-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1244329][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
"אתה מרגיש טוב?" היא שואלת אותך בזמן שאתה יותר מרועד מאשר רושם את השם שלך "אתה לא נראה כל כך טוב. כדאי שתבדוק את זה" היא אומרת בחצי חיוך והולכת משם ומסתכלת עליך מוזר ומנערת את ראשה ומתרחקת משם. אתה מסתכל ורואה שסתם קשקשת על כל הדף עם העט ובסוף מתאפס ורושם את שמך כמו שצריך..
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]][/QUOTE]
"אידיוט !"אמלמל לעצמי בעצבים שוב ושוב, 'אני חייב להתגבר על הבעיה הזאת !'אחשוב ואז אזכר בכך שמול השמנה לא היה לי בעיות בדיבור.
''טוב אז נשאר עוד קרב לצארמיליון, ואז נחים לתחרות'' אומר לעצמי בהתלהבות וארוץ לחפש עוד קרב אחד.
-
[SIZE="1"][COLOR="MediumTurquoise"]סם-
לא.. בחלק זה תחרות תיאום חלק זה קרבות...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך לזירה פנויה ומשחרר את הפוקימונים שלך ומבקש מהם להראות את המתקפות החדשות שלהם וכל אחד בתורו מראה לך את המתקפה שהוא למד בזכות הדיסקים שהבאת להם.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="SeaGreen"]ניק-
אתה משחרר את פלאפי ואת נאמל והקהל קורא בקולות נאמל יוצאת קודם ומתחילה להתחפר באדמה ומתחתיה יוצרת עשרות סדקים על המגרש ואז משחררת גחלת ענקית היוצאת מהסדקים ושוב יוצרת קשת של גחלת גבוהה בשמיים ואז פלאפי שולח נבגי כותנה לעבר הסדקים המרחפים בגלל החום היוצא מתחת לאדמה ואז שולח מכת ברק לעברם ברגע שהם מגיעים גבוהה עד כמה שאפשר ולפני שהם נשרפים מהחום, ומפוצץ אותם והופך אותם לזיקוקים יותר גדולים המתנים לכיפת אש מראה זוהר יותר ומנצנץ. לאחר מכן נאמל יוצאת מתחת לאדמה עם גלגול והסתערות אש ומשאירה אחריה שובל של אש. פלאפי ,בשנייה שהיא יוצאת מהאדמה, משתמש באגרוף חשמל היוצר עשרות סדקים באדמה ומוסיף לכיפה הדועכת גלים חשמליים. מיד אחרי זה נאמל מתחילה להסתובב לרדת עם הגילגול וההסתערות אש ופלאפי שולח מסביב לסילון אש עוד נבגי כותנה ומשווה לסילון מראה מהמם כי הנבגים נשרפים בגלל האש וגורמים להתפרץ עוד יותר.
לבסוף הפוקימונים שלך נעמדים ביחד על הבמה חצי הרוסה בזמן שהקהל פורץ בצהלות וכפיים. "תודה רבה ניק" אומר המנחה "אנחנו נקח כמה דקות של הפסקה בשביל לסדר מחדש את הזירה שלנו ואז נמשיך" הוא אומר במעט טון נרגז בזמן שאתה יורד מהבמה.
"נו איך הלך?" שואלת אותך קים ברגע שאתה חוזר לחדר.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"][SIZE="1"]תומאס-
אתה מתחיל ללכת מנסה לחשוב מה יכול לעצור מתקפות מים ומתהלך לך ליד הזירות מנסה לחשוב על משהו שיכול להיות ומבחין בקרב של שתי מאמנות הנלחמות עם וולפיקס האחת והשנייה עם פסידאק. והבחורה עם הוולפיקס משתמשת עם צוות כפול כדי להתחמק מהמתקפות של פסיידאק. אחרי עוד כמה מטרים אתה רואה קרב בין גרבלר ולפיקאצ'ו המשתמש בעליית מגנט כדי להתחמק ממתקפות אדמה.
