[b]קורן[/b] - אתה לא יכול לנהל ככה קרב, צריך גם לתקוף. הקרב לא מתקדם, ויוסי כבר עוד מעט מסיים את המכון השני שלו במאנאקרה. ויש הרבה שמחכים אחרייך בתור, תשתדל לטקטק.
----
בלייד משתגר אל המושבים של הקהל.
Printable View
[b]קורן[/b] - אתה לא יכול לנהל ככה קרב, צריך גם לתקוף. הקרב לא מתקדם, ויוסי כבר עוד מעט מסיים את המכון השני שלו במאנאקרה. ויש הרבה שמחכים אחרייך בתור, תשתדל לטקטק.
----
בלייד משתגר אל המושבים של הקהל.
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 4 2009, 07:33 PM
[b]
[b]יוסי[/b] - "טוב, פעם לפני שנים רבות, בארץ רחוקה..." אלכס צוחק.
"אז תקשיב. פעם ליטס היה שודד רגיל כזה, אתה יודע, גונב קצת מחנויות, מפלח קצת ארנקים, לא משהו רציני. אתה יודע, גנב. ראשי הפשע ראו אותו, והחליטו לעשות ממנו משהו. עם השנים ליטס למד מדעים וביולוגיה, ונהיה מאסטר בגוף האדם - והפוקימון. ליטס המציא נוסחה שניקראת "קארד C4". שיקוי שהופך פוקימון לחזק יותר, אפל. ויש תופעת לוואי קטנה - צבעו של הפוקימון יהפוך לשחור. ליטס הזריק את החומר הזה לזנגוס אחד, ושחרר אותו ביער גירו, בשביל שיפיץ את הנוסחה. אז אתה יודע, הפוקימון האהוב עלי הוא פירו, אומרים שהוא מלך הציפורים. למעשה, בבית יש לי 10 פירויים! בקיצור, שלחתי אותך לחסל את הזנגוס הזה. הם התקיפו שעות, הוא כבר היה גמור. אבל אז בא איזה מאמן, העיף אותם. בכל אופן, זה לא משנה... במצבו אפילו סוויקון היה מת. יכול להיות ששמעת על זה? זה היה בחדשות" הוא אומר לך, ואתה מתחיל להיזכר איך לכדת את הזנגוס שלך. אז מה תעשה? [/b][/quote]
''אממ..למעשה , באותו דרך לכדתי את הזנגוס שלי!''
אומר ומראה לו את הפוקדור של זנגוס .
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 4 2009, 07:41 PM
[b] [b]קורן[/b] - אתה לא יכול לנהל ככה קרב, צריך גם לתקוף. הקרב לא מתקדם, ויוסי כבר עוד מעט מסיים את המכון השני שלו במאנאקרה. ויש הרבה שמחכים אחרייך בתור, תשתדל לטקטק.
----
בלייד משתגר אל המושבים של הקהל. [/b][/quote]
כן, אבל אם אני אתקוף בכל פעם הפוקימון יפגע... צריך לחשוב על טכניקה, לא לתקוף בכל פעם...
-------------------------------
'עכשיו אגרוף מגע!' אני אומר לו.
[b]קורן[/b] - אתה מתכוון מגה? XDD
כן אבל להשתגר עשרים פעם זה לא אסטרטגיה, זה התחמקות.
----
בלייד מכניס אגרוף מגה לבטנו של קליידול,
וזה מחזיר לו עם ממטרת בוץ.
[b]יוסי[/b] - "לא יכול להיות..." הוא אומר בצחקוק.
"אם זה אכן הזנגוס ההוא, כניראה שיש לך גופה בתוך הפוכדור..."
"אפילו אריסאוס לא היה שורד במצבו. אתה מתבלבל..."
אתה מחליט שלא לספר לו, אחרי הכל זנגוס לא עשה שום דבר רע עד עכשיו,
אבל הביא לך את הניצחון על טומפסון, ועשה שליש מהניצחון על אלקטג.
אולי זה הזמן להעביר אותו לשמירה של פרופ' רואן.
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 4 2009, 07:46 PM
[b] [b]קורן[/b] - אתה מתכוון מגה? XDD
כן אבל להשתגר עשרים פעם זה לא אסטרטגיה, זה התחמקות.
----
בלייד מכניס אגרוף מגה לבטנו של קליידול,
וזה מחזיר לו עם ממטרת בוץ.
[/b][/quote]
כן..
וזה האמת היא כן אסטרטגיה...
----------------------
'תשתמש בעל חושי כדי להחזיר את הבוץ אל קליידול!' אני אומר לו.
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 4 2009, 07:46 PM
[b]
[b]יוסי[/b] - "לא יכול להיות..." הוא אומר בצחקוק.
