-
[quote=TheChosenOne;683737][B][COLOR=black]Naruto[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]דרך 101[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אלקיד מצליח להתחמק, אבל לפיג'י יש קצת פחות מזל - מכת הברק פוגעת בו פגיעה ישירה והוא נופל לקרקע[/COLOR]
[COLOR=black]פיג'י לא יכול להמשיך להילחם.[/COLOR][/quote]
"אלקיד חזור" אני אומר ומחזיר אותו לפוקדור שלו.
אני זורק פוקדור על הפידג'י בתקווה להצליח לתפוס אותו.
-
[quote=TheChosenOne;684018][B]LordAbizi [/B]
[B]העיר פטלבורג-מכון פטלבורג[/B]
"אני צריך לדעת למה הפרופסור העביר אלי את ה..חבילה. הוא לא אמר את הסיבות לכך במכתב המצורף.
אני מניח שתקפו אותו, ואם כן אני צריך לדעת מי ואיך. "[/quote]
"כשאני הגעתי למעבדה הפוקימונים התנהגו מוזר והדלת הייתה נעולה. הלכתי מסביב ומצאתי כניסה צדדית. נכנסתי וראיתי שהמעבדה הייתה מבולגנת, ספרים ופוקדרים נמצאים על הרצפה. לקחתי שני פוכדורים כדי להיות בטוח, ועליתי למעלה. מישהו איים על הפרופסור ואמר משהו בסגנון 'יש לי אקדח מגנום וכדור אחד ממנו שולח אותך לעולם הבא' ואז זרקתי פוכדור על האיש הזה ויצא מהפוכדור מאק שהעיף את האיש מהחלון." אספר לו.
-
[B]LordAbizi[/B]
[B]מכון פטלבורג[/B]
מפקד המשטרה מסתכל עליך במט בוחן, אתה רואה שהוא מחייך.
"סיפור נחמד" הוא אומר ומחזיר את הפוקדור של פלייגון לכיס מעילו.
"הבריונים בשקל של צוות אקווה בהחלט מסוג האנשים שירשמו שורות מחץ מסרטים וינסו להשתמש בהם".
לפתע אתם שומעים ציפצופים, הביפר שלרגלו של מר האן מצפצף.
"אני חייב לחזור לתחנה" הוא אומר ולוחץ על מתג הכיבוי של הביפר. "שוב תודה רבה על העזרה שלך".
ובזאת הוא יוצא מהחדר ו משאיר אותך לבד.
[B]Naruto[/B]
[B]דרך 101[/B]
אתה זורק את הפוקדור על פיג'י, פיג'י נכנס פנימה והפוקדור מתחיל להתנדנד.
אבל מיד אחרי זה הפוקדור נפתח ופיג'י יוצא החוצה, הוא עולה לאוויר ועף משם במהירות.
-
[quote=TheChosenOne;684032][B]LordAbizi[/B]
[B]מכון פטלבורג[/B]
מפקד המשטרה מסתכל עליך במט בוחן, אתה רואה שהוא מחייך.
"סיפור נחמד" הוא אומר ומחזיר את הפוקדור של פלייגון לכיס מעילו.
"הבריונים בשקל של צוות אקווה בהחלט מסוג האנשים שירשמו שורות מחץ מסרטים וינסו להשתמש בהם".
לפתע אתם שומעים ציפצופים, הביפר שלרגלו של מר האן מצפצף.
"אני חייב לחזור לתחנה" הוא אומר ולוחץ על מתג הכיבוי של הביפר. "שוב תודה רבה על העזרה שלך".
ובזאת הוא יוצא מהחדר ו משאיר אותך לבד.
[/quote]
אני אצא מהחדר ואז אפנה לנורמן.
"נראה לי שאני מוכן כעת לקרב המכון איתך" אומר לו.
-
[QUOTE=TheChosenOne;684013]
[B]Steve[/B]
[B]דרך 101[/B]
אתם מסתובבים בשיחים ומחפשים פוקימונים, אתם רואים פוקימונים רבים: ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkrs019.gif[/IMG]), ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkrs094.gif[/IMG]), ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkrs014.gif[/IMG]), ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkrs010.gif[/IMG]).
