מה אתם אומרים שיהיה בקרוב?גרוטיל של אש התפתח לטורטרה?
Printable View
מה אתם אומרים שיהיה בקרוב?גרוטיל של אש התפתח לטורטרה?
[quote][i]Originally posted by ~tObLeRoNe~[/i]@Dec 12 2008, 03:31 PM
[b] טוב אוליי באמת פיפלאפ יתפתח לפרינפלאפ או אמפולואון כי זה באמת קצת לא הגיוני שהיא תלך איתו לפסטיבל><
באנירי %100 מתפתחת וגם פול נראה לי יתפוס איזה עוד פוקימון לליגה...
נראה לי שהיא אפילו תעזוב פוקימון בשל נסיבות לא ידועות כרגע...0_0 (אני חושב שאם יקרה משהו כזה זה יהיה בטח ממוסווין בסנופוינט לא ככה?) [/b][/quote]
כן זה כן הגיוני! המתפתחים של פיפלאפ מכוערים. פיפלאפ שולט!! אני מתפלל שהוא לא יתפתח. ואני גם דיי בטוח שהוא לא.
היה פרק שהארו שפיפלפ לא יכל להתפתח אז זה מעלי אתה יכול להשאר רגוע
ולגבי גורטיל לא נראה לי כי לפול יש טורטרה אז מה כשהם ילחמו זה היה טורטרה נגד טורטרה
עדיף לראות את גורטיל מנצח את המפותח שלו
אני לא חושב שהמפיקים ימנעו מגרוטל להתפתח רק כי גם לפול יש טורטרה, גלייגר של אש התפתח אפילו שלפול כבר היה גלייסקור.
הקפצה ..
אלה ההרכבים שנראה לי יהיו ליגה כיום:
לאש -גרוטל ,מונפרנו ,סטארפטור,בוויזל ,גליסקור,פיקאצ'ו.
לדון-מאמוסווין ,פאצ'יריסו ,פיפלאפ ,לופני ,אמביפום(תחזור לפסטיבל) ,והשערתי שאולי תהיה לה צורת איווי?
יכול להיות ,זה יכול להיות נורא יפה ,בעיקר מתאים לה עכשיו פלריון כי אין לה פוקימון אש ...
לברוק-טוקיסקרוואק ,האפיני ,סודווודו ,הוא יתפוס בטוח עוד פוקימון השאלה היא איזה ..
נראלי הוא יתפוס גיבל או גאביט.
ג'סי -ביינתים כל מי שיש לה... אני לא רוצה עוד אחד שלג'יימס לא יהיה פחות עוד יותר.
ג'יימס -קרניויין ,מיים ג'וניור (לדעתי לא יתפתח)
הוא יתפוס עוד פוקימון ,אין לי מושג איזה ,אני רוצה שהוא יתפוס קריקטון.
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@May 1 2009, 10:46 PM
[b] אני לא חושב שהמפיקים ימנעו מגרוטל להתפתח רק כי גם לפול יש טורטרה, גלייגר של אש התפתח אפילו שלפול כבר היה גלייסקור. [/b][/quote]
אבל זה יהיה דפוק אם יהיה שתי פוקימונים מאותו הסוג,ובכלל הפעם הם התעצלו על הרעיון של הצוות של היריב,אז לדעתי גרוטל לא יתפתח ודווקא מונפרו יתפתח לאינפרייפ.
אז לדעתי זה יהיה הצוות הסופי של אש לעונה לדעתי:
גרוטל,מונפרו,פלוצל,גליסכור,סטארפטור,פיקאצ'ו
האמת שזו די השקעה שהפעם עשו שינוי,חוץ מהוואן שבו נתפס רק התחלתי אחד בעונות הקודמות אש היה תופס את כל ההתחלתיים ורק אחד היה מתפתח לו הפעם זה שניים.
