-
KillerBee, שאלה:
אם אתה שונא יוגיהו, ואין לינק לפורום מהדף הראשי, אז כדאי שתראה את הפורום בכלל אתה צריך להתאמץ ולעבוד קשה. ואם אתה עובד כל כך קשה כדי להיכנס לפורום יוגיהו, אולי יהיה זה במקום לתמוהה, מדוע אתה מוגיע עצמך כה רבות כדי להיכנס לפורום שאתה שונא..?
-
[QUOTE=LordAbizi;993098]KillerBee, שאלה:
אם אתה שונא יוגיהו, ואין לינק לפורום מהדף הראשי, אז כדאי שתראה את הפורום בכלל אתה צריך להתאמץ ולעבוד קשה. ואם אתה עובד כל כך קשה כדי להיכנס לפורום יוגיהו, אולי יהיה זה במקום לתמוהה, מדוע אתה מוגיע עצמך כה רבות כדי להיכנס לפורום שאתה שונא..?[/QUOTE]
לא יודע רק בדקתי אם הפורום באמת קיים עד כדי כך שאני יכול לפתוח בתוכו נושאים...
-
טוב אני כנראה אלך לראות "איך פגשתי את אמא"..
אף אחד לא מתייחס אליי :-(
-
-
-
-
היי אלכסיי נראלי אני אתנהג כמו שאתה עשית לפני כמה זמן אני אפרוש לשנתיים אחכה שכל הגועל ייפרוש ואחזור
-
בנאדם, זה שכל הזמן עושה ריבים בנו"ד על דת. אתה לא יכול להאשים אנשים אחרים בזה.
-
[QUOTE=Barney Stinson;993117]בנאדם, זה שכל הזמן עושה ריבים בנו"ד על דת. אתה לא יכול להאשים אנשים אחרים בזה.[/QUOTE]
בטח שאני יכול במיוחד אנשים שדומים לך ולאילן מאפיית "מטיפיי המוסר"
-
-
שכמעט כל הפורום מפגר ושמחקרים הוכיחו שמי שאוהב יוגיהו רמת הiq שלו נמוכה מ-20
-
[QUOTE=Food fighter;993065]ואז איתי תגיב בגלגל המזלות הפתוח של פורום טוו"ס[/QUOTE]
אני יגיב עכשיו
-
-
[QUOTE=KillerBee;993123]שכמעט כל הפורום מפגר ושמחקרים הוכיחו שמי שאוהב יוגיהו רמת הiq שלו נמוכה מ-20[/QUOTE]
תראה, "כל הפורום מפגר"
אתה לא הבנאדם שיכול לשפוט אותנו. אני מאמין שאתה מדבר על עצמך כאן.
הגועל יעלם כשאתה תפרוש, כשתחזור בעוד שנתיים ככל הנראה הוא יחזור.
-
[quote=KillerBee;993123]שכמעט כל הפורום מפגר ושמחקרים הוכיחו שמי שאוהב יוגיהו רמת הiq שלו נמוכה מ-20[/quote]
ss or it didn't happen.