-
[quote=מאסטר אספיון;900662][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה שטרטוויג מתחמק מין מתקפת כדור האנרגיה שמתקרבת אליך,אתה רואה את ג'ולי קופצת וחוסמת את הפגיעה של כדור האנרגיה בך,אתה רואה את ג'ולי מחייכת אליך,היא חוזרת למקומה במהירות הבזק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"תודה,זה היה קרוב,טרטוויג תשתמש בחבטה שוב!" אחייך אליו ואומר לו ולגולי ואז אומר לאלקיד:"תנסה לגרום לרטטה להחלים מהר כדי שיוכל ליראות את הקרב
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;900662][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה שטרטוויג מתחמק מין מתקפת כדור האנרגיה שמתקרבת אליך,אתה רואה את ג'ולי קופצת וחוסמת את הפגיעה של כדור האנרגיה בך,אתה רואה את ג'ולי מחייכת אליך,היא חוזרת למקומה במהירות הבזק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה מרגיש שוק חשמלי פוגע בגבך אתה רואה את המאמן המסתורי והוא אומר לך:"אתה לא יכול לגשת ליער הצהוב,ברגע שהפיקאצ'ו יגלו את זה,כול האזור יהיה תחת הזעם של פיקאצ'ו,ואני חשבתי שאתה אוהב פוקימונים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה מגיע לחדר שבו רשום:"חדר מספר אחד",אתה רואה שלידו נמצאת מיטת מתכת שבה שוכבת מיג'ומרו שלך,אתה רואה את גרווליט מסתכל בדאגה על מיג'ומרו שלך,אתה רואה שלושה אחיות ניגשות אל עבר מיג'ומרו שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]אלמוגסי[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]קורומורי וקטרפי מחייכים אליך והילדה אומרת לך:"נראה לי הבנתי למה הם רבים,כול אחד מהם רוצה להיות הפוקימון הראשון שלך,ואגב שמי לילי ואני מאמנת ממחוז סינו אני פה בשביל להתחיל את המסע שלי ותכיר,קיבאגו וגם דרטיני".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]פגשת את לילי!
[/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר שולח קרן אור כחולה-לבנה שלאט לאט בונה מחדש את האי ספרון,אתה רואה את הקרן לאט נגמרת,ואחרי זה עומר מתמוטט על רצפת האי סינבר,אתה רואה את פניו הופכות להיות חיוורות יותר מתמיד,אתה רואה את ארטיקונו חוזר לאי שלו.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו ''שאני אוהב פוקימונים אבל אני רוצה גם לחזק את הפוקימונים שלי''
-
[quote=מאסטר אספיון;900662][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]אלמוגסי[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]קורומורי וקטרפי מחייכים אליך והילדה אומרת לך:"נראה לי הבנתי למה הם רבים,כול אחד מהם רוצה להיות הפוקימון הראשון שלך,ואגב שמי לילי ואני מאמנת ממחוז סינו אני פה בשביל להתחיל את המסע שלי ותכיר,קיבאגו וגם דרטיני".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]פגשת את לילי![/FONT][/COLOR][/B]
[/quote]
"יש לך פוקוונים מרשימים,וכיף לראות אנשים שממתחילים גם את מסעם מלא מזמן כמוני!"אני אומ 'אם קורומורי וקרפי שניהם רוצים להיות ראשונים אז אזרוק על שניהם בו זמנית ואזזה יהיה הבדר רק של שניות'אני חושב וזורק פוקדור על שניהם בו זמנית,פוקדור אחד מכל יד.
-
[quote=מאסטר אספיון;900662][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה מגיע לחדר שבו רשום:"חדר מספר אחד",אתה רואה שלידו נמצאת מיטת מתכת שבה שוכבת מיג'ומרו שלך,אתה רואה את גרווליט מסתכל בדאגה על מיג'ומרו שלך,אתה רואה שלושה אחיות ניגשות אל עבר מיג'ומרו שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"אל תידאג גרווילט, אני בטוח שהיא תיהיה בסדר" אני אומר לגרווילט בניסיון להרגיע אותו
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;900240]
[B][U][COLOR=lime][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]סירס מוציא ניבים ואתה נרתע לאחור מבהלה והוא אומר לך:"מזלך שתכשיט החיים נאבד מידי אזלף,אבל בכול זאת,אבן הטופז וכתר המלכות נמצאים אצל מספרייט ואצל יוקסי הרגיש ביותר והחכם ביותר".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לסירס: "כן באמת דיי מזלי אחרת העולם היה נחרב על ידי שליט ממש לא רצוי וגם ארקאוס ואתה היו נעלמים ממש מזל יש לי".
