[B]פרק 42
[/B]אחלה דו קו קרב ופרק טוב.
מעניין יוחי ואחותו החליפו חפיסות. והנה Buster Blader מופיע !
Printable View
[B]פרק 42
[/B]אחלה דו קו קרב ופרק טוב.
מעניין יוחי ואחותו החליפו חפיסות. והנה Buster Blader מופיע !
אוקיי נראה שהם התבלבלו בחפיסות ויגלו את זה רק בזמן הדו קרב. אה, תנועה מעל מהירות האור. אוקיי, זה הסוג הזה של מד"ב. הם פשוט יוצאים החוצה לכוכב אחר בלי שום אמצעי מיגון, אמין. הבן אדם הזה אוכל אבנים... כמובן שכל החייזרים יודעים על rush duel.. ההערה על client כנראה חשובה. זה כנראה יוגה. אכן, החליפו בחפיסות, וכמובן שיוחי ימשיך לשחק עם החפיסה של יואמו. יוחי אומר דברים מוזרים ויואמו בלבד יודעת למה הוא באמת מתכוון. Buster blader??? הולי שיט. אה כן, נכון, הכוח שלו קלפי דרקון. כבר שכחתי. אבל הולי שיט. אני אוהב את זה שיוחי מאוד מחפף ב summon chants ובשמות של ההתקפות של הקלפים של יואמו. כמה מפלצות יש ליוחי בחפיסה!! מתי יהיה לו קסם או מלכודת בראש החפיסה?? יוחי הגיע ל-200 חיים אז עכשיו הוא ינצח. אה אוקיי אז יוחי החליף את החפיסה כשהוא הפסיד לקאפא לפני תחילת הסדרה! זה מעניין. האם אנחנו עומדים לראות התקפה של חמש ספרות לראשונה מזה הרבה הרבה זמן??? כן, הגענו ל-5 ספרות!!! אוקיי זה היה תור מגניב, 3300 חיים ירדו מאפקטים. אוקיי זה יצא קצת אפל אבל לא רע.
סך הכל פרק לא רע.
[spoiler]
משהו לא ברור עם רנרן.
[/spoiler]
שאלה שמעניינת אותי ואולי לא ממש קשורה לנושא כי אני יודע ש rush duel הוא בגדול משחק שונה לגמרי במהות שלו למשחק המקורי של יוגיהו ואני מניח שזה נכון גם באנימה, אבל באחד הפרקים בסדרה הזו או באחת מהקודמות היה דו קרב עם הארקטפים של suship או melffy ? סתם מעניין אותי כי הם ארקטפיים חמודים כאלה ואני יודע שבתוך הקהילה של יוגיהו הרבה אהבו אותם למרות שהם די חלשים ואף פעם לא היו ממש שיחיקים במטא .
from the top of my head אני לא זוכר קלפים עם שמות שמזכירים את זה, אבל אני לא יכול לומר באופן נחרץ שזה לא קרה.
[quote=מונקי;1514764]שאלה שמעניינת אותי ואולי לא ממש קשורה לנושא כי אני יודע ש rush duel הוא בגדול משחק שונה לגמרי במהות שלו למשחק המקורי של יוגיהו ואני מניח שזה נכון גם באנימה, אבל באחד הפרקים בסדרה הזו או באחת מהקודמות היה דו קרב עם הארקטפים של suship או melffy ? סתם מעניין אותי כי הם ארקטפיים חמודים כאלה ואני יודע שבתוך הקהילה של יוגיהו הרבה אהבו אותם למרות שהם די חלשים ואף פעם לא היו ממש שיחיקים במטא .[/quote]
בספק שהם הופיעו, זה לא קלפים של rush duel אלה קלפים של ההסגנון הרגיל.
קלפים בסנגון רגיל לא מוצגים באנימה.
כאילו, בפני עצמו, זה שאלו לא קלפים מעידן הrush duel לא אומר שהם לא יופיעו, כי קלפים ישנים מופיעים מדי פעם בעידן של rush duels, או כמו שהם, או שה arch type מופיע אבל עם איזשהו עיוות. (למשל הקלפים של hope אצל הזאתי עם הבייסבול מסבנס, כל הקלפים האיקוניים מduel monsters, כולל buster blader מהפרק האחרון..) אז יכול להיות שקלפים שמבוססים על הarchtype הזה יופיעו מתישהו, אבל עד כמה שאני זוכר, זה לא קרה.
