-
[QUOTE=שלושה מחוזות;962096][B][COLOR="Green"]סיבן
אתה מעווד את סניבי ואז אתה מצביע על סלע גדול בכיונך.סנייבי משתמש בהצלפת גפן מרים את הסלע לכיוון ליררון.כאשר הסלע מעל לירון.סנייבי מפיל את הסלע על לירון.לירון לא מצליח להתחמק מן הסלע שסנייבי הפיל עליו ולכן מובס.חן אומר לך"קרב טוב"הוא מחזיר את לירון לפוכדור שלו והולך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'ארמנדאר משתמש בגחלת על קרן הקרח.קרן הקרח של סוינב מומסת על ידי הגחת של צ'ארמנדאר.צ'ארמנדאר משתמש בצעקה על סוינב.הפעם סוינב קופץ מעל הצעקה ומתחמק מימנה.צ'ארמנדאר משתמש בשריטת גחלת על סוינב.סוינב לא מצליח להתחמק מזה ונפגע.סוינב יורה מטר כודרי בוץ על צ'ארמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
מדקיפ משתמש בעלית מפלים וכך הלהביורים של ראמפרדוס לא פוגעים בכם.לוקריו מפעיל מכת עצם וקופץ על הגל של מדקיפ.לוקריו גולש על העצם שלו כמו גלשן ואז משתמש בכדור הילה על ראמפראדוס.כדור הילה פוגע בראמפרדוס והורג אותו.סזיור משתמש בציפורן ברזל על רוקר.ציפורן הברזל הורגת גם היא את רוקר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מוציא את טרטויגג מן הפוכדור שלו כדי שילחם נגד פולויאג.טרטויג יוצא מן הפוכדור שלו.פולויאג קצת מפחד אבל הוא אוגר אומץ ויורה אקדח מים אל טרטויג.טרטויג לא מצליח להתחמק ונפגע קצת מהאקדח המים של פולויאג.טרטויג מתעצבן על זה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
פיפלאפ קופץ לגובה וכך מתחמק מן ראשית הזן של כריינדוס.פיפלאפ נוחת על האדמה.לאחר שהוא נוחת הוא יורה אקדח מים חזק לעבר כריינדוס.כריינדוס לא מספיק להתחמק מן אקדח המים של פיפלאפ ונפגע .כריינדוס מתאווש.רוקר אומר"כריינדוס מכת ברק"כריינדוס שולח מכת ברק אל פיפלאפ[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לפיפלאפ ''לא לחמוק ולספוג את מכת הברק ואחרי זה תתקוף אותו באקדח מים שוב''
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;962096][B][COLOR="Green"][B][COLOR="Red"]תומר
צ'ארמנדאר משתמש בגחלת על קרן הקרח.קרן הקרח של סוינב מומסת על ידי הגחת של צ'ארמנדאר.צ'ארמנדאר משתמש בצעקה על סוינב.הפעם סוינב קופץ מעל הצעקה ומתחמק מימנה.צ'ארמנדאר משתמש בשריטת גחלת על סוינב.סוינב לא מצליח להתחמק מזה ונפגע.סוינב יורה מטר כודרי בוץ על צ'ארמנדאר[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צראמנדר אני מאמין בך תתחמק ואז צעקה שתרעיד את המקום"אני אומר ואז אוסיף:
"אחרי שתתחמק מהכדורי בוץ תעשה גחלת שתשרוף את הזירה!"
