-
[QUOTE=Sharpedo;1500721][COLOR=#0000cd][B]דרו-
חחח סליחה
[/B][RIGHT]״היי דיי... דיי... אל תבכי, אני חושב שאת יכולה ועוד איך להמשיך בחייך!״ אתה אומר מיד בניסיון לנחם את ליסה. ״עברת אתזה, הצלחת. בזכותך או בזכות גורם חיצון זה לא משנה. מה שצריך לקרות קורה. המשפחה, החברים והפוקימונים שלך שכלכך אוהבים אותך ואת יקרה להם קיבלו אותך בחזרה. אז תתאפסי, צאי לחופשה להרגע לצבור כוחות. ותמשיכי בדרכך!״ אתה אומר לה ומשהו בקולך גורם לה להירגע. "אני רק..יודעת ששום דבר בעולם יפריד אותי שוב מהפוקימונים שלי. זה הכל" ליסה אומרת בביטחון ומביטה לכל אחד מהפוקימונים שלה בעיניים שלהם. "תודה" ליסה מוסיפה וחיוך מוסמק בלתי נשלט משתלט על הפרצוף שלה. אתה מבקש ממנה פרטים נוספים וליסה מנסה להיזכר בבירור. "אני לא יודעת..כיסו את הראש שלי..אבל אני זוכרת שכשהעבירו אותי נכנס לי חול לפה. ולאוזניים. מלא סופות חול. זה לא היה נעים במיוחד" ליסה משחזרת. "האנשים היו חיילים. וכמה זקנים מטוטמים ופאנטיים כמו הטיפש מהמכון היום. וזהו.." ליסה מסיימת. אתה רושם הכל ביומן שלך ומבין שליסה רוצה מעט זמן איכות עם הפוקימונים שלה. אתה קם ונפרד ממנה. מבקש ממנה אם יהיה לה מידע נוסף שתודיע לך. "בטח..הנה המספר שלי" היא אומרת ואפילו קורצת לך עם חיוך חמוד, משאירה לך פתק נייר לבן עם המספר שלה שתוכל להכניס לפוקידע שלך. אתה מעט מסמיק כשהיא והפוקימונים שלה חולפים לכיוון מרכז הפוקימונים. כנראה כדי לישון ולנוח. הפוקידע שלך מצלצל, זה ניקולס. אתה עונה לו ומאשר שיש לך עדות. "נהדר. תעדכן אותי בהכל. תקשיב אני יודע שאתה אחרי הבלאגן של כל מה שהיה בבוקר והכל אבל ניסיתי לעשות לך טובה.. דיברתי עם לנורה והיא הסכימה באופן מיוחד לערוך לך קרב מכון בעוד שעתיים. בגלל שלזמן מה הקרוב הולכים לסגור את המכון והיא לא תוכל לספק יותר קרבות מכון. לכן כנראה תערכו את קרב המכון שלכם באחת מהזירות השכונתיות בעיר. יהיו מעט צופים ככה שלא יהיה משעמם" ניקולס מסביר עם צחקוק קל. "אז זה מתאים לך? אני מצטער אם אתה לא מעוניין בכך. אחרי הקרב ניפגש ונעיין על הכל ביומן שלך. תספר לי על הכל." ניקולס שואל אותך בנימוס. מה תעשה?
[/RIGHT]
[/][/QUOTE]
אוו סוף סוף אתה מגיב, התגעגענו!
~~~~
״מממ.. מצויין מבחינתי, בנוגע לשיחה שלנו תגיע למרכז הפוקימונים. נשב שם באיזו פינה נשתה משהו ונדבר״ אומר לו. ״אה רגע באיזו זירה בעיר יתרחש הקרב?״ אשאל במהירות ליפני שינתק.
׳וואוו.. קרב עם קהל. מעניין איך זה יהיה עבורי. טוב כדי שאזוז למרכז בחזרה לנוח קצת ולהתכונן.׳ אחשוב לעצמי וכך אעשה.