[b]פרק 43[/b]
מה לעזאזל קורה פה. למה יש פה סבתא רובוטית. אה נכון זה פרק על רנרן. אוקיי זה פתיח די מוזר לפרק. זוויג'ו... אוקיי הרבה דברים קורים פה. מכתב על קלטת והזמנה לדו קרב מזכיר לי את פרק 2 של dm... אוקיי ועכשיו רנרן לא פוחדת מדברים לא חמודים..? מלאך טוב ומלאך רע מסביב לרנרן... זוויג'ו הקפיא את עצמו בתוך חולצה, כמו יודיאס קודם.. ודינואה החייתה אותו.. נראה שיש תחרות של מי יותר נאמן לזוויג'ו בקרב התומכים שלו... חה, רנרן עבדה עליו. יפה מאוד. יש לו חפיסה של בני אדם יפים. איזה גימיק מוזר. המפלצת שהוא זימן מזכירה בשיער ובחליפה את יוגה... מעניין אם יש קשר. עם זה רנרן יורדת ל-600 חיים. האם זה מספיק נמוך כדי שהיא תנצח? ה earthdamar נותן לה עזרה? הקלף שמאנאבו שלח לה הוא כמובן fusion? צפוי. זה אמור להספיק כדי לנצח, אבל מה הearthdamar עושה שם...? Wtf? לא קרה כלום? אוקיי מה זה הסוף הזה.
אוקיי זה היה פרק מעניין! גם עיסוק בדמויות משניות, וגם התקדמות מעניינת בעלילה. אהבתי.
בפרק הבא:
[spoiler]
ה hencemen של זוויג'ו עושים משהו ומתקיפים את אנשי מוטסובה?
[/spoiler]
נחמד סוף סוף היא נצחה בדו קרב.
[B]פרק 44[/B]
והנה כמעט הגענו לגאלקסיה של יודיאס עם סטייה קלה.
נחמד להכיר על עוד חייזרים חדשים.
כמובן שיודיאס יציע למנהיג לערוך דו קרב. בטח גם לו זוויסו סיפר מה זה "דו קרב".
אז כן, רנרן נשלטת על ידי earthdamar או משהו, לכאורה. מה לעזאזל רנרן עשתה?? אוקיי הם הגיעו למקום הקצת לא נכון. המון אנשים רצים עם dousing sticks בחיפוש אחר יודיאס, נהדר. אוף גוהא יונה עדיין מעצבנת.אה כן תשכנע את כל העיר שזאת תכנית טלויזיה, זה יעבוד. כן, הודעה מוקלטת, ותחפושת, זה היה ברור. לגרום לניאנדסטר להתחפש ליודיאס זה... קצת טיפשי. אני לא מאמין שהם הצליחו בקלות כל כך לעלות על התרמית הברורה הזאת! יונה ורוביאן יחזיקו את ההמון.. איכשהו. כוח כיבוש עוין מגלה שכל הכוכב מתנגד לו. סוף סוף בוצ'י עשה את הקטע שלו. הבעיות בקנה מידה פה גורמת לי לגחך. ומכובן שגם למפקד של הספינה של דודי דוכס יש טיק לשוני משלו, ושלו די מעצבן.
פרק... בסדר.
בפרק הבא:
[spoiler]
יודיאס נגד דודי נישו.
[/spoiler]
[B]פרק 45[/B]
אז מסתבר ש RUSH DUELS הגיעו לוולגיר עוד בלי יודיאס. היי גם אצל דודי נישו החללית הופכת לדיסק דו קרב. פנסי. dochi-ni-shiyo זה מאוד דומה לשם שלו DUDI NISHAW. לא צירוף מקרים, אני בטוח. וזה טיק מאוד מעצבן. זה מתחיל ממש מעצבן. אה זה לא סתם געג, הם באמת שינו את המראה שלהם... כן, הגימיק שלו ממש מעצבן. לול ARCAN'T MAK A DECISION FORCE. וריאציה על הקלפים של סרטוריוס מGX. אני בעד. וואו יודיאס הפסיד. אוקיי, יפה. ולמרות שיודיאס הפסיד, דודי נישו בחר לתמוך בו. אוקיי זה לא רע מבחינת STORYTELLING. ואז הגיע משהו לא ברור מהחלל. זאת רנרן.