"תגיד אוליי בכל זאת בגלל שטריקו יצירה שלך תעזור לי קצת ותלמד אותו מתקפות בבקשה" הגיד לסירס בבקשה
-
[quote=מאסטר אספיון;900662][B][COLOR=navy][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר שולח קרן אור כחולה-לבנה שלאט לאט בונה מחדש את האי ספרון,אתה רואה את הקרן לאט נגמרת,ואחרי זה עומר מתמוטט על רצפת האי סינבר,אתה רואה את פניו הופכות להיות חיוורות יותר מתמיד,אתה רואה את ארטיקונו חוזר לאי שלו.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לעומר"אל תדאג אני עזור לך להבריא"אנישם את עומר על הגב שלי ומתחיל לחפש רופא שיעזור לעומר
-
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*תגיד לי בה''פ איזה פוקימון דרקון אתה רוצה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]טרטוויג משתמש במתקפת כדור אנרגיה חזק מאוד שפוגע ישירות בקומטנה שמשתמש במתקפה חזקה שאתה מזהה בתור כדור צל חזק מאוד,אתה מרגיש שיש משהו מוזר מאוד בכוחות של קומטנה.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]האיש המוזר שבא מין הברק אומר לך:"מצטער אבל את כדור החשמל של יער ורידיאן והיער הצהוב לא תוכל לקבל בלי להפר את טבע העולם,אם תיקח לפיקאצ'ו את הכוח שלו הפיקאצ'ו ישתוללו בכול האזור".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את האחיות ג'וי מזריקות למיג'ומרו שלך חומר מוזר,אתה רואה את האחות ג'וי שקיבלה את פניך מושיטה לך את הפוכדור של מיג'ומרו וגם את מיג'ומרו,והיא אומרת לך:"זה בסדר עכשיו היא רק עייפה קצת מחר בשעה שמונה היא תהיה כמו חדשה!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]לילי אומר לך:"זה לא נראה לי הגיוני שעל דבר כזה הם רבים,תגיד יש לי שתי שאלות,אחת האם מדקיפ בת או בן,והשני האם אני יכולה להצטרף למסע שלך,אם אתה לא רוצה אז בסדר",אתה רואה את קורומורי דוחף את קטרפי והוא זה שנלכד ראשון,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]לכדת קורומורי זכר,שיודע קרן בלבול וקרן על חושי,איבדת פוכדור אחד![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה שרק אתה ועומר המעולף נמצאים באזור,אפילו פוקימוני בר לא נמצאים פה,אתה רואה את האי ספרון עומד על יציבו,אתה שומע את עומר אומר לך בקול חלוש:"קח אותי אל טוטם הקרח,זה עובד גם בכיוון הנגדי,לא רק המאמן מרפא את העמוד גם העמוד יכול לרפא את המאמן".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]סירס אומר לך עצבני עם הניבים השלופים:"תקשיב לי ותקשיב לי טוב,הסיבה שאני לא מודיע לשלושת האחים להחריב את היקום כולו בשביל שאני ואבי נוכל ליצר אותו מחדש היא תכשיט החיים!".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר גלסיון;901505][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את האחיות ג'וי מזריקות למיג'ומרו שלך חומר מוזר,אתה רואה את האחות ג'וי שקיבלה את פניך מושיטה לך את הפוכדור של מיג'ומרו וגם את מיג'ומרו,והיא אומרת לך:"זה בסדר עכשיו היא רק עייפה קצת מחר בשעה שמונה היא תהיה כמו חדשה!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"תודה רבה לך!" אני אומר לה בחיוך גדול. אני ניכנס לחדש לי והולך לישון
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;901505]
[COLOR=lime][FONT=Arial]סירס אומר לך עצבני עם הניבים השלופים:"תקשיב לי ותקשיב לי טוב,הסיבה שאני לא מודיע לשלושת האחים להחריב את היקום כולו בשביל שאני ואבי נוכל ליצר אותו מחדש היא תכשיט החיים!".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לסירס: "בסדר בסדר על תתצעבן עליי רק שאלתי מצטער עם עצבנתי אותך בשאלה שלי, בסדר אני מבין אותך אני גם רוצה שאתה ואביך יקימו את העולם מחדש מאשר ששלושת האגמים יחריבו אותו".
"ועוד משהו קטן אולי תלמד את טריקו מתקפה כי הוא היצירה שלך, זה יעזור לנו מאוד" אגיד לו בהתחננות שיעשה זאת.
~~~~~~~~~~~
השתנה לי השם
-
[quote=מאסטר גלסיון;901505][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]אלמוגסי[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]לילי אומר לך:"זה לא נראה לי הגיוני שעל דבר כזה הם רבים,תגיד יש לי שתי שאלות,אחת האם מדקיפ בת או בן,והשני האם אני יכולה להצטרף למסע שלך,אם אתה לא רוצה אז בסדר",אתה רואה את קורומורי דוחף את קטרפי והוא זה שנלכד ראשון,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]לכדת קורומורי זכר,שיודע קרן בלבול וקרן על חושי,איבדת פוכדור אחד![/FONT][/COLOR][/B]
[/quote]
"היא בת ואני מניח שאם זאת הסיבה אז תהיה מלחמת האבה קשה ופוריה!וכן אתה יכולה להצטרף,מבחינתי זה בסדר!"אני אומר ולוקח את הפוקדור שנפל שוב כדי לתפוס את קטרפי."תגידי יש לך רעיון איך מטפלים במלחמת אהבה?"אני שואל.