אני אומר בתקווה שהוא יצליח לנצח את הסווינב של מילין.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;962096]
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מוציא את טרטויגג מן הפוכדור שלו כדי שילחם נגד פולויאג.טרטויג יוצא מן הפוכדור שלו.פולויאג קצת מפחד אבל הוא אוגר אומץ ויורה אקדח מים אל טרטויג.טרטויג לא מצליח להתחמק ונפגע קצת מהאקדח המים של פולויאג.טרטויג מתעצבן על זה[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"קדימה טרטוייג זה רק אקדח מים זה לא אפקטיבי עליך כמעט אז תתעושש, עכשיו תתפוס את הפוליווג בעזרת הצלפת גפן ותדפוק אותו על האדמה הרבה פעמים" אגיד לטרטוייג
-
[B][COLOR="Green"]בר
טרטויג מתאווש במהירות מן התקפה של פולויאג.טרטויג משתמש בהצלפת גפן על פולויאג.הוא תופס את פולויאג בעזרת הגפנים שלו.לאחר שתופס את פולויאג עם הגפנים שלו הוא מטיח את פולויאג מס' פעמים באדמה.פולויאג נפגע קשה ומובס בקרב הזה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'ארמנדאר מתחמק ממטר פצצות הבוץ של סוינב.לאחר מכן הוא משתמש בצעקה שמרעידה את הזירה לגמרי..צ'ארמנדאר משתמש בגחלת על כול זירת הקרח.הגחלת ממיסה את רוב זירת הקרח למים.זירת הקרח נהפכה לזירת מים..סוינב עומד על פלטה וגם צ'ארמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
פיפלאפ לא חומק ממכת הברק של כריינדוס וסופג את מכת הברק.פיפלאפ נפגע קצת מן מכת הברק של כריינדוס.פיפךאפ יורה טקדח מים על כריינדוס.כריינדוס מתחמק מן אקדח המים של פיפלאפ בקלות רבה.רוקר אומר לכריינדוס"תשתמש בראשיה"כריינדוס רץ אל פיפלאפ בראשיה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;962135][B][COLOR="Green"]בר
טרטויג מתאווש במהירות מן התקפה של פולויאג.טרטויג משתמש בהצלפת גפן על פולויאג.הוא תופס את פולויאג בעזרת הגפנים שלו.לאחר שתופס את פולויאג עם הגפנים שלו הוא מטיח את פולויאג מס' פעמים באדמה.פולויאג נפגע קשה ומובס בקרב הזה[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"כל הכבוד טרטוייג אתה רואה שאתה מקשיב לי בלי להתעצבן אנחנו מנצחים, כל הכבוד עכשיו חזור" והחזיר את טרטוייג לפוכדור שלו.
"קדימה פוכדור צא!" ואזרוק פוכדור על פוליווג
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;962135][B][COLOR="Green"]
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'ארמנדאר מתחמק ממטר פצצות הבוץ של סוינב.לאחר מכן הוא משתמש בצעקה שמרעידה את הזירה לגמרי..צ'ארמנדאר משתמש בגחלת על כול זירת הקרח.הגחלת ממיסה את רוב זירת הקרח למים.זירת הקרח נהפכה לזירת מים..סוינב עומד על פלטה וגם צ'ארמנדאר[/COLOR][/B]
[[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צראמנדר אגרוף חשמל על המים ואז תשלב אותו עם גחלת על סווינב!"
אני אומר בתקווה שהמהלך הזה ינצח את סווינב.
-
[quote=שלושה מחוזות;960906][B][COLOR=Green]\[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Red]לוקאס
אתה מעודד שדדוד יכול להביס את קילובה.דודו משתמש במתקפה מהירה בצורת משולש על קילובה.כך דודו מתחמק מן גילגול הלהבה של קילובה.אתה מחיך אל חן בחיוך רציני.חן אומר"קילובה גמור תקרב בלהביור הגיע הזמן שהקרב יגמר"קילובה יורה להביור אל דודו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Red][/COLOR][/B][/quote]
"Suדו מתקפה מהירה של משולש,הפעם למעלה לאוויר!" אומר לו בחיוך ואחכה לגמור את הקרב
-
[B][COLOR="Red"]לוקאס
דודו משתמש במתקפה מהירה של משלוש אבל באאויר.כך דוד מתחמק מן הלהביור של קילובה.דודו תוקף בהתקפה מהירה משולשת את קילובה.קילובהנ לא מצליח להתחמק מן התקפה משלושת של דודו ומפסיד בקרב.חן מחזיר את קילובה לפוכדור שלו והולך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