כשאגיע השעה אלך על הקרב לפי מה שניקולס הסביר
-
[COLOR=#0000cd][B]דרו-
לא הגבתי כי היו כמה עניינים אתה מוזמן לשלוח הודעה ונדבר.[/B]
[RIGHT]״מממ.. מצויין מבחינתי, בנוגע לשיחה שלנו תגיע למרכז הפוקימונים. נשב שם באיזו פינה נשתה משהו ונדבר״ אתה משיב לניקולס שמסכים לכך. לשאלתך איפה הקרב יהיה ניקוסל עונה לך שבאזור האימונים של הקרבות, אחת הזירות החביבות של העיר. אתה מודה לניקולס ומנתק. אתה חוזר למרכז הפוקימונים והולך לישון מעט ולחשוב על טקטיקות קרב. אתה קם לאחר שעה ויוצא לכיוון הזירה. אתה מגיע לזירה שנראית זירת קרב רגילה לחלוטין, בלי שום אלמנט סביבתי אחר. המיקום שלה באמת בין שכונות המגורים מה שמושך לא מעט קהל במגוון הגילאים. "הנה אתה!" לנורה קוראת בקולה הבס והחזק [/RIGHT][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/019.gif[/IMG] ולידה אתה מבחין ב-[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/506.gif[/IMG] הקטן שנובח ומקפץ כשהוא רואה אותך. אתה יורד במדרגות הבטון ומנופף לשלום לקהל שמריע לשניכם. "ובכן. זה יהיה קרב המכון האחרון שלי לזמן הקרוב. עד שנשקם את המכון שלנו." לנורה אומרת בקול רציני. "אז תדאג שזה יהיה קרב שלא נשכח!" לנורה קוראת בהתפעלות. לוקחת פוכדור מכיסה וזורקת אותו לאוויר, ממנו יוצא פוקימון הנראה כמו פאטרט, אך גדול יותר [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/505.gif[/IMG] אתה סורק את הפוקימון בפוקידע ומבין שמדובר בוואצ'וג. הצורה המפותחת לש פאטרט. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1500736][COLOR=#0000cd][B]גרייס-
תגידי בא לך אולי שפאנפי תהיה זכר ואיווי נקבה? כי זה יהיה מוזר שסילביאוןשלך יהיה זכר אבל ורוד כזה, זה אפשרי מה שבא לך [/B]
[RIGHT]"קדימה, אנחנו נוכל להתמודד עם הכל. גם עם שאם" את אומרת לפוקימונים שלך שמתקבצים סביבך. מנסה להרגיע אותם למרות שמדובר בשאם, אחת הנשים האכזריות ביותר שקיימות בג'וטו. נכנסת לתוך המכון דרך תעלת אוורר שנמצאת בתקרה. את ניגשת אליה בשנית אך לצערך היא ממוקמת גבוה מדי. את מחליטה לשנות חשיבה וסוקרת את הקירות ומוצאת פתח סודי. חלק מהאימונים של וונסה לימדו אותך שעם השנים בנו פתחי מילוט סודיים כדי להתחמק מהתקפות פתע אפשרויות של הצוותים. את והפוקימונים שלך נכנסים אך בטעות את יוצרת רעש כשהרגל שלך מתנגשת בקיר. "מה זה?!" שאם צועקת ואת שומעת ריצה לכיוונך. את ממהרת לסגור את המכסה כשבנשימה האחרונה את מצליחה להימלט. הלחץ עולה בכל גופך ואת והפוקימונים שלך מקפידים שהנשימות שלכם יהיו שקטות. את שומעת את צעדיה ש שאם מתקרבים לפתח. "אני בטוחה ששמעתי את זה פה.." קולה הארסי של שם ממלמל. ולאחר שאת שומעת שצעדיה מתרחקים את מתחילה לצאת עם הפוקימונים שלך. לאחר 10 דקות של מעברים סודיים וחשוכים אתם יוצאים ממבנה המכון ומתגנבים לתוך היער. אתם נכנסים לתוך עמקי היער לנקודת הציון שוונסה שלחה לכם, את מרימה את סלבי כל הדרך ואילו הוא מביט בך ומדי פעם נוגע בלחייך, "סלבי.." הוא ממלמל. עיניו נפקחות. הגעתם לאזור הביתן. [/RIGHT][IMG]http://up416.siz.co.il/up3/jmzmhzydz4yz.png[/IMG][IMG]http://up416.siz.co.il/up3/jmzmhzydz4yz.png[/IMG] מכתרים את הביתן ומתחילים לחפש אחרייך, לאור התרעה ששאם שלחה להם. את מנסה להסתתר אך לשווא. אחת החיילות מוצאות אותך וסוטרת לך בעוצמה בלחי, מפילה אותך ואת סלבי מהרגליים. החיילת ניגשת לקחת את סלבי כשאיווי נושך את ידה בעוצמה. "פוקימון מטונף!" החיילת קוראת ומזעיקה אליה את החיילים האחרים. שמשחררים את הפוקימונים שלהם ומוכנים לקרב איתך [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/228.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/228.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/070.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/096.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/023.gif[/IMG] הפוקימונים שלך עומדים דרוכים. לארביטר עומד ליד פאנפי הזועמת ונראה שהם מוכנים להילחם. מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
נע. האמת שסילביאון תמיד היה נראה לי בן חח. למרות שאשמח אם פנאפי יהיה בן כי אני מתחפרנת שהוא בת
~~~~
"קוואליבה, אתה לך על הפוקימון שנראה כמו צמח. תתקוף בעיקר בהתקפות אש. מסדריווס, את על דראוזי. אל תשתמשי בהתקפות מסוג על-חושי, תתמקדי בהתקפות מסוג רוח. פנאפי ואיווי אתם על ההונדורים. איווי תנסה להרדים אותם כדי להקל עליכם. פורט, את על אקנס" אחלק הוראות לכולם ואגע בלחי שלי שעדיין כואבת מהמכה. ארים את סלבי ואכניס אותו את תיק הגב שלי. "זה רק לבינתיים" אלחש לו בשקט ואקום. אצפה בקרבות במתח, מוכנה לזנק לכל אחד שיזדקק לעזרה. אם מישהו ינסה לתקוף אותי, אתחמק ואנסה להפיל אותו.
