-
[QUOTE] וואיט:
לא יודע אם הבנת עד הסוף "טוטודייל קשור אחי, הינה תלחץ כאן... חוץ מיחסי הגדלים של טוטדייל אקנס שהם הרבה פחות משמעותיים מפיקאצ'ו-סרפריור
~~~~~~~
"טוטודייל, תשמש בנשיכה ותחלץ מזה" אתה פוקד עליו והוא נושך בעצמה רבה את אקנס בצוואר שמרפה מעד את הלחץ החונק שלו מגופו של טוטודייל, השניים מתאבקים ומסובכים שם זה בזה. טוטודייל המלוכלך בבוץ מראה כי לאט לאט ידו על העליונה. הוא משכיב את אקנס מטה לרצפה מצמיד את צוואר לקרקע שהוא כואב ומקרקר חנוק. ואז לפתע קצה זנבו המרשרש של אקנס הופך סגול זרחני וגדול יותר והוא הולם בעצמה בראשו של טוטודייל אחר, שצועק בכאב ומיד הולם בוא אחד נוספת ששולחת אותו על אבן גדולה והוא קצת מקופל, נראה כי הנחש נחוש בדעתו להביס גם את הדינוזאור הכחלחל שלך בקרב ולווסף אותו לארוחה. סנטראט החמודים עומדים צמודים לעץ מקווצים ורועדים מפחד.[/QUOTE]
האינסטינקט הראשוני היה להחזיר את השותף שלי למקום מבטחים ולברוח, אבל הסטרטים צריכים עזרה וטוטודייל עצמו כל כך רוצה לעזור להם. אין ברירה, אנחנו לא הולכים לוותר. "טוטודייל עכשיו, אקדח מים על הרצפה בעוצמה רבה ותמלא את האיזור בבוץ עמוק עד כמה שתוכל, אם אקנס יבוא לכיוונך חמוק ואל תתן לו לתפוס אותך על ידי התפרצות מים שעבדנו עליה, בנתיים המשך למלא את הזירה בבוץ יותר ויותר, עד כמה שחלקלק וחמקמק שתהיה כך יותר טוב, אחר כך תירה אקדח מים עוצמתי על האבן הגדולה שהוטחת עליה הרגע, ותכוון את גופך שיעוף מהעוצמה של הלחץ ותינעל על ראשו של אקנס, ואז בכל הכח שנותר לך השתמש בנשיכה!"
-
[QUOTE=NivX10;1493156][FONT=tahoma][SIZE=1][COLOR=#000080][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#996633][SIZE=1]
[SIZE=2][B][U]תומאס:[/U][/B][/SIZE]
חחח... יפריע לך ללחוץ קונטרול ולשחק עם גלגלת העכבר להגדיל את הדף? יש לי בעיה במחשב שהכל ענק אצלי.
~~~~~~~
"טוב זיגזגון, אז ככה זה יהיה!" אתה אומר בביטחון ופוקד עליו לרוץ מסביב הזיגזגון היריב במהירות ולתקוף במתקפת חול. הוא בכן עם ראשו עושה זאת מיד ומעיף עם זנבו הגדול והנפוח גלי חול לפניו וגופו של היריב. שמנסה לנער זאת מעליו עד שחוטף אחת בפניו, עיניו של הזיגזגון היריב מתכסות חול והוא מתקשה לפתוח אותם ולראות דבר מה. אתה מבחין בכך ואת זאת אתה מנצל ומיד הזיגזגון שלך יוצא מן המעגל אליו ישירות ונוגח בו בעצמה רבה ומעיף אותו אחורנית בכוח.
זיגזגון הריב מתעצבן מאוד, הוא מנער את גופו מהחול ואז גם משתמש בזנבו לטאטא את עיניו וזה עובד. מזנק על הזיגזגון שלך והולך בו מיד עם חיתוך (Cut) ומחזיר לכם היטב על הנגיחה שנגחתם בו.[/SIZE]
[/COLOR][COLOR=#cc0066]
[SIZE=1]
[/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"לא רע, זיגזגון. לא רע..." אני ממלמל מעט בחיוך "בסדר, בוא ננסה משהו! השתמש בעיני תינוק, וכשהוא מתקרב אליך תקוף עם רדיפה!" אני אומר לו וממתין לראות מה יקרה
-
[QUOTE=NivX10;1493156][FONT=tahoma][COLOR=#cc0066]
[U][B]מולי:[/B][/U]
[SIZE=1]"האמת ש..." את אומרת נבוכה, קצת בחששנות ומסבירה שאת בכלל חוקרת, ליפני הכל, הגעת לכאן כדי לחקור ולבחון את המחוז המשונה הזה אבל את משייכת את עצמך יותר לתחום האימון מבחינת הפוקימונים. ומציינת גם שכן, את מתכוונת לאסוף תגים ואולי גם להשתתף בליגה. הוא מחייך ונראה מתעניין "וואוו... איזו נחמד שאת מודעת כבר לכל הכיוון שלך. לי אין לי מושג עוד מה אני לא בדיוק יודע מה הכיוון שלי כרגע אני מאמן את צ'ארמנדר להיות חזק ומחונך. זהו פוקימון שיכול להיות מאוד קשה ופרוע!" ואת מחייכת אליו והשיחה בינכם זורמת.
"לאחר מכן שואל היי, תרצי להתאמן נגנדו? אני חושב שזה יכול להיות בהחלט נחמד!" הוא שואל בחן.
[/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"רק אל תבכה לי אם תפסיד" אומר לו בצחוק ואקום על רגליי ואשחרר קדימה את קלפה בנחישות. אחרי שהוא יהיה מוכן אקרא לעבר קלפה "תתחילי עם נשיקה מתוקה ואז חבטה!" אומר לה בביטחון מלא וארגיש את ההתרגשות הקרב.
-
[FONT=tahoma][COLOR=#008f30][U][B]אלון:[/B][/U]
[SIZE=1]העכבר הקטן מצית בך את ההתלהבות לקרב נוסף, ובקריאה רמה אתה מוציא שוב את טריקו החוצה מן הפוקדור שלו. הפוקימון נעמד נראה מוכן ודרוך לקרב כשחתיכת העשב היבשה בולטת מפיו. אתה מציע לו קרב מול הרטטה שהבחין ברעש שלכם ונעמד חצי רותן, סמור פרווה במטרה להפחיד. אתה שולח את טריקו והוא רץ לעברו עם חבטה. רטטה לא נשאר חייב מגיב במתקפת דחיפה, השניים מתנגשים זה בזה ומעיפים לאחור אחד את השני. לא נגרם נזק רב לשניים והם נשארים לעמוד. רטטה משתמש במיקוד אנרגיה וזורח לרגע בכתום-צהוב שכזה. ולבסוף יוצא עט אל טריקו במהירות שיא עם מתקפה מהירה.[/SIZE]
[/COLOR]
[COLOR=#00006e][U][B]וואיט:[/B][/U]
[/COLOR][SIZE=1][COLOR=#00006e]הדבר מלחיץ אותך, כל מתקפות הרעל החזקות הללו שטוטודייל סופק כמעט וגרמו לך לקפל את הרגליים יחד עם הפוקימון שלך, ולהימלט לטובתך האישית ולהשאיר את הנחש לזלול בתיאבון את השלושה סנטראטים. אקנס הזה הוא אקנס רשע ומתוחכם במיוחד ולא הולך לוותר על ארוחתו בקלות. אתה קורה לטוטודייל לזנק שוב ולהטביע במים את האיזור. אתה קורא והוא מרים את עצמו מהדשא בקושי, מזנק במטח מים נוסף למטה ומטביע אט אט הכל בשכבה בוצים מכוסה בעשב רב ומסובך. שוב ושוב פולט מים רבים וכך זה עובד. אתה לרגע חושב שאקנס יכנס לבעיה אך במהרה גילית שנחשים כולם הם גם שחיינים מעולים (עובדה מדעית חמודי). והוא צולל בתוך שכבות הבוץ ומיד מתכסה וכשה מאוד להבחין בו בתוך כל השלוליות, טוטודייל מתעייף מן האקדח ונוחט בסוף. הוא בחור קטן וקצר וכמעט שמחליק. מידי פעם אתם מסתכלים ואתם רואים בליטות מסולסלות מן הבוץ. אתה מנסה לשים עליו את הידיים ולהבתיית אך לא שולח את טוטדייל כי אתה חושש שיפספס ויהפוך לטרף. הנחש מתגרה ואתה חושב... ואז אתה מביט אל הסלע שהוטח עליו מקודם טוטודייל, שלפקודתך מדלג לעברו במרץ. אקנס מופיע מאחוריכם שוחה בשקט כשהוא מתגרב ובשניות יוצא החוצה אתה פוקד על טוטודייל לשגר את עצמו עם אקדח מים נוסף מן הסלע אל אקנס המופתע והוא נושך את פניו בדיוק עם נשיכה חזקה במיוחד. סוגר על כל פניו בעצמה רבה ונועל את ליסתו! המצב נראה מבטיח אקנס כואב ודואב... אתה מריע בגיל אל טוטודייל כשאז אקנס שוב משתמש ב'כריכה מסתלבל בשאר גופו סביב טוטודייל בכוח ובכובד נשכב וצולל איתו מטה על הבוץ במטרה לחנוק אותו לחלוטין![/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#996633]
[U][B]תומאס:[/B][/U]
[SIZE=1]אתה נראה מעט מרוצה מזיגזגון והוא רציני, נחוש בדעתו להפסיק את חברו מלנסות לתקוף אותך ולשכנע את שאר הזיגזגונים שאינך פולש או חוטף. זיגזגון היריב שוב מסתער אליכם כשלפתע אתה פוקד על זה שלצידך להשתמש ב-'מבט תינוקי' ועיניו מתנפחות בורקות ונוצצות בחמידות קסם שמבטלת לחלוטין את הרצון של היריב שלכם לתקוף והוא מתלמא רחמים במקום. אתה מנצל יחד עם זיגזגון את המצב ופוקד על זיגזגון לתקוף עם רדיפה, לפתע הוא זורח בעור סגול בלהות שכזה וכך גם שני ידיו והוא הולם בעצמה בזיגזגון שמולו. שנראה שנפגע היטב ומתקשה לתקוף ולהחזיר. ממש תיזמון מושלם![/SIZE]
[/COLOR][COLOR=#d6006b][U][B]
מולי:[/B][/U]
[/COLOR][SIZE=1][COLOR=#d6006b]בטוחה בעצמך את מצחקקת ואומרת "רק אל תבכה אם תפסיד!" ושולחת נשיקה בקריצה. הוא מוקסם מעט אך משתדל לשחק אותה קול, מדגדג את אפו ואומר "אני נוטה לא לדבר על הדברים האלה עד שהקרב מוכרע..." ומחזיר לך בעוקצנות. שניכם ושני הפוקימונים שלכם מוכנים ואת פותחת מיד את הקרב. "קלפה תתחילי עם נשיקה מתוקה ואז השתמשי בחבטה" אתה קורא באופייניות. "מממ... כמה צפוי המהלך לפוקימון כמו קלפה, צ'ארמנדר. על 4 מיד! זנק הצידה וחמוק!" הוא מבקש וצ'ארמנדר מצייט כמו חייל מאומן כבר שנים ומתחמק קלילות מן הלב המרחף שלכן. קלפה לא מוותרת ומיד יוצאת קדימה בחבטה, מרימה את ידה הקטנה והזוהרת כשאז "סחרור אש" ([/COLOR][U][URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Ursula_Flareon_Fire_Spin.png"][COLOR=#3297c9]fire spin[/COLOR][/URL][/U][COLOR=#d6006b]) קורא לירוי וצ'אמנדר פולט מפיו סליל אש גדול שמעיף לאחורנית את קלפה מן החום והכוח ומגלגל אותה על רצפה. היא מנערת את פניה השתכסו מעט אבק שחרחר מן האש וצועפת בפניו נפוכות. "צ'אמנדר צא עם שריטה, רוץ ישירות" הוא פוקד והדרקון מהנהן ומיד ממהר לבצע צ'יפורניו מתארכות בכמה מילימטרים והוא רץ כשידו הימנית מושתת לצד ומוכנה להתקיף.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE] וואיט:
הדבר מלחיץ אותך, כל מתקפות הרעל החזקות הללו שטוטודייל סופק כמעט וגרמו לך לקפל את הרגליים יחד עם הפוקימון שלך, ולהימלט לטובתך האישית ולהשאיר את הנחש לזלול בתיאבון את השלושה סנטראטים. אקנס הזה הוא אקנס רשע ומתוחכם במיוחד ולא הולך לוותר על ארוחתו בקלות. אתה קורה לטוטודייל לזנק שוב ולהטביע במים את האיזור. אתה קורא והוא מרים את עצמו מהדשא בקושי, מזנק במטח מים נוסף למטה ומטביע אט אט הכל בשכבה בוצים מכוסה בעשב רב ומסובך. שוב ושוב פולט מים רבים וכך זה עובד. אתה לרגע חושב שאקנס יכנס לבעיה אך במהרה גילית שנחשים כולם הם גם שחיינים מעולים (עובדה מדעית חמודי). והוא צולל בתוך שכבות הבוץ ומיד מתכסה וכשה מאוד להבחין בו בתוך כל השלוליות, טוטודייל מתעייף מן האקדח ונוחט בסוף. הוא בחור קטן וקצר וכמעט שמחליק. מידי פעם אתם מסתכלים ואתם רואים בליטות מסולסלות מן הבוץ. אתה מנסה לשים עליו את הידיים ולהבתיית אך לא שולח את טוטדייל כי אתה חושש שיפספס ויהפוך לטרף. הנחש מתגרה ואתה חושב... ואז אתה מביט אל הסלע שהוטח עליו מקודם טוטודייל, שלפקודתך מדלג לעברו במרץ. אקנס מופיע מאחוריכם שוחה בשקט כשהוא מתגרב ובשניות יוצא החוצה אתה פוקד על טוטודייל לשגר את עצמו עם אקדח מים נוסף מן הסלע אל אקנס המופתע והוא נושך את פניו בדיוק עם נשיכה חזקה במיוחד. סוגר על כל פניו בעצמה רבה ונועל את ליסתו! המצב נראה מבטיח אקנס כואב ודואב... אתה מריע בגיל אל טוטודייל כשאז אקנס שוב משתמש ב'כריכה מסתלבל בשאר גופו סביב טוטודייל בכוח ובכובד נשכב וצולל איתו מטה על הבוץ במטרה לחנוק אותו לחלוטין! [/QUOTE]
"טוטודייל!" אקרא בפחד! יכול להיות שהכל נגמר?! שכל מה שהתגשם לנגד עיני כחלום מוחשי מתבדה כמו אדים שהיו פעם מים?! אני מרגיש שהלב שלי שוקע ביחד עם טוטודייל והאוויר בןרח מריאותיי. שלפתע זה הכה בי. אני מקליק באצבע אחת וצורח בקולי קולות כדי שטוטודייל ישמע אותי. "טוטודייל תנשך את גופו של אקנס כדי להשתחרר מאחיזתו, התנער ממנו בזכות גוםך החלקלק מהבוץ ואז השתמש בהתפרצות מים כדי לצאת מהבוץ! בעודך באוויר, צלול ישר אל אקנס והשתמש במתקפת זעם כדי לחסל אותו!"
