-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 10 2009, 07:39 AM
[b] ירין
"רטיקייט, התחמק מהשוק החשמלי, ולאחר מכן השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי.
אלקיד מנסה לעשות שוק חשמלי, ומסביב לגוף שלי יש ניצוצות, ואתה חושב שעוד רגע זה יצליח והוא ישתמש בשוק חשמל, אך בסוף הניצוצות נעלמים. אלקיד נאנח, ורטיקייט משתמש בחבטת גוף. אלקיד משתמש בחבטת הגוף החשמלי, ושניהם פוגעים, ואתה רואה ברקון (יש מילה כזאת בכלל?) שעובר מאלקיד לרטיקייט, אך גם אלקיד נפגע מרטיקייט. רטיקייט כבר נראה עייף.
[/b][/quote]
יש לי שאלה למתקפה, ברק על חושי-ברק שאתה יכול להחזיק אותו ולהזיז אותו בעזרת כח המחשבה, אפשר?
-------
"אלקיד נסה לתת את השוק החשמלי שלך בשיא הכח ולהוציא מכת ברק! ואז נסה אקדח חשמל-רכז את כל הכח בפה כמו חשמלת ואז תוציא אותה בשיא הכח!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 08:19 PM
[b] ניתאי
הכדור נזרק וורמפל נכנס לתוכו, ואחרי כמה רעידות הפוכדור נעצר. לכדת וורמפל, יעודכן מיד. [/b][/quote]
היה ממשד קשה למצוא את התגובה שלי...
"יש,לכדתי וורמפל" אני אומר וממשיך ללכת ביער
-
לכל אלה שהגיבו קודם, ושראו שאני מחובר ולא הגבתי... זה היה כי נאבקתי עם חיפוש בינארי בתוך מטריצות... אבל הסתדרתי (ואל תחשבו בבקשה שאני סתם זורק מושגים לאוויר טוב?)
תמיר
הפוקימון הקרוב ביותר אליך הוא הורסי, והוא שוחה במים כעת. (שלמען הפשטות וחוסר הסיבוכיות במשחק יכול להלחם ביבשה, אבל מעדיף בהרבה את המים, וכמו כן שכל פוקימון פרט לפוקימון מועפף יכול לשחות, אבל פוקימוני מים יכולים להיות זמן בלתי מוגבל מתחת למים.)
ירין
הכל אפשרי, תלוי איך תסביר את זה לפוקימון ומה תהיה השליטה שלו בחשמל מלחתכילה, ואז נראה. פוקימון ברמה של אלקיד שלך לא יכול להתקרב לביצוע מתקפה כזאת.
--
"רטיקייט, אם זה אכן יצליח, תתחמק, ובין אם זה יצליח ובין אם לא השתמש בחבטת גוף בעוד אתה מתחמק מה'חשמלת'" אומר פול מורפי. אלקיד מנסה לרכז את הכוחות, והניצוצות מתלכדים לחשמל שמקיף את אלקיד ויורה ברק קטנטן את רטיקייט, שמספיק להתחמק. רטיקייט רץ לאלקיד, ואלקיד מצליח לירות את הניצוצות של החשמל, אך לא מצליח לאחד אותם לאקדח חשמל, אבל הניצוצות די חלשים, אך מצליחים לפגוע ברטיקייט, ולאחר מכן רטיקייט חובט באלקיד.
ניתאי
זה סביר.
--
זה לא יער זה שדה -.-, אתה ממשיך לטייל ואתה פוגש וויזמיר. ([img]http://pokemonelite2000.com/pkrs045.gif[/img])
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 10 2009, 01:49 PM
[b] לכל אלה שהגיבו קודם, ושראו שאני מחובר ולא הגבתי... זה היה כי נאבקתי עם חיפוש בינארי בתוך מטריצות... אבל הסתדרתי (ואל תחשבו בבקשה שאני סתם זורק מושגים לאוויר טוב?)