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;901505][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*תגיד לי בה''פ איזה פוקימון דרקון אתה רוצה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]טרטוויג משתמש במתקפת כדור אנרגיה חזק מאוד שפוגע ישירות בקומטנה שמשתמש במתקפה חזקה שאתה מזהה בתור כדור צל חזק מאוד,אתה מרגיש שיש משהו מוזר מאוד בכוחות של קומטנה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]האיש המוזר שבא מין הברק אומר לך:"מצטער אבל את כדור החשמל של יער ורידיאן והיער הצהוב לא תוכל לקבל בלי להפר את טבע העולם,אם תיקח לפיקאצ'ו את הכוח שלו הפיקאצ'ו ישתוללו בכול האזור".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה שרק אתה ועומר המעולף נמצאים באזור,אפילו פוקימוני בר לא נמצאים פה,אתה רואה את האי ספרון עומד על יציבו,אתה שומע את עומר אומר לך בקול חלוש:"קח אותי אל טוטם הקרח,זה עובד גם בכיוון הנגדי,לא רק המאמן מרפא את העמוד גם העמוד יכול לרפא את המאמן".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]סירס אומר לך עצבני עם הניבים השלופים:"תקשיב לי ותקשיב לי טוב,הסיבה שאני לא מודיע לשלושת האחים להחריב את היקום כולו בשביל שאני ואבי נוכל ליצר אותו מחדש היא תכשיט החיים!".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אז אני שואל אותו 'איפה אני יכול למצוא את הכדור חוץ מביער הצהוב''?
------------------------------
שינתי כינוי מפיקא'צו לאיתי.
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]איתי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]האיש המסתורי אומר לך:"תחפש במערות החשמל שנמצאות בעיר ורמילון,המערה נקראת גם מערת הדיגלט,מפה אני לא עוזר לך,להתראות",אתה רואה ברק נוסף שפוגע באיש המסתורי והוא נעלם כלא היה.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Tomer44[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה נכנס לחדר ואתה רואה את השעון מצביע על השעה תשע בערב,אתה נכנס למיטה שלך,ואחרי כמה דקות של חוסר שינה אתה נרדם ושאתה פותח את עיניך אתה רואה שהשעה עכשיו היא תשע וחצי בבוקר.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]לילי מהנהנת בהסכמה והיא אומרת לך:"כן באמת נראה ששניהם מאוהבים בה,אבל אף אחד מהם לא אמור להיות בקבוצת הרבייה שלה מה שאומר שהם לא אומרים להיות מאוהבים בה,אלא אם כן...".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=lime][FONT=Arial]BarMaster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה מרגיש גל הדף חזק מכיוונו של סירס והוא אומר לך בקור:"תקשיב לי טוב ילדון,גורל העולם בסכנה ומה חשוב לך ללמד את הטריקו שלך מתקפות,מה יותר חשוב טריקו קטן ועלוב ולא אכפת לי שהוא פוקימון שאני יצרתי,או העולם,ענה לי ברצינות!".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר גלסיון;901612]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה נכנס לחדר ואתה רואה את השעון מצביע על השעה תשע בערב,אתה נכנס למיטה שלך,ואחרי כמה דקות של חוסר שינה אתה נרדם ושאתה פותח את עיניך אתה רואה שהשעה עכשיו היא תשע וחצי בבוקר.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני יוצא מהחדר והולך לאחות ג'וי "תודה על הכל!" אני מודה לה ויוצא מהמרכז פוקימונים
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;901612][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]איתי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]האיש המסתורי אומר לך:"תחפש במערות החשמל שנמצאות בעיר ורמילון,המערה נקראת גם מערת הדיגלט,מפה אני לא עוזר לך,להתראות",אתה רואה ברק נוסף שפוגע באיש המסתורי והוא נעלם כלא היה.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]לילי מהנהנת בהסכמה והיא אומרת לך:"כן באמת נראה ששניהם מאוהבים בה,אבל אף אחד מהם לא אמור להיות בקבוצת הרבייה שלה מה שאומר שהם לא אומרים להיות מאוהבים בה,אלא אם כן...".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=lime][FONT=Arial]BarMaster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה מרגיש גל הדף חזק מכיוונו של סירס והוא אומר לך בקור:"תקשיב לי טוב ילדון,גורל העולם בסכנה ומה חשוב לך ללמד את הטריקו שלך מתקפות,מה יותר חשוב טריקו קטן ועלוב ולא אכפת לי שהוא פוקימון שאני יצרתי,או העולם,ענה לי ברצינות!".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני חושב ''מערת הדיגלט זה שם מוזר אבל אני חייב ללמד את פיקאצו מתקפת וולט''
ואחרי זה אני שואל את פיקאצ'ו '' עם הוא בכלל רוצה ללמוד מתקפת וולט''
-
[quote=מאסטר גלסיון;901612][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/quote]
"אלה עם כן הם לא מאוהבים בה אלה..."אני ממשיך ומתחיל לחשוב על עוד אופציות אפשריים צץ לי רעיון קטן במוחי ואני ממשיך."אלה עם כן לפוקימון אחר בסביבה הייתה מתקפת נשיקת הקסמה ומכיוון שהם לא התחזקו מאז אז ההשפעה עדיין פועלת!"