[B]הודעה רשמית: המשכונים למייק אסמן באדום. המשכונים ללילי אסמן בכחול. בהצלחה.[/B]
Printable View
[B]הודעה רשמית: המשכונים למייק אסמן באדום. המשכונים ללילי אסמן בכחול. בהצלחה.[/B]
[COLOR=#ff0000]מייק,
[IMG]http://momentumbooks.com.au/wp-content/uploads/2015/08/Concept_Artwork_Hogwarts_Library.jpg[/IMG]
אתה הולך לספרייה ואתה מחפש את הרמיוני גריינג'ר. פעם ראשונה שאתה נכנס למקום הזה. ספרים עפים ממקום למקום. ספרניות לא אומרות לאף אחד לשמור על השקט. זה בכלל לא כמו שדמיינת את זה. אתה רואה את הספרנית ואתה שואל אותה אם היא יודעת איפה הרמיוני גריינג'ר, והיא מסמנת לך שהיא נמצאת בקומה העליונה, ביחד עם הארי פוטר ורון ויזלי.
מה תעשה עכשיו ואיך תפנה אליה?[/COLOR]
[QUOTE=Hit Man;1481012][COLOR=#ff0000]מייק,
[IMG]http://momentumbooks.com.au/wp-content/uploads/2015/08/Concept_Artwork_Hogwarts_Library.jpg[/IMG]
אתה הולך לספרייה ואתה מחפש את הרמיוני גריינג'ר. פעם ראשונה שאתה נכנס למקום הזה. ספרים עפים ממקום למקום. ספרניות לא אומרות לאף אחד לשמור על השקט. זה בכלל לא כמו שדמיינת את זה. אתה רואה את הספרנית ואתה שואל אותה אם היא יודעת איפה הרמיוני גריינג'ר, והיא מסמנת לך שהיא נמצאת בקומה העליונה, ביחד עם הארי פוטר ורון ויזלי.
מה תעשה עכשיו ואיך תפנה אליה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אגש אליה בנימוס ואשאל אותה אם היא מוכנה לעזור לי. הארי ורון שם ואולי הם ירצו את עזרתי. אציע את מנחתי ואבקש עזרה מהרמיוני. אעלה במדרגות בהתלהבות.
היא מסתכלת עליך - "תסביר לי בדיוק מה אתה רוצה?"
"אני קצת הסתבכתי עם מקגונגל והיא הביאה לי את המכתב הזה. אבל אני לא יכול לראות את הכיתוב, יש לך מושג כיצד אני אמור לגלות את הכתב הסתרים הזה?" אשאל ואחייך בעצבנות.
[COLOR=#ff0000]מייק,
הרמיוני מסתכלת על הפתק, בוחנת אותו, הופכת אותו, מנסה כמה לחשים, אבל זה לא מצליח.
היא אומרת לך לחכות רגע במקום, אתה מחכה, כשהיא חוזרת, היא מביאה איתה 5 ספרים עבי כרס.
לאחר חיפוש קצר, היא אומרת לך שזה כתב נסתר ועליך להכין שיקוי אצל סנייפ כדי לחשוף אותו.
מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=Hit Man;1481018][COLOR=#ff0000]מייק,
הרמיוני מסתכלת על הפתק, בוחנת אותו, הופכת אותו, מנסה כמה לחשים, אבל זה לא מצליח.
היא אומרת לך לחכות רגע במקום, אתה מחכה, כשהיא חוזרת, היא מביאה איתה 5 ספרים עבי כרס.
לאחר חיפוש קצר, היא אומרת לך שזה כתב נסתר ועליך להכין שיקוי אצל סנייפ כדי לחשוף אותו.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אוי." אני נאנח ומתיישב לידה. "בואי רק נאמר שהוא לא מת עליי. מזכיר לי כל הזמן שאבא שלי היה אדיוט או משהו. את בטוחה שאין דרך ששנינו נמצא דרך למצוא את השיקוי יחד?" אומר לה ואביט בהארי ורון. מעניין איך הם מסתדרים איתו...
[COLOR=#ff0000]מייק,
אתה אומר את אשר על ליבך והיא מתיישבת, ומוציאה אנחת ייאוש. אתה מסתכל על הארי ועל רון לכמה רגעים, ואז רון אומר משהו - "אני לא יודע אם זה נכון, אבל האחים שלי הם מומחים די גדולים להוגוורטס, והם אומרים שאם מישהו יסתובב סתם ככה בטירה, בשטחים שלה, ובספריה (אם אנחנו כבר פה), אז הוא ילמד דברים כמו לחשים תוך כדי, ימצא כסף, ואפילו יוכל להרוויח נקודות לבית שלו. הם אתמול הצליחו להציל את מק'גונגל מלהיחנק מעוגיה, והרוויחו 1250 נקודות לגריפינדור, אבל מיד לאחר מכן, הם עשו חיקוי שלה נחנקת, והם איבדו את כל הנקודות". אתה חושב על זה כמה רגעים ואז רון ממשיך "אבל אני לא יודע אם זה נכון או לא, תצטרך להתנסות ולראות בעצמך... זה אם אתה לא מוכן ללכת וללמוד את השיקוי מסנייפ".
מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=Hit Man;1481020][COLOR=#ff0000]מייק,
אתה אומר את אשר על ליבך והיא מתיישבת, ומוציאה אנחת ייאוש. אתה מסתכל על הארי ועל רון לכמה רגעים, ואז רון אומר משהו - "אני לא יודע אם זה נכון, אבל האחים שלי הם מומחים די גדולים להוגוורטס, והם אומרים שאם מישהו יסתובב סתם ככה בטירה, בשטחים שלה, ובספריה (אם אנחנו כבר פה), אז הוא ילמד דברים כמו לחשים תוך כדי, ימצא כסף, ואפילו יוכל להרוויח נקודות לבית שלו. הם אתמול הצליחו להציל את מק'גונגל מלהיחנק מעוגיה, והרוויחו 1250 נקודות לגריפינדור, אבל מיד לאחר מכן, הם עשו חיקוי שלה נחנקת, והם איבדו את כל הנקודות". אתה חושב על זה כמה רגעים ואז רון ממשיך "אבל אני לא יודע אם זה נכון או לא, תצטרך להתנסות ולראות בעצמך... זה אם אתה לא מוכן ללכת וללמוד את השיקוי מסנייפ".