אוקיי, פרק קצת מעיר אבל שרדנו אותו.
בפרק הבא:
[SPOILER]
מאנאבו נגד רוביאן? מה הקשר.
[/SPOILER]
טוב זה היה דו קרב סיוט, מקווה שלא נראה אותו נלחם עוד פעם.
[B]פרק 46
[/B]יאלה עברנו חצי ארכ.
אני הימרתי שאירט'מאדר נמצאת אצל מאנבו אבל טעיתי.
למה יש להם בבית חלונות כמו בצוללת. והנה רנרן. היי. ניסוי המטבע לתוך הבאר כדי לשערך את העומק שלה. סוג של. סופר קול נגד לייזרים מהעיניים. כל כך מגוחך. כל כך הרבה דברים קבורים מתחת ל-uts... וואי גוהא יונה כל כך מעצבנת. כל כך. שוב ה berserk mode הזה... טוב, ה מכיו הזה של רוביאן הוא ממש מטורף עם הקלפים שרוביאן שמה עליו. אוקיי אני חושב שמצאנו את החשודה... אלא אם הן יהיה טוויסט. טוב ה come back של מנבו היה די טוב. מנבו ורוביאן מתו? כי הם עפו לחלל החיצון פשוט ככה?
אה... אוקיי.
בפרק הבא:
[spoiler]
יואמו נגד יוחי, או משהו. נשמע כמו משהו סביר.
[/spoiler]
[B]פרק 47
[/B]
פרק נחמד, אשכרה יוחי עשה FUSION למפלצת רמה 1.:what:
ל earthdamar קוראים דאמאמו... אוקיי מאנבאו ורוביאן לא מתים כי הם צוידו בemergency life support. מהתיאור של קוואי טל זה נשמע כאילו ה earth damar הוא הסינגולריות שמנוגדת ל the luge. מה קרה ליוחי ם.ם מנוף שמרים בניין שלם בשנייה.לא לחתום על דברים בלי לחשוב, נפלא. אני מרגיש שיש אמירה פוליטית בפרק הזה... איזה אפקט מושלם לתזמון הזה, כמו תמיד. דאמאמו שרדה עם בדיוק 200 חיים, אז היא עכשיו תנצח. לא הבנתי מה קרה בפרק הזה. Tamabot burst dragon wtf. איזה אפקט עם תזמון מושלם אני לא עומד בזה. כן, המקרה של "שווה" נכלל ב"קטן או שווה" - נכון מאוד. ואז יואמו לקחה את מיודה ונעלמה. איזה פרק מוזר.
בפרק הבא:
[spoiler]
הם מגיעים לזוויג'ו.
[/spoiler]
[b]פרק 48[/b]
אה כן אז דאמאמו לקח את כולם לעולם אחר.
אבל נראה שיואמו תצא מהשפעת הearthdamar. כלב וחתול מסבירים ליודאיס מה הוא צריך לעשות... ומיד הם מוצאים את זוויג'ו. איזה כוכב מוזר זה וולגיר... אוקיי עכשיו הearthdamar הפך לישות עצמאית. ואז הוא לקח שוב את יוחי ויואמו. נראה שהrush duels כבר הגיעו לvelgear. לגמרי אימוני טירונות. V בין הרגליים ידיים מאחורי הגב. Earthdamar goes brrrr מה לעזאזל קורה פה. פתאום שינוי ז'אנר. כל החלק הזה ממש ממש מוזר. קרב בזק בין יוחי ליואמו?? אוקיי הסבירו לנו מה זה earthdamar, סוג של. כן ברור שהם לא יראו דו קרב כמו זה כי הם שולפים קלפים במשך 888 שנים. לול זוויג'ו הקפיא את כל חברי המועצה שלא הסכימו כדי שההצבעה תעבור פה אחד.
טוב זה היה פרק מוזר.
בפרק הבא:
[spoiler]
יודיאס נגד זוויג'ו - רימאץ'.
[/spoiler]
עוד פרק משעשע.
[b]פרק 49
[/b]אוי פרק טוב, ממש לא ציפיתי לזה. אשכרה דו קרב 2v2 ויומה צץ לו משום מקום.
