-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Nov 11 2009, 07:59 PM
[b]
[b]ירין[/b]
אתה לא תתפוס אותו אני אומר לך כבר מעכשיו
~~~~~~~~
וקודם תוציא תפוקימון לפני שאתה אומר לו מה לעשות תגיב מחדש =\ [/b][/quote]
מה למה?
------
"מגבי צא!מגבי מהר ערפיח לשמיים ואז מסך עשן וגחלת שתפוצץ את העשן!!" אני אומר בתקווה שזה יצליח
-
[b]אם זה ימשיך ככה המשחק יסגר ב5 ימים אף אחד חוץ מירין לא טרח להגיב [/b]
[b]ירין[/b]
כי יש לך הכי הרבה פוקימונים אני לא מתכוון להביא לך לתפוס 6 פוקימונים לפני שעברת לפחות 3 מכונים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מגבי יוצא מהפוכדור ותוקף בערפיח אך טיילוו מפזר אותו בעזרת כך שיוצר רוח על ידי הכנפיים שלו,וכך גם מפזר את מסך העשן,מגבי שולח גחלת אך הטיילו חומק ותוקף את מגבי במכת כנף ופוגע בו בחוזקה מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ToBi_SaMa[/i]@Nov 14 2009, 10:53 AM
[b]
[b]ירין[/b]
כי יש לך הכי הרבה פוקימונים אני לא מתכוון להביא לך לתפוס 6 פוקימונים לפני שעברת לפחות 3 מכונים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מגבי יוצא מהפוכדור ותוקף בערפיח אך טיילוו מפזר אותו בעזרת כך שיוצר רוח על ידי הכנפיים שלו,וכך גם מפזר את מסך העשן,מגבי שולח גחלת אך הטיילו חומק ותוקף את מגבי במכת כנף ופוגע בו בחוזקה מה תעשה?? [/b][/quote]
צודק...תכלס אני מעדיף ללכת כבר אבל התחלתי לקרב אז..
--
"עכשיו גילגול אש ואז מסך עשן ותפתיע אותו בדחלת על הכנפיים!!" אני אומר
-
שם משתמש: yossi
שם במשחק: ברנדון ג'ונסון
צורת פנייה: ברנדון
תמונה: [img]http://img29.imageshack.us/img29/2443/dptr194.png[/img]
עבודה: מאמן
רקע: ברנדון נולד למשפחה עשירה.
אביו היה מעורב בעסקאות על שטחים ועסקאות בבנייני העבודה שלו, ואימו הייתה מטפלת בחוות פוקימונים.
ברנדון מאוד אהב פוקימונים, ותמיד נהנה לשחק איתם בחווה של אימו. בליל הסערה הגדולה, ברנדון שכב במיטתו, מפוחד והיה מתחת לשמיכתו, הוא נשכב וניסה להירדם, ולבסוף הצליח.
ברנדון חלם חלום, הוא ראה בחלומו אלפיי פוקימונים, ולפתע הם שריפה ענקית שרפה את כולם.
ברנדון התחיל לבכות, וראה לפתע צללית ענקית והוא התעורר.
למחרת בבוקר, ברנדון הבטיח לעצמו שהוא יהיה המאמן האולטימיבי-מספר אחד, יהיו לו המון פוקימונים והוא יינצח את כולם.
הוא קם מן מיטתו, ניפנף להוריו לשלום וייצא לדרך.
כסף:5000$
חפצים:5 פוכדורים,מפה ופוקידע.
פוקימונים:
תגים:
פוקימון התחלתי: טרטוויג
בקשות: לתפוס ריולו (:
-
[b]
שם משתמש: yabobi
שם במשחק: בובי
צורת פנייה: בובי
תמונה: [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr058.png[/img]
עבודה: מאמן רגיל
רקע:בובי נולד למשפחה ממוצאת בעיר לשני הורים מגדלי פוקימונים שהרבה אנשים בעיר הכירו. כל חייו בובי אהב מאוד את הפוקימונים בחוות הפוקימונים של משפחתו ותמיד עזר להוריו לטפל בפוקימונים הנמצאים בחווה. פעם אחת כשבובי טייל בסביבה הוא ראה ביצה של גלייסכור פראי והחליט לקחת אותה איתו לחווה,
בחווה הוא טיפל בביצה עד שבקעה ועד עכשיו הגלייגר שבקע איתו,
בובי תמיד חלם להיות מאמן פוקימונים גדול והחזק ביותר.
ועכשיו כשבובי הגיע לגיל 11 הוא התחיל את מסע הפוקימונים שלו לעבר תואר אלוף הפוקימונים..
כסף:5000$
חפצים:5פוכדורים,מפה ופוקידע.
פוקימונים:
תגים:
פוקימון התחלתי: אלקיד
בקשות:
[/b]
-
[quote][i]Originally posted by ToBi_SaMa[/i]@Nov 11 2009, 07:59 PM
[b] [b]שון[/b]
אתה וקורטני יוצאים לכיון העיר דנג'ו, אתם הולכים במשך כמה דקות ובמהלך ההליכה קורטני אומרת:" אז איך נקרא לצוות שלנו ואנחנו עדיין צריכים להכיר אחד את השני יותר טוב?? נעשה עצירה קטנה?" מה תענה?? [/b][/quote]
''בסדר, בואי נעצור. בינתיים אין לי רעיון לשם של הצוות, לך יש?'' אני אומר לקורטני
-
YAbobi
רקע לא מתאים לעלילה
YOSSI
רקע לא מובן וברמה לא כל כך גבוהה
[b]שון[/b]
"כן יש לי צוות איצ'יבי מה דעתך??" אומרת קורטני מה תענה??