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"תודה רבה רון!" אומר. צוחר למראה מקגןנגל נחנקת מעוגיה. "עזבו אותי לרגע, מה אתכם? מה אתם עושים?"
[QUOTE=Hit Man;1481008][CENTER][B][IMG]http://srv2.jpg.co.il/8/55da123b9fe71.png[/IMG]
[/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#333333]בית-ספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות[/COLOR]
[/SIZE][/B]
[B][I][COLOR=#333333]
[/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=#333333]מנהל: אלבוס דמבלדור[/COLOR]
[I](מסדר מרלין, מחלקה ראשונה, מכשף גדול, קסם ראשי
מאגוואמפ עליון, חבר איגוד הקוסמים הבינלאומי)
גברת לילי נייט היקרה,[I][I]
אנו שמחים להודיעך שנשמר עבורך מקום בבית-הספר
הוגוורטס לכישוף ולקוסמות.
מצורפת בזאת רשימת הספרים והציוד הנחוץ.
שנת הלימודים מתחילה ב-1 בספטמבר. אנא שלח ינשופך
לא יאוחר מה-31 ביולי."
- - - - -
[I][B][I][I]גברת לילי נייט היקרה,[/I][/I][/B]
[I]ההורים שלך מלווים אותך, מוודאים שאף אחד לא עוקב אחריך, והם עוזרים לך להיכנס לסמטה המפורסמת ביותר בעולם. את מסתכלת על כל החנויות, השרביטים, המטאטאים, המטאטאים, ואת מרגישה מסונוורת. אבא שלך מוציא לך את הכסף מגרינגוטס (250 אוניות) ואמא שלך נותנת לך מפה של הסמטה. הם יודעים שילדים בגילך לא אוהבים להיראות עם ההורים שלהם ושזה יהיה "לא קול" אם תסתובבי איתם כדי לעשות את הרכישות שלך ולכן הם שולחים אותך לעשות את הקניות שלך בעצמך.
[/I][/I][/I][/I][/I][/I][/B][B][I][I][I][I][I][I]
[IMG]http://srv1.jpg.co.il/9/55da1e09694f6.gif[/IMG]
[I]כעת עליך לעשות קניות.
את רשאית לקנות את מה שבית הספר ממליץ לך עליו, שאלה המוצרים הנדרשים ללימודים.
או שאת מוזמנת לקנות דברים משלך!
מה תעשי?[/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/B][/CENTER][/QUOTE]
אתחיל להתלהב שאני מורשת להסתובב לבד בסמטת דיאגון. אני ארגיע את עצמי קצת כדי לא סתם להיראות תלמידת שנה א' מתלהבת ואסתכל על רשימת הציוד שקיבלתי עם מכתב הקבלה להוגוורסט. דבר ראשון אתחיל עם המדים. אכנס לחנות הבגים ואחפש את המוכר-ברגע שאמצא אותו אשאל אם אפשר שלושה חלוקי עבודה, כובע מחודד שחור פשוט, כפפות הגנה מעור דרקון וגלימת חורף בעלת אבזמי כסף.
[COLOR=#ff0000]מייק,
אתה שואל את הארי ואת רון מה הם עושים והם אומרים לך שהם משחקים בשחמט קוסמים.
אתה, בדומה להארי, בחיים שלך לא שמעת על שחמט של קוסמים ואתה לא יודע מה ההבדל בין זה לאחד שאתה מכיר.
רון מסביר לך ולהארי שזה שח כמו שמוגלגים מכירים, רק במקרה הזה, כאשר חייל הורג חייל אחר, הוא עושה את זה פיזית.
הם מדגימים לך כמה מהלכים ובאחד התורים רון שולח את המלכה שלו על מנת להגן על המלך שלה.
היא מרימה את הכיסא שהיא יושבת עליו, מסובבת אותו באויר, ומורידה לחייל של הארי את הראש מהמקום. אתה מבועת!
[IMG]http://33.media.tumblr.com/tumblr_lkhe6nInGX1qf2atio1_500.gif[/IMG]
רון אומר לך שיש אפילו מועדון לשחמט בבית הספר.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]לילי,
[IMG]http://souvenirfinder.com/wp-content/uploads/2014/04/20140408_091727.jpg[/IMG]
את נכנסת לחנות הבגדים, ואת מבקשת את הציוד הבא מהמוכרת - שלושה חלוקי עבודה, כובע מחודד שחור פשוט, כפפות הגנה מעור דרקון וגלימת חורף בעלת אבזמי כסף. היא אומרת לך לחכות כמה רגעים ואת רואה אותה מתעסקת עם בחורה אחרת, והיא לא מפסיקה למדוד לה את הציצים. את מחליטה שלא מתאים לך לעבור בדיקת ידנית ביום הראשון שלך בעולם הקוסמים ואת מבקשת מהסייעת שלה לעזור לך. היא לוקחת אותך לחדר השני ומתחילה למסור לך את החפצים. מדי פעם היא מגניבה מבט לעבר החדר הראשי ונראה שהיא לחוצה מאוד! את שואלת אותה מה קורה והיא מחייכת בעצבנות ואומרת - "תמיד יש לחץ ביום הראשון של הלימודים". נראה שהיא מתאמצת לצעוק את התשובה שלה כדי שהמוכרת המרכזית תשמע אותה. כשאת יוצאת מהחנות עם הציוד שלך ושילמת את ה100 אוניות שלך, את קולטת שהמוכרת הראשית מסיטה את הוילון ואז נשמעות צרחות מבעד לחלון. את רואה אורות לבנים, ירוקים ושחורים. את יודעת שמשהו לא בסדר קורה שם.