"אם זה אכן הזנגוס ההוא, כניראה שיש לך גופה בתוך הפוכדור..."
"אפילו אריסאוס לא היה שורד במצבו. אתה מתבלבל..."
אתה מחליט שלא לספר לו, אחרי הכל זנגוס לא עשה שום דבר רע עד עכשיו,
אבל הביא לך את הניצחון על טומפסון, ועשה שליש מהניצחון על אלקטג.
אולי זה הזמן להעביר אותו לשמירה של פרופ' רואן. [/b][/quote]
''אולי אעביר אותו לשמירה לפרופסור רואן , גם ככה יש לי עכשיו ארבעה פוקימונים בלי זנגוס , צ'ארי , קינגלר , הריאמה והפוקימון הסודי של אלקטג , תראו מה נעשה , אני אלחם עם ליטס , כשאנצח אותו ואקבל את התג , אתם תתפסו אותו , מוסכם?''
[b]יוסי [/b] - "מוסכם" אלכס אומר בהתעניינות. הוא מוציא מכשיר וסורק את הפוכדור של זנגוס. "כן... זה בהחלט אותו זנגוס. אתה מנצח את ליטס, ואז אתה חוזר לפה מיד, לפני שהוא ירגיש משהו מוזר בזנגוס הזה! הנה הכתובת שלנו" הוא מביא לך מפה. מה תעשה?
[b]קורן[/b] - כן אבל אתה לא יכול לעבור את כל המכון רק בעזרת בלייד. צריך להחליף.
----
הבוץ עף לעיניים של קליידול, והוא לא רואה כלום.
הוא יורה קרניים על חושיות לכל הכיוונים, רובם פוגעות בך.
בלייד לא במצב טוב.
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 4 2009, 08:12 PM
[b] [b]יוסי [/b] - "מוסכם" אלכס אומר בהתעניינות. הוא מוציא מכשיר וסורק את הפוכדור של זנגוס. "כן... זה בהחלט אותו זנגוס. אתה מנצח את ליטס, ואז אתה חוזר לפה מיד, לפני שהוא ירגיש משהו מוזר בזנגוס הזה! הנה הכתובת שלנו" הוא מביא לך מפה. מה תעשה?
[/b][/quote]
''אני לא אשתמש בזנגוס במהלך הקרב!''
אומר בביטחון , והולך עד המכון של ליטס , עם המפה מוסתרת בתיק , וניכנס לתוכו.
[b]יוסי[/b] - אתה נכנס למכון, עובר בין המסדרון המפואר, שלא נדבר על גודל המכון, כמעט כמו בית מלון.
אלפי מאבטחים עוברים לידך, אתה נכנס ביניהם. אחד מהם מפיל משהו לידך בטעות,
אתה לא יודע מי, יש הרי כ"כ הרבה. אתה לוקח את זה, פותח את זה ורואה שכתוב:
"אנחנו תמיד שם". אתה מעדיף שלהתעלם. אתה פוגש את בעל המכון, שאומר לך:
"שלום, אתה בוודאי ברנדון" ליטס אומר ולוחץ את ידך. "פרופ' בירץ' הודיע לי על בואך,
הוא דודי. שמעתי על מה שקרה עם אביך... אני באמת מצטער."
סך הכל ליטס ניראה בן אדם מאוד הגיוני, בכלל לא פושע. להפך, הוא ניראה אדם טוב העזור לאנשים.
"שנתחיל?" ליטס אומר.
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 4 2009, 09:05 PM
[b] [b]יוסי[/b] - אתה נכנס למכון, עובר בין המסדרון המפואר, שלא נדבר על גודל המכון, כמעט כמו בית מלון.
אלפי מאבטחים עוברים לידך, אתה נכנס ביניהם. אחד מהם מפיל משהו לידך בטעות,
אתה לא יודע מי, יש הרי כ"כ הרבה. אתה לוקח את זה, פותח את זה ורואה שכתוב:
"אנחנו תמיד שם". אתה מעדיף שלהתעלם. אתה פוגש את בעל המכון, שאומר לך:
"שלום, אתה בוודאי ברנדון" ליטס אומר ולוחץ את ידך. "פרופ' בירץ' הודיע לי על בואך,
הוא דודי. שמעתי על מה שקרה עם אביך... אני באמת מצטער."
סך הכל ליטס ניראה בן אדם מאוד הגיוני, בכלל לא פושע. להפך, הוא ניראה אדם טוב העזור לאנשים.
"שנתחיל?" ליטס אומר. [/b][/quote]
''זה בסדר, התגברתי על זה איכשהו .
אני מניח שזה שלוש על שלוש , נכון?
צא הריאמה!''
