-
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrehamim-לפני שאתה מספיק ביכלל לדבר אם ברנדון סטיב בורח [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=lime]noam-"אתה ממש אוהב את באלבזור שלך" האחות ג'וי אומרת לך בזמן שהיא בודקת את באלבאזור[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#00ff00]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#00ff00][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]monster-אתה מחזיר את פינסיר לפוכדור ומוציא את טורצ'יק, טורצ'יק מישתמש בגחלת חזקה מאוד שפוגעת בבדירגיל בחוזקה רבה, בידריל עף על העץ והוא מיתעלף[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#48d1cc]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#48d1cc][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-דיטו מישתנה במהירות לאמבריון והוא מישתמש בזנב ברזל שמעיף את הכדור צל, דיטו מישתמש בכדור צל מאוד חזק שעף על אמבריון במהירות, אמבריון הודף את הכדור צל בעזרת זנב ברזל חזק[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=purple]master goku-צימצאר מישתמש במבט וטורצ'יק לא מצליח להתקיף, צימצאר פתאום מוציא להבה חזקה מפיו שפוגעת בטורצ'יק בחוזקה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#800080]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#800080]*צימצאר למד להביור[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-"אני חוקר מיקצועי, תפקידי הוא לחקור את סלבי" האיש אומר בחיוך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkolivegreen]guybarm-סינדקוויל מישתמש במבט על ספירו שלא מצליח לזוז[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#556b2f]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#556b2f][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=sienna]matan-הרקע לא כל כך מתאים תשנה אותו קצת[/COLOR][/SIZE]
-
[quote]
[SIZE=3][COLOR=darkolivegreen]guybarm-סינדקוויל מישתמש במבט על ספירו שלא מצליח לזוז[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אגיד לסינדיקוויל:"עכשיו דחיפה!"
-
[QUOTE=chimcharboy;635647[SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]monster-אתה מחזיר את פינסיר לפוכדור ומוציא את טורצ'יק, טורצ'יק מישתמש בגחלת חזקה מאוד שפוגעת בבדירגיל בחוזקה רבה, בידריל עף על העץ והוא מיתעלף[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני שואל את המאמן" יש לך עוד פוקימון לקרב"
-
[SIZE=3][COLOR=darkolivegreen]guybarm-סינדקוויל מישתמש בדחיפה שגורמת לספירו נזק לא רב וגם הוא יוצא מהמבט[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#556b2f]*פתחת את עמוד 30 קיבלת פוקימון בהגרלה שעשיתי ויצא [URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Spr_3e_246.gif"][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/07/Spr_3e_246.gif[/IMG][/URL][COLOR=#000000] [/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]monster-"כן יש לי סקווירטל" הילד אומר לך[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=chimcharboy;635663][SIZE=3][COLOR=darkolivegreen]guybarm-סינדקוויל מישתמש בדחיפה שגורמת לספירו נזק לא רב וגם הוא יוצא מהמבט[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#556b2f]*פתחת את עמוד 30 קיבלת פוקימון בהגרלה שעשיתי ויצא [URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Spr_3e_246.gif"][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/07/Spr_3e_246.gif[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אגיד לסינדיקוויל:"עכשיו דחיפה עוד פעם אנחנו חייבים לנצח!"
-
[SIZE=3][COLOR=darkolivegreen]guybarm-פתאום אתה שם לב שסינדקוויל מוציא להבה חזקה מהפה שלו שפוגעת בחוזקה בספירו שמיתעלף[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#556b2f]*סינדקוויל למד להביור[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=chimcharboy;635673][SIZE=3][COLOR=darkolivegreen]guybarm-פתאום אתה שם לב שסינדקוויל מוציא להבה חזקה מהפה שלו שפוגעת בחוזקה בספירו שמיתעלף[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#556b2f]*סינדקוויל למד להביור[/COLOR][/SIZE][/quote]
אזרוק פוכדור על ספירו ואגיד לסינדיקוויל:"כל הכבוד!"
-
[SIZE=3][COLOR=darkolivegreen]guybarm-אתה זורק פוכדור על ספירו והפוכדור זז מצד לצד עד שהוא נעצר ואתה מבין שאתה תפסת אותו[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkolivegreen]*תפסת ספירו[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#556b2f][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]אני ימשיך מחר כי רק אתה מגיב[/COLOR][/SIZE]
-
[quote][SIZE=3][COLOR=darkolivegreen]guybarm-אתה זורק פוכדור על ספירו והפוכדור זז מצד לצד עד שהוא נעצר ואתה מבין שאתה תפסת אותו[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkolivegreen]*תפסת ספירו[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]אני ימשיך מחר כי רק אתה מגיב[/COLOR][/SIZE][/quote]
אגיד לסינדיקוויל:"יופי ניצחת עכשיו תכיר את שני החברים החדשים שלך:לרביטר וספירו את ספירו תכיר מאוחר יותר כי הוא חייב ללכת למרכז הפוקימונים אז בוא נצא לדרך!"
-
ערכתי ותגיד מה לא היה בסדר?
-
[quote=chimcharboy;635647
[SIZE=3][COLOR=darkorange][SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE]אלמוגסי-דיטו מישתנה במהירות לאמבריון והוא מישתמש בזנב ברזל שמעיף את הכדור צל, דיטו מישתמש בכדור צל מאוד חזק שעף על אמבריון במהירות, אמבריון הודף את הכדור צל בעזרת זנב ברזל חזק[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"דגיטו תשתמש באותה תחבולה כמו הקודמת ובהצלחה בהתקפה ובהגנה!"אני אומר.
-
[quote=chimcharboy;635647][SIZE=3][COLOR=#006400]shayrehamim-לפני שאתה מספיק ביכלל לדבר אם ברנדון סטיב בורח [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
'אדבר עם הילד שהוא לקח לו את הלרויטר 'אתה בסדר' אומר לו
-
[QUOTE=chimcharboy;635647][SIZE=3][COLOR=#006400]
[SIZE=3][COLOR=#006400][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=lime]noam-"אתה ממש אוהב את באלבזור שלך" האחות ג'וי אומרת לך בזמן שהיא בודקת את באלבאזור[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#00ff00]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
כן אני ממש אוהב אותו הרגע קיבלתי אותו אני צריך לצאת למסע שלי בקרוב...
האחות ג'וי תגידי הוא יהיה בסדר?
-
[SIZE=3][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue][B]אדון פריון-"אני חוקר מיקצועי, תפקידי הוא לחקור את סלבי" האיש אומר בחיוך[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff][B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff]אני אומר לו :"איך אני ואש נמצא אותו?"[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE][SIZE=3][COLOR=#800080]master goku-צימצאר מישתמש במבט וטורצ'יק לא מצליח להתקיף, צימצאר פתאום מוציא להבה חזקה מפיו שפוגעת בטורצ'יק בחוזקה
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"צ'ימצ'אר!למדת להביור!השתמש בזה עוד פעם,אבל יותר חזק!" אומר לצ'ימצ'אר.