-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 4 2009, 10:21 PM
[b] [b]נדב מאט[/b]
אתם נשמעים כמו בעל ואישה נשבע לכם חחחח
;~~~~~~~~~~~;
מאט הפוקימונים היחידים שלא מעולפים הם הונצ'קרו והאונדום לופיני היעלפה בגלל הקרב עם רפיריאור.הנידוגינקים לא יתקפו פוקימונים שהם לא הרפיריאור ועוזריו אז יש לך 2 פוקימונים לעומת 4 של מארס שאצל נדב,4 הפוקימונים שלו אז אכלת אותה=\
~~~~~~~~~~~~~~~~
הונצ'קרו והאונדום יוצאים ותוקפים את רוברט ופוקימוניו,גרווידור ישר תוקפת בהגנה וחוסמת ת המתקפות בזמן שוויבל תוקף את הונ'צקרו בקרן קרח ולומיניאון בפעימת מים וויקטריבל מתקיף בעוקץ רעל ,הונצ'קרו מוקפא האונדום נפגע ומיתעלף צהיצתברות הפצעים מה תעשה מאט<?? ואתה נדב??
[/b][/quote]
"הפעם ניצחת"אני אומר לו ומחזיר את הפוקימונים שלי לפוקדורים,אני רץ מהר עם הנידוקינגים לסיירוס,"יש שם מאמן והוא ניצח אותי כי היו לי רק 2 פוקימונים,יש לו את הפוקימונים של מארס והוא רוצה את רייפריור"אני אומר לסיירוס.
-
[b] [b]נדב מאט[/b]
אתם נשמעים כמו בעל ואישה נשבע לכם חחחח
;~~~~~~~~~~~;
מאט הפוקימונים היחידים שלא מעולפים הם הונצ'קרו והאונדום לופיני היעלפה בגלל הקרב עם רפיריאור.הנידוגינקים לא יתקפו פוקימונים שהם לא הרפיריאור ועוזריו אז יש לך 2 פוקימונים לעומת 4 של מארס שאצל נדב,4 הפוקימונים שלו אז אכלת אותה=\
~~~~~~~~~~~~~~~~
הונצ'קרו והאונדום יוצאים ותוקפים את רוברט ופוקימוניו,גרווידור ישר תוקפת בהגנה וחוסמת ת המתקפות בזמן שוויבל תוקף את הונ'צקרו בקרן קרח ולומיניאון בפעימת מים וויקטריבל מתקיף בעוקץ רעל ,הונצ'קרו מוקפא האונדום נפגע ומיתעלף צהיצתברות הפצעים מה תעשה מאט<?? ואתה נדב??
[/b][/quote]
"חה, לוזר" אגיד ואמשיך להתסובב עם הפוקימונים בחיפוש אחר הריפריאור.
-
[b] [b]דודי[/b]
מגמורטר היכוונת ותוציא עוד פוקקימון אחד
!~~~~~~~~~~~~~~~~!
מיקי מוציא את סוולו וקרורונב
מה תעשה?? [/b][/quote]
טוב אז את הפותח הזה של ראלץ
----------------------------------
" ממטאור להביור ! , המפותח של ראלצץ ( שחחתי את שמו 9 מכת קהרטה ! "
-
[b]נדב [/b]
אתה והפוקימונים ממשיכים לחפש ופיתאום אתם פוגשים נערה שבאופן מוזר דומה למארס~ [img]http://i38.tinypic.com/14slhex.jpg[/img]~ היא מסתכלת על הפוקימונים שהאיתך וצועקת:"גנב,מה הפוקימונים של אחותי עושים אצלך??" מה תענה
[b]מאט[/b]
אתה עולה על אחד הנידוקינגים והוא מביא אותך להר שם אתה רואה את סיירוס וג'יין שמנסים לעשות משהו ולידם 3 פוקימונ התחושה :אזלף,אוקסי ומספיריט מה תעשה??
