בנידורן מכה יבשה, ובתגובה נידורן מכה בו עם הקרן. נראה שנידורן מתחיל להתעייף.[/quote]
אני לא אגיב מיום חמישי הקרוב עד שבת הקרוב
--------
"נהדר צ'רמנדר" אני אומר לו "עכשיו תנסה לעשות שוב גלגול אש ותזכור-הכוח הוא מהזנב"
-
[quote]יונתן
ma bad. דרך פלאטיום ורידיוס אנטום, בוקר.
סנשרו לא כזה פוקימון שאפשר להתלות עליו/ לקפוץ עליו. ולמאצ'ופ יש ידיים די אנושיות, אין לו כל כך טפרים.
--
מאצ'ופ קופץ על סנשרו ומנסה להחזיק אותו אבל זה לא כזה פועל ולא יוצא מזה שום דבר. מאצ'ופ מתחיל לתת כמה מכות לסנשרו, ולאחריהן סנשרו דוחף את מאצ'ופ. מאצ'ופ שורט את סנשרו, בתגובה סנשרו נושך את מאצ'ופ. נראה שסנשרו מתחיל להתעייף.
__________________[/quote]
אומר למאצופ "תרביץ לסנשרו עם אגרופים ובעיטות ותסיים את זה!"
סליחה על התגובה הקצרה בקושי יש לי מה לכתוב
-
אוקי אני אכתוב את זה בגדול ולכולם כי זה משהו שרובכם עושים:
[size=6]אם אתם רוצים ללמד פוקימון מתקפה, עדיף להתחיל ללמד אותה לא בזמן קרב. כי בזמן קרב יש על הפוקימון לחץ וקשה יותר ללמוד משהו בזמן אמת. הרבה יותר פשוט לתת לפוקימון לתרגל קצת מחוץ לקרב.[/size]
נועם
נפלא.
דרך פלאטיום ורידיוס אנטום צהריים.
--
צ'ארמנדר שוב מנסה להתגלגל. הפעם הוא מצליח לתזמן נכון והזנב שלו מצליח להיות זה שפוגע בנידורן, אך מכיוון שהסיבוב עדיין די איטי אז זה לא עושה הרבה יותר מהמתקפה הראשונה שעשית בקרב - להציב את הזנב של צ'ארמנדר מול נידורן. צ'ארמנדר נותר מעט מסוחרר מכל הגלגולים האלו ונידורן מנצל את זה כדי לתקוף אותו בשריטות.
יונתן
מי ביקש ממך אי פעם תגובות ארוכות? כל מה שביקשתי זה תגובה הולמת למצב - במצב זה קרב לתת הוראות לפוקימון זה בהחלט תגובה הולמת. ואם נגמרים לך הרעיונות למתקפות אתה תמיד יכול לנסות להיות יצירתי.
--
מאצ'ופ יוצא לסדרת התקפות של בעיטות ואגרופים על סנשרו. סנשרו סופג כמה מכות ואז מתרחק כדי לברוח מצ'ארמנדר. צ'ארמנדר הולך אחריו, אבל סנשרו מתחיל להתגלגל לכיוון צ'ארמנדר ופוגע בו והודף אותו אחורה.
-
[quote]
יונתן
מי ביקש ממך אי פעם תגובות ארוכות? כל מה שביקשתי זה תגובה הולמת למצב - במצב זה קרב לתת הוראות לפוקימון זה בהחלט תגובה הולמת. ואם נגמרים לך הרעיונות למתקפות אתה תמיד יכול לנסות להיות יצירתי.
--
מאצ'ופ יוצא לסדרת התקפות של בעיטות ואגרופים על סנשרו. סנשרו סופג כמה מכות ואז מתרחק כדי לברוח מצ'ארמנדר. צ'ארמנדר הולך אחריו, אבל סנשרו מתחיל להתגלגל לכיוון צ'ארמנדר ופוגע בו והודף אותו אחורה.[/quote]
אתה נוטה להתבלבל בין פוקימונים xd
נפלא.