אחרי עוד כמה דקות אתה רואה קרב של אלקאזם נגד ארידוס המשתמש בהגנה (Protect) כדי להגן על עצמו ממתקפות העל חושיות של אלאקזם.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="DarkOrange"]רודני-
אתה מוצא בקלות דוכן המאפשר לך לקנות כרטיסים לשיט לאי שברצונך ושם יושבת אישה צעירה המחייכת אליך שאתה מתעניין על שייט למקום "טוב יש לנו שלושה הצעות שיכולות לעניין אותך. הראשונה היא בספינת תענוגות לאי שיקח רק יומיים של התהוללות ומסיבות והמחיר מצחיק של 1500$. יש לנו גם בספינה לא פחות מפנקת שתיקח אותך בזמן מובטח של שלושה ימים לאי והמחיר הוא סמלי ביותר של 700$ ובנוסף בשיט הזו תהיה גם הופעה וטורניר מאמנים! ויש לנו עוד שיט של ספינת מהגרים המחיר הוא סמלי ביותר של 300$ וייקח לך שמונה עד שניים עשר ימים להגיע לשם" היא אומרת בחיוך מעט צבוע כשהיא מספרת על האחרון.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
מזל טוב פתחת את עמוד 30 זכית בדיסק של גלישה! (:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה עולה בחזרה לעבר היזרות ומחפש קרב כשלפתע אתה שומע את שמך "אינג'ל? אינג'ל קאנון?!" אתה שומע בקול מעט מוכר. אתה מסתובב ורואה בחור הנראה לך מוכר "זה אני בליין!" הוא אומר בהתלהבות ורץ אליך "לא זוכר היינו ביחד ביסודי ואז עזבתי בכיתה ח'!" הבחור אומר וניצוצות של זיכרון עולות בך של הבחור [IMG]http://i51.tinypic.com/2gxent2.png[/IMG] "מה גם אתה הגעת לפה?" הוא שואל בחיוך
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1244802]
מזל טוב פתחת את עמוד 30 זכית בדיסק של גלישה! (:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה עולה בחזרה לעבר היזרות ומחפש קרב כשלפתע אתה שומע את שמך "אינג'ל? אינג'ל קאנון?!" אתה שומע בקול מעט מוכר. אתה מסתובב ורואה בחור הנראה לך מוכר "זה אני בליין!" הוא אומר בהתלהבות ורץ אליך "לא זוכר היינו ביחד ביסודי ואז עזבתי בכיתה ח'!" הבחור אומר וניצוצות של זיכרון עולות בך של הבחור [IMG]http://i51.tinypic.com/2gxent2.png[/IMG] "מה גם אתה הגעת לפה?" הוא שואל בחיוך
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני רוצה להודות לאמא אבא סבא סבתא אחותי אחי הילדים הנכדים ואישתי היקרה אשר רק בזכותם הינני כאן
----------------------------------
"כנראה שכן, וואו השתנת! כמה זמן לא ראיתי אותך"אומר בחיוך.
"תזכיר לי למה עברת ?"אשאל ואמשיך עם החיוך.
-
[quote=Ritsuka Kun;1244802][SIZE=1][COLOR=seagreen]ניק-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]אתה משחרר את פלאפי ואת נאמל והקהל קורא בקולות נאמל יוצאת קודם ומתחילה להתחפר באדמה ומתחתיה יוצרת עשרות סדקים על המגרש ואז משחררת גחלת ענקית היוצאת מהסדקים ושוב יוצרת קשת של גחלת גבוהה בשמיים ואז פלאפי שולח נבגי כותנה לעבר הסדקים המרחפים בגלל החום היוצא מתחת לאדמה ואז שולח מכת ברק לעברם ברגע שהם מגיעים גבוהה עד כמה שאפשר ולפני שהם נשרפים מהחום, ומפוצץ אותם והופך אותם לזיקוקים יותר גדולים המתנים לכיפת אש מראה זוהר יותר ומנצנץ. לאחר מכן נאמל יוצאת מתחת לאדמה עם גלגול והסתערות אש ומשאירה אחריה שובל של אש. פלאפי ,בשנייה שהיא יוצאת מהאדמה, משתמש באגרוף חשמל היוצר עשרות סדקים באדמה ומוסיף לכיפה הדועכת גלים חשמליים. מיד אחרי זה נאמל מתחילה להסתובב לרדת עם הגילגול וההסתערות אש ופלאפי שולח מסביב לסילון אש עוד נבגי כותנה ומשווה לסילון מראה מהמם כי הנבגים נשרפים בגלל האש וגורמים להתפרץ עוד יותר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]לבסוף הפוקימונים שלך נעמדים ביחד על הבמה חצי הרוסה בזמן שהקהל פורץ בצהלות וכפיים. "תודה רבה ניק" אומר המנחה "אנחנו נקח כמה דקות של הפסקה בשביל לסדר מחדש את הזירה שלנו ואז נמשיך" הוא אומר במעט טון נרגז בזמן שאתה יורד מהבמה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]"נו איך הלך?" שואלת אותך קים ברגע שאתה חוזר לחדר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"הקהל ממש התלהב" אגיד בהתלהבות ואז אגיד "אבל המנחה לא אהב שהרסתי את כל הזירה"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1244802][SIZE="1"][COLOR="MediumTurquoise"]סם-
לא.. בחלק זה תחרות תיאום חלק זה קרבות...