תמיר
הפוקימון הקרוב ביותר אליך הוא הורסי, והוא שוחה במים כעת. (שלמען הפשטות וחוסר הסיבוכיות במשחק יכול להלחם ביבשה, אבל מעדיף בהרבה את המים, וכמו כן שכל פוקימון פרט לפוקימון מועפף יכול לשחות, אבל פוקימוני מים יכולים להיות זמן בלתי מוגבל מתחת למים.) [/b][/quote]
*עכשיו אתה יכול להסביר את זה בעברית?*
---------------------------------------------------
אני הולך על גדת הנהר במשך כמה מטרים טובים,מחפש כמה שיותר פוקימוני מים כדי שאוכל לברור לי את הכי טוב
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 10 2009, 12:49 PM
[b] ירין
הכל אפשרי, תלוי איך תסביר את זה לפוקימון ומה תהיה השליטה שלו בחשמל מלחתכילה, ואז נראה. פוקימון ברמה של אלקיד שלך לא יכול להתקרב לביצוע מתקפה כזאת.
--
"רטיקייט, אם זה אכן יצליח, תתחמק, ובין אם זה יצליח ובין אם לא השתמש בחבטת גוף בעוד אתה מתחמק מה'חשמלת'" אומר פול מורפי. אלקיד מנסה לרכז את הכוחות, והניצוצות מתלכדים לחשמל שמקיף את אלקיד ויורה ברק קטנטן את רטיקייט, שמספיק להתחמק. רטיקייט רץ לאלקיד, ואלקיד מצליח לירות את הניצוצות של החשמל, אך לא מצליח לאחד אותם לאקדח חשמל, אבל הניצוצות די חלשים, אך מצליחים לפגוע ברטיקייט, ולאחר מכן רטיקייט חובט באלקיד.
[/b][/quote]
נחכה שהוא יתפתח..
-----
"אלקיד שוב חבטת גוף חשמלית משולב באגרוף חשמלי! בכל הכח!" אני אומר
-
תמיר
בשמחה:
חיפוש בינארי: נניח שיש לי שורה שיש בה מספרים בסדר עולה למשל, ומבקשים ממני למצוא בשורה מספר מסוים. חיפוש בינארי היא שיטה למצוא את המספר הזה והיא פועלת כך: אני לוקח את המספר באמצע השורה. אם הוא גדול יותר מזה שאני מחפש, אני אסתכל בחלק מהשורה שהוא עד אליו, ואם הוא קטן יותר אז אני אסתכל בחלק מהשורה שהוא מעליו, ולאחר מכן אני אבצע את אותו הדבר על חצאי השורה.
מטריצה: טבלה שמלאה במספרים. במקרה שלי הייתה נתונה לי טבלה בצורת ריבוע, שאורך הצלע היא חזקה כלשהי של 2. והיה נתון לי שהטבלה ממוינת בסדר כזה: חילקו את הטבלה לארבעה ריבועים שווים בגודלם, כך שכל המספרים בריבוע השמאלי עליון בוודאות קטנים מאלה שבריבוע השמאלי תחתון שבוודאות קטנים מאלה שבימני עליון, שבוודאות קטנים מאלה שבימני תחתון, וכמו כן, התכונה הזאת מתקיימת בכל אחד מהריבועים עצמם. ונתנו לי מספר, וביקשו ממני להגיד האם הוא קיים בטבלה או לא. אז מה שעשיתי דומה לחיפוש בינארי, אבל בטבלה ולא בשורה. סוף חפירה
--
--
--
אתה מטייל עוד על הגדה, ואתה רואה בנוסף שני פוליווגים, הורסי ורמורייד.
ירין
"רטיקייט, קדימה, התחמק מחבטת הגוף, ונשוך אותו כשהוא מתכוון לתקוף אותך עם האגרוף!" אומר פול מורפי. אלקיד קופץ ומתכוון לחבוט ברטיקייט אבל הוא מתחמק, ולאחר מכן אלקיד קם ומשתמש באגרוף חשמלי, שפוגע ברטיקייט וגורם לזרם חשמלי מהיד של אלקיד לרטיקייט, אבל רטיקייט נשך את הרגל של אקיד.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 10 2009, 02:17 PM
[b] תמיר
בשמחה:
חיפוש בינארי: נניח שיש לי שורה שיש בה מספרים בסדר עולה למשל, ומבקשים ממני למצוא בשורה מספר מסוים. חיפוש בינארי היא שיטה למצוא את המספר הזה והיא פועלת כך: אני לוקח את המספר באמצע השורה. אם הוא גדול יותר מזה שאני מחפש, אני אסתכל בחלק מהשורה שהוא עד אליו, ואם הוא קטן יותר אז אני אסתכל בחלק מהשורה שהוא מעליו, ולאחר מכן אני אבצע את אותו הדבר על חצאי השורה.