--
צ'ארמנדר שוב מנסה להתגלגל. הפעם הוא מצליח לתזמן נכון והזנב שלו מצליח להיות זה שפוגע בנידורן, אך מכיוון שהסיבוב עדיין די איטי אז זה לא עושה הרבה יותר מהמתקפה הראשונה שעשית בקרב - להציב את הזנב של צ'ארמנדר מול נידורן. צ'ארמנדר נותר מעט מסוחרר מכל הגלגולים האלו ונידורן מנצל את זה כדי לתקוף אותו בשריטות.[/QUOTE]
"כל הכבוד צ'רמנדר" "אני מקווה שאתה בסדר,עכשיו תתקוף אותו עם האש שבזנב שלך"
-------
לצ'מנדר יש טופרים?:um_face:
-
אני מזכיר שלמרות שאני נותן רמזים דקים כמו פיל למצב של הפוקימון בקרב פוקימונים, בקרבות נגד פוקימונים טבעיים זה די החלטה שלכם מתי לסיים להתעלל בפוקימון.
יונתן
כשאני מגיב לקצת שחקנים אני מגיב נגד הרצון שלי. כשאני מגיב נגד הרצון שלי אני לא כל כך שם לב מה אני עושה. כשאני לא כל כך שם לב מה אני עושה אני שוגה.
דרך פלאטיום ורידיוס אנטום, צהריים.
--
מאצ'ופ מתחיל להזיז את היד שלו, סנשרו מתכונן לספוג את המכה, אך אז שם לב שמאצ'ופ הזיז גם את הרגל שלו ובועט בו, והוא היה די מופתע אז זה פגע היטב. סנשרו מתרחק מעט ממאצ'ופ, אוסף את עצמו לכדור מתגלגל ופוגע מאצ'ופ.
נועם
אתה שואל אותי? תסתכל על תמונה של צ'ארמנדר. רואים שיש לו ציפורניים. לדעתי זה מספיק.
ותראה, התנועה הזו של להניח את הזנב עם האש על הפוקימון היריב היא תנועה די גדולה שהיא גם די ברורה ויש מספיק זמן להערך אליה. אז מעכשיו פוקימונים יוכלו יחסית להתחמק מזה.
--
צ'ארמנדר מסיט את הזנב שלו לכיוון נידורן, אבל כפי שהסברתי הוא מספיק להבין את זה כבר ומתרחק מעט מצ'ארמנדר, ולא נפגע.
-
[quote=lordabizi;1456150]רונאלד
נפלא.
דרך פלאטיום - ורידיוס אנטום, בוקר.
טוב עכשיו היה קצת פייל כי דיברת יותר מדי.
--
"למען האמת לא. הייתי בכישופייה וקיבלתי את הפוקימון שלי, נידוראן נקבה. אחר כך חזרתי לכנסייה והם אמרו לי שכבר הלכת. אני עדיין לא כל כך מוכנה עדיין, אבל חשבתי לתפוס אותך בדרך ולבדוק את הפוקימון שלך."
[/quote]
"קיבלתי צ'יקוריטה מהכישופייה" אספר לה בזמן שאני מוציא את הפוקרשת שלה.
"הרגע נלחמתי באייפום ראנדומלי, אני חייב לאמר שאני די מרוצה מהפוקימון שלי" אומר וברגע שאסיים אפתח את הפוקרשת ואראה לה את צ'יקוריטה.
-
[quote]
יונתן
כשאני מגיב לקצת שחקנים אני מגיב נגד הרצון שלי. כשאני מגיב נגד הרצון שלי אני לא כל כך שם לב מה אני עושה. כשאני לא כל כך שם לב מה אני עושה אני שוגה.
--
מאצ'ופ מתחיל להזיז את היד שלו, סנשרו מתכונן לספוג את המכה, אך אז שם לב שמאצ'ופ הזיז גם את הרגל שלו ובועט בו, והוא היה די מופתע אז זה פגע היטב. סנשרו מתרחק מעט ממאצ'ופ, אוסף את עצמו לכדור מתגלגל ופוגע מאצ'ופ.[/quote]
יש לי שאלה-במשחק הזה צריך להיות מעולף כדי לתפוס אותו? או שצריך רק לגרום לו להתעייף?
[size=6]עוד הערה שחשוב שכלל האנושות המשחקית תדע - מאחר וביום הראשון אתם יוצאים מהבית שלכם / ממקום ידידותי לכם הניחו שיש לכם אוכל ליום הראשון. זה יהיה שימושי בעוד כמה תגובות לרובכם אני מניח. [/size]
רונאלד
--
אתה אומר את מה שאתה אומר ומוציא את צ'יקוריטה מהפוקרשת.
"אהה... זה היה ודאי האיפום הגוסס שראיתי בצד. מה דעתך שנחליף כמה כמות בין הפוקימונים שלנו בשביל הכיף?" היא מציעה. להסיר ספק: היא מציעה משהו בסגנון קרב ידידותי, שבו לא נלחמים עד שאחד הפוקימונים קורס, אלא סתם כמה מכות עד שאני (= היא) תחליט שזה מספיק.
