-
[B]ריי[/B]
אתה ממשיך ללכת ומחליט לעצור לאימונים
" אוקיי סקווירטל : תיכנס לשיריון שלך ותתחיל להסתובב במהירות , לאחר מכן תפגע בעץ עד שתלמד סחרור מהיר , פוניטה : תיצור הרבה אש בפיך ואז תנשוף את כולה על העץ עד שתלמד להביור , יאנמה : תנענע את שני כנפיך ותיצור מערבולות ותנסה שיפגעו בעץ עד שתלמד רוח , סאנדייל : תנסה ליצור כדור של אנרגיית אופל ואז תשלח אותו על העץ עד שתלמד כדור אפל (shadow ball)." אתה אומר ובודק מה עם הביצה, אתה חש שהיא זזה, הרבה דבר שאומר שהיא תבקע עוד יום או שניים!
אתה שם לב שבנוסף פוצ'יאנה הולכת לצד ומתחילה לזרוק את עבר העצים כדורי אופל כאימון.
סקווירטל מצליח ללמוד סחרור מהיר!(אני יעדכן הכל בלילה)
פוינטה מחזק מאוד את הגחלת שלא אבל לא ברמה של להביור
יאנמה מצליח ללמוד רוח!
סאנדייל מנסה ליצור כדורים, אך הוא לא מצליח
[B]קווין[/B]
''למה רמאות?'' שואלת ריאלו בסקרנות וך כדי התחמקות בסלטה משולשת מהלהביור 'ואי היא גמישה-_-' אתה חושב לעצמך, היא נפגעת מסחרור האש אבל היא עדיין עומדת על הרגליים ''למה אמרת קודם שניצחת אותי בקרב? זה לא נכון'' שואלת ריאלו ותוקפת בכדור הילה, הונדור מתעלף!
טליה מכריזה על ניצחונה של ריאלו!
[B]דן[/B]
אתה לא מוצא פוקימונים מיוחדים ללכידה
אתה מחליט ללכת לסייר מעט ביער שלפתע אתה שומע צרחות! הקול שצורח נשמע לך מוכר
אתה מביט לצדדים ולא יודע מה לעשות,
ללכת לעזור למי שמשמיע את הצרחות האלה או להתעלם?
[B]אריאל[/B]
אתה הולך לזירת האימונים ומקבל כרטיס עם הכיתוב ''זירה ע6'' ועוד אחד עם הכיתוב ''זירה ע7'' ''אלה זירות צמודות, 6 היא זירה בלי קירות כולם יכולים לראות אותך נלחם, ו7 בתוך בניין ל יכולים לראות אתכם'' מסבירה המזכירה.
אתה הולך ונתקל בפיצול בין שתי הזירות לאיזה תלך?
[B]נתן[/B]
אתה נבהל מהפגיעה באלקיד וחושב לעצמך 'המאמן מכון הזה מאוד חכם. אני חייב להשתוות לכוח שלו ולאסטרטגיה שלו'. לאחר מכן אתה אומר לאלקיד "אלקיד, תשתמש במכת ברק מסביבו! אחר כך כך תשתמש במכת וולט לכל אורך מעגל החשמל שיצרת, תשאב את החשמל ולאחר מכן תשמש בהנגשות וולט שוב! ואם הוא מתחמק תשתמש במכת ברק ואז התנגשות וולט, ותתחמק מכל התקפה שמתקרבת אליך!" '
אלקיד מנסה לעקוב אחריי ההוראות שלך, הוא משתמש במכת ברק סביב ניינטלס ואז בהתנגשות וולט, מכת הברק יוצרת סוג של מחסום חשמלי שלא נותן לניינטלס לצא, מנהיג המכון מחייך ואומר ''יפה מאוד אבל ידעת שאדמה לא מוליכה חשמל? ניינטלס חפירה!'' מנהיג המכון צועק, יינטלס מתחיל לחפור במהירות, אלקיד מגיעה בדיוק בזמן לפגוע בזנבו של ניינטלס עם התנגשות הוולט, ניינטלס נעלם מתחת לאדמה
-
[QUOTE=ttrrtte;1355214][B]ריי[/B]
אתה ממשיך ללכת ומחליט לעצור לאימונים
" אוקיי סקווירטל : תיכנס לשיריון שלך ותתחיל להסתובב במהירות , לאחר מכן תפגע בעץ עד שתלמד סחרור מהיר , פוניטה : תיצור הרבה אש בפיך ואז תנשוף את כולה על העץ עד שתלמד להביור , יאנמה : תנענע את שני כנפיך ותיצור מערבולות ותנסה שיפגעו בעץ עד שתלמד רוח , סאנדייל : תנסה ליצור כדור של אנרגיית אופל ואז תשלח אותו על העץ עד שתלמד כדור אפל (shadow ball)." אתה אומר ובודק מה עם הביצה, אתה חש שהיא זזה, הרבה דבר שאומר שהיא תבקע עוד יום או שניים!