-
[COLOR=#0000cd][B]גרייס-
חחחח תתני להם הוראות! מה זה מתקפות אש? ועידכנתי את המתקפות של מיסדרייווס אם את לא מבינה אחת מהן רק תגידי. ובסדר פאנפי יהיה בן. [/B]
את מחלקת את הפוקימונים של ליריבים והקרב מתחיל. פורט שורטת פעמים רבות את אקנס שמתפתל הצידה ונושך אותה בחוזקה. פאנפי מתחיל להתגלגל ומצליח להפיל את אחד ההונדורים. איווי משתמש בנמנום ומרדים את ההונדורים שלמרבה הפלא מתעוררים כעבור רגעים מעטים (בזכות היכולת שלהם early bird) קוויבלה משתמש בגלגל להבה עוצמתי על ווינפינבל שנפגע אך מצליח לפגוע בקווילבה במתקפת רפש חומצתית שמפילה אותו על הרגליים. קרב על חושי מתנהל בין מיסדרייוס לדראוזי. גופה של מיסדריווס זוהר בסגול ורוח סגולה ומאיימת מתחילה לנשוב על דראוזי שנדחק מעט לאחור אך עיניו מתחילות לזהור בכחול ומיסדריווס זזה בהתאם לתנועות ידיו. העל חושי של דראוזי מזיק לה. החיילים אינם עוצרים בכך ורצים אלייך, את מספיקה להכניס את סלבי לתיק שלך ומניחה את התיק לידך על הרצפה. את החייל הראשון את מצליחה להגדוף באגרוף לסנטר. החיילת השניה בועטת בך בחוזקה ומפילה אותך. החייל השני מתקדם אלייך עם אגרוף שלוף אך לארביטר משתמש בבלימה ומטיח אותו בגזע עץ קרוב. "לארבי לארביטר!" לארביטר קורא ועוזר לך לקום. את מביטה בפוקימונים שלך. הם צריכים את ההדרכה שלך. מה תעשי?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1500738][COLOR=#0000cd][B]דרו-
לא הגבתי כי היו כמה עניינים אתה מוזמן לשלוח הודעה ונדבר.[/B]
[RIGHT]״מממ.. מצויין מבחינתי, בנוגע לשיחה שלנו תגיע למרכז הפוקימונים. נשב שם באיזו פינה נשתה משהו ונדבר״ אתה משיב לניקולס שמסכים לכך. לשאלתך איפה הקרב יהיה ניקוסל עונה לך שבאזור האימונים של הקרבות, אחת הזירות החביבות של העיר. אתה מודה לניקולס ומנתק. אתה חוזר למרכז הפוקימונים והולך לישון מעט ולחשוב על טקטיקות קרב. אתה קם לאחר שעה ויוצא לכיוון הזירה. אתה מגיע לזירה שנראית זירת קרב רגילה לחלוטין, בלי שום אלמנט סביבתי אחר. המיקום שלה באמת בין שכונות המגורים מה שמושך לא מעט קהל במגוון הגילאים. "הנה אתה!" לנורה קוראת בקולה הבס והחזק [/RIGHT][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/019.gif[/IMG] ולידה אתה מבחין ב-[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/506.gif[/IMG] הקטן שנובח ומקפץ כשהוא רואה אותך. אתה יורד במדרגות הבטון ומנופף לשלום לקהל שמריע לשניכם. "ובכן. זה יהיה קרב המכון האחרון שלי לזמן הקרוב. עד שנשקם את המכון שלנו." לנורה אומרת בקול רציני. "אז תדאג שזה יהיה קרב שלא נשכח!" לנורה קוראת בהתפעלות. לוקחת פוכדור מכיסה וזורקת אותו לאוויר, ממנו יוצא פוקימון הנראה כמו פאטרט, אך גדול יותר [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/505.gif[/IMG] אתה סורק את הפוקימון בפוקידע ומבין שמדובר בוואצ'וג. הצורה המפותחת לש פאטרט. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אקרוץ אל ליליפאפ הקטן. ואז בעודי סורק את וואצ׳דוג אחשוב לעצמי ׳הוא נראה רציני ומהיר. נתמודד היטב׳ כדי לשמור על קור רוח.