אז כולם הפכו את החללית שלהם לדיסק דו קרב ענקי ומשתמשים בace monster של חבריהם- התחלנו למחזר רעינות מיוגי הו seven?
זוויזו יותר מדי חזק, הוא עושה k.0 בתור אחד ליודיאס( די בטוח שהוא ישרוד את זה איכשהו)
אז זוויג'ו הפך לנשק את כוח הקרח של the luge. יודיאס הגיע לזירה. מה valvelgeaer עושה... Please stop. היא הפכה לדיסק דו קרב ענקי????? Wtf למה. מהדור הישן*. או יותר נכון, מהדור החדש כי סבנס זה בעתיד. אה זה פשוט יהיה דו קרב בקנה מידה גדול. אוקי... שלום the luge. אה, זה לא the luge שישחק, אלא יוגה. אז דממו וזויג'ו נגד יוגה ויודיאס wtf. איזה מאצ'אפ מוזר. Wtf יונה מטיסה את אחת המפלצות... אה כן והיא מחפשת עדיין את רוביאן ומאנאבו גם שם, נכון. לא כל כך ברור מה האפקט שזה משרת העובדה שיש טייסים למפלצות, אבל שיהיה. אה גם בצד השני יש טייסים למפלצות. רגע למה זה שוב התור של יודיאס??? או למה דממו קיבל כבר תור? אני לא מבין. היי הוא משתמש בקלפים של כולם! זה נחמד. אהההה יוגה מצא את מאנאבו ורוביאן! נייס. לול. Dark hole. יפה. לא הבנתי, שני הדו קרבות לא קשורים? כי המפלצות של יוגה לא הושמדו. Black luster soldier הולי קראפ. מה לעזאזל זוויג'ו זימן. טוב gg זוויג'ו ניצח. או שלא, נגלה בפרק הבא.
אחלה פרק והכל רק לא הבנתי מה הפומרט של הדו קרב.
בפרק הבא:
[spoiler]
ההמשך, מן הסתם.
[/spoiler]
[b]פרק 50[/b]
אז צפוי יודיאס שרד את התקפה של זוויז'ו.
עוד פעם זוויז'ו מתמזג עם המפלצת שלו.
מגניב הוא השתמש בace monster מיוגי הו סבנס.
אוקיי אז מאז הפרק הקודם הבנתי שאלו שני דו קרבות נפרדים. בואו נראה איך הם מתקדמים. Wtf לרגע ראו שם את הmonolith מסבנס??? הוא שלף שלוש מפלצות, כמובן. קצת מוזר שהמנהיגה של כל mutsuba town זורקת את עצמה לקרב ככה אבל בסדר. אה כן, ובצד של יוגה, אלו שמטיסים את המפלצות שלו הם רומין, גאקוטו ולוק, אז זה האיחוד של סבנס. אני אוהב את זה שהם לא נותנים שם ליוגה. לא קוראים לו יוגה. הם למדו על rush duels כתוצאה מהמונולית' שהרגע ראינו, זה די ברור. הם נחתו במקום שקוראים לו go rush... איזה מקוריות. כן, זה המונולית'. זוויג'ו מטיס את המפלצת שלו בעצמו. וזוויג'ו לקח את הכח של דאמאמו, אבל מה זה אומר על הדו קרב של דאמאמו עם יוגה? זוויג'ו תקף את הספינה עצמה! דאמאמו מת? רגע, יוגה מטיס את סבנס רוד? כי זה לא היה ברור. וthe luge זימן את דרגיאס! המקורי. והוא משלב אותם הולי קראפ. כן אני זוכר שזה קרה בסנבס. הקלף של גאקוטו! הולי שיט! וכמובן שמיד אחר כך תבוא פרימה גיטרנה. כל הקאסט של סבנס הופיע בצד של יוגה. ועכשיו יודיאס זימן את עצמו.
טוב הייתי קצת סקפטי לגבי הפורמט הזה אבל אני מתחיל להתחבר אליו. יש פה buildup מדהים גם לסדרה הזאת וגם לסבנס ואני סקרן לראות מה יופק מכל זה.
בפרק הבא:
[spoiler]
כמובן, ההמשך. ונגלה עוד דברים לגבי וולגיר.
