-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Sep 13 2009, 03:36 PM
[b] [b]~nitay~ עם LordAbizi[/b]
קיט מתעורר ורואה את גראודון ואת הפוקימונים של מליפאן נלחמים. המתקפות של הפוקימונים של מלאפין לו מזיזים לגראודון כלל. מה תעשו? [/b][/quote]
"אוקיי קדימה, המשיכו לתקוף באותם התקפות! לא צריך לנצח, מה שחשוב זה לא להפסיד!" אני אומר להם.
-
[quote][b]
~JolTeoN~ עם HoundooM
"אז כנראה שאני לא יכול לקחת את האבן ואתם כן... המשיכו בלעדיי." הוא אומר. אתם עוזבים את הפרופסור וממשיכים לאבן מרחוק אתם רואים זוהר ענקי שיוצאת מאבן כחולה. מה תעשו?
[/b][/quote]
[quote][b]
"זאת בטח האבן שהפרופסור דיבר עליה"אני חושב לעצמי ורץ אליה
[/b][/quote]
אני צועק לו :"לא אל תיגע בה אתה תיתעלף גם כמו הפרופסור ורץ אחריו.
-
[b]~nitay~ עם LordAbizi[/b]
איוי עוזר לפוקימונים של מליפאן להעסיק את גראודון כדי שלא יהרוג אותם ואז מגיע מאחוריו טיל קוצים חזק שמתפוצץ על גבו של גראודון. אתם רואים שזוהי נילי שתפסה את הפוקימון [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/452.png[/img] דרפיון. "דרפיון תשתמש במכת קרן על." דרפיוס משתמש בקרן על ופוגע בגראודון. נילי אומרת לכם "תעלו על ההר כדי להביס את צוות גלקטיק, יש כבר שניים שעושים את זה, תעזרו להם.". מה תעשו?
[b]~JolTeoN~ עם HoundooM[/b]
אתם שניכם רצים לאבן, ג'אז כדי לקחת את האבן ורומה כדי למנוע מג'אז לקחת אותה. אחרי ריצה קלה רומה מחליק ומניח את ידו בו זמנית על ג'אז. ואז האבן זוהרת יותר חזק. אתם שמים לב שלא קורה לכם כלום. "שניכם הנבחרים." אתם שומעים מאחוריכם, אתם מביטים אחורה ורואים את דייב שאומר "חהחהחה... עבדתי עליכם! טוב, קחו את האבן הזאת ובואו נצא מכאן." מה תעשו עם דייב?
-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Sep 13 2009, 06:18 PM
איוי עוזר לפוקימונים של מליפאן להעסיק את גראודון כדי שלא יהרוג אותם ואז מגיע מאחוריו טיל קוצים חזק שמתפוצץ על גבו של גראודון. אתם רואים שזוהי נילי שתפסה את הפוקימון [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/452.png[/img] דרפיון. "דרפיון תשתמש במכת קרן על." דרפיוס משתמש בקרן על ופוגע בגראודון. נילי אומרת לכם "תעלו על ההר כדי להביס את צוות גלקטיק, יש כבר שניים שעושים את זה, תעזרו להם.". מה תעשו? [/b][/quote]
"ואת באמת חושבת שתוכלי לנצח את גראודון לבד?!" אגיד לה ואז אחשוב "טוב נו,גם אנחנו לא יכולים לעזור במיוחד" אני מוסיף ורץ לכיוון המטוס של צוות גלאקטיק
-
[b]
[b]~JolTeoN~ עם HoundooM[/b]
אתם שניכם רצים לאבן, ג'אז כדי לקחת את האבן ורומה כדי למנוע מג'אז לקחת אותה. אחרי ריצה קלה רומה מחליק ומניח את ידו בו זמנית על ג'אז. ואז האבן זוהרת יותר חזק. אתם שמים לב שלא קורה לכם כלום. "שניכם הנבחרים." אתם שומעים מאחוריכם, אתם מביטים אחורה ורואים את דייב שאומר "חהחהחה... עבדתי עליכם! טוב, קחו את האבן הזאת ובואו נצא מכאן." מה תעשו עם דייב? [/b][/quote]
"אני אקח אותה"אני אומר לרומה,אני לוקח את האבן ומתחיל ללכת
-
[quote][b]
~JolTeoN~ עם HoundooM
אתם שניכם רצים לאבן, ג'אז כדי לקחת את האבן ורומה כדי למנוע מג'אז לקחת אותה. אחרי ריצה קלה רומה מחליק ומניח את ידו בו זמנית על ג'אז. ואז האבן זוהרת יותר חזק. אתם שמים לב שלא קורה לכם כלום. "שניכם הנבחרים." אתם שומעים מאחוריכם, אתם מביטים אחורה ורואים את דייב שאומר "חהחהחה... עבדתי עליכם! טוב, קחו את האבן הזאת ובואו נצא מכאן." מה תעשו עם דייב?
