[quote=LordAbizi;1313056]ימים יגידו מי זה קירא, אבל אני אף פעם לא אבין מה זה היה הטריק הזה של מאסטר ליאון עם המסרים מקירא...[/quote]
גם אני לא הבנתי את זה כול אחד יכול להיות קירא (אפילו אני חחח).
Printable View
[quote=LordAbizi;1313056]ימים יגידו מי זה קירא, אבל אני אף פעם לא אבין מה זה היה הטריק הזה של מאסטר ליאון עם המסרים מקירא...[/quote]
גם אני לא הבנתי את זה כול אחד יכול להיות קירא (אפילו אני חחח).
אז תגיבו בנושא אבי, אם כל אחד יעשה אחד ועוד אחד בראש זה ייצא שתיים, אבל אם כולם יעשו במשחק אחד ועוד אחד זה ייצא לפחות 15..
Lol איזה משפט מטומטם חחחחח
[quote=SportMan;1313074]גם אני לא הבנתי את זה כול אחד יכול להיות קירא (אפילו אני חחח).[/quote]
לא לזה התכוונתי. אי אפשר לקבל הודעה ממישהו בפורום בלי לדעת ממי. אז אם ליאון קיבל מסר מקירא, הדרך היחידה זה אם הוא פתח מסנג'ר במיוחד בשביל זה ושם שלח את ההודעה הזו למאסטר ליאון, וזה די קלוש. לכן אם מאסטר ליאון קיבל מסר מקירא, הוא יודע מי זה קירא. אבל הוא לא אמר שום דבר על הזהות של קירא, אלא רק התרברב בהודעות שהוא קיבל... (נתעלם מזה שלקירא אין סיבה לחשוף את הזהות שלו, כי אולי הוא רצה שמאסטר ליאון יחשוף את זה ואז כולם יאשימו אותו בלהיות קירא). אז ככל הנראה ההודעות האלו מזוייפות. אז אם הן מזוייפות, למה, בשם יופיטר הקדוש, הוא עשה אותן?? בגלל זה העיפו אותו! (לי אסור לדבר בנושא עצמו כי אני לא שחקן)
נפתח נושא רשמי לקלאסיקו בפורום ספורט
ונוסף חלק של סטטיסטיקות ומידע כללי על המשחק הגדול בעולם
גם ששאלתי אותו אם הוא יכול לצלם מסך, הוא אמר שהוא לא יכול לעשות את זה מהמחשב שלו..
Wtf?! זה עובד בכל מחשב! כנראה שהוא רצה למות, או שהוא רצה להיות טיפש.
אבל רבאק, תגיבו בנושא. כאן זה לא יעזור.
איזה גיהנום משעמם
[quote=LordAbizi;1313061]אין לי תשובה קבועה לשאלה הזו. אני מאמין באיזה אל שבא לי (אם בכלל) בהתאם למצב הרוח שלי. זאת פשוט כי השאלה בדבר אלוהים עד כדי כך לא מעניינת אותי, שאין לי כח לגבש דעה בנוגע אליה.
זו אחת הבעיות העיקריות שלי...
אבל אני אסביר לך בעיה מסויימת: כשאני לא מוצא מה לשנות במשחק, זה גורם לי לחשוב שמשהו בי לא בסדר, ואז במקום לחשוב על המשחק, אני מתחיל ללכת ולהרהר לעצמי דברים, שבדרך כלל הקשר שלהם למשחק קלוש ביותר. אבל אל תדאג, אני בסופו של דבר אתגבר על עצמי ואענה לך.[/quote]
OH GOD WHY, בבקשה תזרז קצת את כל התהליך.
הלכתי לאימון טניס.. חח של אח שלי יותר נכון.
[quote=The Sir;1313094]OH GOD WHY, בבקשה תזרז קצת את כל התהליך.[/quote]
LIKE
היי אני חדש פה למי שלא הספיק לראות אותי אני איתמר מה שלומכם?תסבירו לי קצת על הנוד בקשה
פה אתה יכול לדבר בערך [b]כמעט [/b]על הכל
היי..
הייוש אני טל^^
ברוך הבא
[QUOTE=ttrrtte;1313130]הייוש אני טל^^
ברוכה הבאה[/QUOTE]
ברוכה הבאה?
הייתי דיי בטוח שהוא בן לפי איך שהוא הציג את עצמו ><
Xddddddddddddd בטעות ערכתיxd