לאחר מכן אוציא לזירה את ריולו. ״טוב חמוד אני בוחר בך! בוכ ניתן קרב שהם לא ישכחו. רוץ סביב וואצ׳דוג עם זריזות ברגע שיתקוף שנה את כיוון הריצה וחמוד ואז צא אליו עם מתקפה מהירה!״
-
[COLOR=#0000cd][B]דרו-[/B]
אתה קורץ לליליפאפ הקטן שנובח בשמחה לעברך. אתה סורק את וואצ'וג ומבין שמדובר בפוקימון בעל לסת חזקה ומהיר. אתה משחרר את ריוחו שנעמד בעמידת מוצא ונראה מוכן לקרב. ריולו מתחיל לרוץ סביב וואצאוג במהירות מופלאה. "יפה מאוד" לנורה אומרת. וואצוג במהירות מופתית מזנק לאוויר ויוצא מהמעגל שריולו יצר סביבו, ריולו מעט מתבלבל וחורג ומפסיק את הריצה אך לא מבזבז זמן ותוקף במתקפה מהירה שמפילה את וואצאוג. לבקשתה של לנורה וואצאוג תוקף במתקפת נשיכה שמכאיבה לריולו, בסופה של המתקפה הוא מניף את ריולו באוויר. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1500752][COLOR=#0000cd][B]דרו-[/B]
אתה קורץ לליליפאפ הקטן שנובח בשמחה לעברך. אתה סורק את וואצ'וג ומבין שמדובר בפוקימון בעל לסת חזקה ומהיר. אתה משחרר את ריוחו שנעמד בעמידת מוצא ונראה מוכן לקרב. ריולו מתחיל לרוץ סביב וואצאוג במהירות מופלאה. "יפה מאוד" לנורה אומרת. וואצוג במהירות מופתית מזנק לאוויר ויוצא מהמעגל שריולו יצר סביבו, ריולו מעט מתבלבל וחורג ומפסיק את הריצה אך לא מבזבז זמן ותוקף במתקפה מהירה שמפילה את וואצאוג. לבקשתה של לנורה וואצאוג תוקף במתקפת נשיכה שמכאיבה לריולו, בסופה של המתקפה הוא מניף את ריולו באוויר. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
״עכשיו ריולו, הסתחררר באוויר מן ההנפה שלו ורד עם מתקפת שבירת לבנים, הכה בפניו!״
-
דרו-
ריסוק סלעים!
לבקשתך קיולו מסובב את גופו האתלטי באוויר ומתכונן למתקפת ריסוק סלעים. "וואצאוג תשתמש בבעיטה נמוכה!" לנורה מבקשת וואצאוג מתחמק במהירות מקיולו שנוחת ושובר את הקרקע מעט אך מועף אחורנית מבעיטה נמוכה של וואצאוג. "רי ריולו!" ריולו קורא ונעמד מיד למרות הנזק. "טוב וואצאוג. עכשיו תשתמש בכדור צל!" לנורה קוראת וואצאוג טוען כדור סגול ואפל ומשגר אותו לכיוון ריולו. מה תעשה?
