-
[quote=pokedex;767589]Sadde, לא Sadeh.
לא יודע, אני רק טוען שאתה פריק. שאלתי אם יש לך במקרה חברים שהם לא פריקים כדי לנסות להוכיח עמדה.[/quote]
להוכיח עמדה זה חסר טעם אם אין לך מתנגדים.
(גם לחיות זה חסר טעם, אבל זה סיפור אחר)
וכתבתי את זה באנגלית רק כדי שיהיה קל להבין איך לקרוא את המילה. במילא זה מילא בשפת הEngbrew (או Hebrish) ולכן זה לא משנה איך כותבים אותה.
-
יאלה עוד
Sunny Day ,Ovearheat ,Fire Blast, SolarBeam
-
[quote=nilasak;767594]יאלה עוד
Sunny Day ,Ovearheat ,Fire Blast, SolarBeam[/quote]
יום שמשי, חימום יתר, פיצוץ אש, קרן סולארית.
-
[QUOTE=nilasak;767594]יאלה עוד
Sunny Day ,Ovearheat ,Fire Blast, SolarBeam[/QUOTE]
יום שמש חימום ישת פיצוץ אש וקרן סולארית...
-
[QUOTE=nilasak;767594]יאלה עוד
Sunny Day ,Ovearheat ,Fire Blast, SolarBeam[/QUOTE]
יום שמשי,חימום יתר,פיצוץ אש וקרן סולארית
-
שאלה ידידותית:
מה יקרה, אם אני אלך לתגובה [URL="http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?p=767546&postcount=7"]הזאתי[/URL], ואומר לו
"הבה נדגים איך אפשר להשתמש בטיעון שלך נגדך:
החד-גוניות של פורומים בהם יש משחקים מגוונים מתחילה לשעמם, ופורום פוקימון הוא "חופשה", "מקום אחר" ביחס לכל שאר הפורומים. למה מיד לשלול אפשרות "חדשה"? למה הכל חייב להיות אותו דבר?"
-
[quote=LordAbizi;767592]להוכיח עמדה זה חסר טעם אם אין לך מתנגדים.
(גם לחיות זה חסר טעם, אבל זה סיפור אחר)
וכתבתי את זה באנגלית רק כדי שיהיה קל להבין איך לקרוא את המילה. במילא זה מילא בשפת הEngbrew (או Hebrish) ולכן זה לא משנה איך כותבים אותה.[/quote]
בנוגע לשפה שאתה מדבר עליה, אתה טועה ובגדול. יש מושג שנקרא "תעתיק" (משומש בעיקר בלימוד ערבית), שמשמעו להעתיק את המילה ולכתוב את הצליל שלה בשפה אחרת. עמיר פרץ השתמש בתעתיק של אנגלית לעברית כדי לקרוא נאומים (למשל הוא רצה להגיד Welcome to israel, אז היה לו דף שבו כתוב "וולקום טו איזרא-אל", מנוקד כמובן).
בכל מקרה, לא ענית לשאלה שלי. ניסיתי להוכיח נקודה שאומרת שכל מי שנורמאלי לא ירצה להיות חבר שלך, וכדי להוכיח את הנקודה הזו שאלתי אם יש לך במקרה חברים נורמאליים.
-
[quote=pokedex;767608]בנוגע לשפה שאתה מדבר עליה, אתה טועה ובגדול. יש מושג שנקרא "תעתיק" (משומש בעיקר בלימוד ערבית), שמשמעו להעתיק את המילה ולכתוב את הצליל שלה בשפה אחרת. עמיר פרץ השתמש בתעתיק של אנגלית לעברית כדי לקרוא נאומים (למשל הוא רצה להגיד Welcome to israel, אז היה לו דף שבו כתוב "וולקום טו איזרא-אל", מנוקד כמובן).
בכל מקרה, לא ענית לשאלה שלי. ניסיתי להוכיח נקודה שאומרת שכל מי שנורמאלי לא ירצה להיות חבר שלך, וכדי להוכיח את הנקודה הזו שאלתי אם יש לך במקרה חברים נורמאליים.[/quote]
ואני לא יודע איך לענות לך, כי
א. המושג חבר הוא דבר רופף מאוד.