אתה שם לב שבנוסף פוצ'יאנה הולכת לצד ומתחילה לזרוק את עבר העצים כדורי אופל כאימון.
סקווירטל מצליח ללמוד סחרור מהיר!(אני יעדכן הכל בלילה)
פוינטה מחזק מאוד את הגחלת שלא אבל לא ברמה של להביור
יאנמה מצליח ללמוד רוח!
סאנדייל מנסה ליצור כדורים, אך הוא לא מצליח
[/QUOTE]
"כל הכבוד כולם , בואו נמשיך לעיר הבא." אומר ואחכה שהם יהיו במבנה , "סאנדייל , אתה תהיה גם לידי במבנה." אומר ואתחיל ללכת לכיוון העיר .
-
[QUOTE=ttrrtte;1355214]
[B]נתן[/B]
אתה נבהל מהפגיעה באלקיד וחושב לעצמך 'המאמן מכון הזה מאוד חכם. אני חייב להשתוות לכוח שלו ולאסטרטגיה שלו'. לאחר מכן אתה אומר לאלקיד "אלקיד, תשתמש במכת ברק מסביבו! אחר כך כך תשתמש במכת וולט לכל אורך מעגל החשמל שיצרת, תשאב את החשמל ולאחר מכן תשמש בהנגשות וולט שוב! ואם הוא מתחמק תשתמש במכת ברק ואז התנגשות וולט, ותתחמק מכל התקפה שמתקרבת אליך!" '
אלקיד מנסה לעקוב אחריי ההוראות שלך, הוא משתמש במכת ברק סביב ניינטלס ואז בהתנגשות וולט, מכת הברק יוצרת סוג של מחסום חשמלי שלא נותן לניינטלס לצא, מנהיג המכון מחייך ואומר ''יפה מאוד אבל ידעת שאדמה לא מוליכה חשמל? ניינטלס חפירה!'' מנהיג המכון צועק, יינטלס מתחיל לחפור במהירות, אלקיד מגיעה בדיוק בזמן לפגוע בזנבו של ניינטלס עם התנגשות הוולט, ניינטלס נעלם מתחת לאדמה[/QUOTE]
"אלקיד, תסתובב מהר בהתקפת וולט כדי שלא ימצא אותך, וכשהוא ייצא תתקוף אותו במכת ברק!" אומר לאלקיד במהירות.
-
[quote=ttrrtte;1355214]
[B]קווין[/B]
''למה רמאות?'' שואלת ריאלו בסקרנות תוך כדי התחמקות בסלטה משולשת מהלהביור 'ואי היא גמישה-_-' אתה חושב לעצמך, היא נפגעת מסחרור האש אבל היא עדיין עומדת על הרגליים ''למה אמרת קודם שניצחת אותי בקרב? זה לא נכון'' שואלת ריאלו ותוקפת בכדור הילה, הונדור מתעלף!
טליה מכריזה על ניצחונה של ריאלו!
[/quote]
חזרתי!!!!
"זה לא באמת רמאות אני סתם פשוט לא אוהב שמרעילים לי את הפוקימונים ובכללי אני לא אוהב הרעלות זה תרגיל מלוכלך לדעתי שמראה שלתוקף אין אומץ לבוא בקרב פנים אל פנים מול המותקף אז הוא מחכה שהאויב יתעלף או ימות מההרעלה" אני מסביר וממהר להוסיף "לא שאני חושב את זה עליך אבל את יודעת..." קולי גווע ואז אני ממהר לענות על השאלה השניה: "זה כן נכון! את לא הספקת לתקוף ואני הרדמתי אותך! אבל אני מניח שזה באמת לא נחשב כי היית חלשה..." אני עוד פעם נתקע ואין לי מה להוסיף, אני ממשיך להרהר בשתיקה.
-
[B]ריי[/B]
הפוקימונים שלך מתמקמים ופוצ'יאינה הולכת מאחוריי כולם מעט מובכת.
ברוכה הבאה לעיר דריק!
[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRSopdihSj7Dcz7vT2B4qqrWIccSODk5Cq9VLP96oF-WBGF4uWA[/IMG]
בעיר יש-
תחרות סרט
מכון לינה
מרכז פוקימונים
זירת אימונים
זירת קרב זוגות
חנות
[B]נתן[/B]
אלקיד מסתובב במכת וולט בכל רחבי הזירה, ניינטלס יוצא מן האדמה ומפספס את אלקיד בסנטימר או שניים!