[b]דודי[/b]
מגמורטר וגלייד מה כל כך קשה=]
תבחר אחד מה~4 שישאר איתך גם אחרי האוונט
~~~~~~~~~~
גלייד ומגמורטר מחסלים את הגולם אך הסלוקינג עדיין שם והוא תוקף את מגמורטר במשאבת הידרו מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 4 2009, 10:39 PM
[b]
מאט
אתה עולה על אחד הנידוקינגים והוא מביא אותך להר שם אתה רואה את סיירוס וג'יין שמנסים לעשות משהו ולידם 3 פוקימונ התחושה :אזלף,אוקסי ומספיריט מה תעשה??
[/b][/quote]
"יש שם מאמן והוא ניצח אותי כי היו לי רק 2 פוקימונים,יש לו את הפוקימונים של מארס והוא רוצה את רייפריור"אני אומר לסיירוס.
-
[b] [b]נדב [/b]
אתה והפוקימונים ממשיכים לחפש ופיתאום אתם פוגשים נערה שבאופן מוזר דומה למארס~ [img]http://i38.tinypic.com/14slhex.jpg[/img]~ היא מסתכלת על הפוקימונים שהאיתך וצועקת:"גנב,מה הפוקימונים של אחותי עושים אצלך??" מה תענה
[/b][/quote]
"את במקרה אחותה של מארס?" אגיד ואתקרב אליה.
"כי מארס נרצחה, ככל הנראה. אין לי מושג על ידי מי, אני רק מצאתי אותה ללא רוח חעים, חצי עירומה. הדבר היחידי שיכולתי לעשות היה לקבור אותה, אז זה מה שעשיתי. הפוקימונים האלה אכן שלה, אני יוצא איתם לבצע את המשימה האחרונה שניתנה לה, לעשות אותה בשמה"
-
[b]נדב[/b]
"כן שמי הוא ___ [תבחר שם]ואני יעזור לך"היא אומרת ומוסיפה :"סליחה שישר קפצתי עלייך מאמי, ומה הייתה המשימה הארונה שלה??"מה תענה??
[b]מאט[/b]
"אמממ זה בטח המאמן שמצא את מארס ואת המסוק שלה טוב תיקח את אלה" והוא מביאה לך 8 מרפאים והוא מוסיף:"אל תיתעסק במאמן תביא את הרפריאור " מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 4 2009, 10:47 PM
[b] [b]נדב[/b]
"כן שמי הוא ___ [תבחר שם]ואני יעזור לך"היא אומרת ומוסיפה :"סליחה שישר קפצתי עלייך מאמי, ומה הייתה המשימה הארונה שלה??"מה תענה??
[/b][/quote]
קלי
--
"לתפוס ריפריאור זוהר שמסתובב באיזור" אשיב לה ואסתכל עליה במבט מלא צער.
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 4 2009, 10:47 PM
[b]
[b]מאט[/b]
"אמממ זה בטח המאמן שמצא את מארס ואת המסוק שלה טוב תיקח את אלה" והוא מביאה לך 8 מרפאים והוא מוסיף:"אל תיתעסק במאמן תביא את הרפריאור " מה תעשה?? [/b][/quote]
"תודה המפקד"אני אומר לו ויורד מהמקדש,אני מוציא את כל הפוקימונים ומרפא אותם ואז אני הולך איתם ועם הנידוקינגים להמשיך לחפש את הרייפריור
-
[b] [b]דודי[/b]
מגמורטר וגלייד מה כל כך קשה=]
תבחר אחד מה~4 שישאר איתך גם אחרי האוונט
~~~~~~~~~~
גלייד ומגמורטר מחסלים את הגולם אך הסלוקינג עדיין שם והוא תוקף את מגמורטר במשאבת הידרו מה תעשה?? [/b][/quote]
אפשר 2 ?!
---------------
" תגן עליו גלייד עם קהרטה ! "
-
[b]
[b]ירין[/b]
אתה מתחיל להיתקדם ולפתע רואה את ~קרא תתגובה של מאט ונדב~ מה תעשה?
