[quote=סאות' פארק;1255301]תגיד אתה בכלל קראת שורה אחת מתוך מה שאמרתי?
כי זה תשובה לא קשורה..
ומי אמר שאני לא רוצה מדי שבועיים ליהיות בפורום תפסיק לקפוץ כפרה. ם_ם[/quote]
אין לי כוח להתווכח איתך, יתננו לך משהו על זה, זה יכול להעליב
הלכתי
Printable View
[quote=סאות' פארק;1255301]תגיד אתה בכלל קראת שורה אחת מתוך מה שאמרתי?
כי זה תשובה לא קשורה..
ומי אמר שאני לא רוצה מדי שבועיים ליהיות בפורום תפסיק לקפוץ כפרה. ם_ם[/quote]
אין לי כוח להתווכח איתך, יתננו לך משהו על זה, זה יכול להעליב
הלכתי
[QUOTE=גרסררה;1255304]אין לי כוח להתווכח איתך, יתננו לך משהו על זה, זה יכול להעליב
הלכתי[/QUOTE]
תתמודד עם העובדות,למה אתה כזה אדיש..
ולא הבנתי אותך,יש לך שפה של ילד בן 12..
"יתננו לך משהו על זה,זה יכול להעליב"
ושום דבר לא מעליב אותי שזה בא מפי ילדים מהפורום.
[U][B]אני רק מנסה לעזור לאנשים לא להראות להם כמה שהחיים שלהם חרא שזה מובן מעליו.. ס.ס
[/B][/U]
[QUOTE=LordAbizi;1255302]ומה יכול לצאת כבר מ"חיים"? כל מה שיוצא זה אכזבה אחת גדולה כשמבינים שהמוות קרב ובא. אי לכך, אין שום טעם בלהשתדל להשיג משהו בחיים. מכיוון שהחיים זה מושג כל כך בלתי מושלם וכל כך לא אסתטי, עדיף להתמקד במשהו הרבה יותר מושלם - המתמטיקה. שמה הנפש יכולה להיות שלווה.[/QUOTE]
זה תלוי איך אתה חי את החיים ואיך אתה מתנהג לאנשים בסביבה שלך..
ואני לא מסכים איתך בכלל,אבל שמע אם זה מה שבחרת מראש ואתה לא מצפה לחיים יותר טובים זה כבר הבחירה שלך אז תהנה עם המתטמיקה.
אני בכל מקרה לא הייתי רוצה ליהיות בנאדם כזה:
בלי עבודה,בלי חברים,בן 56,מרגיש שהזמן עובר מהר מאד(20 שנה עוברים כמו שנה..),בתול,בלי אישה,ילדים,משפחה.
אני מעדיף ליהיות אדם כזה:
עובד בהיי-טק,מצליח חברתית,בן 20,אני לא חושב על למות בכלל שכל כך טוב לי בחיים ואני חושב רק על לעשות חיים ולהנות,נשוי,ילדים,משפחה וכד'.
אבל באמת כל מה שמעניין אותך זה מתמטיקה? טוב זה די מוזר אבל או-קיי..
[quote=Ace Ventura;1255303]חחחח לגבי: "הנפש יכולה להיות שלווה". ראיתי תכנית מעניינת על ההיסטוריה של המתמטיקה. נחש כמה מהם היו משוגעים?:D לא יודע למה, חייב להודות, הרבה מתמטיקאים מאוד מוצלחים הם היו קצת משוגעים (או עצבניים).[/quote]
זה הכל כי הם באים במגע עם העולם המשוחת והמקולקל הזה. מה לעשות, כולם אמרו שגאורג קנטור מדבר שטויות, והדבר הרגיז אותו, והוא התחרפן, כי הוא בן אדם. כי הוא (כמו כולנו) לא מושלם בעליל. אבל אם שוקעים לתוך המתמטיקה ומתעלמים מכל מיני מגבלות אחרות, אתה מגלה שלוות נפש ותו לא. לפחות עד שאתה עושה טעות של סימן, ואז בא לך לשחוט חתול. אבל אין דבר כזה חתול, כי אתה חי בעולם מושלם, וחתולים הם לא יצורים מושלמים.