[/b][/quote]
אני אומר ליהב :"ניראה לך אני לוקח אותה" ונותן לו בוקס לפנים ואז לוקח את האבן והולך אחרייה פרופסור דייב.
-
איוי עוזר לפוקימונים של מליפאן להעסיק את גראודון כדי שלא יהרוג אותם ואז מגיע מאחוריו טיל קוצים חזק שמתפוצץ על גבו של גראודון. אתם רואים שזוהי נילי שתפסה את הפוקימון [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/452.png[/img] דרפיון. "דרפיון תשתמש במכת קרן על." דרפיוס משתמש בקרן על ופוגע בגראודון. נילי אומרת לכם "תעלו על ההר כדי להביס את צוות גלקטיק, יש כבר שניים שעושים את זה, תעזרו להם.". מה תעשו? [/b][/quote]
"על הרגליים חיילים! אנחנו מסתלקים מכאן!!" אני אומר ומחזיר את צ'ארמנדר וארון, ומתחיל לרוץ לכיוון ההר שבו יש את צוות גאלאקטיק.
-
[b]המשך כללי:
[color=purple]מליפאן מחזיר את צ'ארמנדר ואת ארון לפוקדורים ואז הוא וקיט נפרדים מנילי ומשאירים אותה להלחם נגד גראודון.
בנתיים ג'אז ורומה רבים מי מחזיק את האבן, עד שמגיע דייב ואומר "אני לוקח את האבן!" ואז לוקח אותה. רביעייתכם יוצאים ממערת X. כשאתם יוצאים הם רואים אתם מליפאן וקיט ומצטרפים עליהם לטיפוס על הר X. כולם נפרדים מדייב ומנילי והם נשארים להלחם בגראודון. אני מזכיר- שיתוף פעולה הכרחי, קחו את הזמן ותחשבו מה אתם עושים יחד.[/color][/b]
-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Sep 13 2009, 07:50 PM
[b] [b]המשך כללי:
[color=purple]מליפאן מחזיר את צ'ארמנדר ואת ארון לפוקדורים ואז הוא וקיט נפרדים מנילי ומשאירים אותה להלחם נגד גראודון.
בנתיים ג'אז ורומה רבים מי מחזיק את האבן, עד שמגיע דייב ואומר "אני לוקח את האבן!" ואז לוקח אותה. רביעייתכם יוצאים ממערת X. כשאתם יוצאים הם רואים אתם מליפאן וקיט ומצטרפים עליהם לטיפוס על הר X. כולם נפרדים מדייב ומנילי והם נשארים להלחם בגראודון. אני מזכיר- שיתוף פעולה הכרחי, קחו את הזמן ותחשבו מה אתם עושים יחד.[/color][/b] [/b][/quote]
"איווי צא! תשתמש ביד עוזרת על כל מי שנלחם!"