[/b][/quote]
"כולם תקפו אותם! גם אתה טריינר(או איך שלא אומרים)" אני אומר
-
[b]נדב[/b]
[img]http://i36.tinypic.com/2jb6xqf.jpg[/img] שיפור יותר יפה ככה=]
קלי הפכה לשותפה קבועה שלך
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסיים לאמר לה ופיתאום היא פורצת בבכי אתה מחבק אותו ומרגיש את השדיים הרכות שלה על החזה שלך.אחרי שהיא נרגעת אתם יוצאים לחפש את הרפריאור ומרזיקים ידיים כל הדרך, אתם ממשיכים לחפש אך לא מוצאים,אתם ממשיכים ולא מיתייאשים ולבסוף אתם מוצאים מערה האם תכנס??
[b]דודי[/b]
לא רק אחד
~~~~~~~~
גלייד חותך את משאבת ההידרו במכת קרטה בזמן שמגמורטר תוקף את סלוקינג בדופק אפל ומחסל אותן מה תעשה אתה רואה שגם מיקי חיסל את היריבים שלו??
[b]מאט[/b]
שאלה אתה רוצה שותף או שותפה??
~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה והפוקימונים ממשיכים לחפש אך למרבה המער לא מוצאים כלום אתם ממשיכים לחפש ומוצאים שלט ובו מפת האי אתם רואים שיש חלק באי שלא הייתם בו והוא מאחורי ההר מה תעשה??
[b]ירין[/b]
זה כבר נגמר והיתפזר עד שהגבת מה תעשה??
-
[b]
[b]אביעד[/b]
אתה מתקרב ורואה שהחיילים שמפעילים את המסוק הלכו להשתין ויש לך היזדמנות ליגנוב אותו מה תעשה?? [/b][/quote]
אגנוב אותו.. כאילו דא. איפה אני אשים אותו עכשיו?
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 4 2009, 11:28 PM
[b] [b]דודי[/b]
לא רק אחד
~~~~~~~~
גלייד חותך את משאבת ההידרו במכת קרטה בזמן שמגמורטר תוקף את סלוקינג בדופק אפל ומחסל אותן מה תעשה אתה רואה שגם מיקי חיסל את היריבים שלו?? [/b][/quote]
נו על תחבה רומה !
אני עסיתי משו כדי ליפגוע בך ?! .
זרום איתי בגאג הזה !
------------------------------
" קדימה בוא נמשיך . "
-
[b]
[b]מאט[/b]
שאלה אתה רוצה שותף או שותפה??
~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה והפוקימונים ממשיכים לחפש אך למרבה המער לא מוצאים כלום אתם ממשיכים לחפש ומוצאים שלט ובו מפת האי אתם רואים שיש חלק באי שלא הייתם בו והוא מאחורי ההר מה תעשה?? [/b][/quote]
אני חייב שותף או שותפה?
--------
אני לוקח את כולם והולך לשם
-
[b] [b]נדב[/b]
[img]http://i36.tinypic.com/2jb6xqf.jpg[/img] שיפור יותר יפה ככה=]
קלי הפכה לשותפה קבועה שלך
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסיים לאמר לה ופיתאום היא פורצת בבכי אתה מחבק אותו ומרגיש את השדיים הרכות שלה על החזה שלך.אחרי שהיא נרגעת אתם יוצאים לחפש את הרפריאור ומרזיקים ידיים כל הדרך, אתם ממשיכים לחפש אך לא מוצאים,אתם ממשיכים ולא מיתייאשים ולבסוף אתם מוצאים מערה האם תכנס??
[/b][/quote]
"אל תדאגי, הכל יהיה בסדר" אגיד לקלי ואחייך, ואוסיף "בואי ניכנס אל המערה" בזמן שאני אגרור אותה אחרי לשם.
-
[b]
[b]ירין[/b]
זה כבר נגמר והיתפזר עד שהגבת מה תעשה?? [/b][/quote]
חבל..
ראית מה כתבתי מקודם?
"והקופיקו הזה..הוא לוחם\נורמל..נכון?
נראה לי אני אקח תדג ויעיף את פנפי.."
ואני גם יכול שותפ\ה?