זהו יהיה הצוות הסופי של ברוק לעונה לדעתי:
סודווודו,צ'נסי,טוקסיקרוק,גאבייט
דיי ברור שסודווודו כי הוא בצורה הסופית,אני חושב שהפיני תתפתח לצ'נסי כי היא מחזיקה את האבן שצריך כדי להיתפתח.כרוגאנק הפוקימון הכי טוב שהיה לו בכל העונות,העוצץ רעל שלו יותר עדיף ממשיכת האוזניים של מיסטי ומקס ואני חושב שבליגה הוא יתפתח ויציק לברוק עוד יותר.אני חושב שברוק ילכוד גיבל כי זה אכן פוקימון המתאים לו אבל הגיבל יגיע רק עד צורת גאבייט.
זהו יהיה הצוות הסופי של דון לעונה לדעתי:
מאמוסווין,פיפלאפ,לופוני,פאצ'יריסו,קלוויה(ההיתפתחות של צ'ינדקוול),ליפיון
די ברור מאמוסווין ופאצ'יריסו כי הם לא מתפתחים.אני חושב שפיפלאפ לא יתפתח מפני שלא יתאים לא הגישה הרעה של פרינפלאפ.יהיה לבאנרי איזה פרק מרגש שדון תבכה עליה ותדאג לה ואז היא תתפתח.היא תמצא באזור צ'ינדקוול ותתפוס אותו והוא יתפתח לה.ואיכשהו יהיה ליפיון
זהו יהיה הצוות הסופי של ג'סי לעונה:
יאנמגה,וואבפט,ליקיליכי
ישארו לה וואבפט וקקטורן ויחזור אליה ליקיטונג ויתפתח לה לליכיליכי
זהו הצוות הסופי של ג'יימס לעונה:
קרניווין,מיסטר מיים,קקטורן
קרניווין ישאר אותו הדבר,מיים ג'וניור יתפתח למיסטר מיים,ווקקנייה יחזור אבל כקקטורן
עם בויזל לא יתפתח עד עכשיו שיש לאש 6 תגים אני לא חושב שהוא יתפתח מתישהו אני מקווה שיהיה לאש טורטרה לא הייתי רוצה לראות את קוראגר של ברוק מתפתח בגלל שאת ההתפתחות שלו יש למפקד של צוות גאלגטיק .
אני חושב שלאש צריכה להיות השישיה הבאה:
גליסקור, פלוצל, טורטרה,מונפרנו, פיקאצ'ו, סטרפטור
טוב אז בתור התחלה
אני מקווה שארבוק וויזינג יחזרו אל ג'סי וג'ימס היה נורא מעצבן ליראות אותם עוזבים...
קרוגנק יתפתח ועם קצת מזל ברוק יתפוס איזה פוקימון נורמלי נימאס שדופקים אותו כל העונה עם פוקימונים מעפנים....
[quote][i]Originally posted by bxhl2[/i]@May 5 2009, 05:57 AM
[b] טוב אז בתור התחלה
אני מקווה שארבוק וויזינג יחזרו אל ג'סי וג'ימס היה נורא מעצבן ליראות אותם עוזבים...
קרוגנק יתפתח ועם קצת מזל ברוק יתפוס איזה פוקימון נורמלי נימאס שדופקים אותו כל העונה עם פוקימונים מעפנים.... [/b][/quote]
וויזנג וארבוק לא יחזרו אליהם בגלל שהם ישנים ומהדור הראשון ויפנים רוצים לקדם את העונה הרביעית ואולי לעשות פוקמנים חדשים לעונה חמישית גסי לא צריכה את ארבוק שיש לה סוויבר לגביי גיימס תמיד נותנים לו רק פוקמני עשב בקשר לברוק אני הייתי רוצה שהוא יתפוס באגון או גיבל אחד מהם.
לא יודע למה אבל יש לי הרגשה שלג'סי יהיה סטאנקי. ושישחררו כבר את וובאפט!!!!!#@%#$
[quote][i]Originally posted by LucarioBong[/i]@May 5 2009, 04:42 PM
[b] לא יודע למה אבל יש לי הרגשה שלג'סי יהיה סטאנקי. ושישחררו כבר את וובאפט!!!!!#@%#$ [/b][/quote]
את וואבאפט כבר לא ישחררו,סביר להניח שאם תהיה עוד עונה של פוקימון ישחררו אותו.
