-
[quote=killerbee;692087]דניס תמות!!!! (דחייקםןיכדןם נשיך) מת... אה ושקד אתה מודח מדוגס[/quote]
לא אכפת לי ><
-
לא צריך אותכם אני ובובי מסתדרים טוב!
-
[quote=Naruto;692085]גם לכתוב? O:[/quote]
הכל גורם לי להרגיש מת. יש דברים שיחד עם המוות אני מרגיש גם קצת חי. אבל בכללי אני מת. (כי מתתי יותר מעל ל2000 שנה, וחזרתי לחיים בגלל שבני גורן הטוב חפץ בכך)
-
[QUOTE=LordAbizi;692083][B]הכל[/B].
@TheChosenOne
אני רואה את זה בימים האלה, העונה הראשונה הייתה בסדר, העונה השנייה הייתה EPIC, העונה השלישית לא מצליח להתחבר אליה יותר מדי (לפי מה שראיתי עד עכשיו). כי מה, זה גאוני, ג'יידן מפסיד בדו קרב נגד מישהו שטוען שהגורל לצידו, וכתוצאה מזה בורח מהאי, אז נפגע מכוכב נופל, ודולפין משכנע אותו לחזור לדו קרב, ואז הוא נלחם בפסיכופטים חייזריים כשהוא נלחם עם יצורים נאו חלליים. בחיים לא הייתי חושב על עלילה טובה יותר. ברצינות.[/QUOTE]
כן אבל מתחילת העונה השלישית (של האקדמיה) אני פשוט לא מצליח לאהוב את זה
הם לוקחים את זה יותר מידי ברצינות? אקדמיה לקלפים? Com`on, או בכלל העונה עכשיו
עם האופנועים, "עתיד אפוקליפטי שכולם בקטע של יוגיהו?" עשו לי טובה
אני זוכר שהקטע שהכי אהבתי מהסדרה הישנה, זה שרואים את יוגי וטרייסטון או ג'ואי אני לא זוכר שמות
והם יושבים אחרי הלימודים באיזה בית קפה, ויוגי מלמד את ג'ואי או טרייסטן איך לשחק ביוגייהו
וזה היה מגניב, עתיד העולם לא היה מונח על השולחן, רק כמה קלפים עם תמונות מגניבות ואיזה קרואסון.
-
[QUOTE=killerbee;692079]ליאור אני לא מת על וון פיס[/QUOTE]
טוב הגבתי בנמשחק
-
-
[quote=TheChosenOne;692093]כן אבל מתחילת העונה השלישית (של האקדמיה) אני פשוט לא מצליח לאהוב את זה
הם לוקחים את זה יותר מידי ברצינות? אקדמיה לקלפים? Com`on, או בכלל העונה עכשיו
עם האופנועים, "עתיד אפוקליפטי שכולם בקטע של יוגיהו?" עשו לי טובה
אני זוכר שהקטע שהכי אהבתי מהסדרה הישנה, זה שרואים את יוגי וטרייסטון או ג'ואי אני לא זוכר שמות
והם יושבים אחרי הלימודים באיזה בית קפה, ויוגי מלמד את ג'ואי או טרייסטן איך לשחק ביוגייהו
וזה היה מגניב, עתיד העולם לא היה מונח על השולחן, רק כמה קלפים עם תמונות מגניבות ואיזה קרואסון.[/quote]
אז אתה שפוי מדי אין מה לעשות. צריך מידה מסויימת של אי שפיות (יותר מתקרב למאוד מאוד מאוד מסויימת) כדי לראות את הגאונות בעלילה של העונה השנייה של יוגיהו GX.
-
-
[QUOTE=LordAbizi;692092]הכל גורם לי להרגיש מת. יש דברים שיחד עם המוות אני מרגיש גם קצת חי. אבל בכללי אני מת. (כי מתתי יותר מעל ל2000 שנה, וחזרתי לחיים בגלל שבני גורן הטוב חפץ בכך)[/QUOTE]
בני גורן אדם רע ושפל!
-
[QUOTE=DarkTiger;692100]חייב ללכת[/QUOTE]
חבל
וקילרבי-פעם ראשונה שאני מסכים איתך
-
[QUOTE=LordAbizi;692099]אז אתה שפוי מדי אין מה לעשות. צריך מידה מסויימת של אי שפיות (יותר מתקרב למאוד מאוד מאוד מסויימת) כדי לראות את הגאונות בעלילה של העונה השנייה של יוגיהו GX.[/QUOTE]
שמע, יש שם דולפין מדבר, WIN
ושוב אני מפרסם למי שקטע של סרטי זומבים:
סרט חדש של ג'ורג' א. רומארו, הגאון שהביא לעולם את "ליל המתים חיים","עיר המתים","שחר המתים":
"יומן המתים - Dairy of the dead"
[url]http://www.megavideo.com/?v=R5AX0JZF[/url]
-
[quote=LordAbizi;692092]הכל גורם לי להרגיש מת. יש דברים שיחד עם המוות אני מרגיש גם קצת חי. אבל בכללי אני מת. (כי מתתי יותר מעל ל2000 שנה, וחזרתי לחיים בגלל שבני גורן הטוב חפץ בכך)[/quote]
רגע רגע רגע..
בני גורן הטוב?!
וצ'ואוסן וואן ג'ואי זה הבלונדיני עם הרעמה וטריסטן זה שיש לו אלביס רק שבקצה זה שטוח
-
[QUOTE=Captain_Charisma;692104]חבל
וקילרבי-פעם ראשונה שאני מסכים איתך[/QUOTE]
למה ראשונה
-
[quote=killerbee;692101]בני גורן אדם רע ושפל![/quote]
נכון, ולא נכון.
פתרון: יש שני בני גורנים.
היה רק בני גורן אחד עד ימי הביניים, שגרמו לו לדכאון עמוק יותר מכל דכאון שErWiN חווה אי פעם (וזה אומר המון) וזה גרם לו להתפצל לבני גורן טוב ובני גורן רע, שנאבקו ביניהם על השליטה בעולם. בני גורן הרע בשנת 1986 החזיר את הרשע הצרפתי, ובני גורן הטוב בתגובה החזיר אותי לחיים, ואת לורד אביזי המקורי, שלמעשה הוא טירנט חללי מרושע שכל היום מסתובב סביב מאדים ויורה קרני לייזר על כולם.
-
[QUOTE=killerbee;692107]למה ראשונה[/QUOTE]
לא יודע..
סתם אני אוהב להגיד את המשפט הזה..
זה לאו דווקא פעם ראשונה שאני מסכים איתך.