ב. מה זה הופכי של בן אדם? (ברגע שאדע מה זה, אוכל להתייחס לשאלה שלך ברצינות)
ובנוגע לתעתיק: או שכן או שלא, אני לא שמעתי על זה, אבל זה לא ממש משנה איך כותבים את זה כל עוד זה חד משמעי.
-
[quote=LordAbizi;767610]ואני לא יודע איך לענות לך, כי
א. המושג חבר הוא דבר רופף מאוד.
ב. מה זה הופכי של בן אדם? (ברגע שאדע מה זה, אוכל להתייחס לשאלה שלך ברצינות)
ובנוגע לתעתיק: או שכן או שלא, אני לא שמעתי על זה, אבל זה לא ממש משנה איך כותבים את זה כל עוד זה חד משמעי.[/quote]
א. איש שאתה חושב שאתה בקשר הדדי טוב איתו ושיוצא לך לדבר איתו ולבלה איתו לעתים.
ב. אני לא מתכוון הופכי, אבל אני משער שאדם חכם כמוך יכול להגדיר אדם נורמאלי.
ג. תעתיק - [URL]http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%A2%D7%AA%D7%99%D7%A7[/URL]
-
-
[quote=pokedex;767612]א. איש שאתה חושב שאתה בקשר הדדי טוב איתו ושיוצא לך לדבר איתו ולבלה איתו לעתים.
ב. אני לא מתכוון הופכי, אבל אני משער שאדם חכם כמוך יכול להגדיר אדם נורמאלי.
ג. תעתיק - [URL]http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%A2%D7%AA%D7%99%D7%A7[/URL][/quote]
לא, אני לא יכול להגדיר "אדם נורמלי", כי זה נכנס לתחום של "מדעי החברה" וזה תחום שבו אין לי שום סיכוי לשרוד. לעולם אי אפשר לנסות להגדיר חד משמעית מונחים לא מתמטיים. זה פשוט נועד לכשלון.
אז בקיצור, אני לא נורמלי, אין לי מושג עם החברים שלי נורמליים או לא, זה לא כל כך מעניין אותי גם. כל בני האדם יכולים לעשות את כל מה שהם רוצים (ואת כל מה שהם לא רוצים).
-
[QUOTE=LordAbizi;767618]לא, אני לא יכול להגדיר "אדם נורמלי", כי זה נכנס לתחום של "מדעי החברה" וזה תחום שבו אין לי שום סיכוי לשרוד. לעולם אי אפשר לנסות להגדיר חד משמעית מונחים לא מתמטיים. זה פשוט נועד לכשלון.
אז בקיצור, אני לא נורמלי, אין לי מושג עם החברים שלי נורמליים או לא, זה לא כל כך מעניין אותי גם. כל בני האדם יכולים לעשות את כל מה שהם רוצים (ואת כל מה שהם לא רוצים).[/QUOTE]
כרגע אמרת שאתה בן אדם אז אתה לא קיסר מאדים...
-
[quote=killerbee;767621]כרגע אמרת שאתה בן אדם אז אתה לא קיסר מאדים...[/quote]
מה הבעיה שקיסר מאדים יהיה בן אדם?
אבל אני לא באמת לורד אביזי, אני רק משתמש בשם שלו כדי שלא יחשוד בי. למעשה לורד אביזי האמיתי זה האב החוצני שלי שמנסה לרצוח אותי עם רובה לייזר של חייזרים.
-
-
[QUOTE=LordAbizi;767622]מה הבעיה שקיסר מאדים יהיה בן אדם?
אבל אני לא באמת לורד אביזי, אני רק משתמש בשם שלו כדי שלא יחשוד בי. למעשה לורד אביזי האמיתי זה האב החוצני שלי שמנסה לרצוח אותי עם רובה לייזר של חייזרים.[/QUOTE]
אני מציע לך להקים צבא נגד אביזי המקורי או פשוט לתפוס אותו מאחור לחתוך עם חרב את הגוף שלו לשנים לראות איך הדם עף לך על הפנים במבט מסופק ואז אחרי הכל לקחת פטיש ענקי ולרטש את עצמותין עד אבק...