-
[SIZE=3][QUOTE=NivX10;1493333][FONT=tahoma][COLOR=#008f30][U][B]אלון:[/B][/U]
העכבר הקטן מצית בך את ההתלהבות לקרב נוסף, ובקריאה רמה אתה מוציא שוב את טריקו החוצה מן הפוקדור שלו. הפוקימון נעמד נראה מוכן ודרוך לקרב כשחתיכת העשב היבשה בולטת מפיו. אתה מציע לו קרב מול הרטטה שהבחין ברעש שלכם ונעמד חצי רותן, סמור פרווה במטרה להפחיד. אתה שולח את טריקו והוא רץ לעברו עם חבטה. רטטה לא נשאר חייב מגיב במתקפת דחיפה, השניים מתנגשים זה בזה ומעיפים לאחור אחד את השני. לא נגרם נזק רב לשניים והם נשארים לעמוד. רטטה משתמש במיקוד אנרגיה וזורח לרגע בכתום-צהוב שכזה. ולבסוף יוצא עט אל טריקו במהירות שיא עם מתקפה מהירה.
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[/SIZE]"טריקו, קשר עשב!" הורה לו במהרה, בתקווה שזה יספיק לעצור את התקפתו של רטטה.
"עכשיו, התקפה מהירה" אוסיף להורות. 'טריקו ינצח את זה' אחשוב לעצמי בבטחון.
-
[FONT=tahoma][COLOR=#000080][U][B]וואיט:[/B][/U][SIZE=1][SPOILER]1. המצב שנגמר בעדכון הקודם הוא שטוטודייל אוחז בפניו עם נשיכה, לא התעלמתי. הוא נושך את פניו בעצמה ואקנס ממלמל בכאב כי הוא סגר על כל ראשו. הוא פשוט איתן ושולח איתו את טוטודייל לבוץ עם חניקה נכרך סביבו וירד איתו מטה להתביע אותו.
2. שניהם מכוסים בוץ ונמצאים בתוך המון בוץ. שאתה וחבר שלך הולכים מכות כמו ילדים בתוך בריכה יש השפעה לחלקלקות של המים? לא, לא יעיל
3. הרעיון הוא יפה, לא קראת העדכון וירדת לסוף דעתו, נציל אותך.. ושים לב, ישבתי לקרוא על המתקפה זעם וזאת ההשפעה שתיהיה לה מעכשיו, יהיה בה - יהיה בה +. מאתגר לדעתי ;)[/SPOILER]~~~~~~~
"טוטודייל!!!" אתה צורח בפחד איום, אינך שיחררת מעולם צעקה בחייך הקודמים, ועוד חזקה שכזו. לא האמנת שמשהו יוציא ממך כה הרבה רגש אבל... 'זה באמת נגמר? סוף הדרך? חלומי היה כה קצר והינה הוא תובע בבוץ! זה חבר שלי שם!' מתרוצצות לך במוח המחשבות כמו קרב יריות משוגע. כיאוש כמעט מכסה אותך ואתה לפתע מגבש רעיון שמכה בך כמו סתירה בעורף. אתה קורה חסר עונים לטוטודייל בעצמה לנשוך בכל העצמה והוא מגביר את לעיסתו. לפתע משהו קורה שם, אדים יוצאים מהנקודה בה הם נמצאים מתחת לבוץ והבוץ מתייבש במהרה כמעט שכבר מתקשה. לפתע מתח מים אדיר מוציא את טוטודייל החוצה שמשגר את עצמו מעלה. הוא השתמש בזעם וזה חיזק את המתקפה שלו מאוד. הנשיכה הפכה חזקה וחדה יותר וגרמה לאקנס להרפות מאחיזתו ולהיכנע ללסת. ואילו אקדח המים הירה היה ממש כמו יריית תותח לרגעים. אתה נפעם ואילו טוטודייל נמצא מעלה בפנים כועסות אישוניות חדים ומאיימים ועיניו אדומות מאוד והילה דקה ואדומה גם סביבו. הוא יורד מטה ונושך ושורט וחובט וקורע לגזרים את אקנס. עם שיניים, ידים, רגליים וזנב. ומסיים בלזרוק אותו לראש העץ ממנו הוא נפגע ונופל ענף אחר ענף כל הדרך חזרה לרצפה. חבול מאוד ומעולף לגמריי... ונראה שאת טוטודייל זה לא מעניין והוא עוד רוצה לתקוף! הוא שולח אקדח מים ארוך לכל עבר וכמעט פוגע בסנטראט הקטנים שליפני שנייה הריעו לו על נצחונו ועכשיו 'מתים מפחד'. והוא רץ שוב על אקנס שמעולף כבר ובמצב לא טוב.[/SIZE]
[/COLOR][COLOR=#009933][U][B]
אלון:[/B][/U]
[SIZE=1]או מעולה, חשבתי שלא תשתמש במתקפה הזאת עוד, חחח... תותח
~~~~
"אתה קורע לטריקו להשתמש בקשר עשב הוא שוב מלחשש משהו והיבהוב הירוק הזרחני בעיניו קורה שנית. וקשר עלים מופיע ס"מ ספורים ליפני אחת מרגליו של רטטה. שנלקדת בה והוא מהמהירות וההדף עף קדימה, מתרסק ומתגלגל מעט קדימה. מתקשה לקום. ברגע שמתרומם ומנער את ראש. בעיטה חזקה של טריקו שמאחוריו הילה לבנה של מהירות הולמת בפניו של רטטה ושולחת אותו לאחור בעצמה, נגרר שם על הדשא ויוצא אפילו גומת אדמה קטנה מאחוריו, גופו משופשף טיפה אך הוא עוד בקרב. רטטה שוב משתמש במיקוד אנרגיה ועכשיו מתקפותיו יהיו חזקות באמת בפעם השנייה. הוא נוהם מעט בצליל גבוה וארוך מזנק ומסתחרר באוויר וכשהוא הופך לכדור להבות קטן. רץ בתוך גלגל האש הזה, ליפני שאתה מספיק לעכל שזהו גלגל להבה הוא מקיף את טריקו, שורף סביבו את העשב ויוצר טבעת אש שחוסמת אותו לזוז. ואז פונה פנימה והולם בטריקו החסר עונים בחזקה רבה. המתקפה אף משפיעה כהוגן על פוקימון עשב שכזה, והוא נחבל כהוגן[/SIZE][/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=NivX10;1493374][FONT=tahoma][COLOR=#000080][U][B]וואיט:[/B][/U][SIZE=1][SPOILER]1. המצב שנגמר בעדכון הקודם הוא שטוטודייל אוחז בפניו עם נשיכה, לא התעלמתי. הוא נושך את פניו בעצמה ואקנס ממלמל בכאב כי הוא סגר על כל ראשו. הוא פשוט איתן ושולח איתו את טוטודייל לבוץ עם חניקה נכרך סביבו וירד איתו מטה להתביע אותו.
2. שניהם מכוסים בוץ ונמצאים בתוך המון בוץ. שאתה וחבר שלך הולכים מכות כמו ילדים בתוך בריכה יש השפעה לחלקלקות של המים? לא, לא יעיל
3. הרעיון הוא יפה, לא קראת העדכון וירדת לסוף דעתו, נציל אותך.. ושים לב, ישבתי לקרוא על המתקפה זעם וזאת ההשפעה שתיהיה לה מעכשיו, יהיה בה - יהיה בה +. מאתגר לדעתי ;)[/SPOILER]~~~~~~~
"טוטודייל!!!" אתה צורח בפחד איום, אינך שיחררת מעולם צעקה בחייך הקודמים, ועוד חזקה שכזו. לא האמנת שמשהו יוציא ממך כה הרבה רגש אבל... 'זה באמת נגמר? סוף הדרך? חלומי היה כה קצר והינה הוא תובע בבוץ! זה חבר שלי שם!' מתרוצצות לך במוח המחשבות כמו קרב יריות משוגע. כיאוש כמעט מכסה אותך ואתה לפתע מגבש רעיון שמכה בך כמו סתירה בעורף. אתה קורה חסר עונים לטוטודייל בעצמה לנשוך בכל העצמה והוא מגביר את לעיסתו. לפתע משהו קורה שם, אדים יוצאים מהנקודה בה הם נמצאים מתחת לבוץ והבוץ מתייבש במהרה כמעט שכבר מתקשה. לפתע מתח מים אדיר מוציא את טוטודייל החוצה שמשגר את עצמו מעלה. הוא השתמש בזעם וזה חיזק את המתקפה שלו מאוד. הנשיכה הפכה חזקה וחדה יותר וגרמה לאקנס להרפות מאחיזתו ולהיכנע ללסת. ואילו אקדח המים הירה היה ממש כמו יריית תותח לרגעים. אתה נפעם ואילו טוטודייל נמצא מעלה בפנים כועסות אישוניות חדים ומאיימים ועיניו אדומות מאוד והילה דקה ואדומה גם סביבו. הוא יורד מטה ונושך ושורט וחובט וקורע לגזרים את אקנס. עם שיניים, ידים, רגליים וזנב. ומסיים בלזרוק אותו לראש העץ ממנו הוא נפגע ונופל ענף אחר ענף כל הדרך חזרה לרצפה. חבול מאוד ומעולף לגמריי... ונראה שאת טוטודייל זה לא מעניין והוא עוד רוצה לתקוף! הוא שולח אקדח מים ארוך לכל עבר וכמעט פוגע בסנטראט הקטנים שליפני שנייה הריעו לו על נצחונו ועכשיו 'מתים מפחד'. והוא רץ שוב על אקנס שמעולף כבר ובמצב לא טוב.[/SIZE]
[/COLOR][COLOR=#009933][U][B]
[SIZE=1]או מעולה, חשבתי שלא תשתמש במתקפה הזאת עוד, חחח... תותח
~~~~
"אתה קורע לטריקו להשתמש בקשר עשב הוא שוב מלחשש משהו והיבהוב הירוק הזרחני בעיניו קורה שנית. וקשר עלים מופיע ס"מ ספורים ליפני אחת מרגליו של רטטה. שנלקדת בה והוא מהמהירות וההדף עף קדימה, מתרסק ומתגלגל מעט קדימה. מתקשה לקום. ברגע שמתרומם ומנער את ראש. בעיטה חזקה של טריקו שמאחוריו הילה לבנה של מהירות הולמת בפניו של רטטה ושולחת אותו לאחור בעצמה, נגרר שם על הדשא ויוצא אפילו גומת אדמה קטנה מאחוריו, גופו משופשף טיפה אך הוא עוד בקרב. רטטה שוב משתמש במיקוד אנרגיה ועכשיו מתקפותיו יהיו חזקות באמת בפעם השנייה. הוא נוהם מעט בצליל גבוה וארוך מזנק ומסתחרר באוויר וכשהוא הופך לכדור להבות קטן. רץ בתוך גלגל האש הזה, ליפני שאתה מספיק לעכל שזהו גלגל להבה הוא מקיף את טריקו, שורף סביבו את העשב ויוצר טבעת אש שחוסמת אותו לזוז. ואז פונה פנימה והולם בטריקו החסר עונים בחזקה רבה. המתקפה אף משפיעה כהוגן על פוקימון עשב שכזה, והוא נחבל כהוגן[/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אני חייב לעשות משהו לפני שהוא קורע אותו לגזרים! אני מחזיר את טוטודייל לפוקדור שירגע ואז האינסטינקט הראשוני שלי הוא לשלוף פוקדור מהחגורה ולזרוק אותו על אקנס! אני עושה זאת על אוטומאט, נדהם מהמיומנות והרגילות שכבר רכשתי...