מה תעשי?[/COLOR]
[QUOTE=Hit Man;1481076][COLOR=#ff0000]מייק,
אתה שואל את הארי ואת רון מה הם עושים והם אומרים לך שהם משחקים בשחמט קוסמים.
אתה, בדומה להארי, בחיים שלך לא שמעת על שחמט של קוסמים ואתה לא יודע מה ההבדל בין זה לאחד שאתה מכיר.
רון מסביר לך ולהארי שזה שח כמו שמוגלגים מכירים, רק במקרה הזה, כאשר חייל הורג חייל אחר, הוא עושה את זה פיזית.
הם מדגימים לך כמה מהלכים ובאחד התורים רון שולח את המלכה שלו על מנת להגן על המלך שלה.
היא מרימה את הכיסא שהיא יושבת עליו, מסובבת אותו באויר, ומורידה לחייל של הארי את הראש מהמקום. אתה מבועת!
[IMG]http://33.media.tumblr.com/tumblr_lkhe6nInGX1qf2atio1_500.gif[/IMG]
רון אומר לך שיש אפילו מועדון לשחמט בבית הספר.[/COLOR][/QUOTE]
"אני לא חושב ששח מט זה הצד החזק שלי. אבל אני מוכן לנסות בכיף, תודה רון."
[QUOTE=Hit Man;1481077][COLOR=#0000ff]לילי,
[IMG]http://souvenirfinder.com/wp-content/uploads/2014/04/20140408_091727.jpg[/IMG]
את נכנסת לחנות הבגדים, ואת מבקשת את הציוד הבא מהמוכרת - שלושה חלוקי עבודה, כובע מחודד שחור פשוט, כפפות הגנה מעור דרקון וגלימת חורף בעלת אבזמי כסף. היא אומרת לך לחכות כמה רגעים ואת רואה אותה מתעסקת עם בחורה אחרת, והיא לא מפסיקה למדוד לה את הציצים. את מחליטה שלא מתאים לך לעבור בדיקת ידנית ביום הראשון שלך בעולם הקוסמים ואת מבקשת מהסייעת שלה לעזור לך. היא לוקחת אותך לחדר השני ומתחילה למסור לך את החפצים. מדי פעם היא מגניבה מבט לעבר החדר הראשי ונראה שהיא לחוצה מאוד! את שואלת אותה מה קורה והיא מחייכת בעצבנות ואומרת - "תמיד יש לחץ ביום הראשון של הלימודים". נראה שהיא מתאמצת לצעוק את התשובה שלה כדי שהמוכרת המרכזית תשמע אותה. כשאת יוצאת מהחנות עם הציוד שלך ושילמת את ה100 אוניות שלך, את קולטת שהמוכרת הראשית מסיטה את הוילון ואז נשמעות צרחות מבעד לחלון. את רואה אורות לבנים, ירוקים ושחורים. את יודעת שמשהו לא בסדר קורה שם.
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
ארגיש פחד גואה בי-'אני רק תלמידת שנה ראשונה, ואפילו לא זה. לא משנה מה קורה בתוך החנות הזו-איך מצב שאוכל לעזור'. למרות הפחד, אדע שהדבר הנכון לעשות יהיה להיכנס ולהתמודד עם מה שקורה שם. אעזור אומץ ואנשום עמוק "אוקיי לילי, את יכולה לעשות את זה!" אמלמל לעצמי בעידוד ואכנס במהרה לחנות תוך צעקה "כולם בסדר?!"
[COLOR=#ff0000]מייק,
רון מסדר את הכלים של הצד שלו, בעוד שהוא שולף חבילה של חיילים לצד שלך.
הוא שואל אותך אם אתה רוצה סיבוב נגדו? המנצח מקבל 50 אוניות מהמפסיד.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]לילי,
את נכנסת לחנות ושואלת אם הכל בסדר, אבל להפתעתך, הסייעת נראית שלמה ובריאה. בנוסף לעובדה שהיא מפוחדת ועדיין משקשקת.
את שואלת אותה מה היה פרץ הקולות והצרחות ששמעת, אבל היא אומרת לך שזה משהו נורמלי, עקב העובדה שאת בעולם הקוסמים.
את מחליטה לקחת את המילה שלה לעניין ולצאת שוב מהחנות, אבל אז אובך ירוק מתחיל לעלות באויר, כולם מתקבצים ליד החנות ואז זה קורה.
סמל שאת לא מכירה של גולגולת וממנו יוצאים נחשים מאיר את השמיים שנמצאים מעל החנות. את שומעת כמה ברקים ואז כמה אורות בוקעים מהחנות.
מספר אנשים מגיעים למקום, פותחים אותו וקולטים את המוכרת הראשית שרועה על האדמה, אין שום זכר לבחורה שמכרה לך את הבגדים.
אחד מהאנשים שסוחב אותה אומר משהו כמו - "מעשה ידם של אוכלי מוות, הזונה ברחה לפני שהצלחנו לשים את הידיים שלנו עליה, הלוואי והיה לנו ידע במי מדובר".
מה תעשי?[/COLOR]
[QUOTE=Hit Man;1481087][COLOR=#ff0000]מייק,
רון מסדר את הכלים של הצד שלו, בעוד שהוא שולף חבילה של חיילים לצד שלך.