ונראה לי שלברוק יהיה ריולו,ושפידג'יוט של אש יחזור אחרי הליגה(כשהוא יגיע לקנטו)
מממ....זה די הגיוני שלברוק יהיה ריולו.... אבל עם זה יקרה אני אומר שזה יקרה אחרי הליגה בחזית הקרב של שינו.
אני הכי רוצה ,מפגש איחוד מרגש של פרק אחד עם פריימיפ של אש שאף אחד לא זוכר אותו!
או בטרפרי.
אתם חושבים שאש ינצח בליגת שינו?
אני חושב שכן מה אתה חושבים
אני חושב שברוק יתפוס שיפטרי הוא איזה 5 6 פרקים שהוא מטפל באחד עוזר לאחד וכו
וכל פרק קיוויתי מחדש ><"
[quote][i]Originally posted by פיפלף[/i]@May 8 2009, 12:20 PM
[b] אתם חושבים שאש ינצח בליגת שינו?
אני חושב שכן מה אתה חושבים [/b][/quote]
לא.
אין מצב.
הוא מקסימום יגיע לארבעה הטובים ביותר.
הוא הוא יגיע מקום ראשון הסדרה תסתיים.
הקפצה...
אתם חושבים שאולי המונפרנו של אש יתפתח מצ'ימצ'אר לפני המכון ה-8? או אחריו?
[quote][i]Originally posted by Demimoner[/i]@May 16 2009, 10:37 PM
[b] הקפצה...
אתם חושבים שאולי המונפרנו של אש יתפתח מצ'ימצ'אר לפני המכון ה-8? או אחריו? [/b][/quote]
אני מאמין שלפניו או בזמן קרב המכון
אש לא ינצח בליגת שינו כל מה שהוא זכה זה רק בתחרות איי תפוז הוא לא ניצח לא בליגת אינדגו לא ליגת גוטו לא ליגת הוואן אבל הוא ניצח גם בחזית הקרב טוב זה לא חכמה זה לא ליגה אבל בליגת שינו הוא לא ינצח אני אומר מי שינצח זה פול יש לי הרגשה כזאת.
[quote][i]Originally posted by JONY_BOY[/i]@May 17 2009, 02:34 AM
[b] אש לא ינצח בליגת שינו כל מה שהוא זכה זה רק בתחרות איי תפוז הוא לא ניצח לא בליגת אינדגו לא ליגת גוטו לא ליגת הוואן אבל הוא ניצח גם בחזית הקרב טוב זה לא חכמה זה לא ליגה אבל בליגת שינו הוא לא ינצח אני אומר מי שינצח זה פול יש לי הרגשה כזאת. [/b][/quote]
לא,אש ינצח את פול ובסיבוב אחרי זה הוא יפסיד.
ואז פול ילמד להיות נחמד.
משום מה יש לי הרגשה למרות מה שאמרתי קודם שאש ינצח והפעם יילך לאתגר חדש ולא שוב מכונים ואז ליגה.
אני חושב שאחרי שאש ינצח את כל המכונים ויפסיד בליגה כרגיל=\
אחרי שהוא יחזיר את כל הפוקימוניםן שלו לדוקטור הוק הא יתפוס את ההיפופטמוס שהוא פוגש מידי פעם
[quote][i]Originally posted by bxhl2[/i]@May 18 2009, 05:22 PM
[b] אני חושב שאחרי שאש ינצח את כל המכונים ויפסיד בליגה כרגיל=\
אחרי שהוא יחזיר את כל הפוקימוניםן שלו לדוקטור הוק הא יתפוס את ההיפופטמוס שהוא פוגש מידי פעם [/b][/quote]
לא,אלה אם יהיה דור 5 ובדור הזה תיהיה היתפתחות חדשה להיפופוטאס.
אבל יש לי תתחושה שאש ינצח הפעם ויגיע לאתגרים ששייכים לאלופים,כי זה כבר נמאס לראות אותו מפסיד
אני חושב שאש יפסיד בגמר הליגה, דון וברוק יצאו איתו לחזית הקרב השניה כמו בפלאטינום ואז ידיעו לדור 5
ככה זה יהיה לדעתי:
1)אש מנצח את פול את נאנדו ואת ג'ון ואז מפסיד למישהו בגמר ה-4.
2)אש יחזיר את כל הפוקימונים שלו חוץ מפיקאצ'ו .
