-
[QUOTE=The Charmander;1492749][B]ג׳ואי -[/B]
אתה ממהר להתחבא בתוך הארון העצום של ג׳ונתן בחדר השינה. אתה יכול להציץ פנימה לכדי חריץ דק ואתה שם לב שהוא נכנס לשם לבדו. בעודו נכנס לחדר, הוא מתיישב על המיטה ונאנח. מהרעשים של הקפיצים אתה מניח שהוא החליט לשכב פתאום ואתה נלחץ, אתה לא יכול להישאר בתנוחה הזאת לעוד מלא זמן. פתאום אתה שומע זימזום רועש למדי. ג׳ונתן נעמד וליחשש. "אמרנו שאסור להתקשר אלי בשעה כזאת טיפש." קולו היה נשמע קר ומנוכר. "אני אפגוש אותך הערב במרכז העיר, ליד הבאר. אסור לנו להיפגש באותו מקום כל פעם. שלא תעיז לפגוע בו עדיין. אני רוצה אותו חי." הוא משתטח חזרה על מיטתו ואתה מבחין בקפיצים רועשים שוב. השיחה הסתיימה. לפתע דבר נורא התרחש, השעון שלך החל לזמזם בעוצמה אדירה. אתה מציץ ורואה שכריס מתקשר אליך, אתה מסנן אותו מיד והזמזום פוסק. הוא השאיר לך כבר 7 הודעות קוליות! ג׳ונתן נעמד על רגליו. נראה כאילו הוא שמע משהו חשוד אך לא קלט מהיכן. הנשימות שלך הופכות כבדות.
[/QUOTE]
׳איזה מטומטם!׳ אצעק בתוך ראשי ואשאר קפוא, לא מזיז אצבע. נושם נשימות עמוקות ושקטות ומחכה שג'ונתן יצא מהחדר
במידה והפלאפון שלי לא משמיע רעש כשמקלידים בו, אכתוב לכריס שאני עסוק ואפגוש אותם עוד מעט בחדר
-
[QUOTE=The Charmander;1492749]
[B]אביזי -[/B]
"ממש." ירה שון. "כל מה שבא לי זה להתעסק עם מפונק עשיר שמנקים לו את הטוסיק עם מגבון עשוי מזהב. אתה לא רואה כמה מפונק ומרוכז בעצמו הקוף הקטן?"
"איך אתה מדבר על הילד המסכן?" תמהה ויולט. "אנחנו הולכים לעשות את המשימה הזאת בשיא הכיף והגאוה. אני מעולה עם ילדים. הם מקשיבים לי תכף ומיד. אני מציעה שנתקשר. אביזי?"
"אני אומר שזה טעות. אנחנו הולכים להתקע על הנקץ."[/QUOTE]
"תראו, זוהי עבודה. אנחנו עושים את הדברים האלה בשביל הכסף. צריך פשוט להיות מקצועיים פה. אתה לא חייב לאהוב את המזמין של המשימה. אם אתה שונא אותו, פשוט תצמצם את התקשורת איתו. תתעסק יותר בפוקימון. אנחנו פשוט באים לשים, גורמים לפוקימון הזה לציית, והולכים משם. אחר כך אתה יכול לקלל את הבחור הזה כרצונך. כמובן שאם הוא ינסה לעשות לנו תרגילים או בעיות ולהתחכם, אז נמצא דרך לטפל בזה. אבל בוא נניח שהוא בסך הכל רוצה שנעשה בשבילו עבודה. אוקיי?"
-
[QUOTE]
טי ג׳יי -
אתם עולים במדרגות לקומה השנייה יחד עם והבחור הקטן צוחק לו. "קוראים לי צ׳יקו אמיגו, אנחנו אתה עוקב אחרי השילוט לחדרי דרגה d ומגיע לפרוזדור צר המזכיר בית מלון מעט, היה שטיח אדום פרוס על הרצפה והדלתות היו אדומות. על כל דלת היתה לוחית כסף ועליה חרוט פוקימון. אתה זוכר שעל הדלת שלך אמור להיות צ׳ימצ׳אר ואתה עד מהרה מוצא את הדלת. אתה פותח אותה ומדליק את האור ולפניך נגלית דירה בת שלושה חדרי שינה מרווחת למדי, שולחן עגול גדול ומטבחון קטן היו היישר מלפני הדלת ובפרוזדור נראו שלושה חדרים עם שלטים על דלתותיהן. יחידת שירותים ואמבטיה משותפת מצד ימין לדירה וספה שחורה אחת ליד חלון גדול בצידה השמאלי, מול המטבחון. אתה פותח את המקרר כדי לגלות שהוא ריק לחלוטין וגם מוצרי חשמל לא היו בדירה. האמת שהיא היתה ריקה לחלוטין. "ככה זה תמיד, אנחנו צריכים לקבל משלוח מחר בבוקר ולשלם עליו 75 לירות.יש בפנים כל מה שצריך וזה מסובסד לגילדה. אני איצור איתם קשר הלילה בשבילנו." אמר כריס והתיישב על הספה בכבדות. "כבר ממש מאוחר בלילה, אני זז לישון בחדר שלי." הוא קם ונכנס לחדר שעל דלתו היה כתוב באותיות זהב ׳צ׳יקו׳. אתה שומע עוד דלת נסגרת, היתה זו ספרינג שכנראה מצאה את דרכה לחדר שלה. אתה מביט מהחלון, השעה כבר באמת היתה מאוחרת.[/QUOTE]
*לא יודע אם אתה זוכר, אבל כשנרשמתי, כתבתי ברקע שהבאגון בא איתי. זה בסדר, נכון?
*התגובה שלי מכילה קטע שאני מוציא את באגון. אם אני עדיין לא אמור לקיים איתו אינטרקציה פשוט תתעלם מהקטע הזה ותגיב לי על היתר.
-------------------------------------------------------------------
"חתיכת דירה, הה?" אשאל בקול, כנראה את עצמי כשאראה שכולם כבר נכנסו לחדרים שלהם. "זה בדיוק המזל שלי, אחת ביישנית ואחד קופצני." אאנח ואתיישב על הספה, אסקור את הדירה בעיניי במשך מספר שניות. "זה הולך להיות מעניין." אומר ואזכר בבאגון, אותו אוציא מהפוקדור. "היי חבר! זוכר אותי?" אשאל את באגון ואסמן לו להתיישב לידי. "מכאן זה מתחיל." אומר לו ואדמיין בראשי את ההרפתקאות שאנחנו עתידים לעבור. "מה דעתך? שנלך לישון?" אומר לו ואקח אותו לחדר. "תדאג לישון כמו שצריך. מחר יהיה יום חשוב." אומר לו ואחזיר אותו לפוקדור. לאחר מכן אסגור את הדלת של החדר ואלך לישון.
-
[QUOTE=The Charmander;1492738]חברים, לשאלתכם החוזרת אומר: כן. יש לכם את הפוקימון שלכם איתכם כבר. אני אעדכן את המתקפות שלהם בתוך הפרופיל שלכם כבר היום, בנתיים אני אכתוב את זה בהמשכונים כשתרצו להילחם אם בכלל. כרגע אתם צריכים להתרכז בבחירת משימה. כולכם מלבד איתי כמובן שכרגע עוד נלחם על הצוות שלו.
פטריק -
אתם מחליטים להצתוות. פלורנס מציגה בפניך את לולה (אצרף אותה לדף הדמויות הערב בלי נדר.) בחורה נמוכה עם שיער כחול שמשום מה היתה רטובה לחלוטין. אתם מתקרבים לעבר דפני ומודיעים כי אתם צוות. אתם מקבלים מפתחות לדירה שלכם ועל מלזיק המפתחות חרוטה דמותה של באנירי.
"צוות באנירי! סה מאניפיק!" קוראת פלורנס בהתרגשות.
אתה עולה במדרגות לקומה השנייה יחד עם פלורנס ולולה. אתה עוקב אחרי השילוט לחדרי דרגה d ומגיע לפרוזדור צר המזכיר בית מלון מעט, היה שטיח אדום פרוס על הרצפה והדלתות היו אדומות. על כל דלת היתה לוחית כסף ועליה חרוט פוקימון. אתה זוכר שעל הדלת שלך אמורה להיות באנירי ואתה עד מהרה מוצא את הדלת. אתה פותח אותה ומדליק את האור ולפניך נגלית דירה בת שלושה חדרי שינה מרווחת למדי, שולחן עגול גדול ומטבחון קטן היו היישר מלפני הדלת ובפרוזדור נראו שלושה חדרים עם שלטים על דלתותיהן. יחידת שירותים ואמבטיה משותפת מצד ימין לדירה וספה שחורה אחת ליד חלון גדול בצידה השמאלי, מול המטבחון. אתה פותח את המקרר כדי לגלות שהוא ריק לחלוטין וגם מוצרי חשמל לא היו בדירה. האמת שהיא היתה ריקה לחלוטין. "אחלה מקום." אתה מצהיר ומתיישב על הספה בכבדות. "כבר ממש מאוחר בלילה, אני זזה לישון בחדר שלי."
אומרת לולה. היא קמה ונכנסת לחדר שעל דלתה היה כתוב באותיות זהב ׳לולה׳. אתה שומע עוד דלת נסגרת, היה זה פלורנס שכנראה מצאה את דרכה לחדר שלה. אתה מביט מהחלון, השעה כבר באמת היתה מאוחרת.
[/QUOTE]
אוציא את סטארלי. אלטף אותו בראשו ואומר:" שלום חבר, אני פטריק. אני בטוח שנערוך היכרות ארוכה יותר בהמשך, אבל כרגע רציתי רק להגיד שלום" אומר לו. אחכה לתגובתו ואז אלך איתו לעבר חדרי. אתמקם בו ואציע לסטארלי לחזור לפוקודור או להתמקם על הקרקע. אלך לישון. בבוקר אומר לפלורנס ולולה:" בוקר טוב. אתן רוצות לאכול משהו או שאפשר ללכת ללוח שממנו ניקח את המשימה הראשונה שלנו?" 'אני מקווה מאוד שהן יציעו ארוחת בוקר קודם, אני גווע. אבל מצד שני, אני יכול לחכות עם האוכל כדי להשיג משימה רווחית יותר'.
-
[quote=the charmander;1492745][b]אלון -[/b]
צ׳ספין יוצא מהפוקדור שמח וטוב לב. הוא מחייך לעברך ומדלג כדי להספיק את צעדיך. איקון ירד אחריכם וסול לקחה עימה תיק גדול עם כל מה שאתם צריכים. אתה רואה את הלוח המשימות הגדול ומביט בו, אתה רואה שלל משימות זמינות בשבילך לקחת ולעשות. אתה נזכר שכל משימה שתיקח מזכה אותך בתמלוג, שזה עשר אחוז ממה שמוצע במשימה.