הוא שואל אותך אם אתה רוצה סיבוב נגדו? המנצח מקבל 50 אוניות מהמפסיד.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אני מעריך אץ המחווה, אבל לא אעז להילחם מול הטוב ביותר, ועוד לשים על זה את מטטב כספי. האמת שאין לי שמץ כיצד לשחק במשחק הזה! אפילו בשל מוגלגים אני לא ממש בקיא..." אתנצל בפני רון במבוכה...
[COLOR=#ff0000]מייק,
רון מתאכזב, הוא אוסף את הדברים שלו, מושך את הארי ואת הרמיוני והם מסתלקים משם.
כעת יש לך שתי אופציות: או לנסות את הטיפ שרון נתן לך או ללכת לסנייפ לשיעור על שיקויים.
מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=Hit Man;1481089][COLOR=#0000ff]לילי,
את נכנסת לחנות ושואלת אם הכל בסדר, אבל להפתעתך, הסייעת נראית שלמה ובריאה. בנוסף לעובדה שהיא מפוחדת ועדיין משקשקת.
את שואלת אותה מה היה פרץ הקולות והצרחות ששמעת, אבל היא אומרת לך שזה משהו נורמלי, עקב העובדה שאת בעולם הקוסמים.
את מחליטה לקחת את המילה שלה לעניין ולצאת שוב מהחנות, אבל אז אובך ירוק מתחיל לעלות באויר, כולם מתקבצים ליד החנות ואז זה קורה.
סמל שאת לא מכירה של גולגולת וממנו יוצאים נחשים מאיר את השמיים שנמצאים מעל החנות. את שומעת כמה ברקים ואז כמה אורות בוקעים מהחנות.
מספר אנשים מגיעים למקום, פותחים אותו וקולטים את המוכרת הראשית שרועה על האדמה, אין שום זכר לבחורה שמכרה לך את הבגדים.
אחד מהאנשים שסוחב אותה אומר משהו כמו - "מעשה ידם של אוכלי מוות, הזונה ברחה לפני שהצלחנו לשים את הידיים שלנו עליה, הלוואי והיה לנו ידע במי מדובר".
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
'או..כלי מוות?....' אחזור על השם בראשי. לרגע לא אבין על מה האנשים האלו מדברים שלפתע אזכר-זה הכינוי למי שעובד עם אתה-יודע-מי!. אתחיל להילחץ. 'יש פה אוכלי מוות? הם הולכים לתקוף? מה לעשות?'. אמהמה עוד כמה רגעים ואז אזכר שיש לי עוד המון דברים לקנות. אחליט לתת לקוסמים המנוסים להתמודד עם אוכלי המוות ואלך לחפש את חנות השרביטים המפורסמת ששמעתי עליה.
[COLOR=#0000ff]לילי,
[IMG]http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20090924015846/harrypotter/images/8/87/Wands_display_at_Ollivander's_Shop_(1991).JPG[/IMG]
את מחליטה לא לשתף אותם במידע שברשותך על כך שאת היית האדם האחרון שפגש את אוכלת המוות וכמעט שגית בזהות שלה וחשבת אותה לקורבן. את מחליטה במקום זה ללכת לחנות של אוליבנדרס. הדלת נפתחת ואת רואה את כמות השרביטים הגדולה ביותר שראית בחייך. כמה שרביטים מונחים על השולחן ואת מרימה אחד מהם ובוחנת אותו. את שומעת קול - "הוא לא יעבוד בשבילך, אין לו ליבה". זהו מר אוליבנדר. הוא ניגש אליך, מסתכל עליך כמה רגעים ואז מחייך - "יש לך את החיוך של אמא שלך. שמך גבירתי הוא לילי נייט. אם אני לא טועה, אבא עבד במשרד המוגלגים שנקרא פרלמנט. הוא מעולם לא אהב לחשוף את העובדה שהוא קוסם. כמעט ואיבד את כל הכוחות שלו בשל חוסר שימוש". את מבקשת ממנו שרביט והוא מעניק לך אחד, ואומר לך לנופף בו, אבל לא קורה כלום. הוא מעניק לך אחד אחר ואומר לך לנסות את זה שוב, אבל את רק מעלה את שארית השיער שלו באש. בפעם השלישית הוא ניגש למחסן, מתעכב חצי שעה ואז חוזר - "18 ס"מ, שערה של מונגול, זה היה השרביט של סבתך מצד אמא, בואי תנסי אותו". את מנסה אותו ואור מקיף אותך מכל עבר! הוא צוחק ומתרגש בו בזמן, אומר לך שזה שרביט שישמש אותך מעולה, אבל הוא עולה טיפה יותר יקר מהמחירון - 50 אוניות.[/COLOR]
[QUOTE=Hit Man;1481164][COLOR=#0000ff]לילי,
[IMG]http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20090924015846/harrypotter/images/8/87/Wands_display_at_Ollivander's_Shop_(1991).JPG[/IMG]
את מחליטה לא לשתף אותם במידע שברשותך על כך שאת היית האדם האחרון שפגש את אוכלת המוות וכמעט שגית בזהות שלה וחשבת אותה לקורבן. את מחליטה במקום זה ללכת לחנות של אוליבנדרס. הדלת נפתחת ואת רואה את כמות השרביטים הגדולה ביותר שראית בחייך. כמה שרביטים מונחים על השולחן ואת מרימה אחד מהם ובוחנת אותו. את שומעת קול - "הוא לא יעבוד בשבילך, אין לו ליבה". זהו מר אוליבנדר. הוא ניגש אליך, מסתכל עליך כמה רגעים ואז מחייך - "יש לך את החיוך של אמא שלך. שמך גבירתי הוא לילי נייט. אם אני לא טועה, אבא עבד במשרד המוגלגים שנקרא פרלמנט. הוא מעולם לא אהב לחשוף את העובדה שהוא קוסם. כמעט ואיבד את כל הכוחות שלו בשל חוסר שימוש". את מבקשת ממנו שרביט והוא מעניק לך אחד, ואומר לך לנופף בו, אבל לא קורה כלום. הוא מעניק לך אחד אחר ואומר לך לנסות את זה שוב, אבל את רק מעלה את שארית השיער שלו באש. בפעם השלישית הוא ניגש למחסן, מתעכב חצי שעה ואז חוזר - "18 ס"מ, שערה של מונגול, זה היה השרביט של סבתך מצד אמא, בואי תנסי אותו". את מנסה אותו ואור מקיף אותך מכל עבר! הוא צוחק ומתרגש בו בזמן, אומר לך שזה שרביט שישמש אותך מעולה, אבל הוא עולה טיפה יותר יקר מהמחירון - 50 אוניות.[/COLOR][/QUOTE]
למה יש לי הרגשה שה250 אוניות לא מספיקות לכל הציוד?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'למה הכל חייב להיות כל כך יקר.. אני עוד אהיה חייבת להתחיל לעבוד אם זה ימשיך ככה' אחשוב בראשי. "בסדר" לו ואושיט לו את הכסף.
