[quote=הרוח המתמטקאית;1204748]פשש... יפה.
עומר נרשמתי לפורום יוגי-הו אבל אני לא משתתף בו כל כך. פשוט התחלתי לא מזמן לשחק יוגי-הו בDS ורציתי עזרה.[/quote]
אם אתה צריך עזרה ב-WC 2011 אני סיימתי אותו חמש פעמים
Printable View
[quote=הרוח המתמטקאית;1204748]פשש... יפה.
עומר נרשמתי לפורום יוגי-הו אבל אני לא משתתף בו כל כך. פשוט התחלתי לא מזמן לשחק יוגי-הו בDS ורציתי עזרה.[/quote]
אם אתה צריך עזרה ב-WC 2011 אני סיימתי אותו חמש פעמים
אילן מה קורה?
[quote=Ilan;1204752]גיאומטריה עדיין מעצבנת אותי לא פתרתי תרגיל אחד בזה אני אוהב טריגונומטריה כי זה קל להבנה[/quote]
מסכים =0
מציע לך לחזור על החומר בגיאומטריה, לי זה מאוד עזר לחזור עוד פעם על כל המשפטים.
[quote=הרוח המתמטקאית;1204753]עומר מעליך ערכתי.[/quote]
אלמוג מעליך..... הגבתי.
רק חסר שבר תחזור ואז,מה יקרה?
מעניין באמת לאן היא נעלמה..
וזה לא "רק" חסר, יש גם את ניצן, יובל צ'ופר, יוסי, אביעד..
[quote=Primo;1204754]אם אתה צריך עזרה ב-WC 2011 אני סיימתי אותו חמש פעמים[/quote]
כן יש לי שאלה קטנה. אני כרגע סיימתי את הכפר הראשון וקיבלתי את האפשרות להילחם מול ארן. איך אני מגיע לעיר הדומינו?
נכון יש כאלה שעוזבים בהדרגה לאט לאט,ויש כאלה שבום הם נעלמים בלי הודעה מראש
נכון..
[quote=Primo;1204761]נכון יש כאלה שעוזבים בהדרגה לאט לאט,ויש כאלה שבום הם נעלמים בלי הודעה מראש[/quote]
אני הייתי בהדרגה...
וערכתי למעלה...
[quote=Tigraro;1204758]מעניין באמת לאן היא נעלמה..
וזה לא "רק" חסר, יש גם את ניצן, יובל צ'ופר, יוסי, אביעד..[/quote]
חחח אתה לא יודע כמה אנשים טובים חסרים פה.
זה רק קצה הקרחון. אם להגיד ת'אמת- לא משנה מי יחזור כמעט- אני אכיר אותו.
עכשיו אני קולט כמה אנשים אני מכיר. גם כאלה שמזמן לא היו פה.
תראה נמאס הפורום שם מלא בנובים ומשעמם שם רצח אז החלטתי לחזור לפה כי מיחהל וודו1 מעצבן אותי עם השגיאות כתיב שלו אשכרה בן 16 יליד הארץ אוי ואבוי כמה שגיאות כתיב וגם הוא כותב סיפור... מתלהב ברמות כאילו בהתחלה הוא הכניס פנטאזיה שלו על אהבת אחים ואז הם לא אחים ואז אחד זה הבן של השטן (הוא מאמין בשטן... ומתלהב ממנו) ובסוף הילדה היא שק חבטות כל הזמן יורים בה והיא לא מתה קיצר סיפור הזוי
אמרתי לו שהוא הזוי והוא אומר שאני לא יודע כלום כי יש אנשים (הפאנבויז שלו) שאוהבים את הסיפור
הוא מצ'קלף על אנשים לא יודע איך אפשר לאהוב שטויות כאלה..
ויש עוד אנשים עידום ובן מנסים לפתוח מ"ת של יוגיהו אבל לא יודעים כלום
יש ילד מוזר שכל הזמן אומר מיאו
חצי מהפורום שם שפוטים של דור כי הוא הכין להם חתימה קיצר הזוי שם רצח
[quote=הרוח המתמטקאית;1204760]כן יש לי שאלה קטנה. אני כרגע סיימתי את הכפר הראשון וקיבלתי את האפשרות להילחם מול ארן. איך אני מגיע לעיר הדומינו?[/quote]
מי זה ארן?
באיזה חלק אתה,אם אתה חלק ראשון אתה בקראש טאון,חלק שני אתה תהיה בלווין,חלק שלישי אתה עדיין בקראש טאון,רק בחלק ארבע אחרי שאתה מביס את קלאוס אתה יכול לעבור לדומינו סיטי שמה תפגוש נערה בשם מיסקי שמשתמשת בחפיסת וואט [קלפים שפוגעים בך ישירות] וטור [ההוא הבלונדיני שפגשת אחרי הפאזלים] ואז יש עוד שני חלקים ואחרי זה סיימת.
אלמוג אתה הורדת פעילות אבל בסוף כן נעלמת בבום..
אלמוג ואילן שאלה:
אתם תישארו כאן למשך זמן רב [כאילו חזרתם] או שזה רק ביקור?
אלמוג אמר שהוא נשאר