צ'ארמנדאר משתמש באגרוף חשמל משולב עם גחלת על המים.מכיון שמים מוליכים חשמל אגרוף החשמל מחשמל את המים.אך מכיון שמיפם מביסים אש.הגחלת לא פועלת בכלל.אגרוף החשמל מגיע לפלטה של סוינב וכמע מחשמל את סוינב.אךלמזלו של סוינב הוא עמד רחוק מהמים.סוינב יורה קרן קרח לעבר צ'ארמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
אתה שמח על שטרטויג ניצח בקרב ה1 שלו.אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו ואז זורק על פולויאג פוכדור.הפוכדור מכניס אליו את פולויאג המובס.הפוכדור מתחיל לזוז ימינה ואז שמאלה ושוב כך.בפעם השלישית הוא נעצר.לכדת פולויאג[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;962187][B][COLOR="Red"]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
צ'ארמנדאר משתמש באגרוף חשמל משולב עם גחלת על המים.מכיון שמים מוליכים חשמל אגרוף החשמל מחשמל את המים.אך מכיון שמיפם מביסים אש.הגחלת לא פועלת בכלל.אגרוף החשמל מגיע לפלטה של סוינב וכמע מחשמל את סוינב.אךלמזלו של סוינב הוא עמד רחוק מהמים.סוינב יורה קרן קרח לעבר צ'ארמנדאר[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צראמנדר תתחמק מהקרן קרח"ואז אוסיף:"צראמנדר אני מאמין בך גחלת בכול הכוח!"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;962135][B][COLOR="Green"]בר
[B][COLOR="Red"]תומר
[B][COLOR="Blue"]איתי
פיפלאפ לא חומק ממכת הברק של כריינדוס וסופג את מכת הברק.פיפלאפ נפגע קצת מן מכת הברק של כריינדוס.פיפךאפ יורה טקדח מים על כריינדוס.כריינדוס מתחמק מן אקדח המים של פיפלאפ בקלות רבה.רוקר אומר לכריינדוס"תשתמש בראשיה"כריינדוס רץ אל פיפלאפ בראשיה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לפיפלאפ להישאר במקום ולתקוף אותו באקדח מים ואחרי זה בבועות
-
[quote]ברוס
אתה צועק בכול הכח שלך ובורח לכייון היציאה.כאשר אתה יוצא מהמכרה אתה רואה את הצונאמי מאיים על מכרה.למזלך ברחת בזמן וניצלת מן הצונאמי שחיסל את המכרה.באופק אתה רואה את העיר קלרק שם נמצא המכון שלך[/quote]
"יופי!מכון ראשון הינה אני בא!אולי כדאי אבל שאאמן את הפוקימונים שלי.." אומר ואתקדם לכיוון העיר.
-
[quote]ניר
מדקיפ משתמש בעלית מפלים וכך הלהביורים של ראמפרדוס לא פוגעים בכם.לוקריו מפעיל מכת עצם וקופץ על הגל של מדקיפ.לוקריו גולש על העצם שלו כמו גלשן ואז משתמש בכדור הילה על ראמפראדוס.כדור הילה פוגע בראמפרדוס והורג אותו.סזיור משתמש בציפורן ברזל על רוקר.ציפורן הברזל הורגת גם היא את רוקר[/quote]
אני לוקח את גופתם לשופט ואני אומר לו: "אפשר בבקשה את התג?"
-
[quote=שלושה מחוזות;962187][B][COLOR=Red]לוקאס
דודו משתמש במתקפה מהירה של משלוש אבל באאויר.כך דוד מתחמק מן הלהביור של קילובה.דודו תוקף בהתקפה מהירה משולשת את קילובה.קילובהנ לא מצליח להתחמק מן התקפה משלושת של דודו ומפסיד בקרב.חן מחזיר את קילובה לפוכדור שלו והולך[/COLOR][/B]
[/quote]
"חכה!" אצעק לחן וארוץ לכיוונו ואז אומר לו:"אתה צריך לרפות את הפוקימוני םשלך,הינה קח מתנה מימני" אחייך אליו ואושיט לו כסף לריפוי,ואז ארוץ למרכז הפוקימונים ואחכה לחן שם
-
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה צועק לחן שיחכה לך.הוא נעצר ומסתכל עליך.אתה מושיט לו כסף לריפוי הפוקימונים שלו.חן אומר לך"איזה נדיב אתה אבל אני לא צריך כסף.יש לי מכשירי ריפוי שירפאו לי את לירון ואת ארון שלי.תודה בכול זאת.מקוה שניפגש בעתציד"חן ממשיך ללכת לדרכו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