אתה הולך לזירה פנויה ומשחרר את הפוקימונים שלך ומבקש מהם להראות את המתקפות החדשות שלהם וכל אחד בתורו מראה לך את המתקפה שהוא למד בזכות הדיסקים שהבאת להם.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
לא עבדתי איתם על שום תיאום
"טוב! מתחילים להתאמן! פיפלאפ תשתמשי בקרן קרח על סורסקיט! תתחמק במתקפה מהירה ותתקוף בקרן איתור את ריידון שישתמש בקצה אבן עליך! תתחמק הכי מהר שאתה יכול עם מתקפה מהירה! ריידון אחר כך תתקוף את פיפלאפ במתקפת קרן! פיפלאפ קפצי והשתמשי בבועות! ריידון תנסה להתגונן!" אדריך אותם
-
[quote=Ritsuka Kun;1244802]
[SIZE=1][COLOR=DarkOrange][B]רודני-[/B]
אתה מוצא בקלות דוכן המאפשר לך לקנות כרטיסים לשיט לאי שברצונך ושם יושבת אישה צעירה המחייכת אליך שאתה מתעניין על שייט למקום "טוב יש לנו שלושה הצעות שיכולות לעניין אותך. הראשונה היא בספינת תענוגות לאי שיקח רק יומיים של התהוללות ומסיבות והמחיר מצחיק של 1500$. יש לנו גם בספינה לא פחות מפנקת שתיקח אותך בזמן מובטח של שלושה ימים לאי והמחיר הוא סמלי ביותר של 700$ ובנוסף בשיט הזו תהיה גם הופעה וטורניר מאמנים! ויש לנו עוד שיט של ספינת מהגרים המחיר הוא סמלי ביותר של 300$ וייקח לך שמונה עד שניים עשר ימים להגיע לשם" היא אומרת בחיוך מעט צבוע כשהיא מספרת על האחרון.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=DarkOrchid][/COLOR][/SIZE][/quote]
היא נראת טוב?
~~~~~~~~~~~
אביט בנערה הצעירה והחמודה ואחייך עליה, אנסה לעשות לה עיניים ולראות איך היא מגיבה לזה.
לאחר שאשמע את הצעותיה אחשוב מעט ואומר "1500 היא השייט הקצר ביותר ונשמע גם שהמהנה מכולם, אבל זה הרבה כסף... 700$ זה גם לא מעט, אבל זו בהחלט ספינה נחמדה והמחיר הרבה פחות גבוהה."
ואז אבקש ממנה "כרטיס אחד של השייט בספינה של שלושה ימי שייט!" ואשלוף את המזומנים.
לאחר מכן אבדוק אם יש עליי כסף קטן ואתן לה "10$ טיפ כי אתה יפייפיה"
-
[quote=Ritsuka Kun;1244802]
[COLOR=red][SIZE=1]תומאס-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה מתחיל ללכת מנסה לחשוב מה יכול לעצור מתקפות מים ומתהלך לך ליד הזירות מנסה לחשוב על משהו שיכול להיות ומבחין בקרב של שתי מאמנות הנלחמות עם וולפיקס האחת והשנייה עם פסידאק. והבחורה עם הוולפיקס משתמשת עם צוות כפול כדי להתחמק מהמתקפות של פסיידאק. אחרי עוד כמה מטרים אתה רואה קרב בין גרבלר ולפיקאצ'ו המשתמש בעליית מגנט כדי להתחמק ממתקפות אדמה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אחרי עוד כמה דקות אתה רואה קרב של אלקאזם נגד ארידוס המשתמש בהגנה (Protect) כדי להגן על עצמו ממתקפות העל חושיות של אלאקזם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אני ממשיך להסתובב שם וסורק עוד קרבות אם יש. אם אין, חוזר לקרב של וולפיקס נגד פסיידק.
-
חברה תסתכלו בעמוד רשומים תגידו אם חסר לכם שם משהו או רשמתי לכם מקום נכון שאליו אתם נוסעים!
