-
[b]הבוקר נגמר?[/b]
סוף סוף גוררים האזרחים את עומר לגיליוטינה,הפעם הם יודעים ששום חבל לא ייקרע, אבל אז שוב אותה יריה מפורסמת,אך הפעם היא נורתה במקום לאוויר לקיר שליד והם הסתכלו,אך בינתיים הוא שוב ברח להם.
[b]הבוקר לא נגמר,יש חסינות לעומר,המשיכו להצביע[/b]
-
תקראו את העצה בנושא המתים.
-
[QUOTE=nilasak;722708]תקראו את העצה בנושא המתים.[/QUOTE]
אני קראתי לא הקשבתי
לא פייר
-
הוא שוב קיבל חסינות? טוב אי אפשר להגיד שזה לא היה צפוי... עכשיו שוב צריך לחשוב מי עוד מפיונר.
כשחושבים על זה אז לא נראה לי שזה מיכאל, כי כשכולם חשדו במיכאל אז אף אחד לא חשד באבי אז אם מיכאל מפיונר זה לא נראה לי הגיוני שמפיונר שכולם חושדים בו יפליל מפיונר אחר שלא חושדים בו רק בשביל שהוא יישאר.
-
[QUOTE=dcaovhiedn;722757]הוא שוב קיבל חסינות? טוב אי אפשר להגיד שזה לא היה צפוי... עכשיו שוב צריך לחשוב מי עוד מפיונר.
כשחושבים על זה אז לא נראה לי שזה מיכאל, כי כשכולם חשדו במיכאל אז אף אחד לא חשד באבי אז אם מיכאל מפיונר זה לא נראה לי הגיוני שמפיונר שכולם חושדים בו יפליל מפיונר אחר שלא חושדים בו רק בשביל שהוא יישאר.[/QUOTE]
לדעתי לא לדעתי אתה מאפיונר...
-
-
[QUOTE=dcaovhiedn;722806]אני? איך הגעת אלי?[/QUOTE]
אתה תמיד נותן הוראות ואף פעם לא הגענו ביזכותך למאפיונרים אני מצביע לך
-
מתי בדיוק נתתי הוראות חוץ מהפעם שאמרתי לכם לא להיות פזיזים ולא להצביע מהר כ"כ כי אנחנו יכולים להפסיד, דבר שבסופו של דבר הוביל להרגיתו של אבי שהיה מפיונר
-
[QUOTE=dcaovhiedn;722818]מתי בדיוק נתתי הוראות חוץ מהפעם שאמרתי לכם לא להיות פזיזים ולא להצביע מהר כ"כ כי אנחנו יכולים להפסיד, דבר שבסופו של דבר הוביל להרגיתו של אבי שהיה מפיונר[/QUOTE]
בזכות מי שאתה מנסה להעיף!
-
מה? לא הבנתי איך עומר קשור לזה?
-
*הקפצה,יש אישור מארוין*
חבר'ה מה נסגר איתכם? למה אתם לא מגיבים יותר במאפיה,שכחתם מזה לגמרי?
-
-
מור כדי שתנעל כולם שכחו מהמשחק וגם אתה...
-
המשחק נגמר חברים,ואלה מי שהיו בתפקידים השונים:
behappy/מיכאל-מאפיונר רגיל
אדון פריון/עומר-רופא
[COLOR=red]יגאל[/COLOR]/יגאל-מת,אזרח רגיל
killerbee/מתן-שריף
[COLOR=red]damond_pearl[/COLOR]/אבי-מת,מאפיונר
eustass kid/ליאור-אזרח רגיל
buizel שולט/עידן-רופא
[COLOR=red]dorXsceptile[/COLOR]/דור-אזרח רגיל
red dd/דן-שוטר
dcaovhiedn/דיויד-ראש המאפיה