[QUOTE=Aporia;1218283]כמו מי?[/QUOTE]
כמו רותם. הוא אמר לי שאם אני רוצה לפתוח דיון על אתאיזם,אני לא יכול,או שאני אפתח את זה בדיבורים,שזה פשוט זלזול בכל מה שאני מאמין בו,און יותר נכון לא מאמין.
Printable View
[QUOTE=Aporia;1218283]כמו מי?[/QUOTE]
כמו רותם. הוא אמר לי שאם אני רוצה לפתוח דיון על אתאיזם,אני לא יכול,או שאני אפתח את זה בדיבורים,שזה פשוט זלזול בכל מה שאני מאמין בו,און יותר נכון לא מאמין.
תקן אותי עם אני טועה אתאיסטים הם אנשים שחושבים שאלוהים [לא משנה של איזזה דת] זה פשוט תירוץ של אנשים לא לקחת את האחריות על הדברים שלהם,נכון?
היה לי קצר עכשיו, והפרק נסגר ואני צריך למצוא את הנקודה שבה הפסקתי. אוף.
[QUOTE=Aporia;1218287]תקן אותי עם אני טועה אתאיסטים הם אנשים שחושבים שאלוהים [לא משנה של איזזה דת] זה פשוט תירוץ של אנשים לא לקחת את האחריות על הדברים שלהם,נכון?[/QUOTE]
לא. בעיקרון אתאיסט זה מישהו שלא מאמין באלוהים. יש כמה עקרונות לזה,וזה קצת יותר מסובך.
אהה אוקיי אבל זה די קרוב
חוץ מזה מה קורה כולם?
חזרתי
פרנסיס התנפל על אולגה (באסה לה כי פרנסיס חתול מאוד גדול), אולי גם חתולה שראיתי בעבר התחילה איתה ורבקה באה לעזור לאולגה
מי זה פרנסיס?
חתול שכל הזמן ישן אצלי בגינה...
הוא מאוד גדול
החתול שלו, עומר.
הלכתי לזמן מה. מסופקתי אם אחזור לכאן היום.
הלכתי לכמה דקות
ביי לשניכם
משעמם לי...ורותם עצבן אותי,ועוד כמה עצבנו אותי....
מי עוד עיצבן אותך [אני מצטער אם אני פשוט זה מה שחשבתי שזה אתאיסטים עכשיו אני יודע]
[QUOTE=Aporia;1218302]מי עוד עיצבן אותך [אני מצטער אם אני פשוט זה מה שחשבתי שזה אתאיסטים עכשיו אני יודע][/QUOTE]
אל תדאג,רוב האנשים חושבים שזה סוג של מחלה חשוכת מרפא,ומסיבה מסוימת,הרבנים מגבים את זה D:
וסתם אנשים,עזוב.
היי כולם ערב טוב