-
[QUOTE=Sharpedo;1500633][COLOR=#0000cd][B]COLOR]
[COLOR=#006400][B]פטריק-[/B]
אתה חושב על דבריו של קיי בראשך ומבין שהייתה לך טעות. אתה עושה עם עצמיך חשבון נפש ומבין שבאמת בנוסף לאימון הפוקימונים שלך תצטרך יותר לשים לב לצורה שבה הם משתמשים בכוח שלהם. אתה לוקח את גארדניה שכבר מסוגלת ללכת לבד ומכניס אותה למרכז הפוקימונים. אתה אומר לה שהכל יהיה בסדר ונראה שהיא מהנהנת ומסכימה איתך. למרכז הפוקימונים מקבלת אותך בשמחה האחות ג'וי שנבהלת מהמראה של גארדניה ומכניסה אותה במהירות לטיפול יותר טוב ממה שקיי יכל לעשות. אתה מחכה שעתיים רצופות עד שהאחות ג'וי ניגשת אליך ואומרת שכעת אתה יכול להגיע לגארדניה. אתה נכנס לחדר הטיפולים שלה, בה היא שוכבת על מיטת חולים כשהמשענת גורמת לכך שתראה את פרצופך ושגבה יהיה זקוף. אתה משחרר את סקורופי שמנסה למצוא מכשירי מעקב והוא אינו מוצא כלום. [RIGHT]"את בסדר? עדיין כואבות לך הפגיעות שהם גרמו?" אתה שואל אותה. "קצת..אין לי מילים להודות לך על מה שעשית בשבילי. הצלת את חיי" גארדניה אומרת בחיוך מותש. "הם רצו את זה.." גארדניה אומרת ושולפת מבגדיה פרח מושלם ויפייפה, שמעט התקמט בגלל החולצה הצמודה שלה [/RIGHT][IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/1/16/Bag_Gracidea_Sprite.png[/IMG] "זה פרח גרסידאה, אתה יודע מה זה?" גארדניה שואלת אותך בסקרנות. מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אסתכל על הפרח ואחשוב:'גרסידאה. מאיפה השם הזה מוכר לי?'. בבת אחת איזרק שנים לאחור, להיותי ילד קטן כבן 5. אמא שלי הקריאה לי איזשהי אגדת ילדים, משהו על אדיבות וטוב לב, וזכרתי את המילים גרסידאה ושאיימין מהסיפור הזה. "הוא קשור לשיימין אולי, איכשהו? לאדיבות?" אשאל אותה בתהייה. 'סוף סוף שאלה שאני לא יודע את התשובה אליה' אגחך בראשי.
-
[QUOTE=Sharpedo;1500754]דרו-
ריסוק סלעים!
לבקשתך קיולו מסובב את גופו האתלטי באוויר ומתכונן למתקפת ריסוק סלעים. "וואצאוג תשתמש בבעיטה נמוכה!" לנורה מבקשת וואצאוג מתחמק במהירות מקיולו שנוחת ושובר את הקרקע מעט אך מועף אחורנית מבעיטה נמוכה של וואצאוג. "רי ריולו!" ריולו קורא ונעמד מיד למרות הנזק. "טוב וואצאוג. עכשיו תשתמש בכדור צל!" לנורה קוראת וואצאוג טוען כדור סגול ואפל ומשגר אותו לכיוון ריולו. מה תעשה?[/QUOTE]
ריולו השטתח על הרצפה והתגלגל... תן לזה לחלוף מעלייך ואז צא עם מהירות לעבר וואצ׳דוג. הטה את עצמך קדימה בשביל לצבור עוד מהירות אפילו.
כשאתה מגיע נתר עליו והכה בעורפו עם רגלייך כדי לקפוץ גבוה ודחף אותו מטה!״
ואז אוסיף ״צלול עם אגרוף קליע! קדימה חמוד״
-
[COLOR=#0000cd][B]דרו-[/B]
ריולו מחכה לרגע הנכון ואז משתטח על הקרקע וכדור הצל חולף ממש מעל אפו הקטן. קהל הצופים מריע לריולו ומוחא כפיים. אתה מעט מסמיק מכך. ריולו מתחיל להשתמש במהירות מירבית ורץ לכיוון וואצאוג ובועט שתי בעיטות בצווארו של וואצאוג ומנתר גבוה לאוויר. ווצאוג מתכונן להתקיף אך ריולו נוחת עליו עם אגרוף זוהר ופוגע בו מספר פעמים בכל הגוף. "וואצאוג רתיעה! (detect)" לנורה קוראת ולמרות הפגיעה ווצאוג רץ אחורנית ומביט במבט חודר בריולו שלפתע מפסיק לתקוף וקופא במקום. "עכשיו נשיכה! תעיף את ריולו מעט לאוויר!" וואצאוג מהר נושך את ריולו בעוצמה ונותן לו מעט גובה, לאחר מכן ריולו מועף כמעט עד אליך בבעיטה נמוכה. שני הפוקימונים מתנשמים ונראים מותשים. "וואצאוג תשתמש בחפירה! ואז כדור צל!" לנורה קוראת ומחייכת אליך. נראה שהיא נהנית. מה תעשה?