אלקיד מחשמל את ניינטלס שמתעלף
מזל טוב זכית בתג! [IMG]http://www.pokemons.co.il/files/meda/img/Volcano.gif[/IMG]
[B]קווין[/B]
''זה אפילו לא היה קרב-_- הפתעת אותי'' אומרת ריאלו
''טוב אחרי שהוכחתי שאני טובה יותר ממך (XD) מה עושים?'' שואלת ריאלו
''וחוצמזה עם אני יודעת להשתמש ברעל לא למה לא להשתמש בזה?W'
-
[quote=ttrrtte;1355370][B]ריי[/B]
ברוכה הבאה לעיר דריק!
[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRSopdihSj7Dcz7vT2B4qqrWIccSODk5Cq9VLP96oF-WBGF4uWA[/IMG]
בעיר יש-
תחרות סרט
מכון לינה
מרכז פוקימונים
זירת אימונים
זירת קרב זוגות
חנות
[B]נתן[/B]
אלקיד מסתובב במכת וולט בכל רחבי הזירה, ניינטלס יוצא מן האדמה ומפספס את אלקיד בסנטימר או שניים!
אלקיד מחשמל את ניינטלס שמתעלף
מזל טוב זכית בתג! [IMG]http://www.pokemons.co.il/files/meda/img/Volcano.gif[/IMG]
[B]קווין[/B]
''זה אפילו לא היה קרב-_- הפתעת אותי'' אומרת ריאלו
''טוב אחרי שהוכחתי שאני טובה יותר ממך (XD) מה עושים?'' שואלת ריאלו
''וחוצמזה עם אני יודעת להשתמש ברעל לא למה לא להשתמש בזה?W'[/quote]
"אנלא יודע" אני עונה "בעצב תעשו מה שבא לכן העיקר שתשארו ביחד, אני הולך לזירת האימונים כי דבר אחד אני כן יודע - אני לא מספיק חזק כדי לנצח את מנהיג המכון"
-
[b]קווין[/b]
''ברור שאתה יכול'' מעודדת אותך טליה
''היא צודקת'' אומרת ריאלו בחיוך מעודד
אתה שם לב למשהו שונה בריאלו, בניגוד לריאלו שלך
שיש לו עיינים אדומות לה יש עיינים כחולות.
-
[quote=ttrrtte;1355378][B]קווין[/B]
''ברור שאתה יכול'' מעודדת אותך טליה
''היא צודקת'' אומרת ריאלו בחיוך מעודד
אתה שם לב למשהו שונה בריאלו, בניגוד לריאלו שלך
שיש לו עיינים אדומות לה יש עיינים כחולות.[/quote]
אני שומר את זה אצלי בלב וגם את העובדה שהיא גמישה באופן לא נורמלי 'יש הרבה דברים שהיא לא מספרת לנו' אני חושב בקדרות הדיכאון הפתאומי הזה לא עוזב אותי "עדיין אני מעדיף לאימונים וכדאי שאני אזדרז" אני קם והולך לזירת אימונים לפני שיגידו לי עוד משהו מדכא
-
[QUOTE=ttrrtte;1355370][B]ריי[/B]
ברוכה הבאה לעיר דריק!
בעיר יש-
תחרות סרט
מכון לינה
מרכז פוקימונים
זירת אימונים
זירת קרב זוגות
חנות
[/QUOTE]
"פוצ'יאינה , בואי לידנו." אומר ואסתכל על העיר , "דבר ראשון שצריך הוא ללכת לתחרות הסרט!" אומר , ואלך אליה , "מקום די יפה." אומר
-
[b]קוין[/b]
''נו טוב לך להתאמן'' אומרות טליה ולוקאריו ומגלגלות עיינים בדיוק באותו הזמןף שתיהן צוחקות
הן הולכות ואתה הולך לזירה להתאמן
אתה מוציא את כל הפוקיומנים שלך שמביטים בך בציפייה
[b]ריי[/b]
פוצ'יאינה מסדרת את הבגדים שלה כך שלא רואים את הזנב והאוזניים ובאה לידך
אתה נרשם לתחרות ואומרים לך שהקדמת יקראו לך שהתחרות תתחיל
יש לך המון זמן פנוי מה תעשה?
-
[QUOTE=ttrrtte;1355387]
[b]ריי[/b]
יש לך המון זמן פנוי מה תעשה?[/QUOTE]
"טוב , למרכז הפוקימונים!" אומר ואלך למרכז , "אחרי זה אשאל את פוצ'יאנה אם היא רוצה שאספר לאחות ג'וי עליה , אם תרצה אז אספר , אם לא אז לא אספר , אחרי מרכז הפוקימונים אז אלך לחפש קרב .
