-
[COLOR=#0000CD][B]לוקאס -
עידכנתי אותך בעמוד הראשי.
-
"אני במקור ממקום מאוד רחוק אבל אני מתארח בעיר אקווה, שם אני מתאמן עם כל הפוקימונים שלי. אשמח לארח אותך אם אי פעם תגיע לשם. רציתי רק לומר לך שיש לי פה מתקפה מעניינת ללמד את טוטודייל שלך אם אתה מעוניין בזה, אתה יודע, בתור מחווה למאמני פוקימוני מים. מה דעתך על מתקפת ריקוד הגשם (rain dance)?[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#FF0000]דקסטר -
כל הכבוד!
-
כסף: 25$
-
אתה מצווה על צ'ארמנדר לירות גחלת ולשרוט, ג'יאודוד מתחמם מהגחלת ונשרט בעוצמה אדירה, מה שמותיר אותו מעולף. "שמע, אני באמת מודה שרציתי את צ'ארמנדר, אבל אתם חזקים לי מדי. אתם תהיו אחלה צוות." אומר לך האדון משלם ומסתלק.
"צ'ארמנדר!" קורא צ'ארמנדר לעברך באושר.
[/COLOR][COLOR=#006400]אלון -
כסף 25$
-
בלבאזור ממש מתרגש מהשמחה שלך ומקפץ מאושר. בזמן שאתם מאושרים יחד טוני נראה קצת מודאג. "אני אניח לכם, הנה הכסף שאני חייב לכם." הוא נאנח ומתחיל ללכת לאיטו מהמקום, פולט אנחה ארוכה, כביכול מנסה לראות אם תוכל לעזור לו במשהו...
[/COLOR][/B][COLOR=#008080][B]טיפ -
מיקום שביל נסתר בדרך 001
כסף 30$
-
את נכנסת לשביל ומוצאת צרור של מטבעות, היה בפנים שלושים דולר!
בזמן שאת צועדת בשביל את מרגישה שיש משהו שעוקב אחריך, כמה דקות הליכה והשביל מחשיך. לפתע את שומעת לחשושים.
[IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/ekans.gif[/IMG] יוצא ממחבואו והוא נראה מאיים מאוד![/B][/COLOR]
[COLOR=#DAA520][B]טובי -
אני לא מתאר לך מה יש במקום כי אין שום דבר שבאמת יכול לעזור לך. תחשוב על דרך אחרת להזיז פוקימון ממקום למקום...
-
סיל לא מצליח לזוז, אתה סורק את האזור שבו אתה נמצא ורואה שמלבד השלט יש שביל רחב ונוח להליכה, הצמחייה לא צפופה וסך הכל שקט. ישנם זרדים על הרצפה והעצים גבוהים למדי...
טורצ'יק מיהר להקשיב לך אך אחרי כמה דקות הוא חוזר שאחריו רודף [IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/seedot.gif[/IMG]זעוף...[/B][/COLOR]
-
[QUOTE]לוקאס -
עידכנתי אותך בעמוד הראשי.
-
"אני במקור ממקום מאוד רחוק אבל אני מתארח בעיר אקווה, שם אני מתאמן עם כל הפוקימונים שלי. אשמח לארח אותך אם אי פעם תגיע לשם. רציתי רק לומר לך שיש לי פה מתקפה מעניינת ללמד את טוטודייל שלך אם אתה מעוניין בזה, אתה יודע, בתור מחווה למאמני פוקימוני מים. מה דעתך על מתקפת ריקוד הגשם (rain dance)?[/QUOTE]
"למה לא, אני מניח" אומר לו ואשאל את טוטודייל "אתה רוצה ללמוד את המתקפה הזאת?"
-
[QUOTE=The Charmander;1484942][B]
[B]ניק -[/B]
אתה ממהר להרים את הפוקימון ולרוץ לעבר הבית של אמא שלך שמיד עוזרת לך לרפא אותו. הוא אוכל מעט אוכל שאמא שלך הביאה לו ואז פתאום הוא ממהר לעבר המקרר ומתחיל לזלול בטירוף!
