-
[b][u]דודי:[/u][/b]
אתה מנסה לעזוב את מבנה זירת הקרב אבל השופט צועק "רגע, מגיע לך פרס על הניצחון המרשים!" אתה מסתובב אליו ורואה שהוא מתקדם אליך "אם אני לא טועה, יש לך מכשיר מיוחד שקיבלת מאוק, נכון? ובכן תביא לי אותו" הוא אומר ולוקח ממך את המכשיר. "הממ... בוא נראה, אהה הינה זה" הוא אומר ושולף מכיסו דיסק קטן. הוא מכניס אותו לחריץ קטן במכשיר. המכשיר מהבהב ואתה שומע קול הבוקע מהמכשיר שאומר "מתקין... מתקין... הותקן!" הדיסקט יוצא מהמכשיר והשופט שם אותו בכיס. "התקנתי לך במכשיר תוכנה שעוזרת לגלות אם הפוקימון שלך קרוב להתפתחות"
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Aug 11 2009, 03:20 PM
[b] [b][u]ג'יימס:[/u][/b]
"טוב מאוד" עונה לך האיש "אני הוא ג'ורג' קולונל, מנהיג המכון ואני מתמצא בפוקימוני חרק. קדימה, בו אחרי לזירה" הוא אומר ומתחיל לצעוד. אתה צועד אחריו ואתם נכנסים לחדר מסויים. אתה רואה משטח עצוב של דשא, עצים ושיחים. סביבה מושלמת לפוקימוני חרק. "אוקיי, כעת תגיד לי מה שימך?" שואל ג'ורג'. [/b][/quote]
"שמי הוא ג'יימס" אגיד לו
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Aug 11 2009, 03:27 PM
[b] [b][u]דודי:[/u][/b]
אתה מנסה לעזוב את מבנה זירת הקרב אבל השופט צועק "רגע, מגיע לך פרס על הניצחון המרשים!" אתה מסתובב אליו ורואה שהוא מתקדם אליך "אם אני לא טועה, יש לך מכשיר מיוחד שקיבלת מאוק, נכון? ובכן תביא לי אותו" הוא אומר ולוקח ממך את המכשיר. "הממ... בוא נראה, אהה הינה זה" הוא אומר ושולף מכיסו דיסק קטן. הוא מכניס אותו לחריץ קטן במכשיר. המכשיר מהבהב ואתה שומע קול הבוקע מהמכשיר שאומר "מתקין... מתקין... הותקן!" הדיסקט יוצא מהמכשיר והשופט שם אותו בכיס. "התקנתי לך במכשיר תוכנה שעוזרת לגלות אם הפוקימון שלך קרוב להתפתחות" [/b][/quote]
אני מוציא את אלקטרובז ובודק עוד כמה זמן הוא מיתפתח
-
[b][u]ג'יימס:[/u][/b]
"אוקיי" אומר ג'ורג' "אז קדימה לזירה!" הוא אומר והולך לצד אחד של הזירה ואתה הולך לצד השני. "קרב המכון בין ג'יימס לג'ורג' עומד להתחיל! כל צד רשאי להשתמש בשני פוקימונים ורק למתמודד מותר להחליף בינהם! אסור בשום אופן להכנס לתחומי הזירה כיוון שזה יחשב פסילה של הפוקימון! החוקים מתקבלים על שני הצדדים?" הוא שואל.
אתה לוחץ על לחצן במכשיר שלך. פתע אתה מתחיל לראות וכל הפוקימונים שלך יוצאים מהפוקדורים.
"מבצע סריקה" מכריז המכשיר וסורק באור אדום את הפוקימונים שלך.