-
[SIZE=2][QUOTE=NivX10;1493374][FONT=tahoma][COLOR=#009933][U][B]
או מעולה, חשבתי שלא תשתמש במתקפה הזאת עוד, חחח... תותח
~~~~
"אתה קורע לטריקו להשתמש בקשר עשב הוא שוב מלחשש משהו והיבהוב הירוק הזרחני בעיניו קורה שנית. וקשר עלים מופיע ס"מ ספורים ליפני אחת מרגליו של רטטה. שנלקדת בה והוא מהמהירות וההדף עף קדימה, מתרסק ומתגלגל מעט קדימה. מתקשה לקום. ברגע שמתרומם ומנער את ראש. בעיטה חזקה של טריקו שמאחוריו הילה לבנה של מהירות הולמת בפניו של רטטה ושולחת אותו לאחור בעצמה, נגרר שם על הדשא ויוצא אפילו גומת אדמה קטנה מאחוריו, גופו משופשף טיפה אך הוא עוד בקרב. רטטה שוב משתמש במיקוד אנרגיה ועכשיו מתקפותיו יהיו חזקות באמת בפעם השנייה. הוא נוהם מעט בצליל גבוה וארוך מזנק ומסתחרר באוויר וכשהוא הופך לכדור להבות קטן. רץ בתוך גלגל האש הזה, ליפני שאתה מספיק לעכל שזהו גלגל להבה הוא מקיף את טריקו, שורף סביבו את העשב ויוצר טבעת אש שחוסמת אותו לזוז. ואז פונה פנימה והולם בטריקו החסר עונים בחזקה רבה. המתקפה אף משפיעה כהוגן על פוקימון עשב שכזה, והוא נחבל כהוגן[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[/SIZE]וטאפאק מזה יש לרטטה צ'יטים מאיפה גלגל להבה
--
"טריקו!", אקרא לו בדאגה, לא בטוח כיצד להגיב לפציעתו הקשה.
"טריקו, אנחנו חייבים לנסות ולנצח את הקרב הזה מרחוק, אתה יכול לקום?", אשאל אותו. במידה והתשובה תהיה חיובית, אנשום ואחשוב לרגע.
'אסור לטריקו לחטוף עוד פגיעה ישירה כזו מגלגל הלהבה, חייב למצוא דרך אחרת', ואביט על הסביבה.
"טריקו, נסה לקפוץ על אחד העצים, תשתמש שם בקשר עשב. ברגע שרטטה מתקרב, תקפוץ אל עץ אחר" אורה לו.
-
[FONT=tahoma][FONT=tahoma][COLOR=#008f30][FONT=tahoma][U][B]אלון:[/B][/U]
[SIZE=1]EggMoves חיימוש, בשביל מה יש סרביי בימינו ^.^
~~~~
"טריקו!" אתה צועק אליו בדאגה רבה. הוא עדיין שוכב על הרצפה, אך אז מתאפס על עצמו, מתקשה מעט אך קם. זו באמת הייתה פגיעה לא קלה בכלל. אתה חושב מה לעשות ומחליט לנסות תקרב הזה מרחוק. טריקו מתחיל לסגת אל עבר עץ. רטטה הנקמן שוב עם גלגל להבה בעיקבותיו אך טריקו המהיר מצליח להיתלות ולטפס מעלה עד לענף גבוה הוא משתמש בקשר עשב ומיד אתם שניכם מבחינים שהעכברון הבוקר דורס ושורף את המתקפה קליל. הוא הולם בעץ בעצמה וגיצים רבים מפזרים בכל פגיעה. מסוכן יהיה אם הוא יבעיר את הץ. אתה חושב מה לעשות כשלפתע טריקו על דעת עצמו מזנק למטה "לא טריקו חכה, מה אתה עושה?!" אתה צועק עליו, מוטרד מאוד. טריקו סוחב אותו אחריו עם מתקפה מהירה, רץ לעבר העץ שממול ורטטה בעקבותיו. ממש ליפני התנגשות עם הגזע טריקו צועד לאורכו כמה צעדים ומבצע סלטה לאחור. רטטה העייף מהרדיפה מתנגש בגזע וגלגל הלהבה פוסק. הוא מטולטל וכל מה שהוא רואה רוטט מול עיניו מהלם המכה. ואז לפתע טריקו פוצה פיו ויורה מתח כדוריות ירקרקות-צהובות דמויות זרעונים גדולים שפוגעות כמו גחלת ברטטה בזה אחר זה ומכאיבות לו מאוד. נראה שהוא למד את מתקפת 'קליע זרעים' ([U][URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Sawyer_Treecko_Bullet_Seed.png"]bullet seed[/URL][/U]).[/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#000080]
[U][B]וואיט:[/B][/U]
[SIZE=1]אתה מאוד מבוהל מטוטודייל, זה אופי משונה מאוד לפוקימון קופצני ועליז כמו הטוטודייל שלך שאתה אוהב ומכיר. אתה מנסה לקרוא ולדבר אליו אבל דבר לא עוזר. שנייה ליפני שהוא הולם שוב באקנס הפצוע אתה מחזיר אותו לפוקדור. שרועד ורוטט לך בידיים מספר שניות, כמעט שהדינו שלך בוקע שוב מרצונו החופשי. לצאת ולהכות כל מה שנקרא בדרכו. אך אז הכדור נרגע. אתה מחזיר אותו לחגורה ושולף פוקדור ריק נוסף, שולח אותו על אקנס שהיה פוקימון חזק שנתן קרב הגון ויותר מכל זקוק עכשיו לעזרה ומנוחה טובה. כבר אוטומטית אתה זורק את הכדור, כאילו זה הפוקימון ה-1000 שאתה מנסה ללכוד. אתה מתרגל מהר ומפתיע את עצמך. הפוקדור נסגר על אקנס ולוכד אותו בקלות שאפילו לא מתנגד לשנייה, וזהו השלישי שלך בחבורה.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE] וואיט:
אתה מאוד מבוהל מטוטודייל, זה אופי משונה מאוד לפוקימון קופצני ועליז כמו הטוטודייל שלך שאתה אוהב ומכיר. אתה מנסה לקרוא ולדבר אליו אבל דבר לא עוזר. שנייה ליפני שהוא הולם שוב באקנס הפצוע אתה מחזיר אותו לפוקדור. שרועד ורוטט לך בידיים מספר שניות, כמעט שהדינו שלך בוקע שוב מרצונו החופשי. לצאת ולהכות כל מה שנקרא בדרכו. אך אז הכדור נרגע. אתה מחזיר אותו לחגורה ושולף פוקדור ריק נוסף, שולח אותו על אקנס שהיה פוקימון חזק שנתן קרב הגון ויותר מכל זקוק עכשיו לעזרה ומנוחה טובה. כבר אוטומטית אתה זורק את הכדור, כאילו זה הפוקימון ה-1000 שאתה מנסה ללכוד. אתה מתרגל מהר ומפתיע את עצמך. הפוקדור נסגר על אקנס ולוכד אותו בקלות שאפילו לא מתנגד לשנייה, וזהו השלישי שלך בחבורה. [/QUOTE]
"מעולה!" אני קורא בהתלהבות. אני מרגיש גאוה עילאית. הצלתי את הפוקימונים, הבסנו את אקנס טהצלתי אותו מטוטודייל. כשנזכרתי בדינו שלי השמחה קצת נחמצה לי. אני אזדרז להוציא את טוטודייל מהפוקדור ואחבק אותו. "טוטודייל תראה, הצלנו את הפוקימונים ששיחקו להן בהנאה, אבל עכשיו אקנס איתנו. הוא אחד משלנו ואני רוצה שתקבל אותו בזרועות פתוחות!" אזדרז להוציא גם את אקנס. "אנחנו הולכים להיות צוות מנצח. אבל כדי להיות אחד כזה אנחנו צריכים להיות מלוכדים ומגובשים!"
-
[COLOR=#000080][FONT=tahoma][U][B]וואיט:
[/B][/U][SIZE=1]"מעולה!" אתה קורא, מרגיש באמת גאה בעצמך ובמה שעשית גם הצלת את הפוקימונים, אתה מביט אל הסנטראטים הם מודים לך מאוד, מנופפים לך לשלום. ורצים להם משם להמשיך בחייהם. הצלת את אקנס מאולי לגסוס כאן וניצחת עוד קרב יחד עם טוטודייל. ובכל זאת אתה נזכר בטוטודייל ובמה שקרה לו ומחליט שזה מחייב בדיקה. מוציא אותו החוצה והוא נוהם בכוח, עיניו אדומות והוא מחפש אחר האקנס ומשתולל לך שם סביב. מאוד זועם וחסר שליטה. אתה מנסה לדבר עליו והוא נוהם ומיד מתנפל עלייך ונושך לך את הרגל בכוח. אתה צועק עליו ומנסה לשחרר ולדבר עליו. כשלפתע עיניו פוסקות מזוהרן האדום והוא נרגע. אתה מתנשף במהירות מיוזע מעט ונחרד מאוד מטוטודייל, שזה אתה פשוט תקף אותך! והוא נראה תמים אינו יודע מה לא בסדר...
[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=NivX10;1493382][COLOR=#000080][FONT=tahoma][U][B]וואיט:
[/B][/U][SIZE=1]"מעולה!" אתה קורא, מרגיש באמת גאה בעצמך ובמה שעשית גם הצלת את הפוקימונים, אתה מביט אל הסנטראטים הם מודים לך מאוד, מנופפים לך לשלום. ורצים להם משם להמשיך בחייהם. הצלת את אקנס מאולי לגסוס כאן וניצחת עוד קרב יחד עם טוטודייל. ובכל זאת אתה נזכר בטוטודייל ובמה שקרה לו ומחליט שזה מחייב בדיקה. מוציא אותו החוצה והוא נוהם בכוח, עיניו אדומות והוא מחפש אחר האקנס ומשתולל לך שם סביב. מאוד זועם וחסר שליטה. אתה מנסה לדבר עליו והוא נוהם ומיד מתנפל עלייך ונושך לך את הרגל בכוח. אתה צועק עליו ומנסה לשחרר ולדבר עליו. כשלפתע עיניו פוסקות מזוהרן האדום והוא נרגע. אתה מתנשף במהירות מיוזע מעט ונחרד מאוד מטוטודייל, שזה אתה פשוט תקף אותך! והוא נראה תמים אינו יודע מה לא בסדר...
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"טוטודייל, אני חייב שתתרכז." אחמיר לו סבר. "אני מודע לזה שאתה יוצא מכלל שליטה כשאתה משתמש בזעם, אבל אתה חייב לעבוד על זה, אנחנו חייבים לעבוד על זה. אתה לא יכול פשוט להשתולל בלי מעצורים." אחרי שאנזוף בו אמהר לחבק אותו. "אנחנו נעבוד על זה ביחד, אתה לא חייב להתמודד עם זה לבד. זאת מתקפה חזקה שלא כדאי לותר עליה, אבל עם זאת, היא מסוכנת. אנחנו נעבוד על זה עוד בהמשך, כרגע, למה שלא תיקח לך מנוחה ארוכה!" אכניס אותו לפוקדור ואמשיך הלאה בדרכי לעבר העיר סטון ויל.