"אני מקווה שהוא יפסיק בקרוב, אין לי מלא להערב..." אומרת אמך והיא מעט כועסת "ניק מתי תתחיל כבר את המסע שלך מתוק, אתה כל הזמן חוזר הביתה! אני חושבת שאתה מתקשה לעזוב. אולי פשוט תישאר פה ודי מתוק..." נראה שהיא בעצמה די מבולבלץ ולא יודעת מה היא רוצה.[/QUOTE]
"אני רוצה לצאת למסע אמא, די! אני פשוט רוצה לצאת כשכל הפוקימונים שלי בריאים לחלוטין. עכשיו, נחשוש, בוא" אומר לו ואשא אותו החוצה. אשאל אותו:" מי אתה? אתה רוצה להצטרף אליי במסעי?" אשאל אותו, אוודא שהחבילה עדיין עליי.
-
[B][COLOR=#0000CD]לוקאס -
טוטודייל מהנהן והבחור מצמיד דיסק שנספג בטוטודייל. טוטודייל למד ריקוד גשם!
"אני רוצה שתבטיח לי שתמיד תשמור על הטוטודייל הזה שלך." אמר ולא יסף.
[/COLOR][/B]
[COLOR=#FF8C00][B]ניק -
דרטיני מביט בך בעצב. הוא מביט לקרקע ומתחיל לבכות ללא הרף (למרות שפוקימונים לא בוכים חח) אמך מלטפת אותו ונראה שהוא מתקשה להרגע![/B][/COLOR]
-
[/COLOR][/B][COLOR=#008080][B]טיפ -
מיקום שביל נסתר בדרך 001
כסף 30$
-
את נכנסת לשביל ומוצאת צרור של מטבעות, היה בפנים שלושים דולר!
בזמן שאת צועדת בשביל את מרגישה שיש משהו שעוקב אחריך, כמה דקות הליכה והשביל מחשיך. לפתע את שומעת לחשושים.
[IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/ekans.gif[/IMG] יוצא ממחבואו והוא נראה מאיים מאוד![/B][/COLOR]
אסרוק את הפוקימון בפוקדע. "צ'יקוריטה, בואי נוסיף חבר חדש לצוות! תשתמשי בעלי תער!" אומר לצ/יקוריטה בהתלהבות
-
[QUOTE=The Charmander;1485619][B][COLOR=#0000CD]
[COLOR=#FF8C00][B]ניק -
דרטיני מביט בך בעצב. הוא מביט לקרקע ומתחיל לבכות ללא הרף (למרות שפוקימונים לא בוכים חח) אמך מלטפת אותו ונראה שהוא מתקשה להרגע![/B][/COLOR][/QUOTE]
אערסל אותו בידי ואנדנד מצד לצד. אבין ששמו דרטיני. אוציא את צ'ימצ'אר ואבקש ממנו שיעזור לי להרגיע את דרטיני. (אני אמשיך לקרוא לו נחשוש נראה לי). "די די נחשוש הכל בסדר, אני כאן איתך" אומר לו. אקרב אותו לצ'ימצ'אר כדי שידבר איתו קצת בפוקימונית וירגיע אותו.
-
[COLOR=#008080][B]טיפ -
אקנס חומק מעלי התער במהירות מדהימה ושולח חיצים סגולים זעירים לעבר צ'יקוריטה שנראה שהיא קצת נפגעת מהם אבל לא קורה משהו רציני בגללם.
[/B][/COLOR][COLOR=#FF8C00][B]ניק -
סורי נורא מצטער הייתי באמצע תגובה ולא שמתי לב ~
דרטיני מדבר עם צ'מצ'אר שמסתכל עליך לשניה ומסמן לך לעקוב אחריו. הוא מצביע לעבר השביל שמוביל לדרך 001, הוא משתולל ומנסה להגיד לך משהו אבל אתה באמת שלא מצליח לקשר את התנועות למילים. דרטיני מביט בך ונד בראשו, הוא נראה מפוחד ואז צ'ימצ'אר מחליט להצביע על הפוקדור הריק שבחבילה שקיבלת.