-----
אני ממשיך להסתובב באזור למצוא את הרייפור הזוהר
-
[b]דודי[/b]
זה לא קשור אלייך זה ככה הבאתי לכולם וזה בכלל לא היה אמור ליהיות זה קרה בזכות סאןסייד שהבאתי לכל אחד מכם פוקימון מפותח עד הסוף אז תבחר אחד ותהנה איתו עד שייסתיים המשחק והשאר ישארו עד סוף האיוונט
~~~~~~~~~~~~
אתם ממשיכים ללכת ומגיעים להר ,אתם עולים למעלה ורואים את סיירוס והציידת ג'יין ~[img]http://i35.tinypic.com/30bh6bn.jpg[/img]~ואיתם את 3 פוקימוני התחושה אזלף,מספיריט ואוקסי ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/480.png[/img]~ ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/482.png[/img]~ ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/481.png[/img]~ מה תעשה???
[b]נדב[/b]
למה ליגרור היא בא איתך מרצון שלה
~~~~~~~~~~~~
אתם נכנסים ונורא חשוך במערה הזאת קלי מוציא את הלאקסרי שלה ואומרת לו להישתמש בהבזק והוא מאיר את כל המערה אתם ממשיכים לבפנים ומגלים שם חבורת ראידונים שיושנים להם מה תעשה??
[b]מאט[/b]
כן למה אתה לא רוצה ??
אתב יכול גם שותף שהוא פוקימון.
~~~~~~~~~~
אתה מגיעים לשם ורואים קרב גדול בירפריאור רגיל לסטיליקס מה תעשה??
[b]ירין[/b]
הפרימיפ הזה הוא לוחם טהור
וכן אבל הבעיה שאתה הלכתה והם סיימו תקרב עד שהגבת
יש לך טריניטר או שאתה רוצה להחליף אותה בבן אדם
~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך ומגיע למקום ובו שלט אתה מסתכל ומגלה שהשלט הוא מפה של האי מה תעשה??
[b]אביעד[/b]
אתה מצוות ג' בעצם אתה לא צריך לגנוב
אני יעשה לך המשך חדש טעות שלי
~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך למקום בו נחת המסוק ומגלה שאלו הם חברי הצוות שלך שעצרו להפסקת שירותים קטנה מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 4 2009, 11:48 PM
[b]
[b]מאט[/b]
כן למה אתה לא רוצה ??
אתב יכול גם שותף שהוא פוקימון.
~~~~~~~~~~
אתה מגיעים לשם ורואים קרב גדול בירפריאור רגיל לסטיליקס מה תעשה??
[/b][/quote]
אני מעדיף לעבוד לבד עם הפוקימונים שלי
--------
"זה לא מי שאנחנו מחפשים"אני אומר,"בואו נמשיך לחפש פה בסביבה!"אני אומר להם ומתחיל להסתובב בסביבה
-
[b]
[b]ירין[/b]
הפרימיפ הזה הוא לוחם טהור
וכן אבל הבעיה שאתה הלכתה והם סיימו תקרב עד שהגבת
יש לך טריניטר או שאתה רוצה להחליף אותה בבן אדם
~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך ומגיע למקום ובו שלט אתה מסתכל ומגלה שהשלט הוא מפה של האי מה תעשה?? [/b][/quote]
חבל שזה לא טריניטרית..סתם.. אני אשרא עם הטריניטר שלי..
-----
אני מחפש איפה אני נמצא ואיפה יש מערות
-----
הרייפור הזה..איפה הוא נמצא?
-
[b] [b]דודי[/b]
זה לא קשור אלייך זה ככה הבאתי לכולם וזה בכלל לא היה אמור ליהיות זה קרה בזכות סאןסייד שהבאתי לכל אחד מכם פוקימון מפותח עד הסוף אז תבחר אחד ותהנה איתו עד שייסתיים המשחק והשאר ישארו עד סוף האיוונט
~~~~~~~~~~~~
אתם ממשיכים ללכת ומגיעים להר ,אתם עולים למעלה ורואים את סיירוס והציידת ג'יין ~[img]http://i35.tinypic.com/30bh6bn.jpg[/img]~ואיתם את 3 פוקימוני התחושה אזלף,מספיריט ואוקסי ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/480.png[/img]~ ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/482.png[/img]~ ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/481.png[/img]~ מה תעשה??? [/b][/quote]
טוב שיהיה מגמטאור
-----------------------
" היי מה את עושה !? "
-
[b]
[b]נדב[/b]
למה ליגרור היא בא איתך מרצון שלה
~~~~~~~~~~~~
אתם נכנסים ונורא חשוך במערה הזאת קלי מוציא את הלאקסרי שלה ואומרת לו להישתמש בהבזק והוא מאיר את כל המערה אתם ממשיכים לבפנים ומגלים שם חבורת ראידונים שיושנים להם מה תעשה??
