-
[QUOTE=אדון פריון;615152]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#4d528c][FONT=Verdana]Hitsugaya[/FONT][/COLOR][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה ממשיך לעיר פטלבורג ואתה רואה [URL=http://www.siz.co.il/go.php?i=zhghmfwnmjyz.png][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/zhghmfwnmjyz.png[/IMG][/URL].[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"צא סניזל ותשתמש ברוח קרה"
-
[quote=אדון פריון;615152][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]השעה 21:[/SIZE][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][URL="http://www.siz.co.il/go.php?i=zznyn3ihwnln.png"][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/zznyn3ihwnln.png[/IMG][/URL]מצליח להתקיף וה[URL="http://www.siz.co.il/go.php?i=n0ywyyizzuyw.png"][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/n0ywyyizzuyw.png[/IMG][/URL] נופל מין המהלך ומפסיד.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה? זכית [URL="http://www.siz.co.il/go.php?i=mznnifwqyzhd.gif"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/mznnifwqyzhd.gif[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT]
[/quote]
"אני לא מאמין שהטיילו שלי טוב גם מול מים וגם מול אבן,הוא פשוט מאוד חזק!רוקסן תודה על הקרב הטוב אבל טיילו שלי מאוד טוב,זאת לא אשמתך שהטיילו שלי מוצלח."אני אומר לטיילו ולרוקסן ומחמיא רבות לטיילו.אני חוזר למרפאה ואומר "טיילו שלי היה חזק מאוד הצלחתי לנצח איתו.מרצ'ומיפ מחר אתה תשתתף בתחרות הפוקימונים החזקים הולך להיות לך כיף!
-
[quote=אדון פריון;615152][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]השעה 21:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush]Chimcharboy[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]"אז ככה כל שנה מתחרים 4 מתמודדים בשביל להראות לאחרים איזה פוקימון יותר קשוח וכל שנה הפרס משתנה והקרב נעשה אותו מחר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אז נלך למרכז כדי לישון ואם אתה רוצה להירשם לתחרות אתה יכול לבקש מהאחות ג'וי" אומר לך ג'ימי [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני יגיד לו שאני ישמח להשתתף בתחרות אבל קודם נעשה את הקרב בינינו
-
[QUOTE=אדון פריון;615152][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]השעה 21:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']Adidas[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]ה[URL=http://www.siz.co.il/go.php?i=nlgjyjz2xdmg.png][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/nlgjyjz2xdmg.png[/IMG][/URL] מחייך אליך ועושה כן עם הראש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]?[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
אני מכניס אותו לפוכדור,יוצא ממרכז הפוקימונים במטרה לאמן את שלושת הפוקימונים שלי.
-
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]השעה 12:20[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[COLOR=#00ccff][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#4d528c][FONT=Verdana]
[/FONT][/COLOR][SIZE=3][COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה מחזיר אתה מפתח לאחות ואתה מגיע[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']למכון ואתה[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']רואה שהמנהיגה באמצע[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']קרב[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana].[/FONT][/COLOR][/SIZE][COLOR=#4d528c][FONT=Verdana]
[/FONT][/COLOR][SIZE=3][COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]?[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה רואה את ההכנות לתחרות.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']Adidas[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]תפסת מיאו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה רואה את חבורת המיאו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?מיאו יודע חבטה ושריטה תפסת מיאו![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush']Chimcharboy[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]"אוקיי צא מטפוד" אומר ג'ימי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#4d528c][FONT=Verdana]Hitsugaya[/FONT][/COLOR][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הוטהוט בורח.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]*פתחת את ע''מ 30 נציג מקנטו מחכה לך במרכז.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]האתר של התמונות לא פועל לי [/SIZE][/FONT]
-
[quote=אדון פריון;616027][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]השעה 12:20[/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush]Chimcharboy[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]"אוקיי צא מטפוד" אומר ג'ימי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/qute]
אני יחייך עליו ויוציא מהר את קורפיש ואני יגיד לו להשתמש בפטיש סרטן
-
[QUOTE]Adidas
תפסת מיאו.
אתה רואה את חבורת המיאו.