אצא מהחנות, מתלהבת מההבנה שסוף סוף יש לי שרביט. אכניס את השרביט לתיק שלי ואנסה לחשוב מה הדבר הבא שעליי לקנות-ספרים כמובן!
אלך לחפש את חנות הספרים, כי אי אפשר ללמוד בלי ספרים כמובן
[QUOTE=Hit Man;1481091][COLOR=#ff0000]מייק,
רון מתאכזב, הוא אוסף את הדברים שלו, מושך את הארי ואת הרמיוני והם מסתלקים משם.
כעת יש לך שתי אופציות: או לנסות את הטיפ שרון נתן לך או ללכת לסנייפ לשיעור על שיקויים.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני מושך בכתפיי והולך בכניעה לפרופ סנייפ. אנסה להיות מאוד מנומס הפעם.
[COLOR=#0000ff]לילי,
[IMG]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/64/f7/79/64f77939067812564568b59aa0a05f58.jpg[/IMG]
את מוסרת את הכסף ומקבלת בתמורה את השרביט.
לאחר מכן את הולכת לחנות הספרים, מוסרת את הרשימה שלך והמוכר מביא לך את כל הציוד.
מאחר ואת בשנה א', הוא מעניק לך קופון לגלידה ואת הולכת לחנות מעבר לרחוב ולוקחת לעצמך גלידה.
את שומעת אנשים מתלחששים על הרצח שבוצע מוקדם יותר היום והם שואלים את עצמם איך זה שאף אחד לא ראה את הרוצחת.
את מרגישה לא בנוח ומנסה להתחמק מהשיחה שלהם, אבל אחד מהם קולט אותך ושואל אותך לדעתך.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מייק
[IMG]https://em.wattpad.com/485252e483f83d8c039c4ce964482d701a5715b8/687474703a2f2f696d67332e77696b69612e6e6f636f6f6b69652e6e65742f5f5f636232303133313231393135343234352f7468652d6d7973746572792d636173652d66696c65732f696d616765732f612f61612f536576657275732d536e6170652e6a7067[/IMG]
אתה הולך בלב כבד לקומת המרתף, שם יושב סנייפ על הכיסא שלו ומזמזם את השיר "עכביש קטן".
כשהוא קולט אותך, הוא שואל אותך מה אתה עושה כאן ואתה מסביר לו על המכתב שקיבלת ממק'גונגל.
הוא אומר לך לתת לו את המכתב והוא נוקש עליו ואומר "התגלה", והמכתב מציג את עצמו - "השקע והצלח".
סנייפ מראה לך את מה שכתוב ואומר לך שכעת, כאשר הוא עשה לך טובה, כעת עליך לעשות לו טובה.
"אני מחפש לדעת מה הארי, רון והרמיוני עושים", הוא אומר. "זה תפקידך לגלות את זה ב24 שעות הקרובות".
מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=Hit Man;1481302][COLOR=#0000ff]לילי,
[IMG]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/64/f7/79/64f77939067812564568b59aa0a05f58.jpg[/IMG]
את מוסרת את הכסף ומקבלת בתמורה את השרביט.
לאחר מכן את הולכת לחנות הספרים, מוסרת את הרשימה שלך והמוכר מביא לך את כל הציוד.
מאחר ואת בשנה א', הוא מעניק לך קופון לגלידה ואת הולכת לחנות מעבר לרחוב ולוקחת לעצמך גלידה.
את שומעת אנשים מתלחששים על הרצח שבוצע מוקדם יותר היום והם שואלים את עצמם איך זה שאף אחד לא ראה את הרוצחת.
את מרגישה לא בנוח ומנסה להתחמק מהשיחה שלהם, אבל אחד מהם קולט אותך ושואל אותך לדעתך.
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
"אממ... אני לא ממש בטוחה. הייתי באזור שהרצח קרה אבל לא ממש ראיתי מי זה היה.." אומר בניסיון להתחמק. 'הדבר היחיד שחסר לי עכשיו זה להסתבך עם אוכלי מוות...' אחשוב בלחץ.
"וואוו! תראה מה השעה אני חייבת ללכת לעוד חנות אחת!" אזעק לפתע ואנסה למצא את חנות החיות הקרובה, בתקווה שהדיבורים על הרצח יפסיקו בקרוב
[COLOR=#0000ff]לילי
את מנסה להסביר את עצמך ומיד לאחר מכן את הולכת לחנות החיות, אבל היא בשלבי סגירה.
לפתע אמא שלך מתקשרת אליך ואומרת לך שעוד שעה והסמטה נסגרת להיום, ושתזדרזי בקניות שלך, כי מחר הנסיעה.