[/B][/COLOR][COLOR=#008080][/COLOR]
-
[QUOTE=The Charmander;1485624][COLOR=#008080][B]
[/B][/COLOR][COLOR=#FF8C00][B]ניק -
סורי נורא מצטער הייתי באמצע תגובה ולא שמתי לב ~
דרטיני מדבר עם צ'מצ'אר שמסתכל עליך לשניה ומסמן לך לעקוב אחריו. הוא מצביע לעבר השביל שמוביל לדרך 001, הוא משתולל ומנסה להגיד לך משהו אבל אתה באמת שלא מצליח לקשר את התנועות למילים. דרטיני מביט בך ונד בראשו, הוא נראה מפוחד ואז צ'ימצ'אר מחליט להצביע על הפוקדור הריק שבחבילה שקיבלת.
[/B][/COLOR][COLOR=#008080][/COLOR][/QUOTE]
אשלוף החוצה את הפוקדור, אקרב אותו לדרטיני ואתן לו להחליט אם ברצונו להצטרף אליי.
-
ניק -
דרטיני הביט בך בהלם. עיניו נצצו ואז הפוקדור נפתח בהפתעה, הוא הפך למעין אור אדום והוא נשאב פנימה, לאחר תנודה קלה, הפוקדור ננעל בניצוץ קל.
ברכותיי תפסת דרטיני.
-
[QUOTE=The Charmander;1485634]ניק -
דרטיני הביט בך בהלם. עיניו נצצו ואז הפוקדור נפתח בהפתעה, הוא הפך למעין אור אדום והוא נשאב פנימה, לאחר תנודה קלה, הפוקדור ננעל בניצוץ קל.
ברכותיי תפסת דרטיני.[/QUOTE]
אני מעריץ אותך כרגע
~~~~~~~~~~~~~
אוציא את דרטיני ואשאל אותו לשלומו. אבדוק אם הוא נראה יותר טוב. אם כן, אלך עם דרטיני וצ'יצ'אר לעבר דרך 001. אם לא, אשאל אותו מה מפריע לו.
-
ניק -
הדרטיני הזה טומן בחובו סוד.
-
דרטיני יוצא מהפוקדור ומביט בך במבט מעט מודאג, אך צ'ימצ'אר עומד על ידיו ומצלחיק אותו. סך הכל הוא נראה בסדר והרבה יותר טוב מהרגע שתפסת אותו.
"אני ממש גאה בך בן." אומרת אמך "אני מבינה שאתה מעוניין לצאת למסע ואני באמת חושבת שאתה תהיה מאמן טוב, זה פשוט שקשה לי להיפרד זה הכל!" היא נפרגת ממך ואתה יוצא לעבר דרך 001. אתה הולך לך בנחת ואז אתה רואה נערה בת גילך שרועה על הרצפה, פצועה ומעולפת! (שלא תעז לחזור לאמא שלך כדי לרפא אותה שמעת?! חח)
-
[QUOTE=The Charmander;1485624][COLOR=#008080][B]טיפ -
אקנס חומק מעלי התער במהירות מדהימה ושולח חיצים סגולים זעירים לעבר צ'יקוריטה שנראה שהיא קצת נפגעת מהם אבל לא קורה משהו רציני בגללם.
"צ'יקוריטה, תשתמשי בריח מתוק ואז נסי דחיפה!" אומר לצ'יקוריטה בתקווה שזה יפעל.
'וואוו, האקנס הזה מדהים! אני בטוחה שהוא יהיה תוספת אדירה לצוות שלנו!' אחשוב במוחי בהתפעלות
-
[QUOTE=The Charmander;1485638]ניק -
הדרטיני הזה טומן בחובו סוד.
-
דרטיני יוצא מהפוקדור ומביט בך במבט מעט מודאג, אך צ'ימצ'אר עומד על ידיו ומצלחיק אותו. סך הכל הוא נראה בסדר והרבה יותר טוב מהרגע שתפסת אותו.
"אני ממש גאה בך בן." אומרת אמך "אני מבינה שאתה מעוניין לצאת למסע ואני באמת חושבת שאתה תהיה מאמן טוב, זה פשוט שקשה לי להיפרד זה הכל!" היא נפרגת ממך ואתה יוצא לעבר דרך 001. אתה הולך לך בנחת ואז אתה רואה נערה בת גילך שרועה על הרצפה, פצועה ומעולפת! (שלא תעז לחזור לאמא שלך כדי לרפא אותה שמעת?! חח)[/QUOTE]
אל תדאג חח. אני נקרע פה מצחוק ד"א
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אגש אליה במהירות. אבדוק אם דרטיני מפגין רגש כלשהו לעברה. אם כן, אתחיל לדאוג ואסטור לה קלות כדי לנסות להעיר אותה. אם לא, אירגע מעט ואנסה להעיר אותה בעזרת סטירות קטנות וטלטולים חזקים של גופה.