מה תעשה?מיאו יודע חבטה ושריטה תפסת מיאו![/QUOTE]
"מיאו,קומבקסין,פוצ'יאנה צאו!" אני מוציא אותם עושה להם היכרות אחד עם השני וחושש שהם עומדים לתקוף אז מכין את הפוקימונים שלי לקרב.
-
[quote=אדון פריון;616027][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]השעה 12:20[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה רואה את ההכנות לתחרות.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[/quote]
"מיסטי בואי נלך לבית הספר למאמנים זה אחד מהמקומות הכי מעניינים כאן ואני מחכה לתחרות לכן אני לא יכול להמשיך להתקדם לעיר הבא!מרצ'ומפ בוא נחכה לתחרות בנתיים אני מציע שננלמד קצת ונתאמן!בידריל,טיילו ולפרס אנחנו הולכים לבית הספר למאמנים תוכלו להנות וביער ללמוד בכיף!"אני אומר והולך לבית הספר למאמנים.
-
[QUOTE=אדון פריון;616027]
[COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הוטהוט בורח.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]*פתחת את ע''מ 30 נציג מקנטו מחכה לך במרכז.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]האתר של התמונות לא פועל לי [/SIZE][/FONT][/QUOTE]
אני ימשיך לעיר פטלבורג
-
[quote=אדון פריון;614708][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][COLOR=black]השעה 12:30[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]קיוגר[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][COLOR=black]אתה מחזיר את המפתח לאחות ואתה מגיע למכון ואתה רואה שהמנהיגה באמצע קרב.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][COLOR=black]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
אני יחכה בצד ואנסה ללמוד את הטקטיקה של המאמן
[תוקן לי היום האינטרנט אז אני חוזר להגיב]
-
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]השעה 14:35[/SIZE][/FONT]
[COLOR=#00ccff][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הקרב נגמר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]ואתה לא מספיק מה שהבנת שהיא משתמשת במתקפות פיזיות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]"אוקיי אבל אני קצת רעבה שמעתי שיש פה מסעדה טובה רוצה ללכת?"שואלת אותך מיסטי.[/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]המיאו בורחים ואתה רואה פרסיאן חזק שעומד להתקיף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה? [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush']Chimcharboy[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]קורפיש פוגע אך מטפוד השתמש בהתקשחות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה מגיע לעיר פטלבורג ואתה רואה איש זקן מחכה לך.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה? [/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush']האתר עם התמונות לא עבד לי.[/FONT]
-
[quote=אדון פריון;616120][COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]קורפיש פוגע אך מטפוד השתמש בהתקשחות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[/quote]
אני יגיד לקורפיש להשתמש עוד פעם בפטיש סרטן ובאותו זמן בקרן בועות
-
[quote=אדון פריון;616120][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]השעה 14:35[/SIZE][/FONT]
[COLOR=#00ccff][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הקרב נגמר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]ואתה לא מספיק מה שהבנת שהיא משתמשת במתקפות פיזיות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"אוקי אז מתקפות פיזיות לרוב היא משתמשת.זה טוב אברא תוכל להתחמק עם ההשתגרות שלך וצ'יקוריטה אתה תוכל לתקוף אותה בהתקפה לא פיזית שניכם תילחמו הפעם"אגיד לאברא וצ'יקוריטה "סייטר ופיקאצ'ו אתם תיסתכלו מהצד"
-
[quote=אדון פריון;616120][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]השעה 14:35[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]"אוקיי אבל אני קצת רעבה שמעתי שיש פה מסעדה טובה רוצה ללכת?"שואלת אותך מיסטי.[/SIZE][/FONT]
[/quote]
"אוקי בואי נלך לאכול שם אבל זה יבזבז לי הרבה כסף כי אני צריך לשלם לא רק עלי אלה גם על הפוקימונים שלי!"אני אומר,הולך למסעדה ומשלם 250 שקל חמישים שקל לכל אחד מהפוקימונים שלי ולי.
-
[QUOTE=אדון פריון;616120]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה מגיע לעיר פטלבורג ואתה רואה איש זקן מחכה לך.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה? [/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush']האתר עם התמונות לא עבד לי.[/FONT][/QUOTE]
אני אלך לדבר איתו ולשאול אותו מה הוא רוצה.