[/COLOR][COLOR=#006400][B]פטריק-[/B]
אתה מביט בפרח בתמיהה, ואתה נזכר בסיפורי ילדות של אמך. סיפורים על פוקימון מיוחד ואדיב שנקרא שיימין. [RIGHT]"הוא קשור לשיימין אולי, איכשהו? לאדיבות?" אתה שואל את גארדניה שמהנהנת באישור. "זה הפרח שגורם לשיימין לשנות את צורתנו לצורת השמיים שלו.." גארדניה מוסיפה בלחישה. "איכשהוא התגלה להם שהפרח הזה אצלי..כנראה מרגל ששלחו. אבל.." גארדניה אומרת ולכמה רגעים מביטה בך בהבחנה, מנסה לראות אם כדאי לסמוך עליך. "יש לי את שיימין..אני מסתירה אותו. רציתי בבוקר לשחרר אותו עם הפרח אבל אז הם בדיוק תפסו אותי..הוא נמצא במכון שלי. מאחורי דלת סודית. אין לו הרבה אור שם..הוא בטח מפחד. חייבים ללכ-" גארדניה אומרת אך נופלת על המיטה, אתה קורא לאחות ג'וי שבוחנת את המדדים שלה. האחות ג'וי מבחינה בפרח אך אתה לוקח אותו מהר. "היא חייבת לישון. אתן לה עוד מורפיום" האחות ג'וי אומרת בחשש ומבקשת ממך לצאת. אתה מכניס את הפרח לכיס שלך ויוצא מן החדר לכיוון הלובי של מרכז הפוקימונים. קיי שולח לך הודעה ומבקש ממך להיפגש איתו בחוץ. אתה יוצא החוצה ושניכם מוצאים פארק קטן ונחמד לשבת בו על ספסל, ליד פסל גדול של אחד מהפוקימונים האגדיים של המחוז. שניכם משקיפים בהנאה על העיר נטולת החיילים, אתה מוציא את הפרח וקיי מכניס אותו לכיס שלך במהירות. "שלא תעז להראות אותו למישהו. לאף אחד." קיי אומר לך בקול רציני. אתה מספר לו את מה שגארדיניה סיפרה לך וקיי חושב ומשיב לך בשיקול דעת "אנחנו חייבים לשחרר את שיימין. נוכחותו בעיר גורמת לצוות גלאקטיק להישאר כאן. אני לא יודע מתי הם יחזרו. אני בטוח שבצורת השמיים שלו שיימין יוכל להסתתר ולהגן על עצמו כמו שצריך.". "זה המשימה שלך. לך למכון. תשחרר אותו. לימדתי אותך שבנות במכונים דלתות סודיות להתחמק ממתקפות של צוות גלאקטיק בתוך המכונים. הוא בטח נמצא שם" מה תעשה? [/RIGHT]
[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1500767][COLOR=#0000cd][B]דרו-[/B]
ריולו מחכה לרגע הנכון ואז משתטח על הקרקע וכדור הצל חולף ממש מעל אפו הקטן. קהל הצופים מריע לריולו ומוחא כפיים. אתה מעט מסמיק מכך. ריולו מתחיל להשתמש במהירות מירבית ורץ לכיוון וואצאוג ובועט שתי בעיטות בצווארו של וואצאוג ומנתר גבוה לאוויר. ווצאוג מתכונן להתקיף אך ריולו נוחת עליו עם אגרוף זוהר ופוגע בו מספר פעמים בכל הגוף. "וואצאוג רתיעה! (detect)" לנורה קוראת ולמרות הפגיעה ווצאוג רץ אחורנית ומביט במבט חודר בריולו שלפתע מפסיק לתקוף וקופא במקום. "עכשיו נשיכה! תעיף את ריולו מעט לאוויר!" וואצאוג מהר נושך את ריולו בעוצמה ונותן לו מעט גובה, לאחר מכן ריולו מועף כמעט עד אליך בבעיטה נמוכה. שני הפוקימונים מתנשמים ונראים מותשים. "וואצאוג תשתמש בחפירה! ואז כדור צל!" לנורה קוראת ומחייכת אליך. נראה שהיא נהנית. מה תעשה?
[/RIGHT]
[/COLOR][/QUOTE]
תגיד אפשר לשדרג פה מתקפות? כאילו לשכוח אחת שכבר יש וללמוד אחת מאותו סוג רק יותר חזקה?
~~~~
״יש לי הפתעה בשבילך לנורה...״ אומר בחיוך זומם ומרוצה. ״ריולו!״ אקרא שהסתכל בי ואסמן לו עם האגדול בחיוביות ויסמוך עליי.