[/quote]
״יאללה בוא נעשה את משימת האבן האפלה, בלי שאלות״ אומר בבטחון ואקח את המשימה הזו. אני אלך לחפש חבר דרגה c שיהיה מסוגל לעשות את זה איתי.
-
[QUOTE=The Charmander;1492749][B]ג׳ואי -[/B]
אתה ממהר להתחבא בתוך הארון העצום של ג׳ונתן בחדר השינה. אתה יכול להציץ פנימה לכדי חריץ דק ואתה שם לב שהוא נכנס לשם לבדו. בעודו נכנס לחדר, הוא מתיישב על המיטה ונאנח. מהרעשים של הקפיצים אתה מניח שהוא החליט לשכב פתאום ואתה נלחץ, אתה לא יכול להישאר בתנוחה הזאת לעוד מלא זמן. פתאום אתה שומע זימזום רועש למדי. ג׳ונתן נעמד וליחשש. "אמרנו שאסור להתקשר אלי בשעה כזאת טיפש." קולו היה נשמע קר ומנוכר. "אני אפגוש אותך הערב במרכז העיר, ליד הבאר. אסור לנו להיפגש באותו מקום כל פעם. שלא תעיז לפגוע בו עדיין. אני רוצה אותו חי." הוא משתטח חזרה על מיטתו ואתה מבחין בקפיצים רועשים שוב. השיחה הסתיימה. לפתע דבר נורא התרחש, השעון שלך החל לזמזם בעוצמה אדירה. אתה מציץ ורואה שכריס מתקשר אליך, אתה מסנן אותו מיד והזמזום פוסק. הוא השאיר לך כבר 7 הודעות קוליות! ג׳ונתן נעמד על רגליו. נראה כאילו הוא שמע משהו חשוד אך לא קלט מהיכן. הנשימות שלך הופכות כבדות.
[B]אביזי -[/B]
"ממש." ירה שון. "כל מה שבא לי זה להתעסק עם מפונק עשיר שמנקים לו את הטוסיק עם מגבון עשוי מזהב. אתה לא רואה כמה מפונק ומרוכז בעצמו הקוף הקטן?"
"איך אתה מדבר על הילד המסכן?" תמהה ויולט. "אנחנו הולכים לעשות את המשימה הזאת בשיא הכיף והגאוה. אני מעולה עם ילדים. הם מקשיבים לי תכף ומיד. אני מציעה שנתקשר. אביזי?"
"אני אומר שזה טעות. אנחנו הולכים להתקע על הנקץ."
[B]תומאס -[/B]
אתה נכנס לישון בחדרך הקט. אתה מביט מהחלון, הנוף מרהיב והכל כל כך מדהים. אתה לא שם לב בכלל שנרדמת, סקווירטל לצידך בתוך שריונו.
בוקר. אתה קם לצעקותיה של זואי שנכנסה לחדרך כשאתה לבוש רק בתחתונים. היא מתיישבת על מיטתך וצועקת. "קום כבר מאוחר, צריך לעשות כושר של בוקר, מיד!" אתה משפשף עיניים רואה את סקווירטל המסכן מרים משקולות ומקפץ בו זמנית בצייתנות, יחד עם טיירוג קטן שעושה זאת ביתר קלות.
"אנדי!" נובחת זואי ואנדי ממהר פנימה עם חבל שכנראה הותל כליו לקפוץ עליו. "סיימת מאתיים?!"
"כן זואי!" קרא אנדי בהתנשפות. "אני רעב!"[/QUOTE]
"שיואו זואי רגע תני להתארגן זה לא נורמלי" אני אומר לה מעט בפחד "זה לא בריא ככה" אני מוסיף קצת בכעס ומתארגן מהר
-
[QUOTE]טיילר -
אתה מחליט להיענות לאתגר, אתם יוצאים אל מחוץ לאולם רק כדי לגלות שהגשם משתולל בטירוף. הבחורה הנמוכה מחייכת לעברך ומחליטה לפשוט מעליה את השמלה האלגנטית, חושפת גוף בכושר מלא, בבגד ים כאילו היה זה שלהי אוגוסט. "לי אין בעיה להילחם בגשם הזה." אמרה בפשטות.
מייקל מסתכל עליך לראות מה דעתך בעניין, התילחם מולה בגשם? היא מוציאה פוקדור ומנשקת אותו, שולחת אותו לאויר וקוראה, "מיאו, בוא לעזרתי!" פוקימון חתולי נעמד על ידה, מוכן לקרב.
השעון שלך מתחיל לבהוק ומראה לך את מתקפותיו של של גיבל [אעדכן כשאהיה מול מחשב]: זעם דרקון, נשיכה, סופת חול ונגיחת ברזל.[/QUOTE]
"כמובן שאלחם מולה" אני שולח את היד לעבר הפוקדור, מוציא ומסתכל עליו ואומר "גיבל צא החוצה" אני משליך את הפוקדור באלגנטיות לאוויר ואומר בנימוס לבחורה "בהצלחה.. אני חושב"
"השתמש בסופת חול וכשמיאו לא רואה התפרץ עם נגיחת ברזל!" אני מורה לגיבל.
-
[FONT=tahoma][COLOR=#EE82EE][B]ג׳ואי -[/B]
לחוץ ודואג אתה מסמס לכריס דרך השעון שאתה עסוק ותכף מגיע. אתה רואה שהוא עומד להקליד משהו אבל הוא מפסיק ויוצא מהשיחה [זה דומה לוואטסאפ, אבל טיפה שונה, חכה תראה.] ג׳ונתן מתיישב ופותח מגירה ואתה שומע שקית מרשרשת. אחר כך אתה שומע שמישהו דופק בדלת בבהילות. "כן דפני?" אומר ג׳ונתן ואתה רואה שהוא ממהר להכניס את השקית עמוק לתוך המגירה.
"יש בלגאן באיזור של החדשים, אני חושבת שזה הבחור ההוא, כריס, הוא טוען שהוא ראה מהחלון שלו פורצים שנכנסים לאיזור הגילדה." אמרה בבהילות.
"את לא יכולה לטפל בזה בעצמך.."
"יש לי את כל הרישומים של החדשים על הראש ועוד צריכה לצאת מחר למשימה של האנגון, עשה לי טובה תטפל בגנון הזה בעצמך האריס, אני זזה לישון." היא הטיחה בו בכעס והלכה. הוא לוקח נשימה עמוקה ויוצא מהדלת. מותחר לך צ׳אנס לחמוק.[/COLOR]
[COLOR=#800000][B]אביזי -[/B]
שון לוקח נשימה עמוקה ומסתגר בשקט בתוך עצמו. ויולט מעתיקה את המספר לשעונה ושומרת אותו, היא גם לוקחת את המספר שלך ושל שון וכך גם אתם עושים. היא משוחחת עם הצד השני והמסך לפצע מראה מפה מוכנה להורדה לשעון, עם נביגציה רגלית ופרטים נוספים כמזג אוויר וכולי. אתה מדפיס הכל ומוכן לצאת לדרך. שון משתרך מאחור בעודכם יוצאים מהגילדה לבוקר קר במיוחד. אתם חוצים את העיר ותוך כמה שעות הליכה אתם נכנסים אל תוך יער. על פי המפה עליכם להקפיד על הצד הימני שלכם ולא ללכת בו ישר. אתם הולכים כברת דרך ביער ולחות איומה מקשה על נשימתכם. "אין לי כח!" מקטרת ויולט בקול ושון מרים את גבותיו. לפתע אתם שומעים רעשים, פוקימונים פראים שונים נראו באיזור.
[IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/caterpie.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/weedle.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/ledyba.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/inkay.gif[/IMG]
"פוקימונים, תראו!" אומרת ויולט וקולה משתנה לחלוטין. "אני רוצה לתפוס את הקאטפרי הזה, הוא יכול להתפתח לבאטרפרי! אני מציעה לכם לתפוס גם אתם פוקימון!" היא מכריזה ומתחילה קרב יחד עם פיפלאפ שלה. היא פוקדת עליו לתקוף במתקפת בועות ואתה בוהה בו לכמה שניות.[/COLOR]
[COLOR=#DAA520]
[B]טי. קיי -[/B]
לאחר שסיימת לסייר בדירה, אתה נכנס לחדרך הקטן יחד עם באגון ושניכם מחייכים באושר. החדר השה פשוט מושלם, הדירה מדהימה ומזג האויר הסוער בחוץ כלל לא הורגש. אתה מעט חושש על עצם אישיותם של חברי הצוות שלך, אתה מרגיש שספרינג מופנמת מאוד וצ׳יקו ההפך הגמור. מה שגורם לך להרגיש קצת באמצע. אתה מתקשה להירדם אז באגון בא לשכב על ידך במיטה עד ששניכם נרדמים מעייפות.