-
טיפ -
אקנס נראה מאיים מאוד ומביט במבט מפחיד למדי בצ'יקוריטה שנבהלת ומתחבאת מאחורי העלה שלה, היא מפזרת ניחוח מתוק שגורם לאקנס להתקרב ואז היא נושמת עמוק ודוחפת אותו בהפתעה, הוא לא ראה אותה מסתתרת מאחורי העלה שלה ובטח ולא ציפה ממנה לתקוף. הוא ניער את ראשו וזינק אליה ולפט אותה בעוצמה!
ניק -
אני ממש מקווה שאתה לא עובד בעזרה ראשונה, מה זה הטילטולים האלה, היא בטח מתה עכשיו...
-
"אני בסדר!" מתעוררת הנערה ועיניה היו תכולות ובוהקות. היא קמה על רגליה ומיד החלה לנקות את עצמה. "אני ממש מודה על הכל. מה שמך? לי קוראים סאמר (אהבתי את השם מה אעשה.) ואני בדיוק התחלתי את המסע שלי. אשמח לדעת את שמך..." היא נראת מעט מבולבלת ולא מסודרת כנראה בגלל הקורות אותה...
-
[QUOTE=The Charmander;1485645]טיפ -
אקנס נראה מאיים מאוד ומביט במבט מפחיד למדי בצ'יקוריטה שנבהלת ומתחבאת מאחורי העלה שלה, היא מפזרת ניחוח מתוק שגורם לאקנס להתקרב ואז היא נושמת עמוק ודוחפת אותו בהפתעה, הוא לא ראה אותה מסתתרת מאחורי העלה שלה ובטח ולא ציפה ממנה לתקוף. הוא ניער את ראשו וזינק אליה ולפט אותה בעוצמה!
"צ'יקוריטה, תנסי להשתמש בגפנים שעל הצוואר שלך כדי להשתחרר, אם את לא מצליחה תנסי עלי תער-זו תהיה פגיעה מטווח 0 אז זה אמור לגרום להרבה נזק" אומר לצ'יקוריטה בתקווה שתצליח להשתחרר במהירות
-
טיפ -
צ'יקוריטה נאבקת לנשום ומתקשה להתרכז במתקפה חדשה, עם זאת היא מצליחה לירות עלי תער שמחלישים את אקנס מאוד מאוד. הוא נוחת על גבו ומסתובב ואז מחליט לנסות וללפות את צ'יקוריטה שוב!
-
[QUOTE=The Charmander;1485645]
ניק -
אני ממש מקווה שאתה לא עובד בעזרה ראשונה, מה זה הטילטולים האלה, היא בטח מתה עכשיו...
-
"אני בסדר!" מתעוררת הנערה ועיניה היו תכולות ובוהקות. היא קמה על רגליה ומיד החלה לנקות את עצמה. "אני ממש מודה על הכל. מה שמך? לי קוראים סאמר (אהבתי את השם מה אעשה.) ואני בדיוק התחלתי את המסע שלי. אשמח לדעת את שמך..." היא נראת מעט מבולבלת ולא מסודרת כנראה בגלל הקורות אותה...[/QUOTE]
איזה עזרה ראשונה? אדם מתעלף ברחוב ואני ממשיך ללכת= הצלת חייו ...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אבדוק אם דרטיני מגיב אליה. אם לא, אומר :" שמי ניק ווראת'. גם אני בדיוק התחלתי" אם דרטיני מגיב אליה, אומר:"שמי מייק פיורי. בדיוק אני בדרך חזרה לסטונוויל". לאחר מכן בשני התרחישים אומר לה:"האם את בדרכך לעבר העיר סטונוויל?"
-
[QUOTE=The Charmander;1485610]
[COLOR=#DAA520][B]טובי -
אני לא מתאר לך מה יש במקום כי אין שום דבר שבאמת יכול לעזור לך. תחשוב על דרך אחרת להזיז פוקימון ממקום למקום...