תזכור שאתה יכול להשתמש בו כמה פעמים :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"ההורים שלי עברו למחוז סינו בשביל עבודה" הוא אומר בחיוך ומעביר את ידו בשערו "עכשיו אני פה בשביל הפרס" הוא אומר בחיוך "נו מה דעתך על איזה קרב קטן?" הוא שואל בחיוך וזורק פוקדור באוויר ותופס אותו.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
"לא נורא הם מסדרים את זה בשתי שניות תסתכל בטלוויזיה" היא אומרת בחיוך ומראה לך איך בשניות בעזרת שלושה פוקמונים עם שלושה ראשים ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/6/66/Spr_5b_051.png[/IMG]) מסדרים את המגרש בחזרה לקדמותו.
אחרי כמה דקות עולה שוב המנחה "ועכשיו נוכל להמשיך בתחרות ונעבור עכשיו למתמודדת הבאה שלנו אלכסיס!" הוא קורא ובחורה אחת עולה למגרש ושולחת את שני הפוקימונים שלהם ועולה את התעלולים שלה.
לבסוף הוא קורא לקים אשר שולחת את קלפייבל ואת סוואבלו המבצעים ביחד דואט יפהפה בעזרת מתקפת שירה ולבסוף הם משתמשות שתיהן באס אווירי כדי ליצור במהירות צורת לב מרחפת באוויר.
הקהל יוצא מגדרו.
"עכשיו נקח עוד כמה דקות לחשב ציונים" אומר המנחה והולך ליד אנגלי ומתחיל לדבר איתה בשקט.
"נו איך הייתי?" שואלת קים במעט חוסר בטחון ומסתכלת לעבר כמה מהמאמנים והמאמנות היושבים בחדר ונראים רגועים לגמרי.
מה תעשה? [/COLOR][/SIZE]
אבל אמרתי לך שזה לא תיאום >>
וואי זה ארוך XD
פיפלאפ שולחת במהירות מפיה קרן קרח ענקית לעברו של סורסקיט המתחמק בעזרת מתקפה מהירה וקופץ לגובה ומשם שולח מהקודקוד שעל ראשו קרן צבעונית העפה לעברו של ריידון שיוצר סביבו שתי טבעות כחולות המתחילות להסתובב סביבו והפוכות עצמן לגושי אבנים. עיניו של ריידון זוהרות בכתום והטבעות נשלחות לעברר סורסקיט המנסה להתחמק מהמתקפה אבל נפגע ממנו קשות. ריידון מהסס קצת אבל יוצא עם מתקפת קרן לעברה של פיפלאפ הקופצות ושולחת מהאוויר בועות העפות לעברו של ריידון העוצר ומתחיל לסובב את הקרן שעל ראשו ומפוצץ את כולם.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[IMG]http://i54.tinypic.com/zkskuh.gif[/IMG] סבבה? חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הבחורה מחייכת ומסמיקה ומביאה לך כרטיס ומעטפה ובתוכה תוכניה עם פירוט על כל התעסוקה בספינה במהלך השיט. בנוסף אתה מחפש בארנק עוד כסף ונותן לה טיפ והיא בכלל מסמיקה "שיהיה לך שיט נעים" היא אומרת בחיוך וקורצת לך ומכניסה את הטיפ לכיס מבלי שאף אחד רואה.
מה תעשה? [/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"][SIZE="1"]תומאס-
אתה ממשיך להסתובב אבל לא רואה עוד קרבות מעניינים במיוחד ועד שאתה חוזר הקרב בין הוולפיקס לפסידאק נגמר ושתי הבחורות נעלמות.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1244909]חברה תסתכלו בעמוד רשומים תגידו אם
מה תעשה? [/COLOR][/SIZE]
אבל אמרתי לך שזה לא תיאום >>
וואי זה ארוך XD
פיפלאפ שולחת במהירות מפיה קרן קרח ענקית לעברו של סורסקיט המתחמק בעזרת מתקפה מהירה וקופץ לגובה ומשם שולח מהקודקוד שעל ראשו קרן צבעונית העפה לעברו של ריידון שיוצר סביבו שתי טבעות כחולות המתחילות להסתובב סביבו והפוכות עצמן לגושי אבנים. עיניו של ריידון זוהרות בכתום והטבעות נשלחות לעברר סורסקיט המנסה להתחמק מהמתקפה אבל נפגע ממנו קשות. ריידון מהסס קצת אבל יוצא עם מתקפת קרן לעברה של פיפלאפ הקופצות ושולחת מהאוויר בועות העפות לעברו של ריידון העוצר ומתחיל לסובב את הקרן שעל ראשו ומפוצץ את כולם.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
הבחורה מחייכת ומסמיקה ומביאה לך כרטיס ומעטפה ובתוכה תוכניה עם פירוט על כל התעסוקה בספינה במהלך השיט. בנוסף אתה מחפש בארנק עוד כסף ונותן לה טיפ והיא בכלל מסמיקה "שיהיה לך שיט נעים" היא אומרת בחיוך וקורצת לך ומכניסה את הטיפ לכיס מבלי שאף אחד רואה.