את רואה שקנית ספרים, שרביט ואת הלבוש, אבל טרם רכשת את הציוד הנוסף.
כשאת מגיעה לחנות ומבקשת את כל הציוד, את רואה שהרכישה של השרביט פגעה לך באפשרות לקנות הכל. חסרים לך 20 אוניות.
מה תעשי?[/COLOR]
[QUOTE=Hit Man;1481305][COLOR=#ff0000]מייק
[IMG]https://em.wattpad.com/485252e483f83d8c039c4ce964482d701a5715b8/687474703a2f2f696d67332e77696b69612e6e6f636f6f6b69652e6e65742f5f5f636232303133313231393135343234352f7468652d6d7973746572792d636173652d66696c65732f696d616765732f612f61612f536576657275732d536e6170652e6a7067[/IMG]
אתה הולך בלב כבד לקומת המרתף, שם יושב סנייפ על הכיסא שלו ומזמזם את השיר "עכביש קטן".
כשהוא קולט אותך, הוא שואל אותך מה אתה עושה כאן ואתה מסביר לו על המכתב שקיבלת ממק'גונגל.
הוא אומר לך לתת לו את המכתב והוא נוקש עליו ואומר "התגלה", והמכתב מציג את עצמו - "השקע והצלח".
סנייפ מראה לך את מה שכתוב ואומר לך שכעת, כאשר הוא עשה לך טובה, כעת עליך לעשות לו טובה.
"אני מחפש לדעת מה הארי, רון והרמיוני עושים", הוא אומר. "זה תפקידך לגלות את זה ב24 שעות הקרובות".
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אין בעיה אדוני!" אומר לפרופ סנייפ. אמהר ברחבי הטירה לחפש אחרי הארי רון והרמיוני, אתחיל בספריה, מי יודע אולי הרמיוני חזרה לשם...
[COLOR=#ff0000]מייק
אתה מחפש אותם במגדל גריפינידור, בספרייה, אתה שואל את הרוחות של בית הספר איפה הם ואתה לא מצליח.
לבסוף אתה מרגיש רעב ענקי ואתה מחליט ללכת לארוחת צהרים שנערכת באותה שעה באולם הגדול.
[IMG]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m492jvBroJ1rvriy5o1_1280.jpg[/IMG]
להפתעתך הגדולה, אתה רואה את הארי, רון והרמיוני מתאמנים על לחשים שהם למדו בשיעורים הראשונים שלהם.
אתה מתיישב לידם, לוקח כמה מאכלים לאכול ואתה עושה כאילו אתה מתעסק בעניינים שלך.
אתה שומע את הארי אומר - אני חושב שהיום כדאי ללכת להאגריד ולשמוע את דעתו בנושא. השאר מהנהנים.
מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=Hit Man;1481419][COLOR=#ff0000]מייק
אתה מחפש אותם במגדל גריפינידור, בספרייה, אתה שואל את הרוחות של בית הספר איפה הם ואתה לא מצליח.
לבסוף אתה מרגיש רעב ענקי ואתה מחליט ללכת לארוחת צהרים שנערכת באותה שעה באולם הגדול.
להפתעתך הגדולה, אתה רואה את הארי, רון והרמיוני מתאמנים על לחשים שהם למדו בשיעורים הראשונים שלהם.
אתה מתיישב לידם, לוקח כמה מאכלים לאכול ואתה עושה כאילו אתה מתעסק בעניינים שלך.
אתה שומע את הארי אומר - אני חושב שהיום כדאי ללכת להאגריד ולשמוע את דעתו בנושא. השאר מהנהנים.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אגש ישירות אליהם ואגיד "הארי רון והרמיוני, אני רוצה לדבר איתכם בפרטיות!" אקח אותן הצידה וספר להם מה סנייפ ביקש ממני לעשות, שהוא מעוניין שארגל למענו. אני מציע להארי לתת לי לרגל בחזרה לסנייפ, וכדי לעשות את זה אני חייב לחזור לסנייפ עם משהו.
[COLOR=#ff0000]מייק
אתה מגלה להארי שסנייפ רוצה מידע עליו ובהתחלה הארי מזדעזע אבל לאחר הסבר רציונלי מהרמיוני, הוא מבין ונרגע.
הם יושבים שם כמה שנראה כמו שעות בניסיון לחשוב מה לעשות ואיך זה ישפיע על הלימודים שלהם.
"אסור לנו להסתכן אם אנחנו יודעים שסנייפ עוקב אחרינו".
"כן, אבל עדיף לנו להאכיל אותו בדברים שיקריים מאשר שאדם יחזור אליו בידיים ריקות, מה שיביא את סנייפ לעשות את המלאכה בעצמו".
" אז מה עושים?"
הם פונים אליך. אולי לך יש את התשובה.[/COLOR]
[QUOTE=Hit Man;1481425][COLOR=#ff0000]מייק
אתה מגלה להארי שסנייפ רוצה מידע עליו ובהתחלה הארי מזדעזע אבל לאחר הסבר רציונלי מהרמיוני, הוא מבין ונרגע.
הם יושבים שם כמה שנראה כמו שעות בניסיון לחשוב מה לעשות ואיך זה ישפיע על הלימודים שלהם.
"אסור לנו להסתכן אם אנחנו יודעים שסנייפ עוקב אחרינו".
"כן, אבל עדיף לנו להאכיל אותו בדברים שיקריים מאשר שאדם יחזור אליו בידיים ריקות, מה שיביא את סנייפ לעשות את המלאכה בעצמו".
" אז מה עושים?"