בוקר. אתה שומע נקישות על הדלת ואתה פותח אותה, זו היתה ספרינג, לבושה ומאורגנת. "אני מצטערת להעיר אותך אבל כבר השעה 9 וחצי. כולם כבר מן הסתם הלכו, אני פשוט לא רציתי להעיר אותך. צ׳יקו אמר שלרוב לוקחים משימות בשש וחצי והלכנו יחד לבחור משימה, משום שאתה ישנת. מה דעתך על המשימה שלקחנו? שם המשימה הוא בלגאן במטבח נראה לי."[/COLOR]
[B][COLOR=#FF33CC]פטריק -[/COLOR][/B][COLOR=#FF33CC]
אתה ממהר להוציא את סטארלי ולקדם את פניו בברכה, הוא מביט בך בהערצה ונוקש באוזנך עם מקורו ברכות לאות חיבה. הוא מתעופף ומתיישב על אחד מעמודי המיטה שלך, שם את ראשו תחת כנפו השמאלית ונרדם. אתה ממהר לעשות כמותו ולהירדם. לפתע אתה פוקח עיניים, אתה מזהה כי הגיע הבוקר ומאמת זאת על ידי הצצה בשעונך. אתה מבחין בהודעה בשעון אך לא מייחס לה חשיבות רבה וממהר להתלבש ולצאת מהחדר. אתה מריח ריח טוב של בישול ומבחין מיד כי הדירה מבריקה מנקיון. לולה החזיקה מקל של מטאטא בידה ופלורמס הקפיצה דבר מה על המחבת. צלחות שלושה חיכו על השולחן במרכז הדירה וכוס מיץ תפוזים סחוט טבעי עם קרח המתינה לצד הצלחת. "הו קמת פטריק, בוא חשבתה שתרצה לאכולת, אז הנה האכילה!" היא אומרת בסיפוק רב ומוזגת לצלחת שלך ביצים מטוגנות עם לחם מטובל ובייקון. יש גם נקניקיות בסיר נוסף, כיאה לארוחת בוקר מסורתית במחוז יוקאיי. "חשבני שתאהב." אמרה עם זרזיף חיוך גאה על פניה. "מה דעתך?" אתה מכניס חתיכה לפה ומדובר בארוחת בוקר הכי טעימה שהכנסת לפיך בחיים שלך.[/COLOR]
[B][COLOR=#008000]אלון -
[/COLOR][/B][COLOR=#008000]
אתה מחליט ללכת על המשימה "האבן האפלה", אך דרוש חבר צוות בדרגה c לצורך לקחת את המשימה. אתה מחפש חבר גילדה שיכול להתאים למשימה ורואה כמה חבר׳ה שיושבים ושותים קפה חיד לוח המשימות בפאב. אתה ניגש לבחור שלובש בגדים נוחים למדי. הוא מקשיב לבשתך ומסכים מיד. "אני בטוח שזה יעזור לנו למצוא הקשר כלשהו לקסם בעולם, מה שיעזור לי להוכיח לכל מי שלא מאמין לי שיש לי כוחות קסם! אני מרלין דרך אגב, השכר שאני גובה על המשימה הזאת יהיה חצי מהסכום המוצע על המשימה שלקחנו. זה די מקובל פה." אתם נפגשים עם שאר חברי הצוות ואתה רואה שסול מתלבטת מאוד. "אלון, אני רוצה לדבר איתך לבד שניה." אתה מסכים ופורדים ליד החלון "אני הייתי רוצה ללכת למשימה אחרת, אתם לא צריכים אותי שם ובנוסף כתוב שהמשימה מתאימה לבנים יוצר מאשר לבנות בגלל שזה דורש מאמץ פיסי. לדעתי, אני יכולה לקחת את העבודה של המורה בזמן שאתם הולכים למשימה שלכם. ככה אני אוכל להכניס עוד כסף ואני מוכנה לחלק אותו יחד איתכם. מה אתה אומר? אני כמובן לא פורשת מהצוות שלנו, פשוט להיום, בגלל שהמשימה קשה ויש לנו לשלם למרלין הרבה כסף, חשבתי להגביה את ההכנסות, מה דעתך?" היא הביטה בך בעיניים לחוצות,היא לא נראתה בנוח ופחדה מתגובתך.[/COLOR]
[COLOR=#40E0D0][B]תומאס -
[/B]
נראה שזואי לא ייחסה חשיבות רבה לרגשותיך, היא יוצאת מחדרך בקולי קולות ואנדי מושך את כתפיו. "להערכתי אנחנו נאחר ללוח המשימות בגלל המשימות שזואי נותנת לנו. יש לי לעשות כלים ואשוואט וסקווירטל מתאמנים ועושים כושר, מפוקחים על ידי הטיירוג שלה." אתה ממהר להתארגן ויוצא לסלון שם אתה מבחין בתיק גדול מאורגן ומסודר למסע היומי. "קדימה חבבברים, אני רוצה לצאת בעוד עשר דקות אז תדחפו משהו לגרון, תבלעו ותעכלו וזה תוך כדי מסגרת הזמן." פולטת ונעלמת לחדר שלה לשים נעלים...[/COLOR]
[B][COLOR=#FF0000]טיילר -[/COLOR][/B][COLOR=#FF0000]
מיאו וגיבל מביטים אחד בשני ומבינים את משימתם, לודא כי מאמנם יתקבל לצוות. גיבל מזנק קדימה ויוצר סופת חול שעד מהרה נרטב והופך למערבולת בוץ אדירה שמתפוצצת לכל עבר, מותזת לעבר מיאו שלא יכל לראות מאומה וגיבל שהזדרז לעבר מיאו כשסנפירו בוהק באור כסוף שיסע במיאו במתקפה יחידה את הסנפיר, ומיאו עף לאחור, סופג נזק חמור. המאמנת לא נלחצת ודורשת ממנו לקום. "השתמש ברוח קפואה!" פוקדת לפתע המאמנת על מיאו שמפיו יוצאת רוח קרה עם פתיתי שלג נוצצים שבגלל מזגהאויר מתערבבת אל מעין טורנדו קפוא שעף לעבר גיבל שנפגע מאוד מהמתקפה.
"מבין, גיבל הוא פוקימון דרקון שנחלש מאוד ממתקפות קרח." צחקה המאמנת. "פעם נוספת, רוח קפואה! סיים אותו!" והמערבולת מהרה נוצרת. עפה לעבר גיבל...[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=The Charmander;1492972][FONT=tahoma][COLOR=#800000][B]אביזי -[/B]
שון לוקח נשימה עמוקה ומסתגר בשקט בתוך עצמו. ויולט מעתיקה את המספר לשעונה ושומרת אותו, היא גם לוקחת את המספר שלך ושל שון וכך גם אתם עושים. היא משוחחת עם הצד השני והמסך לפצע מראה מפה מוכנה להורדה לשעון, עם נביגציה רגלית ופרטים נוספים כמזג אוויר וכולי. אתה מדפיס הכל ומוכן לצאת לדרך. שון משתרך מאחור בעודכם יוצאים מהגילדה לבוקר קר במיוחד. אתם חוצים את העיר ותוך כמה שעות הליכה אתם נכנסים אל תוך יער. על פי המפה עליכם להקפיד על הצד הימני שלכם ולא ללכת בו ישר. אתם הולכים כברת דרך ביער ולחות איומה מקשה על נשימתכם. "אין לי כח!" מקטרת ויולט בקול ושון מרים את גבותיו. לפתע אתם שומעים רעשים, פוקימונים פראים שונים נראו באיזור.
[IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/caterpie.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/weedle.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/ledyba.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/inkay.gif[/IMG]
"פוקימונים, תראו!" אומרת ויולט וקולה משתנה לחלוטין. "אני רוצה לתפוס את הקאטפרי הזה, הוא יכול להתפתח לבאטרפרי! אני מציעה לכם לתפוס גם אתם פוקימון!" היא מכריזה ומתחילה קרב יחד עם פיפלאפ שלה. היא פוקדת עליו לתקוף במתקפת בועות ואתה בוהה בו לכמה שניות.[/COLOR]
[COLOR=#daa520]
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אני אסתכל על נתוני הדרך כדי לדעת כמה רחוק היעד ומה זמן ההגעה המשוער.
'הפוקימון שאני לא יודע את שמו נראה מענייין' אומר בזמן שאני בוהה. "כן אוקיי אני מניח שיש זמן לזה. צא, פיצ'ו! תקוף את הפוקימון הזה בהלם חשמלי!" אורה לו, ובינתיים אבדוק אם בשעון החכם יש אפליקציה של פוקדע, ואם כן אשתמש בה.
-
[B]אביזי -[/B]
אתה רואה שהשעון שלך כבר מציג אופציה לארבעה פוקימונים:
קאטרפי - פוקימון הזחל.
ווידל - פוקימון התולעת.
לדיבה - פוקימון החיפושית.
[URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Inkay_(Pokֳ©mon)"]אינקיי[/URL] - פוקימון הדיונון.
אתה לוחץ על האייקון של אינקיי ולומד עליו בחיפזון ומוציא את פיצ׳ו לקרב. פיצ׳ו, שעדיין מעט עייף מארוחת הבוקר, משפשף את עינייו אך מהרה מתאושש. ברקים קטנים מקיפים את אינקיי והוא נפגע, אך הוא מסובב את גופו לצד ובטיסה מדהימה הוא חובט בפיצ׳ו בעוצמה והשני עף על עץ. פיצ׳ו נפצע קשה, אך הוא נעמד על רגליו ומיישר מבט לעבר אינקיי
-
[QUOTE=The Charmander;1492972][FONT=tahoma]
[B][COLOR=#008000]אלון -
[/COLOR][/B][COLOR=#008000]
אתה מחליט ללכת על המשימה "האבן האפלה", אך דרוש חבר צוות בדרגה c לצורך לקחת את המשימה. אתה מחפש חבר גילדה שיכול להתאים למשימה ורואה כמה חבר׳ה שיושבים ושותים קפה חיד לוח המשימות בפאב. אתה ניגש לבחור שלובש בגדים נוחים למדי. הוא מקשיב לבשתך ומסכים מיד. "אני בטוח שזה יעזור לנו למצוא הקשר כלשהו לקסם בעולם, מה שיעזור לי להוכיח לכל מי שלא מאמין לי שיש לי כוחות קסם! אני מרלין דרך אגב, השכר שאני גובה על המשימה הזאת יהיה חצי מהסכום המוצע על המשימה שלקחנו. זה די מקובל פה." אתם נפגשים עם שאר חברי הצוות ואתה רואה שסול מתלבטת מאוד. "אלון, אני רוצה לדבר איתך לבד שניה." אתה מסכים ופורדים ליד החלון "אני הייתי רוצה ללכת למשימה אחרת, אתם לא צריכים אותי שם ובנוסף כתוב שהמשימה מתאימה לבנים יוצר מאשר לבנות בגלל שזה דורש מאמץ פיסי. לדעתי, אני יכולה לקחת את העבודה של המורה בזמן שאתם הולכים למשימה שלכם. ככה אני אוכל להכניס עוד כסף ואני מוכנה לחלק אותו יחד איתכם. מה אתה אומר? אני כמובן לא פורשת מהצוות שלנו, פשוט להיום, בגלל שהמשימה קשה ויש לנו לשלם למרלין הרבה כסף, חשבתי להגביה את ההכנסות, מה דעתך?" היא הביטה בך בעיניים לחוצות,היא לא נראתה בנוח ופחדה מתגובתך.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
"אני חושב דווקא שהיינו מסתדרים גם בלי המרלין הזה" אגיד לה.
אחזור ללוח המשימות, ואגשש בינהן. "אני יודע! בואו נלך למשימת האופה הקטן!" אומר ברצון רב, ואוביל את חבריי לשם.
איך שאני לא אמור להוביל אותנו לשם.
-
[QUOTE=The Charmander;1492974][B]אביזי -[/B]
אתה רואה שהשעון שלך כבר מציג אופציה לארבעה פוקימונים:
קאטרפי - פוקימון הזחל.
ווידל - פוקימון התולעת.
לדיבה - פוקימון החיפושית.
[URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Inkay_(Pokֳ©mon)"]אינקיי[/URL] - פוקימון הדיונון.
אתה לוחץ על האייקון של אינקיי ולומד עליו בחיפזון ומוציא את פיצ׳ו לקרב. פיצ׳ו, שעדיין מעט עייף מארוחת הבוקר, משפשף את עינייו אך מהרה מתאושש. ברקים קטנים מקיפים את אינקיי והוא נפגע, אך הוא מסובב את גופו לצד ובטיסה מדהימה הוא חובט בפיצ׳ו בעוצמה והשני עף על עץ. פיצ׳ו נפצע קשה, אך הוא נעמד על רגליו ומיישר מבט לעבר אינקיי[/QUOTE]
אה אוקיי, זה מסביר למה לא מצאתי אותו כשחיפשתי פוקימוני חרק מדור 6. ומה עם המידע על הדרך?
--
"תחזיק מעמד פיצ'ו! השתמש בחן שלך! זה אמור להחליש אותו. לאחר מכן, תתקוף עוד פעם בשוק חשמלי!"