[color=orange]"אלקטאבז- ~אלקטאבז צריך להשיג חפץ הקרוי אלקטרייזר כדי להתפתח. ניתן למצוא אלקטרייזר על פוקימוני חשמל ברחבי המחוז~.[/color]
אמבראון- ~לא יכול להתפתח~
[color=green]נוזליף- ~לא קרוב להתפתח~[/color]
[color=gray]דריפלון- ~לא קרוב להתפתח~[/color]
[color=purple]גסטלי- ~קרוב מאוד להתפתחות~[/color]"
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Aug 11 2009, 09:15 PM
"אוקיי" אומר ג'ורג' "אז קדימה לזירה!" הוא אומר והולך לצד אחד של הזירה ואתה הולך לצד השני. "קרב המכון בין ג'יימס לג'ורג' עומד להתחיל! כל צד רשאי להשתמש בשני פוקימונים ורק למתמודד מותר להחליף בינהם! אסור בשום אופן להכנס לתחומי הזירה כיוון שזה יחשב פסילה של הפוקימון! החוקים מתקבלים על שני הצדדים?" הוא שואל. [/b][/quote]
"כן,צא גרולייט!"
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Aug 11 2009, 09:15 PM
אתה לוחץ על לחצן במכשיר שלך. פתע אתה מתחיל לראות וכל הפוקימונים שלך יוצאים מהפוקדורים.
"מבצע סריקה" מכריז המכשיר וסורק באור אדום את הפוקימונים שלך.
[color=orange]"אלקטאבז- ~אלקטאבז צריך להשיג חפץ הקרוי אלקטרייזר כדי להתפתח. ניתן למצוא אלקטרייזר על פוקימוני חשמל ברחבי המחוז~.[/color]
אמבראון- ~לא יכול להתפתח~
[color=green]נוזליף- ~לא קרוב להתפתח~[/color]
[color=gray]דריפלון- ~לא קרוב להתפתח~[/color]
[color=purple]גסטלי- ~קרוב מאוד להתפתחות~[/color]" [/b][/quote]
"מממממ מעניין איפו אני יכול לימצוא את החפץ הזה ויש לי כבר פוקימון אופל טוב אני יחזיר את דירפליון לפרופסור ואז גרסלי אני יפתח" ורץ להחזיר את הפוקימונים
-
"אז גרוולייט הוא הבחירה שלך הא? חכם מאוד..." אומר ג'ורג' "אוקיי, קומבי, אני בוחר בך!" הוא אומר וזורק פוקדור. מהפקדור יוצאת מין כוורת עם שלוש פצופים, כניים ומאחורי כל פרצוף, עוקץ של דבורה ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa415.png[/img]).
"אתה רשאי להתחיל ג'יימס"
אתה מגיע למרכז הפוקימונים בריצה. "וואו, למה אתה רץ?" שואלת האחות ג'וי. אתה מסביר לה מה אתה באת לעשות. "אוקיי, אז בוא אחרי" היא אומרת ומובילה אותך לדלת בסו מרכז הפוקימונים. היא מדליקה את האור ואתה עוצר את הנשימה שלך. בחדר יש מכונה אדירה שדומה למחשב אבל גדולה בהרבה ממנו... "אוקיי, בוא אני אראה לך איך עושים את זה" אומרת האחות ג'וי ולוקחת פוקדור מהכיס שלה. "קודם אתה מניח את הפוקדור כאן" היא אומרת ומצביעה על צלחת רגילה למראה ומניחה עליו את הפוקדור. "אחרי זה אתה מקליד את המיקום אליו אתה שולח את הפוקימון" היא אומרת ומקלידה "תחנת משטרה- העיר ג'ונג'וף". "במקרה אני צריכה להחזיר לג'ני את הארקניין שלה שהחלים..." היא אומרת "ואחרי כל זה אתה לוחץ על הכפתור האדום הזה" היא אומרת ומצביעה על כפתור אדום וגדול ולוחצת עליו. הפוקדור מתחיל להבהב ואז נעלם. "אוקיי, קח תנסה".