[/b][/quote]
יעני מושך אותה למערה
--
"ראידונים מתפתחים לריפריהורים, זה אומר שהוא קרוב!" אגיד לקלי ואחייך.
אנסה להעיר אותם בעדינות ואשאל אותם אם הם יודעים איפה הריפריהור נמצא.
-
[b]
[b]אביעד[/b]
אתה מצוות ג' בעצם אתה לא צריך לגנוב
אני יעשה לך המשך חדש טעות שלי
~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך למקום בו נחת המסוק ומגלה שאלו הם חברי הצוות שלך שעצרו להפסקת שירותים קטנה מה תעשה?? [/b][/quote]
אצטרף אליהם. אני פותח את הרוכסן שלי ו(אתה לא רוצה לשמוע). בזמן הזה, שואל "מה קורה?" :XD:
-
[b]דודי[/b]
אתה צועק את זה לסיירוס ופיתאום פוגע בך כדור צל שמעלף אותך.
אתה מיתעורר ומגלה שכל הגוף שלך כואב מה תעשה??
[b]אביעד[/b]
"אממ עשינו עצירה,ואנחנו בדרכינו לאיי המוסתר רוצה להיצטרף אלינו??"מה תענה??
[b]נדב[/b]
את כולם או להעיר רק אחד??
~~~~~~~~~~~~~
אתה מנסה להעיר אבל קלי אומרת לך:"עדיף שלא כל הפוקימונים פה מאד אגרסיבים ומסוכנים אז תעזוב אותם ובוא נמשיך לתוך המערה פשוט ניתעלם מהם"מה תענה לה??
[b]מאט[/b]
אתה צריך שותף בן אדם או שפוקימון ץבחר אם זה יהיה פוקימון או בן אדם?
קיבלתה מנדב אלקטרייזר או שכבר אמרתי לך =\
~~~~~~~~~~~~~
אתם ממשיכים לחפש ופיתאום שומעים צווחת פוקימון ורואים ראש של סטיליקס עף באוויר עם עוד חלקי גוף וכולם מנותקים אחד מהשני :XD: מה תעשה ??
[b]ירין[/b]
אני אמור להגיד לך ??
~~~~~~~~~
אתה מסתכל במפה ורואה שאתה נמצא בחלק הדרומי שליד ההר ושמערות יש בכל האזור הצפוני שליד ההר מה תעשה??
-
רשום בכותרת שיש מקום,מקווה שזה עדיין רלוונטי ^^"
--
[b] שם משתמש:[/b]Tiger
[b] שם במשחק:[/b]ראין סילבר,Ryan Silver
[b] צד:[/b]הפוקימונים האגדיים(...)
[b] תמונה:[/b][img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/237.png[/img]
[b] רקע:[/b]ראין הוא נער שחי לו בביתו השליו עם הוריו ואחיו הגדול טרי,אשר שלושתם מרגלים.
בגלל העומס בעבודתם,הוא בקושי ראה אותם,אך הם תמיד חזרו בשלום.למרות זאת,ראין רוצה להפסיק את המלחמה הזו כדי שהדור הבא לא יצטרך לחיות בצל סיירוס וצוות גלאקטיק.
בגלל הבדידות ששרתה עליו כשהוריו ואחיו לא היו בבית,הוא התחבר עם פוקימונים.הוא אימץ הרבה פוקימונים,אך הוריו לא יכלו להחזיק יותר מידי ולכן השתדלו לשחרר אותם לטבע כמה שיותר מהר.
הוא קרא על האגדיים ורצה לפגוש אותם פנים אל פנים,אבל הוא מבין שאין הרבה סיכויים שזה יתגשם...
[b] חפצים:[/b]
[b] פוקימונים:[/b]
[b] תגים:[/b]
[b] פוקימון התחלתי:[/b]ריולו([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpiconani/dpiconani447.gif[/img])
[b] בקשות:[/b]
כמה חוסר מוזה יכולה להיות בבן אדם אחד?????