-
[FONT=tahoma][COLOR=#000070][U][B]וואיט:
[/B][/U][/COLOR][SIZE=1][COLOR=#000070]אתה מביט בו כועס סבור פנים. "אתה חייב לשלוט בזה טוטודייל, אין לך מושג למה גרמת. כמעט הרגת את האקנס ולא כיבדת את יריבך, רצית להזיק לסנטראט שעליהם בכלל נסינו להגן..." אתה מסביר ומוסיף "ותראה! נשכת אותי!" אתה מצביע על הרגל החבולה ועל הג'ינס רואים סימני נשיכה ברורים. והוא נראה עצוב ועיניו נוצצות ושטופות. אך אז אתה מיד ממהר לחבק ולהרגיע את טוטודייל שרועד שנייה לפני בכי "אנחנו נעבוד עלזה, אני יודע שזה קשה. אני אהייה שם לצידך אבל גם אתה נשתדל. זו מתקפה טובה אך אנחנו נעבוד עלכך!" והוא מביט בך מנסה לחייך. ואתה מספר לו שתפסת את האקנס ההוא ושמעכשיו גם הוא חלק מהצוות ואתם תיהיו חברים. אחריי שכל הסיפור נפתר, לעת עתה... אתה קם מרוצה מאוד כשאז אתה ממשיך. שמעת משהו אך לא היה לך כוח להתייחס ישר אחריי כל הסיפור הזה. אחריי אולי קילומטר או קצת יותר. שאתה הולך ולא רואה כלום אתה שומע צחוק "אתה בטח חושב שאתה מאמן תותח, איך הצלת שם את הסנטראטים. ואיך ניצחת את אקנס... ראית בכלל מה עוללת שם. הכל בוץ ופגעת בטבע ובמקום שאתה נמצא בו, פשוט חסר כבוד והגינות!" מישהו מטיח בך ומיד נגלה אלייך. יושב על איזה ענף. מזנק בחור בעל חולצה בצבע תכלת, שיער שתיני המבצבץ מבעד לכובע כפרי שחור[/COLOR][B][URL="http://www.siz.co.il/"][COLOR=#000070][IMG]http://up415.siz.co.il/up2/ndjmthgjdm4n.png[/IMG][/COLOR][/URL][/B][COLOR=#000070].[/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=NivX10;1493385][FONT=tahoma][COLOR=#000070][U][B]וואיט:
[/B][/U][/COLOR][SIZE=1][COLOR=#000070]אתה מביט בו כועס סבור פנים. "אתה חייב לשלוט בזה טוטודייל, אין לך מושג למה גרמת. כמעט הרגת את האקנס ולא כיבדת את יריבך, רצית להזיק לסנטראט שעליהם בכלל נסינו להגן..." אתה מסביר ומוסיף "ותראה! נשכת אותי!" אתה מצביע על הרגל החבולה ועל הג'ינס רואים סימני נשיכה ברורים. והוא נראה עצוב ועיניו נוצצות ושטופות. אך אז אתה מיד ממהר לחבק ולהרגיע את טוטודייל שרועד שנייה לפני בכי "אנחנו נעבוד עלזה, אני יודע שזה קשה. אני אהייה שם לצידך אבל גם אתה נשתדל. זו מתקפה טובה אך אנחנו נעבוד עלכך!" והוא מביט בך מנסה לחייך. ואתה מספר לו שתפסת את האקנס ההוא ושמעכשיו גם הוא חלק מהצוות ואתם תיהיו חברים. אחריי שכל הסיפור נפתר, לעת עתה... אתה קם מרוצה מאוד כשאז אתה ממשיך. שמעת משהו אך לא היה לך כוח להתייחס ישר אחריי כל הסיפור הזה. אחריי אולי קילומטר או קצת יותר. שאתה הולך ולא רואה כלום אתה שומע צחוק "אתה בטח חושב שאתה מאמן תותח, איך הצלת שם את הסנטראטים. ואיך ניצחת את אקנס... ראית בכלל מה עוללת שם. הכל בוץ ופגעת בטבע ובמקום שאתה נמצא בו, פשוט חסר כבוד והגינות!" מישהו מטיח בך ומיד נגלה אלייך. יושב על איזה ענף. מזנק בחור בעל חולצה בצבע תכלת, שיער שתיני המבצבץ מבעד לכובע כפרי שחור[/COLOR][B][URL="http://www.siz.co.il/"][COLOR=#000070][IMG]http://up415.siz.co.il/up2/ndjmthgjdm4n.png[/IMG][/COLOR][/URL][/B][COLOR=#000070].[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"אני לא לוקח את זה כמובן מאליו. אבל היתה זו בחירה שלקחתי על עצמי כשבחרתי להציל את הסנטרטים." אומר לבחור הקטנטן והיהיר. "אגב, אני אוהב לדבר למי שאני יודע את שמו. יהיה הרבה יותר מנומס אם תציג את עצמך. הרשה לי להראות לך כיצד לעשות זאת בצורה נכונה, שמי וואייט בל ואני מאמן מתחיל. רואה, לא קשה במיוחד."
-
[SIZE=2][QUOTE=NivX10;1493379][FONT=tahoma][FONT=tahoma][COLOR=#008f30][FONT=tahoma][U][B]אלון:[/B][/U]
EggMoves חיימוש, בשביל מה יש סרביי בימינו ^.^
~~~~
"טריקו!" אתה צועק אליו בדאגה רבה. הוא עדיין שוכב על הרצפה, אך אז מתאפס על עצמו, מתקשה מעט אך קם. זו באמת הייתה פגיעה לא קלה בכלל. אתה חושב מה לעשות ומחליט לנסות תקרב הזה מרחוק. טריקו מתחיל לסגת אל עבר עץ. רטטה הנקמן שוב עם גלגל להבה בעיקבותיו אך טריקו המהיר מצליח להיתלות ולטפס מעלה עד לענף גבוה הוא משתמש בקשר עשב ומיד אתם שניכם מבחינים שהעכברון הבוקר דורס ושורף את המתקפה קליל. הוא הולם בעץ בעצמה וגיצים רבים מפזרים בכל פגיעה. מסוכן יהיה אם הוא יבעיר את הץ. אתה חושב מה לעשות כשלפתע טריקו על דעת עצמו מזנק למטה "לא טריקו חכה, מה אתה עושה?!" אתה צועק עליו, מוטרד מאוד. טריקו סוחב אותו אחריו עם מתקפה מהירה, רץ לעבר העץ שממול ורטטה בעקבותיו. ממש ליפני התנגשות עם הגזע טריקו צועד לאורכו כמה צעדים ומבצע סלטה לאחור. רטטה העייף מהרדיפה מתנגש בגזע וגלגל הלהבה פוסק. הוא מטולטל וכל מה שהוא רואה רוטט מול עיניו מהלם המכה. ואז לפתע טריקו פוצה פיו ויורה מתח כדוריות ירקרקות-צהובות דמויות זרעונים גדולים שפוגעות כמו גחלת ברטטה בזה אחר זה ומכאיבות לו מאוד. נראה שהוא למד את מתקפת 'קליע זרעים' ([U][URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Sawyer_Treecko_Bullet_Seed.png"]bullet seed[/URL][/U]).[/FONT][/COLOR][/FONT]
[/FONT][/QUOTE]
[/SIZE]"נהדר טריקו, עכשיו סיים את זה עם מתקפה מהירה" אוסיף.
'רטטה לא פוקימון שאני מדמיין לעצמי בקבוצה, אבל בוא בהחלט נותן פה קרב חזק' אחשוב לעצמי.
-
[QUOTE]לוקאס:
וואיי נשבע שתכננתי איזה מפגש לדיבה קבוצתי למקרה שתבחר בה d=
~~~~
אתה מביט במה שקורה לפניך, חושש מלדיבה אחרות שמסתובבות באיזור. הריי כמעט אף פעם הן לא הולכות לבד וזה יכול להוות בעיה לאימון ראשוני... אז בלב שלם אתה מחליט ללכת על ווידל, שזהו בהחלט יהיה קרב מספק. מנסה להרגיע את צ'ארמנדר שלך לגביו שנראת מחוייכת ומוקסמת ממך, סומכת עלייך בעיניים עצומות. אתה מהרהר לרגע ומחליט לשלוח אותה למתקפה נגיחה. צ'ארמנדר רצה קדימה במהירות, מטה ראשה למטה, דוהרת והולמת אותו בהמון עצמה! ווידל הקטן נזרק ומתגלגל על הדשא. הוא מופתע נורא ונראה רותח מכעס!
שולח מטח עוקצי רעל חדים ששורטים ועוקצים את צ'ארמנדר שלך שנראה שמכסה את פניה ונענקת מכאב. בעוד הוא בנתיים זוחל אליה ומקצר את הטווח.[/QUOTE]
"תשמרי על קור רוח צ'ארמנדר" אומר לה "אל תתני לו להתקרב, תשתמשי בגחלת כדי לעצור אותו ואז תיצרי מסך עשן ותזוזי למקום אחר שלא ידע איפה את" אחכה שהיא תזוז אחרי מסך העשן ואז אומר "אוקיי שוב נגיחה תעיפי אותו לצד השני!"
-
[QUOTE=NivX10;1493333][FONT=tahoma]
[SIZE=1][COLOR=#00006e][/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#996633]
[U][B]תומאס:[/B][/U]
[SIZE=1]אתה נראה מעט מרוצה מזיגזגון והוא רציני, נחוש בדעתו להפסיק את חברו מלנסות לתקוף אותך ולשכנע את שאר הזיגזגונים שאינך פולש או חוטף. זיגזגון היריב שוב מסתער אליכם כשלפתע אתה פוקד על זה שלצידך להשתמש ב-'מבט תינוקי' ועיניו מתנפחות בורקות ונוצצות בחמידות קסם שמבטלת לחלוטין את הרצון של היריב שלכם לתקוף והוא מתלמא רחמים במקום. אתה מנצל יחד עם זיגזגון את המצב ופוקד על זיגזגון לתקוף עם רדיפה, לפתע הוא זורח בעור סגול בלהות שכזה וכך גם שני ידיו והוא הולם בעצמה בזיגזגון שמולו. שנראה שנפגע היטב ומתקשה לתקוף ולהחזיר. ממש תיזמון מושלם![/SIZE][/COLOR][SIZE=1][COLOR=#d6006b].[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"בסדר זיגזגון, בוא נסיים עם זה! תקוף עם רדיפה פעם נוספת וסיים עם נגיחה בכל הכוח!" אני מצווה עליו
-
[CENTER][FONT=tahoma][I][COLOR=#ff0000][SIZE=3]חבר'ה אחריי הרבה התלבטויות עם עצמי החלטתי להכניס למשחק את הדור ה-5. למדתי אותו עד כמה שיכולתי והוא גם יהיה חלק מהמשחק! :][/SIZE][/COLOR]
[/I][/FONT][/CENTER]
[FONT=tahoma][U][B]
[COLOR=#000080]וואיט:[/COLOR][/B][/U][COLOR=#000080]
[SIZE=1]אתה שומע את כל ההטפות והגינונים היהירים הללו ומשיב בנועם "אני דווקא לא לוקח זאת כמובן מאליו. אבל היה זה שיקול שלקחתי על עצמי כשבחרתי להציל את הסנטרטים ההם" ואף אתה מוסיף "אגב, אם אתה רוצה להטיף ולדבר כמו שני בני אדם. מוטב שקודם תציג את עצמך ותגיד את שמך בנימוס" ולבסוף אתה מציג את עצמך בשמך המלא ובמה אתה בעצם. הוא עדיין עצבני משיב לך "שמי כרגע לא משנה, משנה שתיקח אחריות על דברים שכאלה. הכל טוב ויפה שהצלת את הסנטרטים. באותה מידה יכולת להביס את האקנס בקרב מבלי ליצור חורבן שכזה בשמורת הטבע הזו. אני עד לא מזמן הייתי צופה, סמל בצופים. וזאת הייתה חלקת היער שאני והשבט שלי היינו שומרים עליו. ובאמת מרגיז אותי לראות אותך פשוט חולף עלזה באדישות כזו, מתרץ זאת לעצמך במעשה הירואי... אני רוצה כאן קרב, ואם אנצח אותך אתה תישאר כאן בסאנרייז שבוע שלם ותדאג לתקן את הבלאגן!" והוא שולח יד לתיק לחפש את הפוקדורים שלו ואז מציג אחד נוצץ מולך בהנפת אגרוף.[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#009933]
[U][B]אלון:
[/B][/U][SIZE=1]אתה מבחין שזה הזמן לסיים את הקרב הזה, שעכשיו אתם ביתרון ברור. אתה פוקד על טריקו לתקוף במתקפה מהירה. טריקו חדל מהשימוש בקליע הזרעים והוא מכופף מעט את רגליו, וכמו עצן רץ במהירות רבה אל רטטה מתנגש בו כשהו כבר צמוד לעץ ומוחץ אותו בין השתיים בעצמה רבה. רטטה משמיע צליל ענקה ומתעלף מיד לאחריו... בהחלט נתן כאן קרב טוב העכברון, אבל רטטה? לצוות שלי... אעע.. לא יודע' אתה מהרהר בנימה שלילית. טריקו מחייך אלייך מרוצה מעצמו מאוד.[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#a10000][U][B]
לוקאס:[/B][/U]
[SIZE=1]"צ'ארמנדר, תשמרי על קור רוח. אל חשש" אתה מדבר אליה ומרגיע אותה. היא מקשיבה וזה באמת עוזר לה לא לאבד אשטונות. אתה נותן לה את ההוראות והיא מיד פועלת, היא מתגלגלת הצידה בפתאומיות לייצר כפי הנראה פנאי לירות ומפציצה את ווידל בעשרות כדוריות אש לוהטות. וכואבות שמתגברות במהירות אל עוקצי הרעל מנגד ופוגעות ו-ווידל נכווה כהוגן. ווידל משטח על הרצפה אל מתחת לגחלת ושולח ירי חוט הנתפס ברגלה של צ'אמנדר, מושך אותו קצת אך בכוח ומפיל אותה על גבה ובכך מפסיק את הירי. אתה לא מאבד רגע, פוקד עליה להשתמש במסך עשן והיא מיד מצייתת ומכסה את פני השטח בעשן שחור וסמיך. אתה מדריך אותה לזוז מקומה הצידה לפינה אחרת ב-"זירה" וזאת כבר כי בראשך תכננת איך היא תפתיע בנגיחה. העשן מתפוגג וצ'ארמנדר מוכנה לפעולה כשאתה קורה קדימה נגיחה, ושתיכם מזהים מן גוף קטן העשן המדלל לו. אל לפתע אתם מגלים שזהו סתם סלע קטן... אתה מרים גבה ומבין שווידל לא נמצא כאן ולפתע בקריאה צנומה של הזחל הקטן הוא נופל מטה מענף גדול שעליו נתלה בזמן מסך העשן ונושך בעצמה את צ'אמנדר בגבה עם 'נשיכת חרק'. והיא רצה במעגלים מנערת גופה בבהלה.