3)אש ילך לחזית הקרב של סינו .
4)אש יתפוס עוד פוקימון.
5)החברים יכירו את המחוז החדש שסמוך למחוז קנטו.
6)אין לי רעיון ..XD.
אחרי חזית הקרב של סינו יפרדו מדון בטח...
אני חושב מחוז סינו זה האחרון,תיהיה איזה תחרות מסיימת שבה אש יהיה מאסטר פוקימון(או שהוא יזכה בליגת סינו) וזהו הוא יהיה פוקימון מאסטר כי אמרו שאח של פול זכה ב8 התגים של כל המחוזים שבהם אש ביקר אז כנראה אין עוד מחוזים..
זה שהוא זכה בכל המחוזים שאש היה בהם לא עומר שיש רק אותם
[quote][i]Originally posted by siter[/i]@May 21 2009, 07:22 PM
[b] זה שהוא זכה בכל המחוזים שאש היה בהם לא עומר שיש רק אותם [/b][/quote]
צודק...
יכול להיות שיש עוד מחוז...
ראיתי מפה מוזרה לפי הגאוגרפיה של יפן ששם מחולקים 4 המחוזות וסינו הכי גדול ביינתים ,אבל יש עוד הרבה מקום לעוד מחוזות.
הנה התמונה:
[url=http://img190.imageshack.us/my.php?image=526pxpokmonregions.png][img]http://img190.imageshack.us/img190/7458/526pxpokmonregions.png[/img][/url]
נראה לכם אמיתי?! אני עדיין בשוק.. ולא מאמין...
[quote][i]Originally posted by Demimoner[/i]@May 22 2009, 04:25 PM
[b] צודק...
יכול להיות שיש עוד מחוז...
ראיתי מפה מוזרה לפי הגאוגרפיה של יפן ששם מחולקים 4 המחוזות וסינו הכי גדול ביינתים ,אבל יש עוד הרבה מקום לעוד מחוזות.
הנה התמונה:
[url=http://img190.imageshack.us/my.php?image=526pxpokmonregions.png][img]http://img190.imageshack.us/img190/7458/526pxpokmonregions.png[/img][/url]
נראה לכם אמיתי?! אני עדיין בשוק.. ולא מאמין... [/b][/quote]
אוור זה האזור של רינג'ר,
אכן ניתן להאמין שיהיה עוד מחוז,אבל אם הם לא ישנו משהו הפעם או בפעם הבאה פוקימון ייגמר כי זה רק חוזר על עצמו.
לדעתי צריכים לעשות סידרה על המנגה
לפי דעתי, יתגלה אזור חדש שתהיה בו ליגה לא רשמית (כמו באיי תפוז) ואש ינצח בה.
[quote][i]Originally posted by דרטיני לשלטון![/i]@May 28 2009, 09:01 AM
[b] לפי דעתי, יתגלה אזור חדש שתהיה בו ליגה לא רשמית (כמו באיי תפוז) ואש ינצח בה. [/b][/quote]
יכול להיות..
אבל זאת תהיה חזרה טיפשית על הסדרה..
לפי דעתי אש יתחרה במשהו אחר אחרי סינו
[quote][i]Originally posted by netanel[/i]@May 29 2009, 10:54 AM
[b] לפי דעתי אש יתחרה במשהו אחר אחרי סינו [/b][/quote]
גם לי נראה כך
הוא יתחרה בחזית הקרב של סינו
זה ברור, אבל אם אחרי סינו הם לא יעשו שינוי(במקום מכונים וליגה) אז הסדרה תתחיל לשעמם
תגידו ,לדעתכם איזה פוקימון נוסף ברוק יתפוס?
אני חושב שהוא יתפוס או שילדון או גיבל.
או ריולו
[quote][i]Originally posted by Fairytale-demimoner[/i]@May 30 2009, 04:06 PM
[b] תגידו ,לדעתכם איזה פוקימון נוסף ברוק יתפוס?
אני חושב שהוא יתפוס או שילדון או גיבל. [/b][/quote]
גיבל זה הפוקימון שהכי מתאים לו, הגיבל יגיע עד לגאבייט
תן לו קודם לתפוס גיבל XD