-
[quote=ttrrtte;1355387][B]קוין[/B]
''נו טוב לך להתאמן'' אומרות טליה ולוקאריו ומגלגלות עיינים בדיוק באותו הזמןף שתיהן צוחקות
הן הולכות ואתה הולך לזירה להתאמן
אתה מוציא את כל הפוקיומנים שלך שמביטים בך בציפייה
[B]ריי[/B]
יש לך המון זמן פנוי מה תעשה?[/quote]
היא לוקריו? אמרת שהיא ריאלו!
"טוב!" אני מנסה למקד את עצמי ולהתרכז באימון "נחלק את האימון ל 2 שלבים, בשלב ראשון אתם תנסו ללמוד מתקפות חדשות ובשלב השני אתם תלחמו אחד נגד השני" אני מתדרך אותם "אז קדימה! טורצ'יק אתה תנסה לאגור אש בפה ואז להוציא אותה בנשיפה (קרדיט למי שעשה את זה מקודם:))הונדור אתה תנסה לעזור לו כי אתה יודע את זה כבר וחוצמזה תנסה לתקוף את זה עם השיניים עד שתלמד נשיכה" אני מרים מקל עבה במיוחד ומוסר לו ואני מביא אבן גדולה ושם ליד ריאלו "ריאלו אתה תנסה למקד את כל האנרגיה שלך באגרופים ואז תכה את האבן הזאת עד שתלמד אגרוף ממוקד ואחרון סוואבלו אתה תנסה לחקות כל פעם את אחד מהחברים שלך פה עד שתלמד מתקפת מראה!" אני מסיים "כשתגמרו נתחיל את חלק 2 של האימון!"
-
[B]ריי[/B]
אתה הולך למרכז הפוקימונים ופוצ'אינה מבקשת שלא.
אתה מרפא פוקימונים ושוקל מה לעשות
שלפתע פוצ'יאינה אומרת ''אני אוצה להילחם נגדך'' מה עתשה?
[B]קווין[/B]
התבלבלתי היא ריאלו
הונדור מנסה להשתמש בנשיכה הוא לועס ונושך את המקל אך לא כמו במתקפת נשיכה, אבל רואים שהוא מתחזק ומנזה מאוד
אתה נותן לריאלו אבן שמתחיל להכות באבן, אתה שם לב שמתחילים להיות סדקים באבן, באחת המכות היד של ריאלו זורחת והאבן נשברת! ריאלו למד אגרוף ממוקד
סוובלו מתחיל לחכות את חבריו, אתה חושב שזה מעט מצחיק לראות אותו בועט ונושך, מכה ונושף.
לפתע בזמן שניסה לחכות את טורצ'יק משחרר סוובלו להביור!
-
תודה הוד קומבסקניותך! הו תודה תודה! את כ"כ נדיבה היום! *חיוך מאושר*
ד"א זה אומר שסוואבלו למד מתקפת מראה?
"וואו כל הכבוד טורצ'יק! אני מתכוון קומבסקן!אדיר!" אני מכנס את כולם סביבי "חבר'ה עבודה נהדרת! ממש טובה הונדור אל תתבאס שלא הצלחת ללמוד משהו חדש תתעודד מזה שעזרת לטורצ'יק להתפתח! זה באמת היה אחד האימונים המוצלחים יותר שלנו! ואין ספק שהמצטיין של האימון הוא קומבסקן שגם התפתח וגם למד להביור! מי מכם שיכול - למחוא לו כפיים!" אני מוחא כפיים ועובר לשלב הבא "עכשיו אני עושה לכם טורניר קטן - אתם תבואו אחד על אחד ללא עזרתי והמנצח יבוא נגד המנצח! והזוגות הם:ריאולו נגד קומבסקן והונדור נגד סוואבלו!" אני מסיים את התדרוך ומביט בקרבות המתחילים
-
[QUOTE=ttrrtte;1355395][B]ריי[/B]
אתה הולך למרכז הפוקימונים ופוצ'אינה מבקשת שלא.
אתה מרפא פוקימונים ושוקל מה לעשות
שלפתע פוצ'יאינה אומרת ''אני אוצה להילחם נגדך'' מה עתשה?
[/QUOTE]
לא פייר !
-------------------------
"מה אמרת עכשיו?" אשאל , תחזרי שנית ואז אבין , "יודעת מה, את יכולה להיות אימון מעולה לסקווירטל , אבל קודם כל נלך ליער שלפני העיר כדי שלא יראו אותך ככה." אומר ואלך ליער וכשאגיע ליער אוציא את סקווירטל , "סקווירטל , נלחמים נגד פוצ'יאנה , אתם מוכנים? מתחילים." אומר , "סקווירטל , תשתמש באקדח בועות ולאחר מכן במגן מים , אחרי זה תשתמש בבועות!" אומר .