[/SIZE][/COLOR][COLOR=#916a2e][U][B]
תומאס:[/B][/U]
[SIZE=1]אתה מבין שזהו, זה הרגע לסיים את הקרב. ואתה קורא באומץ אל זיגזגון ומלהיט אותו "קדימה, שוב רדיפה!" והוא יוצא ושוב פוגע עם ידיו הסגולות ומעיף את יריבו הזיגזגון עוד אחורה וזה לא נגמר הזיגזגון שלך יוצא עם מתקפת נגיחה על הזיגזגון הפגוע שעוד מרים את עצמו מהרצפה. הוא מתעשת ומנסה לשלוח אליכם חבטה אך בגמישות הזיגזגון שלך מתחמק מעל ונוגח בעצמה בפניו. ומסיים את הקרב כשאר יהיריב מעולף![/SIZE][/COLOR][/FONT]
-
[size=3][quote=nivx10;1493967][/size][center][size=3][font=tahoma][i][color=#ff0000]חבר'ה אחריי הרבה התלבטויות עם עצמי החלטתי להכניס למשחק את הדור ה-5. למדתי אותו עד כמה שיכולתי והוא גם יהיה חלק מהמשחק! :][/color]
[/i][/font][/size][/center]
[size=5][font=tahoma][size=3][color=#009933]
[u][b]אלון:
[/b][/u]אתה מבחין שזה הזמן לסיים את הקרב הזה, שעכשיו אתם ביתרון ברור. אתה פוקד על טריקו לתקוף במתקפה מהירה. טריקו חדל מהשימוש בקליע הזרעים והוא מכופף מעט את רגליו, וכמו עצן רץ במהירות רבה אל רטטה מתנגש בו כשהו כבר צמוד לעץ ומוחץ אותו בין השתיים בעצמה רבה. רטטה משמיע צליל ענקה ומתעלף מיד לאחריו... בהחלט נתן כאן קרב טוב העכברון, אבל רטטה? לצוות שלי... אעע.. לא יודע' אתה מהרהר בנימה שלילית. טריקו מחייך אלייך מרוצה מעצמו מאוד.[/color][/size]
[/font][/size][/quote]
"בהחלט ביצעת את הקרב מעולה" אחמיא לו ואחייך. "קדימה בוא נמשיך" אומר ואמשיך בדרכי עם טריקו לצדי.
-
[FONT=tahoma][COLOR=#009933][U][B]אלון:[/B][/U]
[/COLOR][SIZE=1][COLOR=#009933]אתה משבח את טריקו על הקרב והוא מחייך לשנייה ואז חוזר לשחק אותה 'קול' ואדיש. אתם ממשיכים לכם בדרך מחפשים אחר דבר מה מעניין. טריקו מתקדם מעלייך. מקפץ לו מעץ לעץ... סורקים את המקום ולפתע אתם מתחילים לשמוע קולות אנושיים. אתם ממשיכים להתקדם, אפילו יותר במרץ, רצים בדרך הולכת וגובהת והינה אתם רואים כמה וכמה אנשים מביטים באדם לבוש מהודר, מזוקן אשר מלהטט בפוקדורים באופן מדהים וגם משעשע[/COLOR][URL="http://www.siz.co.il/"][COLOR=#009933][IMG]http://up415.siz.co.il/up3/2k1jewmym5iz.png[/IMG][/COLOR][/URL][COLOR=#009933].
הוא עומד על קופסאת עץ גדולה ומדבר אל הקהל בחרוזים "הקשיבו היטב מאמנות ומאמנים, מציע לכם אני אתגר מרשים, נצחו אותי בקרב מול כלל הצופים, ותוכלו לזכות בפרס מדהים!"[/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
[SIZE=3][QUOTE=NivX10;1493971][FONT=tahoma][COLOR=#009933][U][B]אלון:[/B][/U]
אתה משבח את טריקו על הקרב והוא מחייך לשנייה ואז חוזר לשחק אותה 'קול' ואדיש. אתם ממשיכים לכם בדרך מחפשים אחר דבר מה מעניין. טריקו מתקדם מעלייך. מקפץ לו מעץ לעץ... סורקים את המקום ולפתע אתם מתחילים לשמוע קולות אנושיים. אתם ממשיכים להתקדם, אפילו יותר במרץ, רצים בדרך הולכת וגובהת והינה אתם רואים כמה וכמה אנשים מביטים באדם לבוש מהודר, מזוקן אשר מלהטט בפוקדורים באופן מדהים וגם משעשע[/COLOR][URL="http://www.siz.co.il/"][COLOR=#009933][IMG]http://up415.siz.co.il/up3/2k1jewmym5iz.png[/IMG][/COLOR][/URL][COLOR=#009933].
הוא עומד על קופסאת עץ גדולה ומדבר אל הקהל בחרוזים "הקשיבו היטב מאמנות ומאמנים, מציע לכם אני אתגר מרשים, נצחו אותי בקרב מול כלל הצופים, ותוכלו לזכות בפרס מדהים!"[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[/SIZE]"מה דעתך טריקו?", אשאל אותו, אחכה לתגובה.
במידה והיא לא שלילית, אלך לכיוון האדם, ואומר בקול בטוח, בטוח בעצמי- "אנחנו נעשה את זה."
-
[QUOTE=NivX10;1493967][CENTER][FONT=tahoma][I][COLOR=#ff0000][SIZE=3]חבר'ה אחריי הרבה התלבטויות עם עצמי החלטתי להכניס למשחק את הדור ה-5. למדתי אותו עד כמה שיכולתי והוא גם יהיה חלק מהמשחק! :][/SIZE][/COLOR]
[/I][/FONT][/CENTER]
[FONT=tahoma][COLOR=#a10000][SIZE=1]
[/SIZE][/COLOR][COLOR=#916a2e][U][B]
תומאס:[/B][/U]
[SIZE=1]אתה מבין שזהו, זה הרגע לסיים את הקרב. ואתה קורא באומץ אל זיגזגון ומלהיט אותו "קדימה, שוב רדיפה!" והוא יוצא ושוב פוגע עם ידיו הסגולות ומעיף את יריבו הזיגזגון עוד אחורה וזה לא נגמר הזיגזגון שלך יוצא עם מתקפת נגיחה על הזיגזגון הפגוע שעוד מרים את עצמו מהרצפה. הוא מתעשת ומנסה לשלוח אליכם חבטה אך בגמישות הזיגזגון שלך מתחמק מעל ונוגח בעצמה בפניו. ומסיים את הקרב כשאר יהיריב מעולף![/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אני גם לומד אותו לאט לאט, התחלתי לשחק בלבן לא מזמן :}
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"כל הכבוד זיגזגון, אני גאה בך!" אני קורא לעברו בשמחה ומתקרב אליו לאט לאט "קרב מצויין" אני אומר לו לו ומלטף את ראשו. אני מביט לעבר זיגזגון המעולף, ומוציא מתיקי אוכל. אני מניח לידו קצת כדי שהוא יתאושש ויאכל קצת.
אני מסתובב אל הזיגזגון שנלחם לצידי, ומחשבה חולפת במוחי 'יש לו אומץ, וכוח מתמיד. הוא יתאים לי לצוות'
"היי זיגזגון" אני פונה אליו ומוציא בשקט פוכדור ריק מתיקי "תגיד... רוצה אולי להצטרף אליי?" אני שואל אותו ומראה לו את הפוכדור.