מה תעשה? [/COLOR][/SIZE]
/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
"טוב אני חושב שכדאי שנלך לתחרות! סורסקיט אתה תהיה בסדר,ריידון ופיפלאפ כל הכבוד" אומר להם ואחזיר אותם לפוכדורים שלהם,אאפא אותם איפה שאשלי הראתה לי וארוץ מהר להירשם לתחרות
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1244909]חברה תסתכלו בעמוד רשומים תגידו אם חסר לכם שם משהו או רשמתי לכם מקום נכון שאליו אתם נוסעים!
תזכור שאתה יכול להשתמש בו כמה פעמים :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"ההורים שלי עברו למחוז סינו בשביל עבודה" הוא אומר בחיוך ומעביר את ידו בשערו "עכשיו אני פה בשביל הפרס" הוא אומר בחיוך "נו מה דעתך על איזה קרב קטן?" הוא שואל בחיוך וזורק פוקדור באוויר ותופס אותו.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
בדיוק באתי לשאול את זה D:
-------------
"בשמחה" אומר ואוציא את צארמיליון,"שנתחיל ?"הוסיף עם חיוך קטן.
-
[quote]ניק-
"לא נורא הם מסדרים את זה בשתי שניות תסתכל בטלוויזיה" היא אומרת בחיוך ומראה לך איך בשניות בעזרת שלושה פוקמונים עם שלושה ראשים () מסדרים את המגרש בחזרה לקדמותו.
אחרי כמה דקות עולה שוב המנחה "ועכשיו נוכל להמשיך בתחרות ונעבור עכשיו למתמודדת הבאה שלנו אלכסיס!" הוא קורא ובחורה אחת עולה למגרש ושולחת את שני הפוקימונים שלהם ועולה את התעלולים שלה.
לבסוף הוא קורא לקים אשר שולחת את קלפייבל ואת סוואבלו המבצעים ביחד דואט יפהפה בעזרת מתקפת שירה ולבסוף הם משתמשות שתיהן באס אווירי כדי ליצור במהירות צורת לב מרחפת באוויר.
הקהל יוצא מגדרו.
"עכשיו נקח עוד כמה דקות לחשב ציונים" אומר המנחה והולך ליד אנגלי ומתחיל לדבר איתה בשקט.
"נו איך הייתי?" שואלת קים במעט חוסר בטחון ומסתכלת לעבר כמה מהמאמנים והמאמנות היושבים בחדר ונראים רגועים לגמרי.
מה תעשה? [/quote]
''אין סיכוי שאת לא עולה!'' אפרגן בהתלהבות ''היית מעולה''
-
אתה מחזיר את סורסקיט ורץ במהירות ומרפא את הפוקימונים שלך ורץ לתחרות. שם אתה מוצא מוקד להרשמה ורושם את עצמך לפתע אתה מבחין בקול ובאשלי עומדים במרחק מה ממך ומדברים ביניהם בחביבות כשלפתע קול מבחין בך וקורא לך לבוא .
"נו נרשמת?" הוא שואל בחיוך ואתה מהנהן בהסכמה "יהיה טורניר מעולה! אני כל כך הולכת לנצח את שניכם!" היא אומרת בחיוך ומוציאה לשון וקורצת.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
"בטח הוא אומר ומשחרר מהפוקדור שלו פוקימון כחול וקצת שמנמן הנראה כמו פינגווין ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/b/ba/Spr_5b_394.png[/IMG]) "אתה זוכר את פרינפלופ?" שואל אותך בחיוך בליין "כמובן כשראית אותו הוא היה רק פיפלאפ אבל מאז עברנו המון" הוא אומר בחיוך "וכמובן זאת הצ'אמליון שלך גם היא נראת נהדר! אבל זה לא יעזור" אומר בליין בחיוך שובבי "קרן בועות!" הוא קוראת לפתע והפירנפלופ שלו יוצא עם סילון של בועות העפות במהירות לכיוונה של צ'ארמליון.