״השתמש בחיקוי עכשיו ורד גם אתה בחפירה מטה!״ אסביר לו ואוסיף.
מצא את וואצ׳דוג ובנתיים הכן מכת ריסוק סלעים. רכז בכפת ידך המון כוח, תתרכז ותיהיה מוכן... אגור אותו היטב תרגיש את זרמי האנרגיה בכפה וכשתגיע עליו הוצא במכה את על האנרגיה וובכוח כשתמצה אותו שגר אותו במכה עצמתית מעלה מהאדמה! אתה מסוגל לעשות זאת!״ אעודד את ריולו כמה שיותר. אני זוכר את הקרב האחרון שלו והוא צריך זאת בהחלט
-
[COLOR=#0000cd][B]דרו-
כן. דוגמא: סקווירטל יודע בועות אבל למד קרן בועות, לכן מתקפת הבועות תיעלם ובמקומה יהיה קרן בועות. ואתה רוצה ללמד אותו כפת כוח אה? טוב נו[/B]
[RIGHT]״יש לי הפתעה בשבילך לנורה...״ אתה אתה אומר בחיוך ולנורה מביטה בך מסוקרנת "תן את כל מה שיש לך!" היא קוראת עם אגרוף באוויר ומרימה את הקהל.
"ריולו!" אתה קורא וריולו מסתובב אליך, אתה עושה לו וי עם הידיים והוא מחייך אליך ומשיב לך באותה לחיצה. לפקודתך ריולו משתמש בחיקוי. ריולו עוצם את עיניו וידיו אחוזת אחת בשנייה שלפתע עיניו נפתחות לרווחה ואוזניו השחורות מרחפות. "ריולו!" ריולו קורא וקופץ ומתחיל להתחפר בקרקע במהירות. שינ הפוקימונים כעת נמצאים מתחת לקרקע. רחשים מן הקרקע נשמעים, נראה שריולו ווואצאוג מתעמתים מתחת לאדמה. ההמתנה מורטת עצבים אך לפתע בום ענקי נשמע כשריולו מגיח מהקרקע עם וואצאוג וחובט בו בידו בעוצמה. [B]ריולו למד כפת כוח! [/B]"וואצ וואצאוג!" וואצאוג קורא כשהוא נופל על הקרקע. מעולף. הקהל מריע וקם על הרגליים לניצחונו של ריולו. ריולו מסתובב אליך ומביט בך בהערצה, עושה לך שוב את התנועה עם האגודל. וואצאוג מוחזר לפוכדור שלו. "כל הכבוד. הריולו שלך בהחלט חזק, אך האם הוא יוכל להתמודד עם הפוקימון הבא שלי?" לנורה קוראת והקהל משתתק, הוא יודע באיזה פוקימון היא הולכת לבחור. "הרדיאר קדימה!!" לנורה קוראת וזורקת פוכדור שני לאוויר, ממנו נשלף פוקימון כלב פרוותי ומשופם [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/507.gif[/IMG] "הרדיאר!!" הפוקימון נובח ואתה רואה את ליליפאפ מתרגש למראה הפוקימון. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1500744][COLOR=#0000cd][B]גרייס-
חחחח תתני להם הוראות! מה זה מתקפות אש? ועידכנתי את המתקפות של מיסדרייווס אם את לא מבינה אחת מהן רק תגידי. ובסדר פאנפי יהיה בן. [/B]
את מחלקת את הפוקימונים של ליריבים והקרב מתחיל. פורט שורטת פעמים רבות את אקנס שמתפתל הצידה ונושך אותה בחוזקה. פאנפי מתחיל להתגלגל ומצליח להפיל את אחד ההונדורים. איווי משתמש בנמנום ומרדים את ההונדורים שלמרבה הפלא מתעוררים כעבור רגעים מעטים (בזכות היכולת שלהם early bird) קוויבלה משתמש בגלגל להבה עוצמתי על ווינפינבל שנפגע אך מצליח לפגוע בקווילבה במתקפת רפש חומצתית שמפילה אותו על הרגליים. קרב על חושי מתנהל בין מיסדרייוס לדראוזי. גופה של מיסדריווס זוהר בסגול ורוח סגולה ומאיימת מתחילה לנשוב על דראוזי שנדחק מעט לאחור אך עיניו מתחילות לזהור בכחול ומיסדריווס זזה בהתאם לתנועות ידיו. העל חושי של דראוזי מזיק לה. החיילים אינם עוצרים בכך ורצים אלייך, את מספיקה להכניס את סלבי לתיק שלך ומניחה את התיק לידך על הרצפה. את החייל הראשון את מצליחה להגדוף באגרוף לסנטר. החיילת השניה בועטת בך בחוזקה ומפילה אותך. החייל השני מתקדם אלייך עם אגרוף שלוף אך לארביטר משתמש בבלימה ומטיח אותו בגזע עץ קרוב. "לארבי לארביטר!" לארביטר קורא ועוזר לך לקום. את מביטה בפוקימונים שלך. הם צריכים את ההדרכה שלך. מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