[/QUOTE]
"נדיר !" אמלמל בהתרגשות ואסתכל על הרוזליה הזה
"לארביטאר .. זהו פוקימון שכבר התפתח , אבל אנחנו צריכים אותו לצוות שלנו
בוא נחסל אותו כדי שאוכל ללכוד אותו !" אצעק לו ואמשיך בהוראות שלי
"קדימה לארביטאר רוץ אליו והשתמש בנשיכה חזקה , מיד אחרי שתתקוף אותו השתמש בסופת
חול והתחבא בתוכה"
-
[quote=TheChosenOne;684032][B]Naruto[/B]
[B]דרך 101[/B]
אתה זורק את הפוקדור על פיג'י, פיג'י נכנס פנימה והפוקדור מתחיל להתנדנד.
אבל מיד אחרי זה הפוקדור נפתח ופיג'י יוצא החוצה, הוא עולה לאוויר ועף משם במהירות.[/quote]
"לא! באסה!" אני קורא מאוכזב ומחפש פוקימון אחר.
-
[quote=TheChosenOne;683714]
[B][COLOR=black]Suicune[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]העיר ליטלרוט[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אתה בא לפתוח את דלת המעבדה, אבל לפני שאתה מספיק הדלת נפתחת.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה זז אחורה ורואה שמתוך המעבדה יוצאים שוטר במדים ואדם בחליפה חומה.[/COLOR]
[COLOR=black]"להתראות בירץ'" אמר האדם בחליפה החומה, שניהם עוברים אותך וממשיכים בדרכם.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה נכנס אחריהם ורואה את פרופסור בירץ' עסוק במשהו במחשב.[/COLOR]
[COLOR=black]"שלום לך" אומר הפרופסור כשהוא מבחין בך "באת לקחת פוקימון?".[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR][/quote]
"כן פרופסור" אני עונה לו.
"קרה משהו קודם עם השוטרים?" אני שואל בחשש.
-
[QUOTE=TheChosenOne;683714][B][COLOR=black][B][COLOR=black]Shlomi[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]דרך 104-רוסטברו[/COLOR][/B]
[COLOR=black]טוטודייל משתמש במבט זועם אבל המתקפה לא עובדת, אחרי זה הוא משתמש באקדח מים[/COLOR]
[COLOR=black]אבל טילו מצליח להתחמק ממנו באוויר.[/COLOR]
[COLOR=black]"טיילו מתקפת רוח!" אומר הילד, טיילו מנופף בכנפיו ויוצר טורנדו קטן שפוגע בטוטודייל.[/COLOR][/QUOTE]
"קדימה טוטודייל תהיה מתחת לטיילו באוויר והשתמש באקדח מים ברצפה בשביל לעלות לאוויר ואחר כך היטלה עליו ואז שריטות!" אומר לו
-
[QUOTE=TheChosenOne;684013][B]LordAbizi[/B]
[B]Metagros[/B]
[B]דרך 104-רוסטברו[/B]
אתה מפזר קצת אוכל ומתרחק מעט, צ'ימצ'ר יוצא לאט מהמים ומתחיל לאכול.
ברגע שהוא מתחיל לאכול נינקאדה קופץ עליו מתקפת שריטות.
צ'ימצ'ר מתעצבן ומשתמש באקדח מים על הנינקאדה שנפגע מעט מזה.[/QUOTE]
------------------
"נינקאדה תרוץ סביבו בשביל לבלבל אותו,ואז תפתיע אותו בסריטות,ותמשיך בשאיבת חיים!"אני חושב בביטחון רב.