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Aug 11 2009, 09:28 PM
אתה מגיע למרכז הפוקימונים בריצה. "וואו, למה אתה רץ?" שואלת האחות ג'וי. אתה מסביר לה מה אתה באת לעשות. "אוקיי, אז בוא אחרי" היא אומרת ומובילה אותך לדלת בסו מרכז הפוקימונים. היא מדליקה את האור ואתה עוצר את הנשימה שלך. בחדר יש מכונה אדירה שדומה למחשב אבל גדולה בהרבה ממנו... "אוקיי, בוא אני אראה לך איך עושים את זה" אומרת האחות ג'וי ולוקחת פוקדור מהכיס שלה. "קודם אתה מניח את הפוקדור כאן" היא אומרת ומצביעה על צלחת רגילה למראה ומניחה עליו את הפוקדור. "אחרי זה אתה מקליד את המיקום אליו אתה שולח את הפוקימון" היא אומרת ומקלידה "תחנת משטרה- העיר ג'ונג'וף". "במקרה אני צריכה להחזיר לג'ני את הארקניין שלה שהחלים..." היא אומרת "ואחרי כל זה אתה לוחץ על הכפתור האדום הזה" היא אומרת ומצביעה על כפתור אדום וגדול ולוחצת עליו. הפוקדור מתחיל להבהב ואז נעלם. "אוקיי, קח תנסה". [/b][/quote]
אמרת שאתפוס ריולו אבל רק אחרי המכון אני רוצה ליתפוס אותו
------------------------------------------------------------
אני מנסה את מה שהיא אמרה
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Aug 11 2009, 09:28 PM
"אז גרוולייט הוא הבחירה שלך הא? חכם מאוד..." אומר ג'ורג' "אוקיי, קומבי, אני בוחר בך!" הוא אומר וזורק פוקדור. מהפקדור יוצאת מין כוורת עם שלוש פצופים, כניים ומאחורי כל פרצוף, עוקץ של דבורה ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa415.png[/img]).
"אתה רשאי להתחיל ג'יימס" [/b][/quote]
"גרולייט,להביור ואז ניב אש!"
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Aug 11 2009, 11:31 AM
[b]
[b][u]כריס:[/u][/b]
אתה לא מוצא מקור מים ומתחיל לצעוד חזרה אל המעבדה. מבלי לשים לב את בועט בענף שנמצא על הריצפה ומטה אותו ימינה. האדמה לפניך נפערת ויוצרת מכתש קטן. בתוך המכתש אתה רואה מעיין קטן של מים כל כך צלולים, שאפילו בחלק העמוק שלהם אפשר לראות את התחתית. מה תעשה? [/b][/quote]
"הנה לארביטר, אתה יכול לשתות" אני אומר ומקרב אותו אל המעיין, אבל אוחז בו בשביל שלא יחליק לתוכו.
-
[b][u][SIZE=4]חבר'ה, אני תיכף מתחיל סיבוב חדש של חידות. דודי זכה בסבב הקודם כך שבסבב הזה הוא לא יוכל להשתתף.[/SIZE][/u][/b]
כן... אבל יש לי תכנון מיוחד בשבילך כך שייקח קצת זמן עד שתתפוס ריולו.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
אתה מניח את הפוקדור של דריפלון על הצלחת ולפתע מתחילים להבהב אורות במרכז הפוקימונים. "לא שוב..." ממלמלת האחות ג'וי "אני מקווה שלא... טוב קח את דריפלון איתך ובוא נסתלק מכאן. אם זה מה שאני חושבת שזה אז חייבים לברוח עכשיו!
גרוולייט פוגע בעזרת הלהביור שלו בקומבי. "לא, קומבי!" אומר ג'ורג' "אוקיי קומבי, סופה, מהר!" הכנפיים של קומבי מתחילות לנוע ומשב רוח אדיר מכבה את הלהביור ואתה ניבי האש של גרוולייט אבל קומבי בכל זאת נפצע. "אוקיי קומבי, בוא נראה להם קרן סיגנל!" אומר ג'ורג'. קומבי מתחיל לאגור אנרגייה. מה תעשה?