מטריצה: טבלה שמלאה במספרים. במקרה שלי הייתה נתונה לי טבלה בצורת ריבוע, שאורך הצלע היא חזקה כלשהי של 2. והיה נתון לי שהטבלה ממוינת בסדר כזה: חילקו את הטבלה לארבעה ריבועים שווים בגודלם, כך שכל המספרים בריבוע השמאלי עליון בוודאות קטנים מאלה שבריבוע השמאלי תחתון שבוודאות קטנים מאלה שבימני עליון, שבוודאות קטנים מאלה שבימני תחתון, וכמו כן, התכונה הזאת מתקיימת בכל אחד מהריבועים עצמם. ונתנו לי מספר, וביקשו ממני להגיד האם הוא קיים בטבלה או לא. אז מה שעשיתי דומה לחיפוש בינארי, אבל בטבלה ולא בשורה. סוף חפירה
--
--
--
אתה מטייל עוד על הגדה, ואתה רואה בנוסף שני פוליווגים, הורסי ורמורייד.
[/b][/quote]
*ואו זה היה ארוך.
עכשיו למה לעזאזל עשית את זה???*
------------------------------------------
אני ניגש לשני הפוליווגים,מכוון עליהם את הפוקדע,ובודק איזה מהם בן ואיזה בת.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 10 2009, 01:17 PM
[b] ירין
"רטיקייט, קדימה, התחמק מחבטת הגוף, ונשוך אותו כשהוא מתכוון לתקוף אותך עם האגרוף!" אומר פול מורפי. אלקיד קופץ ומתכוון לחבוט ברטיקייט אבל הוא מתחמק, ולאחר מכן אלקיד קם ומשתמש באגרוף חשמלי, שפוגע ברטיקייט וגורם לזרם חשמלי מהיד של אלקיד לרטיקייט, אבל רטיקייט נשך את הרגל של אקיד. [/b][/quote]
"אלקיד נסה להעביר זרם לרגל שלך ואז אגרוף חשמלי בכל הכח!" אני אומר
-
[b] דודי
הפוכדור נזרק וטורטוויג נכנס לתוכו. הפוכדור מתנודנד מספר פעמים, ולבסוף הוא נעצר. לכדת טורטוויג, יעודכן מיד.
[/b][/quote]
אני מרפא את הפוקימונים שלי ומוציא את שינקס ואומר:
"שינקס תנסה שוב את מכת ברק"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 10 2009, 12:49 PM
[b] ניתאי
זה סביר.
--
זה לא יער זה שדה -.-, אתה ממשיך לטייל ואתה פוגש וויזמיר. ([img]http://pokemonelite2000.com/pkrs045.gif[/img]) [/b][/quote]
מה וורמפל יודע?
"צא,מגבי!" אני אומר ומוציא את מגבי "תנסה שוב להוציא אש מפיך,אבל הפעם בכל תנסה להגיע איתה כמה שיותר רחוק!"
-
תמיר
"עכשיו אתה יכול להסביר את זה בעברית?"
--
"פוליווג - פוקימון ראשן. הרגליים של פוליוואג חלשות ולכן משתדל שלא ללכת כאשר יש לו בחירה. העור של פוליוואג דק מאוד ומאפשר לצופה לראות חלק מאיבריו הפנימיים דרך הספירלה שעל בטנו. תודה שהשתמש במערכת הפוקידע" אומר הפוקדע, ואחד מהם זכר והשני נקבה, והפוקדע מראה לך מי מהם זה מי, אל תשאל אותי איך.
ירין
"רטיקייט עזוב עכשיו!" אומר פול מורפי. רטיקייט מרפה מהרגל של אלקיד כשהוא מתחיל להעביר לשם זרם, ואלקיד משתמש באגרוף חשמל שפוגע ברטיקייט. "רטיקייט חבטת גוף!" אומר פול מורפי. רטיקייט קופץ , אך אלקיד מתכופף ורטיקיט מחטיא. רטיקייט כעת עיף לגמרי
"עצרו!" אומר השופט ונכנס לזירה. הוא מתבונן ברטיקייט ולבסוף אומר "רטיקייט של פול מורפי אינו מסוגל להלחם! המשיכו!"