-
סיל לא מצליח לזוז, אתה סורק את האזור שבו אתה נמצא ורואה שמלבד השלט יש שביל רחב ונוח להליכה, הצמחייה לא צפופה וסך הכל שקט. ישנם זרדים על הרצפה והעצים גבוהים למדי...
טורצ'יק מיהר להקשיב לך אך אחרי כמה דקות הוא חוזר שאחריו רודף [IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/seedot.gif[/IMG]זעוף...[/B][/COLOR][/QUOTE]
נו סעמק אבל לא רוצה לתפוס אותו..
~~~
״לעזזל... סידוט ועוד זעוף. אין לי זמן עכשיו לקרב נוסף!״ אמלמל לעצמי עצבני ומתוסכל.
אנסה לפנות לסידוט בלחץ ומתוך דאגה לסיל, אתייצב ליפני טורצ׳יק ואנופף עם ידיי ״סידוט בבקשה לא, אני מבקש ממך. טורצ׳יק רק חיפש אחר פוקימון מים שיוכל לעזור לסיל שכאן״ ואצביע על כלב הים.
ואז יעלה במוחי רעיון ׳היי פוקדור יכול לשמר חיים ולספק צרכים של כל פוקימון וגם קל לנשוא אותו׳
ואז אשלוף פוקדור ומלא תקווה אזרוק על סיל
-
ניק -
דרטיני לא נראה כאילו הוא מזהה אותה או משהו. היא מביטה אליך בחיוך ואומרת לך. "אני בדיוק הגעתי לפה אבל אשמח ללכת לשם איתך מיד, אני פשוט חיפשתי לי פה באזור פוקימונים." היא נראית מבולבלת מתמיד, כאילו חסרה לה פיסת מידע... "אתה יודע, אני לא ממש בטוחה מה קרה לי, אבל כואב לי כל הגוף ומרגיש לי כאילו משהט נורא קרה..."
טובי -
סידוט נעצר ומקשיב לך, אז קורה דבר מופלא ביותר. הוא שולח כדור אנרגיה לעבר סיל ובמקום להכאיב לו, הכדור נספג בתוכו. סילד בוהק באור ירוק והוא נראה יותר טוב. חלוש וחולה, אך טוב יותר. אתה מכניס את סיל לפוקדור שנלכד מיד. [B]לכדת סיל
[/B]סידוט ממהר לקוד קידה לעבר טורצ'יק ומתחיל ללכת לעבר אחד השיחים, לאט למדי...
-
[QUOTE=The Charmander;1485661]ניק -
דרטיני לא נראה כאילו הוא מזהה אותה או משהו. היא מביטה אליך בחיוך ואומרת לך. "אני בדיוק הגעתי לפה אבל אשמח ללכת לשם איתך מיד, אני פשוט חיפשתי לי פה באזור פוקימונים." היא נראית מבולבלת מתמיד, כאילו חסרה לה פיסת מידע... "אתה יודע, אני לא ממש בטוחה מה קרה לי, אבל כואב לי כל הגוף ומרגיש לי כאילו משהט נורא קרה..."[/QUOTE]
אשאל אותה:" נסי לשחזר את צעדייך. ה הדבר האחרון שאת זוכרת?" בינתיים אתפוס בה ואחפש עץ לשבת לצלו.
-
[QUOTE=The Charmander;1485661]ניק -
דרטיני לא נראה כאילו הוא מזהה אותה או משהו. היא מביטה אליך בחיוך ואומרת לך. "אני בדיוק הגעתי לפה אבל אשמח ללכת לשם איתך מיד, אני פשוט חיפשתי לי פה באזור פוקימונים." היא נראית מבולבלת מתמיד, כאילו חסרה לה פיסת מידע... "אתה יודע, אני לא ממש בטוחה מה קרה לי, אבל כואב לי כל הגוף ומרגיש לי כאילו משהט נורא קרה..."
