כן סמוקר, כן!
Printable View
כן סמוקר, כן!
ניצחתי ברמה 6 עם קוריאה.
בשלב מסויים תפסתי ייתרון מדעי על כולם, אבל אז עשיתי כמה החלטות טיפשיות במבט ראשון אך חכמות בדיעבד.
בחרתי בorder במקום בfreedom. הייתי הראשון שבחר. למזלי זה השתלם כי גם מצרים בחרו order והם הכי חזקים תיירותית אז ככה הם לא יצרו עליי לחץ אידיאולוגי.
אחר כך במקום מיד ללכת לrocketry וsatellites ולבנות appolo program וhubble space telescope אז אחרי rocketry עשיתי עיקוף קטן לcomputers כדי לבנות את the great firewall, כדי להתגונן ממצרים.
זה היה צעד טיפשי יחסית, כי המצרים לא היו קרובים בכלל לטכנולוגיה של the internet, שהיא בעמודה הלפני אחרונה, וזה נתן זמן למאיה ולמצרים לבנות את הappolo program והמצרים אפילו בנו חלק אחד עד שאני סיימתי לבנות את זה.
אבל אז המצרים עשו שטות, ולא בנו את האבל. ואני כן בניתי את האבל. מהר מאוד התחלתי להעביד בפרך את האנשים שלי ובניתי 5 חלקי חללית, כשבשביל האחרון אני צריך עוד 3 טכנולוגיות לא מתקדמות כל כך, ועוד אחת מהעמודה הלפני אחרונה.
אני מפיק 1600 מדע לתור.
למזלי, הצלחתי לתזמן את סיום הטכנולוגיה שאני צריך לפני שאני יכול ללמוד את הטכנולוגיה עם חלק החללית, באותו התור שבו קיבלתי social policy, ואז סיימתי את rationalism וקיבלתי את הטכנולוגיה שאני צריך חינם.
כעבור 9 תורות ניצחתי.
פאקאל איים עליי בנשק גרעיני בשלב מסויים, והצבא שלי כן היה קצת עלוב, אבל לא יצא מזה כלום.
בתכנון: עוד משחק רמה 6, הפעם עם warmongerer כמו אשרבניפל או לא יודע מה.
מי פה?
חחח וואו באמת שהנו"ד הזה לא מתקדם..
המצב בקנטים
[IMG]http://i.imgur.com/Nj7s957.png[/IMG]
יש סיכוי?
מה יהיה? :\
כבר יותר משנה אומרים את זה ולא עושים כלום..
מה אז אין סיכוי?
חבל עד שהכנתי לוגו
אני זורם לעוד עונה :wink:
חחחח גם לי לא אכפת לשחק שוב ג'ן
יהה ממש עונת אולסטרס
[QUOTE=Fishbones;1471099]יהה ממש עונת אולסטרס[/QUOTE]
אין לי בעיה לשחק שוב
hiiiii
צום קל לכולם..