[QUOTE=dcaovhiedn;706692]אז לפי מה שאני רואה פה, ולפי מה שראיתי מהעמודים המעטים שכן קראתי (כבר אמרתי שאני מחכה לתקציר?) אז אני אצביע אביב[/QUOTE]
זהו.
8 הצבעות לאביב
Printable View
[QUOTE=dcaovhiedn;706692]אז לפי מה שאני רואה פה, ולפי מה שראיתי מהעמודים המעטים שכן קראתי (כבר אמרתי שאני מחכה לתקציר?) אז אני אצביע אביב[/QUOTE]
זהו.
8 הצבעות לאביב
תצביעו לאביב ותגמרו עם זה כבר...
אם הוא יהיה מאפיונר יש לי הרגשה שהמאפיונרים הבאים יהיו מיכאל ונילאסאק,הם הגנו עליו אבל בסוג של פרופיל נמוך,וישר כשהעלו את השם של ליאור כמאפיונר הם תמכו בזה וניסו לשכנע את כולם להצביע לו.
עומר תחשוב מה שאתה רוצה,
לא איכפת לי שאתה חושד בי
גם אם זה מושך תצומת לב
ובו נגיד
שבתור הבא הולכים עלי
הוחכה קיימת שעומר קובע
[QUOTE=SexStyle;706696]תצביעו לאביב ותגמרו עם זה כבר...
אם הוא יהיה מאפיונר יש לי הרגשה שהמאפיונרים הבאים יהיו מיכאל ונילאסאק,הם הגנו עליו אבל בסוג של פרופיל נמוך,וישר כשהעלו את השם של ליאור כמאפיונר הם תמכו בזה וניסו לשכנע את כולם להצביע לו.[/QUOTE]
נילאסאק גם גיליתי עליו רמז מהגימטריה ההיא..
אבל יש מצב שטעיתי בחישוב..
לא חזק במשואות מצטער
מצביע לאביב
תאמינו למה שתרצו
אם אתכם חושבים שאני מפיונר
תהרגו אותי
[QUOTE=nilasak;706701]אבל אם הרמז היה על אביב
אז אני בעצם לא קשור לרמז
כי יסבירו[/QUOTE]
אכן.
אבל אם אביב ימות,והרמז הראשון היה עליו והשני לא.
אז על מי היה הרמז השני?
כנראה אלי
זה מה שיחשבו
בגלל ההוחכה הלא קיימת
אני ימות
[size="4"]הלינץ'![/size]
במהלך היום האשמות רבות הוטחו לכיוונו של אביב,אנשים ניסו למצוא עוד חשודים,אך לאט לאט שאר החשודים שאנשים חשדו בהם נעלמו,ורק אביב נשאר!,אנשי העיר תפסו את אביב,וכבלו אותו בחבלים בכדי שלא יוכל לזוז,לאחר מכן אנשי העיר לקחו את אביב אל הגיליוטינה,שם ערפו את ראשו,לאחר הלינץ' אנשי העיר גילו שאביב הוא...........................................................................................................................................................................................................................................מאפיונר!,כן כן,אנשי העיר הצליחו להתמקד בכל הרמזים שניתנו להם ולהצליח להרוג מאפיונר!
[size="4"]לילה[/size]
הצלחנו!
אמרתי לכם שזה לא אני!
[quote=nilasak;706709]אמרתי לכם שזה לא אני![/quote]
יותר חשוב..
[SIZE=6]אמרתי לכם שזה לא אני![/SIZE]
מה יותר חשוב?
אסור להגיב בלילה.
[quote=metagross16;706718]אסור להגיב בלילה.[/quote]
יש לילה לבן... סתם סליחה לא יקרה שוב...