[QUOTE=ヒトカゲ;1373049]זה שמתעלמים ממך אלכס, לא אומר שהוא משעמם. זה אומר שאתה [b]לא רצוי[/b].[/QUOTE]
תתעלם מהאפס והתחבר למסן!! X3
Printable View
[QUOTE=ヒトカゲ;1373049]זה שמתעלמים ממך אלכס, לא אומר שהוא משעמם. זה אומר שאתה [b]לא רצוי[/b].[/QUOTE]
תתעלם מהאפס והתחבר למסן!! X3
אתה יודע, את די מעורר רחמים. ואם מישהו שמתעורר כל יום ב-7 בבוקר ומשחק כשעתיים משחקי דור שלישי של פוקימון שלא הלך למסיבת הסיום של השכבה שלו כי היא הייתה בחצות וזה מחוץ לתחום שעות השינה המותר שהוא מקציב לעצמו אומר לך את זה, זה די חזק.
קטלו אותך אלכס
אלכס מאמי, הלוואי והייתי יכול להגיד את זה עלייך.
אבל זה חסר סיכוי. -_-
חח אביזי
[QUOTE=LordAbizi;1373055]אתה יודע, את די מעורר רחמים. ואם מישהו שמתעורר כל יום ב-7 בבוקר ומשחק כשעתיים משחקי דור שלישי של פוקימון שלא הלך למסיבת הסיום של השכבה שלו כי היא הייתה בחצות וזה מחוץ לתחום שעות השינה המותר שהוא מקציב לעצמו אומר לך את זה, זה די חזק.[/QUOTE]
Burn XP
עומר! 3:
סוף סוף הפיפא עובד לי D:
[QUOTE=LordAbizi;1373055]אתה יודע, את די מעורר רחמים. ואם מישהו שמתעורר כל יום ב-7 בבוקר ומשחק כשעתיים משחקי דור שלישי של פוקימון שלא הלך למסיבת הסיום של השכבה שלו כי היא הייתה בחצות וזה מחוץ לתחום שעות השינה המותר שהוא מקציב לעצמו אומר לך את זה, זה די חזק.[/QUOTE]
תשמע אני מעריץ אותך.
ה-one Shots של דאת' נוט נחמדים
[QUOTE=Doctor Who;1373072]תשמע אני מעריץ אותך.[/QUOTE]
לא כי כולם פה זייני על. מה אתם תופסים תחת? יאללה, יש לכם אלפי הודעות בפורום פוקימון ואנימות, לך ארבעה אלפים, למישהו תשעה עשר אלפים, ובתכלס כל הכבוד לו שהוא מצליח להתעורר ב7 למה אני לא - אז יאללה.
יש, מצאתי הזדמנות לשלב בשכתוב של הסיפור שלי את הביטוי "אליה וקוץ בה."
ההקשר:
משפט מקורי:
[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]'ב-סדר. אני צריך עכשיו למצוא את בית הספר. אז אני אמצא שם משהו שגם גמר ללמוד, ואצרף אותו אלי'. אך הסתבר שזה לא היה פשוט כמו שמרטין ציפה לו.[/FONT] [/FONT]
יהפוך ל-:
'ובכן, כעת אני צריך למצוא את בית הספר. אמצא שם מישהו שסיים ללמוד, ואצרף אותו אליי.' אלא שאליה וקוץ בה.
[QUOTE=X-Drake;1373075]לא כי כולם פה זייני על. מה אתם תופסים תחת? יאללה, יש לכם אלפי הודעות בפורום פוקימון ואנימות, לך ארבעה אלפים, למישהו תשעה עשר אלפים, ובתכלס כל הכבוד לו שהוא מצליח להתעורר ב7 למה אני לא - אז יאללה.[/QUOTE]
אני תופס תחת? מתי בפעם האחרונה ירדתי פה על מישהו?
חוץ מיזה לך יש 19K.
יש לי 4 אלף ואני נמצא פה קרוב לכמה שנים טובות.
זה בערך יוצא אלף לשנה,לא הרבה בכלל.
אני לא מקדיש לפורום הזה את החיים שלי ומסתגר על המחשב רק כדאי להיות בוא.
אתה יודע שיש היום דבר כזה שנקרא "שעון מעורר"?
[quote=Doctor Who;1373077]אני תופס תחת? מתי בפעם האחרונה ירדתי פה על מישהו?
חוץ מיזה לך יש 19K.
יש לי 4 אלף ואני נמצא פה קרוב לכמה שנים טובות.
זה בערך יוצא אלף לשנה,לא הרבה בכלל.
אני לא מקדיש לפורום הזה את החיים שלי ומסתגר על המחשב רק כדאי להיות בוא.
אתה יודע שיש היום דבר כזה שנקרא "שעון מעורר"?[/quote]
למה לעזאזל שאני אשים לעצמי שעון מעורר בחופש כשאין לי מה לעשות כל היום?
[QUOTE=LordAbizi;1373078]למה לעזאזל שאני אשים לעצמי שעון מעורר בחופש כשאין לי מה לעשות כל היום?[/QUOTE]
אני רק מציע.
אתה לא יכול לקבל את ההצעות שלי,אבל רק תדע שזה מעליב.