הם פונים אליך. אולי לך יש את התשובה.[/COLOR][/QUOTE]
"אנחנו צריכים לחשוב על משהו שיגרום לו להאמין שאנחנו עסוקים בו." אומר בשיא הרצינות. "סנייפ לא טיפש. מה לדעתכם יגרום לו להאמין, אך לא יפריע לנו לפעול בכל זאת? אני צריך לחזור אליו ולהגיד לו שיש לי מידע מעניין. מה דעתכם אם אבוא אליו ואגיד לו שאתם זוממים לפרוץ למטבח להגניב אוכל לחדר מועדון? זה יעסיק אותו זמן מה לא?"
[QUOTE=Hit Man;1481313][COLOR=#0000ff]לילי
את מנסה להסביר את עצמך ומיד לאחר מכן את הולכת לחנות החיות, אבל היא בשלבי סגירה.
לפתע אמא שלך מתקשרת אליך ואומרת לך שעוד שעה והסמטה נסגרת להיום, ושתזדרזי בקניות שלך, כי מחר הנסיעה.
את רואה שקנית ספרים, שרביט ואת הלבוש, אבל טרם רכשת את הציוד הנוסף.
כשאת מגיעה לחנות ומבקשת את כל הציוד, את רואה שהרכישה של השרביט פגעה לך באפשרות לקנות הכל. חסרים לך 20 אוניות.
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
'אוי לא, עכשיו אין לי מספיק כסף לקנות הכל!'. אבין שאין לי ברירה ושאני אהיה חייבת לוותר על משהו.
אביט ברשימת הציוד ואנסה לחשוב על מה הכי כדאי לוותר. לבסוף, אשאל את המוכרת כמה כל דבר עולה בדיוק. לאחר שהיא תאמר לי אחליט לוותר על המאזניים. אם עדיין לא יהיה לי מספיק כסף אוותר גם על הטלסקופ. לאחר שאקנה את שאר החפצים אחזור אל הוריי. "לא היה לי מספיק למאזניים ולטלסקופ" אספר להם.
'אני לא הולכת לומר להם את מה שקרה בחנות הבגדים-הם לא צריכים לדעת' אחשוב לעצמי
היי מקווה שעדיין אפשר
[SPOILER][I] שם מלא: [/I][I]לא היום פדופילים (אבל עמית זה יספיק)
[/I][I]- שם מלא במשחק: כריס זק
- בית בהוגוורטס: גריפינדור (בדכ אני היפסטר ונגד הזרם אבל כך יצא בפוטרמור, מה לעשות)
- מ1-10, עד כמה אני פנוי: 3 אולי 4
- מ1-10, עד כמה אני בקיא בהארי פוטר: 10 (אני מקווה)
- במידה ואני זוכה במשחק, איזה פרס מוחשי הייתי רוצה לקבל: וואלה כוס שוקו חם
- הערות: במידה ואי אפשר גריפינדור, אז רייבנקלו, במידה ואי אפשר רייבנקלו אז הפלפאף [/I]:sorry:[/SPOILER]
[COLOR=#ff0000][RIGHT]מייק,
"אנחנו צריכים לחשוב על משהו שיגרום לו להאמין שאנחנו עסוקים בו." אתה אומר בשיא הרצינות. "סנייפ לא טיפש. מה לדעתכם יגרום לו להאמין, אך לא יפריע לנו לפעול בכל זאת? אני צריך לחזור אליו ולהגיד לו שיש לי מידע מעניין. מה דעתכם אם אבוא אליו ואגיד לו שאתם זוממים לפרוץ למטבח להגניב אוכל לחדר מועדון? זה יעסיק אותו זמן מה לא?"
הארי - אני חושב שזה רעיון טוב.
רון - קודם בואו נעשה את מה שהתכוונו לעשות.
הרמיוני - אני לא חושבת שזה רעיון חכם לשתף את מייק.
הארי - את סתומה? הוא עכשיו חלק מאיתנו!
הרמיוני - זה לא זה... פשוט שסנייפ הוא...
רון - סתמי את הלוע! הוא בא איתנו!
[/RIGHT]
[IMG]http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20140730223912/harrypotter/images/1/17/HogwartsHouse-Elves.png[/IMG][RIGHT]
אתה הולך עם הארי, רון והרמיוני לעבר תמונה באמצע מסדרון שטרם היית בו, אתה עובר דרך התמונה ואז אתה נחשף למטבח של הוגוורטס, שם אתה רואה המון גמדוני בית. הם קדים ואומרים לכם שלום. אתה שואל את הארי מה אתם עושים, והוא אומר לך שהרמיוני מצאה שגמדוני הבית בהוגוורטס משועבדים והרמיוני עובדת על תוכנית לעזור להם להכין את ארוחת החג. ארבעתכם מנסים לעזור להם עד כמה שאתם יכולים, ועל הדרך אתה לומד את הלחש אציו!
כשאתם מסיימים, אתה חוזר לסנייפ ואתה מספר לו את השקר שקבעת עם הארי, רון והרמיוני. הוא נעמד מולך, מסתכל לתוך המוח שלך, ואתה מוכן להשבע שהוא כמעט קורא את המחשבות שלך. אתה מנסה בכל כוחך לא לחשוב על הגמדונים ואז אתה קולט את סנייפ מחייך. באותו רגע אתה מבין למה הרמיוני התכוונה כשאמרה שאסור היה לשתף אותך במשימה. סנייפ אומר לך תודה ומשחרר אותך ללכת.
מה תעשה?[/RIGHT]
[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]לילי,
את מנסה לקנות את כל המוצרים מבלי שיש לך את הסכום המלא. המוכרת מבינה שאין לך מספיק והיא מחליטה לתת לך את הכל וגורמת לך להבטיח לה שתחזירי לה ברגע שיהיה לך. את חוזרת להורים שלך ואת מספרת להם שקנית את כל המוצרים. הם שמחים. הם נותנים לך נשיקה וחיבוק וכרטיס להוגוורטס אקספרס.
- הכרטיס שלך עודכן -
מה תעשי כעת?[/COLOR]
עמית - שלחתי לך את המבחן עם ינשוף.