[b]ירין[/b]
מגבי תוקף ב[b]סיחרור אש[/b] שפוגע בטיילו,טיילו תוקף בנהמה ומגבי תוקף במסך עשן וישר אחר כך בגחלת אך כלום לא קורה~רק הערפיח מתפוצץ~וטיילו שבזמן שלא ראיתה אותו התקדם אל מגבי ועכשיו הוא עומד לפגוע בו עם כנף ברזל מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ToBi_SaMa[/i]@Nov 15 2009, 06:53 PM
[b]
YOSSI
רקע לא מובן וברמה לא כל כך גבוהה
[/b][/quote]
חחח
מה לא הבנת פה? והרמה בסדר גמור, זה לא שהרקעים האחרים ממש ברמה גבוהה.
אם אתה לא רוצה לקבל, אל תקבל, אבל לפחות אל תמציא תירוצים מטופשים.
-
[b]
[b]ירין[/b]
מגבי תוקף ב[b]סיחרור אש[/b] שפוגע בטיילו,טיילו תוקף בנהמה ומגבי תוקף במסך עשן וישר אחר כך בגחלת אך כלום לא קורה~רק הערפיח מתפוצץ~וטיילו שבזמן שלא ראיתה אותו התקדם אל מגבי ועכשיו הוא עומד לפגוע בו עם כנף ברזל מה תעשה?? [/b][/quote]
"טוב...מהר תתנגד עם סחרור אש ואז שוב ערפיח וגחלת אליו ואם זה לא מצליח אז מכה קלושה!" אני אומר
-
[b] [b]שון[/b]
"כן יש לי צוות איצ'יבי מה דעתך??" אומרת קורטני מה תענה?? [/b][/quote]
''איצ'יבי נשמע שם מעולה, אז זה שם הצוות החדש שלנו'' אני אומר לקורטני
-
יוסי
אני לא רציתי להעליב אותך אבל הרקע גרוע במבנה שלו ואני לא אומר לך סתם כי אני לא רוצה לקבל אותך אני שמח לקבל אותך אבל אם רקע כזה לא תשנה בבקשה ואמרתי לך כבר בנוד שאתה יכול לקחת את הרקע שעשית למשחק של סטיב ולשנות אותו ככה שיהיה מתאים לעלילה של המשחק שלי ואתה רשום הבנת??
[b]שון[/b]
שים לב פרסמתי את הפוקימונים של קורטני ב3 מהאיווים היא לא מתשמשת בינתיים היא מגדלת אותם=]
;~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טב אני הודיע למר .בראון בעזרת SMS" היא אומרת ופיתאום אתה שומע קול :"אררררררר אררררררר" אתה מסתכל סביב ורואה פוקימון אבל אתה לא מצליח לזהות אותו בגלל שהוא רחוק ובגלל שהוא עומד בצל אך ממה שאתה רואה מבנה גופו זהה לשל כלב מה תעשה?<?
[b]ירין[/b]
מגבי מתחיל את הסיחרור אך טיילו מהיר יותר ממינו ופוגע בו ראשון.מגבי נופל על האדמה ומתרגז לפני שטיילו מספיק לזוז הוא שולח פיצוץ פיח ומחסל את טילוו המסכן שנפגע מטווח אפס. מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ToBi_SaMa[/i]@Nov 15 2009, 08:01 PM
[b]
[b]ירין[/b]
מגבי מתחיל את הסיחרור אך טיילו מהיר יותר ממינו ופוגע בו ראשון.מגבי נופל על האדמה ומתרגז לפני שטיילו מספיק לזוז הוא שולח פיצוץ פיח ומחסל את טילוו המסכן שנפגע מטווח אפס. מה תעשה?? [/b][/quote]
אי פשר לתפוס אותו? בבקשה....אני לא שתמש בו..
-
[quote][i]Originally posted by ToBi_SaMa[/i]@Nov 15 2009, 08:01 PM
[b] [b]שון[/b]
שים לב פרסמתי את הפוקימונים של קורטני ב3 מהאיווים היא לא מתשמשת בינתיים היא מגדלת אותם=]
;~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טב אני הודיע למר .בראון בעזרת SMS" היא אומרת ופיתאום אתה שומע קול :"אררררררר אררררררר" אתה מסתכל סביב ורואה פוקימון אבל אתה לא מצליח לזהות אותו בגלל שהוא רחוק ובגלל שהוא עומד בצל אך ממה שאתה רואה מבנה גופו זהה לשל כלב מה תעשה?<? [/b][/quote]
''מה זה הפוקימון הזה?'' אני אומר ומנסה להתקרב אליו לאט לאט כדי לראות איזה פוקימון זה
-
[b]שון[/b]
אתה מתקרב לפוקימון וקולט שזה בסך הכל מיטיאנה עצבני~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_pictures/262.png[/img] מה תעשה??
[b]ירין[/b]
[b]לאאא[/b]
-
[quote][i]Originally posted by ToBi_SaMa[/i]@Nov 16 2009, 07:09 AM
[b] [b]שון[/b]
אתה מתקרב לפוקימון וקולט שזה בסך הכל מיטיאנה עצבני~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_pictures/262.png[/img] מה תעשה?? [/b][/quote]
''אני חושב שצ'ימצ'אר יוכל להתמודד מולו'' אני חושב לעצמי
אחרי זה אני מוציא את צ'ימצ'אר מהפוקדור ואומר לו ''צא צ'ימצ'אר, תקוף את מיטיאנה עם גחלת''