[quote][i]Originally posted by אוהד קליין[/i]@Dec 4 2008, 04:57 PM
[b] אתה מחפש פוקימונים. פתאום אתה רואה אור ענק, ומתוכו יוצא סלבי ונעלם!!!
מה תעשה? [/b][/quote]
מה אני יכול לעשות?!
אני שאר באותו מקום ואחפש פוקימונים
Printable View
[quote][i]Originally posted by אוהד קליין[/i]@Dec 4 2008, 04:57 PM
[b] אתה מחפש פוקימונים. פתאום אתה רואה אור ענק, ומתוכו יוצא סלבי ונעלם!!!
מה תעשה? [/b][/quote]
מה אני יכול לעשות?!
אני שאר באותו מקום ואחפש פוקימונים
[quote][i]Originally posted by kaka[/i]@Dec 3 2008, 09:30 PM
[b] ישאיר את טריקו.
טריקו פזילה וחבטה. [/b][/quote]
זה.
[quote][i]Originally posted by XלוקסרייX[/i]@Dec 4 2008, 04:00 PM
[b] אממ........אוקיי אני מסכים!צא פיפלאפ!עכשיו תבחר אתה!
אומר
אחרי שהוא יבחר אז אומר...:"פיפלאפ חבטה!" [/b][/quote]
אין בעיה. צא פיפלאפ!
טוב, אז זה פיפלאפ. אוקיי.
צא טורטויג!
פיפלאפ חבטה!
תתחמק טורטויג! טורטויג מתחמק!
עכשיו טורטויג, מתקפת עלה להב! פוגע ישיר!!!!
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa387.png[/img] עם 100 חיים
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmba/dpmba393.png[/img] עם 50 חיים.
מה תעשה?
[quote][i]Originally posted by אוהד קליין[/i]@Dec 4 2008, 07:50 PM
[b] אין בעיה. צא פיפלאפ!
טוב, אז זה פיפלאפ. אוקיי.
צא טורטויג!
פיפלאפ חבטה!
תתחמק טורטויג! טורטויג מתחמק!
עכשיו טורטויג, מתקפת עלה להב! פוגע ישיר!!!!
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa387.png[/img] עם 100 חיים
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmba/dpmba393.png[/img] עם 50 חיים.
מה תעשה? [/b][/quote]
עכשיו פיפלאפ חבטה ואם הוא תוקף אז התחמק!
מה איתי???
[quote][i]Originally posted by kaka[/i]@Dec 4 2008, 05:04 PM
[b] זה. [/b][/quote]
עשיתי, תבדוק.
[quote][i]Originally posted by kaka[/i]@Dec 4 2008, 07:58 PM
[b] מה איתי??? [/b][/quote]
טריקו פזילה וחבטה!
הגיבל נופל! הוא לא יכול להילחם!!!
המנצח הוא טריקו!!!
קרב יפה... אומר המאמן. רוצה שנהיה חברים ונצא למסעות ביחד?
מה תעשה?
[quote][i]Originally posted by XלוקסרייX[/i]@Dec 4 2008, 07:51 PM
[b] עכשיו פיפלאפ חבטה ואם הוא תוקף אז התחמק! [/b][/quote]
עכשיו פיפלאפ חבטה!!!!
פיפלאפ משתמש בחבטה ופוגע בטורטויג!
אין בעיה. טורטויג, קח אורן ותרפא חיים!
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa387.png[/img] עם 95 חיים
מה תעשה?
[quote][i]Originally posted by אוהד קליין[/i]@Dec 4 2008, 08:20 PM
[b] עכשיו פיפלאפ חבטה!!!!
פיפלאפ משתמש בחבטה ופוגע בטורטויג!
אין בעיה. טורטויג, קח אורן ותרפא חיים!
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa387.png[/img] עם 95 חיים
מה תעשה? [/b][/quote]
חבטה בכל העוצמה!!!
ואם הוא תוקף אז התחמק בכל הכוח!
[quote][i]Originally posted by XלוקסרייX[/i]@Dec 4 2008, 08:34 PM
[b] חבטה בכל העוצמה!!!
ואם הוא תוקף אז התחמק בכל הכוח! [/b][/quote]
פיפלאפ חבטה בכל הכוח!!!!!
פיפלאפ פתאום לא רוצה.אבל..... הוא עושה מתקפה חדשה!!! בועות!!!!
טורטויג לאאאא!!!!! אומר המאמן
פיפלאפ פוגע, וטורטויג נופל על עץ. פתאום הוא הולך ומדליק בטעות שריפה. טורטויג הפסיד!!!!