-
[QUOTE=The Charmander;1492972][FONT=tahoma][COLOR=#EE82EE][B]ג׳ואי -[/B]
לחוץ ודואג אתה מסמס לכריס דרך השעון שאתה עסוק ותכף מגיע. אתה רואה שהוא עומד להקליד משהו אבל הוא מפסיק ויוצא מהשיחה [זה דומה לוואטסאפ, אבל טיפה שונה, חכה תראה.] ג׳ונתן מתיישב ופותח מגירה ואתה שומע שקית מרשרשת. אחר כך אתה שומע שמישהו דופק בדלת בבהילות. "כן דפני?" אומר ג׳ונתן ואתה רואה שהוא ממהר להכניס את השקית עמוק לתוך המגירה.
"יש בלגאן באיזור של החדשים, אני חושבת שזה הבחור ההוא, כריס, הוא טוען שהוא ראה מהחלון שלו פורצים שנכנסים לאיזור הגילדה." אמרה בבהילות.
"את לא יכולה לטפל בזה בעצמך.."
"יש לי את כל הרישומים של החדשים על הראש ועוד צריכה לצאת מחר למשימה של האנגון, עשה לי טובה תטפל בגנון הזה בעצמך האריס, אני זזה לישון." היא הטיחה בו בכעס והלכה. הוא לוקח נשימה עמוקה ויוצא מהדלת. מותחר לך צ׳אנס לחמוק.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
אצא מדלת הארון ואסגור אותה אחריי, אפתח את המגירה בזריזות רק כדי לראות מה יש שם.
לאחר מכן אסתובב לצאת החוצה (אסגור את המגירה כמובן) ובדרך אבדוק את השק השחור.
בלי להסיק יותר מדי מסקנות בעודי בחדר, אשאיר כל דבר כפי שג'ונתן השאיר אותו ואצא בזריזות מהחדר, נעלם במסדרונות והולך לכיוון המהומה.
-
[QUOTE=The Charmander;1492972][FONT=tahoma][COLOR=#EE82EE][B]
[B][COLOR=#FF0000]טיילר -[/COLOR][/B][COLOR=#FF0000]
מיאו וגיבל מביטים אחד בשני ומבינים את משימתם, לודא כי מאמנם יתקבל לצוות. גיבל מזנק קדימה ויוצר סופת חול שעד מהרה נרטב והופך למערבולת בוץ אדירה שמתפוצצת לכל עבר, מותזת לעבר מיאו שלא יכל לראות מאומה וגיבל שהזדרז לעבר מיאו כשסנפירו בוהק באור כסוף שיסע במיאו במתקפה יחידה את הסנפיר, ומיאו עף לאחור, סופג נזק חמור. המאמנת לא נלחצת ודורשת ממנו לקום. "השתמש ברוח קפואה!" פוקדת לפתע המאמנת על מיאו שמפיו יוצאת רוח קרה עם פתיתי שלג נוצצים שבגלל מזגהאויר מתערבבת אל מעין טורנדו קפוא שעף לעבר גיבל שנפגע מאוד מהמתקפה.
"מבין, גיבל הוא פוקימון דרקון שנחלש מאוד ממתקפות קרח." צחקה המאמנת. "פעם נוספת, רוח קפואה! סיים אותו!" והמערבולת מהרה נוצרת. עפה לעבר גיבל...[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"גיבל הכל בסדר" אני מחזק את גיבל מרחוק וזורק לעברו חיוך שמסמל תקווה. "השתמש שוב פעם בסופת חול" ואני חושב לעצמי איך אוכל לעצור את זה? "כן!". "גיבל, רוץ מאחורי סופת החול וברגע שסופת החול ורוח קפואה מתנגשות השתמש בזעם דרקון! בכל הכוח!!" אני מורה לגיבל כשאני מהסס מעט במה שאני אומר "אני מקווה שזה יעבוד" אני מלמלמל לעצמי
-
[FONT=tahoma][COLOR=#008000][B]אלון -
[/B]
בלב כבד אחרי שראית שאין מוצא אתה מסכים שסול תלך לבדה לעבוד במקום גב' פיסופ (גם piss off). אתה מסכם עם מרלין שתפגשו בכניסה לגילדה ואתה מחליף מספרים עם סול. "אני מציע שנתחיל לצאת אם אנחנו רוצים לחצות את היער לפני רדת הערב. מה דעתך?" מפריע לשיחה שלכם איקון. הוא נראה מעט לחוץ אבל אתה לא ממש יכול לשים את האצבע על כך. אחרי זמן מה אתם מורידים לשעון את המפה המדריכה אתכם בדיוק איך להגיע ליעד עם נויגציה רגלית. אתם יוצאים לדרך בסופו של דבר ואתה רואה שעליך להקפיד על הצד הימין של הדרך. כשאתם חוצים את הכביש הראשי אתם רואים פניה רחבה שמובילה אל תוך היער כקיצור דרך במקום נסיעה בכביש הראשי. הצמחייה הפכה צפופה יותר והאדמה הפכה חולית ולחה. אתם מריחים את ריח האדמה ומזג האויר החל להעיר עליכם. אט אט מחורשה גדולה העצים סגרו עליכם עם זאת נראה שמרלין בטוח בעצמו ויודע היטב לאן הוא הולך. "אז מה אתם אומרים, כמה פוקימונים כבר יש לכם?" שואל אתכם מרלין ומביט בחגורה של איקון.
"לי באופן אישי יש רק פוקימון אחד, אני מאמין שזה יספיק למשימה." עונה איקון. "יש לי פה אחלה פוקימון איתי."
"לא, יש לך צורך גדול בשישיית פוקימונים. הרי אין לך כוחות קסם כמו שלי יש אז אתה לא באמת תצליח לעמוד במשימות שלך." עונה לו מרלין ואיקון מגלגל את עיניו. "אם נמצא פוקימון מעניין אני כמובן אנסה לתפוס אותו. אתם מגלים קרחת יער גדולה ומרלין מחליט לעצור ולנוח בה, הוא מוציא את הציוד והאוכל ומתחיל לסדר את הכל. הוא מתגלה כיעיל הרבה יותר מהרושם הראשוני שהוא יוצר עם גיבובי הקסם שלו.
לפתע אתם מבחינים בפוקימונים שונים שלא הבחינו בכם חונים שם והם יצאו ממחבואם. [IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/seedot.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/sentret.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/spearow.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/aipom.gif[/IMG]אתה מתרשם מהעובדה שאין להם הרבה במשותף אך עם זאת נראה כאילו הם חיו ביחד, הם חלקו שלל תפוחים שמצאו.
"הו, הנה פוקימון מעניין!" אמר איקון והצביע על איפום. "אותו למשל אני הייתי רוצה לתפוס, הוא קם והחל ללכת בעקבות האיפום שהבחין בו ומיד נדרך לקרב.
"מה איתך?" שאל אותך מרלין. "תפוס לך פוקימון, אתה בטוח לא צריך שאסביר לך איך לעשות את זה? זה קל! למען כנפי להבה!"
[/COLOR]
[COLOR=#800000][B]אביזי - [/B]
כפי שהסברתי לך קודם, יש לך את המפה עם נויגציה כדי להגיע ליעד. כרגע אתה נמצא ביער ואתה רואה במפה שעליך לשמור על השביל הימני ביותר כדי להגיע ליעדך. לונדון עצמה קצת מורכבת יותר אבל אתה תקבל על זה מידע כשתצא מהיער. גילוי נאות: יקח לך קצת זמן לצאת משם עם פיצ'ו בלבד, שכן היעד עמוס פוקימוני חרק.
-
על ידי שליחת נשיקה וריקוד קטן לבבות החלו להסתחרר סביב אינקאי והוא החל לרחף נמוך יותר, כאות לחולשתו. אך הוא לא מוותר ומעופף מעל פיצ'ו ומתחיל לנקר אותו בעוצמה. פיצ'ו מנסה לחמוק וברקים נשלחים לעבר אנקאיי שכבר הוחלש והנזק נראה כי מותיר עליו רושם הפעם. אנקאיי לא מוותר ושולח בעוצמה אדירה מה שנראה כמו פעימת אופל לעבר פיצ'ו המותש!
[/COLOR][COLOR=#ee82ee][B]ג'ואי -[/B]
אתה ממהר לצאת ולבדוק את המגירה, אך למורת רוחך היא היתה נעולה, כנראה ננעלת לבד כשסוגרים אותה, אתה רואה שאין לך זמן להתחיל לפרוץ אותה אז אתה מעיף מבט לעבר השקית השחורה בה היה ככל הנראה מעין חול רך וכהה במיוחד, אתה מריח אותו והוא מדיף ריח של שריפה. בנבירה קצת יותר לעומק עם היד שלך אתה מגלה מעין חתיכות שרופות של מתכת ואבנים מנופצות בתוך השקית, לא בכמות ניכרת למדי אך גם היו גבעולי דשא ירוק וטרי בתוך הערמה. האת עצמה ששכבה ליד השקית היתה רטובה לחלוטין, דבר שהעיד כי הכל נעשה ממש בשעה האחרונה. אתה ממהר לא להשאיר סימנים שהיית בחדר וממהר החוצה. בעודך בפרוזדור דירתו בחורה מקסימה למראה נכנסת לפרוזדור. יופיה שופע כשיערותיה המוחזקים במעין קשרים בצורת לבבות. היא עוצרת כשהיא רואה אותך ומביטה בך בחשד. "אתה אמור לדעת שאתה לא מורשה בפרוזדור הזה. מי אתה ומה לעזאזל אתה עושה כאן?"
[/COLOR][/FONT][COLOR=#ff0000][FONT=tahoma][B]טיילר - [/B]
מערבולת הרוח הקפואה בוהקת באור כסוף ומנצנץ. ולאחר פקודתך הבוץ הכבד פשוט קפא בתוך מערבולת הרוח הכסופה. מה שקרה זה שגבישי קרח נוצצים ממולאים בבוץ חום כהה נוצרו באוויר. גיבל יצר מעין כדור אש מלווה בברקים שחורים ושלח אותם לעבר הגבישים שהתפוצצו על מיאו המעולף. הקרב נגמר באופן מרשים מאוד והצוות מחא לך כפיים.