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 4 2009, 07:33 PM
[b] [b]בובי[/b] - גרוטל משתמש בעלי טער ומים ג'וניור (אני בקיצור יקרא לו ג'וניור) פשוט קופץ מעלה לעלה, בלי להיפגע. לפתע צמח משתולל ענק פוגע בג'וניור, והוא מוטח אל הריצפה. גרוטל מנסה שאיבת ג'יגה, אבל ג'וניור מתחמק, קופץ על גבו של גרוטל ומשתמש בדגדוג. גרוטל מתחיל לצחוק והוא לא יכול לזוז.
[b]קורן [/b] - בלייד משתגר מאחורי קליי ונותן לו אגרוף מגה. קליידול משתמש בהבזק ומעוור את בלייד למספר שניות. הוא יורה קרן על. הקרן על מתקרבת אל בלייד והוא לא רואה כלום! מה תעשה?
[b]יוסי[/b] - "טוב, פעם לפני שנים רבות, בארץ רחוקה..." אלכס צוחק.
"אז תקשיב. פעם ליטס היה שודד רגיל כזה, אתה יודע, גונב קצת מחנויות, מפלח קצת ארנקים, לא משהו רציני. אתה יודע, גנב. ראשי הפשע ראו אותו, והחליטו לעשות ממנו משהו. עם השנים ליטס למד מדעים וביולוגיה, ונהיה מאסטר בגוף האדם - והפוקימון. ליטס המציא נוסחה שניקראת "קארד C4". שיקוי שהופך פוקימון לחזק יותר, אפל. ויש תופעת לוואי קטנה - צבעו של הפוקימון יהפוך לשחור. ליטס הזריק את החומר הזה לזנגוס אחד, ושחרר אותו ביער גירו, בשביל שיפיץ את הנוסחה. אז אתה יודע, הפוקימון האהוב עלי הוא פירו, אומרים שהוא מלך הציפורים. למעשה, בבית יש לי 10 פירויים! בקיצור, שלחתי אותך לחסל את הזנגוס הזה. הם התקיפו שעות, הוא כבר היה גמור. אבל אז בא איזה מאמן, העיף אותם. בכל אופן, זה לא משנה... במצבו אפילו סוויקון היה מת. יכול להיות ששמעת על זה? זה היה בחדשות" הוא אומר לך, ואתה מתחיל להיזכר איך לכדת את הזנגוס שלך. אז מה תעשה? [/b][/quote]
"קדימה גרוטל תתאפס על עצמך ועכשיו תישתמש בשאיבת ג'יגה כשהו על הגב שלך" אני אומר לו
"ואחרי זה תיגמור את זה בצמח משתולל" אני אומר
[b]בובי[/b] - גרוטל משתמש בשאיבת ג'יגה שמים ג'וניור על גבו, ומים ג'וניור חוסל.
"עכשיו אתה יכול ללכת להילחם נגד מנהל המקום!" הילד אומר.
[b]יוסי[/b] - "זה היה אמור להיות קרב 3 על 3, אבל..." הוא פולט אנחה גדולה.
"ציידי הפוקימונים.. הם... לכדו את הסטיליקס שלי... לפני כחודש. מאז לא ראיתי אותו...
טוב, הוא יכול להיות בצד השני של העולם כעת" הוא אומר.
"אז קדימה, צא ברונזונג!" הוא אומר ומוציא ברונזונג [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/6/6e/437.png[/img] מהפוכדור.
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 4 2009, 08:12 PM
[b]
[b]קורן[/b] - כן אבל אתה לא יכול לעבור את כל המכון רק בעזרת בלייד. צריך להחליף.
----
הבוץ עף לעיניים של קליידול, והוא לא רואה כלום.
הוא יורה קרניים על חושיות לכל הכיוונים, רובם פוגעות בך.
בלייד לא במצב טוב. [/b][/quote]
קודם כל שיתעלף..
-----------------------
'עד הסוף בלייד!' אני אומר לו בנחישות, 'אגרוף על חושי!' אני מוסיף.
[b]קורן[/b] - בלייד משתמש באגרוף על חושי לבטנו של קליידול, אבל קליידול מחסל אותו סופית עם כדור ג'יירו.
את מי תוציא?
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 5 2009, 12:09 PM
[b]
[b]יוסי[/b] - "זה היה אמור להיות קרב 3 על 3, אבל..." הוא פולט אנחה גדולה.
"ציידי הפוקימונים.. הם... לכדו את הסטיליקס שלי... לפני כחודש. מאז לא ראיתי אותו...
טוב, הוא יכול להיות בצד השני של העולם כעת" הוא אומר.
"אז קדימה, צא ברונזונג!" הוא אומר ומוציא ברונזונג [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/6/6e/437.png[/img] מהפוכדור. [/b][/quote]
'כן בטח , אתה הצייד כאן .' אומר לעצמי .
''צא הריאמה , תן לו אגרוף מגה!''