-
[b] [b]המשך כללי:
בנתיים ג'אז ורומה רבים מי מחזיק את האבן, עד שמגיע דייב ואומר "אני לוקח את האבן!" ואז לוקח אותה. רביעייתכם יוצאים ממערת X. כשאתם יוצאים הם רואים אתם מליפאן וקיט ומצטרפים עליהם לטיפוס על הר X. כולם נפרדים מדייב ומנילי והם נשארים להלחם בגראודון. אני מזכיר- שיתוף פעולה הכרחי, קחו את הזמן ותחשבו מה אתם עושים יחד.[/color][/b] [/b][/quote]
"סינדקוויל,סקווירטל,טריקו צאו"אני צועק ומוציא אותם מהפוקדורים,"תתחילו לתקוף"אני אומר להם
-
[quote][b]
המשך כללי:
מליפאן מחזיר את צ'ארמנדר ואת ארון לפוקדורים ואז הוא וקיט נפרדים מנילי ומשאירים אותה להלחם נגד גראודון.
בנתיים ג'אז ורומה רבים מי מחזיק את האבן, עד שמגיע דייב ואומר "אני לוקח את האבן!" ואז לוקח אותה. רביעייתכם יוצאים ממערת X. כשאתם יוצאים הם רואים אתם מליפאן וקיט ומצטרפים עליהם לטיפוס על הר X. כולם נפרדים מדייב ומנילי והם נשארים להלחם בגראודון. אני מזכיר- שיתוף פעולה הכרחי, קחו את הזמן ותחשבו מה אתם עושים יחד.
[/b][/quote]
אני קורא לגליגר ולרויטר וממשיך לעלות לא כמו השאר שחושבים שהם הגיעו לפסגה
-
[b] [b]המשך כללי:
"רגע... מה לעזאזל אנחנו צריכים לעשות? בטח לא להלחלם בגראודון, כי זה חסר תועלת... אנחנו לא יכולים לנצח אותו" אני שואל את כל הנוכחים, כולל את הפרופסורים.
-
[b]
[b]MatanS23 עם murkrow[/b]
המטוס של עידו נוחט באי X ומרחוק הוא רואה את ג'ון קנטון מתחיל לטפס על ההר כדי להביס את צוות גלקטיק. עידו רץ לג'ון ומציע לו עזרה וג'ון מסכים. יחד אתם ממשיכים ומגיעים למקום של צוות גלקטיק. מה תעשו? אני מזכיר שיתוף פעולה הכרחי ביותר.
[/b][/quote]
"כדאי שנכנס פנימה"אני אומר,ונכנס פנימה.
-
[b][b]MatanS23 עם murkrow[/b]
המטוס של עידו נוחט באי X ומרחוק הוא רואה את ג'ון קנטון מתחיל לטפס על ההר כדי להביס את צוות גלקטיק. עידו רץ לג'ון ומציע לו עזרה וג'ון מסכים. יחד אתם ממשיכים ומגיעים למקום של צוות גלקטיק. מה תעשו? אני מזכיר שיתוף פעולה הכרחי ביותר.[/b][/quote]
[quote][b]"כדאי שנכנס פנימה"אני אומר,ונכנס פנימה.[/b][/quote]
אני אומר לו:"אוקיי" ונכנס אחריו לראות מה יש בפנים.
-
שימו לב:
תגיבו שוב להודעה ההיא... עוד לא הגעתם לפסגה יחד, ואתם לא נגד גראודון, אלא במסע טיפוס לפסגת הר X כדי להלחם בגלקטיק. HoundooM אין לך סקווילטרל...
תגובה חדשה:
[b]המשך כללי:
[color=gray]אתם מגיעים לפסגת הר X ורואים שם כל מיני ארקניין ופירוו. ובניהם חיילי גלקטיק שמעבידים אותם לבנות מין מקדש לפוקימון כלשהו. רומה מסתכל אחורה ורואה את גראודון ממשיך להלחם בנילי ובדייב. אתם מחליטים להסתתר מאנשי הגלקטיק כדי לדעת מה מזימת ושומעים מהבוס "כשהמקדש יהיה מוכן, נוכל סופסוף להביא הנה את הפוקימון האגדי הזה. איך אמרת קוראים לו מרס?" ואז אתם שומעים קול אישה האומר "אולי זהו מיוטו?" ואז הבוס אומר שוב "כן... מיוטו שלנו!". מה תעשו? אני מזכיר- שיתוף פעולה הכרחי, קחו את הזמן ותחשבו מה אתם עושים יחד. [/color][/b]