-
[COLOR=#009431][FONT=tahoma][COLOR=#009431][FONT=tahoma][U][B]אלון:[/B][/U]
[SIZE=1]אתה קורא לטריקו לרדת למטה, והוא מזנק בקלילות. אתה מצביע אל קהל האנשים והקוסם שנשגב שם מעל כולם וטריקו מקשיב לו חוזר על דבריו. אתה מתכופף אל החמוד הקטן ושואל בנחמדות "נו, מה דעתך טריקו?" הוא מהרהר מעט ואז מהנהן עם ראשו בחיוב. האתגר נשמע מאוד מעניין. אתם מתקרבים ממש, נדחפים מבין האנשים, ואז אתה מנופף וקורא מבין כולם "היי אנחנו מוכנים, היי היי, לכאן!" הלוך ושוב עד שהוא שם לב. כל הפוקדורים שהוא מסחרר באוויר מיד נעצרים מלכת, בין שמיים וארץ. נצמדים לשורה אחת ונעלמים כמו בקסם אל תוך גלימתו וכל הקהל מוקסם ומריע וגם אתה נדהם קצת. "הוהוהו... שמענו כאן אמיץ, היכן עלם החמודות שמבין קולם הציץ" אומר ומחפש אותך עם עיניו שנייה בדיוק עד שמאתר "מה שמך בחור נועז?" אתה אומר לו את שמך והוא משיב "אלון זה השם, כמו העצים כאן סביב. שם נהדר לילדון מגניב" ומבדר את הקהל בשנינות ובחרוזים. מיד הקהל מתפזר סביב. הלהטוטן מזיז את הקופסא הצידה וסביבכם כל האנשים המביטים ומגדרים לכם זירה. אתה מבקש שיסביר לך יותר והוא מרקין ראשו בנימוס ואומר "כל הרעיון הוא ממש פשוט, לנצח בקרב אך זה לא בא בקלות. שלושה כדורים יש לי ביד... בחר מול מי תתמודד מיד" והוא שולף שלושה פוקדורים בנקישת אצבעות "אחד מאלו יהיה שלך כשתנצח, לבחירתך" ואז הוא מוציא החוצה את הפוקימון שלו, גירף גדול בריא וחסון שנוהם בכל נעים ומנוענע מעט את מחושיו[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up415.siz.co.il/up1/wjzczznytxyf.gif[/IMG][/URL].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]
[FONT=tahoma][COLOR=#916a2e][U][B]תומאס:[/B][/U]
[SIZE=1]אתה מריע לזיגזגון הקטן שליווה אותך לאורך הקרב ושמח מהניצחון, גם גאווה עצמית נוספת לך, הריי ניצחת זה עתה בקרב עם פוקימון שכלל לא שייך לך ואין לך אליו קשר. אתה ניגש כמו תמיד אל היריב שלך ומכבד אותו במעט אוכל למרות ההפסד שלו בנחמדות, מניח שיאכל כשיתאושש. ואז אתה ניגש אל הזיגזגון כורע ברך, מביט בו ותוהה 'הוא אמיץ, וחזק, ואיתן. הוא יכול להתאים לצוות שלי' וזה גורם לך לקרוא לו אלייך. הוא מתקרב ומתחכך בידך עם פרוותו העבה והקוצנית. אתה שואל אותו אם ירצה להצטרף אלייך לצוות ולמסע ולפתע עיניו גדולות ונוצצות בהתרגשות. הוא נובך אלייך בהתרגשות ונראה שזה 'כן' ברור. אתה שולף פוקדור ריק, לוחץ ופותח אותו וקרן אדומה שואבת פנימה את זיגזגון. הפוקדור נופל מידך ארצה ומתנדנד... ומתנדנד ואתה כבר מתחיל לתהות מה קורה... כשלפתע, הוא נעצר בצליל מתחתי עמום ונראה שזהו, זיגזגון נתפס![/SIZE][/COLOR][/FONT]
-
[SIZE=3][QUOTE=NivX10;1493978][COLOR=#009431][FONT=tahoma][COLOR=#009431][FONT=tahoma][U][B]אלון:[/B][/U]
אתה קורא לטריקו לרדת למטה, והוא מזנק בקלילות. אתה מצביע אל קהל האנשים והקוסם שנשגב שם מעל כולם וטריקו מקשיב לו חוזר על דבריו. אתה מתכופף אל החמוד הקטן ושואל בנחמדות "נו, מה דעתך טריקו?" הוא מהרהר מעט ואז מהנהן עם ראשו בחיוב. האתגר נשמע מאוד מעניין. אתם מתקרבים ממש, נדחפים מבין האנשים, ואז אתה מנופף וקורא מבין כולם "היי אנחנו מוכנים, היי היי, לכאן!" הלוך ושוב עד שהוא שם לב. כל הפוקדורים שהוא מסחרר באוויר מיד נעצרים מלכת, בין שמיים וארץ. נצמדים לשורה אחת ונעלמים כמו בקסם אל תוך גלימתו וכל הקהל מוקסם ומריע וגם אתה נדהם קצת. "הוהוהו... שמענו כאן אמיץ, היכן עלם החמודות שמבין קולם הציץ" אומר ומחפש אותך עם עיניו שנייה בדיוק עד שמאתר "מה שמך בחור נועז?" אתה אומר לו את שמך והוא משיב "אלון זה השם, כמו העצים כאן סביב. שם נהדר לילדון מגניב" ומבדר את הקהל בשנינות ובחרוזים. מיד הקהל מתפזר סביב. הלהטוטן מזיז את הקופסא הצידה וסביבכם כל האנשים המביטים ומגדרים לכם זירה. אתה מבקש שיסביר לך יותר והוא מרקין ראשו בנימוס ואומר "כל הרעיון הוא ממש פשוט, לנצח בקרב אך זה לא בא בקלות. שלושה כדורים יש לי ביד... בחר מול מי תתמודד מיד" והוא שולף שלושה פוקדורים בנקישת אצבעות "אחד מאלו יהיה שלך כשתנצח, לבחירתך" ואז הוא מוציא החוצה את הפוקימון שלו, גירף גדול בריא וחסון שנוהם בכל נעים ומנוענע מעט את מחושיו[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up415.siz.co.il/up1/wjzczznytxyf.gif[/IMG][/URL].[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]
[FONT=tahoma][COLOR=#916a2e]![/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[/SIZE]יש abilites במשחק?
--
"הפוקימון שלי יהיה טריקו" אומר בבטחון מלא, ואתכופף אל טריקו. "אתה תהיה נהדר", אומר לו בחיוך.
"קדימה שנתחיל?", אשאל את הקוסם.
ברגע שיינתן האות, אורה לטריקו במהרה "קדימה טריקו, תתחיל עם קשר עשב ואז מתקפה מהירה!"
-
[QUOTE=NivX10;1493978][COLOR=#009431][FONT=tahoma][COLOR=#009431][FONT=tahoma][SIZE=1][/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]
[FONT=tahoma][COLOR=#916a2e][U][B]תומאס:[/B][/U]
[SIZE=1]אתה מריע לזיגזגון הקטן שליווה אותך לאורך הקרב ושמח מהניצחון, גם גאווה עצמית נוספת לך, הריי ניצחת זה עתה בקרב עם פוקימון שכלל לא שייך לך ואין לך אליו קשר. אתה ניגש כמו תמיד אל היריב שלך ומכבד אותו במעט אוכל למרות ההפסד שלו בנחמדות, מניח שיאכל כשיתאושש. ואז אתה ניגש אל הזיגזגון כורע ברך, מביט בו ותוהה 'הוא אמיץ, וחזק, ואיתן. הוא יכול להתאים לצוות שלי' וזה גורם לך לקרוא לו אלייך. הוא מתקרב ומתחכך בידך עם פרוותו העבה והקוצנית. אתה שואל אותו אם ירצה להצטרף אלייך לצוות ולמסע ולפתע עיניו גדולות ונוצצות בהתרגשות. הוא נובך אלייך בהתרגשות ונראה שזה 'כן' ברור. אתה שולף פוקדור ריק, לוחץ ופותח אותו וקרן אדומה שואבת פנימה את זיגזגון. הפוקדור נופל מידך ארצה ומתנדנד... ומתנדנד ואתה כבר מתחיל לתהות מה קורה... כשלפתע, הוא נעצר בצליל מתחתי עמום ונראה שזהו, זיגזגון נתפס![/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אני מביט בפוכדור של זיגזגון ומחייך בשמחה. אני מרים אותו מהקרקע ומניף אותו למעלה "לכדתי זיגזגון!" אני קורא בשמחה. אני מביט בפוכדור שלו "ברוך הבא" אני ממלמל בחיוך. לאחר מכן אני מכניס אותו עם הפוכדור של סקווירטל ואחרי מבט קצר אל עבר הזיגזגון שעל הקרקע, אני ממשיך בדרכי.
-
[COLOR=#009431][FONT=tahoma][COLOR=#009431][FONT=tahoma][U][B]אלון:[/B][/U]
[SIZE=1]overgrow וכאלה? כן... פועל כשאני מחליט. הכל תלוי ביכולת. במקרה של טריקו פועל כשאני מחליט, נגיד לפאצ'יריסו יש וולט אבסורב וזה פועל כל פעם שתוקפים אותו במתקפת חשמל
~~~~~~~~
אתה נראה מאוד בטוח בעצמך, כלל האנשים סביבכם סבורים כי הניצחון מובטח אצל הקוסם שמכריז "אוקיי באיזה פוקימון תשתמש, אגב שמי הוא טוד מיסטיריו" ומחייך אלייך חיוך רחב ומעט נבזי. אתה בוחר בטריקו לקרב ומציג אותו. "אתה תיהיה נהדר, סומך עלייך!" אתה לוחש לו והוא נראה דרוך ומרוכז בקרב, אך מאשר עם ראשו להראות לך שהקשיב ועומד עמידת מוצא. אתה פוקד על טריקו להשתמש בקשר עשב, הוא מצמיד ידיו ובזוהר העיניים הקסם מתחיל כשלפתע 4 קשרים לוכדים כל אחת מפרסותיו של ג'ירפריג שנראה מוטרד, שניכם מחייכים והלטאה יוצאת למתקפה מהירה, דוהר כבזק קדימה והולם בו בעצמה ומעיף אותו לאחור גי'רפריג נהלם היטב אך עומד ולא נופל. הוא גור רגלו פעמיים על הקרקע ומיד דוהר עליכם במתקפת דחיפה, נוזף נשיפות מאפו.
[SIZE=2]
[/SIZE][FONT=tahoma][COLOR=#916a2e][SIZE=2][U][B]תומאס:[/B][/U][/SIZE]
[SIZE=1]יש לך טרטוייג [IMG]http://www.myforum.co.il/images/smilies2/what.gif[/IMG]... לא סקווירטל.
~~~
אתה מתבונן בפוקדור שבו זיגזגון סגור, ושמח על חברך החדש לצוות. אתה מרים את פוקדור מהקרקע וקורא בקולי קולות "לכדדתי זיגזגון! הפוקימון הראשון שתפסתי". מברך בליבך 'ברוכה הבאה' מחזיר אותו לחגורת הפוקדורים ממש צמוד לזה של טרטוייג. וממשיך הלאה בדרך. הדרך בהחלט נעימה וכיפית. רובה המוחלט מוצל ונוח וגם כשלא כיף שהשמש של היום הנעים הזה מחממת מעט. לפתע אתה מבחין באיזור הרבה יותר שקט ביער ורואה בו שורות של עצים עליהם יש גלמים רבים של[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up415.siz.co.il/up3/kjjd2yw2mzmi.gif[/IMG][/URL](סילקון) ו-[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up415.siz.co.il/up2/tz4mzmmgwxmm.gif[/IMG][/URL](קאסקון).[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]
-
[SIZE=3][QUOTE=NivX10;1493988][COLOR=#009431][FONT=tahoma][COLOR=#009431][FONT=tahoma][U][B]אלון:[/B][/U]
overgrow וכאלה? כן... פועל כשאני מחליט. הכל תלוי ביכולת. במקרה של טריקו פועל כשאני מחליט, נגיד לפאצ'יריסו יש וולט אבסורב וזה פועל כל פעם שתוקפים אותו במתקפת חשמל
~~~~~~~~
אתה נראה מאוד בטוח בעצמך, כלל האנשים סביבכם סבורים כי הניצחון מובטח אצל הקוסם שמכריז "אוקיי באיזה פוקימון תשתמש, אגב שמי הוא טוד מיסטיריו" ומחייך אלייך חיוך רחב ומעט נבזי. אתה בוחר בטריקו לקרב ומציג אותו. "אתה תיהיה נהדר, סומך עלייך!" אתה לוחש לו והוא נראה דרוך ומרוכז בקרב, אך מאשר עם ראשו להראות לך שהקשיב ועומד עמידת מוצא. אתה פוקד על טריקו להשתמש בקשר עשב, הוא מצמיד ידיו ובזוהר העיניים הקסם מתחיל כשלפתע 4 קשרים לוכדים כל אחת מפרסותיו של ג'ירפריג שנראה מוטרד, שניכם מחייכים והלטאה יוצאת למתקפה מהירה, דוהר כבזק קדימה והולם בו בעצמה ומעיף אותו לאחור גי'רפריג נהלם היטב אך עומד ולא נופל. הוא גור רגלו פעמיים על הקרקע ומיד דוהר עליכם במתקפת דחיפה, נוזף נשיפות מאפו.[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
[/SIZE]"תתחמק מזה טריקו, אתה יותר מהיר, אתה תצליח להתחמק" אנסה לומר לטריקו, שוב- בכמה שיותר בטחון.
"לאחר מכן, נסה להפיל את ג'ירפריג למטה עם קשר עשב נוסף!" אורה לו.
-
[COLOR=#009933][FONT=tahoma][U][B]אלון:[/B][/U]
[SIZE=1]"חמוק מזה טריקו, אתה מהיר ממנו!" אתה אומר בביטחון. טריקו ממהר לזנק הצידה ונראה כי הצליח ג'ירפריג נראה שחולף על פניו כשאז לפתע נזבו המלחיץ של ג'ירפריג שחולף אל מול טריקו לוכד את זנבו בשיניו החדות וזורק אותו אל הקרקע במפתיע. "יפה מאוד אדון אלון, אל לזנב רצון משלו ילדון!" מרחז לך טוד וזה מתחיל מעט לעצבן. טריקו שוכב שם על רצפה ובועד הוא מתרומם הוא מוצא את עצמו סנטימטרים ספורים מג'ירפריג שרץ לדרוס אותו עם 'דריכה' לפקודתו של טוד. טריקו 'רוקד' בין רגליו של ג'ירפריג שלא נותן מנוחה ומנחיט רגליו מעל טריקו ומפספס לבנתיים. טריקו נראה לחוץ ומיוזע משתדל להתחמק ונראה מעט תקוע בין ארבעת הפרסות![/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=NivX10;1493988][COLOR=#009431][FONT=tahoma][COLOR=#009431][FONT=tahoma][SIZE=1]
[SIZE=2]
[/SIZE][FONT=tahoma][COLOR=#916a2e][SIZE=2][U][B]תומאס:[/B][/U][/SIZE]
[SIZE=1]יש לך טרטוייג :what:... לא סקווירטל.
