[quote=~!~Judas~!~;1154187]תגיב לה"פ ששלחתי לך[/quote]
קצת אחר כך.
אגב, יחסית למישהו שמעיר כל הזמן לאנשים על הכתיבה שלהם, היו לך טריליארדתלאפים שגיאות במה ששלחת לי. (אל תדאג, בבוא הזמן אני אפרט את כולן)
Printable View
[quote=~!~Judas~!~;1154187]תגיב לה"פ ששלחתי לך[/quote]
קצת אחר כך.
אגב, יחסית למישהו שמעיר כל הזמן לאנשים על הכתיבה שלהם, היו לך טריליארדתלאפים שגיאות במה ששלחת לי. (אל תדאג, בבוא הזמן אני אפרט את כולן)
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=42522[/url]
אני ברצינות מנסה להעלות את הפעילות בפורומים גם זה,גם המדריכים של המבוכים ודרקונים ואני עוד עכשיו על עוד פרויקטים.
[QUOTE=LordAbizi;1154188]קצת אחר כך.
אגב, יחסית למישהו שמעיר כל הזמן לאנשים על הכתיבה שלהם, היו לך טריליארדתלאפים שגיאות במה ששלחת לי. (אל תדאג, בבוא הזמן אני אפרט את כולן)[/QUOTE]
כי אני עייף אז לפעמים יוצא לי גרוע הכתיבה אבל כשאני ער אני כמעט לא עושה שגיאות כתיב :)
[quote=~!~Judas~!~;1154192]כי אני עייף אז לפעמים יוצא לי גרוע הכתיבה אבל כשאני ער אני כמעט לא עושה שגיאות כתיב :)[/quote]
אז למה אתה כפית על עצמך לכתוב משהו, אם אתה ידעת שתוכל לכתוב אותו טוב יותר אם רק תחכה קצת?
[QUOTE=monster;1154111]אהבתי תשמאלי
מה הסוג שלו?[/QUOTE]
השמאלי סוג רוח (אחד שהוא מהיר כזה...)
בבקשה תרשמו למ"ת שלי..
למה [COLOR="Black"]תמיד[/COLOR] מתעלמים ממני?
כי אתה לא מחובר למסן
מה לדעתכם התפקיד שהכי מתאים לי?
(מעדכן,משגיח של פורום,פקח או מנהל ראשי?)
הכי מתאים לך מנהל ראשי, ככה כשאתה עושה פעילויות תוכל לחלק בעצמך את הפרסים. (ואתה עושה הרבה כאלה)
ברציונת? את חושבת שאני מתאים לתפקיד כזה?
כן.
למה לא?
[QUOTE=LordAbizi;1154193]אז למה אתה כפית על עצמך לכתוב משהו, אם אתה ידעת שתוכל לכתוב אותו טוב יותר אם רק תחכה קצת?[/QUOTE]
לא יודע, ואם אתה אומר שיש שגיאות כתיב אצל הפוקדקס זה בגלל שאני תרגמתי את זה מהאנגלית...
לא יודע תפקיד גדול. כאילו,גם פקח יכול לחלק פרסים אבל מנהל ראשי,צריך ממש להשקיע בפורום. אני חשבתי שלא רואים שאני משקיע
חזרתי!
לדעתי פקח או מנהל של פורום חת''ם נראה לי
וגם לי יש שאלה: באיזה פורום אני הכי מתאים להיות מנהל?