-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 11 2010, 01:18 PM
[b] [color=gray]מייקל- היא פותחת לאט את העיניים, רואה מה קורה ומגיבה מהר. המזל שלכם הוא שאתם נמצאים יחסית גבוה. היא משתמשת בכנפיים כך שהם מכסים את שניכם כמו מעין מגן. אתה מרגיש את החבטה בקרקע, אבל הודות לכנפיים זה לא יותר מרעד עמום. אתה קם ורואה שהיא שוכבת על הרצפה בלי לזוז.[/color] [/b][/quote]
"נו באמת זה לא קורה לי "אומר והנער אותה .
"תתעוררי !"אומר לה .
-
[color=gray]מייקל- לאחר כמה ניעורים אתה מצליח להעיר אותה. היא לא להוטה לקום. במקום זה היא מוציאה משהו מהכיס, לוקחת עם האצבע שלה קצת דם מהכנפיים ורושמת על הנייר שהיא הוציאה. היא נותנת לך את זה. זה כתוב באותיות אדומות כהות (אתה חושד שהכל דם) InfernAl. "שרוף את זה" היא אומרת בקול חלוש "ורוץ מפה!"[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 11 2010, 01:30 PM
[b] [color=gray]מייקל- לאחר כמה ניעורים אתה מצליח להעיר אותה. היא לא להוטה לקום. במקום זה היא מוציאה משהו מהכיס, לוקחת עם האצבע שלה קצת דם מהכנפיים ורושמת על הנייר שהיא הוציאה. היא נותנת לך את זה. זה כתוב באותיות אדומות כהות (אתה חושד שהכל דם) InfernAl. "שרוף את זה" היא אומרת בקול חלוש "ורוץ מפה!"[/color] [/b][/quote]
"אני מניח שאני יכול לשרוף את זה אחר כך"אחשוב לעצמי והברח משם .
-
[color=gray]מייקל- אתה מתחיל לרוץ כשאתה שומע צעקה מאחוריך "אין לי כוונה לפגוע בך מייקל!" אומר טד מאחוריך. אתה מסתובב ורואה שהוא מכוון רובה צלפים (!) לראש של הבחורה המכונפת. "אני מעוניין רק בה."[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 11 2010, 01:34 PM
[b] [color=gray]מייקל- אתה מתחיל לרוץ כשאתה שומע צעקה מאחוריך "אין לי כוונה לפגוע בך מייקל!" אומר טד מאחוריך. אתה מסתובב ורואה שהוא מכוון רובה צלפים (!) לראש של הבחורה המכונפת. "אני מעוניין רק בה."[/color] [/b][/quote]
"מה היא עשתה לך ?!?"אשאל אותו.
-
[color=gray]מייקל- סטן מנקה את הקנה של הרובה שלו, וטוען אותו בתחמושת חדשה. ואז הוא דורך ומכוון עליה. "תסתכל עליה, היא עיוות של הטבע." אתה רואה שהיא עוד מודעת לסביבה. היא מסתכלת אל סטן בנחישות, אך לא מדברת. "כדורי נחושת, ג'יל, במיוחד בשבילך." הוא אומר לה. "לך ל******" היא אומרת לו בשארית הכוחות שלה.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 10 2010, 05:42 PM
[b] [color=blue]אריאל- היום אתה בחופש.[/color]
[/b][/quote]
"מעולה" אמלמל לעצמי ואתקשר שוב למשטרה, אבקש את ליסה וונג בתקווה שהפעם היא תהיה זמינה ותוכל לענות לי.
-
[color=blue]אריאל- אתה מתקשר, והפעם היא זמינה. "שלום אריאל, אני שמחה שהתקשרת, למרות שאני... איך אמרת? גרועה.."[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 11 2010, 01:42 PM
[b] [color=blue]אריאל- אתה מתקשר, והפעם היא זמינה. "שלום אריאל, אני שמחה שהתקשרת, למרות שאני... איך אמרת? גרועה.."[/color] [/b][/quote]
"בדיוק, גרועה אני מבין שלא הקשבת להצעתי ולא הצבת אף שוטרים בקווינס" אומר ואקח את העיתון בתקווה למ צוא פיגוע ולהוכיח לה שהתיאוריה שלי נכונה.
-
[color=blue]אריאל- העמוד הראשון אכן מדבר על פיגועים, אבל רק על אלה שהיו כבר. "אני לא רוצה להישמע גסת רוח," היא אומרת. "אבל אתה צריך משהו ספציפי? יש לי פה הרבה עבודה."[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 11 2010, 01:49 PM
[b] [color=blue]אריאל- העמוד הראשון אכן מדבר על פיגועים, אבל רק על אלה שהיו כבר. "אני לא רוצה להישמע גסת רוח," היא אומרת. "אבל אתה צריך משהו ספציפי? יש לי פה הרבה עבודה."[/color] [/b][/quote]
כן, אני שוב רוצה שתציבו שוטרים בקווינס ובברונקס זהו זה" אומר לה ואנתק.
-
[color=blue]אריאל- "אבל..." אתה לא מספיק לשמוע את ההמשך בגלל שניתקת. אין לך מושג אם היא תעשה מה שאמרת או לא[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 11 2010, 02:01 PM
[b] [color=blue]אריאל- "אבל..." אתה לא מספיק לשמוע את ההמשך בגלל שניתקת. אין לך מושג אם היא תעשה מה שאמרת או לא[/color] [/b][/quote]
"שיהיה..." אומר ואסע שוב לקווינס, לאיצטדיון שיי ליתר דיוק כדי לפגוש שם שוב את אותו האיש ולקבל ממנו תשובות.
-
[color=blue]אריאל- בדרך ברדיו אתה שומע את מה שחיפשת בכותרות של העיתון, אבל בגלל חוסר ריכוז לא שמת לב: "ניסיון לרצח אתמול ברובע קווינס סוכל בגלל כמות גדולה של שיטור ברובע. המשטרה מוסרת שהאדם שכמעט ונרצח, ריי ווקר בן ה54 כעת נמצא בבית חולים בקווינס במצב בינוני. המשטרה שמה צו איסור פרסום על הפרטים של הפרשה ובינהם המידע איך הם ידעו שמשהו הולך להתרחש בקווינס"[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 11 2010, 02:17 PM
[b] [color=blue]אריאל- בדרך ברדיו אתה שומע את מה שחיפשת בכותרות של העיתון, אבל בגלל חוסר ריכוז לא שמת לב: "ניסיון לרצח אתמול ברובע קווינס סוכל בגלל כמות גדולה של שיטור ברובע. המשטרה מוסרת שהאדם שכמעט ונרצח, ריי ווקר בן ה54 כעת נמצא בבית חולים בקווינס במצב בינוני. המשטרה שמה צו איסור פרסום על הפרטים של הפרשה ובינהם המידע איך הם ידעו שמשהו הולך להתרחש בקווינס"[/color] [/b][/quote]
אתקשר שוביך והחלטתם לשמוע בעצתי, נו מה את אומרת?" תסכימו להציב היום שוטרים גם בברונקס ובסטט איילנד?" אשאלה.