פיפלאפ מכבה את השריפה בבועות.
פיפלאפ ניצח!!
מה תעשה עכשיו?
[quote][i]Originally posted by אוהד קליין[/i]@Dec 4 2008, 08:40 PM
[b] פיפלאפ חבטה בכל הכוח!!!!!
פיפלאפ פתאום לא רוצה.אבל..... הוא עושה מתקפה חדשה!!! בועות!!!!
טורטויג לאאאא!!!!! אומר המאמן
פיפלאפ פוגע, וטורטויג נופל על עץ. פתאום הוא הולך ומדליק בטעות שריפה. טורטויג הפסיד!!!!
פיפלאפ מכבה את השריפה בבועות.
פיפלאפ ניצח!!
מה תעשה עכשיו? [/b][/quote]
עכשיו אמשיך במסעי לחפש קצת פוקימונים
[quote][i]Originally posted by XלוקסרייX[/i]@Dec 4 2008, 08:44 PM
[b] עכשיו אמשיך במסעי לחפש קצת פוקימונים [/b][/quote]
אתה ממשיך ופתאום אתה רואה את הבידוף שהרבצת לו!! הוא ניגש אליך, אומר בידוף בי!(אפשר לבוא איתך?) ומגלגל אליך פוקדור. מה תעשה?
[quote][i]Originally posted by אוהד קליין[/i]@Dec 4 2008, 08:49 PM
[b] אתה ממשיך ופתאום אתה רואה את הבידוף שהרבצת לו!! הוא ניגש אליך, אומר בידוף בי!(אפשר לבוא איתך?) ומגלגל אליך פוקדור. מה תעשה? [/b][/quote]
"נו שיהיה" אני אומר ואז אזרוק עליו את הפוקדור
[quote][i]Originally posted by XלוקסרייX[/i]@Dec 4 2008, 08:50 PM
[b] "נו שיהיה" אני אומר ואז אזרוק עליו את הפוקדור [/b][/quote]
אתה זורק.
ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,פאף!
יש לך בידוף!
אוקיי עכשיו אמשיך במסע שלי לתפוס קצת פוקימונים
[quote][i]Originally posted by XלוקסרייX[/i]@Dec 4 2008, 08:53 PM
[b] אוקיי עכשיו אמשיך במסע שלי לתפוס קצת פוקימונים [/b][/quote]
אתה ממשיך במסע, ורואה מערה.
מה תעשה?
[quote][i]Originally posted by אוהד קליין[/i]@Dec 4 2008, 08:56 PM
[b] אתה ממשיך במסע, ורואה מערה.
מה תעשה? [/b][/quote]
אכנס לתוכה..ואבדוק אולי יש שם פוקימונים....
מה איתי
[quote][i]Originally posted by אוהד קליין[/i]@Dec 4 2008, 04:54 PM
[b] טוטודייל מתקפת מהירות!!! טוטודייל משתמש במהירות ושינקס פתאום מחייך. טוטודייל מושפע מהחמודיות של שינקס!!! טוטודייל מפסיק את ההתקפה!
שינקס משתמש בנהימה על טוטודייל.
"טוטודייל תנסה לדמיין אותו כמו מקודם" אני אומר לו.
שוב טעות סליחה.
[quote][i]Originally posted by shakedo1[/i]@Dec 4 2008, 09:07 PM
[b] "טוטודייל תנסה לדמיין אותו כמו מקודם" אני אומר לו. [/b][/quote]
טוטודייל מנסה... בכל הכוח... ושורט את השינקס בלי להסתכל עליו.
שינקס מתעלף!!!!
מה תעשה?
[quote][i]Originally posted by yahav[/i]@Dec 4 2008, 09:01 PM
[b] מה איתי [/b][/quote]
עשיתי את שלך תבדוק אפילו!
[quote][i]Originally posted by XלוקסרייX[/i]@Dec 4 2008, 09:00 PM
[b] אכנס לתוכה..ואבדוק אולי יש שם פוקימונים.... [/b][/quote]
אתה נכנס ורואה גסטלי!
מה תעשה?
[quote][i]Originally posted by אוהד קליין[/i]@Dec 4 2008, 09:09 PM
[b] טוטודייל מנסה... בכל הכוח... ושורט את השינקס בלי להסתכל עליו.
שינקס מתעלף!!!!
מה תעשה? [/b][/quote]
אני זורק עליו פוקדור ומקווה שעכשיו זה יצליח.