"אתה באמת לוחם חזק מאוד." אומרת לך המאמנת. "שמי לולה אגב, אני שמחה שהתחלנו את הנסיון שלנו בגילדה בתור יריבים, אני מבטיחה שאני אביס אותך יום אחד. אגב אני רוצה לשלם לך מכיסי חמשים לירות על כל העבודה המדהימה שלך." אתם לוחצים ידיים ואתה רואה את סטיב מחייך לעברך בחיוך מדהים. אפילו מייקל הנהן בראשו. "הצוות החזק ביותר הוא ממלמל ונכנס לתוך בית הגילדה.[/FONT]
[/COLOR]
-
[QUOTE=The Charmander;1492983][FONT=tahoma][COLOR=#008000][B]אלון -
[/B]
בלב כבד אחרי שראית שאין מוצא אתה מסכים שסול תלך לבדה לעבוד במקום גב' פיסופ (גם piss off). אתה מסכם עם מרלין שתפגשו בכניסה לגילדה ואתה מחליף מספרים עם סול. "אני מציע שנתחיל לצאת אם אנחנו רוצים לחצות את היער לפני רדת הערב. מה דעתך?" מפריע לשיחה שלכם איקון. הוא נראה מעט לחוץ אבל אתה לא ממש יכול לשים את האצבע על כך. אחרי זמן מה אתם מורידים לשעון את המפה המדריכה אתכם בדיוק איך להגיע ליעד עם נויגציה רגלית. אתם יוצאים לדרך בסופו של דבר ואתה רואה שעליך להקפיד על הצד הימין של הדרך. כשאתם חוצים את הכביש הראשי אתם רואים פניה רחבה שמובילה אל תוך היער כקיצור דרך במקום נסיעה בכביש הראשי. הצמחייה הפכה צפופה יותר והאדמה הפכה חולית ולחה. אתם מריחים את ריח האדמה ומזג האויר החל להעיר עליכם. אט אט מחורשה גדולה העצים סגרו עליכם עם זאת נראה שמרלין בטוח בעצמו ויודע היטב לאן הוא הולך. "אז מה אתם אומרים, כמה פוקימונים כבר יש לכם?" שואל אתכם מרלין ומביט בחגורה של איקון.
"לי באופן אישי יש רק פוקימון אחד, אני מאמין שזה יספיק למשימה." עונה איקון. "יש לי פה אחלה פוקימון איתי."
"לא, יש לך צורך גדול בשישיית פוקימונים. הרי אין לך כוחות קסם כמו שלי יש אז אתה לא באמת תצליח לעמוד במשימות שלך." עונה לו מרלין ואיקון מגלגל את עיניו. "אם נמצא פוקימון מעניין אני כמובן אנסה לתפוס אותו. אתם מגלים קרחת יער גדולה ומרלין מחליט לעצור ולנוח בה, הוא מוציא את הציוד והאוכל ומתחיל לסדר את הכל. הוא מתגלה כיעיל הרבה יותר מהרושם הראשוני שהוא יוצר עם גיבובי הקסם שלו.
לפתע אתם מבחינים בפוקימונים שונים שלא הבחינו בכם חונים שם והם יצאו ממחבואם. [IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/seedot.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/sentret.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/spearow.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/aipom.gif[/IMG]אתה מתרשם מהעובדה שאין להם הרבה במשותף אך עם זאת נראה כאילו הם חיו ביחד, הם חלקו שלל תפוחים שמצאו.
"הו, הנה פוקימון מעניין!" אמר איקון והצביע על איפום. "אותו למשל אני הייתי רוצה לתפוס, הוא קם והחל ללכת בעקבות האיפום שהבחין בו ומיד נדרך לקרב.
"מה איתך?" שאל אותך מרלין. "תפוס לך פוקימון, אתה בטוח לא צריך שאסביר לך איך לעשות את זה? זה קל! למען כנפי להבה!"[/COLOR][/FONT][COLOR=#ff0000]
[/COLOR][/QUOTE]
'איפום יכל להיות נחמד עבורי, תודה אירון' אגלגל את עיניי, "אין צורך. תודה" אומר למרלין.
אתקדם אל עבר הפוקימונים, "מה שלומכם?" אשאל אותם, אוציא גם את צ'ספין שייפגוש אותם.
אחפש עוד שני תפוחים, אחד אוכל ואחד אביא לצ'ספין.
-
[quote=the charmander;1492983][font=tahoma][color=#800000]
[/color][color=#ee82ee][b]ג'ואי -[/b]
אתה ממהר לצאת ולבדוק את המגירה, אך למורת רוחך היא היתה נעולה, כנראה ננעלת לבד כשסוגרים אותה, אתה רואה שאין לך זמן להתחיל לפרוץ אותה אז אתה מעיף מבט לעבר השקית השחורה בה היה ככל הנראה מעין חול רך וכהה במיוחד, אתה מריח אותו והוא מדיף ריח של שריפה. בנבירה קצת יותר לעומק עם היד שלך אתה מגלה מעין חתיכות שרופות של מתכת ואבנים מנופצות בתוך השקית, לא בכמות ניכרת למדי אך גם היו גבעולי דשא ירוק וטרי בתוך הערמה. האת עצמה ששכבה ליד השקית היתה רטובה לחלוטין, דבר שהעיד כי הכל נעשה ממש בשעה האחרונה. אתה ממהר לא להשאיר סימנים שהיית בחדר וממהר החוצה. בעודך בפרוזדור דירתו בחורה מקסימה למראה נכנסת לפרוזדור. יופיה שופע כשיערותיה המוחזקים במעין קשרים בצורת לבבות. היא עוצרת כשהיא רואה אותך ומביטה בך בחשד. "אתה אמור לדעת שאתה לא מורשה בפרוזדור הזה. מי אתה ומה לעזאזל אתה עושה כאן?"
[/color][/font][color=#ff0000]
[/color][/quote]
איך היא יודעת מה הדרגה שלי
--
״הלכתי לאיבוד״ אענה ״בסך הכל יצאתי מהחדר לשאוף אוויר אחרי שהשותפים שלי הסריחו אותו ומצאתי את עצמי כאן״
׳וככה אתה אמור את האמת בלי להגיד את האמת׳ אחשוב ׳nailed it׳
-
אלון -
אתה מתקרב לשאר הפוקימונים בזמן שקרב התרחש בין וימברר של איקון ואיפום. איפום משתמשת במתקפה מהירה וטימברר חוסם אותה עם הגזע שבידו ואז הוא תוקף בדחיפה, הוא משתמש בעץ לשם כך. הנזק הוא עצום...
צ׳ספין מתיישב ליד סידוט ומתכבד בתפוח. הוא פוער את פיו ולועס במלוא שיניים כשסידוט בוהק בצבע אדום לשבריר שניה אך לא נראה כאילו הוא מחווה את דעתו. כשאתה מתיישב ליד החבורה הספירו מתעופף משם וסנטרט מריח את האוויר בסקרנות. מנסה להריח סכנה.
ג׳ואי -
היא מעולם לא ראתה אותך בגילדה דאאא עוד לא קלטת מיהי?
-
"אתה צריך ממש להתאמץ ללכת לאיבוד כדי להגיע לפרוזדור הזה. לי יש הרגשה שאתה משוטט כדי לרחרח. תן לי לתת לך עצה קטנה. אין לך מה לרחרח בגילדה שלנו, אנחנו גילדה טובה ונחמדה וג׳ונתן הציל את חיי בעבר, הוא אדם זהב. אני שמעתי שלפני זמן מה הוא עשה דבר דומה לבחור בגילך שהסתבך עם גילדה אפילה. ג׳ונתן אינו אדם רע ואין מה לרחרח עליו. פשוט רד מזה. אני הולכת להעלים עין על מה שעשית עכשיו ומציעה לך ללכת חזרה למעונות שלך ולהתחיל מחדש." היא אומרת ומביטה על כפות ידיך שעדיין היה עליהם בוץ דבוק ומלוכלך עליהם. "פשוט תפסיק לרחרח."
-
[QUOTE=The Charmander;1492989].
ג׳ואי -
היא מעולם לא ראתה אותך בגילדה דאאא עוד לא קלטת מיהי?
-
"אתה צריך ממש להתאמץ ללכת לאיבוד כדי להגיע לפרוזדור הזה. לי יש הרגשה שאתה משוטט כדי לרחרח. תן לי לתת לך עצה קטנה. אין לך מה לרחרח בגילדה שלנו, אנחנו גילדה טובה ונחמדה וג׳ונתן הציל את חיי בעבר, הוא אדם זהב. אני שמעתי שלפני זמן מה הוא עשה דבר דומה לבחור בגילך שהסתבך עם גילדה אפילה. ג׳ונתן אינו אדם רע ואין מה לרחרח עליו. פשוט רד מזה. אני הולכת להעלים עין על מה שעשית עכשיו ומציעה לך ללכת חזרה למעונות שלך ולהתחיל מחדש." היא אומרת ומביטה על כפות ידיך שעדיין היה עליהם בוץ דבוק ומלוכלך עליהם. "פשוט תפסיק לרחרח."[/QUOTE]
״תחשבי מה שאת רוצה״ אענה ואצא מהמסדרון בעודי אומר ״אין לי מניע לשקר״
אלך לכיוון המהומה בסקרנות
-
[QUOTE=The Charmander;1492983][FONT=tahoma][COLOR=#800000][B]אביזי - [/B]
כפי שהסברתי לך קודם, יש לך את המפה עם נויגציה כדי להגיע ליעד. כרגע אתה נמצא ביער ואתה רואה במפה שעליך לשמור על השביל הימני ביותר כדי להגיע ליעדך. לונדון עצמה קצת מורכבת יותר אבל אתה תקבל על זה מידע כשתצא מהיער. גילוי נאות: יקח לך קצת זמן לצאת משם עם פיצ'ו בלבד, שכן היעד עמוס פוקימוני חרק.
-
על ידי שליחת נשיקה וריקוד קטן לבבות החלו להסתחרר סביב אינקאי והוא החל לרחף נמוך יותר, כאות לחולשתו. אך הוא לא מוותר ומעופף מעל פיצ'ו ומתחיל לנקר אותו בעוצמה. פיצ'ו מנסה לחמוק וברקים נשלחים לעבר אנקאיי שכבר הוחלש והנזק נראה כי מותיר עליו רושם הפעם. אנקאיי לא מוותר ושולח בעוצמה אדירה מה שנראה כמו פעימת אופל לעבר פיצ'ו המותש!
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"פיצ'ו, תנסה להסתתר מאחורי עץ!" אומר לו ואצביע על עץ סמוך. "לאחר מכן, תשתמש בנשיקה מתוקה!" אומר בתקווה שזה אולי קצת יחליש את אינקיי קצת.
-
[QUOTE=The Charmander;1492972][FONT=tahoma][COLOR=#008000][/COLOR]
[COLOR=#40E0D0][B]תומאס -
[/B]
נראה שזואי לא ייחסה חשיבות רבה לרגשותיך, היא יוצאת מחדרך בקולי קולות ואנדי מושך את כתפיו. "להערכתי אנחנו נאחר ללוח המשימות בגלל המשימות שזואי נותנת לנו. יש לי לעשות כלים ואשוואט וסקווירטל מתאמנים ועושים כושר, מפוקחים על ידי הטיירוג שלה." אתה ממהר להתארגן ויוצא לסלון שם אתה מבחין בתיק גדול מאורגן ומסודר למסע היומי. "קדימה חבבברים, אני רוצה לצאת בעוד עשר דקות אז תדחפו משהו לגרון, תבלעו ותעכלו וזה תוך כדי מסגרת הזמן." פולטת ונעלמת לחדר שלה לשים נעלים...[/COLOR][COLOR=#FF0000][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אני מעקם את פניי ואוכל משהו זריז "לא חשבתי שהיא תהיה כזאת קשוחה" אני ממלמל לעברו של אנדי "אין חייבים להיפרד ממנה... נמצא מישהי אחרת" אני לוחש לו כי אני לא רוצה שזואי או טיירוג ישמעו אותי.