[/spoiler]
[B]פרק 51
[/B]היה פרק טוב, אם לא הייתי רואה את הפריוויו היתי חושב שזה הפרק האחרון בסדרה.
אז נגמר לו הארכ/הסאגה הראשונה בסדרה.
רק לי יש תחושה "שהיוצר" זה אוטיס?
הפרק מתחיל בתמונה של המונולית'. חשוב מאוד. מה, מתי דאמאו הספיק לזמן את יוחי ויאמו ולעשות להם פיוז'ן?? יודיאס עם 3 קלפי equip ביחד. הקרב עם יוגה נגמר בתיקו. בעצם, אם חושבים על זה, זאת הפעם הראשונה שיש קרב בין פרוטגוניסטים של סדרות שונות מאז יוגיהו/gx. זוויג'ו החזיר את קריסאור לזירה. מישהו מנסה לשלוט בזוויג'ו..? הירח... האם זה ה rush duel robot? אוקיי זה מסביר איך זוויג'ו שרד לאחר התקרית עם the luge. אני לא מבין איך יכול להיות שכל הvelgearים תמיד חוזרים לחיים, אבל אף אחד לא ידע את זה עד עכשיו? ולמה זוויג'ו פתאום יודע את זה..? אולי כי היוצר בחר בזה? לא ברור. אוקיי סוף סוף כמה דברים מתחילים להתחבר פה... וואו זוויג'ו. מתכנן להפוך את כל אנשי כדור הארץ לעיסה בין כוכבית מוזרה. יודיאס מצטט את רייצ'ל דוז מbatman begins - זה לא מי שאנחנו שמגדיר אותנו, אלא מה שאנחנו עושים. וואו דו קרב שבו שני הצדדים מגיעים לכמות תלת ספרתית של חיים. ובפעם השנייה באותו פרק, יוחי ויואמו מתמזגים. אה, עכשיו אני שומע שיוחי הוא גם שר את שיר הפתיחה, או לפחות את הגרסה שלו שמושמעת באמצע הפרק. וואו, הם באמת אמרו את המשפט "it is the friends we made along the way"??? בקיצור, סוף סוף מסרים וטוויסטים שהולמים את יוגיהו, זה נחמד. זוויג'ו הפסיד. ו defeat means friendship? נשמע מוזר. יודיאס מתפצל משאר ה cast? סיום לא סטנדרטי, נצפה בו. כן, יוחי ויואמו שרים אותו.
בפרק הבא:
[spoiler]
אוקיי ההיעדרות של יודיאס תהיה ממש קצרה lmao.
[/spoiler]
[b]פרק 52[/b]
יוגה נגד the luge? אה כן, יודיאס עזב אותם בפרק הקודם, נכון? והוא הפסיד מיד. יודיאס הפסיד בדו קרב הראשון של מישהו, כמו שהוא ניצח מישהו בדו קרב הראשון שלו. וככה גזעים נוספים של חייזרים לומדים על rush duel. עכשיו, אם כל זה קורה בעבר, איך זה שבסבנס אף אחד לא ידע על rush duel ויוגה היה צריך להמציא אותו..? זאת התשובה שהייתי רוצה להבין עד סוף הסדרה הזאת. איך כל זה בסוף... נשכח. זוויג'ו רוצה להמשיך את דרכו שת ליודיאס... אבל האם אפשר לסמוך עליו? אין פתיח חדש או בכלל... זה לא ה uts אלא ה mik בתחפושת! ה-8.88 countrymen של יודיאס "מתים"! דמות חדשה. עם leitmotif חביב. אה, יודיאס נעדר שנתיים, טוב לדעת. Impeccable kitizens... מה לעזאזל. בקיצור יש משטר צבאי סמוי בעיר... אה, עכשיו הם גרים בעיר החייזרים ולומדים שם בבית ספר.. יוחי גם נראה קצת יותר מגניב. אבל יוחי נראה גם קצת בדיכאון. ויודיאס לא מבין את הקונספט של טינאייג'ר בדיכאון. אוי לא, הם אמרו את המילה egao. חזרנו להתחלה. אה אז זה לא היה the luge. אלא הפרייזר הזה. מקסימום summon?
אוקיי אני אוהב את איך שהעונה הזה התחילה ! נשמע מרתק.
