[QUOTE=monster;1323367]למה הכונה מאסטר פייס? אתה לא מכין משחק על נארוטו?.
הגבתי במשחק שלי.[/QUOTE]
מי זה מאסטר פייס?
הוא מסדרה של אנימות?
Printable View
[QUOTE=monster;1323367]למה הכונה מאסטר פייס? אתה לא מכין משחק על נארוטו?.
הגבתי במשחק שלי.[/QUOTE]
מי זה מאסטר פייס?
הוא מסדרה של אנימות?
[quote=LordAbizi;1323377]המ, כדי שתוכל לקרוא למשחק שלך "המאסטר פיס הבא של חת'ם", יהיה עליו להביס את המשחק שאני אפתח בעוד לכל היותר שעה!(לא אמרתי בהכרח שזה יהיה קשה)[/quote]
זה יהיה קשה, אבל ניתן למתמשים לבחור (:
[quote=The Sir;1323380]זה יהיה קשה, אבל ניתן למתמשים לבחור (:[/quote]
כנראה שכן...
בכל מקרה, בקושי יש לי רעיונות למה שהם יעשו אחרי שהם יירשמו. כל כך התמקדתי בלהפוך את המשחק לכזה שאי אפשר להרשם אליו, שבכלל לא תכננתי את האפשרות מה יקרה אם מישהו יירשם. נו טוב, אני מניח שאני אקח כמה רעיונות מהסיפור שלי... לא שבו יש יותר מדי...
[QUOTE=הנואש לווינר;1323332]וואו, איזה קללה ~.~
נראה לי היית צריך לעשות עוד כמה ספוילרים להזהיר את המשתמש..[/QUOTE]
שמתי ספוילר לאזהרה כדי שאלון לא יתן לא יתן לי אזהרה, לא שהוא לא נתן... ~.~
[QUOTE=הנואש לווינר;1323335]תכלס, עומר, תכניס את ליאון לרשימת חסומים.. כמו שאני עשיתי..[/QUOTE]
אני עשיתי לפניו D:
[QUOTE=Death The Kid;1323343]הנוב החדש,החבר הכי טוב של ליאון,והבנדוד של מגל[/QUOTE]
אני מכחיש כל קשר למשפט הזה! XD
[QUOTE=הנואש לווינר;1323347]פאאאק, מכיר אותו, נוב מהחיים![/QUOTE]
מי? בנדוד שלי? אופס, אני מכחיש כל קשר למשפט הקודם! XP
[QUOTE=Death The Kid;1323349]המ''ת הכי טוב שלי הולך לחזור!
[b]כוח הקסם-עלייתו של המכשף האפל[/b] מישהו רוצה מקום שמור [ליאון,אל תחשוב על זה אפילו][/QUOTE]
אני!
[QUOTE=stavis1001;1323378]מי זה מאסטר פייס?
הוא מסדרה של אנימות?[/QUOTE]
עאלק לומד אנגלית מכיתה א'...
טוב, אין מנוס מזה עכשיו. הבטחתי לפתוח את המשחק היום, ובין אם אני שלם עם זה ובין אם לא, אני חייב לעשות את זה. פאלדו קליב, הגיע הזמן להסתכן.
[QUOTE=Pooh;1323352]שימו לב - כן כן, בקרוב אני הולך לפתוח מ"ת חדש :)[/QUOTE]
על מה?
[quote=LordAbizi;1323383]כנראה שכן...
בכל מקרה, בקושי יש לי רעיונות למה שהם יעשו אחרי שהם יירשמו. כל כך התמקדתי בלהפוך את המשחק לכזה שאי אפשר להרשם אליו, שבכלל לא תכננתי את האפשרות מה יקרה אם מישהו יירשם. נו טוב, אני מניח שאני אקח כמה רעיונות מהסיפור שלי... לא שבו יש יותר מדי...[/quote]
[quote=LordAbizi;1323385]טוב, אין מנוס מזה עכשיו. הבטחתי לפתוח את המשחק היום, ובין אם אני שלם עם זה ובין אם לא, אני חייב לעשות את זה. פאלדו קליב, הגיע הזמן להסתכן.[/quote]
חחחחח בהצלחה עם זה ((: אני ארשם כניראה.
ועפתי להיתקלח אני כולי מסריח מזיעה אחרי העבודה.
מה קורה כולם?
[QUOTE=LordAbizi;1323385]טוב, אין מנוס מזה עכשיו. הבטחתי לפתוח את המשחק היום, ובין אם אני שלם עם זה ובין אם לא, אני חייב לעשות את זה. פאלדו קליב, הגיע הזמן להסתכן.[/QUOTE]
אני אוהב לעשות משהו בלתי אפשרי
אני מקווה מאוד שליאון לא מדבר אליי
רומה ואביזי,שלחתי לכם ה''פ
מגל,הוא מדבר על בנדוד שלך [אופס אתה מכחיש את קיומו Xd]
הסייג' מוד של נארוטו הוא באמת משהו אדיר עידן,ואני אומר את זה רק בתור מישהו ששיחק ב-nsuni
חח.. איזה מטומטם טאיצ'י בעברית "אתה יכול להיות מי שתרצה, ילד גדול" והוא אומר את זה למי שכל מה שהוא אומר נשמע כאילו הוא עושה גרפס עם המילים!
רומה,אני מצטער אם זה לא ממש מושקע
למזלי ההשדמה שלי באמצעות המשחק תדחה מעט, כי נזכרתי שעשיתי חוק שאסור להרשם ב-24 השעות הראשונות של המשחק.
אביזי,סתם שאלה,אתה אחד שמתבודד נכון?