אני מארגן תיק תק גם את כל הדברים שלי ויורד לחדר המשימות.
-
[QUOTE=The Charmander;1492989]אלון -
אתה מתקרב לשאר הפוקימונים בזמן שקרב התרחש בין וימברר של איקון ואיפום. איפום משתמשת במתקפה מהירה וטימברר חוסם אותה עם הגזע שבידו ואז הוא תוקף בדחיפה, הוא משתמש בעץ לשם כך. הנזק הוא עצום...
צ׳ספין מתיישב ליד סידוט ומתכבד בתפוח. הוא פוער את פיו ולועס במלוא שיניים כשסידוט בוהק בצבע אדום לשבריר שניה אך לא נראה כאילו הוא מחווה את דעתו. כשאתה מתיישב ליד החבורה הספירו מתעופף משם וסנטרט מריח את האוויר בסקרנות. מנסה להריח סכנה.
[/QUOTE]
"טוב בוא נתחפף מפה", אומר לאחר שהקרב בין איקון לאייפום נגמר.
ואמשיך ללכת, תוך כדי שאני קורא לצ'ספין לבוא ולשבת על כתפי סטייל פיקאצ'ו
-
[QUOTE]
טי. קיי -
לאחר שסיימת לסייר בדירה, אתה נכנס לחדרך הקטן יחד עם באגון ושניכם מחייכים באושר. החדר השה פשוט מושלם, הדירה מדהימה ומזג האויר הסוער בחוץ כלל לא הורגש. אתה מעט חושש על עצם אישיותם של חברי הצוות שלך, אתה מרגיש שספרינג מופנמת מאוד וצ׳יקו ההפך הגמור. מה שגורם לך להרגיש קצת באמצע. אתה מתקשה להירדם אז באגון בא לשכב על ידך במיטה עד ששניכם נרדמים מעייפות.
בוקר. אתה שומע נקישות על הדלת ואתה פותח אותה, זו היתה ספרינג, לבושה ומאורגנת. "אני מצטערת להעיר אותך אבל כבר השעה 9 וחצי. כולם כבר מן הסתם הלכו, אני פשוט לא רציתי להעיר אותך. צ׳יקו אמר שלרוב לוקחים משימות בשש וחצי והלכנו יחד לבחור משימה, משום שאתה ישנת. מה דעתך על המשימה שלקחנו? שם המשימה הוא בלגאן במטבח נראה לי."[/QUOTE]
"9 וחצי?? זה ממש לא רגיל לי, כנראה שהייתי ממש עייף." אומר בחצי פיהוק ואבקש קצת פרטיות על מנת להתארגן כמה שיותר מהר. לאחר שאסיים להתארגן ואוודא שאני מוכן והפוקדור של באגון איתי, אגש לסלון ואתנצל על ההתעוררות המאורחת, ואז אצא עם צ'יקו וספרינג לבצע את המשימה.
-
[QUOTE=The Charmander;1492972][FONT=tahoma][COLOR=#EE82EE][B]
[B][COLOR=#FF33CC]פטריק -[/COLOR][/B][COLOR=#FF33CC]
אתה ממהר להוציא את סטארלי ולקדם את פניו בברכה, הוא מביט בך בהערצה ונוקש באוזנך עם מקורו ברכות לאות חיבה. הוא מתעופף ומתיישב על אחד מעמודי המיטה שלך, שם את ראשו תחת כנפו השמאלית ונרדם. אתה ממהר לעשות כמותו ולהירדם. לפתע אתה פוקח עיניים, אתה מזהה כי הגיע הבוקר ומאמת זאת על ידי הצצה בשעונך. אתה מבחין בהודעה בשעון אך לא מייחס לה חשיבות רבה וממהר להתלבש ולצאת מהחדר. אתה מריח ריח טוב של בישול ומבחין מיד כי הדירה מבריקה מנקיון. לולה החזיקה מקל של מטאטא בידה ופלורמס הקפיצה דבר מה על המחבת. צלחות שלושה חיכו על השולחן במרכז הדירה וכוס מיץ תפוזים סחוט טבעי עם קרח המתינה לצד הצלחת. "הו קמת פטריק, בוא חשבתה שתרצה לאכולת, אז הנה האכילה!" היא אומרת בסיפוק רב ומוזגת לצלחת שלך ביצים מטוגנות עם לחם מטובל ובייקון. יש גם נקניקיות בסיר נוסף, כיאה לארוחת בוקר מסורתית במחוז יוקאיי. "חשבני שתאהב." אמרה עם זרזיף חיוך גאה על פניה. "מה דעתך?" אתה מכניס חתיכה לפה ומדובר בארוחת בוקר הכי טעימה שהכנסת לפיך בחיים שלך.[/COLOR]
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אוףף עכשיו בא לי ארוחה כזאת חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"זאת" אומר ואדחוף עוד חתיכה לפה, "הארוחה הכי טובה שאכלתי אי-פעם! את מבשלת פשוט מדהים, פלורנס!" אומר לה. "ולולה, תודה שניקית את המקום פה, זה לא ברור מאליו". 'יופי, יצאתי האידיוט המושלם: אני ישנתי עד מאוחד בזמן שהן ניקו את הבית והכינו אוכל'. "אני מצטער שלא קמתי ועזרתי לכן. אם יש דרך שבה אני אוכל לעזור, רק תגידו לי". אומר להן. "ובנימה אחרת, אחרי שנסיים את מה שתרצו שאעשה, תרצו שנלך לחפש משימה לביצוע היום?". 'אני כבר רוצה לדעת מה המשימות הללו לבחירה' אחשוב. בינתיים אבדוק את ההודעה בשעון.
-
[QUOTE=The Charmander;1492983][FONT=tahoma][COLOR=#008000][B]
[/COLOR][/FONT][COLOR=#ff0000][FONT=tahoma][B]טיילר - [/B]
מערבולת הרוח הקפואה בוהקת באור כסוף ומנצנץ. ולאחר פקודתך הבוץ הכבד פשוט קפא בתוך מערבולת הרוח הכסופה. מה שקרה זה שגבישי קרח נוצצים ממולאים בבוץ חום כהה נוצרו באוויר. גיבל יצר מעין כדור אש מלווה בברקים שחורים ושלח אותם לעבר הגבישים שהתפוצצו על מיאו המעולף. הקרב נגמר באופן מרשים מאוד והצוות מחא לך כפיים.
"אתה באמת לוחם חזק מאוד." אומרת לך המאמנת. "שמי לולה אגב, אני שמחה שהתחלנו את הנסיון שלנו בגילדה בתור יריבים, אני מבטיחה שאני אביס אותך יום אחד. אגב אני רוצה לשלם לך מכיסי חמשים לירות על כל העבודה המדהימה שלך." אתם לוחצים ידיים ואתה רואה את סטיב מחייך לעברך בחיוך מדהים. אפילו מייקל הנהן בראשו. "הצוות החזק ביותר הוא ממלמל ונכנס לתוך בית הגילדה.[/FONT]
[/COLOR][/QUOTE]
"אכן צוות חזק נהיה" אני אומר בגאווה, מנפח את החזה שלי וצועד לעבר גיבל "עשית עבודה נפלאה" אני מחזק אותו. אני מחזיר את גיבל חזרה לתוך הפוקדור וממהר להיכנס לתוך בית הגילדה.
-
[FONT=tahoma][COLOR=#ee82ee][B]ג׳ואי -[/B]
היא מביטה בך במבט חושד על להיעלמותך מעיניה. מותירה בך רגש לא ברור. אתה ממהר לעבר המהומה ומגלה שזה קורה ממש במעונות של הדרגה שלך, פרוזדור ליד החדר שלך. להפתעתך אתה רואה את כריס עומד מתנשף, מדמם מפיו ועינו נפוכה בעוד הבחור שהתגרה בך אמש עמד מנגד, אוחז את זרועו הכואבת ושריטה עמוקה על גרונו. בניהם שכבו לילפאפ [/COLOR][/FONT][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/lillipup.gif[/IMG][FONT=tahoma][COLOR=#ee82ee]וגומי [/COLOR][/FONT][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/goomy.gif[/IMG][FONT=tahoma][COLOR=#ee82ee] מעולפים ושברי קרח בכל עבר. ג׳ונתן מסתובב, לאחר שהכניס את הפוקימון שלו שכנראה קטע את המסיבה. "אם בא לכם לריב תעשו את זה בחוץ, ולעולם אל תרימו ידיים אחד על השני. זה סימן לפחדנות שאינה מייצגת את הגילדה."
הוא המשיך לצעוד מבלי להסתובב אליהם. אחר כך הביט בך במבט עמוק ואז חייך. "שיהיה לכולם בוקר טוב ובהצלחה במשימה הראשונה שלכם."
"מה קרה פה?" וואייט שאל, נראה שהוא הגיע לאחר כל המהומה ודפני עזבה מבלי לענות. היא הביטה בכולם במבט חמור סבר והסתלקה לה.
"צוות פיקאצ׳ו, אתם על הכוונת שלי. ראו הוזהרתם. אני אמעך אתכם כמו ווידל." קרא הבחור בעל השיער הכחול והחזיר את גומי לפוקדור שלו.
"סתם רברבן." אמר כריס וניגב שוב את פיו המדמם. "התחיל איתי סתם."[/COLOR]
[COLOR=#800000]
[B]אביזי -
[/B]
אינקאיי חוטף לב נוסף שמחליש את ההתקפה שלו והוא נעצר ליד העץ. [בכוונה הפכתי בין סדר הפקודות]
פיצ׳ו מחליט לפרוס ידיים לצדדים ובוהק באור צהוב. ברקים חזקים יוצאים מלחייו ואז הוא מזנק קדימה ומכה באינקיי שוב בהלם חשמלי שהפעם משפיע מאוד ואינקיי ממניך עוף. אינקיי שולח פעימת אופל נוספת לעבר פיצ׳ו...[/COLOR]
[COLOR=#0099cc][B]תומאס -[/B]
אתם מסיימים להתארגן ויורדים לעבר השלט של המשימות. אתה מבחין בלוח גדול ורחב ידיים וחברים לדרגה שלך מביטים בו בדיוק כמוך. בשונה לאתמול בערב חלק מהמשימות נצבעו באדום.
"אני חושבת שנלך על המשימה..." התחילה זואי לדבר תוך כדי שהיא מתלבטת...