oh well. לא נתעצל אז
~~~
"קווליבה, מתקפה מהירה, ובאמצע תעבור לגלגל להבה כך שהגלגל יהיה מהיר יותר (אני אקרא לזה גלגל מהירר). ישר אחר כך תתרחק ולהביור. פורט, כדור צל וגל ניצוץ-אם אקנס מנסה לתקוף תתחמקי בחפירה. איווי, מהירות ונשיכה ופנאפי גלגול וחבטה-איווי ופאנאפי, תחליפו אוייבים אחרי זה והשתמשו באותם התקפות על ההוונדור החדש שמולכם. מיסדריוס, קרן בלבול ואז רוח רעה!" הורה לכולם ואנסה להתרכז. "תודה לארביטר" אודה לו ואמשיך להילחם בחיילים. אשתדל להמשיך בטקטיקת הלהפיל אותם לרצפה, אך אנסה הפעם להוסיף לאגרופים גם התקלות עם כל גופי במטרה להתיש את התוקפים כמה שיותר מהר בכדי שאוכל להתרכז בקרב ובהצלה של סלבי.
-
[QUOTE=Sharpedo;1500770][COLOR=#0000cd][B]דרו-
כן. דוגמא: סקווירטל יודע בועות אבל למד קרן בועות, לכן מתקפת הבועות תיעלם ובמקומה יהיה קרן בועות. ואתה רוצה ללמד אותו כפת כוח אה? טוב נו[/B]
[RIGHT]״יש לי הפתעה בשבילך לנורה...״ אתה אתה אומר בחיוך ולנורה מביטה בך מסוקרנת "תן את כל מה שיש לך!" היא קוראת עם אגרוף באוויר ומרימה את הקהל.
"ריולו!" אתה קורא וריולו מסתובב אליך, אתה עושה לו וי עם הידיים והוא מחייך אליך ומשיב לך באותה לחיצה. לפקודתך ריולו משתמש בחיקוי. ריולו עוצם את עיניו וידיו אחוזת אחת בשנייה שלפתע עיניו נפתחות לרווחה ואוזניו השחורות מרחפות. "ריולו!" ריולו קורא וקופץ ומתחיל להתחפר בקרקע במהירות. שינ הפוקימונים כעת נמצאים מתחת לקרקע. רחשים מן הקרקע נשמעים, נראה שריולו ווואצאוג מתעמתים מתחת לאדמה. ההמתנה מורטת עצבים אך לפתע בום ענקי נשמע כשריולו מגיח מהקרקע עם וואצאוג וחובט בו בידו בעוצמה. [B]ריולו למד כפת כוח! [/B]"וואצ וואצאוג!" וואצאוג קורא כשהוא נופל על הקרקע. מעולף. הקהל מריע וקם על הרגליים לניצחונו של ריולו. ריולו מסתובב אליך ומביט בך בהערצה, עושה לך שוב את התנועה עם האגודל. וואצאוג מוחזר לפוכדור שלו. "כל הכבוד. הריולו שלך בהחלט חזק, אך האם הוא יוכל להתמודד עם הפוקימון הבא שלי?" לנורה קוראת והקהל משתתק, הוא יודע באיזה פוקימון היא הולכת לבחור. "הרדיאר קדימה!!" לנורה קוראת וזורקת פוכדור שני לאוויר, ממנו נשלף פוקימון כלב פרוותי ומשופם [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/507.gif[/IMG] "הרדיאר!!" הפוקימון נובח ואתה רואה את ליליפאפ מתרגש למראה הפוקימון. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
סעמק נמחקה לי התגובה הראשונה...
~~~
אשמח מאוד על הניצחון ואשבח היטב את ריולו. מגיע לו, מתרברב קצת על המתקפה החדשה והעצמתית שלמד.
׳הרדיאר... היי זו הצורה המפותחת ליליפאפ, מגניב, תראו איך הקטנצ׳יק מתרגש׳ אהרהר בראשי כשאני מביט מחוייך בגור הקטן.
״קדימה ריולו מוכן לעוד סיבוב? צא והשתמש באגרוף קליע״