@מעליי:
אני שמח שהגענו בינינו להבנה. אחרי הכל, כפי שאמר צ'ארלס זי בריטניה המהולל:
"All men - are not created equal!"
[YOUTUBE]3HqV03Jouzk[/YOUTUBE]
לילה גשום ... :(
[QUOTE=LordAbizi;1255307]זה הכל כי הם באים במגע עם העולם המשוחת והמקולקל הזה. מה לעשות, כולם אמרו שגאורג קנטור מדבר שטויות, והדבר הרגיז אותו, והוא התחרפן, כי הוא בן אדם. כי הוא (כמו כולנו) לא מושלם בעליל. אבל אם שוקעים לתוך המתמטיקה ומתעלמים מכל מיני מגבלות אחרות, אתה מגלה שלוות נפש ותו לא. לפחות עד שאתה עושה טעות של סימן, ואז בא לך לשחוט חתול. אבל אין דבר כזה חתול, כי אתה חי בעולם מושלם, וחתולים הם לא יצורים מושלמים.
@מעליי:
אני שמח שהגענו בינינו להבנה. אחרי הכל, כפי שאמר צ'ארלס זי בריטניה המהולל:
"All men - are not created equal!"
[YOUTUBE]3HqV03Jouzk[/YOUTUBE][/QUOTE]
הייתה הבנה מחתחילה מה הכוונה שלך?
וניסיתי סה"כ להבין למה אתה לא מעדיף ליהיות טיפוס חברתי...
יש אנשים שהיו רוצחים בשביל שיהיה להם חברים,ואתה מעדיף פשוט שלא יהיה לך..
זה מאד מוזר,חברים שנמצאים בשבילך תמיד ובכל מצב לפי דעתי זה Must.
אבל תשמע תן לזה קצת מחשבה..
טוב אנשים מקווה שתקחו את זה קצת למחשבה בראש,אני חושב שאתם יכולים לחיות חיים מעולים בלי ליהיות בנ"וד 24/7.
אני הולך לדבר עם ידידות קצת בפייסבוק,זזתי :-)
שוקו חם ואלפחורס-כי החורף כבר כאן.
[quote=סאות' פארק;1255310]הייתה הבנה מחתחילה מה הכוונה שלך?
וניסיתי סה"כ להבין למה אתה לא מעדיף ליהיות טיפוס חברתי...
יש אנשים שהיו רוצחים בשביל שיהיה להם חברים,ואתה מעדיף פשוט שלא יהיה לך..
זה מאד מוזר,חברים שנמצאים בשבילך תמיד ובכל מצב לפי דעתי זה Must.
אבל תשמע תן לזה קצת מחשבה..
טוב אנשים מקווה שתקחו את זה קצת למחשבה בראש,אני חושב שאתם יכולים לחיות חיים מעולים בלי ליהיות בנ"וד 24/7.
אני הולך לדבר עם ידידות קצת בפייסבוק,זזתי :-)[/quote]
בכל פעם שאני נמצא בחברת אדמים (אל תגיד לי שאין מילה כזו, החיתים השתמשו בה; זה הופיע באיזה טקסט במיקודית לשון שלי שנה שעברה), אני מרגיש סבל נפשי עצום כתוצאה מהטמטום האנושי. אז אוקיי, אם אני נמצא בחברת בני אדם שמקרינים טמטום אנושי קטן יותר, אני אהיה מרוצה. אם הטמטום האנושי שמוקרן גדול מדי, אני אתחיל להתעוות. אני לא רוצה להתעוות כי זה מעיד על חוסר שלמות. לכן יש לי את קבוצה לא ריקה במידה אפס של חברים (כלומר, קבוצה לא ריקה, אבל אני יכול לכסות אותה באיזה כמות של קטנים שאני רוצה, וסכום הקטעים קטן כרצוני), וזהו. אין טעם בעוד אנשים, כי אז אני אתחיל להתעוות.