[/COLOR]
[COLOR=#008000][B]אלון -
[/B]
צ׳ספין ממהר לשבת על כתפיך ואתה רואה שאייפום בדיוק נלכד. הוא מתנשף ומחזיר את וימברר לפוקדור ומרלין קם ממקומו. אתם מתקדמים מעט ואתה מבחין בקבומה די גדולה של [/COLOR][/FONT][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/chatot.gif[/IMG][FONT=tahoma][COLOR=#008000]ששרים לעצמם שיר ככל הנראה. הם לא הבחינו בכם כלל. בנתיים אתה רואה שקיבלת הודעה בשעון החכם שלך...
[/COLOR]
[B]
[COLOR=#daa520]טי קיי -
[/COLOR][/B][COLOR=#daa520]
"זה באמת בסדר גמור." אומרת ספרינג ומספרת לך בהתרגשות דבר נוסף. "הצלחתי לדבר עם חברה שלי אתמול בלילה והיא היתה ממש שמחה למוע שהתמקמתי טוב בגילדה. אני מרגישה שהולך להיות לנו יום נהדר!" אתה נדהם מאיך שהיא במצב רוח כל כך טוב משיחה אחת קטנה מחברה שלה מהעבר. אתה יורד במדרגות יחד עם צ׳יקו וספרינג ואתם יוצאים יחד לעבר לונדון. "אני מציע שנצא ברגל ונחצה את הייר אמיגוס." אומר לכם צ׳יקו "זו גם הזדמנות טובה לתפוס פוקימונים האמת, משהו שאתם בהחלט צריכים למשימות שלכם."
אתם יוצאים לעבר היער וסומכים על צ׳יקו שמכיר את הדרך ללונדון. לאחר כמה שעות הליכה ביער אתם שומעים רישרוש מלחיץ מעט ולפתע קבוצה של פוקימונים מפתיעה אתכם.[/COLOR]
[/FONT][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/swirlix.gif[/IMG][FONT=tahoma]
[COLOR=#ff8c00][B]פטריק -[/B]
בייקון לא כשרררר [/COLOR][/FONT]:O[FONT=tahoma][COLOR=#ff8c00]
-
הן מודות לך על המחווה. "זה פה בסדר! אני מלובש ויוצאת איתכם לבחור משימה. אתה בודק את השעון שלך ורואה שזו פרסומת למשקפי שמש אופנתיים. לא משהו קריטי לעכשיו אבל הם אמורים להיות עמידים לכל דבר כמעט. אתם מארגנים ונועלים את הדירה יחד ויוצאים לעבר הקומה התחתונה שם היה לוח המשימות. "אני ממש לא יודע מה בא לי..." אומרת פלורנס. לולה מביטה בך ומהר מפנה את הראש וסומק עולה על לחייה.
[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][B]טיילר -[/B]
אתם נכמסים לבית הגילדה ואתה רואה את מייקל מביט בלוח המשימות. "אני לא רוצה לחכות לבוקר והדירה בכלל לא מעניינת אותי." הוא אומר. "מה דעתכם פשוט נצא למשימה כבר עכשיו בלילה?"[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE]טי קיי -
"זה באמת בסדר גמור." אומרת ספרינג ומספרת לך בהתרגשות דבר נוסף. "הצלחתי לדבר עם חברה שלי אתמול בלילה והיא היתה ממש שמחה למוע שהתמקמתי טוב בגילדה. אני מרגישה שהולך להיות לנו יום נהדר!" אתה נדהם מאיך שהיא במצב רוח כל כך טוב משיחה אחת קטנה מחברה שלה מהעבר. אתה יורד במדרגות יחד עם צ׳יקו וספרינג ואתם יוצאים יחד לעבר לונדון. "אני מציע שנצא ברגל ונחצה את הייר אמיגוס." אומר לכם צ׳יקו "זו גם הזדמנות טובה לתפוס פוקימונים האמת, משהו שאתם בהחלט צריכים למשימות שלכם."
אתם יוצאים לעבר היער וסומכים על צ׳יקו שמכיר את הדרך ללונדון. לאחר כמה שעות הליכה ביער אתם שומעים רישרוש מלחיץ מעט ולפתע קבוצה של פוקימונים מפתיעה אתכם.[/QUOTE]
"מה.. זה.. אמור להיות..." אומר ואשתדל שלא לצחוק. "זה פוקימון? בחיים לא שמעתי עליו." אומר לצ'יקו וספרינג. "אתם רוצים לתפוס אחד מאלו או שנמשיך? אני לא מעוניין בפוקימון כזה."
-
[QUOTE=The Charmander;1493208][FONT=tahoma][COLOR=#ee82ee][B]ג׳ואי -[/B]
היא מביטה בך במבט חושד על להיעלמותך מעיניה. מותירה בך רגש לא ברור. אתה ממהר לעבר המהומה ומגלה שזה קורה ממש במעונות של הדרגה שלך, פרוזדור ליד החדר שלך. להפתעתך אתה רואה את כריס עומד מתנשף, מדמם מפיו ועינו נפוכה בעוד הבחור שהתגרה בך אמש עמד מנגד, אוחז את זרועו הכואבת ושריטה עמוקה על גרונו. בניהם שכבו לילפאפ [/COLOR][/FONT][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/lillipup.gif[/IMG][FONT=tahoma][COLOR=#ee82ee]וגומי [/COLOR][/FONT][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/goomy.gif[/IMG][FONT=tahoma][COLOR=#ee82ee] מעולפים ושברי קרח בכל עבר. ג׳ונתן מסתובב, לאחר שהכניס את הפוקימון שלו שכנראה קטע את המסיבה. "אם בא לכם לריב תעשו את זה בחוץ, ולעולם אל תרימו ידיים אחד על השני. זה סימן לפחדנות שאינה מייצגת את הגילדה."
הוא המשיך לצעוד מבלי להסתובב אליהם. אחר כך הביט בך במבט עמוק ואז חייך. "שיהיה לכולם בוקר טוב ובהצלחה במשימה הראשונה שלכם."
"מה קרה פה?" וואייט שאל, נראה שהוא הגיע לאחר כל המהומה ודפני עזבה מבלי לענות. היא הביטה בכולם במבט חמור סבר והסתלקה לה.
"צוות פיקאצ׳ו, אתם על הכוונת שלי. ראו הוזהרתם. אני אמעך אתכם כמו ווידל." קרא הבחור בעל השיער הכחול והחזיר את גומי לפוקדור שלו.
"סתם רברבן." אמר כריס וניגב שוב את פיו המדמם. "התחיל איתי סתם."[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
״מילים גדולות לבן אדם שלא שווה כלום״ אענה לבחור שדחף אותי
״אז מה עושים?״ אשאל את חברי הצוות המסריחים שלי
-
[COLOR="#DDA0DD"][COLOR="#DAA520"][B]טי קיי -[/B]
תעדכן בבקשה בפרטי שלי ספריט של הדמות שלך. לא אכפת לי שבדף רשומים זה ישאר כך אבל בדפע הצוות אני רוצה שיהיה לך ספריט בבקשה.
-
ספרינג שולפת פוקדור וזורקת על אחד מהם אך הוא נוגח בו חזרה לכיוונה. "אצ׳וצ׳ה את צריכה להחליש אותו קודם מי אמיחה." מכריז צ׳יקו. היא מחליטה לתפוס את הפוקימון הזה ומתחילה קרב. בנתיים בעודך צופה בהם פלאצ׳לינג קטן מתקרב אליך בזהירות ומחטט לך בתיק בסקרנות.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR="#800080"][COLOR="#DDA0DD"]
[I][B]ג׳ואי -[/B][/I]
אתה כזה כבד. אלון צדק לגביך. חח
How could you be so heartless?!
-
כריס נרגע לאחר זמן מה שהוא היה צריך להתאושש. אתה מבחין בידיו הרועדות והוא מביט לעברך וקורץ. כשוואייט לא שומע הוא לוחש לך. "אני מקווה שהסתלקת משם בזמן."
אתם יורדים ללמטה אחרי שוואייט הביא את התיק הגדול שהוא הכין מאתמול בלילה ומביטים בלוח המשימות הגדול. "אז איזה משימה בא לכם?" שואל וואייט ומביט בציפורניו.[/COLOR][/COLOR]
-
[QUOTE]טיילר -
אתם נכמסים לבית הגילדה ואתה רואה את מייקל מביט בלוח המשימות. "אני לא רוצה לחכות לבוקר והדירה בכלל לא מעניינת אותי." הוא אומר. "מה דעתכם פשוט נצא למשימה כבר עכשיו בלילה?"[/QUOTE]
"נשמע לי רעיון מצוין" אני פונה ואומר למייקל בחדות בעוד על פני רואים חצי חיוך שמסמל התרגשות קלה לקראת הבאות. אני צועד צעד קל לעבר מייקל היכן שנמצא לוח המשימות ומסתכל ומעיין בלוח, קורא קצת מה המשימה
-
[QUOTE]טי קיי -
תעדכן בבקשה בפרטי שלי ספריט של הדמות שלך. לא אכפת לי שבדף רשומים זה ישאר כך אבל בדפע הצוות אני רוצה שיהיה לך ספריט בבקשה.
-
ספרינג שולפת פוקדור וזורקת על אחד מהם אך הוא נוגח בו חזרה לכיוונה. "אצ׳וצ׳ה את צריכה להחליש אותו קודם מי אמיחה." מכריז צ׳יקו. היא מחליטה לתפוס את הפוקימון הזה ומתחילה קרב. בנתיים בעודך צופה בהם פלאצ׳לינג קטן מתקרב אליך בזהירות ומחטט לך בתיק בסקרנות.[/QUOTE]
*שלחתי בפרטי. אתה מוזמן להחליף גם בדף רשומים אם מתאים לך.
-----------------------------------------------------
"היי, חבר קטן." אומר לפלאצ'לינג ואבחן אותו בזהירות. "אתה סקרן? או סתם רעב?" אשאל אותו ואושיט לו בעדינות מאספקת המזון שלי. "הנה לך." אומר לו בעדינות ואסמן לו להתקרב אליי. "אתה נראה כמו פוקימון חזק. תקשיב, אני, ביחד עם שני חברי הצוות שלי, משתייכים לגילדה, ואנחנו מחפשים פוקימונים חדשים לצרף לצוות שלנו. מה דעתך, אתה רוצה להצטרף אליי?"
-
[QUOTE=The Charmander;1493222]
[COLOR=#800080][COLOR=#DDA0DD]
[I][B]ג׳ואי -[/B][/I]
אתה כזה כבד. אלון צדק לגביך. חח
How could you be so heartless?!
-
כריס נרגע לאחר זמן מה שהוא היה צריך להתאושש. אתה מבחין בידיו הרועדות והוא מביט לעברך וקורץ. כשוואייט לא שומע הוא לוחש לך. "אני מקווה שהסתלקת משם בזמן."
