אדם.... עברת לגור באנגליה?< Wtf?
Printable View
אדם.... עברת לגור באנגליה?< Wtf?
[QUOTE=LordAbizi;1338233]נעדרתי כמה ימים משתי סיבות עיקריות:
1. בדיקת משחקים נהייתה מדכאת ולכן החלטתי לקחת חופש בתקווה שיהיה לי כח עכשיו לבדוק משחק.
2. הייתה לי מתכונת בהיסטוריה.
בוא נקווה שנפשי המצולקת תוכל לעמוד עכשיו במטלה המייגעת של בדיקת משחקים.
אגב, למה לחצי ממשתמשי הפורום קוראים Flupy על נטיותיו השונות?[/QUOTE]
1)אתה לומד היסטוריה א' או ב'?
2)כמה ממשתמשי הפורום החליטו שהם מקימים קבוצת "פלופי" שאחד מחוקיה הוא שכינוי חבר הקבוצה יהיה פלופי על נטיותיו השונות.
ניצן מעולם לא הייתה נשית... עם קללות כאלו 00
[quote=Lambo;1338249]1)אתה לומד היסטוריה א' או ב'?
2)כמה ממשתמשי הפורום החליטו שהם מקימים קבוצת "פלופי" שאחד מחוקיה הוא שכינוי חבר הקבוצה יהיה פלופי על נטיותיו השונות.[/quote]
היסטוריה ב'.
[QUOTE=The Charmander;1338251]ניצן מעולם לא הייתה נשית... עם קללות כאלו 00[/QUOTE]
אבל היא עדיין הייתה הכוסית היחידה בפורום :sunglasses:
[QUOTE=Psychic;1338215]בתפריט רשום בצד שמאל איזה שרת אתה[/QUOTE]
זה לא מראה לי כלום...
כן עומר, עברתי לגור באנגליה... חשבתי שאתה יודע למה.
[QUOTE=The Charmander;1338261]כן עומר, עברתי לגור באנגליה... חשבתי שאתה יודע למה.[/QUOTE]
באמת למה?
[QUOTE=The Charmander;1338261]כן עומר, עברתי לגור באנגליה... חשבתי שאתה יודע למה.[/QUOTE]
אין לי מושג.
דבר...
למה? לימודים?...
[QUOTE=snivy~;1338153]זה לא אלכסיי, אלכסיי יש לו ת'כינוי ZACK FAIR אני חושב
הם עשו את זה בכוונה. אני לא מדבר על ספוילרים, אני מדבר בפגיעה במשתמש אחר בכוונה.[/QUOTE]
אז מה, העונש עדיין מוגזם מדי, קח דברים בפרופורציות םם
[QUOTE=Flupy;1338161]ברור.
שמקללים את הפלופים זה בסדר.
שפוגעים בזכויות היוצרים שלי זה בסדר.
שמשווים אותנו לנאצים זה בסדר.
אבל לגלות ספויילרים על וואן פיס?!
התהפך העולם, אני מציע עונש מוות.[/QUOTE]
תכלס
[quote=FIupy;1338277]אז מה, העונש עדיין מוגזם מדי, קח דברים בפרופורציות םם
תכלס[/quote]
ואם אומר לך שOP זה החיים שלי? שזה שינה אותי והביא אותי לרמה שאני יכול להוציא ספר לאור מה שאני מקווה לעשות כל חיי? אתה תקבע כמה זה משמעותי לי? וזה עניין של פגיעה לא הספוילר מה לא נקלט?
ואחי אף אחד לא קילל, לא השווה לנאצים, והזכויות יוצרים תעשה לי טובה?
[QUOTE=LordAbizi;1338242]אני צריך מודל מדעי שיסביר לי למה כל פעם שאני פותח את תיבת הה"פ שלי אני מתחיל לחשוב מהר על משהו אחר לעשות.[/QUOTE]
זה כמו שכל פעם שאני צריך לעשות שיעורי בית,פתאום לסדר את החדר זה דבר חשוב מאוד.
[QUOTE=Kurohige;1338282]ואם אומר לך שOP זה החיים שלי? שזה שינה אותי והביא אותי לרמה שאני יכול להוציא ספר לאור מה שאני מקווה לעשות כל חיי? אתה תקבע כמה זה משמעותי לי? וזה עניין של פגיעה לא הספוילר מה לא נקלט?
ואחי אף אחד לא קילל, לא השווה לנאצים, והזכויות יוצרים תעשה לי טובה?[/QUOTE]
הבנתי שזה עניין של פגיעה ולא הספויילר עצמו, אבל בחייאת, כמה ספויילר כבר פוגע בך? גם אם זאת סדרה שהשפיעה עליך ושינתה אותך, זאת עדיין סידרה. בסופו של דבר, אתה לוקח את מה שהסדרה שינתה בך ולא את הסדרה עצמה. ספויילרים לא ישנו את זה ולא יפגעו במה שכבר התפתח אצלך כבר.
שתבין, אני כתבתי גם שעונש מקובל מבחינתי, אבל הוא קצת מוגזם, זה הכל. לא באתי להצטדק ולהגיד "תורידו להם ת'באן עכשיו זה לא מוצדק" ולהתחכם ולהגיד שאין חוק שאוסר על ספויילרים, רק להקל את הענישה קצת.
ואף אחד לא קילל או השווה לנאצים? ת'אמת שכן קיללו והשוו אותנו לנאצים אתמול, הוא לא דיבר עליך אל תדאג, אתה פשוט כנראה לא היית פה כשזה קרה.
הכוונה של פלופי במה שהוא אומר זה שההנהלה לא לוקחת דברים בפרופורציות וסדר העדיפויות שלהם וההגדרה ל"העלבה ופגיעה" נורא מוזר בעיניו, זה הכל
[QUOTE=SexStyle;1338265]אין לי מושג.
דבר...
למה? לימודים?...[/QUOTE]
נכון המשפט מתחת לתמונה שלך זה מספיידרמן? ><
תומר אתה טועה...
אני מעדיף שמישהו יגיד לי שאני נאצי מאשר שיתן לי ספוילר להמשך של וואן פיס.
כי קללה עוברת מצד אחד ויוצאת מצד שני, נמחקת מהמוח ובדרך כלל לא פוגעת.
אבל ספוילר זה לא בר תיקון, דפקת למישהו את ההמשך של האנימה שהוא הכי אוהב.
זאת פגיעה קשה יותר.
ACMilaneZi
כן, זה בקדנציה הרביעית שלי שהייתי פקח.