בפרק הבא:
[spoiler]
פרק שעוסק ביוחי.
[/spoiler]
אחלה פרק.
אהבתי שהם התחילו להיכנס לטון בוגר יותר ולא ילדותי, מקווה שזה ימשך כך בעתיד.
הלוואי שגם אצלנו היינו פותרים סכסוכים עולמיים/ צבאיים בעזרת דו קרב.
[b]פרק 53[/b]
אז דברים מעניינים קורים... פתיח חדש! נצפה בו. לא נראה שמאנאבו השתנה לאחר הטיימסקיפ. חייזרים מוזרים מגיבים על יוחי. "a talking video tape would be pretty freaky" - נכון פגסוס? אז דאמאו מטריל את החייזרים בעולם התת קרקעי, וכולם מבסוטים מזה. Stray familiar ו mystic dealer, חיימשלי. והנה בא סבנס רוד. יוגה ממשיך להיות אופטימי, תמיד, ללא קשר למציאות. גרסה של miracle fusion! ממש אהבתי את miracle fusion של ג'ודאי. 5k התקפה קל. מכיוון שהם הדגישו את האפקט השני, כנראה הוא היה מנצח, ומה שיוגה בחר לא היה הנכון. פייזר הגיע ראשון לנקודות חיים תלת ספרתיות אז הוא ינצח. כן, מקסימום. אני חושב שזה מה שניחשתי בסוף הפרק הקודם כשראינו את הנחש הענקי. אבל יכול להיות שיש מקסימום עם neil המציא אותם בסבנס??? וזה קורה בעבר.??? ברור שיוגה לא מופתע מזה. לא נראה שההפסד הזיז מדי ליוגה. זהו, יוגה חזר לעולם שלו? זה הטיימסקיפ של שנתיים? יוחי זרק את הדק לפח? רעיון רע בעולם של יוגיהו.
העונה הזאת עדיין מתחילה מבטיח.
בפרק הבא:
[spoiler]
מאנאבו נגד יונה? באיזה קטע?
[/spoiler]
אחלה פרק, מפלצת מקסימום שלו ממש חזקה.
יפה שנותנים ליוגה להשתמש בקלפים חדשים.
[B]פרק 54
[/B]עכשיו גם למנבו יש מקסימום.
אז כל מי שמפסיד בקרב נגד מפלצת מסקימום נהפך לקלף? מזכיר לי ת משחקיי הצללים מהיוגי הו המקורי עם פגסוס.
רוביאן. אה כן, הכובע של רוביאן הוא קורא עתידות. משהו נראה לא תקין בנוגע למאנאבו הזה. במיוחד זה שניאנדסטר אומרת woof. זה אותו סוג של טעויות שהיו בהתחזות שלהם ל uts. אה אוקיי, זה אכן באמת מאנאבו, והם מעמידים פנים שהם מעמידים פנים שהם מעמידים פנים או משהו. אף אחד לא מבין את מאנאבו חוץ מיואמו כי היא הדמות הכי חכמה בסדרה. ליונה יש קראש על יוגה... שהוא סבא רבא שלה או משהו? Turn me into a card? האם אנחנו שוב ביוגיהו arc v? אנחנו בחיים לא נראה את העיניים של יוגה, הא? המפלצת שיונה זימנה היא גם עם 2100 התקפה, השראה מסבנס רואד? מה לעזאזל עובר על יונה. אז זה מה שקרה ליוגה??? ה monolith הפך אותו לקלף??? מה לעזאזל זה היה השיחה העצמית הזאת. יואמו היא היחידה ב cast שניחנה ביכולת ההבנה. היי, עכשיו ראינו את העיניים של יוגה, אפילו הן היו עצומות. Celeb rose נשמע כמו seven road... ועכשיו ראינו את העיניים שלו פתוחות באמת. נכון שיונה ממש עצבנה אותי בעבר? היא נהייתה קצת יותר נסבלת בפרק הזה. יונה לא בעניינים, הראשון שמגיע לחיים תלת ספרתיים מנצח. היא כבר הפסידה. Damn מקסימום אצל מאנאבו. Rip גוהא יונה. מאנאבו רצה לחוס עליה אבל לא נותנים לו. אה זה ספיציפית כשמפסידים למישהו עם מקסימום. מוזר.