יונתן
כמובן שאם הפוקימון מעולף אז הרבה יותר קל ללכוד אותו, אלא שזהו מצב אוטופי. אחת ההערות שלי במשחק מתייחסת לזה. מצא אותה, וקרא אותה, ותקרא גם את כל ההערות שבסביבתה, סתם כי הערות במשחק שלי זה דבר מאוד חשוב.
אגב, דע לך שאני ממש מתפתה לכתוב כל פעם צ'ארמנדר במקום מאצ'ופ. לוקח לי קצת זמן לשים לב, אבל פשוט קח בחשבון שזה עלול לקרות. הרבה.
--
מאצ'ופ תוקף שוב. סנשרו קצת מהסס בהגנות שלו כי הוא מחפש את ההטעיה אבל כשהוא מבין שאין אז הוא מצליח להערך למכה, והוא נפגע. סנשרו יוצא לכמה מתקפות שריטה על מאצ'ופ. סנשרו נראה מאוד עייף.
-
[quote]יונתן
כמובן שאם הפוקימון מעולף אז הרבה יותר קל ללכוד אותו, אלא שזהו מצב אוטופי. אחת ההערות שלי במשחק מתייחסת לזה. מצא אותה, וקרא אותה, ותקרא גם את כל ההערות שבסביבתה, סתם כי הערות במשחק שלי זה דבר מאוד חשוב.
אגב, דע לך שאני ממש מתפתה לכתוב כל פעם צ'ארמנדר במקום מאצ'ופ. לוקח לי קצת זמן לשים לב, אבל פשוט קח בחשבון שזה עלול לקרות. הרבה.
--
מאצ'ופ תוקף שוב. סנשרו קצת מהסס בהגנות שלו כי הוא מחפש את ההטעיה אבל כשהוא מבין שאין אז הוא מצליח להערך למכה, והוא נפגע. סנשרו יוצא לכמה מתקפות שריטה על מאצ'ופ. סנשרו נראה מאוד עייף.
__________________[/quote]
"זה הזמן!" אומר למאצופ,אחשוב על להחזיר אותו לפוקירשת אבל אבין שסנשרו יבין מה אני מתכנן ויברח מיד
לאחר מכן,אוציא פוקי רשת ריקה מהתיק שלי,ארוץ במהירות לכיוונו של סנשרו,אעטוף אותו בפוקירשת ואסגור אותה עם הלהב,ואקווה שהקסם יפעל.
-
יונתן
--
אתה רץ במהירות לכיוון סנשרו עם פוקרשת. סנשרו מבין מה אתה רוצה לעשות ומנסה לברוח אך הוא עייף מכדי לבורח במהירות. אתה משיג אותו, וכורך סביבו את הפוקרשת. הקסם מתחיל לפעול והפוקרשת מתכווצת. סנשרו מנסה להאבק אך ללא הועיל. לכדת סנשרו, עודכן.
-
[quote=lordabizi;1456563]נועם
אתה שואל אותי? תסתכל על תמונה של צ'ארמנדר. רואים שיש לו ציפורניים. לדעתי זה מספיק.
ותראה, התנועה הזו של להניח את הזנב עם האש על הפוקימון היריב היא תנועה די גדולה שהיא גם די ברורה ויש מספיק זמן להערך אליה. אז מעכשיו פוקימונים יוכלו יחסית להתחמק מזה.
--
צ'ארמנדר מסיט את הזנב שלו לכיוון נידורן, אבל כפי שהסברתי הוא מספיק להבין את זה כבר ומתרחק מעט מצ'ארמנדר, ולא נפגע.[/quote]
"אוקיי צ'רמנדר זה מספיק" אומר לו בעת הקרב "בוא ניתן לנידורן טיפה אוכל על הקרב הטוב"
אני פותח את התיק שלי ושם לב שאין לי אוכל "צ'רמנדר שכחתי להביא אוכל בוא נלך להביא מבייתי,ביי נידורן" עכשיו דיבוריי אכניס את צ'רמנדר לפוקירשת ואלך לדרכי הביתה"
-
[quote]יונתן
--
אתה רץ במהירות לכיוון סנשרו עם פוקרשת. סנשרו מבין מה אתה רוצה לעשות ומנסה לברוח אך הוא עייף מכדי לבורח במהירות. אתה משיג אותו, וכורך סביבו את הפוקרשת. הקסם מתחיל לפעול והפוקרשת מתכווצת. סנשרו מנסה להאבק אך ללא הועיל. לכדת סנשרו, עודכן.[/quote]
"יש!" אצעק,לאחר מכן אקח את הרשת ואוציא ממנה את סנשרו,אסתכל על שני הפוקימונים ואבדוק אם הם עייפים או נפגעו חזק מהקרב.
