הוא ממש לא שונא את כולם.
הוא רק נתקל עד כה בזה של ההוא מגלקטיק.
יכול להיות שהשנאה היא ספציפית.
Printable View
הוא ממש לא שונא את כולם.
יכול להיות שהשנאה היא ספציפית.
[quote][i]Originally posted by stm[/i]@Jul 8 2009, 08:19 PM
[b] הוא ממש לא שונא את כולם.
יכול להיות שהשנאה היא ספציפית. [/b][/quote]
אז יש סיכוי שהוא יתפתח?
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 8 2009, 07:54 PM
[b] תאמין לי שלא, זה כמו עם קורפיש, בלבזאור, סקווירטל, טוטודייל, צ'ינדקוול-הם לא רצו להיתפתח ולא היתפתחו [/b][/quote]
רק בלבזאור סיכם סיכם עם אש שהוא לא יתפתח. האחרים פשוט לא התפתחו עדיין. הם לא אמרו שהם לא רוצים. וזה סינדאקוויל, לא צ'ינדאקוויל. (הנה טעות חמורה שמעידה על חוסר ידע. מעדכן שלא יודע את זה, זה נורא).
אני מקווה שבויזל יתפתח בקרוב
למה הוא היחיד שנשאר עדיין אותו הדבר מפרק 20 בערך
[quote][i]Originally posted by PBRMaster[/i]@Jul 9 2009, 12:18 AM
[b] רק בלבזאור סיכם סיכם עם אש שהוא לא יתפתח. האחרים פשוט לא התפתחו עדיין. הם לא אמרו שהם לא רוצים. וזה סינדאקוויל, לא צ'ינדאקוויל. (הנה טעות חמורה שמעידה על חוסר ידע. מעדכן שלא יודע את זה, זה נורא). [/b][/quote]
נכון! הוא ממש גרוע!
די כבר עם זה... זה פשוט הרגל שלי מאז שאני ילד(אני חשבתי שקוראים לו צ'ינדקוול אז זה ניהייה לי הרגל)
ותאמין לי שאם הם היו רוצים הם היו מתפתחים
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 9 2009, 12:22 AM
[b] נכון! הוא ממש גרוע!
די כבר עם זה... זה פשוט הרגל שלי מאז שאני ילד(אני חשבתי שקוראים לו צ'ינדקוול אז זה ניהייה לי הרגל)
ותאמין לי שאם הם היו רוצים הם היו מתפתחים [/b][/quote]
אתה באמת חושב שזה תלוי בפוקימונים עצמם? ><" נראה שעדיין נשארת ילד קטן.
זו החלטה של היוצרים, וזמנית, הם לא רוצים שהם יתפתחו. אבל זה לא אומר שהפוקימונים לא רוצים להתפתח. כמו שבהתחלה, פאנפי לא התפתח, אבל רק בחזית הקרב הוא התפתח.
[quote][i]Originally posted by PBRMaster[/i]@Jul 8 2009, 11:18 PM
[b] רק בלבזאור סיכם סיכם עם אש שהוא לא יתפתח. האחרים פשוט לא התפתחו עדיין. הם לא אמרו שהם לא רוצים. וזה סינדאקוויל, לא צ'ינדאקוויל. (הנה טעות חמורה שמעידה על חוסר ידע. מעדכן שלא יודע את זה, זה נורא). [/b][/quote]
אוי עשה לי טובה עכשיו גם טעויות בשמות אתה מחפש אין לך משהו אחר לעשות חוץ מלמצוא טעיויות של מנהלים? אחי לך תימצא חיים-_-
אני חושב שבחזית הקרב הבאה סינדקוויל טוטודוייל ובייליף היתפתתחו
[quote][i]Originally posted by PBRMaster[/i]@Jul 9 2009, 09:22 AM
[b] אתה באמת חושב שזה תלוי בפוקימונים עצמם? ><" נראה שעדיין נשארת ילד קטן.
זו החלטה של היוצרים, וזמנית, הם לא רוצים שהם יתפתחו. אבל זה לא אומר שהפוקימונים לא רוצים להתפתח. כמו שבהתחלה, פאנפי לא התפתח, אבל רק בחזית הקרב הוא התפתח. [/b][/quote]
תפסיק לחפש ריבים. זה כבר מעצבן ואם תמשיך, אולי מה שארווין אמר יתממש בסופו של דבר <_< -_- .