טובי -
סידוט נעצר ומקשיב לך, אז קורה דבר מופלא ביותר. הוא שולח כדור אנרגיה לעבר סיל ובמקום להכאיב לו, הכדור נספג בתוכו. סילד בוהק באור ירוק והוא נראה יותר טוב. חלוש וחולה, אך טוב יותר. אתה מכניס את סיל לפוקדור שנלכד מיד. [B]לכדת סיל
[/B]סידוט ממהר לקוד קידה לעבר טורצ'יק ומתחיל ללכת לעבר אחד השיחים, לאט למדי...[/QUOTE]
טוב נמצא איך להיפטר ממנו בהמשך... הוא לא פוקימון שמעניין אותי.
~~~~
אסיר דאגה מליבי, אנשום לרווחה וארגע שסוףסוף סיימנו עם המקרה. הזה, ארים את סיל לא בהתרגשות מרובה מידי ואחשוב לעצמי ׳יופי בהמשך נמצא מקור מים כלשהו ונשחרר אותו שם׳. אלחץ על הכפתור בכדי לקווץ את הפוקדור ואשים אותו בחגורת הפוקדורים.
אמשיך בדרכי יחד עם טורצ׳יק
-
[QUOTE=The Charmander;1485610][B][COLOR=#FF0000]
[/COLOR][COLOR=#006400]אלון -
כסף 25$
-
בלבאזור ממש מתרגש מהשמחה שלך ומקפץ מאושר. בזמן שאתם מאושרים יחד טוני נראה קצת מודאג. "אני אניח לכם, הנה הכסף שאני חייב לכם." הוא נאנח ומתחיל ללכת לאיטו מהמקום, פולט אנחה ארוכה, כביכול מנסה לראות אם תוכל לעזור לו במשהו...
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"היי טוני, מה דעתך שנמשיך ביחד?" אשאל אותו.
במידה ויסכים אשאל אותו לשלומו ומה קורה.
-
ניק ~
"אמרתי לך. אני סוכרת שהגעתי לפה וחיפשתי פוקימונים ואז אתה הערת אותי. זה כל מה שיש לי לצערי... או שאולי, יש לי הרגשה שיש לזה קשר לסייטר, הפוקימון. אני לא יודעת למה, אבל החתכים שעל גופי דווקא תואמים לפיסת הזיכרון הזו. אני לא בטוחה למה הותקפתי כלל..."
אמרה סאמר ספק לך ספק לעצמה..
טובי ~
מיקום דרך 002 א
כסף 40$
-
אתה ממשיך עם טורצ׳יק המאושר והמפזז כשלמזלך הטוב אתה מוצא שק מטבעות קטן. אתה מגלה ר0 דולר ומרגיש כי מזלך רק משתפר. אתה רואה שלט שמבשר לך כי הגעת לדרך 002 א. הצמחייה הרבה יותר צפופה פה ואתה שומע קולות של פוקימונים רבים. בעודך מקשיב בסבלנות אתה שומע התקהלות של מאמנים שמעודדים קרב. הם עמדו מספר מטרים ממך...
אלון -
"אני לא יכול להצטרף אליך למסע, כי אני לא בשום מסע. אני גר עם הוריי פה באיזור ואני לא יורשה לצאת." הוא אומר בעצב. "אולי אתה יכול לשכנע אותם?!" עיניו לפתע אורו.
-
[QUOTE=The Charmander;1485655]טיפ -
צ'יקוריטה נאבקת לנשום ומתקשה להתרכז במתקפה חדשה, עם זאת היא מצליחה לירות עלי תער שמחלישים את אקנס מאוד מאוד. הוא נוחת על גבו ומסתובב ואז מחליט לנסות וללפות את צ'יקוריטה שוב![/QUOTE]
"תתחמקי! תמשיכי לזוז ממקום למקום. תוך כדי תנסי להשתמש שוב בעלי תער, הכי חזקים שאת מצליחה!" אומר לצ'יקוריטה ואעודד אותה. "את יכולה לעשות את זה!"
-
[QUOTE=The Charmander;1485679]ניק ~
"אמרתי לך. אני סוכרת שהגעתי לפה וחיפשתי פוקימונים ואז אתה הערת אותי. זה כל מה שיש לי לצערי... או שאולי, יש לי הרגשה שיש לזה קשר לסייטר, הפוקימון. אני לא יודעת למה, אבל החתכים שעל גופי דווקא תואמים לפיסת הזיכרון הזו. אני לא בטוחה למה הותקפתי כלל..."
אמרה סאמר ספק לך ספק לעצמה..