[QUOTE=Hit Man;1481884][COLOR=#ff0000][RIGHT]מייק,
"אנחנו צריכים לחשוב על משהו שיגרום לו להאמין שאנחנו עסוקים בו." אתה אומר בשיא הרצינות. "סנייפ לא טיפש. מה לדעתכם יגרום לו להאמין, אך לא יפריע לנו לפעול בכל זאת? אני צריך לחזור אליו ולהגיד לו שיש לי מידע מעניין. מה דעתכם אם אבוא אליו ואגיד לו שאתם זוממים לפרוץ למטבח להגניב אוכל לחדר מועדון? זה יעסיק אותו זמן מה לא?"
הארי - אני חושב שזה רעיון טוב.
רון - קודם בואו נעשה את מה שהתכוונו לעשות.
הרמיוני - אני לא חושבת שזה רעיון חכם לשתף את מייק.
הארי - את סתומה? הוא עכשיו חלק מאיתנו!
הרמיוני - זה לא זה... פשוט שסנייפ הוא...
רון - סתמי את הלוע! הוא בא איתנו!
[/RIGHT]
[IMG]http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20140730223912/harrypotter/images/1/17/HogwartsHouse-Elves.png[/IMG][RIGHT]
אתה הולך עם הארי, רון והרמיוני לעבר תמונה באמצע מסדרון שטרם היית בו, אתה עובר דרך התמונה ואז אתה נחשף למטבח של הוגוורטס, שם אתה רואה המון גמדוני בית. הם קדים ואומרים לכם שלום. אתה שואל את הארי מה אתם עושים, והוא אומר לך שהרמיוני מצאה שגמדוני הבית בהוגוורטס משועבדים והרמיוני עובדת על תוכנית לעזור להם להכין את ארוחת החג. ארבעתכם מנסים לעזור להם עד כמה שאתם יכולים, ועל הדרך אתה לומד את הלחש אציו!
כשאתם מסיימים, אתה חוזר לסנייפ ואתה מספר לו את השקר שקבעת עם הארי, רון והרמיוני. הוא נעמד מולך, מסתכל לתוך המוח שלך, ואתה מוכן להשבע שהוא כמעט קורא את המחשבות שלך. אתה מנסה בכל כוחך לא לחשוב על הגמדונים ואז אתה קולט את סנייפ מחייך. באותו רגע אתה מבין למה הרמיוני התכוונה כשאמרה שאסור היה לשתף אותך במשימה. סנייפ אומר לך תודה ומשחרר אותך ללכת.
מה תעשה?[/RIGHT]
[/COLOR][/QUOTE]
~_~
נראה לך שאם התכנית שלהם היתה לפגוש גמדוני בית במטבח הייתי אומר לו שהם גונבים אוכל?
~
אני לא יכול ללכת ולהזהיר את הארי והשאר, הוא ידע. במקום, אשלח לו ינשוף.
אבקש ממנו לא להחזיר לי תשובה, כך שמראש לא אדע מה הצעד הבא.
אני מבואס, דוקא רציתי להיות חבר שלהם, אבל סנייפ יכול לקרוא את מחשבותיי. חייב ללמוד הלטת הכרה, אך היחיד שמלמד את זה הוא סנייפ. אני מחליט ללכת למקונגל ואבקש ממנה ללמד אותי הלטת הכרה!
[COLOR=#ff0000]מייק,
[SIZE=7]הלטת הכרה???????????[/SIZE]
[IMG]http://images5.fanpop.com/image/photos/30000000/Minerva-McGonagall-professor-mcgonagall-30003612-400-166.gif[/IMG]
מק'גונגל מורידה את המשקפיים מעל עיניה ושואלת אותך למה אתה רוצה ללמוד דבר אפל שכזה.
אתה מסביר לה שאתה רוצה להעלים מחשבות רעות על קרובי משפחה שמתו ושנכנסים לחלומות שלך.
היא אומרת לך שעל מנת ללמוד את זה, היא תצטרך שתרכוש ספר שאינו נמצא ברשימת הספרים.
אתה שואל אותה כמה הוא עולה, והיא אומרת לך שהוא עולה 100 אוניות. יותר ממה שיש לך בארנק.
אתה מעדכן אותה שאין לך את הסכומים האלה והיא מציעה לך ללכת לעבוד בנביא היומי או במועדון החודשי.
מה תעשה?[/COLOR]
אני לא מבין מאיפה החלטת שזה אפל... הפוך, זה נגד ביאור הכרה.
~
"אני מוכן לעבוד בכל הכח בשביל ללמוד את זה. מה עלי לישות?! נניח הנביא היומי. מה עלי לעשות?"
[COLOR=#ff0000][IMG]http://srv1.jpg.co.il/6/55da1ab29e737.jpg[/IMG]
אתה ניגש למערכת העיתון של הנביא היומי, ואתה מגלה שאתה לא מורשה להיכנס לשם.
אתה מסביר להם את המצב העדין שאתה מצוי בו ושאתה מחפש עבודה והם אומרים לך שהם יוכלו להעסיק אותך כפרילנסר.
הם שואלים אותך כמה כסף חסר לך ואתה אומר 35 אוניות על מנת לרכוש את הספר שמק'גונגל סיפרה לך עליו.
העורך הראשי מחייך. הוא אומר שעל כל נושא שתפתח בפורום ושיגיע לעמוד 2 לפחות, תקבל 5 אוניות.
אתה עושה את החישוב ואתה מבין שעליך לפתוח 7 נושאים מוצלחים בפורום כדי לעמוד במשימה.
אתה שואל אותו אם יש הגבלות לנושאים, תת פורומים או לתוכן שאתה יכול לפתוח עליו טופיקים, והוא אומר שלא.
בהצלחה.[/COLOR]