-
נועם
אתה שוב קובע תוצאה למעשים שלך, ועוד תוצאה שאמרתי במפורש ממקודם היא לא נכונה. כתבתי שיש להניח [b]שיש לכם[/b] אוכל יום הראשון, ואתה קובע משום מה שאין לך אוכל. אני לא כל כך מבין את הסיבה שלך לתת לפוקימון שנלחמת בו אוכל, אבל זה פחות מפריע לי.
יונתן
--
נראה שהפוקימונים לא נפגעו בצורה רצינית בקרב, אלא הם רק עייפים מהמאמץ.
-
[quote]
יונתן
--
נראה שהפוקימונים לא נפגעו בצורה רצינית בקרב, אלא הם רק עייפים מהמאמץ.[/quote]
"נראה שאתם קצת עיפים,בואו ננוח ונאכל משהו!" אומר למאצופ וסנשרו,ואוציא מהתיק שלי שלושה תפוחים גדולים ועסיסים,אתן אחד לסנשרו ואחד למאצופ,ואתחיל לאכול את התפוח שלי.
-
[quote=lordabizi;1457134]נועם
אתה שוב קובע תוצאה למעשים שלך, ועוד תוצאה שאמרתי במפורש ממקודם היא לא נכונה. כתבתי שיש להניח [b]שיש לכם[/b] אוכל יום הראשון, ואתה קובע משום מה שאין לך אוכל. אני לא כל כך מבין את הסיבה שלך לתת לפוקימון שנלחמת בו אוכל, אבל זה פחות מפריע לי.[/quote]
אני מצטער לא הבנתי טוב
-------
'חבל ללכת בחזרה הביתה סתם' אני חושב לעצמי 'אני אבדוק שוב עם יש לי אוכל,אולי לא ראיתי שיש לי ויש לי' אני אפתח את התיק ואבדוק שוב אם יש לי אוכל לדרך
-
יונתן
דרך פלאטיום וירידוס אנטום, צהריים.
אוקיי. אני אכן כמעט אף פעם לא אציין מה באמת האוכל שיש, ולכן אתה רשאי לתת לאוכל הזה כל צורה שבא לך.
--
אתה והפוקימונים אוכלים את התפוחים. אמנם הייתי משער שאתה עוד עדיין תהיה רעב קצת, מכיוון ש"תפוח" זה רק כינוי ל"אוכל" מבחינתי, אז אני מניח שאין בעיה גם לקרוא לאוכל הזה בשם של משהו יותר משביע מה שעושה אותך ללא רעב. אתם עוצרים במשך כשעה, כשגם אתה נח מהמאמץ של ההליכה הממושכת (גם אם המאמץ הזה לא כל כך גדול).
נועם
דרך פלאטיום ורידיוס אנטם צהריים.
אוקיי, אם אני אומר שאחת התגובות שלך היא שטויות ואני מחכה לתגובה אחרת, אתה לא צריך כאילו לתקן את התגובה הלא טובה כמו שעשית פה. אתה בהחלט יכול להגיב במקום הפעולה הלא טובה שעשית.
--
הפלא ופלא, אתה [b]כן [/b]מוצא צידה בתיק שלך, שאמורה בערך להספיק להיום.
-
[quote=lordabizi;1457231]נועם
דרך פלאטיום ורידיוס אנטם צהריים.
אוקיי, אם אני אומר שאחת התגובות שלך היא שטויות ואני מחכה לתגובה אחרת, אתה לא צריך כאילו לתקן את התגובה הלא טובה כמו שעשית פה. אתה בהחלט יכול להגיב במקום הפעולה הלא טובה שעשית.
--
הפלא ופלא, אתה [b]כן [/b]מוצא צידה בתיק שלך, שאמורה בערך להספיק להיום.[/quote]
'יופי אז כן יש לי אוכל' אני חושב לעצמי ואחר כך מוציא את צ'רמנדר מהפוקרשת שלו "צ'רמנדר,בוא נתפוס לך חבר" אני אומר לו " בוא ונחפש באיזור הזה פוקימונים"