[/QUOTE]
אומר לה:" אל תדאגי, אני אגלה" אומר ואתחיל להסתובב בדרך 001, לצעוק עם כל הזעם שלי:" סייתררר!!!! סיתררר!!!" עד שהוא יגיע. אחר כך אשאל אותו:" למה?!!"
-
טיפ ~
לא רק שהיא חומקת ומבלבלת את אקנס, נראה כי בטחון העצמי שלה מטפס ועולה. לבסוף אקנס מתעלף מהמתקפה העוצמתית בהכנעה.
ניק ~
אתה קורא לסייטר אך לא נשמע או נראה שום סייטר באיזור. סאמר מצחקקת לה ואומרת לך כי אתה מצחיק.
-
[QUOTE=The Charmander;1485684]
ניק ~
אתה קורא לסייטר אך לא נשמע או נראה שום סייטר באיזור. סאמר מצחקקת לה ואומרת לך כי אתה מצחיק.[/QUOTE]
אופסיס יש לי סינדאקוויל לא צ'ימצ'אר:what: אני כלכך מאוכזב מעצמי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אומר לה:"אותי זה לא מצחיק. את הותקפת. יכולת למות אם אף אחד לא היה עובר שם. אמשיך לצעוק בכל כוחי ואבקש מסינדאקוויל (אקרא לו סיד) לעזור לי עם עשן שישלח לשמיים.
-
ניק ~
סיד? יעני ניק וסיד? אפשר לעשות עליכם סדרה קומית
~
סיד מוציא עשן ואתה ממש צורח. בעודכם מושכים אליכם תשומת לב אתה שומע רעש מפחיד. "מהיכן הרעש? נבהלת סאמר. "אולי כדאי להפסיק?" היא שואלת.
-
[QUOTE=The Charmander;1485689]ניק ~
סיד? יעני ניק וסיד? אפשר לעשות עליכם סדרה קומית
~
סיד מוציא עשן ואתה ממש צורח. בעודכם מושכים אליכם תשומת לב אתה שומע רעש מפחיד. "מהיכן הרעש? נבהלת סאמר. "אולי כדאי להפסיק?" היא שואלת.[/QUOTE]
"לא" אומר בהחלטיות. "אני לא מפחד" אפנה לכיוון מקור הרעש ואגונן עליה בגופי, כשסיד ונחשוש לפניי
~~~~~~~~~~~~
תוסיף פרטים על נחשוש לדף רשומים
SidnNick בקרוב אצלכם
-
ניק ~
אעזה את זה מחר... עכשיו אני מהפון.
~
אגב אם תקרא לו נחשוש עוד פעם אני יורה בו שלוש פעמים והוא הופל באורח פלא לגופת סוויפר מחופשת לאקנס עם תחתונים!
~
סיד ודרטיני מגוננים עליכם דרטיני ממש צעיר ויודע רק דחיפה וזהו. [נקמונת על הפלאש חח סתם. כך יצא בגורל המוזר שעשיתי ב1 וחצי בלילה...]
סיד נראה מוכן לקרב ומולכם ניצב אוניקס עצום ומפחיד!
-
[QUOTE=The Charmander;1485679]
אלון -
"אני לא יכול להצטרף אליך למסע, כי אני לא בשום מסע. אני גר עם הוריי פה באיזור ואני לא יורשה לצאת." הוא אומר בעצב. "אולי אתה יכול לשכנע אותם?!" עיניו לפתע אורו.[/QUOTE]
מאיפה הבאת לי אותו
עדיף שיישאר בבית
--
"כן למה לא" אומר ואיגש עם בלבאזור לביתו של טוני
-
[QUOTE=The Charmander;1485691]ניק ~
אעזה את זה מחר... עכשיו אני מהפון.
~
אגב אם תקרא לו נחשוש עוד פעם אני יורה בו שלוש פעמים והוא הופל באורח פלא לגופת סוויפר מחופשת לאקנס עם תחתונים!
~
סיד ודרטיני מגוננים עליכם דרטיני ממש צעיר ויודע רק דחיפה וזהו. [נקמונת על הפלאש חח סתם. כך יצא בגורל המוזר שעשיתי ב1 וחצי בלילה...]