שלגון מחזיר את כול הפוקחימונים שלו לפוכדור שלו וגם אתה מחזיר את כולם לפוכדורים שלהם.שלגון אומר"מזל טוב ניצחת בקרב המכון ה1 שלך".אתה לוקח את הגפות של ראמפרוס ורוקר אל השופט.שלגון עוזר לך להביא את הגופות למכון.אתם מגיעים אליו ורואים שהמכון הרוס לגמרי.לפתע מין הריסות קם השופט בקושי ואומר"קח את התג של..."הוא לא מספיק לסיים את המשפט ומת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ברוס
אתה מתקדם לעבר העיר בונה.כעבור 5 דקות אתה מגיע לעיר בונה.אתה רואה מלא אנשים מסתובבים ובוכים.אתה שומע את אחד מהם"חבל שהוא מת הוא היה מנהיג מכון נהדר.אני יהרוג את מי שעה לו את זה.".איש אחר ניגש אליך ומביא לך פתק .אתה קורא תפתק"הנך מוזמן להלויה של מנהיג המכון רוקר בעיר בונה בשעה 2 בצהריים."אתה מסתכל על שעון העיר ורואהה שהשעה 1 בצהריים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]איתי
פיפלאפ יורה על כריינדוס אקדח מים חזק.אקדח המים פוגע בפרצוף של כרינדוס.כריינדוס נפגע קצת ומפסיק את התקפה שלו.ואז פיפלאפ מפתיע את כריינדוס במתקפת בועות.הבועות פוגעות ומעיפות את כריינדוס למרחק קטן.כרינדוס נופל על רגליו אבל קם ותוקף שוב בראשיה את פיפלאפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
תומר
צ'ארמנדאר זז קצת מהמקום שלו וכך מתחמק מהקרן הקרח של סוינב.צ'ארמנדאר יורה גחלת לעבר סוינב.אך הגחלת לא מצליחה להגיע לסוינב.סוינב נמצא במרחק גדול מצ'ארמנדאר.סוינב שולח מטר פצצות בוץ על צ'ארמנדאר[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;962386][B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה צועק לחן שיחכה לך.הוא נעצר ומסתכל עליך.אתה מושיט לו כסף לריפוי הפוקימונים שלו.חן אומר לך"איזה נדיב אתה אבל אני לא צריך כסף.יש לי מכשירי ריפוי שירפאו לי את לירון ואת ארון שלי.תודה בכול זאת.מקוה שניפגש בעתציד"חן ממשיך ללכת לדרכו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
שלגון מחזיר את כול הפוקחימונים שלו לפוכדור שלו וגם אתה מחזיר את כולם לפוכדורים שלהם.שלגון אומר"מזל טוב ניצחת בקרב המכון ה1 שלך".אתה לוקח את הגפות של ראמפרוס ורוקר אל השופט.שלגון עוזר לך להביא את הגופות למכון.אתם מגיעים אליו ורואים שהמכון הרוס לגמרי.לפתע מין הריסות קם השופט בקושי ואומר"קח את התג של..."הוא לא מספיק לסיים את המשפט ומת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ברוס
אתה מתקדם לעבר העיר בונה.כעבור 5 דקות אתה מגיע לעיר בונה.אתה רואה מלא אנשים מסתובבים ובוכים.אתה שומע את אחד מהם"חבל שהוא מת הוא היה מנהיג מכון נהדר.אני יהרוג את מי שעה לו את זה.".איש אחר ניגש אליך ומביא לך פתק .אתה קורא תפתק"הנך מוזמן להלויה של מנהיג המכון רוקר בעיר בונה בשעה 2 בצהריים."אתה מסתכל על שעון העיר ורואהה שהשעה 1 בצהריים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]איתי
פיפלאפ יורה על כריינדוס אקדח מים חזק.אקדח המים פוגע בפרצוף של כרינדוס.כריינדוס נפגע קצת ומפסיק את התקפה שלו.ואז פיפלאפ מפתיע את כריינדוס במתקפת בועות.הבועות פוגעות ומעיפות את כריינדוס למרחק קטן.כרינדוס נופל על רגליו אבל קם ותוקף שוב בראשיה את פיפלאפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
תומר
צ'ארמנדאר זז קצת מהמקום שלו וכך מתחמק מהקרן הקרח של סוינב.צ'ארמנדאר יורה גחלת לעבר סוינב.אך הגחלת לא מצליחה להגיע לסוינב.סוינב נמצא במרחק גדול מצ'ארמנדאר.סוינב שולח מטר פצצות בוץ על צ'ארמנדאר[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לפיפלאפ ''לקפוץ ואז לירות בועות על הגב שלו ואחרי זה לתקוף באקדח מים''