[quote=nononos;1451525]אני הצטרפתי לאתר מאוחר יותר לכן לא השתתפתי במשחק....[/quote]
אז איך קבעת לפי העיר לבנדר?
Printable View
[quote=nononos;1451525]אני הצטרפתי לאתר מאוחר יותר לכן לא השתתפתי במשחק....[/quote]
אז איך קבעת לפי העיר לבנדר?
[QUOTE=Togfi;1451527]אז איך קבעת לפי העיר לבנדר?[/QUOTE]
כי כולכם דיברתם על כמה שזה היה מפתיע שנסטי הייתה רוצחת:doubt:
עריכה:נסטי לפי מה שאני זוכר את בכלל לא הצבעת היום
[quote=nononos;1451529]כי כולכם דיברתם על כמה שזה היה מפתיע שנסטי הייתה רוצחת:doubt:[/quote]
לא דיברתי על זה ידעתי את זה אשמתי שהיא הפילה עלי תאשמה?
הם התכוונו מפתיע שהרוצחים נצחו
ואם לחשד במישהו זה בך כבר מחפש סיבות בלי סוף!
[quote=togfi;1451530]לא דיברתי על זה ידעתי את זה אשמתי שהיא הפילה עלי תאשמה?
הם התכוונו מפתיע שהרוצחים נצחו
ואם לחשד במישהו זה בך כבר מחפש סיבות בלי סוף![/quote]
הסיבה היחידה שאמרתי היא שכמו שנסטי הייתה רוצחת בלבנדר בטח גם אתה רוצח כאן
[quote=nononos;1451532]הסיבה היחידה שאמרתי היא שכמו שנסטי הייתה רוצחת בלבנדר בטח גם אתה רוצח כאן[/quote]
אתה טועה
תקשיב מהמריבה הזאת בסוף הרוצחים ירצחו מישהו מאיתנו ואז יפלו או עליך או עלי אשמה שאנחנו רוצחים.....
[quote=togfi;1451533]אתה טועה
תקשיב מהמריבה הזאת בסוף הרוצחים ירצחו מישהו מאיתנו ואז יפלו או עליך או עלי אשמה שאנחנו רוצחים.....[/quote]
מה שתגיד בכל מקרה כמו שאמרתי אני מצביע לאדם ואני [b]רק[/b] חושד בטוגפי
[quote=nononos;1451534]מה שתגיד בכל מקרה כמו שאמרתי אני מצביע לאדם ואני [b]רק[/b] חושד בטוגפי[/quote]
אם הרוצחים רואים את זה הם אומרים זאת בטח הזדמנות להפיל שתי ציפורים במכה ירצחו אותך או אותי ולמחרת יאשימו אותך או אותי הבנת? צריך להיזהר לא לריב פה זה מסוכן!!!
נונונוס תקשיב שנייה, אנחנו רוצים לבדוק אם רותם יודע על מה הוא מדבר או לא, בואו נצביע בינתיים לאדם ובהמשך נקפוץ למסקנות על אחרים..
נראלי אנחנו בדרך הנכונה בינתיים..
[quote=uzumaki naruto;1451554]נונונוס תקשיב שנייה, אנחנו רוצים לבדוק אם רותם יודע על מה הוא מדבר או לא, בואו נצביע בינתיים לאדם ובהמשך נקפוץ למסקנות על אחרים..
נראלי אנחנו בדרך הנכונה בינתיים..[/quote]
אני כבר אמרתי שאני מצביע לאדם רק אמרתי שאני חושד בו זה הכול
[quote=nononos;1451556]אני כבר אמרתי שאני מצביע לאדם רק אמרתי שאני חושד בו זה הכול[/quote]
מותר לך לחשוד אני חושד בכולם כי אני לא יודע מי מה
סליחה שלא הייתי כאן רוב היום
אבל לפי מה שהבנתי אתם רוצים לסקול או את טוגפי או את אדם
בגלל ריב אני לא מצביעה נגד נתי או נועם
אני מצביעה גם נגד אדם
נראה שהוא לא מדבר כמעט מאז תחילת המשחק וזה לדעתי חשוד
[quote=ellmik12;1451574]סליחה שלא הייתי כאן רוב היום
אבל לפי מה שהבנתי אתם רוצים לסקול או את טוגפי או את אדם
בגלל ריב אני לא מצביעה נגד נתי או נועם
אני מצביעה גם נגד אדם
נראה שהוא לא מדבר כמעט מאז תחילת המשחק וזה לדעתי חשוד[/quote]
רק נועם רוצה לסקול אותי
בקיצור כולם הצביעו אדם
אדם נסקל
מצטער על האיחור האופנתי, היו לי כמה דברים לעשות.
[IMG]http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2008/03/10/ib460.jpg[/IMG]
תושבי העיירה התעוררו לבוקר יום שני וישר עלו בחכתם שלושה מועמדים: טוגפי, אדם וSkeletron. בהתחלה הם ניסו להוריד את Skeletron, אבל הוא הציב התנגדות מרשימה והצליח להסיר את החשדות ממנו. מאוחר יותר, הם תקפו את טוגפי, אבל הוא הצליח לגרום להם להבין שזה לא הוא. מי שלא נחלץ מידם של ההמונים הוא אדם שנדקר פעם אחת יותר מדי, ואי הופעתו במשחק הייתה עקב האכילס שלו.
[COLOR="Red"]הגולש אדם נרצח! תפקידו: אזרח!
[/COLOR]אתה מתבקש לא להגיב יותר במשחק.
כעת יורד הלילה ואיתו יוצאים הרוצחים. על הרוצחים כעת להתאגד להחלטה. מי אתם רוצים לרצוח? את הבחירה שלכם אתם עושים בהודעה פרטית. זהו גם הזמן של השוטר שיכול לברר את זהותו של אדם אחד במשחק. ולבסוף, זהו גם הזמן של הרופא שכשל להציל אחד ממכם בעבר, ולהוכיח שהוא כאן כדי לעזור. הלילה יורד. שיהיה לכולם לילה טוב. נמשיך בשעה 19:00.
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
טוב לא נורא לפחות הצלחנו לרצוח רוצח על הפעם הראשונה
עריכה:ועכשיו נצביע לרותם נכון?