סיד נראה מוכן לקרב ומולכם ניצב אוניקס עצום ומפחיד![/QUOTE]
אתה מעוניין לגרום לי סבל הא? גם אסור נחשוש וגם אוניקס? אתה איש רשע. חח סתם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אשאל את סאמר:" ישל ך פוקימונים שלהם שחזקים על סוג אבן?" אשאל. "דרטיני, תיראה מאיים. סיד, פזילה ואז מסך עשן! אל תיתן לאוניקס להתקרב אליך או אל דרטיני!"
-
ניק ~
אתה זה שצרחת כמו קחבה, מה ציפית שאשלח לך על זה שרומיש? יצא באופן רנדומלי חח [עם קצת עזרה שלי והשעה המאוחרת וזה שבכלל שכחתי מי הפוקימון שלך....]
~ מסך העשן מסתיר את הפוקימונים בזמן שדרטיני נראה מאיים ביותר [!] ועומד איתן וקצת מטריד את אוניקס... אוניקס מחליט לסגת לאחר שגילה שאין ממש משהו מעניין שמתרחש שם...
(האמת אני חושב שכדאי שאשן כי אני בעיקר כותב שטויות חחח
-
[QUOTE=The Charmander;1485699]ניק ~
אתה זה שצרחת כמו קחבה, מה ציפית שאשלח לך על זה שרומיש? יצא באופן רנדומלי חח [עם קצת עזרה שלי והשעה המאוחרת וזה שבכלל שכחתי מי הפוקימון שלך....]
~ מסך העשן מסתיר את הפוקימונים בזמן שדרטיני נראה מאיים ביותר [!] ועומד איתן וקצת מטריד את אוניקס... אוניקס מחליט לסגת לאחר שגילה שאין ממש משהו מעניין שמתרחש שם...
(האמת אני חושב שכדאי שאשן כי אני בעיקר כותב שטויות חחח[/QUOTE]
מסכים איתך, אתה עוד שנייה רוצח את הקליינט שלך אצלי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אגיד תודה לאל בלבי ואמשיך ללכת עם סאמר, בחיפוש מתמיד אחר סייטר, הפעם [B]בלי[/B] לצעוק.
-
ניק ~
אתם מהלכים בשקט מבלי לצעוק ואתה מגלה שיש מעבר סודי ליד אחד העצים. מאידך, אתה רואה את דרך 002 מיד לאחר הפניה, כך שיש לך אפשרות לבחור לאן אתה רוצה ללכת...
-
[QUOTE=The Charmander;1485704]ניק ~
אתם מהלכים בשקט מבלי לצעוק ואתה מגלה שיש מעבר סודי ליד אחד העצים. מאידך, אתה רואה את דרך 002 מיד לאחר הפניה, כך שיש לך אפשרות לבחור לאן אתה רוצה ללכת...[/QUOTE]
אלך לי עם סאמר במעבר הסודי, בלי לשאול אותה לדעתה
-
ניק ~
סאמר נותנת לך לההוביל ואתם נכנסים למעבר הסודי. ממש חשוך במעבר הסודי מכמות הצפיפות ולפתע מגיח מולך קארטפרי קטן שמקשקש במעין זנב ורוד ורירי...
-
[QUOTE=The Charmander;1485707]ניק ~
סאמר נותנת לך לההוביל ואתם נכנסים למעבר הסודי. ממש חשוך במעבר הסודי מכמות הצפיפות ולפתע מגיח מולך קארטפרי קטן שמקשקש במעין זנב ורוד ורירי...[/QUOTE]
אוי אלוהים לך לישון
~~~~~~~~~~~~~
"מה... זה?" אשאל את סאמר, אולי היא יודעת, אם לא, אגיד "סיד, שלח גחלת על היצור המעוות הזה".
-
ניק ~
קאטרפרי חוטף מכה ישירה וסיד מתחיל לאבד עניין שוב.
-
[QUOTE=The Charmander;1485709]ניק ~
קאטרפרי חוטף מכה ישירה וסיד מתחיל לאבד עניין שוב.[/QUOTE]
אתה מאבד רמה
~~~~~~~~~~~
"סיד, תמשיך גם גחלת עד שהוא יתעלף" אומר ואנסה לחקור אתה המבנה של היצור המוזר.