מה תעשה.[/COLOR][/SIZE]
"בוא נקווה" היא אומרת בחיוך נבוך ומתיישבת על אחד מהספסלים. כעבור כמה דקות עולה המנחה בחזרה "ואלה ששת המתחרים שעלו לשלב הבא!" הוא מכריז "אלכסיס, רמי, דון, ניק, אנה וקים!" הוא מכריז בשמחה "הקרב הראשון שלנו יהיה ניק נגד אנה!" הוא אומר ומזמין אותך ואת המאמנת ששמה אנה לבמה.
הפעם אתה מבחין בה בפעם הראשונה ורואה שזו בחורה בערך בגילך [IMG]http://i53.tinypic.com/5xk7cl.jpg[/IMG] והאמת היא קצת פוסטמה לטעמך אבל מאחל לה בהצלחה והיא מחייכת בסנוביות וזורקת לאוויר ביוטיפליי [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/5/54/Spr_5b_267_f.png[/IMG] ומנטריק [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/6/62/Spr_5b_310.png[/IMG].
"ברגע שהוא משחרר את הפוקימונים שלו בובו השתמשי ברוח כסופה טיק צא עם ניצוצות ואז ניב אש!" קוראת אנה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Ritsuka Kun;1244999][SIZE=1][COLOR=seagreen]ניק-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]"בוא נקווה" היא אומרת בחיוך נבוך ומתיישבת על אחד מהספסלים. כעבור כמה דקות עולה המנחה בחזרה "ואלה ששת המתחרים שעלו לשלב הבא!" הוא מכריז "אלכסיס, רמי, דון, ניק, אנה וקים!" הוא מכריז בשמחה "הקרב הראשון שלנו יהיה ניק נגד אנה!" הוא אומר ומזמין אותך ואת המאמנת ששמה אנה לבמה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]הפעם אתה מבחין בה בפעם הראשונה ורואה שזו בחורה בערך בגילך [IMG]http://i53.tinypic.com/5xk7cl.jpg[/IMG] והאמת היא קצת פוסטמה לטעמך אבל מאחל לה בהצלחה והיא מחייכת בסנוביות וזורקת לאוויר ביוטיפליי [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/5/54/Spr_5b_267_f.png[/IMG] ומנטריק [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/6/62/Spr_5b_310.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]"ברגע שהוא משחרר את הפוקימונים שלו בובו השתמשי ברוח כסופה טיק צא עם ניצוצות ואז ניב אש!" קוראת אנה. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
"אם הם יספיקו" אחייך לעצמי בתחמנות "פלאפי צא במכת ברק על ביוטיפליי! נאמל צאי בתזוזת אדמה על מנקטריק!"
-
[quote=Ritsuka Kun;1244909]
[COLOR=red][SIZE=1]תומאס-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה ממשיך להסתובב אבל לא רואה עוד קרבות מעניינים במיוחד ועד שאתה חוזר הקרב בין הוולפיקס לפסידאק נגמר ושתי הבחורות נעלמות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
אני מחליט להוציא את קומבאסקין וקורפיש החוצה "אוקיי שניכם, אני רוצה שננסה שוב. קורפיש תשתמש במתקפות כדי לגרום לו לא להגיע אליה, ואתה קומבאסקין תנסה להגיע אליו פנים אל פנים, רק שהפעם נסה לבוא אליו עם הזרוע בתוך הקרקע לפני כן, כדי להעיף אליו חול שיבלום אותו מספיק זמן כדי שתפגע בו. קדימה לעמדות!" אני אומר לשניהם ומחכה לראות מה קורה.
~~~~~~
מתי הוא אמור ללמוד בערך חיתוך שמיים? Sky Uppercut
-
[quote=Ritsuka Kun;1244909]חברה תסתכלו בעמוד רשומים תגידו אם חסר לכם שם משהו או רשמתי לכם מקום נכון שאליו אתם נוסעים!
[SIZE=1][COLOR=DarkOrange]רודני-
מה תעשה? [/COLOR][/SIZE]
[/quote]
חחחח... הייתי "מאחר את השייט" בגללה. XP
~~~~~~~~~~
אלך לי לדרכי אם ידיים בכיסים בוהה בבחורה מבט אחרון ואומר לגרובייל מבלי שיבין "ידידי אני כמעט מצטער שאני עוזב"
במהרה אתחיל להגביר קצב ואחפש בין הרציפים את הספינה אותה אני צריך!
אשלם את הכרטיס העלה ואז אעיין במפה ואומר "בוא נראה את כל מה שמציע לי השייט הזה.."