טוב, המשך טוב לפתיחה הטובה של העונה הזאת.
בפרק הבא:
[spoiler]
משהו שקשור לstudent council president...? חשבתי שזה התפקיד של סוגטסו.
[/spoiler]
באיחור של יומיים, פרק 55:
אה כן, משהו שקשור לבתי ספר. שכנראה יהיה מאוד מוזר. גברת צבתות היא המורה שלהם?? ולמה גנרל של צבא הוא תלמיד חטיבת ביניים... רוביאן מודכדכת אחרי שיונה התקלפה. כולם בטראומה מזה שאנשים הפכו לקלף. אוי לא, יודיאס עשה משהו לא נחוץ. אבל יואמו בסופו של דבר זרמה עם זה, איכשהו. זה תיקו מוחלט, כמובן. ולכן צריך לקבוע עם דו קרב. כמה מטומטם. ברור שיואמו לא תנצח ב-ftk. יודיאס שולח מסר יוגיהו סטנדרטי ליואמו, שלא צריכה את המסר הזה בכלל כי היא לא מנסה לנצח x.x יואמו מגיעה לחיים תלת ספרתיים ראשונה. Fusion מיוחד לדרקונים? למה אנשים רואים חזיונות של שבילים. כן, זה משהו מטורף כמו מה שיוגה היה עושה. ועוד כדי להשמיד את האפקט שלה, שזה הגיוני. אז יואמו מנצחת למרות שהיא לא רוצה. אבל היא בכל זאת מוותרת על המשרה. יש איזשהו קלף של יוגה שמסתובב שם.
פרק לא רע.
בפרק הבא:
[spoiler]
נראה שיוחי מתחיל להתאושש, ודו קרב נגד קוואי טל.
[/spoiler]
הפרק הרגיש לי כמו פילר.
פרק 56.
הנה סוף סוף יוחי נלחם, אבל חבל שהפסיד. יפה הוא ממש התחזק בשנתיים האלו.
Power bond איזה נוסטלגי הקלף הזה.
לאסקה יש מפקדה תת קרקעית, nice. רנרן בורחת גם מmik... אני לא זוכר אם ידענו את זה. לול יוחי עזר לה לברוח כי הוא בעט יותר חזק בפצצת עשן. הפייזר ג'וניור מצא את יוחי ורנרן. דאמאו הביא ליוחי את החפישה כדי להילחם בטרמולו... בוצ'י עדין כמו פיל בחנות חרסינה, נפלא. אז יוחי לא שיחק שנתיים... זה לא נשמע טוב בשבילו. יוחי משחק mind games, ולא רק דו קרב. מקסימום בתור הראשון וואו אוקיי. רגע לא היה קוואי טל בפרק הזה? או שבלבלתי את טרמולו עם קוואי טל? ויוחי הסתנוור מפלאשבנג תקול. כמה... נוח. לול רנרן תגלם את אותו תפקיד שהמדובבת שלה גילמה בסדרה הקודמת (אני חושב?). היי הם השתמשו שוב באותו מראה של של התאומים מהסדרה הקודמת בפלאשבק, נחמד. איך זה שרנרן מחזיקה את הקלפים של יוחי עוזר ליוחי לדעת מה יש לו ביד? הם עדיין צריכים לדבר. Power bond???? הולי שיט. פאק, עכשיו אני מתחיל להנות פה. מכיוון שרנרן חשבה בקול רם מה התכנית של יוחי, היא לא תעבוד. זה החוק. וואט. איזה אפקט נוח. להוסיף את ההתקפה של היריב להתקפה שלך. זה פשוט מלוכלך. הניחוש שלי הוא שמכינים מקסימום מהקלפים שנוצרים מאנשים שהפכו לקלפים או משהו? טוב, זה היה פרק טוב ליוחי, ופרק טוב סך הכל, ואני ממשיך להתרשם לטובה מההתחלה של העונה הזאת. רק אל תפשלו ברגע השיא.
בפרק הבא:
[spoiler]
יש שם איזשהי תכנית הסתננות מאוד מתוחכמת.
[/spoiler]
פרק 57.
כולם הופכים לקלפים ורק ארט'מאדר שמח מזה- קריפי
יאלה זוויז'ו חוזר בפרק הבא.