למה לא יוצא לי רקע נורמאלי???
למה?????!
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 10:35 AM
[b]
[b]מאט[/b]
אתה צריך שותף בן אדם או שפוקימון ץבחר אם זה יהיה פוקימון או בן אדם?
קיבלתה מנדב אלקטרייזר או שכבר אמרתי לך =\
~~~~~~~~~~~~~
אתם ממשיכים לחפש ופיתאום שומעים צווחת פוקימון ורואים ראש של סטיליקס עף באוויר עם עוד חלקי גוף וכולם מנותקים אחד מהשני :XD: מה תעשה ??
[/b][/quote]
אמרת לי,
טוב אז האונדום יכול להיות השותף שלי?
---------------
"זה בטח הוא!"אני צועק,"בואו!"אני צועק לכל הפוקימונים ורץ לכיוון שממנו הסטיליקס עף.
-
[b]
[b]נדב[/b]
את כולם או להעיר רק אחד??
~~~~~~~~~~~~~
אתה מנסה להעיר אבל קלי אומרת לך:"עדיף שלא כל הפוקימונים פה מאד אגרסיבים ומסוכנים אז תעזוב אותם ובוא נמשיך לתוך המערה פשוט ניתעלם מהם"מה תענה לה??
[/b][/quote]
אחד, אבל זה כבר לא כזה משנה...
--
"בסדר, אני סומך עליך" אגיד ואחייך, ואתחיל להסתובב במערה בחיפושים אחר הריפריהור הזוהר.
-
[b] [b]דודי[/b]
אתה צועק את זה לסיירוס ופיתאום פוגע בך כדור צל שמעלף אותך.
אתה מיתעורר ומגלה שכל הגוף שלך כואב מה תעשה?? [/b][/quote]
" מגמאמטאור צא ! , להביור ודופק צל ! "
-
[b]טייגר [/b]
רשום
דווקא יצא רקע מעולה רואים שאתה שחקן ברמה=]
תבחר חפץ ו2 פוקימונים שאתה תרצה לתפוס בהמשך המשחק =]
ותבחר אגדי שאותו תשרת מבין החמישה סנורגון ודארקון תפוסים כבר
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה קם בבוקר ליום חדש מסתכל בלוח השנה ורואה שעל היום יש סימון אתה קורא מה שכתוב ומבין שהיום אתה אמור לקבל את הפוקימון הראשון שלך,אתה מתארגן מהר ומתיישב לאכול ונפרד מהורייך.
אתה יוצא מהבית עם חיוך על הפנים והולך לעיר גיבר בדרך אתה עובר בתוך שדה ורואה הרקרוס יפיפה,
אחרי הליכה של כ10 דקות אתה מגיע לעיירה גיבר ואתה הולך למעבדה של פרופסור. ריד,
אתה מגיעה ורואה את המעבדה מה תעשה??
[b]מאט[/b]
אתה רץ לאותו מקום שממנו הגעת ורואה שבסך הכל הרפריאור[ממקודם הרגיל לא הזוהר] חיסל את הסטיליקס ופירק אותו לחתיכות מה תעשה??
[b]נדב[/b]
אתם ממשיכים לפנים ורואים גופות של אוניקסים וסטיליקסים ואז קלי אומרת:"אני מתחילה לפחד מה קרה לפוקימונים המסכנים האלה :( " אתם ממשיכים יותר ושומעים רעשים חזקים וצווחות של פוקימונים מה תעשה??
[b]דודי[/b]
על מי אתה לא יודע איפו אתה ומי לידך היתעוררת אחרי שהיית מעולף =\
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 12:30 PM
[b]
[b]מאט[/b]
אתה רץ לאותו מקום שממנו הגעת ורואה שבסך הכל הרפריאור חיסל את הסטיליקס ופירק אותו לחתיכות מה תעשה??