אגב, במתמטיקה מוגדרת התכונה "להיות חבר של-", הבעיה היא שקצת קשה להחיל את התכונה הזו על בני אדם (כי הם, כמובן, מאוד לא מושלמים!!)
הממ... כל השטויות המתמטיות שכתבתי עכשיו גורמות לי לחשוב האם באמת יש היגיון בכל מה שאמרתי. התכונה להיות חבר נכונה ב... UFD נראה לי.. אז אני צריך לחשוב האם יש UFD ב-R שיש בו איבר שקבוצת החברים שלו אינה במידה אפס. (ברור שיש כאלו שקבוצת החברים שלהם במידה אפס עבור UFD מסויים, ניקח את Z ואז לכל X, רק פלוס מינוס X הם חברים שלו וברור שקבוצה זו היא במידה אפס)
יגעתי.
[QUOTE=LordAbizi;1255312]בכל פעם שאני נמצא בחברת אדמים (אל תגיד לי שאין מילה כזו, החיתים השתמשו בה; זה הופיע באיזה טקסט במיקודית לשון שלי שנה שעברה), אני מרגיש סבל נפשי עצום כתוצאה מהטמטום האנושי. אז אוקיי, אם אני נמצא בחברת בני אדם שמקרינים טמטום אנושי קטן יותר, אני אהיה מרוצה. אם הטמטום האנושי שמוקרן גדול מדי, אני אתחיל להתעוות. אני לא רוצה להתעוות כי זה מעיד על חוסר שלמות. לכן יש לי את קבוצה לא ריקה במידה אפס של חברים (כלומר, קבוצה לא ריקה, אבל אני יכול לכסות אותה באיזה כמות של קטנים שאני רוצה, וסכום הקטעים קטן כרצוני), וזהו. אין טעם בעוד אנשים, כי אז אני אתחיל להתעוות.
אגב, במתמטיקה מוגדרת התכונה "להיות חבר של-", הבעיה היא שקצת קשה להחיל את התכונה הזו על בני אדם (כי הם, כמובן, מאוד לא מושלמים!!)
יגעתי.[/QUOTE]
סבל נפשי עצום? למה זה? זה ביישנות או שמעליבים אותך או סתם שריטה?
ותשמע תצטרך ללמוד להסתדר עם ילדים קצת פחות חכמים ממך או עם אינטילגנציה יותר נמוכה..
יכול ליהיות שהם גם רוצים ליהיות חברים שלך ומנסים לדבר איתך ואתה לא יודע ולפתוח איתך שיחה...
אגב,חשוב מאד שתידע שאם תשתמש במשלב לשוני גבוה גם בבית ספר כמו שאתה משתמש בפורום אנשים לא יבינו את השפה שלך ממש(או לפחות רובם) ואולי בגלל זה לא ירצו להסתובב איתך,תשתמש במשלב לשוני נמוך עד ממוצע.
ואם אתה לא מוכן לרדת לרמה כזאתי,אני לא יודע מה להגיד לך כי זה העברית של כיום..
[quote=סאות' פארק;1255314]סבל נפשי עצום? למה זה? זה ביישנות או שמעליבים אותך או סתם שריטה?
ותשמע תצטרך ללמוד להסתדר עם ילדים קצת פחות חכמים ממך או עם אינטילגנציה יותר נמוכה..
יכול ליהיות שהם גם רוצים ליהיות חברים שלך ומנסים לדבר איתך ואתה לא יודע ולפתוח איתך שיחה...
אגב,חשוב מאד שתידע שאם תשתמש במשלב לשוני גבוה גם בבית ספר כמו שאתה משתמש בפורום אנשים לא יבינו את השפה שלך ממש(או לפחות רובם) ואולי בגלל זה לא ירצו להסתובב איתך,תשתמש במשלב לשוני נמוך עד ממוצע.