-
[B][COLOR=black]אם מישהו יוכל לעזור לי כאן: [URL]http://www.pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=24660[/URL][/COLOR][/B]
[B]זה יהיה ממש אחלה P:[/B]
[B][COLOR=black][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]Metagros[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]דרך 104[/COLOR][/B]
[COLOR=black]ברגע שצ'ימצ'ר רואה שנינקאדה ממשיך לתקוף אותו הוא מסתובב וחוזר במהירות למים.[/COLOR]
[COLOR=black]כשהוא מגיע למים הוא מסתובב ויורה אקדח מים אליך, אתה נרטב כולך.[/COLOR]
[COLOR=black]"צ'יימצ'רר" אומר הפוקימון בחיוך וחוזר אל תוך המים.[/COLOR]
[B][COLOR=black]Shlomi[/COLOR][/B]
[COLOR=black]האסטראטגיה עובדת וטוטודייל פוגע בטיילו ומפיל אותו לקרקע.[/COLOR]
[COLOR=black]"טיילו תשתמש ברוח!" אומר המאמן וטיילו משתמש מהקרקע במתקפת רוח לא ממש אפקטיבית.[/COLOR]
[COLOR=black]טוטודייל לא מחכה לתגובה שלך ושולח אקדח מים, טיילו נפגע ונופל על הקרקע - הוא לא יכול להמשיך להילחם.[/COLOR]
[COLOR=black]"תחזור טיילו" אומר המאמן בעצב ומחזיר אותו לפוקדור, בלי להגיד לך כלום הוא ממשיך בשביל[/COLOR]
[COLOR=black]לעבר העיר רוסטברו.[/COLOR]
[COLOR=black]"טוטודייל!" אומר טוטודייל בשמחה, נראה שהנצחונות הקלים שלו בזמון האחרון משמחים אותו מאוד.[/COLOR]
[B][COLOR=black]Suicune[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]מעבדת ליטלרוט[/COLOR][/B]
[COLOR=black]"כלום כלום" הוא אומר ומוביל אותך במעבדה, "ניסו לגנוב ממני חפץ מסויים אבל הכול בסדר".[/COLOR]
[COLOR=black]אתם נכנסים לחדר צדדי במעבדה מלא בפוקדורים מסודרים במדפים.[/COLOR]
[COLOR=black]"תזכיר לי איזה פוקימון בחרת" הוא אומר לך.[/COLOR]
[B][COLOR=black]Naruto[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אתה ממשיך ללכת בדרך ולחפש פוקימונים, לקראת סוף הדרך כשאתה כבר ממש[/COLOR]
[COLOR=black]רואה את העיר אולדייל מלפניך אתה רואה כמה פיג'ים אוכלים גרגרים מאחד השיחים.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה חושב שאתה מזהה את הפיג'י שנלחמת נגדו קודם! יש לו כנף אחת מעט אפורה בגלל המכת ברק.[/COLOR]
[B][COLOR=black]Steve[/COLOR][/B]
[COLOR=black]לארביטר הולך לכיוון רוזליה, אבל ברגע שרוזליה רואה אותו היא בורחת מבין השיחים.[/COLOR]
[COLOR=black]לארביטאר לא מוכן לוותר ורץ גם הוא לתוך השיחים. [/COLOR]
[B][COLOR=black]LordAbizi[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]מכון פטלבורג[/COLOR][/B]
[COLOR=black]"הקרב יהיה שלוש על שלוש, למנהיג המכון אסור להחליף פוקימונים" הוא אומר [/COLOR]
[COLOR=black]ומוביל אותך לזירה, שהיא כמובן החדר השמאלי שיצאת ממנו.[/COLOR]
[COLOR=black]"צא לינון!" הוא אומר וזורק פוקדור באוויר, מתוכו יוצא פוקימון בצבעי אפור-חום ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/264.png[/IMG]).[/COLOR]
[COLOR=black]"תבחר את הפוקימון שלך".[/COLOR]
-
[QUOTE=TheChosenOne;684664][B][COLOR=black]אם מישהו יוכל לעזור לי כאן: [URL]http://www.pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=24660[/URL][/COLOR][/B]
[B]זה יהיה ממש אחלה P:[/B]
[B][COLOR=black]Metagros[/COLOR][/B]
[COLOR=black]ברגע שצ'ימצ'ר רואה שנינקאדה ממשיך לתקוף אותו הוא מסתובב וחוזר במהירות למים.[/COLOR]
[COLOR=black]כשהוא מגיע למים הוא מסתובב ויורה אקדח מים אליך, אתה נרטב כולך.[/COLOR]
[COLOR=black]"צ'יימצ'רר" אומר הפוקימון בחיוך וחוזר אל תוך המים.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
-------------
'איזה פוקימון מעצבן,הוא יודע שנינקאדה לא יכול להיכנס למים בגלל היותו סוג אדמה'אני חושב בכעס,ואז אני אומר:"נינקאדה חזור,שרומיש צא,בו נלך לדוג איזה דג!"אני אומר ומצביע על המקום האחרון שבו נראה צ'ינצ'ו,ואז אני מוסיף לדברי:"תירה קליע זרעים על המקום הזה,בשביל לפגוע בצ'ינצ'ו!"
-
[quote=TheChosenOne;684664]
[B][COLOR=black]LordAbizi[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]מכון פטלבורג[/COLOR][/B]
[COLOR=black]"הקרב יהיה שלוש על שלוש, למנהיג המכון אסור להחליף פוקימונים" הוא אומר [/COLOR]
[COLOR=black]ומוביל אותך לזירה, שהיא כמובן החדר השמאלי שיצאת ממנו.[/COLOR]
[COLOR=black]"צא לינון!" הוא אומר וזורק פוקדור באוויר, מתוכו יוצא פוקימון בצבעי אפור-חום ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/264.png[/IMG]).[/COLOR]
[COLOR=black]"תבחר את הפוקימון שלך".[/COLOR][/quote]
'לינון הוא מהיר, נראה לי שאני אצטרך כאן את הוטהוט...' אחשוב "הוטהוט צא! תקוף במתקפת ניקור!" אוציא את הוטהוט.