המלחמה על החזרת השליטה בעצמם התחילה. או משהו. רוביאן זימנה את fisher sky משום מה. אוקיי השומרים בכניסה היו טרף קל. פנים חדשות לטובת mik בדמות ההוא עם הכובע הנבואי, או משהו? ומסתבר שהתכנית כוללת למשוך את מאנאבו משם... התגבורת של האנשים עם השיער הצבעוני הפסידו... אה כן השוטרת המוזרה מהpreview, אני זוכר אותה. אה כן השוטרת היא meeg chan. זה הגיוני. Wtf למג צ'אן יש מקסימום של מג צ'אן... קופיקו פשוט טוחבת בהם אחד אחד. קיאזו הוא גרסה s7 - כי הוא בא מסבנס! אההההה!!! יוגה הביא איתו את מגנום over road מסבנס!!! Damn. כן, דאמאמו נראה מרוצה למדי מזה שכולם הופכים לקלפים... והנה ננהושי ויואמה נפגשים. טוב, אני אוהב את הכיוון שאנחנו מתקדמים בו.
בפרק הבא:
[spoiler]
מאנאבו נגד מישהו... אולי פייזר? לא ברור. אה זוויג'ו.
[/spoiler]
פרק 58.
פרק טוב זוויז'ו הראשון שמצליח להביס כאן מפלצת מקסימום.
מנבו פשוט השתגע.
אני משער שהסוג של פאג'ר שיש לו פיצול אישיות או משהו דומה.
מאנאבו חושף את התפקיד שלו כסוכן כפול לטובת יואמו והשאר בסיפור הזה. מגילה שחושבים שמכילה סודות ובידעבד היא ריקה... כמה סטנדרטי. זוויג'ו פראי מופיע! זוויג'ו נגד מאנאבו... זוויג'ו עושה תור ארוך וחופר ומאנאבו פשוט עושה מקסימום בתור הראשון. מאנאבו קצת איבד את זה. לא הבנתי איך זוויג'ו משתמש בדאמאמו לצורך הדו קרב...? מאנאבו המטורף קצת קריפי לצפייה. היי הוא עשה משהו כמו magic cylinder וניצח בדו קרב! מה לא בסדר עם פייזר??? וfisher sky יודע את מה שקרה איתו.
בפרק הבא:
[spoiler]
יודיאס נגד פייזר ג'וניור. נשמע מבטיח.
[/spoiler]
[B]פרק 59
[/B]הנה סוף סוף אחד האחים הובס.
אז יש משהו מוזר עם ריוגה פייזר, עכשיו נגלה מה בדיוק הבעיה. או שלא נגלה. למה זה חשוב שהפייזרים נמצאים בmutsuba mansion? האם יש איזשהו סכסוך היסטורי שם? מסכן fisher sky כל הזמן נתפס בחלקים. לול טרמולו עוקב אחרי fisher sky לcorroffium ומוצא שם את יודיאס במקרה. כמה נוח. מקסימום בתור הראשון, כמה נוח. מה הטעם בלהעלות התקפה בתור הראשון... או שהוא סתם נפטר מקלפים ביד כדי לשלוף יותר בתור הבא.. אני אוהב את זה שעל התצוגה של קאיזו יש רצפים של 0 ו-7... רגע מה קאיזו שדרג??!?!? את הקלפים של מגנום אובר רואד?? איך זה חוקי. הtheme של יוגה והמקסימום שלו מסבנס מתנגן. רק שהפעם מגנום אובר רואד הוא רכבת ולא רובוטריק. But you still take damage. כרגיל, יואמו שואלת את השאלות הנכונות. But you still take damage. כמה הגנה יש לאביסקיי של טרמולו. וואו להקריב מפלצות של היריב, הרבה זמן לא ראינו את זה. אבל לא הבנתי, זה לא נחשב "להשמיד בעזרת אפקטים"? אוקיי יודיאס ניצח אבל לא הבנתי עדיין למה המלכודת של טרמולו לא הגנה על המקסימום שלו מפני הקרבה לצד של יודיאס. איזה טריק קלפים לא הגיוני בעליל אבל. טוב, אחלה פרק.
בפרק הבא:
[spoiler]
יואמו נגד פייזר???
[/spoiler]