~~~
אתה מתבונן בפוקדור שבו זיגזגון סגור, ושמח על חברך החדש לצוות. אתה מרים את פוקדור מהקרקע וקורא בקולי קולות "לכדדתי זיגזגון! הפוקימון הראשון שתפסתי". מברך בליבך 'ברוכה הבאה' מחזיר אותו לחגורת הפוקדורים ממש צמוד לזה של טרטוייג. וממשיך הלאה בדרך. הדרך בהחלט נעימה וכיפית. רובה המוחלט מוצל ונוח וגם כשלא כיף שהשמש של היום הנעים הזה מחממת מעט. לפתע אתה מבחין באיזור הרבה יותר שקט ביער ורואה בו שורות של עצים עליהם יש גלמים רבים של[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up415.siz.co.il/up3/kjjd2yw2mzmi.gif[/IMG][/URL](סילקון) ו-[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up415.siz.co.il/up2/tz4mzmmgwxmm.gif[/IMG][/URL](קאסקון).[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אופס... התבלבלתי בגלל המשחק של הפוקימון שלי במחשב חחחחחחחחחח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'ואו... סילקונים וקאסקונים!' אני חושב לעצמי וממשיך ללכת בשקט, בזמן שאני בודק מידע עליהם בפוקדע שלי, כדי לראות אם יש ביניהם אולי מישהו שיכול להתאים לצוות שלי 'אם הם נמצאים פה, אני מניח שיש גם ככה וורמפלים בסביבה' אני מהרהר במוחי וממשיך להביט לכל עבר.
-
[COLOR=#996633][FONT=tahoma][U][B]תומאס:
[/B][/U][SIZE=1]אתה נפעם מן המראה המיוחד וזה מחדד לך את התחושה של כמה יפה הוא הטבע ואז כיף שיצאת למסע סוף סוף. שורות שורות הם מסודרים שם עץ אחר עץ, זה מתחת לזה. בין 3-7 על כל עץ. אתה הולך בין כולם באיטיות ובנתיים שולף את הפוקדע לדלות מידע נוסף שאולי תמצא אותו גם כחיוני לך. הפוקדע מחשב ואז פולט בקול מתחתי וחביב:
[COLOR=#996633][FONT=tahoma][SIZE=1][COLOR=#009431][FONT=tahoma][COLOR=#009431][FONT=tahoma][SIZE=1][FONT=tahoma][COLOR=#916a2e][SIZE=1][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up415.siz.co.il/up3/kjjd2yw2mzmi.gif[/IMG][/URL][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR]סילקון- הגולם השעיר, אחת הצורות המפותחת של ווארמפל. מתפתח אליו לרוב כאשר הוורמפל הוא נקבה או אם הוא זכר רגיש וביישן. המעתפת שלו היא שעירה ונעימה, אך קשה במיוחד. הוא נמנע מלזוז בשביל לשמור אנרגיה לבקוע וניזון מטל הלילה או מי גשמים, מתפתח לביוטיפליי.
[COLOR=#996633][FONT=tahoma][SIZE=1][COLOR=#009431][FONT=tahoma][COLOR=#009431][FONT=tahoma][SIZE=1][FONT=tahoma][COLOR=#916a2e][SIZE=1][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up415.siz.co.il/up2/tz4mzmmgwxmm.gif[/IMG][/URL][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR]קאסקון - הגולם החלקלק, עוד אחת מהצורות המפותחות של ווארמפל, אליו הוא מתפתח לרוב עם זכר או עם היה וורמפל נבזי חם מזג ושובב, המעתפת שלו נראת חלקה איך היא קוצנית כשנוגעים, גוון הגולם הוא וורוד כי אובר הפוקימון שבפנים מפיץ המון חום במהלך הגדילה, הוא לרוב נתלה בחלק התחתון של העץ ומתחבה מאוביו בין עלים יבשים חומים ואדומים שנשרו בסמוך לגזע, מתפתח לדאסטוקס.
ומסיים, אתה מכבה אותו ומחזיר לכיסך וחושב לעצמך שאם יש כאן כלכך הרבה גלמים, גם סילקונים צריכים להיות כאן. ואכן כשאתה מתקדם בין כל הגלמים אתה מוצא כמה סילקונים זוללים עליו ופירות במרץ על העצים, מפתמים את עצמם לצרוך מספיק אנרגיה להתפתח ולהפוך לגולם.[COLOR=#009431][FONT=tahoma][COLOR=#009431][FONT=tahoma][SIZE=1][FONT=tahoma][/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[SIZE=2][QUOTE=NivX10;1493990][COLOR=#009933][FONT=tahoma][U][B]אלון:[/B][/U]
"חמוק מזה טריקו, אתה מהיר ממנו!" אתה אומר בביטחון. טריקו ממהר לזנק הצידה ונראה כי הצליח ג'ירפריג נראה שחולף על פניו כשאז לפתע נזבו המלחיץ של ג'ירפריג שחולף אל מול טריקו לוכד את זנבו בשיניו החדות וזורק אותו אל הקרקע במפתיע. "יפה מאוד אדון אלון, אל לזנב רצון משלו ילדון!" מרחז לך טוד וזה מתחיל מעט לעצבן. טריקו שוכב שם על רצפה ובועד הוא מתרומם הוא מוצא את עצמו סנטימטרים ספורים מג'ירפריג שרץ לדרוס אותו עם 'דריכה' לפקודתו של טוד. טריקו 'רוקד' בין רגליו של ג'ירפריג שלא נותן מנוחה ומנחיט רגליו מעל טריקו ומפספס לבנתיים. טריקו נראה לחוץ ומיוזע משתדל להתחמק ונראה מעט תקוע בין ארבעת הפרסות![/FONT][/COLOR][/QUOTE]
[/SIZE]"טריקו, תקשיב לי!" אצעק לו בתקווה שישים לב.
"נסה להשתמש בחבטה בצורה מסובבת, כזו שתפגע בכל ארבע הפרסות, וברגע שתינתן לך ההזדמנות צא משם וקפוץ על גבו" אורה לטריקו.
-
[COLOR=#009933][FONT=tahoma][U][B]אלון:[/B][/U]
[SIZE=1]אתה מעט מודאג, אך משתדל מאוד לשמור על הביטחון שלך וקור הרוח למען השותף שלך לקרב. אתה קורא לעבר טריקו חזק וברור והוא מקשיב בעוד מקפצץ שם בגמישות. אתה מורה לו להשתמש בחבטה בצורה מסובבת. ולנסות איכשהו לפגוע בכל רגליו. הוא מפנים חושב לשניה קופץ ועומד על ידיו, ואז בסיבוב מכה בחבטה חזקה שהולמת בכל הרגליים בסיבוב השעון ומפילות את הג'ירף על הרצפה. טריקו ממהר להתגלגל על הדשא הצידה ליפני שימחץ מגופו של ג'ירפריג. ואז הוא מזנק על גבו של ג'ירפריג ונתלה עליו. שירגפריג קם ומתנער מרים רגליו הקדמיות ואז בועט עם האחרוניות קופץ ורץ מטלטל בכוח רב את טריקו כמו ברודיאו, כשהוא נלחם להישאר על הגב כפי שביקשת. "ג'ירפריג הרגע, הרגע פוקימון טוב. הרגע והקשב לי" מנסה טוד להרגיע אותו ונראה כי מתכנן דבר מה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[SIZE=3][QUOTE=NivX10;1493996][COLOR=#009933][FONT=tahoma][U][B]אלון:[/B][/U]
אתה מעט מודאג, אך משתדל מאוד לשמור על הביטחון שלך וקור הרוח למען השותף שלך לקרב. אתה קורא לעבר טריקו חזק וברור והוא מקשיב בעוד מקפצץ שם בגמישות. אתה מורה לו להשתמש בחבטה בצורה מסובבת. ולנסות איכשהו לפגוע בכל רגליו. הוא מפנים חושב לשניה קופץ ועומד על ידיו, ואז בסיבוב מכה בחבטה חזקה שהולמת בכל הרגליים בסיבוב השעון ומפילות את הג'ירף על הרצפה. טריקו ממהר להתגלגל על הדשא הצידה ליפני שימחץ מגופו של ג'ירפריג. ואז הוא מזנק על גבו של ג'ירפריג ונתלה עליו. שירגפריג קם ומתנער מרים רגליו הקדמיות ואז בועט עם האחרוניות קופץ ורץ מטלטל בכוח רב את טריקו כמו ברודיאו, כשהוא נלחם להישאר על הגב כפי שביקשת. "ג'ירפריג הרגע, הרגע פוקימון טוב. הרגע והקשב לי" מנסה טוד להרגיע אותו ונראה כי מתכנן דבר מה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
[/SIZE]'אוי לא' אחשוב לעצמי, ואביט בג'ירפריג וטריקו.
"חייבים לסיים עם זה מהר, טריקו, קליע זרעים על זנבו על ג'ירפריג!", אקרא לעברו.
'אני ממש מקווה שהזנב הזה הוא מקום רגיש' אחשוב לעצמי
-
[QUOTE=NivX10;1493993][COLOR=#996633][FONT=tahoma][U][B]תומאס:
[/B][/U][SIZE=1]אתה נפעם מן המראה המיוחד וזה מחדד לך את התחושה של כמה יפה הוא הטבע ואז כיף שיצאת למסע סוף סוף. שורות שורות הם מסודרים שם עץ אחר עץ, זה מתחת לזה. בין 3-7 על כל עץ. אתה הולך בין כולם באיטיות ובנתיים שולף את הפוקדע לדלות מידע נוסף שאולי תמצא אותו גם כחיוני לך. הפוקדע מחשב ואז פולט בקול מתחתי וחביב:
[COLOR=#996633][FONT=tahoma][SIZE=1][COLOR=#009431][FONT=tahoma][COLOR=#009431][FONT=tahoma][SIZE=1][FONT=tahoma][COLOR=#916a2e][SIZE=1][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up415.siz.co.il/up3/kjjd2yw2mzmi.gif[/IMG][/URL][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR]סילקון- הגולם השעיר, אחת הצורות המפותחת של ווארמפל. מתפתח אליו לרוב כאשר הוורמפל הוא נקבה או אם הוא זכר רגיש וביישן. המעתפת שלו היא שעירה ונעימה, אך קשה במיוחד. הוא נמנע מלזוז בשביל לשמור אנרגיה לבקוע וניזון מטל הלילה או מי גשמים, מתפתח לביוטיפליי.
[COLOR=#996633][FONT=tahoma][SIZE=1][COLOR=#009431][FONT=tahoma][COLOR=#009431][FONT=tahoma][SIZE=1][FONT=tahoma][COLOR=#916a2e][SIZE=1][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up415.siz.co.il/up2/tz4mzmmgwxmm.gif[/IMG][/URL][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR]קאסקון - הגולם החלקלק, עוד אחת מהצורות המפותחות של ווארמפל, אליו הוא מתפתח לרוב עם זכר או עם היה וורמפל נבזי חם מזג ושובב, המעתפת שלו נראת חלקה איך היא קוצנית כשנוגעים, גוון הגולם הוא וורוד כי אובר הפוקימון שבפנים מפיץ המון חום במהלך הגדילה, הוא לרוב נתלה בחלק התחתון של העץ ומתחבה מאוביו בין עלים יבשים חומים ואדומים שנשרו בסמוך לגזע, מתפתח לדאסטוקס.
ומסיים, אתה מכבה אותו ומחזיר לכיסך וחושב לעצמך שאם יש כאן כלכך הרבה גלמים, גם סילקונים צריכים להיות כאן. ואכן כשאתה מתקדם בין כל הגלמים אתה מוצא כמה סילקונים זוללים עליו ופירות במרץ על העצים, מפתמים את עצמם לצרוך מספיק אנרגיה להתפתח ולהפוך לגולם.
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
'כשהם מתפתחים הם יכולים לעוף, זה יכול לתת לי ניסיון בקרב נגד פוקימוני עשב' אני חושב לעצמי "קדימה טארטוויג, צא!" אני קורא ומשחרר אותו החוצה "היי וורמפלים" אני קורא לעברם ומחכה שישימו לב אליי "מישהו ממכם אולי מעוניין בקרב קטן?" אני שואל אותם בחיוך.