"רטיקייט חזור!" אומר פול מורפי ומכין פוכדור נוסף "אם חשבת, שרק בגלל ש 3- 1 לך, אתה עומד לנצח כל רגע, אתה חייב להפסיק להשתמש בחומרים מערפלי התודעה שבהם אתה משתמש! קלפייבל צאי!!!" הוא מוציא מהופוקדור שלו קלפייבל ([img]http://pokemonelite2000.com/pkfrlg036.png[/img])
דודי
שינקס מנסה, אך יוצאים רק כמה ניצוצות ליד גופו, ואין שום תוצאה.
ניתאי
דחיפה, יריית חוט. ואכפת לך לתת שם למתקפת האש שאתה מנסה שהוא יבצע?
--
מגבי מנסה, אך יוצאים רק מספר גיצים שנעלמים, ולא פוגעים בוויזמיר, וויזמיר מתחיל ללכת הצידה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 10 2009, 02:00 PM
[b] ירין
"רטיקייט עזוב עכשיו!" אומר פול מורפי. רטיקייט מרפה מהרגל של אלקיד כשהוא מתחיל להעביר לשם זרם, ואלקיד משתמש באגרוף חשמל שפוגע ברטיקייט. "רטיקייט חבטת גוף!" אומר פול מורפי. רטיקייט קופץ , אך אלקיד מתכופף ורטיקיט מחטיא. רטיקייט כעת עיף לגמרי
"עצרו!" אומר השופט ונכנס לזירה. הוא מתבונן ברטיקייט ולבסוף אומר "רטיקייט של פול מורפי אינו מסוגל להלחם! המשיכו!"
"רטיקייט חזור!" אומר פול מורפי ומכין פוכדור נוסף "אם חשבת, שרק בגלל ש 3- 1 לך, אתה עומד לנצח כל רגע, אתה חייב להפסיק להשתמש בחומרים מערפלי התודעה שבהם אתה משתמש! קלפייבל צאי!!!" הוא מוציא מהופוקדור שלו קלפייבל ([img]http://pokemonelite2000.com/pkfrlg036.png[/img])
[/b][/quote]
"אני לא חושב, אני יודע! מר 'פול מרפי'( אני אומר בקול מצחיק)טוב אלקייד חזור!ג'יגי צא! תתחי לקפץ ובשלב מסויים קפוץ ממש גבוה ואז תשתמש בבעיטה אווירית ישר לפנים שלו ואם הוא תופס אותך תוציא את האוויר מהר ותן כמה חבטות גוף!" א ני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 10 2009, 02:00 PM
[b]
דודי
שינקס מנסה, אך יוצאים רק כמה ניצוצות ליד גופו, ואין שום תוצאה.
[/b][/quote]
"שינקס תיתרקז!!!! קדימה שוב"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 10 2009, 03:00 PM
[b] תמיר
"עכשיו אתה יכול להסביר את זה בעברית?"
--
"פוליווג - פוקימון ראשן. הרגליים של פוליוואג חלשות ולכן משתדל שלא ללכת כאשר יש לו בחירה. העור של פוליוואג דק מאוד ומאפשר לצופה לראות חלק מאיבריו הפנימיים דרך הספירלה שעל בטנו. תודה שהשתמש במערכת הפוקידע" אומר הפוקדע, ואחד מהם זכר והשני נקבה, והפוקדע מראה לך מי מהם זה מי, אל תשאל אותי איך. [/b][/quote]
*חחח לא התכוונתי למה הסברת את זה,אלא למה עשית את החישובים האלה בכלל???*
----------------------------------------------------------------------------------
אני ההולך לפי הזכר,עומד לפניו ופוקד על הופיפ לעמוד לפניו
"הופיפ,תנסה להשתמש בכדור אנרגיה!תנסה לשמור על האנרגיה כל הדרך עד שהיא פוגעת!" אני אומר ומורה לו על הזכר,כדי שיתקוף אותו
-
[b] איקי
יער יש רק אחד במשחק, אם לא כתוב שיש יער הכוונה היא לשדה אם אולי כמה עצים.
--
קרבי יוצא ודוחף את אודיש שכבר נראה עייף. אודיש משתמש בדחיפה ופוגע בקרבי
[/b][/quote]
"קרבי השתמש במכת צבט!"