-
[QUOTE=TheChosenOne;684664][B][COLOR=black]
[B][COLOR=black]Shlomi[/COLOR][/B]
[COLOR=black]האסטראטגיה עובדת וטוטודייל פוגע בטיילו ומפיל אותו לקרקע.[/COLOR]
[COLOR=black]"טיילו תשתמש ברוח!" אומר המאמן וטיילו משתמש מהקרקע במתקפת רוח לא ממש אפקטיבית.[/COLOR]
[COLOR=black]טוטודייל לא מחכה לתגובה שלך ושולח אקדח מים, טיילו נפגע ונופל על הקרקע - הוא לא יכול להמשיך להילחם.[/COLOR]
[COLOR=black]"תחזור טיילו" אומר המאמן בעצב ומחזיר אותו לפוקדור, בלי להגיד לך כלום הוא ממשיך בשביל[/COLOR]
[COLOR=black]לעבר העיר רוסטברו.[/COLOR]
[COLOR=black]"טוטודייל!" אומר טוטודייל בשמחה, נראה שהנצחונות הקלים שלו בזמון האחרון משמחים אותו מאוד.[/COLOR]
([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/264.png[/IMG]).[/COLOR]
[COLOR=black]"תבחר את הפוקימון שלך".[/COLOR][/QUOTE]
"טוטודייל אתה מצוין!" אקרא בשמחה ואחבק אותו חזק בידיים "קדימה בוא נחפש עוד מאמנים אבל אני חושב שצריך להשיג עוד פוקימונים" אומר לו ואמשיך לעיר רוסטרובו
-
[B]משתמשים יקרים! הודעה הבאה תהיה "הערכת מצב".[/B]
[B]Shlomi[/B]
[B]דרך 104-רוסטברו[/B]
אתה ממשיך בדרך לאורגך האגם ומגיע לגשר גדול, שמוביל ישר לעיר פטלבורג!
אתה עובר אותו במהירות ומגיע לרחבה שלפני העיר.
אתה רואה שהרחבה מלאה בשלוליות מהגשם הקודם, אתה רואה כמה פוקימונים
קטנים ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-hgss/sprite.php?natid=283[/IMG]) מתהלכים על השלוליות.
אתה גם רואה דייג אחד שיושב ודג עם החכה שלו לשפת האגם.
[B]Metagross[/B]
[B]דרך 104-רוסטברו[/B]
שרומיש יוצא מהפוקדור ויורה קליעי זרע לתוך המים.
לאחר כמה שניות יוצא משם הצ'ימצ'ר,והוא נראה עצבני.
"צ'ימצצ'ררר" הוא צועק ומשתמש במכת ברק על שרומיש שנפגע ממנה.
[B]LordAbizi[/B]
[B]מכון פטלבורג[/B]
אתה מוציא את הוטהוט החוצה. "הוט הוט!" הוא קורא בשמחה ואז צולל למתקפת ניקור.
"לינון תתחמק!" אומר נורמן ולינון מתחמק בקלילות, הוטהוט מהיר אבל אתה רואה שלינון גם
הוא מאוד מהיר.
"תשתמש בנגיחה!" אומר נורמן ולינון קופץ לאוויר ונוגח בהוטהוט, הזירה הלא גבוהה מידי לא מתירה
להוטהוט הרבה לאן לברוח.
-
[quote=TheChosenOne;684717]
[B]LordAbizi[/B]
[B]מכון פטלבורג[/B]
אתה מוציא את הוטהוט החוצה. "הוט הוט!" הוא קורא בשמחה ואז צולל למתקפת ניקור.
"לינון תתחמק!" אומר נורמן ולינון מתחמק בקלילות, הוטהוט מהיר אבל אתה רואה שלינון גם
הוא מאוד מהיר.
"תשתמש בנגיחה!" אומר נורמן ולינון קופץ לאוויר ונוגח בהוטהוט, הזירה הלא גבוהה מידי לא מתירה
להוטהוט הרבה לאן לברוח.[/quote]
"הוטהוט, תנהם ואז השתמש בהיפנוזה!" אומר להוטהוט.