ואם אתה לא מוכן לרדת לרמה כזאתי,אני לא יודע מה להגיד לך כי זה העברית של כיום..[/quote]
סבל נפשי עצום כי הטמטום צורם לי. כשאני שומע על מישהי שלא מביאה ספרים לבית הספר ובמקום זה מביאה מחליק שיער למקרה שירד גשם ויהרס לה הפוני, אני סובל. מצד שני, זה מזכיר לי כמה דברים שייתכן ושכחתי, למשל, למה אני בחרתי להשתמש במסמרים. (לא נכנס לדיון הזה כאן)
אני יכול להסתדר עם כל אחד, במידה שאני רואה למתאימה. למשל, אותה אחת שתוארה לעיל היא למשל מישהי שלומדת טניס באותה קבוצה בא אני נמצא, ולמרות הסבל שחשתי כשהיא התחילה להתחרפן מטיפות שנופלות, הצלחתי לדרבן אותה לנצח מהר יותר את היריבים (זה היה משחק זוגות, ומתקיים חוק המספרים הגדולים).
ובנוגע לתמיהה שלי מההודעה הקודמת, הגעתי למסקנה שבאמת עליי להפסיק, כי R כולו הוא UFD (אני די בטוח בזה), וכל R בלי 0 חברים זה לזה, ו-R בלי 0 הם בטח קבוצה במידה גדולה מ-0. (אין לי מושג עדיין מה זה מידה!!!)
עכשיו יגעתי ואידך זיל גמור. (אין לי מושג מה הביטוי הזה אומר, אבל ראיתי אותו בהוכחה באחד הספרים והבנתי שהמשמעות שלו היא בערך "וזהו".)
[QUOTE=LordAbizi;1255315]סבל נפשי עצום כי הטמטום צורם לי. כשאני שומע על מישהי שלא מביאה ספרים לבית הספר ובמקום זה מביאה מחליק שיער למקרה שירד גשם ויהרס לה הפוני, אני סובל.
[B][COLOR="Red"]אוקיי,בנות זה עם מצחיק,אתה לא אמור לסבול מזה ;)
חוץ מזה שזה גיל ההתבגרות אצל בנות והם דואגות שהם יראו פרפקט,והכל טוב אצלהם וכד'.
למה?
כנראה בגלל שהם רוצות חבר אז הם משקיעות כמה שיותר בעצמם(גיל ההתבגרות,תופעה מאד מוכרת אם לא שמעתה עלייה..) ושוכחות קצת מהלימודים.
חוץ מזה שזה לא אמור לעניין אותך,זה בעיה שלה אל תסבול מזה! [/COLOR][/B]
מצד שני, זה מזכיר לי כמה דברים שייתכן ושכחתי, למשל, למה אני בחרתי להשתמש במסמרים. (לא נכנס לדיון הזה כאן)
אני יכול להסתדר עם כל אחד, במידה שאני רואה למתאימה. למשל, אותה אחת שתוארה לעיל היא למשל מישהי שלומדת טניס באותה קבוצה בא אני נמצא, ולמרות הסבל שחשתי כשהיא התחילה להתחרפן מטיפות שנופלות, הצלחתי לדרבן אותה לנצח מהר יותר את היריבים (זה היה משחק זוגות, ומתקיים חוק המספרים הגדולים).
ובנוגע לתמיהה שלי מההודעה הקודמת, הגעתי למסקנה שבאמת עליי להפסיק, כי R כולו הוא UFD (אני די בטוח בזה), וכל R בלי 0 חברים זה לזה, ו-R בלי 0 הם בטח קבוצה במידה גדולה מ-0. (אין לי מושג עדיין מה זה מידה!!!)
עכשיו יגעתי ואידך זיל גמור. (אין לי מושג מה הביטוי הזה אומר, אבל ראיתי אותו בהוכחה באחד הספרים והבנתי שהמשמעות שלו היא בערך "וזהו".)[/QUOTE]
התשובה באדום! ;)
לילה טוב כולם. זזתי לישון.
ביי הלכתי לישון.
[quote=סאות' פארק;1255318]התשובה באדום! ;)[/quote]
אתה אשכרה מנסה להגיע להיגיון עם אביזי?
תשלים עם זה שהוא בן אדם לא הגיוני זה מה שאני עשיתי וככה זה יותר טוב :)
בוקר....
בוקר...