[/b][/quote]
"זה לא מי שאנחנו מחפשים"אני אומר לפוקימונים וממשיך לחפש
-
[b]
[b]נדב[/b]
אתם ממשיכים לפנים ורואים גופות של אוניקסים וסטיליקסים ואז קלי אומרת:"אני מתחילה לפחד מה קרה לפוקימונים המסכנים האלה :( " אתם ממשיכים יותר ושומעים רעשים חזקים וצווחות של פוקימונים מה תעשה??
[/b][/quote]
"ראיתי דברים נוראיים יותר" אגיד לה.
"צריך להתעלם מזה, אין לנו מה לעשות ואנחנו במשימה" אגיד ואמשיך ללכת אל כיוון הרעשים, בתקווה שזה הריפריהור.
-
[b] [b]דודי[/b]
על מי אתה לא יודע איפו אתה ומי לידך היתעוררת אחרי שהיית מעולף =\ [/b][/quote]
אז אני מיתקדם שמגמטאור איתי לכיוון המקום שההינו צריכים ללכת .
-
[b]
[b]ירין[/b]
אני אמור להגיד לך ??
~~~~~~~~~
אתה מסתכל במפה ורואה שאתה נמצא בחלק הדרומי שליד ההר ושמערות יש בכל האזור הצפוני שליד ההר מה תעשה?? [/b][/quote]
טוב טוב..
------
אני אתחיל לעלות על ההר ולחפש באזור פוקימון מעופף
-
[b]ירין[/b]
אמרתי לא תופסים במקום הזה פוקימונים
אתה צריך לימצוא תרפריאור הזוהר
~~~~~~~~~~~~~
אתה עולה על ההר ומגיעה לפיסגה שם אתה רואה את סיירוס הציידת ג'יין ו3 פוקימוני התחושה אזלף,אוקסי ומספיריט מה תעשה??
[b]דודי[/b]
אתה לא יודע איפו אתה עדיין אתה לא מסתכל סביבך אולי אתה על צוק ואתה יכול ליפול אולי אתה בכלל לא על האי =\
[b]נדב[/b]
אתה וקלי מתקדמים וקולטים 2 רייהורנים וריידון זוהרים נלחמים ב2 אונקסים וסטיליקס זוהרים מה תעשה??
[b]מאט[/b]
אתה והפוקימונים באים ללכת כשפיתאום הרפיריאור שולח מתקפת כוח אדמה שמחסלת 2 נידוקינגים מה תעשה ניראה שהוא עומד ליתקוף עוד פעם??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 12:54 PM
[b]
[b]מאט[/b]
אתה והפוקימונים באים ללכת כשפיתאום הרפיריאור שולח מתקפת כוח אדמה שמחסלת 2 נידוקינגים מה תעשה ניראה שהוא עומד ליתקוף עוד פעם?? [/b][/quote]
"צאו כולם תתקפו אותו בכל הכוח!"אני צועק לכל הפוקימונים ולנידוקינגים שאיתי
-
[b] [b]ירין[/b]
אמרתי לא תופסים במקום הזה פוקימונים
אתה צריך לימצוא תרפריאור הזוהר
~~~~~~~~~~~~~
אתה עולה על ההר ומגיעה לפיסגה שם אתה רואה את סיירוס הציידת ג'יין ו3 פוקימוני התחושה אזלף,אוקסי ומספיריט מה תעשה??
[/b][/quote]
טוב..
--
"טרייניר תקוף אותה בדופק פל! רוסייד צאי! אופל אנרגיה ואבקת שיתוק!!וכל הארבעה צאו!! תקפו אותה!!" אני אומר
-
[b]
[b]נדב[/b]
אתה וקלי מתקדמים וקולטים 2 רייהורנים וריידון זוהרים נלחמים ב2 אונקסים וסטיליקס זוהרים מה תעשה??
[/b][/quote]
שכחתי איזה פוקימונים היו לה חוץ מוויבל וגארדוואיר XD
--
"בואו נפריד ביניהם! גארדוואיר, תשתמשי בעל חושי בשביל להעיף את הרייהורנים והריידון הצידה! וויבל, תנסי להשתמש בפעימת אופל על הסטיליקסים!"