ולפי דעתי, קורפיש, סקווירטל, טוטודייל וסינדקוול לא רצו להתפתח. לא חייבים להראות את זה, פשוט הראו שבאלבזור לא רוצה, כי היה לילה שבאלבזורים ואיויזאורים התפתחו ובאלבזור לא רצה. זה היה כמו לילה מיוחד שבו הם מתפתחים. לא היה כזה דבר עם שאר הפוקימונים של אש, כך שהם לו היו חייבים להראות שהם לא רוצים.
[quote][i]Originally posted by PBRMaster[/i]@Jul 9 2009, 09:22 AM
[b] אתה באמת חושב שזה תלוי בפוקימונים עצמם? ><" נראה שעדיין נשארת ילד קטן.
זו החלטה של היוצרים, וזמנית, הם לא רוצים שהם יתפתחו. אבל זה לא אומר שהפוקימונים לא רוצים להתפתח. כמו שבהתחלה, פאנפי לא התפתח, אבל רק בחזית הקרב הוא התפתח. [/b][/quote]
אני פשוט בהלם ממה שכתבת...
להגיד שהפוקימונים רוצים להתפתח והיוצרים והיוצרים מונעים את זה מהם זה הדבר הכי... בעצם אין טעם שאני אחפש לזה מילה כי אם אני אמצע אחת שמתאימה לתאר את זה אז אני אחטוף באן. בכל מקרה, כרגיל, אתה נטפל למילה ממשפט, ואז תופס אנשים במילה הזאת, ומנסה להוציא אותם טועים, אפילו שאתה זה שטועה, מפני שאתה אפילו לא מנסה להבין למה הכותב מתכוון.
ודרך אגב, גם אותי מעצבן שאנשים טועים בשמות של פוקימונים, אבל אני מעדיף כל אחד הבעיה איתו היא שהוא עילג (בלי להעליב את כל אלה שטועים בשמות) מאשר כל אחד שהבעיה איתו היא שהוא גס, מעצבן, ופוגע.
הכל מקרה, תקשיבו כולם: חוץ מבלבזור, כל הפוקימונים של אש רוצים (כנראה) להתפתח, אבל הם עוד לא מוכנים (פיזית/נפשית/רמתית/נסיונית). אין לכם מה לנחש אם הם רוצים או לא רוצים.
זה די ברור למה קורפיש לא התפתח~
ההתפתחות של קורפיש היא גם אפלה, וסוג אפ בשישיה של אש לא יהיה אף פעם.
פעם אחת קרה שלאש היה פוקימון רוח/אפל אבל הוא שוחרר ויותר לאש אין פוקימונים אפלים/רוח.
זה להציג שאש הוא מאמן טוב עם פוקימונים שהם לא אפלים/רעים.
זה דעתי. ולגבי שאר הפוקימונים פשוט לא רוצים/יכולים
[quote][i]Originally posted by Grotle[/i]@Jul 9 2009, 03:30 PM
[b] זה די ברור למה קורפיש לא התפתח~
ההתפתחות של קורפיש היא גם אפלה, וסוג אפ בשישיה של אש לא יהיה אף פעם.
פעם אחת קרה שלאש היה פוקימון רוח/אפל אבל הוא שוחרר ויותר לאש אין פוקימונים אפלים/רוח.
זה להציג שאש הוא מאמן טוב עם פוקימונים שהם לא אפלים/רעים.
זה דעתי. ולגבי שאר הפוקימונים פשוט לא רוצים/יכולים [/b][/quote]
אני מזכיר לך שאש אף פעם לא תפס את הונטר, הוא סתם התיידד איתו (וגם הונטר לא מסוג חושך, אלא רוח-רעל, לא שזה כזה משנה).
ובקשר לאחרים, כמו שאמרתי, זה לא שהם "לא רוצים" וזה לא שהם "לא יכולים", הם לא מוכנים.
אני חושב שבויזל לא יתפתח כי תמיד יש פוקימון אחד שלא מתפתח בנוסף לפיקצ'ו
דניאל-גם לי נראה כך
ככה זה היה בערך מהעונה בהוואן
הגיוני וקשה לי להאמין שהוא יתפתח
יש לי השערה לליגה:
אש יפגוש ברבע הגמר\שמינית הגמר את פול,ינצח
ובקרב לאחר מכן יפסיד כמו תמיד
אני רוצה להראות משהו:
פעם ראשונה בליגה-שמינית גמר
פעם שנייה ושלישית-רבע גמר
פעם רביעית-אפשרי שחצי גמר?