[quote][i]Originally posted by Zapdos[/i]@Dec 4 2008, 09:10 PM
[b] אני זורק עליו פוקדור ומקווה שעכשיו זה יצליח. [/b][/quote]
אתה זורק.....
ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,פאף!
יש לך שינקס!!!!
מה תעשה עכשיו?
אתה לא עשית לי
[quote][i]Originally posted by yahav[/i]@Dec 4 2008, 09:13 PM
[b] אתה לא עשית לי [/b][/quote]
אני כן תרשום שוב אם בא לך...
[quote][i]Originally posted by אוהד קליין[/i]@Dec 4 2008, 09:12 PM
[b] אתה זורק.....
ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,פאף!
יש לך שינקס!!!!
אני הולך לרפא אותו ואז הולך לחפש עוד פוקימונים ובדרך לאמן את הפוקימונים שלי (אני מרפא גם את טוטודייל).
אני ממשיך לחפש פוקימונים
[quote][i]Originally posted by אוהד קליין[/i]@Dec 4 2008, 09:10 PM
[b] אתה נכנס ורואה גסטלי!
מה תעשה? [/b][/quote]
אוקיי!צא פיפלאפ!
פיפלאפ שאגה כדי לערער אותו ואז חבטה!
עכשיו אזרוק עליו פוקדור
[quote][i]Originally posted by אוהד קליין[/i]@Dec 4 2008, 08:16 PM
[b] טריקו פזילה וחבטה!
הגיבל נופל! הוא לא יכול להילחם!!!
המנצח הוא טריקו!!!
קרב יפה... אומר המאמן. רוצה שנהיה חברים ונצא למסעות ביחד?
מה תעשה? [/b][/quote]
"כן למה לא" אני אומר לו.
[quote][i]Originally posted by kaka[/i]@Dec 4 2008, 09:18 PM
[b] "כן למה לא" אני אומר לו. [/b][/quote]
אוקיי אתם הולכים ומגיעים לג'ובי-לייף!
מה תעשו?
[quote][i]Originally posted by XלוקסרייX[/i]@Dec 4 2008, 09:18 PM
[b] אוקיי!צא פיפלאפ!
פיפלאפ שאגה כדי לערער אותו ואז חבטה!
עכשיו אזרוק עליו פוקדור [/b][/quote]
פיפלאפ נהימה!!!
האנטר מבולבל!
חבטה!!
צא פוקדור!!
ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,פלאפפפפפפפפפפפפפ!!!
האנטר יצא! מה תעשה?
[quote][i]Originally posted by yahav[/i]@Dec 4 2008, 09:18 PM
[b] אני ממשיך לחפש פוקימונים [/b][/quote]
אתה מחפש ופתאום רואה קריקטוט פראי!
מה תעשה?
[quote][i]Originally posted by אוהד קליין[/i]@Dec 4 2008, 09:20 PM
[b] אוקיי אתם הולכים ומגיעים לג'ובי-לייף!
מה תעשו? [/b][/quote]
אני אשאל אותו הזה פוקימונים יש לו.
אני התעלם ממנו וימשיך לחפש פוקימונים
[quote][i]Originally posted by Zapdos[/i]@Dec 4 2008, 09:14 PM
[b] אני הולך לרפא אותו ואז הולך לחפש עוד פוקימונים ובדרך לאמן את הפוקימונים שלי (אני מרפא גם את טוטודייל). [/b][/quote]
אוקיי
אתם מתרפאים ופתאום אתה רואה סטארלי!
מה תעשה?
[quote][i]Originally posted by kaka[/i]@Dec 4 2008, 09:22 PM
[b] אני אשאל אותו הזה פוקימונים יש לו. [/b][/quote]
איזה פוקימונים יש לך?
יש לי גיבל, לוקסיו, סטארביה וביבארל.
מה תעשה?
[quote][i]Originally posted by yahav[/i]@Dec 4 2008, 09:23 PM
[b] אני התעלם ממנו וימשיך לחפש פוקימונים [/b][/quote]
אתה מתעלם, אבל הוא תוקף אותך בדחיפה!
מה תעשה?
[quote][i]Originally posted by אוהד קליין[/i]@Dec 4 2008, 09:21 PM
[b] פיפלאפ נהימה!!!
האנטר מבולבל!
חבטה!!
צא פוקדור!!
ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,פלאפפפפפפפפפפפפפ!!!
האנטר יצא! מה תעשה? [/b][/quote]
אגיד לו"תגיד האנטר......אתה רוצה לבוא איתי?"