-
[QUOTE=Salamander;1352322]יש את זה בינתיים רק ביפנית נכון?ולא חובה לראות את האנימה\לקרוא את המנגה בשביל להבין את זה,נכון?[/QUOTE]
אני די מאמין שהמשחק גם לא יצא באנגלית. לא כזה חובה לראות אנימה/ לקרוא מאנגה. המשחק לא כזה מבוסס עליהם לפי עליה, אבל כנראה לא תבין מי הדמויות או מה.
-
-
תקראו דדמן וונדרלנד, הרבה יותר טוב מהאנימה (קחו גם בחשבון שהם לא סיימו חצי מהמנגה באנימה)
-
-
[QUOTE=Salamander;1352326]כל השלושה Xd[/QUOTE]
אתה מכיר ביאלזבובמון? כי אם לא אתה תכיר אותתו עוד כמה דוות(לא התכוונתי לכתוב דקות)
-
[QUOTE=Tobi...;1352330]אתה מכיר ביאלזבובמון? כי אם לא אתה תכיר אותתו עוד כמה דוות(לא התכוונתי לכתוב דקות)[/QUOTE]
זה ההתפתחות של אימפמון הזה.. ההוא עם הרובים..
-
[quote=Tobi...;1352330]אתה מכיר ביאלזבובמון? כי אם לא אתה תכיר אותתו עוד כמה דוות(לא התכוונתי לכתוב דקות)[/quote]
התכוונת דוות יענו DEVA?כן אני מכיר אותו,הוא הופיע בקרוס וורס
[quote=Monkey D Luffy;1352329]חזרתי[/quote]
היי
-
היגפיו זה אנימה הזויה ברמות O.o
-
[QUOTE=Salamander;1352332]התכוונת דוות יענו DEVA?כן אני מכיר אותו,הוא הופיע בקרוס וורס
היי[/QUOTE]
ב"דוות" הוא התכוון "דקות"..
עוד כמה דקות אני הולך לבריכה! :)
-
-
-
[QUOTE=Monkey D Luffy;1352333]היגפיו זה אנימה הזויה ברמות O.o[/QUOTE]
ARE YOU KIDDING ME?
היגפיו בכלל לא מוזר.
Haiyore! Nyaruko-san -זאת אנימה מוזרה- ראיתי עד פרק 6 בינתים ועדין לא הבנתי את העלילה. (סתכל הם עשו שם פארודיה על וואן פיס).
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1352331]זה ההתפתחות של אימפמון הזה.. ההוא עם הרובים..[/QUOTE]
אני מכיר,עומר לא מכיר אתת ביאלזבובמון טיימרס. עומר,אלו ביאלזבובמונים שונים.
-
אני יודע בסוף הוא [COLOR=yellow]נילחם מול דוקמון [השם היפני] [/COLOR][COLOR=black]ועידן,הוא רשם שהוא לא התכוון לדקות :punch:[/COLOR]
-
התחלת לקרוא את טו לאב רו בסוף?
אני אסתכל