לארביטר שותה להנאתו מהאגם. כשהוא מסיים הוא מחייך ונראה שמח וקופצני במיוחד, כאילו כרגע שתה את הדבר הטעים ביותר שנברא ולא סתם מים. אתה מחליט לבדוק בעצמך אם המים כה טעימים.
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Aug 12 2009, 09:39 PM
[b] [b][u][SIZE=4]חבר'ה, אני תיכף מתחיל סיבוב חדש של חידות. דודי זכה בסבב הקודם כך שבסבב הזה הוא לא יוכל להשתתף.[/SIZE][/u][/b]
כן... אבל יש לי תכנון מיוחד בשבילך כך שייקח קצת זמן עד שתתפוס ריולו.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
אתה מניח את הפוקדור של דריפלון על הצלחת ולפתע מתחילים להבהב אורות במרכז הפוקימונים. "לא שוב..." ממלמלת האחות ג'וי "אני מקווה שלא... טוב קח את דריפלון איתך ובוא נסתלק מכאן. אם זה מה שאני חושבת שזה אז חייבים לברוח עכשיו! [/b][/quote]
אוףףףף פליז תיתן לי אני לא יתחרה על הפרס הגדול פליז!
----------------------------------------------------
"מה למה ?" אני אומר ורץ אחריה
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Aug 12 2009, 09:39 PM
[b]
לארביטר שותה להנאתו מהאגם. כשהוא מסיים הוא מחייך ונראה שמח וקופצני במיוחד, כאילו כרגע שתה את הדבר הטעים ביותר שנברא ולא סתם מים. אתה מחליט לבדוק בעצמך אם המים כה טעימים. [/b][/quote]
אני שולח יד אל עבר המים ומרים קצת, מקרב את היד לפה ושותה.
-
[u][b]דודי:[/b][/u]
בסדר אבל על הפרס הגדול אתה לא מתחרה כי זה לא יהיה הוגן.
"רג'יג'יאס" אומרת האחות ג'וי תוך כדי ריצה והתנשפות "הוא מחריב לנו את הכפר ותוקף כבר המון זמן... הוא מחפש משהו אבל אני לא בטוחה מה... אבל הוא שב ותוקף ו..." האחות ג'וי נעצרת מחוץ למרכז הפוקימונים ופולטת קריאת הפתעה. אתה נעצר לידה וכמעט מתעלף- מולך ומולה עומר פוקימון עצום ולבן. על הרגליים שלו יש שיחים יש לו הרבה עיתורים שחורים על הגוף. על החזה שלו יש סדרה תואמת של עיגולים בכל צד- אדום-כחול-לבן. על כתפיו יש שיחים ושני עיגולים עצומים וצהובים. במקום ראש יש מין דבר צהוב וגדול עם נקודות שחורות ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa486.png[/img]).
אתה שותה ופתאום אתהמרגיש שאתה כל יכול- אתה מרגיש שתוכל לסחוב ביניין על הזרת, לכרות עץ עם סערה מהראש שלך וכו'... אתה יודע שזה לא ייתכן אבל המים משרים עליך ביטחון עצום ולא יאמן... אתה מנסה להתנגד בכל הכוח אבל התגובה היחידה היא שאתה מרגיש שאתה מסוגל לעוד דברים. מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Aug 12 2009, 09:53 PM
[b]
אתה שותה ופתאום אתהמרגיש שאתה כל יכול- אתה מרגיש שתוכל לסחוב ביניין על הזרת, לכרות עץ עם סערה מהראש שלך וכו'... אתה יודע שזה לא ייתכן אבל המים משרים עליך ביטחון עצום ולא יאמן... אתה מנסה להתנגד בכל הכוח אבל התגובה היחידה היא שאתה מרגיש שאתה מסוגל לעוד דברים. מה תעשה? [/b][/quote]
אני ממשיך לשתות קצת מהמים ולוקח את לרביטאר ואת מגנמייט איתי.
"בואו, הולכים להתאמן!" אני אומר בביטחון מופרז, ויוצא מהמכתש ומתחיל לחפש פוקימונים בסביבה.