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 01:30 PM
[b] [b]טייגר [/b]
רשום
דווקא יצא רקע מעולה רואים שאתה שחקן ברמה=]
תבחר חפץ ו2 פוקימונים שאהת תרצה לתפוס בהמשך המשחק =]
ותבחר אגדי שאותו תשרת מבין החמישה סנורגון ודארקון תפוסים כבר
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה קם בבוקר ליום חדש מסתכל בלוח השנה ורואה שעל היום יש סימון אתה קורא מה שכתוב ומבין שהיום אתה אמור לקבל את הפוקימון הראשון שלך,אתה מתארגן מהר ומתיישב לאכול ונפרד מהורייך.
אתה יוצא מהבית עם חיוך על הפנים והולך לעיר גיבר בדרך אתה עובר בתוך שדה ורואה הרקרוס יפיפה,
אחרי הליכה של כ10 דקות אתה מגיע לעיירה גיבר ואתה הולך למעבדה של פרופסור. ריד,
אתה מגיעה ורואה את המעבדה מה תעשה?? [/b][/quote]
תודה ^^
למרות שזה היה רקע ממש,אבל ממש מעפן.
כבר כתבתי רקעים של 10 שורות +(בפורומים אחרים),אבל השקעתי עליהם מלא זמן,ולא היה לי כוח הפעם...
אגדי:אקוואן
חפץ:אבן ברק/כדור מהירות(אם אי אפשר אבן ברק)
2 פוקימונים:
פיצ'ו עם אוזנים מחודדות(^^") שיתפתח לראיצ'ו מאבן הברק,
גיבל שיתפתח לגארצ'ומפ
(אם אי אפשר אבן ברק אני רוצה בויזל שיתפתח לפלואטצל)
--
"ואו,איזה מעבדה עצומה!" אני אומר בלחש לעצמי,מנסה להשוות אותה במוחי לבתים הקטנים בעיירה שלי.
בהתרגשות מהולה בפחד לקראת הבאות,אני נכנס למעבדה,ומחפש בעיני אחרי מישהו שנראה לי שהוא הפרופסור
-
[b] [b]דודי[/b]
אתה לא יודע איפו אתה עדיין אתה לא מסתכל סביבך אולי אתה על צוק ואתה יכול ליפול אולי אתה בכלל לא על האי =\ [/b][/quote]
אני מוציא את סיזור ותחיל לעוף עליו ולחפש איזה רמז .
-
[b]דודי[/b]
אני יתקן אותך כבר להבד
~~~~~~~
אתה קם מהאדמה ורואה שאתה עדיין על האי ואתה נמצא מתחת להר כל הגוף של פצעים חלקם הייתיבשו וחלק עדיין מדממים.אתה עולה על סיזור ועף למעלה.
אתה רואה שההר מתחיל ליזהור ואז מפסיק פתאום אתה רואה סטיליקס מפורק לחתיכות~הוא מת ופירקו אותו לכל האבנים שמהן הוא מורכב~ נזרק לשמיים באוויר ממקום כל שהו על האדמה מה תעשה???
[b]טייגר[/b]
בחפץ היכוונתי לחפצים כמו אופניים וכו' לא חפצים כאלה
פיצ'ו אוזניים מחודדות אי אפשר
~~~~~~~~~~~~~~
אתה נכנס למעבדה ורואה את הפרופסור ריד ~[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/133.png[/img]~ מדבר בטלפון,ולידו 6 פוכדורים,פוקידע ומפה.
מה תעשה??
[b]נדב[/b]
לומיניאון וויקטריבל
~~~~~~~~~~
וויבל וגרווידור תוקפים אך הריידון והרייהורן אומרים להם משהו בפוקימונית שגורם להם להפסיק
ואז קלי אומרת לך:"אולי הם סתם מתאמנים למה שאנחנו נפריע להם??"
מה תעשה??
[b]מאט[/b]
כולם יוצאים ומשלבים את ההתקפות הכי חזקות שלהם ומחסלים אותו~ ובמילה מחסלים אני מכתוון לזה שהם הרגו אותו~ וכל הפוקימונים האחרים שצפו בקרב בוחרים משם מה תעשה??
[b]ירין[/b]
אבל למה ליהיות יהיר אתה באמת חושב שיש לך סיכוי נגדו??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני נותן לך היזדמנות לתקן =]