-
[FONT=tahoma][COLOR=#009130][U][B]אלון:[/B][/U]
[SIZE=1]הקרב הזה לא פשוט כלל, הטוד הזה הוא בהחלט מאמן מנוסה. ולפי החיוך הרחב על פניו נראה שבנתיים הוא נהנה מהמתחולל בקרב. 'חייבים לסיים אתזה מהר, זה הופך למסובך' אתה חושב לעצמך בלחץ ואז פוקד על טריקו לתקוף את הזנב בקליע זרעים, הוא בזהירות רבה כאשר הוא אוחז חזק בג'ירפריג מסתובב, נצמד לגופו כאשר הראש מופנה על הזנב ושולח קליע זרעים חזק. והולם בזנב בכוח. הקוסם צוחק ואומר "הוווו אלון, בשביל מה יש לך פוקדע... הזנב הוא אמצעי הזהרה!" מסביר לך בעוד טריקו מיירת אותו בצרעים הירוקים והנפיצים. ג'ירפריג מרגיש בכאב ואז לפתע עיניו קורנות באור כחול חזק וכך גם עיני הזנב ולפתע טריקו נעצר אותו צבע בעיניהם הופך הילה דקה סביב טריקו והוא מתרומם באוויר באופן מוזר ונזרק חזק על הקרקע, מתרומם שוב, ושוב נזרק, ואז משם נשלח בזריקה עצמתית עד לעץ הקרוב. "הכר את כוחו... של הבלבול" ([/SIZE][/COLOR][SIZE=1][URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Drew_Butterfree_Confusion.png"][COLOR=#349DD1][U]Confusion[/U][/COLOR][/URL][COLOR=#009130]) לפתע עיניו של טריקו נראות חצי עייפות כאשר הוא עוד מוקף הילה הכחולה והוא מתהלך מנומם וכפוך כמו זומבי.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#946331][U][B]תומאס:[/B][/U]
[SIZE=1]דמות של תל-אביבי טבעוני ונחמד אתה חחח... ואתה יכול להילחם גם מול הסילקון והקסקון כן? סתם שתדע.
~~~~
'כשהם מתפתחים הם יכולים לעוף, זה יכול לתת לי ניסיון בקרב נגד פוקימוני עשב' אני חושב לעצמי "קדימה טארטוויג, צא!" אני קורא ומשחרר אותו החוצה "היי וורמפלים" אני קורא לעברם ומחכה שישימו לב אליי "מישהו ממכם אולי מעוניין בקרב קטן?" אני שואל אותם בחיוך. אחרי שהפוקדע מסיים להסביר לך אתה מבין שכשהם מתפתחים הם יכולים לעוף, וזה יכול לשמש יתרון בקרב מול פוקימוני עשב ועוד סוגים רבים. ולכן אתה מחליט שוב להוציא את טארטוייג, שכבר נראה הרבה יותר טוב כי הריי נח כהוגן בפוקדור מאז הקרב מול צ'ימצ'אר. ואתה קורה אל כולם ונראה שאין יותר מידי התייחסות, וורמפלים והתפתחויותיהם הם פוקימונים שלווים ותמימים שלא מחפשים אקשן וצרות. נראה שאם תרצה להזיז משהו תצטרך להיות אקטיבי יותר...[/SIZE][/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=NivX10;1494017][FONT=tahoma][SIZE=1][COLOR=#009130][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#946331][U][B]תומאס:[/B][/U]
[SIZE=1]דמות של תל-אביבי טבעוני ונחמד אתה חחח... ואתה יכול להילחם גם מול הסילקון והקסקון כן? סתם שתדע.
~~~~
'כשהם מתפתחים הם יכולים לעוף, זה יכול לתת לי ניסיון בקרב נגד פוקימוני עשב' אני חושב לעצמי "קדימה טארטוויג, צא!" אני קורא ומשחרר אותו החוצה "היי וורמפלים" אני קורא לעברם ומחכה שישימו לב אליי "מישהו ממכם אולי מעוניין בקרב קטן?" אני שואל אותם בחיוך. אחרי שהפוקדע מסיים להסביר לך אתה מבין שכשהם מתפתחים הם יכולים לעוף, וזה יכול לשמש יתרון בקרב מול פוקימוני עשב ועוד סוגים רבים. ולכן אתה מחליט שוב להוציא את טארטוייג, שכבר נראה הרבה יותר טוב כי הריי נח כהוגן בפוקדור מאז הקרב מול צ'ימצ'אר. ואתה קורה אל כולם ונראה שאין יותר מידי התייחסות, וורמפלים והתפתחויותיהם הם פוקימונים שלווים ותמימים שלא מחפשים אקשן וצרות. נראה שאם תרצה להזיז משהו תצטרך להיות אקטיבי יותר...[/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אם ככה מזל שאני לא ארגנטינאי, לך תעצור את החיבה לבשר שלהם ;}
ואני יודע, אבל הכי כיף להתחיל מהשלב המוקדם לא? ;}
וגם ככה אהיה מופתע למי הוא יתפתח בסוף ;]
ורק שתדע, מזל שזה לא היה קקונה... שם אם אתה עושה צעד לא במקום תוך רגע עדר של בידרילים אחרייך חחחח
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי טארטוויג, נראה שנאלץ למצוא קרב לעצמנו" אני אומר לו "תעבור בין כולם, תבחן אותם וברגע שאחד מהם יראה לך חזק מספיק ושיכול להתאים לנו לצוות, השתמש בהתקלה לעברו!" אני קורא.
-
[SIZE=3][QUOTE=NivX10;1494017][FONT=tahoma][COLOR=#009130][U][B]אלון:[/B][/U]
הקרב הזה לא פשוט כלל, הטוד הזה הוא בהחלט מאמן מנוסה. ולפי החיוך הרחב על פניו נראה שבנתיים הוא נהנה מהמתחולל בקרב. 'חייבים לסיים אתזה מהר, זה הופך למסובך' אתה חושב לעצמך בלחץ ואז פוקד על טריקו לתקוף את הזנב בקליע זרעים, הוא בזהירות רבה כאשר הוא אוחז חזק בג'ירפריג מסתובב, נצמד לגופו כאשר הראש מופנה על הזנב ושולח קליע זרעים חזק. והולם בזנב בכוח. הקוסם צוחק ואומר "הוווו אלון, בשביל מה יש לך פוקדע... הזנב הוא אמצעי הזהרה!" מסביר לך בעוד טריקו מיירת אותו בצרעים הירוקים והנפיצים. ג'ירפריג מרגיש בכאב ואז לפתע עיניו קורנות באור כחול חזק וכך גם עיני הזנב ולפתע טריקו נעצר אותו צבע בעיניהם הופך הילה דקה סביב טריקו והוא מתרומם באוויר באופן מוזר ונזרק חזק על הקרקע, מתרומם שוב, ושוב נזרק, ואז משם נשלח בזריקה עצמתית עד לעץ הקרוב. "הכר את כוחו... של הבלבול" ([/COLOR][URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Drew_Butterfree_Confusion.png"][COLOR=#349DD1][U]Confusion[/U][/COLOR][/URL][COLOR=#009130]) לפתע עיניו של טריקו נראות חצי עייפות כאשר הוא עוד מוקף הילה הכחולה והוא מתהלך מנומם וכפוך כמו זומבי.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
[/SIZE]"טריקו!" אצעק לכיוונו, בתקווה שיישמע אותי.
[SIZE=3]"תצא מזה, קדימה! תתקוף בחבטה!" אצעק לו שוב ושוב, עד שיגיב.
[/SIZE]
-
[FONT=tahoma][COLOR=#946331][U][B]תומאס:[/B][/U]
[SIZE=1]אתה מהר מאוד מבין שמול סוג פוקימונים שליו שכזה, תצטרך להיות מעט יותר אגרסיבי, אתה מבקש מטרטוייג להסתובב סביב ולהחפש אחר יריב המתאים לדעתו. והוא לאחר הליכה קלה נוהם וקורה לעברך. וורמפלית שהוא מדבר עליה שמה לב עליכם ומביטה בכם מופתעת וחרדה מעט. נראה שהיא מנסה לדבר עם טארטוייג שיניח לה לנפשה. אך הוא קיבל ממך כבר פקודה וברגע שאתה מגיע אליהם הוא יוצא מיד ותוקף אותה עם דחיפה. היא נזרקת אחורנית, מנערת את ראשה וקמה מיד. משתמשת בירי חוטים ויוצרת כדור הנראה כמו גולם על כל ראשו של טארטוייג שעתה אינו רואה דבר, הוא נוהם מבעד לסוודר החוטים בחוסר עונים והיא משתמשת בחזרה בדחיפה ומחזירה לו כהוגן. [/SIZE][/COLOR][/FONT]
[SIZE=1]"טריקו!" אתה קורא מודאג, הקהל סביבך מריע לטוד ונהנה מאוד מהקרב. הוא מחייך אלייך ואומר בחריזה המעיקה הזו "לא נורא אלון, נתת קרב ראוי בהחלט, ממש לפנתיאון!" והכל צוחקים. אתה קורא לפוקימון שלך שוב ושוב ואין תגובה ואתה מאוד מתוסכל. לפתע פוקד טוד "ג'ירפריג הגיע הזמן לתת לו מנה, השתמש מיד בקרן טעינה!" ([URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Swoobat_Charge_Beam.png"]Charge Beam[/URL]) ולפתע מחושיו רוטטים, זורחים באור צהוב מוקף ניצוצות חשמליים ואוספים אנרגיה לכדור קטן ומחשמל. הלחץ גובר ואתה צועק לטריקו לתקוף שוב ושוב "טריקו מתקפה מהירה, מתקפה מהירה מתקפה מהירה טריקו נו תתקוף במתקפה מהירה!" אך הקטנצ'יק לא עונה. הקרן כבר מוכנה וג'ירפריג נוהם בקולו ויורה קרן חשמלית חזקה לעבר טריקו ופוגע בו קשות. הוא מחושמל כהוגן ומעוף לאחור מתקשה לזוז. ועוד נראה מסוחרר מן הבלבול... נראה שתצטרך לעשות יותר מלתת פקודה. "אל תוותרו, היי, קדימה אתם מסוגלים! תמצא דרך להגיע לטריקו, נצחו אותם!" צועקת לך אחת הנשים מן הקהל, אוהדת יחידה שמאמינה בכם.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
-
[SIZE=3][QUOTE=NivX10;1494073]
"טריקו!" אתה קורא מודאג, הקהל סביבך מריע לטוד ונהנה מאוד מהקרב. הוא מחייך אלייך ואומר בחריזה המעיקה הזו "לא נורא אלון, נתת קרב ראוי בהחלט, ממש לפנתיאון!" והכל צוחקים. אתה קורא לפוקימון שלך שוב ושוב ואין תגובה ואתה מאוד מתוסכל. לפתע פוקד טוד "ג'ירפריג הגיע הזמן לתת לו מנה, השתמש מיד בקרן טעינה!" ([URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Swoobat_Charge_Beam.png"]Charge Beam[/URL]) ולפתע מחושיו רוטטים, זורחים באור צהוב מוקף ניצוצות חשמליים ואוספים אנרגיה לכדור קטן ומחשמל. הלחץ גובר ואתה צועק לטריקו לתקוף שוב ושוב "טריקו מתקפה מהירה, מתקפה מהירה מתקפה מהירה טריקו נו תתקוף במתקפה מהירה!" אך הקטנצ'יק לא עונה. הקרן כבר מוכנה וג'ירפריג נוהם בקולו ויורה קרן חשמלית חזקה לעבר טריקו ופוגע בו קשות. הוא מחושמל כהוגן ומעוף לאחור מתקשה לזוז. ועוד נראה מסוחרר מן הבלבול... נראה שתצטרך לעשות יותר מלתת פקודה. "אל תוותרו, היי, קדימה אתם מסוגלים! תמצא דרך להגיע לטריקו, נצחו אותם!" צועקת לך אחת הנשים מן הקהל, אוהדת יחידה שמאמינה בכם.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[/SIZE][SIZE=3]אני לא מבין אם אתה רוצה שאתערב בקרב בעצמי, או שאתן נאום נצחון.
--
אביט באוהדת, 'אזכור לפנות אליה אחר כך..' אחשוב לעצמי.
"טריקו, אתה יכול לעשות את זה!!" אצעק אליו בחזקה, "קדימה, זה בסך הכל ג'ירף."
"אתה יותר חזק ממנו טריקו, אתה יותר חזק מכולם- אתה תנצח את זה., תשתלט על עצמך ותתקוף בקליע זרעים!!" אוסיף.
[/SIZE]