גלעד קרא כבר ת'סיפור שלי Xd
Printable View
גלעד קרא כבר ת'סיפור שלי Xd
[QUOTE=Cool Nick;1279779]ואחריך..
גלעד אולי היא נראתה לך הכלב כי אתה מכיר אותה דרכו? אולי זה חפץ או פריט או יצור או משהו שמבטא את הנפש של הילדה דרכו[/QUOTE]
אבל אני מסביר לך שאני יוצר את החלום (גם אם באופן לא מודע, מה שלא תמיד נכון), לכן גם אני יודע הכל לגביו. לכן עם ידעתי שהכלב זאת הילדה אז זה מה שזה, אין עלילה לפני או אחרי.
[i]פאלדו קאליב[/i], מצאתי זוג טקסטים שכתבתי בכיתות ז'-ח', [i]פאלדו קאליב[/i], הייתי כל כך משוגע... חלק מהמוח שלי מת כשקראתי אותם... [i]פאלדו קאליב[/i].....
למה לעזאזל אני פונה אל פאלדו? הוא סתם אל מעפן. אני צריך לפנות למאז'ר במקום זאת. הבעיה שאין לי מושג איך אומרים מאז'ר בשפת הכנסייה האיסטרית...
אני עובד על תת התפתחות למאריאן אנג'מון או מאריאנג'מון
[QUOTE=LordAbizi;1279787][i]פאלדו קאליב[/i], מצאתי זוג טקסטים שכתבתי בכיתות ז'-ח', [i]פאלדו קאליב[/i], הייתי כל כך משוגע... חלק מהמוח שלי מת כשקראתי אותם... [i]פאלדו קאליב[/i].....
למה לעזאזל אני פונה אל פאלדו? הוא סתם אל מעפן. אני צריך לפנות למאז'ר במקום זאת. הבעיה שאין לי מושג איך אומרים מאז'ר בשפת הכנסייה האיסטרית...[/QUOTE]
חבל.
[QUOTE=LordAbizi;1279787][i]פאלדו קאליב[/i], מצאתי זוג טקסטים שכתבתי בכיתות ז'-ח', [i]פאלדו קאליב[/i], הייתי כל כך משוגע... חלק מהמוח שלי מת כשקראתי אותם... [i]פאלדו קאליב[/i].....
למה לעזאזל אני פונה אל פאלדו? הוא סתם אל מעפן. אני צריך לפנות למאז'ר במקום זאת. הבעיה שאין לי מושג איך אומרים מאז'ר בשפת הכנסייה האיסטרית...[/QUOTE]
אתה צודק. אבל למה אתה פונה אל אלים בכל מקרה?
לילה טוב לכולם!
מי פה?
בוקר טוב!
[quote=HyperNoob;1279840]אתה צודק. אבל למה אתה פונה אל אלים בכל מקרה?[/quote]
כי 5 הספרים האחרונים שקראתי הם של רומח הדרקון, ולכן זו התקופה שבה אני מושפע קצת מזה. וחוץ מזה, האלים ברומח הדרקון הרבה יותר מגניבים מהאלים בעולם הזה. הייתי מעדיף לסגוד למאז'ר מאשר לכל אל שקיים בעולם הזה...
[QUOTE=LordAbizi;1279868]כי 5 הספרים האחרונים שקראתי הם של רומח הדרקון, ולכן זו התקופה שבה אני מושפע קצת מזה. וחוץ מזה, האלים ברומח הדרקון הרבה יותר מגניבים מהאלים בעולם הזה. הייתי מעדיף לסגוד למאז'ר מאשר לכל אל שקיים בעולם הזה...[/QUOTE]
בוקר טוב יהודי צדיק!
[quote=Master Po;1279870]בוקר טוב יהודי צדיק![/quote]
שלום, אני אביזי, ואתה בטח מבלבל אותי עם מישהו אחר.
[QUOTE=LordAbizi;1279872]שלום, אני אביזי, ואתה בטח מבלבל אותי עם מישהו אחר.[/QUOTE]
אה.
לאיזו דת אתה משתייך?
[quote=Master Po;1279873]אה.
לאיזו דת אתה משתייך?[/quote]
כולן! כל הדת הקיימות וגם כל אלו שלא קיימות.
האלים מבינים שמכיוון שאני שייך לכל הרבה דתות, אז מותר לי לא לקיים את הפולחן של אף אחד מהן, ואם יש יותר מאל אחד שלא מסכים איתי, הוא מוזמן להרוג אותי. הטריק הוא שאני לא יכול למות פעמיים ברגע נתון.
הבעיה היחידה היא מה קורה אם יש רק אל אחד שלא מסכים איתי.... אבל זה סיכון שאני מוכן לקחת.
[QUOTE=LordAbizi;1279874]כולן! כל הדת הקיימות וגם כל אלו שלא קיימות.
האלים מבינים שמכיוון שאני שייך לכל הרבה דתות, אז מותר לי לא לקיים את הפולחן של אף אחד מהן, ואם יש יותר מאל אחד שלא מסכים איתי, הוא מוזמן להרוג אותי. הטריק הוא שאני לא יכול למות פעמיים ברגע נתון.
הבעיה היחידה היא מה קורה אם יש רק אל אחד שלא מסכים איתי.... אבל זה סיכון שאני מוכן לקחת.[/QUOTE]
אז אתה גם מסכים עם דת האיסלאם, שאומרת שעדיף למות? אם כן, למה אתה לא מת?