אתם יורדים ללמטה אחרי שוואייט הביא את התיק הגדול שהוא הכין מאתמול בלילה ומביטים בלוח המשימות הגדול. "אז איזה משימה בא לכם?" שואל וואייט ומביט בציפורניו.[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
אין לי מושג אני לא זוכר מה הגבתי
אני לא בבית ושתיתי קצת חחח
אלון סתם אומר
---
״על מה אתה מדבר?״ אעמיד פני תמים
״בואו נלך על הדבר הזה עם אגסקיוטור״ אגיד
-
[QUOTE=The Charmander;1493208][FONT=tahoma]
[COLOR=#008000][B]אלון -
[/B]
צ׳ספין ממהר לשבת על כתפיך ואתה רואה שאייפום בדיוק נלכד. הוא מתנשף ומחזיר את וימברר לפוקדור ומרלין קם ממקומו. אתם מתקדמים מעט ואתה מבחין בקבומה די גדולה של [/COLOR][/FONT][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/chatot.gif[/IMG][FONT=tahoma][COLOR=#008000]ששרים לעצמם שיר ככל הנראה. הם לא הבחינו בכם כלל. בנתיים אתה רואה שקיבלת הודעה בשעון החכם שלך...
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אוי נו לא יכולת להכניס בתגובה גם את ההודעה? הרי ברור שארצה לקרוא.. /:
--
אקרא את ההודעה. 'מעניין מה זה', אחשוב.
-
[QUOTE=The Charmander;1493208][FONT=tahoma][COLOR=#800000][B]אביזי -
[/B]
אינקאיי חוטף לב נוסף שמחליש את ההתקפה שלו והוא נעצר ליד העץ. [בכוונה הפכתי בין סדר הפקודות]
פיצ׳ו מחליט לפרוס ידיים לצדדים ובוהק באור צהוב. ברקים חזקים יוצאים מלחייו ואז הוא מזנק קדימה ומכה באינקיי שוב בהלם חשמלי שהפעם משפיע מאוד ואינקיי ממניך עוף. אינקיי שולח פעימת אופל נוספת לעבר פיצ׳ו...[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
'הוא נראה כבר די עייף, אבל אני לא חושב שהוא מספיק עייף כדי שאני אתפוס אותו. מצד שני פיצ'ו נראה היה ממקודם ממש עייף...' אני אהרהר במצב הקרב, 'טוב קודם כל הכי חשוב לא להיפגע.' "פיצ'ו, מהר, תנסה להסתתר שוב מאחורי אחד העצים. אם לאחר מכן אתה רואה שזה בטוח, תתקוף שוב בהלם חשמלי."
-
[B]טיילר -[/B]
אתה מביט בלוח המשימות ומסתכל לראות איזו משימה כדאי לך לקחת. אתה רואה שמייקל רוצה לדעת מה דעתך. [כדי לבחור משימה עליך להסתכל בעמוד הראשי. שם יש את לוח המשימות. משם תבחר משימה מהמשימות הירוקות שנשארו...]
[B]טי קיי -[/B]
הוא מתנער ממך, מפיל את האוכל שהבאת לו על הרצפה מבהלה. הוא מסתחרר באויר וכנפיו בוהקים באש, מה שמגביר מעט את המהירות שלו. נראה כאילו הוא מוכן להילחם בך.
[B]ג׳ואי -[/B]
במידה ולא הבנת כריס עשה את זה למענך. ואתה התעלמת מזה לחלוטין!
-
"אני יודע שהיית בחדר של ג׳ונתן. אני גם יודע לפי ההודעה שהוא שלח לי מוקדם יותר שהוא עדיין שם גם כן. אין לי שמץ מה עשית שם אבל הייתי חייב לגכום לו לצאת מהחדר." אמר כריס וקרץ לך. "מבין, אני קצת מתעסק במחשבים וחולה על גאדג׳טים."
וואייט לא שמע אתכם כלל והוא הקשיב רקלהצעדה של האגזקיוטור. "אני מסכים לא ממש אכפת לי אז בואו נצא לדרך. רק ש, זה בעיר נורוויץ׳, איך נגיע לשם בדיוק? זה די רחוק."
[B]אלון -[/B]
סורי, הייתי כבר שפוך כשהגעתי להמשך שלך... חח
-
אתה פותח את ההודעה ורואה שמישהו מאתגר אותך לקרב פוקימונים.
"זה די שכיח." אומר לך מרלין "במחוז שלנו מאמנים יכולים לזהות את מיקומך על ידי השעון החכם וכך הם מאתגרים אותך לקרב. אתה לא חייב לקרח את האתגר, אבל זה לרוב כסף טוב."
איקון מביט בך ומסתכל בשעון שלו. הוא עמד ליד אבן גדולה וחלקה מה שךרוב מצוי ליד נחלי מים. "היי זה לא הוגן! למה אף אחד לא מאתגר אותי?!" הוא שבר את המקל שהחזיק ביד והלך לעבר הצאטוטים. "מישהו רוצה לתפוס אחד?"
[B]אביזי -[/B]
קדימה אביזי... קצת מתמטיקה לא תזיק פה.
-
פיצ׳ו בורח מאחורי העץ שוב ומצליח לחמוק.אז הוא תוקף בהלם חשמלי שפוגע. אך המתקפה עצמה לא מספיק חזקה כדי להתיש אותו!
"קדימה אביזי, השתמש כבר במתקפה אחרת! משהו אחר חייב לעבוד!" קורא שון.נראה לפתע ניצוץ בעיניו השחורות. משהו מרגש אותו בקרב הזה.
-
[QUOTE=The Charmander;1493232][B]אביזי -[/B]
קדימה אביזי... קצת מתמטיקה לא תזיק פה.
-
פיצ׳ו בורח מאחורי העץ שוב ומצליח לחמוק.אז הוא תוקף בהלם חשמלי שפוגע. אך המתקפה עצמה לא מספיק חזקה כדי להתיש אותו!
"קדימה אביזי, השתמש כבר במתקפה אחרת! משהו אחר חייב לעבוד!" קורא שון.נראה לפתע ניצוץ בעיניו השחורות. משהו מרגש אותו בקרב הזה.[/QUOTE]
אה, כמובן, מתמטיקה.
"קדימה פיצ'ו, תשתמש במשפט ון קמפן כדי לחשב את החבורה היסודית של אינקיי, כדי להוכיח שהוא שקול הומוטופית לנקודה! ואז אתה באמת מפסיד לנקודה?? איזה לוזר."
--
"פיצ'ו, תתכנן תכניות זדוניות! לאחר מכן נסה שוב את ההלם החשמלי!" אומר אחרי שאזכר שפיצ'ו גם יודע גם את זה. "תודה על הרמז!" אומר לשון.
-
[QUOTE]טי קיי -
הוא מתנער ממך, מפיל את האוכל שהבאת לו על הרצפה מבהלה. הוא מסתחרר באויר וכנפיו בוהקים באש, מה שמגביר מעט את המהירות שלו. נראה כאילו הוא מוכן להילחם בך.[/QUOTE]
"היי!" אקרא בהפתעה למראה הפעולות של פלאצ'לינג. "לא התכוונתי שנעשה את זה כך, אבל אם זה מה שאתה רוצה... באגון, צא!" אקרא ואוציא את באגון מהפוקדור. "פלאצ'לינג הוא פוקימון מסוג אש, אז הגחלת לא אמורה לעשות לו נזק משמעותי... באגון, תשתמש בזעם על פלאצ'לינג ואז בנגיחת ראש!"
-
[QUOTE=The Charmander;1493232]
[B]ג׳ואי -[/B]
במידה ולא הבנת כריס עשה את זה למענך. ואתה התעלמת מזה לחלוטין!
-
"אני יודע שהיית בחדר של ג׳ונתן. אני גם יודע לפי ההודעה שהוא שלח לי מוקדם יותר שהוא עדיין שם גם כן. אין לי שמץ מה עשית שם אבל הייתי חייב לגכום לו לצאת מהחדר." אמר כריס וקרץ לך. "מבין, אני קצת מתעסק במחשבים וחולה על גאדג׳טים."
וואייט לא שמע אתכם כלל והוא הקשיב רקלהצעדה של האגזקיוטור. "אני מסכים לא ממש אכפת לי אז בואו נצא לדרך. ר.[/QUOTE]
אופס
בטעות מחקתי את הסוף של ההמשך ולקח לי 5 דקות להצליח למחוק את האחרים באייפון אז מצטער
--
״מה.. איך?..״ אגמגם ואנסה להזכר אם היו מצלמות בחדר או במסדרון שהוא היה יכול לפרוץ
״אין להם כלי רכב שאפשר להשאיל?״
-
[QUOTE]טיילר -
אתה מביט בלוח המשימות ומסתכל לראות איזו משימה כדאי לך לקחת. אתה רואה שמייקל רוצה לדעת מה דעתך. [כדי לבחור משימה עליך להסתכל בעמוד הראשי. שם יש את לוח המשימות. משם תבחר משימה מהמשימות הירוקות שנשארו...]
[/QUOTE]
"מייקל, אני חושב שאנחנו צריכים לעשות את המשימה: "תעלומת קנגסקן". תוך כדי שאני מהנהן בראשי "אני חושב שבהחלט צריכים אותנו שם"
-
[QUOTE=The Charmander;1493208][FONT=tahoma]
[COLOR=#0099cc][B]תומאס -[/B]
אתם מסיימים להתארגן ויורדים לעבר השלט של המשימות. אתה מבחין בלוח גדול ורחב ידיים וחברים לדרגה שלך מביטים בו בדיוק כמוך. בשונה לאתמול בערב חלק מהמשימות נצבעו באדום.
"אני חושבת שנלך על המשימה..." התחילה זואי לדבר תוך כדי שהיא מתלבטת...[/COLOR][/FONT][FONT=tahoma][COLOR=#ff0000][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"אני חושב שכדאי שנלך על משימה מס' 10" אני קוטע את זואי ומצביע לעבר המשימה.
אני מקריא להם את מה שרשום שם:
[QUOTE][FONT=tahoma][COLOR=#00ff00]שם המשימה: תעלומת קנגסקן
שם הפונה: רייס וויליאם
סוג: חקירה
דרישות: אין. רק ראש פתוח.
תיאור המשימה: אני אומנם גר ליד חוות טאורוסים אבל מלבדם ישנם פוקימונים רבים אחרים. בין היתר גם קנגסקנים. אחד הקנגסקנים לחוצה מאוד כי היא לא מוצאת את הבן שלה כבר יומיים! עיזרו לנו לחפש אותו! אנחנו כבר מתחילים לחשוד שמישהו גנב אותו או מה רק שזה קצת קשה להאמין, שכן כולם פה כמו משפחה!
מיקום: חוות הטארוסים של סם, העיר נורוויץ׳, ליד הפאב הגדול ׳המקום שלו׳.
סכום התמלוג: £600[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"אני מכיר את חוות הטאורוסים. אני חושב שאוכל לנצל זאת לטובתנו" אני מוסיף "אז מה אתם אומרים?" אני שואל אותה